Written by AbangNara | March 15th, 2013

Manusia zaman sekarang ini memang tak boleh tengok kebahagiaan rumah tangga orang lain. Mesti ada yang nak datang mengacau. Kesian pula Abang Nara kepada Noniswara yang menuntut cerai daripadanya suaminya gara-gara kewujudan orang ketiga di dalam perkahwinan mereka.

noniswara

Noniswara, 43 tahun telah berkahwin dengan Datuk Rosman Ridzwan, 54 tahun sejak 4 tahun yang lalu. Namun begitu perkahwinan mereka mula goyah sejak 7 bulan lepas apabila adanya orang ketiga sehingga kucar-kacir dibuatnya. Kata Noniswara:-

Sepanjang perkahwinan ini, hubungan kami sangat baik namun apabila pihak ketiga itu muncul dalam kehidupan kami, rumah tangga kami jadi kucar-kacir. Bagaimanapun, saya reda. Mungkin ada hikmah di sebalik apa yang berlaku. Nak nangis pun tak guna jika tiada penyelesaian. Sepanjang pergolakan rumah tangga kami, saya cuba untuk menyelamatkan perhubungan ini tetapi tiada jalan penyelesaian. Selepas membuat perbincangan bersama, suami bersetuju dengan keputusan saya untuk memfailkan perceraian. Apa-apa pun saya terima bahawa jodoh kami tidak kekal lama.

noniswaraBahaya betul orang ketiga di dalam perkahwinan ini. Sampai bercerai-berai dibuatnya. Diharap Noniswara tabah dengan dugaan yang menimpa dirinya. Mana tahu akan ada jodoh yang lebih baik buat Noniswara selepas ini. Sama-samalah kita doakan. Info asal Mstar Online.

noniswara

P.S: Fuh ~~ Cantik berseri betul wajah si gadis di atas. Nampaknya produk Aura White memang berkesan sangat. Hanya RM150 untuk penggunaan selama 5 minggu. Berbaloi-baloi kan? Tempah sekarang di Facebook CantikNara atau email ke lorongsetia8@gmail.com atau Whatsapp/SMS ke 013-594-7061

Baca Yang Ini Pulak:-

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

92 responses to Noniswara Tuntut Cerai Angkara Orang Ketiga

  1. aptb says:

    sabor…. sabor…

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
    • Rooney says:

      Suami Noniswara, tumpas di tangan kawan baik sendiri…………………………….

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 34 Thumb down 0
      • che ta buah dada bermagnet says:

        adat resam berlaki kan datuk2…telan jer lah..cuba kau amik azwan ali jadi laki, tak pun zubir, gerenti takder org ke3 masuk.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 119 Thumb down 0
        • Sabar Lah Noks says:

          Melayan perasan kerana ujian yang sedang melanda hanya menambah beban yang ada dijiwa. Semakin dilayan, semakin hebat kesannya. Semakin derita rasa dijiwa. Rasa sedih akan menjalar disetiap pelusuk jiwanya sehingga dia merasakan dialah yang paling derita dan orang-orang disekelilingnya pasti tidak memahaminya. akhirnya menjadilah dia orang yang berputus asa kerana ketidakmampuan menanggung derita dijiwanya.

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
        • Hitem says:

          Datuk cari lain sebab kau tak makan aura white kolagen ! haahahahahahaaa

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 1
        • Geli says:

          DATUK2 KAT MALAYSIA….BIASALAH..KALAU BOLEH NAK KAWIN 10…

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 47 Thumb down 1
        • Aku bukan anon says:

          Aku nak komen satu perkara je.. pasal gambar awek pegang botol Aura White tu.. AgakĀ² la klu nak promote barang.. nampak sgt guna app camera 360.

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 85 Thumb down 1
        • Olga says:

          ALA DULU PUN KO AMBIK HAK ORG NOK!SEKARANG RASAKAN LA KARMA BICTH!
          LG SATU MUNGKIN PLASTIC SURGERY KAT MUKA KO DH CAIR TU YG LAKI KO TINGGALKAN KO! TANG HIDUNG TU MAKIN KENDUR SBB BANYAK SGT WAT SURGERY!

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
        • gag says:

          lawak tul komen nko ni. huhu.. ehh nickname nko pun…. errr lol..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Anonymous says:

          statement terbaikkkk penah aku baca kat blog2….sangat betul weh

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • hid says:

          statement terbaikkkk penah aku baca kat blog2….sangat betul weh

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • K.A.A says:

        macam kes nosrish karman lak..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 2
      • Sweet minah jambu merah biru says:

        kawan baik sendiri !!!!!!!! eh sape ar ????????? artis jugak ke ??????? bagos nonis kalau ada orang ketiga lebih mintak cerai aje ! buat ape nk tunggu lama2 buang masa ajeeeee ! laki u pun satu ! dh dapat bini jambu cantek ayu dengan kawan baik u jugakkkk yg dia nak ! kawan baik u tu seksi ke ? kalau dia datang rumah u dia pakai baju nampak tetek ke ? kalau tk tkan laki u ni terpikat ngan kawan u tol tk …kawan u pon besarrr punye sundal ! dh tau itu laki u seboleh boleh dia nk pikat suroh suka ngan dia macm pompan tk laku prangai macm jalang ! itu pon kalau betol la ape yg si Rooney ni komennnnnnnnnnnnnnnn ok !! minah jambu cuma komen biasa2 aje tkde pe yg berlaku ponnnnnnnnnnn………harap nonis bersabar yeeeeeeeee lov uuuuuuuuuu !

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • Anonymous says:

      botox terlebih sudahhh..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • lola says:

      jauhi lelaki yg gatal.sampai ketua pun tak kan penah puas n insaf.
      eee merana je hidup.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 31 Thumb down 0
    • Anonymous says:

      iklan aura white tu…. pompuan tu dah memang putih.cer ambik india jadi model.kalau betul bleh cerah…nak jugak aku try :)

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 156 Thumb down 2
      • Opah Sopan Sytle says:

        hahahaha…pecah perot baca statement ko..1 cadangan yg bagus utk dapatkn testimoni yg benar2 berkesan….

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 39 Thumb down 1
      • Anonymous says:

        pompuan tudung pink 2 nmpak mcm berhingus..ke peluh??

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
    • Anonymous says:

      .kuku tu panjangnye.xde pemotong kuku ke?

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 0
    • Olga says:

      INI SEMUA SALAH NORISH KARMAN

      Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 6
    • Olga says:

      POMPUAN YG PAKAI TUDUNG N BAJU PINK ITUKAH ORG KE 3???????

      Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 8
    • Selena Gemas says:

      Datuk dh bosan la tuu…4 tahun sekali tukar bini, cukup 30 tahun janda-janda datuk beratur panjang leh wat reunion.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
  2. hahas says:

    adekah bnr khabar angin sblum ni?
    best friend yg ditumpangkn di rumah kebas suami beliau?
    isk isk isk….pompuan xmengenang budi

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 36 Thumb down 0
    • Ayu Jelita Teransang says:

      khannnnnnn…..mg kurang ajar…suami pun gatal mcm haram…laki i keje kat kebun jer…tanam sayur jual kat pasar..xde gelaran datuk..xde keter mahal2….harap2 ler umahtangga i x jd mcm ni…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 40 Thumb down 0
    • kepohcie says:

      wei…yg kes kebas husband bestfrndz tu kes Norish Karman lh…bkn Noniswara lh…
      ketinggalan zaman tol lh kau ni…hok aloh…

      Hot debate. What do you think? Thumb up 22 Thumb down 14
      • mutiara says:

        kepohcie..ko la ketinggalan ketapi..tak ikut hal semasa..memang bestfren die yang kebas..sian die mase g pejabat agama nanges dalam lif..sape xsedey kawan baek caras laki die

        Hot debate. What do you think? Thumb up 17 Thumb down 8
  3. doremon says:

    comel model aura white tu tp da mmg cntik mmg cntik lar..ce bg org kulit gelap gune pastu leh puteh baru aku beli hahahaha..lari topik jap…..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 34 Thumb down 3
    • Rooney says:

      Gedik siot perempuan tu.

      Ada ke nak pose macam tu? Aku rasa nak lempang je.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 67 Thumb down 3
      • Anonymous says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 22
      • Rooney says:

        Aku geli siot perempuan yang pose macam tu.

        Macam perempuan tak ada maruah, nak pose terkinja kinja macam tu.

        YUCK pTuiiihhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 30 Thumb down 5
      • suka memehati says:

        Ntah..btul tu rooney..igt aku je yg rasa nak lempang budak tu..cer pose elok2 apa salah….

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 0
    • nobita says:

      tak cantik pun?harap edit bg gebu je?cer tunjuk gambar betul..
      zaman skrg edit bagai je.baik la makan jamu2 mak dara n pegi gym.lg sihat

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 2
      • Bulat says:

        aah.. makna produk kak ton pon okey.. nanti comei mcm kak ton.. ‘comei x kak ton?’

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • keledek says:

      entahnye. guna la model sathiya ke, accapan ke.. 100 belas juta botol aku beli kalau sathiya putih melepak mcm kat atas.nape putih tang muka je? tangan tu tak secerah muka. nampak kelakar

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 34 Thumb down 2
      • ubi stela says:

        tangan dia pun kategeri cerah gak tu.tp muka lagi cerah..adat la.aku pun muka lg cerah dari tangan pasai hari2 naik moto bawah panas terik.muka ada sapu krim..tu pasai tak sama gelap ngan tangan.tp model kat atas tu cam edit je kegebuan dia.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
    • G.I Joe says:

      Eyebrow liner mcm tersasar je aku tgk..

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  4. nenek lanjut usia says:

    nenek tau sape org ke 3 tu… norish karman. sgt jahat kau ye. umo ko dh baya nenek tau..tp perangai mengalah kn hetty sarleny.. tlg la insaf wahai rakan seusia ku..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 2
    • Rooney says:

      Personaliti pengacara TV la nenek.

      Nenek ni bodoh la, baik nenek mampos je la. Pergi korek kubur sekarang.

      Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 17
      • noni says:

        hahahaa…nenek ni, dah tua2 pun larat nak ngumpat lagi, duit BR1M tu buat habis bayar bil tenet je bergossip…baik nenek simpan pakai beli kain kapan.. pastu tu terjun masuk lubang kubur..ahakks!!

        Hot debate. What do you think? Thumb up 14 Thumb down 6
      • Anonymous says:

        personaliti pengacara TV tu Norish Karman lah Rooney ngok !!!

        Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
        • mat says:

          kahkahkah..Asal caras mencaras sume dok speku norish karman..Bkn laaaa..Personaliti tv 2 dlu ala2 tomboi..Hah!Pegi siasat sdirik..Nonis ni pon dlu caras laki org gak..mmg padan laa kne caras balik..So ape perasaan ko?manis?masam?huahaha..Y datuk 2 plakk xreti2 nk berubah ke?Asex tukor aje..

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 0
        • MAZNAHCARASNONIS says:

          ala cakap je la terang2, pompuan yg rampas suami dier tu si maznah zulkifli tomboi tu..aritu die ckp famili die xkisah die tak kawen2..sudahnya somi kwn sendiri dcaras..amboiii..tlebey sudaaa!

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 0
  5. Bulat says:

    abg nara, semalam msuk semanis kurma.. abg nara mcm malu2 jee.. btw, comel wife abg nara.. heheheh…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 30 Thumb down 5
    • aku bukan nara says:

      kan..baru aku tau..orang panggil dia Wan..
      dan bukannya nara..

      pasni..panggil Wan la..heheh
      btw..apa nama betol Wan Nara? Hahha

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 1
  6. saya suka gosip says:

    bak kate mak aku, jgn slahkn org ketige je..kalo laki kite x menggatal skali, xde la jd org ketige,,ye dok..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 56 Thumb down 1
  7. Eyqa says:

    Abang Nara jangan cari orang ketiga eaa… Hehee

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 1
  8. honey manis says:

    tgk muka laki dia pn muka gatai.x setia kt bini.mentang2 la byk duit.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 0
  9. nenek lanjut usia says:

    amboi roneey agak kurang budi bhasa ko yer.. ye pun hormat la nenek yg dah lanjut usia nii.. pdan muka ko org dh dislike ko punya komen. ko dgn hetty sarleny sma joo.. ko blum kena penyepak nenek. buto mato ko haaa!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 2
  10. she says:

    betul tu “saya suka gosip” ;)

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  11. she says:

    ku menangisssssssssssssss…

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  12. EXXXXXXXX says:

    xpyh jd artis lg bgus…semua perngai xbjenih jaa

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  13. nenek lanjut usia says:

    hoi cucu noni ko pun sma ng si ronney tu agak kurang ajar berckp dgn org lebih tua dr ko.. ko suh nenek belikn kain kapan?? habih tu ko dh beli ke? ko jgn asyik bli kain pasang kat jakel je… ko ingt mati kira tua muda ke?? silap hb ko yang mati katak dulu..hoi roney sblum nak bambu nenek ko buat research dlu.. ngok tahap bebal..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 5
  14. saya lalala... says:

    tak akan berbunyi kalau btepuk sebelah tangan… tak akan bergoyang pokok dengan sendirinya… manusia…. lelaki prmpn kalau daa same2 menggatal… berduit tak berduit kalau daa dedua merenyam jadila macam tu…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 0
  15. debah debab says:

    Btoll ke si Norish?? Kat OhBulan dulu Norish dah pernah cakap laki kawan yang dia tumpang rumah masa pantang tu bomoh umo 60 tahun, takkan asben Noniswari nie bomoh kott, bomoh pun boleh dapat ‘Datuk ‘ ke?? Ada gossip lain plak cakap yg cilok asben Nonis tu Maznah Zolkifli yg belakon iklan Dettol tu, siapa sebenarnya nie, ada sesapa tau cerita sebenar takk??

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
    • mutiara says:

      ko tanya la nonis tu..haha sebok je

      Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 6
      • kepohcie says:

        OIT Mutiara: kau pn sama..pnyebok jgk..td kau bidas komen aku n kata norish karman best frendz dia.skrg ni kau srh debah debab g tny nonis sndri..pe ke jadah kau ni…haha..nmpk sgt yg kau pn x thu sapa org ke2 tu n main redahorg ckap personaliti tu maznah zulikifli…apa, kau x dh nk tetapkn pendirian kau ke norish karman tu org ke3?hmmm…hok aloh..

        Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  16. Anonymous says:

    Tu la nama nya hukum karma, dlu dia yg porak peranda kn umh tangga laki tu ngn bini dia, skrg turn dia la pulak…..so beringat2 dan bermuhasabah diri la kita……

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 2
    • Anonymous says:

      betul2..setuju sgt..HUKUM KARMA..dulu amik laki org..skrg org amik laki dia plak..

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  17. nenek lanjut usia says:

    ye ke debah debab??? nenek pun x sure sgt.. haaa kan dh dpt dosa kering.. maafkn nenek ye norish.. tp kata2 nenek ada btulnya jgk sbb si norish tu agk nakal perangainya.. tp yg pasti pmpuan perampas tu kwn baik si nonis.. so sma2 kita carik sapa empunya bdan tuu..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  18. anak sedara pah bedah says:

    pasni bleh la nonis amik tmpat che ta…che ta kan dh nk kwin.. :)

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  19. Yeyee says:

    Dugaan berlaki kan org berduit…

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  20. surat kabo lame says:

    kan dah kena kat ko blk. mase dulu ko sonok caras laki org la ni laki ko kena caras……ha ha haah haaaaaa KAN DAH KENA

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  21. XXXXXX suka NONIS... says:

    PDAN SGT LA MKA KO WHAI PMPUAN BERANGAN….
    SLAMA NI ASYK JOLI DUIT LAKI JER…
    AKU SYOK XTERKIRA…
    KAU PN BUKAN PMPUAN BAIK….

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    • Dolton Bibiyana Layola Al-Muslem says:

      betina ni mmg mata duitan…serve her right… niat kawin dulu pun sbb nak perabis duit laki…cinta? jauh sekali…padan muka kau ada pompuan lain…muka kau tu layak masuk tong sampah je sbb mcm jacko…kahkahakah

      Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  22. Dolton Bibiyana Layola Al-Muslem says:

    padan muka kau….hahaha…dah lah muka mcm micheal jackson xsiap…jom padankan muka dia beramai2….hahahah

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  23. puan Blink Blink says:

    aduh abg nara!! model aura white tu tukar la kesian.. x thu la dea volunteer nk jd model or abg nara slh pilih n tngok der… bkn nk kutuk tp malu lah.. huhu… sbb edit satu.. tngn n muke lain lak warna.. then kening tu x tahan lah!! soh dea g kls solekan la… hehehe…

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
  24. Anonymous says:

    tul ke gune Aura White leh cum cam model tuu…???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. cecibo says:

    saja bt hal la tu, dengki dgn RCW dpt laki muda, pigidaa…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  26. slup says:

    bini cantik cam ni pon … laki kena kebas .

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
    • sweet minah jambu merah biru says:

      elehhhhhhhh biasa lahhhhhhh jantannnnnnnnnn kn cm gitu kalau boleh semua pompan dia nk try sondolllllll…..bukan nye ape saje je nk jamah2 gak nyeeee

      Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  27. kasabian says:

    letak la model nigeria..bru real..bleaching abes..ni letak minah gedik posing idung kembang kuncup..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  28. Roundtable says:

    Masih terbayang lagi noniswara bergambar dalam rumahnya yang serba mewah …klau tak silap tahun lepas…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  29. Limau says:

    x cantik pn female kt iklan product kecantikan tu.. berminyak je muka..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  30. duta kepit says:

    xnak aku pakai aura white.nti muka aku jd camtu>muka tgh kepit nak kencing.kuahahaha.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. Mama perihatin says:

    Semuanya bermula dengan niat. Kalau niat betul untuk mendirikan masjid kerana Allah, Insya Allah, semuanya akan berjalan lancar. Jika dl letak kan Miss Universe pun di depan mata, si suami tak berani nak mengatal kerana sedar diri dah berkeluarga. Tapi si pompuan juga mesti sedar status diri sebagai isteri . Duit setinggi gunung sekalipun dan cantik bak bidadari belum tentu dapat menjamin kebahgiaan rumahtangga. Dari itu berbalik la kepada agama. Masih belum terlambat. Insya Allah , jika masing masing sedar akan kesilapan diri, Allah akan bantu . Semoga orang ketiga cepat sedar dan berundur secara baik. Tak baik tau meruntuhkan rumahtangga orang.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
  32. emma mengelembong says:

    harap nonis tabah…mmg kurang asam la kalau kawan makan kawan. kbai

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  33. nk ku lmpang je model aurawhite tu says:

    myampah lak aii tgk iklan aurawhite nih…dh knapa buat muka cenggitu??nk tercirit ke???

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  34. Loli says:

    Ni la blasan si nonis aka micheal jackson pmpuan ni..dulu ko rampas laki org skrg org rampas laki ko.ptt skrg sbuk bkepit dgn rebekah tu.tobat la da tua2 ni nonis.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  35. Anonymous says:

    die ni ade ade anak ppuan bsar ke? rase nye pnah nampak die celebrate bday anak die kt hall genting tu..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. kuningcake says:

    die ade anak ppuan bsar kan? pnah nampak die clbrate bday anak die kt hall genting..kalau x silap..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. Kaput says:

    Memang Maznah Zulkifli la yang caras tuuuuuu… sian Noniswara ni asyik dapat suami spesis womanizer je.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  38. nora says:

    ini semua salah anwar ibrahim

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  39. gadis says:

    slhkan boboiboy la…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  40. mojo says:

    kentut dah busuk nie

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. Nadia says:

    Balasan hidup, dulu ambil laki org kini org ambil laki kita, jumpa buku sama ruas la, elok benar la tu berkawan baik dgn spesis yg gila glamor ( nama kg wan safura dah jadi Sara deline, pos gambar ala tong gas badan dok melaram barang berjenama fake kembang punggung di panggil Datin Sara, ( Datin Palsu je tu hehe) hidup ni beringat jgn terlalu angkuh krn balasan di depan tu mesti ada utk hambanya. Jadikan peristiwa ini sebagai panduan masa hadapan…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0