Written by AbangNara | December 17th, 2013

Wow. Dah macam artis pulak wanita yang dikatakan mempunyai skandal dengan Adi Putra, si Nooraida ini. Pakaian yang dikenakan olehnya ketika sidang media baru-baru ini ternyata menjadi perbualan ramai dan menjadi topik hangat di kalangan pembaca BeautifulNara. Namun Nooraida punya alasan tersendiri untuk hadir sebegitu rupa.

baju seksi nooraida

Alasan yang diberikan memang “masuk akal” dan logik juga. Takkanlah seorang wanita dan isteri seperti Nooraida sanggup untuk memalukan diri sendiri dan suaminya. Pasti ada ketidaksengajaan yang berlaku. Menerusi akaun Twitternya, Nooraida membuat sedikit penjelasan.

baju seksi nooraida

Selepas ini Nooraida harus bersedia dengan butang jaket “spare” agar kejadian sebegini tidak berulang kembali. Lagipun sekarang ini Nooraida dah boleh dikatakan taraf selebriti. Segala perkembangan orang nak tahu. Imej kena jaga. Jangan kerana sebiji butang, habis malu satu keluarga. Tak gitu? Hehehe.

P.S: Evo baru, platform baru

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

249 responses to Nooraida Tidak Sengaja Pakai Seksi Di Sidang Media

  1. Cik Makan Banyak says:

    Macam macam alasan aihhhh

    0

    0
    • amoi says:

      Skrg ni aku nmpk betina ni n laki dia yg over nak jatuhkan adi…dasar x taw malu…tercabut butang la sgt..ke mmg sengaja nak tayang tetes ko tu?!

      0

      0
      • hanna says:

        uollsss…apasal tetek dia pelik….tak ada alur langsung kat tengah ?????

        0

        0
        • teh ais says:

          tetek dia terjebit.tu pasai jd cm tu

          0

          0
        • kiki says:

          xde alur???butakah ko..yg aku nmpak tetek nye besaq smpai terlipat aloq di tengah..yg pnting sudah lembek kebawah..

          0

          0
        • Anonymous says:

          hahahaha!! Laki haji, bini macam ni.
          macam mana orang nak percaya kat ko??

          heran aku ko duk attack2 adi putra, suci sangatkah bini ko bang aji?
          sebelum ko salahkan adi putra, sila attack bini ko dulu.
          gini punya bini jangan kata adi putra, jantan mana2 pun boleh cair termasuk ko bang aji..haha!

          0

          0
        • lana says:

          elleehh alasan.. banyak auta ini betina..klau dh jenis sundal tu ape boleh buat kn..
          apesal ko tak ambik kain meja hitam tu je jd pelindung dada tu? meja pun tahu bertutup.
          klau nk seribu daya la..

          0

          0
        • Joe Jambul says:

          Alasan tak munasabah langsung.. tu la ko… suruh belajar tinggi dok mengatai ngan haji gatal.. tak puas haji nak try pulak si celebrity.. takat bermodalkan dada yg putih blh la pompuan ni..

          0

          0
        • Didi says:

          One word for you. Pale otakk kau. Alasan tak munasabah langsung. Butang tercabutlah. Deyy macha. This is 2013. Kalau 90an, boleh lah kau bodoh bodohkan org. Maaf terkasar bahasa. Tp mmg alasan dia tah apa apa. Terburu2 sgt ke sampai tak boleh tukar cardigan lain kejap. Tak pun baju lain. Pkai tshirt biasa pun boleh sebenarnya. Ko pun bukannya artis yg org nak “fashion police” sgt. Haktuii.

          0

          0
        • Lembu Gemok says:

          Noraida……satu jer nak cakap…

          “KEPALA OTAK HANGGGG!!!!”

          0

          0
        • keledek puaka mulut hazab says:

          tercabut katanya hahahahahahaha jawapan budak baru nak up. ko dah sedar beban tetek ko tu berat 10 tan, ko g pakai jaket budak umo 9 tahun, mane la butang jaket tu mampu tahan beban tetek ko dek oi.. len kali pakai baju yang sesuai dgn umo. tu pun kalo betul tercabut la kan. tapi tgk style jaket mmg bukan jenis berbutang pun.
          kengkonon pakai gtu bajet ade pengarah nak ambik berlakon la? puuiiiii pak cik jaga yg kontroversi dgn bini mat yo dulu tu, pakai baju jaga je, ade je org ambik dia berlakon skrg. nak tunjuk sangat. mcm org lain takde. beza tak cheap mcm ko je. ko tu lagi murah dari barang longgok pasar malam.

          0

          0
        • Fahrin Ahmad says:

          tak sengaja? cam bodoh je…

          0

          0
        • Aaron Aziz says:

          kalau tak sengaja berak merata-rata..
          kata lah tak sengaja kan?

          0

          0
        • kikilala says:

          tak lawa langsung pompuan ni.. dah hodoh nak tarik perhatian orang pakai seksi2 lak. malang skali tetek ko pun hodoh pompuan oi. ko kalau nak berlakon layak dapat watak jadi hantu tetek je..

          0

          0
        • aina says:

          hadui la..xkan la xpasan langsung kan.. kain kite koyak kt belah bwh pn blh pasan, xkan ni dh kt tempat yg senang nmpk… xlogik langsung hokey….

          0

          0
        • geli je says:

          kalau butang tanggal, gunalah pin~ jangan samakan maruah dengan kain pasar malam..
          #bitch!

          0

          0
      • Butang Keramat says:

        Aper kau berbual setannnn…….gi Press Conference butang tercabut kalau jumpa Ade Putra sorang2 tak tetek kau tercabut butang2 baju kau yg tercabut dengan sendirinya pas tu buat statement saya teruja.Loose moral woman.Cheap publisiti.Ni nak glamour ker nak duit ker atau nak-kan megat si Ade tu.Dahlah close the case & move on.Jangan kasi malu orang ponpam lagi.

        0

        0
        • Dimanakah kau wahai Butang says:

          Pas ni Eirma Fatima boleh buat telemovie judul Dendam Lurah Butang.David Teoh buat filem baru Butang-Butang Biniku Tertanggal.Heroine-nya Nooraida a.k.a Nooraida Butang si muka kepit pucat.

          0

          0
        • lynn says:

          hahaha alasan tak boleh blah. boleh pulak TERCABUT ye? ye lah, dah dada besar cenggitu, tercabut lah butang jacket pasal tak muat. tapi yg ko gatal sangat pakai baju kat dlm mcm tu kenapa? eshh menyampah aku dgn pompuan nak cari publisiti murahan ni.

          0

          0
        • MINA says:

          BOLE KE CANGKUK BUTANG KAT TENGAH TU..AKU RASE JACKET DIA PKAI TU,DA TAK BOLE TARIK RAPAT NK TUTUP KT TENGAH TU…
          BAJU PURPLE TU MMG 1 CGKUK YG KT ATS TU JE LA… TAKKAN LA POMPUAN2 KT MALAYSIA NIE TAK TAU BAJU TU CEMANE,INGT POMPUAN2 KT MALAYSIA NIE TAK TAU FESYEN NK PAKAI BAJU TU CEMANE? SENGAL LA CIK AIDA NIE

          0

          0
      • Neelofa says:

        macam bodoh je perempuan ni,
        aku tak seksi macam tu..

        0

        0
      • Wawa Zainal says:

        ya allah perempuan takde harga diri.!

        0

        0
      • Anonymous says:

        klu macam ni punya gaya,bukan kata adi, aku pun geram tengok

        0

        0
    • ana lee says:

      mengong… tgk gaya baju tuh takde butang pon..
      bekas butang tercabot pon takdok

      0

      0
      • Dena says:

        “Masuk akal”… Nara pun dah sependapat ngan readers…

        Pompuan ni ngan laki die kompem meroyan. Masuk air

        0

        0
      • wakekee says:

        Kata abang ramlee….”BUTANG BAJU AKU MANE PAH”..wakaka..

        0

        0
      • sj2 says:

        rasenye maksud die..jakel yg patut die pakai (yg kononnye tutup tut die) tercabut butang so xjd pakai n pkai jaket yg pesen butang atas..xcover tut..terpakse pkai la kirenye..hahaha

        0

        0
    • papamok says:

      Wow…juicy bebeh. Tu yg dia sengaja ‘butang tercabut’ sbb dia jk tunjuk kt uols yg dia ada aset utk adi ‘jatuh’ pd dia. Kekononnye, mmg betulla tuduhan tunjuk menunjuk tu berlaku.
      Tercabut konon. Chait! Paddayappa btoi.

      0

      0
    • FARAEL COBAIN says:

      Btul3… mcm nie punyer alasan pun blh ker? Agak2 brapa lamer perah otak nak bg alasan ngong ni yer? Hu2

      0

      0
    • Anonymous says:

      Berukkkkkkkkkkkkkkkkkk

      0

      0
    • 99names says:

      alasan je tu…tak kn bju kurung tak ada..sengaja nk menjajakan tubuh…hope bertaubat lh sblm terlambat..

      0

      0
    • Anonymous says:

      Ada la stalk ig dia..bju dia pkai tu klo x silap yg kardashian collection pnya.ada dia pkai kat dlm ig dia.even dlm ig tu pn dia censored kat alur tu.overall bg aku,xda gna la org sruh laki pak haji dia tu tarbiah cra berpakaian dia ni sbb laki dia pn mcm bgga bini ni tayang body,bgga org lain tmasuk lelaki lain puji bini cantik,bgga lelaki lain try tackle bini dia ni..laki pak haji pn pkai short pant mcm org muda ja..ada lelaki yg bgga bini jd pujaan.tp apa yg pasti,nooraida ni jenis mata $$$ sbb mmg show off lifestyle dia sbg big spender..stakat pkai bju nmpk alur ni utk pc tu xda hal la..gmbr yg pkai towel dgn rambut basah pn ada ja kat ig tu..

      0

      0
    • Anonymous says:

      perempuan ni nampak cam dungu n bendul pun ader..

      0

      0
    • Anonymous says:

      besar sngat agaknya buah dada dia smpai butang pun x mampu nk tampung kbesrannye. yg laki dia pun kalo betul la nutg tu tercabut xpayah la bg duk kat PC. ape punye laki la ni…. boleh ea biarkan bini tayang dada gitu. pastu sibuk nak pertahan maruah. ceh!

      0

      0
      • Anonymous says:

        Klo laki dia ni seolah2 nk dunia tau yg bini dia ni cun sgt smpai adiputra pn tgkp leleh.sbb tu dia insist sgt nk adiputra ngaku.blambak jer jantan lain yg scra terang-terangan puji kat ig bini dia cantik,sexy,nk b’knalan la tp xder pn dia nk attack jantan2 tu..jenis laki yg spoil bini dgn duit jer ni..bini muda remaja lg la kan..so bini wat apepun mmg akn defend ler.

        0

        0
    • hok aloh says:

      klu terdesak sgt nk p pc tuh… boleh jer ko pinkan tutup bahagian tuh… stupido!!!

      0

      0
    • Mashi says:

      tak sengaja? permainan sandiwara… thumb up if you dia bersandiwara. thumb down if you think dia “tak sengaja” –.”””

      0

      0
    • mayo says:

      pakai camni sebab nak tayang kat adi putra sebab tak sempat exchange gambar tetek aritu…huahuahua!

      0

      0
    • anon says:

      Dah macam kes shah jaszle..mane pergi perasaan malu seorg perempuan…

      0

      0
    • mamania says:

      alasan budak tadika…da la londeh je ko nye (.)(.) tu..puihhhh

      0

      0
    • macamsethan says:

      jubo kau lah sengal je bg jwpan !!

      0

      0
    • wanie says:

      Kebodohan seorang lelaki akan nampak pada perempuan yang berada di sisi dia.. Enough said.

      0

      0
    • wzie says:

      Bila publisiti begini baik atau buruk nya… mereka tahu mereka akan dapat jadi celebriti silap2 jadi artis terkenal gitu…. tunggu aje la…..

      0

      0
  2. cikgu english says:

    Tak lama lgi jdi artis le nooraida ni..produser msti berebut nk amik blakon,rating tv naik..MIG kot nk booking dulu…

    0

    0
  3. kaki shopping says:

    Ambooooooooooooooi abg nara gelak gatai nampak…..heeeheeeeeeheee

    0

    0
  4. kahkahkah says:

    butang lah sangat…. menyampah akuuuu errrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

    0

    0
  5. Wan Z says:

    can we stop giving publicity to this low IQ couple? Nara, tolong cari cerita pasal artis shj NOT yg giler sepera mcm ni

    0

    0
  6. comot says:

    logik nara ckp? klo tcabot time tgh pc tu phm la tp klo tcabot b4 tu xkn xbwk pape nk cover.. cover ngn kertas/ envelope yg laki dia tgh pgg tu pn xpe aihhh. bkn soh sumbat ketas tu dlm bj, lindung bhgn xptt tu je..

    0

    0
  7. lalala says:

    amboi hotnya !!

    0

    0
  8. mialia says:

    tapi kot ye pon tak yah la pakai dress yang low cut sampai mcm tu skali untuk pc tu

    0

    0
  9. Anonymous says:

    If jacket butang tercabut boleh Pegang jacket tu kan?so if masa tu u pakai baju dalam je u Akan biarkan juga ke?nmpk u mcm relaks je butang tercabut…butang je tercabut kan ? Tangan masih elok kan? Y tk Pegang jacket tu?n butang tu 1 je ke?alasan…y tk Ada dress yg lbh sopan ke nk di pakai kat Dlm tu?dh kata sepatutnya tk join so y munculkan diri…Oooo krn butang jacket tercabut So u terpaksa munculkan diri la…ok ok dh faham

    0

    0
    • Anonymous says:

      what with the ‘if’ & ‘y’??hahaha..typical malaysian

      0

      0
      • Anonymous says:

        Anonymous 8:31pm??? So any problem with that?? Adakah perkataan yg sy gunakan tu menyakitkan hati u??? Sy nk type apapun ikut keselesaan sy …Ikut suka sayala…if I’m typical Malaysian so u kategori apa pula????

        0

        0
    • NENEK KEBAYAN says:

      aku skong ape ko ckap tu ,,die ni (aida poyo ) bg reason bodoh mcm rakyat malaysia ni x thu mnilai ker ? da la mmalukan dri sndri sbgai istri ade ati plak nk join skli sdang media ,,,eh muke ko ni mmg x malu kn ,,, ko ni nk glamer cre pling bodoh ,,IQ rendah ,,kpda suami aida jng jd dayus ,,da trang istri ko tu gtal mrnyam pls amik kptusan yg tpat ,,jng nk slhkn sblah phak jer ,,llaki mne x miang klau istri ko yg bodoh tu mgoda ngan care pling mmalukan ko sbgai suami ,,,kcantikan istri ko tu bwak ko ke neraka ,,,istri yg baik akn jge maruah die dan x kn msj llaki lain di blakang suami die mlaikan ko yg mmbiarkn istri ko jd bgitu ,, aku btul2 mrah ngan laki aida leh lak wat sidang mdia,,, laki bini x thu ape itu maruah n harga diri :(

      0

      0
    • Anonymous says:

      Suami dia , tak kan tak perasan, tak kan tak boleh tegur bini tu, atau memang saje nak orang tengok, ka;au mcam ni gayanya , macam bini dia je yg start dulu goda si pelakon tu.

      0

      0
  10. bella says:

    muka edit. huhu

    0

    0
  11. ahli shaklee says:

    nasib baik tak gambar satu badan.Apa punya alasan nie.

    0

    0
  12. cik kiah propa says:

    logik nya mana?? ni kan baju retis hollywood time ambik award. dress rihanna tue. dkt pasar malam blambak baju muslimah. xmahal nye. kalau pun ni baju bbutang, style dye lin sket..

    0

    0
  13. rynna says:

    pompuan ni kalau leh atas bawah sume nak tayang kat orang..yg bawah tayang kat adi,yg atas tayang kat 1 malaysia..

    pada kau setakat tayang yg atas tu kat 1 malaysia xde hal lah,setakat tayang bawah adi sorang je yg nampak kann..

    sume pompuan pun ade la benda sume tu,tapi xsemurah ko punya..

    gambar edit je lebih nak nampak comel,hakikatnye hampehhh..ramai lah pompuan lebih comel dan yg penting mahal dr kauuuuu..

    pompuan terdesak nak kan perhatian lelaki,kesiannnnn

    0

    0
    • Anonymous says:

      hah? bukan u pun same ke rynna? u pun janda kan tinggalkan hubby u yang gemuk huduh tu sebab tak puas????

      0

      0
  14. tijah says:

    tipu. memang sengaja nak tayang badan. perempuan murahan memang suka pakai baju sedemikian. nak famous pun cara murahan. butang tercabut konon. bukan setakat butang, otak pun tercabut sekali tijah rasa. noob.

    0

    0
  15. guest says:

    ko tayang gambar dia macam tu kat blog ko pun buat tambah dosa je…baik remove..

    0

    0
  16. joyah says:

    alasan…..membonggak je keje pompuan tu…kalo dh murah tu murah jgk…
    padan laaa ko dgn laki ko dgn adi putra..
    yg si betina gatal
    yg si adi putra gila sex
    yg si suami plak dayus…
    padan laaa hampa 3 orang…complete set….pastu nk kecoh2 satu Malaysia…
    kamon laaa….byk lagi isu2 semasa yg membina dr layan cerita 3 org low IQ nehhh

    p/s: tp aku baca jgk story diorg….kekeke….sbb rasa kelakar tgk 3 ekor ni bergaduh..

    0

    0
    • Anonymous says:

      bini adi putra jugak yang cool!

      0

      0
    • joyah says:

      tak tahulah apa faedahnya diorg gaduh….nak publisiti murahan kot…
      apa lah si Pak aji tua kerepot tu dgn betina gatal tu dpt kalo dok fight kes ni…
      kalo adi putra bersalah pn….apa korg dpt? maruah? hehehehe….masa bini ko menggatal dgn si adi putra pn, maruah ko dh jatuh pak aji oiii…..x reti jaga bini…ini kan plak siap kecoh2 satu Malaysia….buka aib masing2…bodoh py org….aku xpnah jumpa org sebodoh ni yg buka aib sendiri…

      0

      0
  17. nyampah says:

    kalu lah kan, aku lebih sanggup tak gi PC dari tunjuk buah dada terjojol buat tatapan umum. yang laki ko pun perangai lagi teruk, dah tau bini dalam keadaan mengaibkan (kalau benarlah alasan itu atau cover sbb kena marah) buat per nak paksa. ko yang nak sangat buat PC ko ckaplah bagi pihak bini nko.

    0

    0
  18. mimie says:

    Cheeiittt!! butang tekeluar kunun, meluat aku!! alasan tak boleh blah..bajet ‘suci’…huhu..kesian tok wan sebelah mu..buta tak nampok lurah bini dia satu malaysia tengok. buduss….

    0

    0
  19. ana says:

    Klu nk menipu pn agak2 la cik kak ooiii.. terang2 bj 2 mmg pattern yg xbebutang kt depan.. juz kt blah leher je pattern butang die.. bg alasan mcm 2 mmg msk akal sgt2 la.. bodonye lahaiiii ktorg ekkk smpai nk pecaya alasan ko 2.. lg 1 makin byk yg laki ko bg statement kt media.. makin byk la terdedah keburukkn korg laki bini kt masyarakat luar sana..

    0

    0
  20. dilbert says:

    laki bini bangang!!! budussss!!! tayang jerrr tetek pepet ko terus…alasan x diterima akal…gila glamerr…gila glamerr…gila glamerr

    0

    0
  21. Biwu says:

    Tengok muka laki dia baru laa aku paham kenapa perempuan ni layan ‘Adi Putra’… Kesian. Lapar.

    0

    0
  22. teh ais says:

    puiiihh..alasan semata2. Boooo utk ko.

    0

    0
  23. Anonymous says:

    Alasan yg sangat kebudak-budakan. Asetnya sudah tidak lagi misteri …..

    Sepatutnya aset seorang wanita perlu ditutup dan dibiarkan misteri kecuali insan yang berhak. Jadilah wanita yang istimewa

    0

    0
  24. k says:

    david teoh..cpt lah amek minah ni berlakon..selagi david teoh tak amek dia blakon..selagi tu dia meroyan..

    0

    0
  25. kak piah says:

    alahai mcm laa org percaya sgt…tercabut butang konon…krn nk mengejar pc ko sanggup pakai baju mcm tu yek…muka bulat pi edit jadi bujur…hidung kembang jadi kecik…mata sepet jadi bulat…dh mcm rupe katun…mmg ko muka tak tahu malu kan…lakibini kulit muka tebal kan…kes dh setel tapi dok menyalak lagi…

    0

    0
  26. :) says:

    Stupid and lame excuses. Tak logik la bagi alasan macam ni. Sudah-sudahlah buat masalah.

    0

    0
  27. boooo says:

    that was stupid. alasan xmasuk dek akal. dia ingt orng Malaysia ni bangang sngt ke?

    0

    0
  28. nikhirim says:

    Anda semua, Azean Irdawati sudah kembali ke rahmatullah. Innalillah wainna ilahiraji’un…

    0

    0
  29. MAMA says:

    memang pempuan ni nak promosi diri… klu dah tak mampu nak jaga maruah suami… jagalah maruah diri sendiri….gunalah otak sikit,,,, nampak sangat bangangnyer

    0

    0
  30. iris says:

    alahai kisah si jalang dgn pak kaduk mata duitan lagik ke nara….pls la…si jalang ni bkn retis pun, takyah la over expose psl dirang ni…semak la

    0

    0
  31. intan says:

    pompuan ni agak2 la nak menipu…kalau dah x sempat sekali pon cari lah pape kain untuk tutup bahagian yang menonjol tu…memanglah aset awak tu cun sampai artis pon cair….tapi mana lubang butang baju…x nmpk pn…kelakar punya alasan

    0

    0
  32. ana says:

    kembalilah ke jalan yg benar.amin

    0

    0
  33. Anonymous says:

    Lama nya dia fikir nak nak cari alasan. Tapi sayang alasan yang diberi tak logik langsung. Dah memang jaket tu kecik tak boleh tutup tetek dia yang besar. Masa pakai baju tak kan tak terfikir baju tu tak sesuai untuk sesi press conference. Nampak sangat sengaja pakai. Ni mesti Pak Aji yang suruh supaya orang kata Adi putra tergila2kan isteri dia sebab isteri dia seksi. Sudahla tu. Lagi banyak keluarkan statement lagi kantoi jadinya. Kalau nak sangat jadi artis , gi jumpa David Teo.

    0

    0
  34. haha says:

    HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA! my goodness, pempuan ni sumpah tak malu dow, memang dia nak jual diri kt public since her suami dah tua nyanyuk tu tolong promote tetek bini sendiri, Just cut the crap dear gold digger.

    0

    0
  35. Kak Mala says:

    Mencari publisiti murahan….sesuai untuk betina murahan ni…!

    0

    0
  36. Anonymous says:

    Entahlah betapa murahnya Pak Cik ni. Biar ISTERI menjadi bahan tontonan.

    Pak we aku Cina tetapi sangat menjaga aurat dan penampilan aku. Aku rasa sangat istimewa dan dihargai

    Doakan jodoh kami. Thank you readers !!!!

    0

    0
  37. CN says:

    Dia ni glamer yer ? Siapa yer? CN baru tengok muka dia..hehe

    0

    0
  38. budax_shomel says:

    haihh.. layu lerr t_t_k dia I nengok . mesti siang mlam tuan haji ‘makan’ dia . yakkssss… ataupun dier pakai bra yng ketat sangat sampa t_t_k dia rapat cenggitu. n butang terkeluar ??? ooopppssss …. I x yakin u berani pergi sidang media pakai baju yg dah x sempurna almaklumlah first time nakmasuk tv kan uoolllssss … or dia punya t_t_k terlalu BESARRR sampai tercabut butang2 tu ish ish ish kesian u kan. haishh dah tau t_t_k ko tu BESARR xyah lah nak pakai paju sendat n ketat tu yerr .. xderlah pulak I tengok ada bekas butang tercabut or dia jahit dalam kereta xnak bagi nampak bekas tercabut !!
    ooopppsss
    n lagi satu aq nak cakap betina nih photoshop kan gambar yg dia hantar kat jantan tu kann ?? errgghh pelisszzz ko memng x qeti bersyukur … ooo skarang baru aq tau haji tu x didik ko agama .. dia cuma nak t_t_k ko yg besar tu ajerr

    0

    0
  39. cik online says:

    butang baju je ke tercabut kak?
    tudung kak tercabut pi mana pulak?

    0

    0
  40. zaza says:

    Patutlah dia cari adi putra…. tgok muka suami dia….. kesian.

    0

    0
  41. maca damia says:

    Hahaha….tidak sengaja pakai seksi…..wei jgn wat lawak lah. Agaknya beberapa hari sebelum jumpa media tu duk berangan2 nak menayang bodi. Takyah cari publisiti murahan. Dah2lah….salah kamu jugak menggatal dgn si Adi ni. Kamu yg contact dia dulu kan. And laki kamu dayus ke ape. Hai dunia2…..ape nak jadilah. Perkara yg sepatutnya kita malu and tak nak org tau, gih heboh kat seluroh malaysia. Dia ingat dia ni cantek sngt ke.Kulit cantek lah sb puteh, muka tak lawa pun…..

    0

    0
  42. butang tercabut says:

    Alfatihah jela aku bagi kat pompuan ni.

    0

    0
  43. murie says:

    BODOH BTOL..!!

    0

    0
  44. minah mangga says:

    Sekali sundal..
    2x sundal
    Berkali2 sundal
    Memang tk insaf
    Semoga dapat hidayah sebelum mati…

    0

    0
  45. Biskut says:

    Kalau dh tau butang baju tercabut (konon2 la kan), tak perlu la nk join PC tu. tgk dr tepi je cukup la….

    Susah juga soalan matematik BN ni bg kat aku hr ni….7x??=49

    0

    0
  46. Anonymous says:

    Kot ya pun takda alasan logik jgn LA bg alasan yg ni.
    Buat org dgr rasa nak tergelak ja.
    Macam budak budak je alasan.
    Benda mcm ni pun bg alasan pandai terlebih,
    Mcm mana nak bukak kes balik?

    0

    0
  47. miss k says:

    ade tak lagi alasan yg lg bodoh ko nk tweet, please la aida hoi, bodoh umat satu dunia ni jangan ko amek semue.

    0

    0
  48. Eeee…memalukan kaum wanita lh die nie pkai cam tu…klu dh mslh butang,pas ni pkai bj kurung klu kuar g mane2,sng citer….klu aku adder kat tpt tu,aku srh jer dier pkai jaket tu
    Terbalik,laki dayus tu biarkn org ramai tgk lurah isteri bangang dier….aku yg non Muslim ni pun malu nk pkai cmtu dpn org ramai…ewwww…..

    0

    0
  49. pecinta BUTANG says:

    BUTANG !! OHH ~ BUTANGGGG !!!?? mana ko pegi ??? malu AIDA tau !!! sampaii hatii BUTANG , tercabut kasinampak tetes AIDA . . . uwahhhh ~

    pliss laa , alasan ko nmpk sngt trjunam ke gaung ==” laen kli tgk btul butang bju ko ad ke x ckup ke x . . buat malu kaum pmpuan jaa . . . err

    0

    0
  50. ustazah pilihan la sgt says:

    Bertaubat lah le wei….jgn disebabkan korang kite sume dapat bala. Haji konon nmpk sgt jahil n dayus

    0

    0
  51. 75 sen says:

    TERCABUT LA PULOKKK !!!! Hahhahahaha

    Abg mokhtar pat sini bila renung gambo lurah dalam tu punn terasa da sesuatu yg nk tercabut jgk .. Dan mengeras…
    Kuang kuang kuang

    0

    0
  52. Pavlova says:

    apa2 saja alasan pompuan ni bagi, aku nak ucapkan takziah kerana smakin tserlah kbodohan beliau.

    “butang baju aku mana, pah?”

    0

    0
  53. komen jewXoXo says:

    yng tua tu suami dia??? kenapa tua sangat tu?? kalau bapak dia okey…

    0

    0
  54. suke santai says:

    Laki die nak jadikan bini die artis ni.. saje pakai nama adi(mmg adi pun salah)…. tgk dr muka da tau.. mane la tau ade sape2 nak amik si adda ni.. laki die bley jadi manager adda..x gitu

    0

    0
  55. Nanana says:

    Muka dia tak da la lawa macam dalam gambar lain. Muka edit jeeeewww

    0

    0
  56. Syar says:

    Logik la sangat alasan tu..

    0

    0
  57. Linzy Longkang says:

    dah macam terkene mak esah laa laki minah mata duitan ni

    0

    0
  58. slumber says:

    Chooiii…Ahh,tino 2 memey sjew jew pkai mcm 2..
    xde mne nyer cntk..klu bnde snang dpt memey kualiti x bgus la 2..
    jaket dye bkn ade butang pown,alasan bagai la pmpn nie..
    dah tntu2 la laki ko 2 haji so jgela maruah 2..
    tnjk la tauladan yg baek,nie tdk laki bini msuk air..
    Dah kwin toksa la nak mnggatal bagai an jntn laen..
    wat malu owg mlayu n agme islam..

    0

    0
  59. taz de jue says:

    PENIPU!!!!! tak logik laa butang baju tercabut….bodoh punya perempuan…tahun ne aku rasa engkau dah tercalon dalam anugerah perempuan jalang paling popular.cananglah 1 malaysia yang ko ne perempuan jalang..yang c pak aji ne pun satu…bagitau seluruh dunia yang bininya ne perempuan pengacau rumahtagga org..

    0

    0
  60. ummisyg says:

    smoga mereka ni bertaubat & kembali ke jalan yg diredhoi Allah s.w.t. Doakan yg teraik utk mereka…. tiada manusia yg sempurna… jaga diri kita.. jgn sbb komen kita yg keterlaluan mjadi penghalang utk kita ke syurga… wallahualam…

    0

    0
  61. ratna says:

    menegurlah secara berhemah…
    smoga adiputra, aida n hj amiruddin tidak memutuskan silaturrahim kerana isu ini…

    adiputra, setialah pd isteri kau sorg.. igt lafaz jnji msa akad nikah kau dgn isteri kau dulu.

    aida yg ‘blm matang’, hidayah milik Allah, kau kena usaha mcari n meraihnya..

    hj amiruddin, gelaran kau sbg HAJI tak brmakna ilmu agama kau hebat, kan.. sekurang2nya gunakanlah gelaran itu utk mjadi pdorong mjadi suami yg baik.. jgn la jadi suami yg dayus.

    salam barakallahufikum.

    0

    0
  62. no komen says:

    Alasan yg tidak munasabah…kalau perempuan tahu menjaga maruah diri sudah tentu akan mencari jalan untuk menutup bahagian sensetif. Jawapan yg diberikan aida semua org tahu tidak logik dan tidak masuk akal.macam mana nara cakap ianya logik?.

    0

    0
  63. aku says:

    tak habis2 lagi kes ni..cemuihhh…dok tengok muka depa dua laki bini yg tak tau malu…
    apa2 pun aku tetap sokong adi putra….

    0

    0
  64. Maya says:

    Husband and wife sengaja memerangkap Adi Putera for $$$$. That is a lesson learned for Adi Putera, ada bini buat lah perangai sudah ada bini.

    0

    0
  65. MKBS says:

    wowww….nk tumpang glamour adiputra kot…manalah tau lepas ni dpt tawaran berlakon drama…

    0

    0
  66. english roose says:

    allah akak ni…
    tak perlu menipu satu dunia..

    jaket macam tu..mmg ada satu butang jer kak kat atas.
    dan bwh tu takde butang.
    kalau kata butang tercabut..kenapa butang ketiga, keempat kelima dan keenam ratus belas tu tak dibutang?
    takkan semua butang tercabut?
    akai takdak!

    0

    0
  67. Aiman Tak Kisah says:

    kenapa tak cakap jer tangan suami saya yang tak sengaja bukak butang baju saya sebab tadi dia tak tahan tengok saya. puii… kan lebih munasabah alasan kau. ngook.

    0

    0
  68. pening says:

    budak2 bolehla kot nk dibodohkan…adeke jaket tercabut butang…so ko rele tunjuk aset tu la…klu betol pndai jage maruah diri sure ko pikir banyak kali b4 nk kua tunjuk muke kt pc tu ngn pki camtu….ini relax je…siap leh cerite detik2 teruje bagai…sket pn x nmpk segan pakai cmtu…mmg hakikatnye die dh pilih baju tu utk gi pc…sorry cerite u i x caye…

    0

    0
  69. MAXMORA says:

    pompuan bekas gro dari vietnam ke ni?? lain macam je rupe die..pakcik ni jumpa kat kelab urut kot?

    0

    0
  70. PENGKRITIK says:

    AS A MUSLIM N AND A WIFE TO HAJI, ITS BETTER YOU USE BAJU KURUNG N TUDUNG.

    0

    0
  71. me says:

    xabs2lg ke cte nie… aduiiii..rimas la.. nie nk kontrak dr david teo ke…nk femes ke…nk dpt blakon ngn adi ptra je… sian la pmpan nie… malu kn pompan jew…..

    0

    0
  72. Anonymous says:

    Kalau tul butang tecabut, lari le jap p kede mamak bli pin baju….hehehe
    Dah tak de stok baju kurung kot pompuan no.. ooo..jubah abg aji tak belikan ke..

    0

    0
  73. no no no... says:

    bg aku mmg xakan ada alasan lnsung untuk brpkaian mcm ni kcuali satu je ‘SAYA HILANG AKAL MSA PKAI MCAM NI’. huh!!

    0

    0
  74. mamamia says:

    lebih elok jika buang kes..taklah dicemuh lagi..memang dah salah awak..takde sape nak sokong wanita bersuami goda lelaki de oii..orang dah meluat2 tahap gaban dah niii

    0

    0
  75. Anonymous says:

    Benarlah janji ALLAH, setiap perbuatan pasti ada balasan samada perbuatan baik @ buruk. Bersungguh nak buka aib pihak lain, tanpa sedar aib sendiri terbuka. jadi, renung2 kan ye….

    0

    0
  76. Anonymous says:

    alasan la sgt….sekurangnya2 carila atau pinjamla selendang sesiapa utk cover aset u tu…ni mcm best je..mcm syok je nk tayang…

    0

    0
  77. butter scotch says:

    Dah agak dah akan timbul kenyataan ” TAK SENGAJA” …dah la dapat msg dari artis Adi Putra ” TERUJA” bagai…..
    Takkannnnlah tak perasan butang baju “KATANYA” tertanggal …tak ada cermin ke kat umah yang kaya raya tu. Sure ada masa nak tukar punyalah walau lambat sikit mcamana pun …tak sampai setengah jam kot nak tukar baju lain.
    Senang cerita capailah selendang ke shawl ke untuk cover. Bila dah jadi isu benda tu baru nak bagi alasan bagai…..HIPOKRIT ni ….laki bini

    0

    0
  78. Aku says:

    aku rasa baju tu memg x ad butang baju…y ad cuma bahagian atas j kot…jgn nk nipu le…bang nara ni suka sgt keluarkn cite beruk dua eko ni…lagi suka le dia sb perasan glam…kalau aku la..butang bju leh tcabut smpi nmpk lurah cam tu aku sanggup x gi….pompuan bongok ni lain plk…dia dgn bangganya menayang kt semua org…otak ltk kt lutut laki bini ni….

    0

    0
  79. Sirap Limau says:

    mengarutlah kalau pasal butang tertanggal….

    0

    0
  80. aku says:

    butang jaket ke yg kau ingat? yg skirt pendek tu lupa nk pki sluar ke? lps ni dptla twrn blakon dh DT

    0

    0
    • minah jambu merah biru says:

      DTeo pun tknk lah ngan pompan problem macm ni ! banyak lagi artis yg jambu2 yg berlakon ngan DTeo ..nk ambek pompan ni nk buat happe ! lebih baik ambek lana nordin ada jugak faedah Nye..

      0

      0
  81. err says:

    baik jgn klu ade ura2 nk amek dia ni jdk retis..kang tak memasal ngn semua artis laki dia nk buat pc..kang melambak2 pulak baju takde butang yang dia pakai nnti..oh noo..

    0

    0
  82. za kama says:

    butang takde??… safety pin kan banyak kat 7eleven ke.. kat kedai2 mana2.. apa poyo sangat…….

    0

    0
  83. kacang rebus says:

    abg nara, jgn kuar kan muka 2ekor muka x malu ni. nak termuntah nengok.. klau abg nara ttp kuarkan makin menjadi perangai beruk2 ni.

    0

    0
  84. mia says:

    heran, kenapa gambar profile dia ‘sangat lawa’ dan muda mcm remaja tapi bila tengok live kat tv.. tak lawa? Adi tertipuuuuuu

    0

    0
  85. Dungu says:

    Alasan bodoh – Tak sengaja. Tak yah bagi banyak alasan.
    Jawapannya senang saja: Jangan dipakai baju macam tu. Pakai pakaian yang sopan dan sesuai dengan majlis kalaupun tak menutup atau membalut aurat. Tapi, lebih baik menutup aurat selepas ini. Sudah cukup sudah…

    0

    0
  86. rainbow says:

    kalau tak biasa pakai terbuka dan tayang aset, kita akan jadi sangat tak selesa nak keluar rumah, nak bergambar, nak jumpa orang ramai..

    0

    0
  87. tumpang_lalu says:

    ok kite tunggu alasan dari pak cik tua ni pulakkk….aq rase “saye pn tak perasan bini sye yg biol ni pakai mcm tu, sbb sye tgh focus kt PC ni, sbb sye pn biol”…ekekekeeee….

    0

    0
  88. seri says:

    lawak arr alasan dia ni..terasa seperti diperbodoh2kan…cari alasan yg cerdik pehliss! mcm tak paham masalah dia ni, adi kasi pics tak senonoh so apa masalah ko?? tak suka delete! lain le ko dah buai perasan ko tu jauh2 then org tak layan..itu memang masalah yang ko cari. ko nak report ke apa tapi cuba selidik betoi2 siapa yg salah…kelakar!

    0

    0
  89. dida says:

    ingat orang kurang cerdik macam dia boleh terima alasan yang kurang cerdik

    0

    0
  90. dinnadiana says:

    kah kah kah kah kah kah kah klaka la ko ni

    0

    0
  91. bilakakjemahmenulis says:

    HAKKKKPTUIHHHHH sgt alasan dia nih. ingat pemerhati pemerhati bebas macam kami ni bangang sangat macam anda ke? kalau betul pun tak sengaja dan ko mmg TAK BIASA pakai mcm ni, apsal tak pakai jaket tu ke belakang je mcm org naik motor? KALAU ye la rasa malu. puiii sgt. kakjem bukan team adiputra tau, tp kat mana sbenanya maruah pempuan ni? suami pun duk juga nak jatuhkan adiputra. maruah isteri tu letak mana? pajak gadai? yg selalunya rugi mesti pempuan. kesian.

    0

    0
  92. yatt says:

    Aleh mmg sengaja mmg pompuan murahan ni nk cari publicity murahan,,
    nk glomor lani x gitu,,,
    Klu la dy ni model tercantik kt malay ni status ANAK DARA!!!!!
    percaya la aku klu ady putra tu ada scandal dgn dy,,
    ni dhla org biasa2 je bini org plak tu,, mmg x msk akal,,,… nmpk sgt!!!!!
    Mne betul n mne salh,,,,, dri segi berpakai pon dh nmpk….

    0

    0
  93. dida says:

    aku tak lah sokong perempuan ni.. kalau sebab kes ni ADI PUTRA tak dapat kerakyatan MALAYSIA.. aku sokong jer.. berjiran dengan warga MELAYU ISLAM SINGAPORE di sebelah kanan , baru aku rasa baiknya cina dah india sebelah rumah kiri dan depan.. kau tu dah lah datang duduk JB, pastu sombong nak mampus…

    0

    0
  94. nia says:

    takde makne nyer alasan ko tu.. agak2nyer.. cermin kat rumah hang tu kecik agak nyer.. cer bli baru…

    0

    0
  95. Anonymous says:

    Suami sebok perthnkn maruah isteri, isteri pula jual murah d sidang media! Congrats

    0

    0
  96. naz says:

    minta maaf pak cik,,, malu la duk kate bini sendiri,,, dua2 pun salah sekian, terima kasih..

    0

    0
  97. tiptop meletop says:

    cam logik je cam tak logik je alasan dia… sudah sudah lah nak cari publisiti. takde makna nya lah.. aku cam dah naik bosan dah dengan pasangan nich.. macam tak cukup duit nak bayar hutang plak lagak nya.. suami dia pun satu, kalau dah tahu baju isteri tu terdedah, kasi lah dia pinjam baju kot tu.. dah terang dah motif dia.. cuba lah beri alasan logik sikit. dunia oh dunia.

    0

    0
  98. lolo says:

    wat malu kaum pempuan!

    0

    0
  99. wangi wangian says:

    muke laki die dah mcm muke mintak duit..bermodalkan bini dapat la claim juta2..muke sampah masyarakat..klu aku la, malu nak tayang muke kat umum tp die tu mcm suke la pulak..sampah tetap akan jadi sampah..

    0

    0
  100. Nara Gedik says:

    yang kite perasan kat bahagian atas je.. tp smua org x perasan yang si pompuan ni x zip seluar..die x sempat nk tukar seluar, takot x sempat PC.

    0

    0
  101. themightydingdong says:

    terkekeh kekeh dia gelak kat rumah kalau korang percaya statement dia . jaket dia pakai tu butang kat bahagian leher tu je .kalau berbutang pun kat bahagian bawah area tetes tu boleh tutup ler . takkan sume butang tercabut kak ,takkan xde duit singgah kedai2 tepi tu beli selendang ke hape ke

    0

    0
  102. aishahz says:

    tak sempat tukat jaket, tapi rambut sempat blow gulung2?

    0

    0
  103. aida is a stupid bitch says:

    JAKET MACAM TU MEMANG SATU BUTANG JE KAT ATAS.

    KALAU TETEK MACAM TU MANA BOLEH NAK COVER PON KALAU ADE BUTANG.

    This is the most stupid thing ever. You sent pictures to him too. Takes two to tango. Kalau tak kantoi you probably let the actor fuck you. Bitch.

    0

    0
  104. abbyabadis says:

    korang.. kenapa nak maki2 dia ni.. korang seme peminat adi eh.. memang salah dia pakai baju camtu..as a wife dia kena jaga maruah dia.. tapi korang lupa ke pasal adi punya bebird tuh? kalau korang la artis balas komen korang, mesti korang menggeletis jugak kan. jangan kata artis laa.. cukup la kalu bang nara ni yang reply kompom menggeletis pny seronok kan. aku bukan nak sebelah dia.. tapi sebab dia hanya peminat korang hentam dia cukup2 sampai macam lupa pasal adi tu. aku tak paham la.. dah pattern dia seksi tu masalah dia la.. cuba doakan yang baik2 utk dia. korang seme kenkonon nak jadi ustaz ustazah la tapi dok melahar kat blog hiburan apekehei??

    0

    0
  105. tiptop meletop says:

    PUBLISITI MURAHANNNNNNNNNNN

    0

    0
  106. sexyismyname says:

    besnya ku uli uli tetek itu…..

    0

    0
  107. mamalola says:

    tu lah kene pakai tudung tutup dada….. hahhahahahha

    0

    0
  108. YUIOP says:

    Duit Dia beli Baju Dia Suka Hati Dia La mau Pakai.. Ada Dia Minta Duit Kamurg Kh Mau Beli Baju.. Free Contury Ma..
    Orang Pakai Baju Sopan2 Pn Klu Perangai Macm Hantu Tetap Hantu Jaga La.. Please La grow up people.. Sudah2 kutuk Urg len tu DOSA

    0

    0
    • Anonymous says:

      Free country la sgtt..kang kna rogol,kna cabul ko tayah report polis.sbb ko yg mtk kna rogol mtk kna cabul dgn pkai bju smpai tersembul dada..free country utk ko berpakaian,free jgkla utk perogol pencabul utk attack ko..gila sex pnya statement..ko tgk org miskin ade ke yg pkai tayang dada mcm ni??dorg siap tampal lg tau tmpt t’dedah..ni purposely bg t’dedah.pdhal laki bisnesman..

      0

      0
    • ponauw says:

      habis yang ko bagi pendapat cam bangang nie x berdosa ker?

      0

      0
      • as says:

        ak setuju ngan komen dia , btl ape statement dia .. kira logik ape .. yg bangang nye bila org tak nampak fakta sebernar . itu baru betul2 bangang ..

        0

        0
        • as says:

          ops !! aduh! sori2 .. aku ingat ko reply komen anonymous huhu tersilap tengok .. upenye ko reply komen youip .. ( aku sokong ) sori2 .. baru perasan .. ~ ok la ko blh pangil aku bangang ~ bls balik ~ :)

          0

          0
  109. Honda Accd Blower Motor Resistor says:

    baju dipakai mmg fashionnya begitu, satu butang diatas..tiada butang di bawah..memalukan diri sendiri dan suami, malah suami juga memalukan diri sendiri kerana berbangga dgn isteri yg sebegitu boleh ditonton dan dipertonton kepada sesiapa juga..perlakuan antara adi putra dan perempuan ini juga amat memalukan..tapi bagi yg kenal adi, perkara2 sebegini adalah benda biasa dibuat adi, cuma kali ini dia tertangkap dgn kebodohan dan nafsu sendiri..namun saya kurang faham apa motif perempuan ini dan suami mewar2kan cerita sebegini..yg public nampak sekarang adalah ketiga2 manusia yg terlibat ini mmg species teruk dan keji

    0

    0
  110. kiki lala says:

    nara oh nara..jahil jugak ko yer !! nara… nara hati ko keras nara.(der ke patut dnara kate alasan tu kire logik n msk akal ) nara hang de akai dak ??

    0

    0
  111. Gitooohhhh says:

    Aida, berhentilah nak saman ke apa ke. Pokok tak bergoyang kalau angina takde. Awak sendiri kata awak yg whatsapp dia dulu sebab dia nak pergi haji. So, Nampak tak siapa yg mulakan dulu? Allah tu Maha Adil. Dia akan berpihak pada pihak yang benar. Sekarang kes pon dah tutup, janganlah nak bangkitkan lg. Malu pada orang ramai. Kalu betul pon Adi Putra tunjuk gambar yg tak bermoral, kenapa awal-awal dulu awak melayan? Adi Putra takkan tahu nombor whatsapp awak, sebab awak yang mulakan dulu. Suami haji kan? Minta dia berhentikan semua. Minta dia ajar awak untuk menjadi seorang wanita solehah. Bukan dating PC dengan berpakaian macam nie. Lebih prefer kalau awak pilih baju kurung kalau betul awak lambat. Baju kurung terus sarung sahaja. Lg pulak suami awak haji, awak perlu jaga aurat dan maruah awak. bukan setakat dia seorang haji, tetapi disebabkan awak seorang Muslim dan Islam. Berhentilah untuk membangkitkan isu ini lagi. Saya hanya menasihati. InsyaAllah, Allah bersama hambaNya yang benar. Jika awak dipihak yang benar, awak tidak perlu takut. Kebenaran akan terbukti juga suatu hari nanti. :)

    0

    0
  112. minah jambu merah biru says:

    banyak engkau punye butang putus huh ! sengaja kan nk tunjok tetek ! pasal mungkin dia nk tunjok tetek dia ngan bini adi tetek dia seksi macm kerbau nk kasi bini adi jeles konon….bila pengomen dh hentam dia kt blog dia pusing cakap butang baju putus konon huh !!! dia ingat pengomen semua bodoh macm dia !! helo pak cik ! suroh bini u jadi artis sudah lahhhhh untok shuting kt atas katil aje mesti ramai artis jantan yg belumba2 nk berlakon ngan bini pak cik ni hehe…

    0

    0
  113. mama embok says:

    si nooraida ni dulu aku ingat comel sangat. dalam insta bukan main lagi gambar posing cantik dan ayu jer. patutlah adi putra jadi geram..

    skali bila dah tengok muka dia tanpa filter instagram cam gini… baru tau semua tu cuma edit jeee… memang adi putra bersyukur tak dpt dia ni… skrang ko menyesal dah adi… sebab perempuan ni tak secantik yang engkau jangka kan…

    nooraida ni nampak sangat murahan.

    0

    0
  114. nyonya mansor says:

    Boleh buat drama bersiri 100 episode mak madir dan pak pandir yang tak berapa nak cerdik….

    0

    0
  115. naruto says:

    kuat sgt meramas sblm pc ke smpai butang pun tercabot??wakakkakakakaka
    kesian pompuan cmni..malu n jatuhkan maruah diri sndri je..
    budak sek rendah bg alasan pun lg logik n best dr ko ah aida..
    xpe2,try lg next time ok!hahahahahhaha

    0

    0
  116. ko lam... says:

    typical STUPID ANSWER. org buat salah xnk ngaku salah. alasan bodoh plak dia bg. klu ko pkai bju yg bertutup aurat xkan timbul pun isu ni. nmpak sgt ko tu yg xtau malu. laki bini pun sama.

    0

    0
  117. apesal pakai mcm tu..baik jadi model baju dalam jer.. orang zaman skang.. pastu marah dekat lelaki lihat tetek besar..yang ditujuk watpe??

    ingat mati ingat sakit dik oii

    0

    0
  118. Anonymous says:

    Pertama kali dengar orang kata tak sengaja pakai seksi…kelakar betul. Tukar je la baju lain. Tak kan itu je baju yang ada. Bayangkan si Nabilla tu kata , ” Eh! tak sengaja la pakai bikini. Baju I tercabut butang…”.

    0

    0
  119. Pencipta Alasan says:

    Saya minta maaf kerana itu yang termampu difikirkan…

    0

    0
  120. kiki says:

    nanti david teo amik la pompuan ni jadi pelakon metrowelth..kikikih

    0

    0
  121. ieza says:

    stupid answer….what lah klo dh tau jaket tu tercabut butang xkan lah ko xleh nak singgah kedai beli pin ke ape ke…ape yg ko pakai tu menunjukkan siape ko sebenarnyer…ko ni buat malu diri sendiri dan famili ko jer…

    0

    0
  122. ohh saya xsengaja... says:

    bengong! owhhhh maaf saya xsengaja mengkondem diri awak. bodohnya awak & laki awak!… opsss maaf sya xsengaja lg mencemuh diri awak & laki awak kakakakakaka oppsss i did it again…. xsengaja…..

    0

    0
  123. Anonymous says:

    u ols, the jacket is not the point. the point is the see-through dress she’s wearing. meaning she knows she will be on camera/tv and she purposely wears THAT dress. purposely = dengan sengaja/niat.

    i rest my case.

    0

    0
    • anak abah den says:

      the jacket doesn’t have extra button as claimed..we see a lot of jacket/cardigan with one button on top, purposely designed to show the breast area and below..but looking at the facts of the case, her confession, the press conference, dresses she wore that day and seen from her pictures in her IG, one word come to mind..”CHEAP”. So, its non-issue to her or the husband cos ‘cheap’ people wears ‘cheap’ dresses..I hope she use a little part of her brain to think of good reason why she brought up this issue on the first place..what benefit can she get out of this shameful episode..or she wants to become famous is it?? wants to become an artist?well you’re famous now..and will be remembered for your stupidity and stupidity of the issue..sekian terima kasih.

      0

      0
  124. Perempuan says:

    Alasan langsung tak munasabah, kalau ikut logik kewarasan akal fikiran yg takkan jatuhkan maruah diri sendiri dan famili, kau boleh je terbalikkan cardigan kau tu pakai mcm org salu bawak motor tengah2 panas tu. apa ada hal? kan dah setel? lagi nak panjang cerita. Hai la minah, benda simple tak perlu diajar. KESIAN SANGAT2 KAT KAU PEREMPUAN.

    0

    0
  125. lalala says:

    ish2…korang ni…dia kan selalu tak sengaja…
    xsengaja button tertanggal

    xsengaja tergoda ngan adi putra

    xsengaja bodoh…hahahahaha…malukan diri sendiri

    0

    0
  126. Kalau ye pon nk buat alasan, buat la yg logik sikit.. ini tak! adk aku yg umo 3 thun pon bole wat alasan lagi logik malah gempak ape! hahaha… KESIANNNNNN!!

    0

    0
  127. JustSaying says:

    Kepala hotak hang lah, perempuan !
    Maruah diri tu letak dekat mana woi ?
    Nak tayang sangat tu, tayang ah yang mantap sikit. Ni londeh je gua tengok. Hah memang patut pun butang tu tercabut. Aku rasa Dia nak tunjuk yang kau tu memang salah. Tak tahu malu. Ada hati lagi nak pertahankan maruah konon. Now kau dah senang-senang bagi je satu malaysia tengok tetek kau yang londeh tu. Malu woii !!
    Aku tak tahu kalau kau tak tahu malu lagi nak buat press conference pasal kes merepek kau tu.

    -justsaying-

    0

    0
  128. enter yr name says:

    PADA SAYA SIMPLE JE..SBB SAYA JUGA PEREMPUAN (NAMUN SAYA BERTUDUNG)… KALAU BETUL BUTANG TU TERCABUT (KALAU MMG BETUL ADA BUTANG LA..) TAK BOLEH KE SEMASA PC TU LETAKKAN KERTAS ATAU NEWSPAPER DIHADAPAN DADA? KALAU PUN BUKAN SOAL AGAMA, SEKURANG2NYA KAMU PERLU RASA MALU MENAYANGKAN BUAH DADA KAMU, SATU MALAYSIA BOLEH TGK..DITAMBAH PULAK DGN KES KAMU DENGAN ADI PUTRA YG MELIBATKAN PERTUKARAN GAMBAR2 BOGEL KAMU DAN ADI PUTRA..JADI AGAK JELAS BAHAWA KAMU DAN ADI PUTRA SAMA SAJA TARAF KEBODOHANNYA..SAMA2 TEST MARKET DI INTERNET SAMBIL2 MELEPASKAN NAFSU SECARA KURANG BIJAK..JD JGN SALAHKAN ORG LAIN BILA MENGANGGAP KAMU MMG SENGAJA NAK TUNJUK DADA KAMU (MUNGKIN KAMU BERBANGGA DGN SIZE DADA KAMU YG VOLUPTUOUS), TAPI KETAHUI LAH YG RAKYAT MALAYSIA TAK PEDULI DGN POTONGAN BADAN/SIZE DADA/ETC, NAMUN KAMI PEDULI BILA MELIHAT MANUSIA2 SEPERTI KAMU DAN ADI PUTRA MEMPERLIHATKAN KEBODOHAN SENDIRI DENGAN MEMBUAT PRESS CONFERENCE/MENDEDAHKAN KEBODOHAN SENDIRI..NASIHAT SAYA, SUDAH2 LAH BODOHKAN DIRI SENDIRI..KALAU PUN KAMU DAPAT BUKTIKAN YG ADI PUTRA JUGA BERPERANGAI JELIK MACAM KAMU, APA YG KAMU DAPAT? KEPUASAN? YG PASTI, KAMU DAN ADI PUTRA AKAN RAKYAT MALAYSIA/SPURA INGAT SEBAGAI MANUSIA2 BODOH TAHUN 2013..

    0

    0
  129. hanssabee says:

    Tengok gambar pun dah tau.perempuan ini macam mana.macam penggoda je perempuan ni.Tak masuk asal butang hanya satu.paling atas g yg tertinggal.kenapa pakai kalau dah tau ia menampakkan aurat.

    0

    0
  130. enter yr name says:

    SAYA BARU JE TENGOK GAMBAR NOORAIDA NI DI SATU BLOG, ADA BANYAK GAMBAR2 NOORAIDA NI DGN HUSBAND DIA HJ. AMIRUDIN SEMASA PRESS CONFERENCE..TERNYATA ADA SURAT KHABAR DAN KERTAS BERSAIZ A4 DI HADAPAN NOORAIDA (DAN TIDAK TERDAPAT KESAN BUTANG DI BAJUNYA, HEHEHE)..NAK BAGI ALASAN BUTANG TANGGAL LAGI KE?? AGAK2 LAAA..

    0

    0
  131. enter yr name says:

    google2 pasal nooraida dan adi putra, terjumpa snap shot all messages by nooraida dan adi putra di whatsapp..lepas adi putra tunjuk gambar penis dia yg tak berapa nak besar tu, boleh pulak nooraida cakap WOW! errkkk..kompius laa..kata terkejut sebab adi hantar gambar penis dia..but u said wow!??? aduhaii..sama aje gatal korang berdua..

    0

    0
  132. hamba allah says:

    bkn nk back up adi putra sgt..adi pn maybe ada slh dia..ptt nye suami pmpuan ni tgur isteri dia dlu..mna blh sorg isteri mlyan lelaki lain..dgn bpakaian mcm tu..mmg x masuk akal butang tcabut..lama sgt ke nk cari bju lain smp sanggup pkai bju mcm tu jgk..malu la skit..tayang benda yg spatutnya blh dtgk hnya oleh suami kau..yg suami pn x reti2 nk tgur bini pakai mcm tu..mne didikan agama kau abg aji..

    0

    0
    • muslimah says:

      btol tu . pak haji nk backup bini pom agak2 lah . dah lah bukak aib sndri , pstu x terasa malu lnsg tgk bini dia tayang bnda yg xsptot nye dtonton oleh org lain . aku yang prmpuan ni pom malu tgk . dunia akhir zaman blakeeeeeeeee . adusssssssssssssssss

      0

      0
  133. ye ke... says:

    nmpk sgt bohong…sume tu alasan…sndiri yg nk tnjuk “aset lah sgt” tu…smpai blh x sengaja pkai bj yg butang terbuka…kalu ada butang pn…leh ke kau nk butangkan???mcm x muat jer…mcm x muat jer…nk publisiti murahan la tu…nk jd artis gak ke???pkir2 kn lah ye pn. nooraida….

    0

    0
  134. Anonymous says:

    Sy pelik betul dgn noraida dan Suami dia tu…statement2 yg mrk keluarkan tu nampak sgt memperbodohkan dan memalukan mrk sendiri…yg Suami Tanya suci sgtkah adi putra? Ok masalahnya soalan tu bukan ke lbh sesuai Tanya dkt isteri pakcik dan pakcik sendiri…noraida tu pula kata dia buat semua ni cz nk membersihkan Nama dia yg tercemar..masalahnya skrg u sendiri mengaku semua yg berlaku…so u bukan difitnah jd knp perlu beria2 bersihkan nama? Pelik bukan…setahu sy kta Akan beria2 menegakkan keadilan n membersihkan Nama kta yg tercemar jika kta tak buat,n difitnah …ini mengaku mengatal dgn laki org then nk bersihkan Nama apa lg…? Motif yg isteri yg tunjuk kat Suami yg dia suci dan adi yg gatal pikat dia…n Suami pula beria2 nk kenakan adi cz tak puas hati adi terlepas dr hukuman n kacak dr dia..mesti rasa tercabar…n noraida pula pakai mcm tu cz nk tunjukkan dkt isteri adi putra yg dia lbh hot dan seksi tats y adi terpikat dgn dia….supaya mrk laki bini bergaduh dan bercerai…lg 1 bg sy tak Kira apapun yg perempuan yg patut jaga kelakuan tak Kira dh Kawin ke belum

    0

    0
  135. Adelah says:

    Puih!! x sengaja. macam la xder baju lain yang boleh tutup buah tu untuk dipakai. laki die ni la baru lelaki dayus bagi je bini pakai mcam ni. bukan pakcik guard tu. maruah mane? maruah?

    0

    0
  136. joyahgo says:

    jaket jenis mcm tu mmg butang 1 je kat atas. alasan x ley pakai

    0

    0
  137. Mizie Maintenance says:

    saja nk tanya,……asek2 dok tgk tetek pompuan nih jeee yang dok jadi ISU!!!…sesapa ada dak gambo BATANG Ady?heheheh…. tringin gak nk tengok..hahahhahah

    0

    0
    • hah says:

      a`a la .. ada betol gak komen ko .. apehal semua bukti menyebelahi adi putra je ni , padahal dia org yg meroyan .. bukti yang mengatakan adi salah .. mana ?? tak kan bukti mulut je kot .. sape2 pun blh wat cite .. ehe ( aku bukan bela adi ok .. n ak pecaya adi pun ada wat salah . cume aku agak pelik je .. ape yg dia org pejuangkan sedangkan kelebihan pada adi sebenarnya

      0

      0
  138. butang terjah says:

    saya tak bodoh. saya tak bodoh!

    0

    0
  139. sexy x sayer says:

    BETINA NI MEMANG SEKSI PUN SBB AKU TGOK KT INSTAGRAM DIA..FUHH MMG GILER SEXY..ALASAN BUTANG TERCABUT HAK TUIHHH LAH BETINA..INSTAGRAM DAH TERBUKTI DAH PAKAIAN KO MACAM MANA..JGN NK BG ALASAN KLICHE LAH BETINA..

    0

    0
  140. Anonymous says:

    kalau pompuan ni btl2 berani tunjuk le gmbr batangnya si adi….kita org pn nk tengok gak…

    0

    0
  141. hadoiiiii says:

    bagi pendapat aku la..pempuan ni memang cheap la..sorry to say. tapi dalam banyak-banyak baju yang ko ade tak kan tak de satu pun yang ko tak bole pakai sopan sikit?? ko gi pc kot..ko tu centre of attraction at that time. kalau pun nak berlagak ‘suci’ pakai la yang sopan sikit!! ko tu nak attack someone yang ade nama! sekarang ni semua orang da menyampah ngan ko. ko ingat ape yang ko buat kat luar, judge, lawyer, polis x amik into consideration ke?? (kalau ko mampu bawak case ni to court la). so next time kalau nak tuduh orang tu yang bersalah please act that ko mangsa dalam kes ni! faham?? hadoii tension aku ngan kebodohan ko ni! and kalau ko terlintas hati nak cakap yang ni da memang style ko k, ko taknak hipokrit k..ko memang bodoh! ko tau kenapa?? sebab tanam dalam kepala hotak ko yang ko ni nak attack someone and bring him down to court! jadi kalau nak orang support ko please berlagak sopan and suci sikit. ni nasihat ikhlas dari aku. faham???

    0

    0
  142. BANKAI says:

    tetek mcm bikin lemas ..otak xde pak aji nie ..g aji x bawak bini tu la bole seksi2 lagi nie ..bini kat IG sebuk dok pomote tetek baek dye

    0

    0
  143. airuni says:

    alasan je tu.. sebab mustahil butang tertanggal. zaman sekarang ni ada je baju2 camtu.. kalau dah tahu baju tu camtu, confirm “dalam”nya takde cover.. tapi ni cover hitam gituuu…. hanya empunya badan dan Allah S.W.T je yg tahu disebaliknya.. peach yooo! :)

    0

    0
  144. hoho says:

    astaghfirullahalhazim .pakailah yang sopan sikit . macam mana butang lain bole tanggal kalau baju tu memang 1butang je? haha

    0

    0
  145. Anonymous says:

    Pak Haji, sblm nk perthnkn maruah isteri, sila ajar isteri tutup aurat n jaga maruah dulu ya..Maruah apa yg nk d perthnkn tu?? kalo percuma je buah apple jd tatapan umum! Fikir2 kn lah

    0

    0
  146. kojek says:

    Hantu tetek sudah Mali ma

    0

    0
  147. yo la tu says:

    “ter” kan perbuatan yang tidak disengajakan…kikikiki

    0

    0
  148. hairan bin pelik aku says:

    alasan mcm nie yg si nara nie ckp logik n masuk akal?? gila ke ape nara nie? cer suruh bini kau pakai mcm tu pas tu kau komen masuk akal ke x. aku igt kau yg xde akal nara.. (saya mintak maaf ye nara di atas kata2 yg agak kasar ini, sekadar peringatan. MAAF sekali lg)

    0

    0
  149. Mizie Maintenance says:

    NAK GAMBAQ BATANG ADY…!!!NAK GAMBAQ BATANG ADY…!!!NAK GAMBAQ BATANG ADY…!!!NAK GAMBAQ BATANG ADY…!!!NAK GAMBAQ BATANG ADY…!!!NAK GAMBAQ BATANG ADY…!!!NAK GAMBAQ BATANG ADY…!!!NAK GAMBAQ BATANG ADY…!!!NAK GAMBAQ BATANG ADY…!!!NAK GAMBAQ BATANG ADY…!!!NAK GAMBAQ BATANG ADY…!!!NAK GAMBAQ BATANG ADY…!!!NAK GAMBAQ BATANG ADY…!!!NAK GAMBAQ BATANG ADY…!!!NAK GAMBAQ BATANG ADY…!!!NAK GAMBAQ BATANG ADY…!!!NAK GAMBAQ BATANG ADY…!!!NAK GAMBAQ BATANG ADY…!!!NAK GAMBAQ BATANG ADY…!!!NAK GAMBAQ BATANG ADY…!!!NAK GAMBAQ BATANG ADY…!!!NAK GAMBAQ BATANG ADY…!!!NAK GAMBAQ BATANG ADY…!!!

    0

    0
  150. Anonymous says:

    kenapa x awal2 nak keluar tu terus pakai pakaian yang elok?

    0

    0
  151. lina says:

    dah tau nak keluar kenapa x awal2 lagi pakau pakaian yang elok?

    0

    0
  152. Nur Ixoraa M says:

    Bongok punya betina..

    0

    0
  153. ahmad fairos says:

    takpe la harap harap insaf laa….
    mudahan suaminya…bersabar…….
    siapa sini nak tambah income dengan hendphone……??
    daripada dulu korang top up tak dapat apa2,
    bertukarlah ke simcard tunetalk tone excell…..
    Rm80 seumur hidup…………….!!!!ANDA BUKAN JUAL TOP UP PUN
    ANDA DIBAYAR SEORANG RM20 SERTAI ANDA.
    CUBA BAYANG KAN 1000 ORG SERTAI ANDA?TAK KE DAPAT DUIT RM20RIBU??
    DARIPADA MERUNGUT GAJI X CUKUP,INI LAH INCOME TAK MASUK AKAL ANDA SEMUA…..!!!!
    KOMISYEN DAN BONUS DIBAYAR 3 KALI SEBULAN.
    KENAPA TAK JADIKAN HENDPHONE ANDA SUMBER GAJI KEDUA…….
    ALHAMDULILAH SAYA NAMPAK PELUANG DAN INGIN BERKONGSI DENGAN ANDA SEMUA……

    0

    0
  154. luncai says:

    alasan tidak dsengajakan xboleh pkai la mkcikak… xsengaja la kn sbb mmg biase pkai cmtu… ini kebiasaan bkn xdsengajakan… bodoh betol la. da bini cmnih, laki pn xpyh la nk mention haji bagai. dahi luas jendol cmnh lau kawen laki tue gini bkn nk hape la kn… nk toooot. laki tua plak kawen bini gini nk ehem2 la. mest betine ni ckp kt laki dia, u klau xdedah kn fitnah ni, jgn hrap dpt oi mlm nt… huahahaha

    0

    0
  155. Anonymous says:

    pmpn nh bodoh sey
    xsgaje dgn kebiasaan pn xblh beza, lg nk cover bangsat nyer

    0

    0
  156. shila says:

    semoga allah membuka hati dan minda awak ye wanita, sesungguhnya awak memalukan kaum wanita, dan jadilah isteri sebaik-baik isteri yang menjaga maruah suami awak. salam

    0

    0
  157. noraida bimbo says:

    The dumbest reason ever… butang tanggal. Hello… takkan la masa nak keluar rumah tu, kau pkai cardigan purple, kau tak nampak boobs kau tu. Boleh nampak kot. Kalau dah butang tanggal, pakai je la baju lain. Yang hadap sgt pakai baju menampakkan tu kenapa???? Hangin pulak aku dgn pompuan bimbo ni. Dah menggatal dgn laki orang, curang dgn laki sendiri, bagi pulak reason yang tak masuk akal. Ni mesti gara2 nak cari publisiti murahan. Pada pak haji, jangan la buat malu diri sendiri. Awak tu dah la ada title ‘Haji’. Tak payah nak jaja cerita. G belikan bini awak ni baju yang elok menutup dada tu. Tak payah suruh bini tayang kat satu malaysia.menjatuhkan maruah laki bini je.

    0

    0
  158. tak pakai coli. tetek besar butang tercabut sebab tak muat. hari-hari haji gomol :) as simple as that

    0

    0
  159. durian says:

    tengok gambo die tunjuk adi ngan bini die cam peminat and artis je, mane de peluk bagai? hamm aku de tangkap gambo ngan fahrin, nagn izuue islam n banyk lagi la retis so pasni kalo aku x de dwit aku nak saman la cakap diorang cube ngorat aku puiiii heheeheheheh

    0

    0
  160. Anonymous says:

    Tengok komen banyak2 ni saya pun teringin nak komen. Pompuan ni sebenarnya bodoh dan diperbodohkan. Na’uzubillah moga kita dan keturunan kita tak jadi macam ni. Laki dia tu dayus dan terus jadi dayus. Na’uzubillah moga kita dan keturunan kita tak jadi macam tu. kita doa yang benar cepat nampak sbb malas nak tengok berita2 yang sengaja cari publisiti murahan macam ni. Kita doa jugak kita2 semua termasuk orang berdua dan bertiga (adi putra) diberikan hidayah oleh yang maha pemberi hidayah.

    0

    0
  161. mamipenang says:

    Helo cik adik… toksah dok wat statement bodo kata butang tercabut. Baju awak tu mmg fesyen butang satu kt atas tu jer. Klu mmg ada butang baju luar awak mesti lebih besar & awak masih boleh tutup. Baju tu mmg terbuka mcm tu… x da butang nya wehhhh….

    0

    0
  162. sentapsentup says:

    choichoichoi!!!

    rambut ko panjang bergulung2 lagi kan noks. nape ko tak cover dada tu ngan rmbut ko. ce ko kasi ikat kedepan rambut ko tu bia tutup segerombolan buah limau gedang tu.

    0

    0
  163. Sweet September says:

    cheap lady, with cheap answer..stupid !!!!
    cheap !!! cheap !! cheap !!
    cheap sale !!!!!!!!!!!!!!!!!
    3 sepuluh..3 sepuluh..haha

    0

    0
  164. muka penyek says:

    Hek eleh…. takde la cantik mana pompuan ni.Dalam IG perasan ‘macam comel je… macam cantik je…’ minah make up wayang pekji je dia ni. Make up tebal2… bulatkan mata, duck face, pastu selfie. Yucks! Plastic!

    0

    0
  165. Alfulus says:

    Kalau ada butang pun dengan saiz gitu boleh tutup ker? Macam besar jer macam belon jer

    0

    0
  166. kodok says:

    fuhh ohseemm

    0

    0
  167. mr logan says:

    Tula ‘asset’ besar sangat,mana tak tercabut butang tu……

    0

    0
  168. adi puteri says:

    nooraida sayang…
    sebab tu la Allah wajibkan umat dia menutup aurat….yg perempuan haruslah berhijab labuh, awak ”tak sengaja” juga ke buka aurat? kalau dah perangai tak semenggah tu, toksahlah bagi banyak alasan…

    0

    0
  169. Anonymous says:

    Bodoh. bodoh dan bodoh sebab tu kena cerai,

    0

    0
  170. CHIKA says:

    nak gak menyibuk kat sini…betina ni pakai push up bra..tu yg nampak tetek semcm jer tu..lurah tersepit celah gunung..muka bajet lawa..cam albino jer..bimbo sesgt rupa dier! tetek x la besar mana..cuma melayut jer..pakai push up bra nmpak la mcm selambak yg keluar tu..jaket yg dipakai tu mmg pesen 1 butang on the top jer…pak aji x nak bazir duit beli jubah murah, nnt bini x lawa..pakai la bju mahal yg tayang segala, bru berbaloi kuar duit.

    0

    0
  171. az jooney says:

    Kalau terlepas butang knapa x standbai pin atau kerongsang awal2 …mcm xde akal…

    0

    0
  172. Anonymous says:

    dsar jalang nih … dah la rosakkan rumahtangga orang, rumahtangga sendiri pun dia hancurkan … demi sebatang cinta ke? harrkkttuuiihh .. laki n pompuan sama spisis ..

    0

    0