Written by AbangNara | January 6th, 2011

ranking 23

Untuk anda yang masih ragu-ragu tentang kehebatan BeautifulNara.com yang dipacu oleh Abang Nara yang comel, mungkin ranking nombor 23 di atas mampu membuatkan anda percaya dengan kami. Ranking Top 30 Local Website ini telah dikeluarkan oleh badan yang dilantik oleh kerajaan Malaysia. Kiranya menatang ranking ini adalah ranking rasmi.

Untuk pengetahuan, ranking ini adalah untuk bulan November 2010. Kita tunggu ranking bulan Disember 2010 pulak. Mana tau BeautifulNara.com melompat ke top 10 ranking ini. Weeeeeee ~~

Terima kasih kepada anda semua yang membuatkan ranking di atas ada terselit nama BeautifulNara.com. I love you guys from deep of my heart.

45 responses to Nombor 23 Untuk BeautifulNara.com, Terima Kasih Kepada Anda Semua

  1. pedulik hapa says:

    tahniah bang nara…

  2. aBg_rOnGak says:

    Congrats…kita menuju top ten lak pas nih

  3. aman says:

    congrats nara~

  4. 1st time says:

    tahniah abg nara.. teruskan menyampaikan input berguna & terkini kpd smua.. slmt thn baru.. =)

  5. juonito says:

    pasti meningkat tahun nih target top ten

  6. nano says:

    tahniahh yerrr ,

  7. eyriqazz says:

    tahniah bro..no 23 tu no eden masa amik SPm..hik3…

  8. zuriey says:

    wah..dahsat tu bro..tahniah2..mau gak jadi macam bro

  9. BlackBerry00 says:

    fuhhh…
    astro pun kalah, weii…
    smkin gedikz la aku ngn kwn2..ngeh3..

  10. petra_dubies says:

    HUHU
    TANIAH LAGI POPULER DARI ASTRO TU

  11. ayuabadi says:

    congrat’s.usaha lagi untuk maju beberapa langkah kehadapan……

  12. oren says:

    beutifulnara vs murai.. BN lagi bez. murai tu kureng sket la.

  13. chidori says:

    tahniah beautifulnara

  14. tahniah bro nara. tahun depan kasi up lagi. kalahkan utusan meloya

  15. JEJAI says:

    Mantoppss..bro..tahniah..

  16. villa says:

    cayalah bang nara..congratz yer..kalah ASTRO haha..i loike

  17. JEJAI says:

    Bro gua rampok itu gambo..hehe..spt biasa nanti link ek

  18. dbh says:

    xde komisyen ke utk pemberi info huhu

  19. apalalu says:

    Betul ke ranking ni? Saya tak pertikai ranking BN, tapi mana site Airasia? Mcm tk percaya pulak takde dlm list top 20

  20. ntahapaapantah says:

    mudah.com.my ttp champion d ati rakyat m’sia.. charee..

  21. cibiusagi78 says:

    first lepak kat cni dah terpaut terussssssss……….
    good job nara…..

  22. gosipgurl_fea says:

    BeautifulNara.. first saya google perkataan NARA , tanpa sengaja masuk kat sini. dapat kenal ramai kawan2 melayu yang baik2 sambil kongsi pendapat. until saya convert to islam, im still stick to you’re blog whenever i go .
    soo Tahniah Beautiful Nara ? ~

  23. lolyat gang says:

    tahniah bang nara
    tp forum yg aku slalu masuk d no 2

    lihatlah nick aku
    aku adalah antara askar2 dari lowyatnet

  24. Rabia Sensei says:

    wallwey! Tahniah Brother Nara!

  25. Reena says:

    Apa lagiiii..open tableeeeee laaa..hehehe…

  26. Active says:

    Bang Nara…
    Saye tgk lam alexa.com
    beautifulnara.com kt ranking 86 di malaysia

  27. Qistina Merican says:

    tahniah…

  28. @reps says:

    source??? which department???

  29. yeah…tahniah buat team Nara..moga terus sukses