Written by AbangNara | March 25th, 2009

Kami mintak maaf la tersalah taip nama Siti Sarah jadi Siti Saerah pulak.  Saja je tu, nak tengok korang ni peka ke tak peka. Ternyata pembaca Beautiful Nara ni laser-laser semuanya. Hahaha.

Baguslah, memang kena tahan aja lah baca komen-komen yang laser, tapi kami tak kesah, sebab kadang-kadang gosip kami pon laser juga.

Terima kasih banyak-banyak kepada yang menegur kami. Kami akan cuba untuk mengurangkan typing error di masa akan datang. Inilah akibatnya membuat artikel di kala jam 3 pagi.

41 responses to (PEMBETULAN)Ini Baru Betul Siti Saerah

  1. hanz says:

    bagus la dah betulkan,…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. Marjan says:

    Admin..ko up date blog eh..makin ceria la

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. jinsaga says:

    makin ceria apa,kusut je tengok.yang lama lawa lagi..tukar balik,tukar balik

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • kita tunggu apa kata yang lain.hehe

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • ain says:

        theme yg ni ok pa…
        nmpk ceria wrna wrni
        lg semangat tuhh nk bg komen yg ganas2 haha

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • sakit mata says:

      hai…igt2lh ayah hang kt kbur 2…
      hang sdap2 duk pkai seksi lgu 2, tp ayah hang duk tseksa kt kbur tgung dosa hang…pikiaq la sket…insaf2lh ye…x cian kt ayah ke…x cyg kt ayah ke…sush bsarkn hang…ni kt dlm kbur pn hang stil nk sushkn dy…rnungknlh…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • nurin syaza nazieera says:

      nape muka kelakar

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. ni says:

    fresh la ths new look
    i like,,,

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. rain says:

    i like this 1 too~~…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. flower says:

    aku pon sokong ni n rain..
    i like this..
    tq beautifulnara…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. tuit says:

    a’a la…. blog ni da makin ceria

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. ain says:

    HMM BGUS LA DH THU KESILAPAN SNDIRI
    APA2 PN BEAUTIFUL NARA MEMG BEST…SJA NK TEST KAMI EHHH
    HMMM SEKSI JGK ADK DATO SITI NI
    X MCM KAKAK NYA..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. tuit says:

    ari2 aku bukak…. dok praktikal pon xdak keje gak… layan la beautiful nara nie… best gak…. dari aku tdo jek

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. puteri says:

    wakaahhhhh, klu nk tahu diorang ni dari siti ke abang dia teruk perangai, tak caya tanya bibik kat rumah diorang mcm mana sikap ct, abang dia ni dgn saerah nauzubillah….aku x boleh komen lebih nanti dapat dosa la, biarla allh yg mengetahui llbh dari kita…emmmmmm smua org boleh puji pasangan yg trbaikkan,

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. nafnaf says:

    i like Beautiful nara sebab ayat2 dia kelakar, tak skema.

    kadang2 gelak sensorang baca….gelak besar plak tu,..

    tgk gambr Siti Saerah ni pon dah gelak terkekkeke..kiut pulak letak caption ngan gambar love tu….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. garfield_82 says:

    ne siti saerah ke??aku ingat kan orang asli mana terlepas tadi..hehehahhaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. u know who says:

    i like diz new look very muchy!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. chantek says:

    ok ape wajah baru ni….atleast ade pembaharuan…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. fiza224 says:

    aku pun heran gak smlm…mgkin tersalah eje kut. ok mmg ok wajah bru ni… tp die ni adik ct, bapok seksinye…ade 1 gmbar tu lidah tindik. ei, xsenonoh.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. Anonymous says:

    ye ke typing error ? sepanjang artikel tu nama SITI SAERAH diulang ulang .. takkan typing error gak ??? ni more of a case of “ignorance” atau “tak banyak pengetahuan” rather than a typing error. next time double check or better yet, LEARN MORE.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • bibik says:

      keh keh
      kengkadang tu kalo minda dah set nak buat gosip tanpa asas atao nak memburukkan orang lain, fakta penting macam gambo tu pun dah tak dipedulikan. asalkan ada cerita boleh direka! keh keh keh …

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. remy says:

    pki elok2 ckit jgn malukan org lepeh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. zaza says:

    bila dah kurus ni makin seksi aje aku tgk dia ni…lepas gian ek? dulu masa berisi sopan jgk la.tp kenapa skrg ni knpa msti tukar?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. as says:

    mcm paha org lelaki je aku tgk

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. lala87bpgurl says:

    hahaha…anak dara saper ni??aisey…cian kakak dia dpt adk cmni..ops..sori..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. Sumandak Dudan says:

    hemmmmm……no comment

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. saliza says:

    korang x balik lepeh ke….hu…hu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. Kelentit Sakit... says:

    uh..uh..uh..uh..uh.uh..uh..uh..makin sakit kelentit aku nengok minah tak sedor diri nih…betul-betul numpang glamer kakak jeh…masa gemok dulu takde ler seksa camni..seksinya. tu baru je kurus c kit tu..kalo dah kurus slim giler tak taulah apa lagi yg dibukaknya untuk orang tengok..ish..ish..ish…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. Clarissa Adelea Ezrina says:

    Saerah dah lupa asal usul kot, budak kg yg membesar dgn serba serbi sederhana tetiba jd mcm ni

    Betul kata awak KS, dulu gemok xdepun nak bukak2.. pakai sopan je, maybe nak kaver lemak barangkali. Sekarang bila dah slim.. buka2an pulak.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. yula says:

    xsedar diri gemok

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. greenfingers says:

    sesuaila dia jd bestpren fasha..hihihihi

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. lilin says:

    ni contoh orang kampung yg kena SHOCK CULTURE….!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. Oden says:

    Mak aiiiiii Kalaulah SITI NURHALIZA MCM NI JUGAK…..

    MESTI TUTUTUTUTTTTTTTTTTTT

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. Fira says:

    lain benor siti nurhaliza dgn siti saerah…siti nurhaliza kaya…siti saerah miskin…ingat lawa sangat la peha tu nak tayang2..rugi2

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0