Written by Bella | July 5th, 2017

Syawal buat pasangan Lisa Surihani dan Yusry pada tahun ini bertambah meriah dengan kehadiran cahaya mata kedua mereka, Yusof Leonne.  Bersempena dengan hari raya, Lisa ada memuat naik beberapa foto anak lelakinya itu di akaun Instagram miliknya.

Foto tersebut mencuri perhatian netizen dan rata-rata memuji kecomelan Yusof. Peminat juga teruja kerana Lisa sudi untuk berkongsi foto Yusof kerana umum mengetahui beliau dan suami tidak mahu terlalu mendedahkan foto anak-anak mereka.

Memang comel betul Yusof kan? Iyalah, bapanya kacak ibunya pula cantik dan manis orangnya. Hehe.. Semoga membesar menjadi seorang anak yang soleh.

35 responses to Netizen Puji Foto Comel Yusof Leonne, Anak Lelaki Lisa Surihani Dan Yusry

  1. wekkkkkkk says:

    ala…biasa je..natizen ni lebih sudu dari mangkuk…puji menggunung..

    35

    0
    • salon rambut says:

      ntahnyer…kalau bayi yang ni rambut kerinting mcm yg first mesti dia bagi bermacam alasan tanak tunjuk ..kesian…baby yang first tu simpan dalam lemari.

      22

      1
    • Anonymous says:

      tau xpe..biase2 je aku tgk baby ni. tapi boleh amik gamba anak no.2 ni, fokus betul2 tang muke. dulu yg 1st tu, stakat bg nampak sipi2 je. kalau ikut aku punye ‘teori’ la, anak yg 1st dulu die xnk tunjuk gamba sgt psl mata anak die belah kanan lain sket, ptosis. so die xnk org tegur atau tanye byk. dieorg pon decide la xnk post gamba anak yg first tu zoom bebetul tang muke mcm yang 2nd ni. lagi2 anak pertama, bertahun tunggu. aku tau la.. pasal mata anak aku pon mcm tu.mmg tertekan bile org duk tanye je..bile da besa ni, bebudak ni da pandai nk besa2 kn eyelid.tu yg xnmpak sgt ptosis nye bile bgamba.skang pon dieorg da boleh share gamba anak 1st tu lebih kerap, xmcm time budak tu kekecik.

      23

      1
    • Mak Becok says:

      Awatlah ramainya pedengki2 bangsat kat sini; Hari Raya pun masih dok ligat! Pasal anak kecil pun nak dgn. mulut longkang hanyir depa! Pi berambos oi!

      1

      3
  2. nok gebuzzz says:

    dua2 ikut muka yusry….semoga membesar dgn sihat.

    4

    1
  3. lara allana says:

    dulu sorok..sekarang tayang..,,biasa2 je aku tgk baby ni..comel yg biasa,,
    mak bapak segak,,tak semestinya anak segak jugak kan..
    poraahhh xminat dua org ni…propa je lebih..

    15

    0
  4. aku says:

    aku konpius hidung lisa ni ori ke x..sbb ada sekali aku tgk gmbr dia masa kecik x mancung pun..dgn erti kata lain kemek…anak2 dia pun x mancung gak…x comel plak tu..

    7

    0
  5. trashwillalwaysbetrash says:

    i nak tanya, kenapa ramai retis melei sekarang suka tayang anak2, buat IG utk anak2, post pic anak 247 etc etc? mohon penjelasan…

    6

    0
    • Anonymous says:

      nak mintak puji n dpt perhatian …cuba gk izue islam yg takde anak..dah meroyan takde yg peduli.

      5

      0
    • Mak Becok says:

      Hari Raya pun ada pedengki mcm. ni; kalau tak suka; tok sah baca oi si bangang2!

      0

      3
      • trashwillalwaysbetrash says:

        which part of the question ade unsur2 dengki? pls clarify. i am wondering who’s the bangang one….

        2

        0
    • semah says:

      sebab zaman tok nenek mak bapak ko dulu xde ig..kalo ada gambar ko pun 24/7 siang mlm mak ko upload!skg 2017..pemikiran ko apsal 1817????mundur!

      0

      3
      • wekkkkkkk says:

        bukan 1817, 1611 lah.zaman alfonso al ibukaki..baru mendarat di Tanah Melayu

        0

        2
      • trashwillalwaysbetrash says:

        lol. i didnt even compare zaman dulu dengan zaman sekarang? who’s the mundur now? you or me? I was just asking a question bcs i follow ramai artis Hollywood/mat salleh, diorg tak ada obses sangat nak upload pic anak2 247. thats why i ni curious. btw you nak marah kenapa? mesti jenis org tanya soalan mesti nak marah lol #mustbetypicalmelei

        3

        0
  6. mok cute says:

    perasan gak yg anak 1st dulu xda lak zoom gini…mentang2 la yg no. 1 krg comel..klo comel kompem la update kat IG…tgk2 yg no. 2 ni xda la comel mana biasa2 je…comel lagi anak wawa zainal…anak farid kamil

    11

    0
  7. Nyonya mansor says:

    Tak faham aq ngan korang ni…tunjuk salah tak tunjuk salah..lisa n yusry tunjuk gambar anak dia pada yg nk tengok je..klu setakat nk tengok pastu komplen.. #sila berambus

    Panas betul aq ngan korang ni

    4

    2
  8. yahaira says:

    mentang2 la anak yg no 2 comel sikit dari no 1 tu..awal upload dlm instagram ye…

    5

    0
  9. anon says:

    ok dah tu dpt sepasang. Dulu org duk kutuk2 mereka sb lmbt dpt anak, skrg dah terbukti dia org tak mandul. Tapi kesian kat norman je sb dpt ayam tua yg leh beranak…….ruginya takde zuriat sendiri. Tapi takpelah dia lelaki blh kawen lain & cari yg muda pulak..

    3

    2
  10. Mak Becok says:

    Comelnya Yusof; semoga Allah SWT memberkati keluarga bahagia ni. Juga tak jemu tgk. kecantikan Melayu jati Lisa Surihani..

    2

    1
  11. Mak Becok says:

    Pedulikan si pedengki2 bangang ni Lisa & Yusry. Anak adalah kurniaan mulia dr. Allah SWT; tapi depa tak boleh tumpang gembira si pedengki2 ni; tau nak mengutuk memanjang walau di Hari Raya.

    Mekasih berkongsi foto Yusuf yg. comel ni. Tapi semua anak2 kurniaan Allah SWT, adalah comel; yg. penting akhlak depa bila dewasa kelak.

    0

    3
  12. suami neelofa caucasian says:

    yusry abdul halim kulit hitam.. benih dia mixed dengan benih lisa surihani kulit cerah sikit.. anaknya biasa je.. anak orang asia.. rambut hitam mata coklat.. lainlah anak pan-asian mata biru rambut coklat cerah ke..

    1

    5
    • Mak Becok says:

      Yg. lu si bangsat Kapir Harbi hina artis bangsa Orang Asal/Indigenous Islam/Melayu, apahal pula?!! Pan Asian mata biru pala hotak lu; Melayu asli jati kami lagi indah, tau tak!

      Pi mampos jilat taik hanyir lu kat jamban, si sewel Homo/porno puaka Zionis Penyamaq Kapir harbi si pemakan taik dedak Penjajah Parasit/Lanun/Perasuah DAPig/PAPig SingaPORK oi!

      0

      4
  13. Mokcik says:

    Muka yusrilisa sgt ni baby boy depa ni.comelnya…meriahla raya tahun ni sepasang dah..beruntung sgt lisa kawin yusri..dahla hensem kaya lagi .aku tumpang hepi.#lisasurihanifan huhuh

    1

    1
  14. Fidot says:

    Yusuf iskandar tetap lg comel. Netizen tu x yah la puji over sgt. Baby sume comel, dorg ni kategori biase je. Puji menggunung kemain. hihi. Aku x dengki eh, ni komen jujur.

    2

    3
    • Mak Becok says:

      Pedengki! Semua anak2 kecil, yg. merupakan rahmat dr. Allah SWT, dibandingkan kecomelan depa apahal?!

      1

      1
  15. lolaaaaaaa says:

    orang dah malas amik tahu baru kau nak tayang anak. emmm banyak peminat pun dah tawar hati. simpan ajer lah anak tu balik. kau kan cakap taknak post gambar anak-anak. ok lah nak tengok yusuf dengan anggerik. comel pun comel. bijak pulak .

    3

    1
  16. sepaun says:

    hensem boy :) semoga menjadi anak yg soleh..
    amin ya rabb..

    0

    1
  17. Anonymous says:

    dua2 ikut muka lisa

    1

    1
  18. comey says:

    Comey ler tue… nak comey mcm mane lg, semua baby dilahirkan comey, sbb X berdosa lg, yg berdosa org tua yg bnyk ckp..huhhu..
    Cuma mgkn X ikut muka parent dia, maybe muka makcik, pakcik, tok, nenek dia mcm tue ke, so…mcm tuelah seadanya….peace no war…

    0

    0

Leave a Comment

Optional