Written by AbangNara | March 25th, 2009

Kami mintak maaf la tersalah taip nama Siti Sarah jadi Siti Saerah pulak.  Saja je tu, nak tengok korang ni peka ke tak peka. Ternyata pembaca Beautiful Nara ni laser-laser semuanya. Hahaha.

Baguslah, memang kena tahan aja lah baca komen-komen yang laser, tapi kami tak kesah, sebab kadang-kadang gosip kami pon laser juga.

Terima kasih banyak-banyak kepada yang menegur kami. Kami akan cuba untuk mengurangkan typing error di masa akan datang. Inilah akibatnya membuat artikel di kala jam 3 pagi.

41 responses to (PEMBETULAN)Ini Baru Betul Siti Saerah

  1. hanz says:

    bagus la dah betulkan,…

    0
    0
  2. Marjan says:

    Admin..ko up date blog eh..makin ceria la

    0
    0
  3. jinsaga says:

    makin ceria apa,kusut je tengok.yang lama lawa lagi..tukar balik,tukar balik

    0
    0
  4. ni says:

    fresh la ths new look
    i like,,,

    0
    0
  5. rain says:

    i like this 1 too~~…

    0
    0
  6. flower says:

    aku pon sokong ni n rain..
    i like this..
    tq beautifulnara…

    0
    0
  7. tuit says:

    a’a la…. blog ni da makin ceria

    0
    0
  8. ain says:

    HMM BGUS LA DH THU KESILAPAN SNDIRI
    APA2 PN BEAUTIFUL NARA MEMG BEST…SJA NK TEST KAMI EHHH
    HMMM SEKSI JGK ADK DATO SITI NI
    X MCM KAKAK NYA..

    0
    0
  9. tuit says:

    ari2 aku bukak…. dok praktikal pon xdak keje gak… layan la beautiful nara nie… best gak…. dari aku tdo jek

    0
    0
  10. puteri says:

    wakaahhhhh, klu nk tahu diorang ni dari siti ke abang dia teruk perangai, tak caya tanya bibik kat rumah diorang mcm mana sikap ct, abang dia ni dgn saerah nauzubillah….aku x boleh komen lebih nanti dapat dosa la, biarla allh yg mengetahui llbh dari kita…emmmmmm smua org boleh puji pasangan yg trbaikkan,

    0
    0
  11. nafnaf says:

    i like Beautiful nara sebab ayat2 dia kelakar, tak skema.

    kadang2 gelak sensorang baca….gelak besar plak tu,..

    tgk gambr Siti Saerah ni pon dah gelak terkekkeke..kiut pulak letak caption ngan gambar love tu….

    0
    0
  12. garfield_82 says:

    ne siti saerah ke??aku ingat kan orang asli mana terlepas tadi..hehehahhaha

    0
    0
  13. u know who says:

    i like diz new look very muchy!!

    0
    0
  14. chantek says:

    ok ape wajah baru ni….atleast ade pembaharuan…

    0
    0
  15. fiza224 says:

    aku pun heran gak smlm…mgkin tersalah eje kut. ok mmg ok wajah bru ni… tp die ni adik ct, bapok seksinye…ade 1 gmbar tu lidah tindik. ei, xsenonoh.

    0
    0
  16. Anonymous says:

    ye ke typing error ? sepanjang artikel tu nama SITI SAERAH diulang ulang .. takkan typing error gak ??? ni more of a case of “ignorance” atau “tak banyak pengetahuan” rather than a typing error. next time double check or better yet, LEARN MORE.

    0
    0
    • bibik says:

      keh keh
      kengkadang tu kalo minda dah set nak buat gosip tanpa asas atao nak memburukkan orang lain, fakta penting macam gambo tu pun dah tak dipedulikan. asalkan ada cerita boleh direka! keh keh keh …

      0
      0
  17. remy says:

    pki elok2 ckit jgn malukan org lepeh

    0
    0
  18. zaza says:

    bila dah kurus ni makin seksi aje aku tgk dia ni…lepas gian ek? dulu masa berisi sopan jgk la.tp kenapa skrg ni knpa msti tukar?

    0
    0
  19. as says:

    mcm paha org lelaki je aku tgk

    0
    0
  20. lala87bpgurl says:

    hahaha…anak dara saper ni??aisey…cian kakak dia dpt adk cmni..ops..sori..

    0
    0
  21. Sumandak Dudan says:

    hemmmmm……no comment

    0
    0
  22. saliza says:

    korang x balik lepeh ke….hu…hu…

    0
    0
  23. Kelentit Sakit... says:

    uh..uh..uh..uh..uh.uh..uh..uh..makin sakit kelentit aku nengok minah tak sedor diri nih…betul-betul numpang glamer kakak jeh…masa gemok dulu takde ler seksa camni..seksinya. tu baru je kurus c kit tu..kalo dah kurus slim giler tak taulah apa lagi yg dibukaknya untuk orang tengok..ish..ish..ish…

    0
    0
  24. Clarissa Adelea Ezrina says:

    Saerah dah lupa asal usul kot, budak kg yg membesar dgn serba serbi sederhana tetiba jd mcm ni

    Betul kata awak KS, dulu gemok xdepun nak bukak2.. pakai sopan je, maybe nak kaver lemak barangkali. Sekarang bila dah slim.. buka2an pulak.

    0
    0
  25. yula says:

    xsedar diri gemok

    0
    0
  26. greenfingers says:

    sesuaila dia jd bestpren fasha..hihihihi

    0
    0
  27. lilin says:

    ni contoh orang kampung yg kena SHOCK CULTURE….!!!!!

    0
    0
  28. Oden says:

    Mak aiiiiii Kalaulah SITI NURHALIZA MCM NI JUGAK…..

    MESTI TUTUTUTUTTTTTTTTTTTT

    0
    0
  29. Fira says:

    lain benor siti nurhaliza dgn siti saerah…siti nurhaliza kaya…siti saerah miskin…ingat lawa sangat la peha tu nak tayang2..rugi2

    0
    0