Written by Bella | July 10th, 2017

Aaisyah Dhia Rana antara anak selebriti yang paling popular dan sering mencuri perhatian ramai bukan sahaja kerana wajahnya yang comel tetapi fesyen beliau yang sentiasa “up to date” dan pelbagai. Iyalah, ibunya Che Ta akan memastikan anaknya itu sering bergaya.

Baru-baru ini, Che Ta ada memuat naik foto Aaisyah sedang santai di tepi kolam renang, tetapi cara pemakaian Aaisyah kali ini yang agak terdedah mendapat perhatian netizen. Mereka menegur pakaian Aaisyah seksi dan tidak bersesuaian dengan umurnya. Netizen sebenarnya risau dengan keselamatan Aaisyah.

Umum mengetahui sekarang memang banyak kanak-kanak menjadi mangsa pedophilia.

Mungkin juga apa yang dikatakan oleh netizen itu ada betulnya, dalam memuat naik foto comel Aaisyah kena berhati-hati juga. Zaman sekarang, pelbagai perkara boleh berlaku.

109 responses to Netizen Tegur Pakaian Aaisyah Dhia Rana Seksi

  1. wekkkkkkk says:

    mak bodoh., bila natizen ckp mcm ni, jgn salahkan natizen. Mak pun sama je, sbb dh tua dh nak masuk umur 50, tu sbb pakai tudung., kalau muda mesti mak dia pun pakai mcm ni.

    17

    0
    • Anonymous says:

      Engkau rupa2nya netizen yg tkde akal tu yer….

      1

      5
      • Anonymous says:

        Salah lah. Dia bukan netizen. Dia NATIZEN. Sebab tu bengap satu level lagi tinggi.

        1

        2
        • Anonymous says:

          Setuju sangt..otak kampungan..lebih baik kutuk diri sendiri dari kutuk budak2 yg tk berdosa

          3

          0
        • wekkkkkkk says:

          budak tu mmng x berdosa, mak dia berdosa, kira korang sokonglah ya, kekotaan budak dn perangia mak dia tu., natizen, netizen, ke, apa ke, bukan nak dpt mrkh tinggi dlm blog ni..
          yg akal x ada tulh yg menyokong pakaian mcm ni…korang lah yg “pendofil…tu” sebenarnya..

          wekkkkkkk

          8

          0
        • Anonymous says:

          Mak species Tok Vida. Terkenal, ada duit dan bertudung tapi perangai dan iman x jaga. Terkinja-kinja dgn duniawi. Byk kat luar sana pun juga. Buang je lah tudung korang tu. Buat dikaitkan sama ISIS je.

          8

          0
        • Donald Trump says:

          X perlu kot bertudung tapi anak korang mcm anak bukan Islam. Swimming suit pun kena tayang ke? Orang bukan Islam pun x dedah aurat anak dlm internet supaya paedophile ghairah. BODOH!!

          6

          2
        • Patrisya Layola says:

          Che Ta sbnrnya suka paedophile/jantan gila sek s tengok gambar Si Ecah. Che Ta ibu yg kejam dan paling x bertimbang rasa. Besok budak tu kena kidnap dan rogol, sila soal Che Ta kemudian Zain. Mak bapak yng IQ selevel mawas!

          8

          1
      • minah jambu suka saahara yaakop says:

        memang minah jambu nasehatkn ck ta jangan peduli cakap orang …kalau kite terlalu perduli cakap orang hidop tak boleh bahagia n hepening…susah tkde orang tolong itu saje …!

        0

        4
        • Takziah says:

          Harap Che Ta bersara. Ajak Neelopak sekali. Artis paling insecure se Malaya!!!

          8

          0
        • Lulu says:

          Kan..anak diaorang biar je. Yg nk rosak bukan anak akak. Teruskan ye Che Ta dan Zain. Mampos la korang situ.

          0

          4
      • Danisha says:

        Artis bodoh mcm ni mmg xleh ckp apa dah. Org kasi nasihat pon salah!!! Biar yg nk rosak bukan anak korang. So teruskn bercoli dan berbikini. Tunjuk tetek kalu mampooo!

        6

        0
    • hahahaaa says:

      orang islam kalau dah dewasa serupa NAJIS pakai mcm ni. serupa lah yang korang kata anjing tu NAJIS. itu yang che ta tergopoh gapah nak sarung semua baju sexy kat anak dia ni..alahai…..

      2

      1
    • Lola Babe says:

      Ya allah meleis sudah2 lah dgn this isu mcm ni..
      Budak kecik suci bersih biarlah pakai mcm tu, takde dosa tak perlu rasa malu, they should be free so biar lah pakai waktu kecik ni..
      Jgn lah nak terlalu serius dlm semua perkara, kesian anak kecik nak membesar & have fun pun takboleh.
      Kita pun masa kecik ramai yg pakai bikini pegi main pool, alhamdulillah besar elok je punnnn.
      She’s still young! Let her be!

      20

      0
      • Mat Sahdo says:

        Melentur buluh biar dri rebung. Besok budak tu rosak mulalah nk salahkan kawan lah, video game lah, cikgu lah, blue filem lah…padahal mak bapak yng bengap x pikir masa depan lepas tu berharap anak tu jadi ustazah. siap paksa anak berhijab. lawak..lawak.

        0

        10
        • Anonymous says:

          mak bapak suka salahkan cikgu d sekolah padahal mcm setan n mak bapak langsung xde sistem mendidik anak.

          7

          0
        • stupid mat sahdo says:

          Mat Sahdo :
          bukan psl melentur buluh biar dari rebung ke apa.
          habis tu kes2 minah2 ustazah yg pkai tudung labuh jubah bagai tapi main dgn bf atas tangga, leher penuh love bite semua tu apa benda?
          stop blaming people about melentur buluh biar dari rebung.
          drpda budak tu kecik2 kena paksa pakai tudung bagai pastu dah besar baru nak memberontak nak try pakai seksi semua? mana satu kau nak?
          baik lah dia merasa skrg masa kecik so besa nati tak meroyan nak buka sana sini !
          *jgn nak sahdo sgt, sado means BESAR BODOH kau tau tak?*

          5

          0
        • to stuoid mat sahdo says:

          stupid mat sahdo
          says: July 10, 2017 at 4:04 pm

          1. “habis tu kes2 minah2 ustazah yg pkai tudung labuh jubah bagai tapi main dgn bf atas tangga, leher penuh love bite semua tu apa benda?”

          1a…saya rasa, itu minah yg baru berniqap, bukan dri sejak azali..
          sejak azali TAK MUNGKIN BUAT MCM TU”…sbb dh di lentur dari rebung.

          2. “habis tu kes2 minah2 ustazah yg pkai tudung labuh jubah bagai tapi main dgn bf atas tangga, leher penuh love bite semua tu apa benda?”

          2a. Itu wanita/gadis yg dri kecik dh bebas/nk menutup kebebasan dn liar di pdg org, maka niqap dn tudung labuh lah jawapannya..

          2

          1
      • c says:

        bullshit,
        masa kecik pakai bikini, coli dn suar dlm tali kecik, msti ko pakai mcm ni.
        Kalau pakai seluar sendat dn baju mcm yg budak sbelah anak che ta tu oklah, pkara biasa..ni pakai “coli dn suar dlm tali kecik” ala2..ayam..

        inilah manusia..yang ber islam kn hanya pada “KAD PENGENALAN” dh trikut2 budaya kafir sbb slalu sgt bercuti ke negara barat….

        5

        0
    • Anjing Kucing says:

      Just bcuz aisyah lgi famous, tak psl2 dia kena. Biar lahhh, budak lagi!!
      Anak2 que haidar pun mcm ni, cerdik je aku tgk. Byk lagi small kids pakai mcm ni pegi pool, chill lah.
      Netizen skrg tau nak mengecam je, semua benda nak cari salah!

      7

      0
    • Anonymous says:

      Bila mak nya pun tak se islamik mana. Bapanya pulak ikut je mcm lembu kena cucuk hidung. So whats new?!!!

      3

      0
    • Kiah says:

      Nak tengok seorang wanita tengok maknya. Besok budak ni umur 40an pakai legging tapi kepala berlitup. Dah boleh baca..tengok emak dia.

      4

      1
    • minah jambu suka saahara yaakop says:

      dia punye suka la nak pakai ape n nak pakaikn anak dia ape !! jangan sia2kn zaman kanak2 n remaja…masa ramaja kite dhbis…asalkn jangan terpesong pada bende2 yg lain suda la..! sebagai mak tkan ck ta nak biarkn anak dia tu berperangai tak senonoh ! tkan swiming nak berjubah pulak budak tu ! tkan nak pakaikn tudung penoh masa swiming ! dia budak lagi so kasi dia rasa berpakaian pakaian yg cantek2 asalkn jangan mandi bogel suda…bis kalau berjubah tutop muka main bowling boleh eh ?????

      4

      0
      • Anonymous says:

        Sebab ko pun mcm tu. Sebab tu la..

        0

        0
      • minah jambu suka saahara yaakop says:

        memang masa minah jambu umr 17 18 taon minah jambu berbikini kalau nak swiming kawan minah jambu pon sama..n bukan minah jambu n kawan2 orang2 lain pon sama berbikini…itu masa umr minah jambu 17 18 taon ..tapi skarang kalau nak swiming minah jambu pakai short pants aje tk berbikini lagi…sama juga macm anak ck ta bila masa umr makin meningkat dengan sendiri nye tidak mau berbikini masa swiming lagi…so skarang biar dhia rana hepi di zaman kanak2 n remaja dia..

        1

        0
        • c says:

          masa umur 17, 18 mmg lh nk tayang bagai body yg tak kendur tu di swimming pool…bila dh tua, semua kendur dn urat hijau nmpk, mestilah ko dh malu, ko bkn iklaspun nk pakai suar pants tu,..
          “akupun pakai lagi seksi..berkemban je masa umur 8-17 tahun, …terus terjun dlm air kolam di swah.parit…bila dh terjun..kain sarung tu timbul tanpa aku, aku tergagau2 cari:..hehuhehu”..tpi dkt swh tu cuma ada mak.bapak je..

          rumah kata mari, kubur kata mari…ko ni minah jambu

          2

          0
        • minah jambu suka saahara yaakop says:

          bila dh tua jangan la pakai yg macm gitu berbikini agak2 la…takan la tak tau berfikir..masa kanak2 jangan di sia2kn…pakai ape yg nak di pakai nanti bila dh tua tengok pulak orang muda yg pakai..

          1

          0
    • Cili says:

      Bapak pun x serupa bapa. Ikut je ckp si Bimbo Kedah yg kertu x sedar diri tu.

      5

      0
      • Anonymous says:

        Cili …tgk muka kau pun aku dh tahu kau nkkan che tah tk dapat..pas tu nak kutuk2 che tah..jeles ke apa..
        Muka macm kau ramlah ram atau sahara yakkop ajer yg nak..

        1

        0
    • minah jambu suka saahara yaakop says:

      bang nara u jangan macm2 eh ! mana komen rabak minah jambu yg tadi tu ?????

      0

      0
  2. Anonymous says:

    Alahai…kan BUDAK..NK KUTUK TU AGAK2LAH….BANGANG!!!

    3

    0
    • Anonymous says:

      Lain kali baby pakai singlet..seluar dalam kecik kau kutuk jugaklah…
      Kalau dh memang semulanjadi kuno..jgn sibuk menyusahkan orang…ada yg tk pakai macm ni pun kena rogol jugk..

      1

      0
      • Anonymous says:

        Sorry komen aku sebenarnya tujukan pada wekkkkkkk..NATIZEN BENGAP!

        0

        0
        • Podahhhh says:

          Sebab ko pun perangai mcm Che Taik tu kan. Kepala bertudung bawah sendat. Bulu mata boleh gantung spender. Sebab tu hang sokong dia kan???

          2

          0
        • wekkkkkkk says:

          Anonymous
          says: July 10, 2017 at 9:28 am

          Sorry komen aku sebenarnya tujukan pada wekkkkkkk..NATIZEN BENGAP!

          NATIZEN BENGAP DA N B E R A N I ….mulakn dulu…ko berani…cubalah jadi first comment…

          0

          0
  3. melati says:

    Netizen yg tegur budak kecil ni mesti Netizen yg gagal dlm kehidupan…Contoh : mesti Netizen yg tegur tu pernah sumbang mahram sebab tu dia Fobia budak kecil ..!!! wakakakaakakaa

    1

    2
    • wekkkkkkk says:

      kira korang semua sokonglh pemikiran si ibu yg kekotaan tu,almaklumlah, dh terbiasa ke kotaan omputeh dn selalu ke overseas dn otak dh jadi kebaratan…anak awak tu MELAYU..dn dalam ic ada terlulis islam tak…
      kalau x ada islam…i “natizen” x kn kutuk mcm ni, jgn harap muka lawa, tapi hati hitam

      0

      2
      • Anonymous says:

        Melati pun x lah sebijak mana komen. Elok lah dgn Che Ta. Pondan je yg kagum dgn pompuan berbulu mata mcm bulu jubor tu!

        1

        1
    • Tipah says:

      Tak nak kena kutuk, tak payh la upload gambar2 camtu. Common sense what. Siapa yg bahlol? Parents la. X payh nk salhkn netizen la weyyy!

      5

      0
  4. Mat Sahdo says:

    Besok besar budak ni jadi auntie Shasha ler..lol

    2

    0
  5. Anonymous says:

    bila aku tgk komen2 lelaki yg seram kat ecah selama ni aku agak risau…..tp nak buat camne mak dia bangang…..harap ecah bila besar x ikut jejak mak dia yg galak

    2

    0
  6. Anonymous says:

    Artis Msia paling bodoh adalah Che Ta. Entah apa nk buktikn akak pun x pasti. Bimbo tua didik anak..

    1

    0
  7. Man Kijang says:

    Bangang. Dah kau jual muka anak kau dlm internet..mesti jadi bahan kutukan. Mak bapak pun akal tak berapa cerdik. Nasib ko lah Ecah, dpt parents yg otak udang!

    3

    0
  8. terkomen says:

    Laaaaaaaaa..of cos la mak dia buat dia lagu tu..anak mat salleh katakn..otak dh nk menopaus mmg lagu tu la..anak mmg cantik, comel tp klu dr kecik dedahkn mcm tu..dh besaq nanti hang tutup je mata dia nk pakai apa..sbb hang yg ajaq dia dulu pakai cam gitu..bdk2 kwn si aaisyah tu comel jugak..cmtu pon dh ok..tp che ta la katakn..mesti nk lebih..

    2

    0
  9. Chanaz says:

    Parents sinEcah la yg salah. Lisa Surihani xda masaalah mcm ni pun. Padan muka..parents otak bangkai.

    1

    0
  10. Shasha says:

    Netizen x salah. Che Ta dan Zain yg akal belum sampai.

    1

    0
  11. mimos says:

    sedap je kata org bodoh..ko tu pandai sangat ke.. melayu islam tapi mengata org bodoh tu x dapat dosa ke.. ko ingat ko pakai tudung bagus sangat dah??? kalau dah mulut suka hati ckp org bodoh amalan ko solat ko tu confirm ke tuhan terima.. budak kecik dari kecik ajar pakai tudung banyak bila besar jadi bohsia la weiii jantan romen relakan jerrrr loca

    0

    0
    • c says:

      kbyakan yg “kutuk” adalah untuk menyedarkan dan memberi nasihat pada “parents bodoh tu”..supaya lenkali jgn buat ecah mcm tu…kalau ecah besar nnti, dn pakai mcm tu di kolam renang terbuka dn disertai dgn geselan gelas2 terang dn separuh air…. mesti mak dan bapak dia yg tgh duduk di kerusi malas dn ssh nk bangun tu, akan gembira dn teramat gembira…ya itulah anak kita ..saya bangga lah dia ikut ajaran saya…

      0

      0
      • Anonymous says:

        Bodoh punya komen..macm lah kau tu baik snagt..konfrm masuk syurga ke..kan tu budak..takde dosa..mak dia pakaikan anak dia macm tu pun tk dosa..lainlah budak tu dah akil baligh..BODOH NAK MAMPUS!!!.memang melentur buluh dari rebung..tapi otak kau tu lebih busuk dari taik

        0

        0
  12. Anonymous says:

    Semuanya salah Che Ta- tolol sampai ke tua!!

    1

    0
  13. Anonymous says:

    Biarlah.. mak bapak nk budak tu jadi mangsa sex maniac. Besok rosak budak tu pandai2 la pergi kaunselling. Zzz

    1

    0
  14. Anonymous says:

    Demi glamer ..rela anak kena kutuk. Tu la parents yg bertanggjawab kannn?

    0

    0
    • minah jambu suka saahara yaakop says:

      yg kutok tu sape ? orang2 malayu malaysia jugak bukan nye bangsa asing..! dh nama nye orang melayu kaki kutok orang ha mcmgitu lah..! melayu melayu bila nak berubah prangai..kutok orang macm makan nasi aje..yg sumpah seranah orang melayu..yg doakn bende2 yg tak baik orang melayu..yg kasi jahanam pon orang melayu ..buang anak tub tub eh eh si minah tudung rupa nye ..sooo jangan salahkn dunia yg fana ni…

      0

      0
  15. Nara says:

    Kutuk mmg patut sebab parents dia bengap. Kodiang punya pembawakkan. Sampai ke tua perangai huduh!

    1

    0
  16. Hanapiah Majid says:

    Mak dia pun dressing ala maknyah siap bulu mata mcm bulu jubur iteww!!

    1

    0
  17. aku says:

    anak aku masa umur mcm aaishah ni pun aku pakaikan seksi jagk…tp bila dia dh besar pandai je dia malu..kita pun nasihat, benda yg elok2..pkai yg elok2…ELOK LA JADINYA…sbb time besar dia dh pandai fikir..ms kecik apa dia tau…come on la weiii..budak tu baru 2 tahun je pun..biarla mak bapak dia nk pakaikan apa pun…bukan berdosa..korang yg mulut x abis mengata ni yg berdosa…

    1

    1
  18. Anonymous says:

    Bodoh!

    0

    0
  19. wekkkkkkk says:

    anak aku masa umur mcm aaishah ni pun aku pakaikan seksi jagk…tp bila dia dh besar pandai je dia jaga diri…

    .” mstilah x akan mengaku anak kalau sebaliknya…
    mestilah puji..”
    mana ada org kutuk anak2 sendiri.

    contoh mcm ni. anak2 aku terkena najis dadah sbb, terikut perangai org…
    mesti kutuk anak orgkn..anak sendiri tak buat salah..org yg menyebabkan nya..

    0

    0
  20. Anonymous says:

    Mummy dan daddy dia sendiri juga yg mgundang kutokkan. Hadam je lah..

    1

    0
  21. aku says:

    yg mencorakkan anak2..adalah ibu bapa……..

    1

    0
  22. Hajah Badariah says:

    Retis paling bebal, x berbakat dan meloyakkan. Mmg patut pun bersara awal jual sabun pencuci pookie!

    1

    0
  23. Anonymous says:

    parents pling bodoh selepas scha dan awal.

    3

    0
  24. c says:

    esok anak aku klau dh bsr, tetiba hampir berjodoh gn anak che ta ni, aku kata TAK PAYAH LAH, MEMBUANG DUIT MAK JE KAWENKN KO DGN ANAK DIA NI, ..NI KALAU..
    sbb aku dh tau…kuarga nya mcm mana..

    1

    0
  25. Anonymous says:

    Dulu baca artikel che ta nk aisyah jd ustazah… cam mano tu??

    1

    0
  26. abam says:

    lepas ni ko post la kat ig gambar aaisyah bogel, sebab nak buat org ghairah dan gila komen or like

    0

    1
    • c says:

      agak2 dh berbulu ke blum…sbb mk bapak suka memakaikn apa shj mcm dh remaja /dewasa..

      0

      0
    • c says:

      hbis knapa yg sbelah anak che ta tu boleh pulak pakai baik mcm tu…jgn kata pulak..ala itu bkn anak retis…porahhhhhhhhhhhhhhhhh

      0

      0
  27. kkkkkkuuuuuu says:

    budak kecik kot..ko nak pakaikan guni ke? selungkupkan baldi ke? semuanya nak ikut selera kau? budak tu pakai mcm tu takde nya mendatangkan syahwat..kalau ada lelaki yg tergoda tgk anak che ta ni, maknanya lelaki tu yg bermasalah dan perlu dirawat..bukan salahkan budak yg belum mumaiyiz pun..

    haihhh..sampah betul pemikiran

    3

    0
    • Anonymous says:

      anjing kalau kering pun mufti tak bagi pegang. wahal yang salah kalau anjing tu basah. so boleh banding kat situ?? anak kecik boleh seksi , besar tak boleh gitu?? teringin nak pakai cam kristian ke??

      0

      0
  28. plumbum says:

    anak2 masa dr lahir hingga 3-4 tahun takkan ingat pun memori masa kecil..mmg manusia dijadikan begitu..tak de masalah pun che ta pakaikan baju mcm tu pada anaknya..nanti dah masuk 5-6 tahun dah boleh pakaikan yg elok2..

    cuba korang ingat, ada tak memori masa kecik yg korang ingat..takde kan? sbb mmg Tuhan jadikan begitu..

    so, agak2 la nak menegur nak mengata tu..

    Jantan yg tergoda dgn baby, jantan tu kena masuk mental ward..kena dipantau doktor..biol!

    3

    1
    • Anonymous says:

      islam tak benarkan minum arak walau setitik pun yg tdk memabukkan. so kecil boleh separuh telanjang gitu?? tggu besar baru kata nak tutup?? hahahahhaa!!! bangsa hipokrit!

      2

      1
      • wekkkkkkk says:

        ala..mk bapak dia buat promosi ada kuarkan pakaian mandi utk budak2…jdi anak dia lh jdi model..msti mcm tu..cri duit…apa kisah cemuhan..atau anak dia di byr utk memperagakn pakaian mandi kanak2…mak bapak dialh yg untung..

        0

        0
    • anon says:

      Baby ke, aishah ni dah toddler, bkn baby. Tapi ramai je jantan yg suka dgn budak2. Ramai paedophile yg berkeliaran, bukan mental pun, cume dia org suka budak2. So takyah kata kene pantau oleh doktor sb taste manusia ni lain2.
      .
      Apa bezanya 3,4 thn dgn 5,6 thn??? Didik je anak2 dari kecik.
      Sape yg tak ingt masa umur dia 4,5 or 6 thn?? Ko mmg lembam ke. Aku ingt segalanya masa aku belum bersekolah,

      2

      0
  29. lalalala says:

    perhhh ayat2 melayu cuba nak menegur…giler mulut kalah sundal. gila stress aku baca comment yg mengutuk megata..tolonggg lahhh korang nak tergoda apa weiii. jaga anak korang tu dari jaga anak org lain. anak sendiri konon pakai tudung dr kecik jangan nanti bila besar boncet tak bersuami…

    1

    2
    • anon says:

      Tergoda?? Paedophile kan mmg tergoda dgn budak2. Ko ni jenis yg semmgnya bodoh sb tak sekolah ke ko ni jenis yg duk dlm gua & tak baca berita.
      Tapi tak heran pun dgn si ecah ni sb mak dia kan mmg cetek agama pun. Dlm 4,5 thn dulu kan mak dia blh bermini skirt, pd hal baru je balek dari mekah. Bertudung pun pakai baju sendat gile, so tak heran lah kalau didik anak mcm ni, Mak dia bertudung pn sb dah tua, kalau tak, terus menerus je berpakaian seksi. Si mak bapak attention seeker.

      1

      0
  30. c says:

    dulu kata “rita rudhani” kwn gn laki org…dn ckp jgn smpai anak rita panggil rita tu “betina”..
    skrg apa kes, u nk anak jadi ke arah “betina ke”..
    ini sinis aku…

    2

    0
  31. Mak Becok says:

    Apa kejadahnya ni! Anak kecil Islam/Melayu diajaq pakai BIKINI yg. sebenaqnya adalah antara budaya amat LUCAH/PORNIO Barat/Zionis?!! Teruknya ibubapa elit LIBERAL-si penjilat madey mcm. ni!

    0

    0
  32. Mak Becok says:

    Inilah akibatnya bila puak elit liberal Islam/Melayu dah jadi pemuja DAPig yg. memang nak menghalalkan/mengnormalkan budaya homo/porno Barat/ZIONIS di negara Islam kita ni – anak2 kecil depa pun dah terpesong!

    0

    0
  33. Mak Becok says:

    Tak habis2 mengHALALkan & meNORMALkan budaya PORNO/HOMO – utk. MEROSAKkan moral jenerasi muda Islam/Melayu kita!

    Pi mampos jilat taik hanyir lu kat jamban, si sewel2 Homo/porno puaka Zionis Penyamaq Kapir harbi si pemakan taik dedak Penjajah Parasit/Lanun/Perasuah DAPig/PAPig SingaPORK oi!

    0

    0
  34. Mak Becok says:

    Dahlah kat Jerman; wanita dan kanak2 Islam punya menderita dipaksa pakai BIKINI kalau nak berenang kat mana2 tpt. renang mahupun di pantai dan laut; kat Malaysia ni ada juga puaka2 elit LIBERAL Islam/Melayu mcm. ni yg. dok sembah budaya PORNO Barat/Zionis ni?!!

    Siapa yg. buat ‘undang2’ global kononnya kalau nak berenang; kena hampir TELANJANG?! Manusia yg. bangang sj. terikut tamadun & undang2 puak Kafir Harbi Barat/Zionis ni mcm. si kerbau-dicucuk-hidung!

    0

    0
  35. Mak Becok says:

    PEMBETULAN:

    Dahlah kat Jerman/Peranchis dan kebanyakan Barat; wanita dan kanak2 Islam punya menderita dipaksa pakai BIKINI kalau nak berenang kat mana2 tpt. renang mahupun di pantai dan laut; kat Malaysia ni ada juga puaka2 elit LIBERAL Islam/Melayu mcm. ni yg. dok sembah budaya PORNO Barat/Zionis ni?!!

    Siapa yg. buat satu ‘undang2’ global kononnya kalau nak berenang; kena hampir TELANJANG?! Manusia yg. bangang sj. terikut tamadun & undang2 puak Kafir Harbi Barat/Zionis amat JIJIK, SAMPAH & RASIS mcm. ni, ni mcm. si kerbau-dicucuk-hidung oi!

    0

    0
  36. Anonymous says:

    dgn budak kecik pun korang nk ajak gaduh…
    korang punya adik badik, sepupu sepapat, sedara mara, rakan taulan yg dah dewasa dan tak tutup aurat korang pernah tegur tak?
    tanya jer…

    0

    2
    • c says:

      kalau tegur kena bagi tau kt u ke..u nk bagi pahala ke..

      0

      0
    • Mak Becok says:

      Bangang betul lu ni! Ini isu psl. anak kecil Islam/Melayu diajaq pakai BIKINI lucah-ala budaya Barat/Zionis!

      Pi mampos jilat taik hanyir lu kat jamban, si sewel2 Homo/porno puaka Zionis Penyamaq Kapir harbi si pemakan taik dedak Penjajah Parasit/Lanun/Perasuah DAPig/PAPig SingaPORK oi!

      1

      0
    • Mak Becok says:

      C, komen ni ditujukan kat si bangang tu ya! Jgn. salah faham pula.

      0

      0
  37. BetterPakaiThanNever says:

    Ok la tu skrg2 nya ada coli n panties. Mungkin che ta dulu bertelanjang je.ha3

    4

    0
    • c says:

      sure punyalh “telanjang kat rumah masa bertiga…binilakiecah.., dn ecah mana tau lagi nk komen dn bezakn umur mcm tu..
      malaikatpun pakai “cerminmata” dlm rumah dia, x nk tgok

      1

      0
  38. mok cute says:

    budak ni dah comel molek lawa…cuma jd mangsa fesyen dek mak dia yg giler diva…pakai swimmsuit biasa dah la…bercoli bagai…ecah muka redo…hahaha

    0

    0
  39. remy says:

    breast mcm da kembung da.teruk betul.mak sumbat tisu ka

    0

    0

Leave a Comment

Optional