Written by AbangNara | March 15th, 2013

Manusia zaman sekarang ini memang tak boleh tengok kebahagiaan rumah tangga orang lain. Mesti ada yang nak datang mengacau. Kesian pula Abang Nara kepada Noniswara yang menuntut cerai daripadanya suaminya gara-gara kewujudan orang ketiga di dalam perkahwinan mereka.

noniswara

Noniswara, 43 tahun telah berkahwin dengan Datuk Rosman Ridzwan, 54 tahun sejak 4 tahun yang lalu. Namun begitu perkahwinan mereka mula goyah sejak 7 bulan lepas apabila adanya orang ketiga sehingga kucar-kacir dibuatnya. Kata Noniswara:-

Sepanjang perkahwinan ini, hubungan kami sangat baik namun apabila pihak ketiga itu muncul dalam kehidupan kami, rumah tangga kami jadi kucar-kacir. Bagaimanapun, saya reda. Mungkin ada hikmah di sebalik apa yang berlaku. Nak nangis pun tak guna jika tiada penyelesaian. Sepanjang pergolakan rumah tangga kami, saya cuba untuk menyelamatkan perhubungan ini tetapi tiada jalan penyelesaian. Selepas membuat perbincangan bersama, suami bersetuju dengan keputusan saya untuk memfailkan perceraian. Apa-apa pun saya terima bahawa jodoh kami tidak kekal lama.

noniswaraBahaya betul orang ketiga di dalam perkahwinan ini. Sampai bercerai-berai dibuatnya. Diharap Noniswara tabah dengan dugaan yang menimpa dirinya. Mana tahu akan ada jodoh yang lebih baik buat Noniswara selepas ini. Sama-samalah kita doakan. Info asal Mstar Online.

noniswara

P.S: Fuh ~~ Cantik berseri betul wajah si gadis di atas. Nampaknya produk Aura White memang berkesan sangat. Hanya RM150 untuk penggunaan selama 5 minggu. Berbaloi-baloi kan? Tempah sekarang di Facebook CantikNara atau email ke [email protected] atau Whatsapp/SMS ke 013-594-7061

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

92 responses to Noniswara Tuntut Cerai Angkara Orang Ketiga

  1. aptb says:

    sabor…. sabor…

    0
    0
    • Rooney says:

      Suami Noniswara, tumpas di tangan kawan baik sendiri…………………………….

      0
      0
      • che ta buah dada bermagnet says:

        adat resam berlaki kan datuk2…telan jer lah..cuba kau amik azwan ali jadi laki, tak pun zubir, gerenti takder org ke3 masuk.

        0
        0
        • Sabar Lah Noks says:

          Melayan perasan kerana ujian yang sedang melanda hanya menambah beban yang ada dijiwa. Semakin dilayan, semakin hebat kesannya. Semakin derita rasa dijiwa. Rasa sedih akan menjalar disetiap pelusuk jiwanya sehingga dia merasakan dialah yang paling derita dan orang-orang disekelilingnya pasti tidak memahaminya. akhirnya menjadilah dia orang yang berputus asa kerana ketidakmampuan menanggung derita dijiwanya.

          0
          0
        • Hitem says:

          Datuk cari lain sebab kau tak makan aura white kolagen ! haahahahahahaaa

          0
          0
        • Geli says:

          DATUK2 KAT MALAYSIA….BIASALAH..KALAU BOLEH NAK KAWIN 10…

          0
          0
        • Aku bukan anon says:

          Aku nak komen satu perkara je.. pasal gambar awek pegang botol Aura White tu.. Agak² la klu nak promote barang.. nampak sgt guna app camera 360.

          0
          0
        • Olga says:

          ALA DULU PUN KO AMBIK HAK ORG NOK!SEKARANG RASAKAN LA KARMA BICTH!
          LG SATU MUNGKIN PLASTIC SURGERY KAT MUKA KO DH CAIR TU YG LAKI KO TINGGALKAN KO! TANG HIDUNG TU MAKIN KENDUR SBB BANYAK SGT WAT SURGERY!

          0
          0
        • gag says:

          lawak tul komen nko ni. huhu.. ehh nickname nko pun…. errr lol..

          0
          0
        • Anonymous says:

          statement terbaikkkk penah aku baca kat blog2….sangat betul weh

          0
          0
        • hid says:

          statement terbaikkkk penah aku baca kat blog2….sangat betul weh

          0
          0
      • K.A.A says:

        macam kes nosrish karman lak..

        0
        0
      • Sweet minah jambu merah biru says:

        kawan baik sendiri !!!!!!!! eh sape ar ????????? artis jugak ke ??????? bagos nonis kalau ada orang ketiga lebih mintak cerai aje ! buat ape nk tunggu lama2 buang masa ajeeeee ! laki u pun satu ! dh dapat bini jambu cantek ayu dengan kawan baik u jugakkkk yg dia nak ! kawan baik u tu seksi ke ? kalau dia datang rumah u dia pakai baju nampak tetek ke ? kalau tk tkan laki u ni terpikat ngan kawan u tol tk …kawan u pon besarrr punye sundal ! dh tau itu laki u seboleh boleh dia nk pikat suroh suka ngan dia macm pompan tk laku prangai macm jalang ! itu pon kalau betol la ape yg si Rooney ni komennnnnnnnnnnnnnnn ok !! minah jambu cuma komen biasa2 aje tkde pe yg berlaku ponnnnnnnnnnn………harap nonis bersabar yeeeeeeeee lov uuuuuuuuuu !

        0
        0
    • Anonymous says:

      botox terlebih sudahhh..

      0
      0
    • lola says:

      jauhi lelaki yg gatal.sampai ketua pun tak kan penah puas n insaf.
      eee merana je hidup.

      0
      0
    • Anonymous says:

      iklan aura white tu…. pompuan tu dah memang putih.cer ambik india jadi model.kalau betul bleh cerah…nak jugak aku try :)

      0
      0
    • Anonymous says:

      .kuku tu panjangnye.xde pemotong kuku ke?

      0
      0
    • Olga says:

      INI SEMUA SALAH NORISH KARMAN

      0
      0
    • Olga says:

      POMPUAN YG PAKAI TUDUNG N BAJU PINK ITUKAH ORG KE 3???????

      0
      0
    • Selena Gemas says:

      Datuk dh bosan la tuu…4 tahun sekali tukar bini, cukup 30 tahun janda-janda datuk beratur panjang leh wat reunion.

      0
      0
  2. hahas says:

    adekah bnr khabar angin sblum ni?
    best friend yg ditumpangkn di rumah kebas suami beliau?
    isk isk isk….pompuan xmengenang budi

    0
    0
    • Ayu Jelita Teransang says:

      khannnnnnn…..mg kurang ajar…suami pun gatal mcm haram…laki i keje kat kebun jer…tanam sayur jual kat pasar..xde gelaran datuk..xde keter mahal2….harap2 ler umahtangga i x jd mcm ni…

      0
      0
    • kepohcie says:

      wei…yg kes kebas husband bestfrndz tu kes Norish Karman lh…bkn Noniswara lh…
      ketinggalan zaman tol lh kau ni…hok aloh…

      0
      0
      • mutiara says:

        kepohcie..ko la ketinggalan ketapi..tak ikut hal semasa..memang bestfren die yang kebas..sian die mase g pejabat agama nanges dalam lif..sape xsedey kawan baek caras laki die

        0
        0
  3. doremon says:

    comel model aura white tu tp da mmg cntik mmg cntik lar..ce bg org kulit gelap gune pastu leh puteh baru aku beli hahahaha..lari topik jap…..

    0
    0
    • Rooney says:

      Gedik siot perempuan tu.

      Ada ke nak pose macam tu? Aku rasa nak lempang je.

      0
      0
      • Anonymous says:

        sukati dialah rooney…kau nyebok napa? kau dah insaf ek?

        0
        0
      • Rooney says:

        Aku geli siot perempuan yang pose macam tu.

        Macam perempuan tak ada maruah, nak pose terkinja kinja macam tu.

        YUCK pTuiiihhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!

        0
        0
      • suka memehati says:

        Ntah..btul tu rooney..igt aku je yg rasa nak lempang budak tu..cer pose elok2 apa salah….

        0
        0
    • nobita says:

      tak cantik pun?harap edit bg gebu je?cer tunjuk gambar betul..
      zaman skrg edit bagai je.baik la makan jamu2 mak dara n pegi gym.lg sihat

      0
      0
    • keledek says:

      entahnye. guna la model sathiya ke, accapan ke.. 100 belas juta botol aku beli kalau sathiya putih melepak mcm kat atas.nape putih tang muka je? tangan tu tak secerah muka. nampak kelakar

      0
      0
      • ubi stela says:

        tangan dia pun kategeri cerah gak tu.tp muka lagi cerah..adat la.aku pun muka lg cerah dari tangan pasai hari2 naik moto bawah panas terik.muka ada sapu krim..tu pasai tak sama gelap ngan tangan.tp model kat atas tu cam edit je kegebuan dia.

        0
        0
    • G.I Joe says:

      Eyebrow liner mcm tersasar je aku tgk..

      0
      0
  4. nenek lanjut usia says:

    nenek tau sape org ke 3 tu… norish karman. sgt jahat kau ye. umo ko dh baya nenek tau..tp perangai mengalah kn hetty sarleny.. tlg la insaf wahai rakan seusia ku..

    0
    0
    • Rooney says:

      Personaliti pengacara TV la nenek.

      Nenek ni bodoh la, baik nenek mampos je la. Pergi korek kubur sekarang.

      0
      0
      • noni says:

        hahahaa…nenek ni, dah tua2 pun larat nak ngumpat lagi, duit BR1M tu buat habis bayar bil tenet je bergossip…baik nenek simpan pakai beli kain kapan.. pastu tu terjun masuk lubang kubur..ahakks!!

        0
        0
      • Anonymous says:

        personaliti pengacara TV tu Norish Karman lah Rooney ngok !!!

        0
        0
        • mat says:

          kahkahkah..Asal caras mencaras sume dok speku norish karman..Bkn laaaa..Personaliti tv 2 dlu ala2 tomboi..Hah!Pegi siasat sdirik..Nonis ni pon dlu caras laki org gak..mmg padan laa kne caras balik..So ape perasaan ko?manis?masam?huahaha..Y datuk 2 plakk xreti2 nk berubah ke?Asex tukor aje..

          0
          0
        • MAZNAHCARASNONIS says:

          ala cakap je la terang2, pompuan yg rampas suami dier tu si maznah zulkifli tomboi tu..aritu die ckp famili die xkisah die tak kawen2..sudahnya somi kwn sendiri dcaras..amboiii..tlebey sudaaa!

          0
          0
  5. Bulat says:

    abg nara, semalam msuk semanis kurma.. abg nara mcm malu2 jee.. btw, comel wife abg nara.. heheheh…

    0
    0
    • aku bukan nara says:

      kan..baru aku tau..orang panggil dia Wan..
      dan bukannya nara..

      pasni..panggil Wan la..heheh
      btw..apa nama betol Wan Nara? Hahha

      0
      0
  6. saya suka gosip says:

    bak kate mak aku, jgn slahkn org ketige je..kalo laki kite x menggatal skali, xde la jd org ketige,,ye dok..

    0
    0
  7. Eyqa says:

    Abang Nara jangan cari orang ketiga eaa… Hehee

    0
    0
  8. honey manis says:

    tgk muka laki dia pn muka gatai.x setia kt bini.mentang2 la byk duit.

    0
    0
  9. nenek lanjut usia says:

    amboi roneey agak kurang budi bhasa ko yer.. ye pun hormat la nenek yg dah lanjut usia nii.. pdan muka ko org dh dislike ko punya komen. ko dgn hetty sarleny sma joo.. ko blum kena penyepak nenek. buto mato ko haaa!!

    0
    0
  10. she says:

    betul tu “saya suka gosip” ;)

    0
    0
  11. she says:

    ku menangisssssssssssssss…

    0
    0
  12. EXXXXXXXX says:

    xpyh jd artis lg bgus…semua perngai xbjenih jaa

    0
    0
  13. nenek lanjut usia says:

    hoi cucu noni ko pun sma ng si ronney tu agak kurang ajar berckp dgn org lebih tua dr ko.. ko suh nenek belikn kain kapan?? habih tu ko dh beli ke? ko jgn asyik bli kain pasang kat jakel je… ko ingt mati kira tua muda ke?? silap hb ko yang mati katak dulu..hoi roney sblum nak bambu nenek ko buat research dlu.. ngok tahap bebal..

    0
    0
  14. saya lalala... says:

    tak akan berbunyi kalau btepuk sebelah tangan… tak akan bergoyang pokok dengan sendirinya… manusia…. lelaki prmpn kalau daa same2 menggatal… berduit tak berduit kalau daa dedua merenyam jadila macam tu…

    0
    0
  15. debah debab says:

    Btoll ke si Norish?? Kat OhBulan dulu Norish dah pernah cakap laki kawan yang dia tumpang rumah masa pantang tu bomoh umo 60 tahun, takkan asben Noniswari nie bomoh kott, bomoh pun boleh dapat ‘Datuk ‘ ke?? Ada gossip lain plak cakap yg cilok asben Nonis tu Maznah Zolkifli yg belakon iklan Dettol tu, siapa sebenarnya nie, ada sesapa tau cerita sebenar takk??

    0
    0
    • mutiara says:

      ko tanya la nonis tu..haha sebok je

      0
      0
      • kepohcie says:

        OIT Mutiara: kau pn sama..pnyebok jgk..td kau bidas komen aku n kata norish karman best frendz dia.skrg ni kau srh debah debab g tny nonis sndri..pe ke jadah kau ni…haha..nmpk sgt yg kau pn x thu sapa org ke2 tu n main redahorg ckap personaliti tu maznah zulikifli…apa, kau x dh nk tetapkn pendirian kau ke norish karman tu org ke3?hmmm…hok aloh..

        0
        0
  16. Anonymous says:

    Tu la nama nya hukum karma, dlu dia yg porak peranda kn umh tangga laki tu ngn bini dia, skrg turn dia la pulak…..so beringat2 dan bermuhasabah diri la kita……

    0
    0
    • Anonymous says:

      betul2..setuju sgt..HUKUM KARMA..dulu amik laki org..skrg org amik laki dia plak..

      0
      0
  17. nenek lanjut usia says:

    ye ke debah debab??? nenek pun x sure sgt.. haaa kan dh dpt dosa kering.. maafkn nenek ye norish.. tp kata2 nenek ada btulnya jgk sbb si norish tu agk nakal perangainya.. tp yg pasti pmpuan perampas tu kwn baik si nonis.. so sma2 kita carik sapa empunya bdan tuu..

    0
    0
  18. anak sedara pah bedah says:

    pasni bleh la nonis amik tmpat che ta…che ta kan dh nk kwin.. :)

    0
    0
  19. Yeyee says:

    Dugaan berlaki kan org berduit…

    0
    0
  20. surat kabo lame says:

    kan dah kena kat ko blk. mase dulu ko sonok caras laki org la ni laki ko kena caras……ha ha haah haaaaaa KAN DAH KENA

    0
    0
  21. XXXXXX suka NONIS... says:

    PDAN SGT LA MKA KO WHAI PMPUAN BERANGAN….
    SLAMA NI ASYK JOLI DUIT LAKI JER…
    AKU SYOK XTERKIRA…
    KAU PN BUKAN PMPUAN BAIK….

    0
    0
    • Dolton Bibiyana Layola Al-Muslem says:

      betina ni mmg mata duitan…serve her right… niat kawin dulu pun sbb nak perabis duit laki…cinta? jauh sekali…padan muka kau ada pompuan lain…muka kau tu layak masuk tong sampah je sbb mcm jacko…kahkahakah

      0
      0
  22. Dolton Bibiyana Layola Al-Muslem says:

    padan muka kau….hahaha…dah lah muka mcm micheal jackson xsiap…jom padankan muka dia beramai2….hahahah

    0
    0
  23. puan Blink Blink says:

    aduh abg nara!! model aura white tu tukar la kesian.. x thu la dea volunteer nk jd model or abg nara slh pilih n tngok der… bkn nk kutuk tp malu lah.. huhu… sbb edit satu.. tngn n muke lain lak warna.. then kening tu x tahan lah!! soh dea g kls solekan la… hehehe…

    0
    0
  24. Anonymous says:

    tul ke gune Aura White leh cum cam model tuu…???

    0
    0
  25. cecibo says:

    saja bt hal la tu, dengki dgn RCW dpt laki muda, pigidaa…

    0
    0
  26. slup says:

    bini cantik cam ni pon … laki kena kebas .

    0
    0
    • sweet minah jambu merah biru says:

      elehhhhhhhh biasa lahhhhhhh jantannnnnnnnnn kn cm gitu kalau boleh semua pompan dia nk try sondolllllll…..bukan nye ape saje je nk jamah2 gak nyeeee

      0
      0
  27. kasabian says:

    letak la model nigeria..bru real..bleaching abes..ni letak minah gedik posing idung kembang kuncup..

    0
    0
  28. Roundtable says:

    Masih terbayang lagi noniswara bergambar dalam rumahnya yang serba mewah …klau tak silap tahun lepas…

    0
    0
  29. Limau says:

    x cantik pn female kt iklan product kecantikan tu.. berminyak je muka..

    0
    0
  30. duta kepit says:

    xnak aku pakai aura white.nti muka aku jd camtu>muka tgh kepit nak kencing.kuahahaha.

    0
    0
  31. Mama perihatin says:

    Semuanya bermula dengan niat. Kalau niat betul untuk mendirikan masjid kerana Allah, Insya Allah, semuanya akan berjalan lancar. Jika dl letak kan Miss Universe pun di depan mata, si suami tak berani nak mengatal kerana sedar diri dah berkeluarga. Tapi si pompuan juga mesti sedar status diri sebagai isteri . Duit setinggi gunung sekalipun dan cantik bak bidadari belum tentu dapat menjamin kebahgiaan rumahtangga. Dari itu berbalik la kepada agama. Masih belum terlambat. Insya Allah , jika masing masing sedar akan kesilapan diri, Allah akan bantu . Semoga orang ketiga cepat sedar dan berundur secara baik. Tak baik tau meruntuhkan rumahtangga orang.

    0
    0
  32. emma mengelembong says:

    harap nonis tabah…mmg kurang asam la kalau kawan makan kawan. kbai

    0
    0
  33. nk ku lmpang je model aurawhite tu says:

    myampah lak aii tgk iklan aurawhite nih…dh knapa buat muka cenggitu??nk tercirit ke???

    0
    0
  34. Loli says:

    Ni la blasan si nonis aka micheal jackson pmpuan ni..dulu ko rampas laki org skrg org rampas laki ko.ptt skrg sbuk bkepit dgn rebekah tu.tobat la da tua2 ni nonis.

    0
    0
  35. Anonymous says:

    die ni ade ade anak ppuan bsar ke? rase nye pnah nampak die celebrate bday anak die kt hall genting tu..

    0
    0
  36. kuningcake says:

    die ade anak ppuan bsar kan? pnah nampak die clbrate bday anak die kt hall genting..kalau x silap..

    0
    0
  37. Kaput says:

    Memang Maznah Zulkifli la yang caras tuuuuuu… sian Noniswara ni asyik dapat suami spesis womanizer je.

    0
    0
  38. nora says:

    ini semua salah anwar ibrahim

    0
    0
  39. gadis says:

    slhkan boboiboy la…

    0
    0
  40. mojo says:

    kentut dah busuk nie

    0
    0
  41. Nadia says:

    Balasan hidup, dulu ambil laki org kini org ambil laki kita, jumpa buku sama ruas la, elok benar la tu berkawan baik dgn spesis yg gila glamor ( nama kg wan safura dah jadi Sara deline, pos gambar ala tong gas badan dok melaram barang berjenama fake kembang punggung di panggil Datin Sara, ( Datin Palsu je tu hehe) hidup ni beringat jgn terlalu angkuh krn balasan di depan tu mesti ada utk hambanya. Jadikan peristiwa ini sebagai panduan masa hadapan…

    0
    0