Written by AbangNara | July 25th, 2013

Respek!!! Ternyata tiada lagi keruh di dalam hubungan Nora Danish dan Fasha Sandha apabila Nora mengesahkan yang mereka akan beraya bersama-sama kelak. Tak sabar rasanya untuk melihat gambar mereka berdua bermaaf-maafan di pagi raya. Pasti klasik!!!

nora danish

Abang Nara perasan yang hubungan mereka semakin rapat semenjak Fasha melahirkan anaknya, Rayfal. Memang betullah orang kata anak ini penghubung kasih sayang. Kata Nora Danish kepada portal GUA:-

Raya pertama saya akan balik beraya di rumah bekas mertua saya di Perak dan selepas itu barulah saya akan membawa anak saya Rayqal bercuti pula. Ini sudah menjadi tradisi saya dan keluarga apabila pulang beraya pada hari raya pertama di rumah bekas mentua di Perak.

Lagipun saya memang suka pulang untuk menjamah makanan yang enak seperti Rendang Tok yang amat popular dan sedap untuk dijamah pada hari raya pertama. Kemungkinan besar juga saya akan beraya bersama-sama dengan Fasha Sandha di sana

nora danish

Lagi satu perkara yang Abang Nara respek megenai Nora Danish ialah keupayaannya menjaga hubungan antara dirinya dan bekas mertua. Bukan semua wanita mampu berbuat demikian. Hanya mereka yang benar-benar tabah dan cekal sahaja akan berjaya. Apa pun, buat Nora dan Fasha, jangan lupa kongsikan gambar anda bersalaman di pagi raya kelak.

P.S: Mazda3 2014 bermula dengan harga $16,945 di US

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

114 responses to Nora Danish Akan Beraya Bersama Fasha Sandha Di Rumah Bekas Mertua

  1. pemburu 1st says:

    yehaaaa..1st la…

    0
    0
    • BOGAK says:

      YANG DUA EKOR KOMEN 1ST NI KENAPA?? NOOB GILERRRR

      0
      0
      • amoi says:

        Mana x jaga hati bekas mertua..kalau x jaga ati mertua, xde lah wet masyuk, g bercuti free n lain2..Mertua kayo weiii..kakakakaka.. yg aku muskil, family dia pun family besar gak… raya dulu dgn family dia lah…ayoyoyo…

        **Aku tahu ayat aku bikin panassssssssssssss

        0
        0
        • miss ynwa says:

          panas bagi fanss..haha xpe amoi i like u
          komen cukup rasa…urmm sedappp~
          anyway nara xyah gmbr salam2 sgt la..nanti entry penuh ngn hatersss ND & FS

          0
          0
        • lala says:

          aku setuju dgn ko. dah takde ikatan, ikutkan memang la mertua tetap mertua smp bila2. tapi bila dah cerai, takde kewajipan utk bersama dgn mertua. kesian famili ND ni.. bila la nak beraya bersama 1 syawal.

          0
          0
        • amoi says:

          Lala..

          4 ur info…family si ND ni lebey kureng jgk lah sikap nya…hahaha…bebaik2 dgn org berduet…kakakaka..hishhhh..kureng pahala posa aku pocah lobang..opssssiiiiii…

          0
          0
        • ddd says:

          aku tak kisah sgt pasal nk beraya ngan bekas mertua ke ngan fasha ke ape ke,,,bg aku baguslah kot..tp perlu ke raya pertama kt umah bekas mertua…?? semua org sibuk menggelupur nk raya ngan keluarga sendiri raya pertama… stakat nk bg anak beraya ngan bapak raya kedua ketiga pun boleh…

          kan??

          0
          0
        • SRJKC Chung Hwa says:

          aku pun terfikir sama mcm kau amoi..hahaha

          aiseh Nara..7-7=0 laa..takkan 24 plak..hahaha

          0
          0
        • Ritu vs Aya says:

          Mohon Nora Danish ajarkan Fasha cara menjaga badan yg betol.

          0
          0
        • Sasha says:

          ND kalo tak mekap muka lebam mcm ikan buntal . Fasha juga yg tetap gojes and humble . ND belakon out , ke longkang .

          0
          0
        • CIK JAH says:

          Ahahahaha dengar cerita skrg ND bercinton dgn anak Nazri Aziz tu. nama dia Nedim tak silap. Sahur, berbuka semua kat rumah si nedim tu hahaha. teringat artikel abg nara yg “anak menteri itu cuma kawan” ahahahahahaha

          0
          0
        • linda says:

          Biarkanlah Nora dah jadi family takkan nak putus macam tu…Fasha datang kemudian…faham..aku suka kalau Nora and Jejai bersatu balik tak kira Fasha isteri dia…kalau boleh biar Nora jadi isteri kedua..barulah Fasha terasa…korang semua tak pernah lalui apa yang Nora lalui…Nora..ajar sikit …perampas tu…dah empat tahun beraya bersama..tiba-tiba jer..berubah….

          0
          0
        • lina says:

          nick nick nick nick nick nick nick nick nick nick nick nniicccccccccccckkkkkkkv the day nnnnnnnnnnnnnnnnniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiccccccccccccccccccckkkkkkkkkkkkkk oh my god nnnnnnnniiiiiiiiiiiicccccccccccccckkkkkkkkkkkkkkkkkkkk hoi hoi blabla bla hahaha

          0
          0
      • K.A.A says:

        tu la pelik jugak x beraya dgn keluarga sendiri.. padahal parent dia masih ada lagi kan??

        0
        0
      • lina says:

        nick nick nick nick nick nick nick nick nick nick nick nniicccccccccccckkkkkkkv the day nnnnnnnnnnnnnnnnniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiccccccccccccccccccckkkkkkkkkkkkkk oh my god nnnnnnnniiiiiiiiiiiicccccccccccccckkkkkkkkkkkkkkkkkkkk hoi hoi blabla bla hahaha

        0
        0
    • EKA says:

      kau ni gile!

      0
      0
    • ayam jepun says:

      NARA NIE MEMANG SAH FANATIC NGAN SI ND ! BERITA MENUNJUKAN 2 ORANG , ANTARA FS & ND ! TAPI NAMPAK SANGAT NARA TERLEBIH2 PADA ND JE ! SIAP PUJI BAGAI KONON !!! SIAP PASANG GAMBAR MUKA ND JE , APE KE HAL ???? NAK BUAT BERITA BIARLAH ADIL !!!! TAULAH YG KO NARA , DAPAT RM 2000 / NEWS OF ND NIE ! SO , WAJIB LA KAN , DUK ASIK PUJI PUJA MANTRA !!!! ADEHHHHH

      0
      0
      • gulahati says:

        YE KE? KAU NI NARA APE JENIS MANUSIA LA. BETOL KATA AYAM JEPUN YG KAU NI MMG TAK ADIL. SHOW LA SIKIT GAMBAR FS ATLEAST PON. ND NAK G BERAYA NGAN FS PON KAU NAK SEBOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK.. DASAR SUAMI TAK ADE KERJA LA KO NI.

        ANYWAY, HI AYAM JEPON. LAMA TAK BERJUMPA DI KOMEN..HHhahaha

        0
        0
        • ayam jepun says:

          GULAHATI , U SEHAT ? LAMA TAK BERSEKONGKOL DALAM GOSIP KAN ? BTW ,ENDEE ,,,:-) I LIKE COMMENT U ! BAIK ADA MAKNA , PERNAH DENGAR CERAMAH SATU UZTAD BETUL YE , BUKAN UZTAD CELOP ,,, KAT TV9 , ” JIKA SESEORANG TU TERLALU BAIK / TERLEBIH BAIK , ITU TANDANYA KITA HARUS LEBIH BERWASPADA PD ORANG ITU ! BAIK BIARLA BERPADA , IF TERLEBIH MENGADA2 , TANDA ADA MAKNA !!!! PISSS YO !!!

          0
          0
        • gulahati says:

          AYAM JEPUN, I SEHAT ALHAMDULILAH.. U POSE TAK? JAGA MULUT JAGA MATA TAU.. HIKS.. ANYWAY I PON SETUJU AMAT DENGAN ENDEE & U AYAM JEPUN.. KADANG2 KENA HATI2 DENGAN ORANG YG BAIKKK SGT…BANYAK KALI DAH TERKENA…

          0
          0
        • habis tu dah memang Nora Danish berhati mulia. selalu bertudung dan tak pernah posing seksi macam Fasha Sandha. lagipun di bulan yg mulia ini tak payah la nak tunjuk sangat gambar Fasha yg tak reti nak menutup aurat tu. tambah dosa je. bukankah dia perampaasssssss. ala, korang saja kan buat2 baik, lupa kekejiannya dulu? kalau kat Wan Sakinah boleh saja mengeji, kenapa tidak memaafkan??? ini Fasha korang agungkan, QUEEN OF PERAMPAS!!!

          0
          0
        • lalaland says:

          loser betul

          0
          0
    • ENDEE says:

      SEKALI SEBENARNYA ND NAK REMBAT BALIK BEKAS LAKI DIA. WAHAHAHA. BAIK ADA MAKNA.

      0
      0
      • ENDEE says:

        JAGA JAGA CIK SALMAHHHH (FASHA MAKSUD SAYA, HIHI)

        0
        0
      • Anonymous says:

        betul..aku pon rasa si ND ni mcm ada agenda…main halus nie. kesian fasha. mmg dia ni jenis tabah…boleh sabar jer nama anak dia almost sama dgn bed=kas isteru husb, pastu blh pplak nak beraya sama2..sabar je la fasha. ND makin lama aku tgk mcm org gila talak..dia mmg nak melekat jer ngan si jejai.

        0
        0
        • kamariah says:

          korang mmg x mengikuti perkembangan si ND
          ni yer….mmg dr dl die mcm tu….ms die dgn fasha
          x ok pun die slalu g umah mertua die…so x de kata
          la ND ni nak rampas jejai tu….klu nak buat lm dh…
          die pun ade maruah jgk….korang pn die org dh ok korang yg laga2 kan

          0
          0
        • kesian fasha? BUTOHHH!!!! LUPAKAH KAMU SIAPA YANG MERAMPAS??? SEJAK BILA KORANG ADA BELAS KESIAN KAN SI PERAMPAS NI? NAK KESIAN SANGAT PI KESIAN KAT WAN SAKINAH TU, DIA TERTEKAN DGN SEGALA MACAM KEJIAN.

          0
          0
      • Anonymous says:

        DESPERATE SANGAT GENG ND NIE ! SAMPAI KANTOI 1 ORANG JE BUAT2 NICKNAME LAIN2 ! INGAT KITA NIE BODOH CAM NGKO KE ? ” CERITA IZARA AISAH KANTOI PUASA & LANA NORDIN NAIK VAN JENAZAH ” ! NENGOK GAMBAR NICKNAME PUN SAMA COLOUR & PATTERN ! LAGI ADA HATI NAK BUAT LAIN ! HAHAHA !!!!! PENYOKONG SENDU !!!!

        0
        0
    • kakigosip says:

      Abg nara,apa kisahnya erma fatima dgn rebecca tu.cer citer cer citer

      0
      0
    • Anonymous says:

      ELEH !!!! MAK MERTUA KO KAYA ! TU LAH DUK RAPAT2 !!!! COBA KALO MERTUA KO BIASA / PAPA KEDANA , JELING PON HAREM LA !!!!

      0
      0
    • Candy Crush says:

      sweet!!delicious!!!divine!!!sugar crush~~~

      0
      0
  2. Kak Melah yang kesunyian says:

    Yeayy, orang fisrt komen….cak cak cak

    0
    0
  3. yoyo says:

    :)

    0
    0
  4. Unagi No Sushi says:

    Alhamdulillah…. Syukur..

    0
    0
  5. Dari gaduh serang menyerang berbalas tweet yang tak datang faedah kan bagus berbaik macam ni …..
    Kan da nampak da dewasa+matang di situ..
    *Good mama*

    0
    0
  6. Lelaki Sejati says:

    Meh beraya rumah abg lah,jumpa bakal madu lain.Baru tau manis suasana raya beraya dengan madu, hidup berpoligami, mesti harmoni.Sayang nora buang masa mcm tu,pergi beraya sejam dua sudahlah.

    0
    0
  7. datin nora says:

    kta tgk sapa yg paling da bomb..eeegh nora x g raya umah puff daddy malaysia Ke?

    0
    0
  8. Lelaki Sejati says:

    Geram pulak abg tengok nora dengan telekung.Ini kalau kita kawin,balik tarawikh aje,abg akan “hiburkan” cik adik sayang ok?

    0
    0
  9. Anonymous says:

    tak balik beraya kat terengganu ke???

    0
    0
  10. Burberry says:

    sebab bekas mentua pun okay…. jenis yang tak pilik kasih…mcm aku, bekas mertua? hazabbbb….hahahaa

    0
    0
    • gulahati says:

      KASIHAN KAU KAN. MESTI PERANGAI KAU MACAM MENANTU HANTU. KAHKAHKAH.

      0
      0
      • menantu pilihan says:

        pe masalah ko ni.. dr td aku tgk ko ni asyik nk condem org je.. nasib lh org dpt mentua yg baik, yg tegas, yg ngada2 pn xkurang nye.. ko dpt mentua yg sewel bru pdn muka ko!

        0
        0
      • anoy says:

        sewel sngguh kau ni..

        0
        0
  11. Laila Manja says:

    Pelik perempuan sorang ni??!!! whats past is past. Cukuplah hantar anak je kat mertua. Get a life, find a man.. Mcm movie “Obsessed” pelakon Beyonce ;)

    0
    0
    • Guna otak skit says:

      Nak wat cmno. Mak Jejai syg sgt kat cucu dia,nk beraya dgn rayqal. Sbb pkir perasaan smua,tu yg nora xkisah nk raya pertama kat uma ex mertua . Die bkn g sorg. Tp bwk mak n family skali. Cuba jgn akal sempit sgt. Nora tu bgs bg anak die dpt kasih syg n x terbiar ble parents bercerai berai. Kompemla tetiap kali raya ,kn raya dgn atok nenek,ibu bapa,saudara mara. Tu pon xleh pkir.

      0
      0
  12. Inspektor says:

    pe ada hal.. Memey leh braya ngan abby, nora leh beraya ngan fasha.. ini kaum isteri.. kire leh resepk gk.

    Ni besan xleh raya bsama.. a.k.a rita and ayu.. aduhai.. bukan kongsi suami.. kongsi adik beradik kembar je.. hahaha..

    0
    0
    • gulahati says:

      BESAN KEJADAH KAU. BIRAS LA MANGKUK. KAU MESTI BELUM KAWIN LAGI KAN BEBAL NAK MAMPOS………

      0
      0
      • INSPEKTOR says:

        Ko pn ayat xleh baik skit ke? kalu ko nk g mampus, ko g lh sorg2..mcm lh ko tu perfect sgt.. kalu aku slh, ko betul kn je lah.. mmg aku lum kahwin.. ada mslah ke kalu aku slh? ko dpt markah rendah ke kalu slh? ni lh nama org xda kurang ajar!

        0
        0
        • Cikgu Disiplin says:

          gulahati! nti jmpe sy di bilik disiplin. Sy akn pasti kn awk dibuang sekolah! hahahaha………..Wei gulahati, nape mulut ko puaka sgt? ko msti lepasan guru yg xberapa nk lepas kn……. hua hua hua…..

          0
          0
        • gulahati says:

          SERAM DENGAN ISPEKTOR..KANG KENA TEMBAK PLAK…… LARIKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

          0
          0
        • Siti Nur Fadhillah Ahmad Nawi says:

          Inspektor, jangan marah-marah..saya pun bujang.. mari kita kahwin di thailand.. kita uruskan dulu hal dengan ALLAH pastu kita daftar kat mesia.. mari inspektor..

          0
          0
      • anoy says:

        gulahati a.k.a cikgu displin..syok sendiri..bg komen dkat komen sdnri..ksiannya..
        such a LOSER..PUIIH

        0
        0
  13. bonda says:

    tiada istilah bekas mentua atau bekas anak, yang ada istilah hanya bekas isteri/bekas suami..

    Walaupun terjadi perceraian, parents ex tetap mertua kita.. kerana mertua dan menantu bertaraf maharam, iaitu ia jatuh hukum menjadi seperti orangtua sendiri. Manakala isteri/suami adalah bukan maharam untuk selama-lamanya. Bagitulah indah dan bijaksananya Islam dalam menjaga? nasab keturunan seorang Muslim.

    0
    0
    • Anonymous says:

      mmg la. bab hukum ttp hukum tp kita juga diajar NILAI KESOPANAN. dtg la beraya umah mak mertua dia …nak tido pon tak salah tapi untuk RAYA PERTAMA, ni kan bagi la can kat si fasha (1st time kan beraya sbg isteri JEJAI)..lps2 tu blh la datang..hub tu tak putus..tp kalau kita salah kita mungkin akan memutuskan silaturrahim..itu yg berdosa. jgn suka guna hukum kalau blm cukup bijak menimbang & senang menghukum.

      0
      0
  14. gulahati says:

    NAK G RAYA MANA PUN X YAH LA HEBOH.. KECOH..

    0
    0
  15. mukakemek says:

    besarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrnya idong!

    0
    0
  16. Anonymous says:

    dia org ni dh berbaik n nk beraya brsama pn kau org semua kecoh…bio la dia…dia berbaik ngan fasha salah…x baik salah…enth2 pas ni si sakinah nk beraya ngan dayana…dh le dayana tu lurus orgnya…mesti ok punya….si serap tu kan pandai auta n pandai menjampi…

    0
    0
    • Anonymous says:

      mmg la tak salah tp kURANG ADAB & TAK SEDAR DIRI tu BEKAS. nak jugak dilayan macam dia tu wife jejai. takde maruah ke..

      0
      0
  17. juih says:

    Dia tak ada mak bapa ke???? I wonder..mmmmm

    0
    0
  18. sweety says:

    sian abg nara..ade jek owg nk menyalahkan dia.saba yek abg nara. manusia yg “nothing” nie mmg sll emo bile tgk kjayaan owg lain. asik nk tgk silap owg jek.

    0
    0
  19. aku cantik says:

    suke hati die la.. korang busy body apehaaaal ????

    0
    0
  20. Juah says:

    Juah nk raye ngan aunty nora ngan abg qal..

    0
    0
  21. Juah says:

    Juah nk raye ngan aunty nora ngan abg qal !!!

    0
    0
  22. Rayqal says:

    Abg qal nak raye ngan Juah

    0
    0
  23. makcikkantinsekolahmemandu says:

    die nak kutip duit raya anak die dulu laaa kan.. kan..
    pastu kan nak g bercuti… hehheeee….

    0
    0
  24. Anonymous says:

    Tak malu ke nd.. gi ler beraya ngan family dulu.. laki ko pun dah ada bini. Sayang sangat ngan mertua yg kaya raya. Cepat3 kahwin nd, get a life.

    0
    0
  25. minah rempit says:

    sayang nak tinggal mentua kaya rayaa….klo setakat keje artis ni, mne nk dpat duittt banyakk

    0
    0
  26. aku says:

    nora…pls la! move on. awak tu BEKAS. naktak nak ko kena hormat si fasha sebagai ISTRI YANG SAH. nak dtg beraya tu tak salah..tp dtg la raya ke 2 ker..ke 3 ker..anak ko tu takpe la. dia mmg cucu. get a life la..ko ni tak boleh terima hakikat ek …aduyai!

    0
    0
  27. cute says:

    best nyer dpt mertua sporting… x mcm aku.hampeh… sabau jer la

    0
    0
  28. cute says:

    mertua aku suka cari gaduh,beruntung fasha dpt mertua mcmtu.sporting…

    0
    0
  29. Anonymous says:

    ha ha ha ha ha ha.

    0
    0
  30. BUNGA says:

    Anak nora kan cucu kesayangan parents jejai..
    mestila take turn nk beraye..
    maybe last year ank nora da beraye dgn family nora ke..
    positif la sikit..
    nora taw mcm mane laki kene rampas, die xde nye nk wat mcm tu balik kat org leaen

    0
    0
  31. tak kuasa mak!! says:

    aikk..RAYA PERTAMA ko raya rumah BEKAS MERTUA?? ko takde family sendiri ke yg patut diutamakan? ke mak bapak kau sekali beraya di rumah bekas mertua tu? kot ye pun bekas mertua tu org kaya, jgn la nampak sgt mcm menempek kesenangan org..alahaii..malu lah sikit…

    0
    0
  32. Siti says:

    Meluat dengan dia ni. Gamba pakai telekung pun nak menunjuk.Geli larh mak janda poyo nih.. Dah tu, menempek kat family si Jejai.. Mata duitan

    Weyy Jejai dah xnak ko, boley blah laaaa….

    0
    0
  33. hahaha says:

    ND dgn fmily jejai mmg baik lh..mmg setiap tahun ND & Family akn beraya kt umah ex mertua dia..buka puasa pn dorg sama2, ce tgk kt instrgam ND, adik beradik jejai,mak jejai mmg tnjuk dorg ni akrab..mak jejak dgn mak nora pn still rapat..

    0
    0
    • NO says:

      Tak nafikan diorg akrab tapi jgn la smpai 1st day dia nk dtg beraya umah bekas mertua dia.
      Raya la dgn fmili dia dulu..mak dia kan ada lg.
      Lagi 1, kalau nak pergi pun ..senyap2 je la dulu..psl ni pun nk inform kt orang.

      0
      0
  34. miss says:

    Nora danish..
    Ko nak / suke sngt ngn family jejai coz ko nk srh fasha jeles coz the entire family including cousin call u as Yong kn,,, n fasha as Fasha

    0
    0
  35. isayman-whatsaygurl says:

    TAHUN DEPAN DAYANA BERAYA SAMA2 DENGAN SAKINAH DENGAN SI ACAP PLAK…PADA SYURGA DI WAJAHMU :)

    0
    0
  36. Anonymous says:

    Untung nyer ND..title Yong masih di pegang..padan muka Pasha walaupun ko dpt rampas suami ND tapi ko tak diiktiraf dlm family Jejai sebagai menantu sulong…tunggu ko buat perangai jer Fasha ..family Jejai dah lama ready nak tendang kau out of their family…

    0
    0
  37. Beautiful narong says:

    Sy bukanlah peminat FS, tp sy agak bersimpati dgnnya dlm hal ni,,ND shud move on,klu nk berjumpa keluarga mertua xde mslh,cuma itu bukan keutamaan utk die skrg..mungkin keluarga jejai stil x boleh terima FS, based on apa yg korang mention dgn nme gelaran diorg,, tp itu antara FS dgn keluarga jejai..ND sudah dikira org luar xperlu nk menjejaskan lagi keadaan..mungkin dah jodoh mereka,dah ada anak pun FS n jejai..apepun kite doakan mereka berbaik di bulan mulia ini…

    0
    0
  38. uglynara says:

    ND ni saja nak tunjuk baik..baik ada makna,orang beraya nak berseronok2 dengan famili sendiri, dia bekas famili xpayahla sibuk..mesti fs sentap ada 2 org yg nk dilayan, menantu dan bekas menantu..

    0
    0
  39. luke pritchard says:

    Warning: Kejap lagi mesti bang nara nk post cerita si getah skrap buat sidang media…

    choiiii!

    *Meminta maaf sesenang membuat salah…yang memaafkan menahan hati yang parah

    0
    0
  40. cikut says:

    alaaa… xde makna nye nd nk jejai….skg pn dia ngn ank menteri ke? senang2 dpt kasut isabel marant berpasang2…….hbag birkin…. ko ade??

    0
    0
  41. Anonymous says:

    eh korg tgk la IG nadia sabrina, dia pngil fasha YONG.

    0
    0
    • Aryana says:

      Ye la dah jejai tu abg dia, so fasha ni kakak ipar dia la. Yong = Along. apa yg susah sgt nk fhm?

      0
      0
  42. key Pop says:

    haish.. sume negatif… kalau sekalipun si ND ni ada agenda lain ke apa ke (nak berebut c jejai balik ke, nak rapat dgn mentua dia sbb mentua dia kaya ke)..itu antara dia dengan tuhan… kita sebagai manusia yang tak sempurna ni seelok²nya jadikan ini satu pengajaran buat diri sendiri.. lagi² perempuan yang da berkahwin… belum tentu lg nk beraya 1st kt rmh mentua..silap² haribulan masam² muka dengan laki 2,3 hari sbb nk berebut blk rmh mana 1.. jadikan contoh la c nd ni, masih berbaik dgn mentua dia..ada sesetengah miss J lepas cerai, cerai jugak dgn keluarga mentua..tak kira la keluarga mentua dia tu kaya ke miskin ke..sorg cerai, cerai terus sume.. haish~ bawak² la taubat.. RAMADHAN ni weiiiiiiiiiiiiii

    0
    0
  43. Anonymous says:

    Fasha memang la baik. tapi mak dia sesuka hati maki puan seri, korg tgk media malaya mcmna mak dia maki,
    adik beradik fasha pon sama kurg ajar, haritu ad fan ckp “fasha sandha je cantik, yg lain biasa2” mak aih adik bradik fasha tros melenting, tak cukup sorang. Farra, Fasyina tmbh lagi Farida Aryani kutuk budak 2.

    0
    0
  44. cikut says:

    ala xyah gado2…. dulo mmg nora n fasha xleh jumpa… tp biasa la manusia bl kita da ade pengganti sure leh terima…. semenjak nd kwn ngn nedim.. nmpk x dia n fasha more open skg…. g la skodeng ND nye IG…. almost everyday dok lepak kt uma si nedim tuu….

    0
    0
  45. yan says:

    aku stuju ngan kau amoi…sibuk2 jer menyelit nora tu…..

    0
    0
  46. dyanna says:

    mungkin anak dye rayqal request nak beraya gn jejai…so mgkn nora danish taknak ketepikan kemhuan anak dye…plus nora danish yang besar kan anak dye…so menjadi kewajipan tok beraya bersama anak berbanding ibu dye…sebab tue la nmpk cam nora danish beraya dgn bekas mertua…

    0
    0
  47. ape2 jelah says:

    xpe fasha, yg penting jejai sayangkan awk… fasha mmg tetap jelita muahhh…

    0
    0