Written by AbangNara | December 14th, 2012

Pengumuman! Pengumuman! Pengumuman! Abang Nara baru menonton sebuah video mengenai penukaran nama Nesvita kepada Nestum. Berita ini sangat penting kepada semua rakyat Malaysia untuk mengelakkan kekeliruan. Sila tonton video di bawah.

Jadi sekiranya anda pergi ke Giant, 99 Speedmart, 7 Eleven dan sebagainya untuk mencari produk Nesvita, sila jangan terkejut jika tidak dapat menjumpainya. Ini kerana kesemuanya sudah dijenamakan kepada Nestum.

nestum

Sila beritahu mak, ayah, makcik, pakcik, adik, kakak dan abang anda tentang berita penting ini. Kang tak pasal-pasal mereka mengamuk di kedai kerana tidak menjumpai produk yang dicari sedangkan sebenarnya nama je yang bertukar. Kang siapa yang malu? Anda jugak ~~nestum

Dan jangan lepaskan peluang anda untuk memenangi hadiah berjumlah RM10,000 dengan hanya mengupload gambar berdasarkan tema yang diberi di Facebook Nestum 3 in 1 My Perfect Morning. Mana tahu hujung-hujung tahun ini ada rezeki anda untuk menjadi pemenang. Tak cuba tak tahu kan?
nestumMinggu ini temanya ialah “Loved Ones”. Hmmmm. Mungkin boleh upload gambar isteri/anak/ayah/ibu kesayangan anda sedang bangun tidur. Abang Nara dah upload gambar anak comel Abang Nara. Harap-harap dapat menang.
nestumSo jangan lupa untuk masuk contest mudah ini di Facebook Nestum 3 in 1 My Perfect Morning. Dan sematkan juga di dalam kepala anda mengenai penukaran nama daripada Nesvita kepada Nestum. Untuk info lanjut, layari www.nestle.com.my.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

44 responses to Nesvita Kini Dikenali Sebagai Nestum

  1. puteri says:

    comotnye anak abg nara.. sblm nk haplod gmbr anak tu, bubuh la bedak sikit, rapikan rambut tu.. kemaskan baju… kemasnya kanak2 tu mencerminkan, ibu bapanya… 1 malaysia tgk nihh….. :)

    0

    0
    • Puteri lilin says:

      Betul2… Ye ker anak awak nara, awak kan hensem…. ( mata ke atas , tgn d bahu ) awak ‘hensem’ kan anak tuh dulu…. Ginilah kalau lelaki yg jaga anak…kalau pompuan confirm kemas nih…

      0

      0
      • Azmil says:

        Sape kata nara tak ensem? Dia seorang suami mithali lagi boleh jaga anak dengan baik. Pic anak2nya comot tu saje je sebab nak dapatkan shot yang variety skit. Semua orang mampu bagi terbaik untuk anak2 asalkan ada iman dan takwa, InsyaAllah Bahagia keluarga hingga akhir hayat, Amin untuk semua.

        0

        0
    • Anonymous says:

      aku tau la ko tak suka abang nara.. tapi tak kan sampai nak kutuk anak dia.. tak comot mana pun.. normal je aku tengok.. biasalah budak-budak.. maybe dia dah tempek bedak, sikat rambut dia, pakai baju elok-elok tapi dah anak dia dok golek2 main.. cuba jangan cari salah orang sangat..

      0

      0
      • Anonymous says:

        ayat awk x comot mana pun?? tp mmg comot jugak la kan mksdnye kan?? .. hehehe… mksd puteri tu, sblm nk upload gmbr tu, kemaskan sikit.. br la org puji… comellll ank nara.. pndai die jaga anak… bkn men dan snap gmbr trus upload.. alahaiiii….

        0

        0
    • Kak Cham Kuat Gosip & Tido says:

      muka anak abg nara mcm muka barbie doll…(seriau)

      0

      0
    • Lagubestbest says:

      Ha’ah la. Letak kat blog bagila cun semua gambar. Baru teruja nak tengok.

      0

      0
  2. pelik tol says:

    korang ni kenapa?budak kecik tu pon korang nk jadikan modal mengutuk..grow up la people…

    0

    0
    • Aku lagi pelik ngan pelik tol says:

      Ai tak nampak Ayat tu kutuk budak tuh , kutuk bapak budak tu adalah…main cincai jer jaga anak…Mmg nampak comot… Kata nak menang….kemaskanlah sikit…

      0

      0
  3. Chak! says:

    Masuk bakul,angkat sendiri

    0

    0
  4. Wanita Akhir Zaman says:

    hmmmm sedapnya bau baby…. comel anak abg nara.. Semoga dia akan menjadi anak yg soleh dan solehah dunia akhirat…

    0

    0
  5. mak esah cun says:

    comel ke? biasa2 je..

    0

    0
  6. toksah kutuk2..stiap org ade klmahan…blog dia ni femes..kutuk2 pun dia masyuk..hihihih

    0

    0
  7. amoi comel says:

    Comel ape baby Abang Nara… Comot tu memang betul.
    Biasalah baru lepas makan Nesvita

    0

    0
  8. Wanita Akhir Zaman says:

    mak esah cun ke??——>muntah ijau!@#$%^&*()

    0

    0
  9. saya ada baby juga says:

    comel je saya tengok. tak comot pun. baby sentiasa comel pd mata saya, dan mata ibubapanya, tak kira mcm manakeadaannya. sbb tu dia ckp anak dia comel.

    0

    0
  10. Anonymous says:

    nestle lagi.. bebal la nara nie.

    0

    0
  11. kenape kenape kenapee says:

    sori abg nara. aku rasa anak abg nara kelihatan sama mcm anak2 org yg duk kt perumahan setinggan atau rumah kongsi indonesia. comot dn nmpk x wangi. kamon la abg nara kn ada class.. ni anak pun pakai baju pagoda

    0

    0
    • insan says:

      salam..kalau kutuk tak pandai jaga anak sampai comot boleh lagi terima. ini tidak,mudah sangat mengumpul dosa. kejadian Allah jgn mudah2 utk mengata mempersoal mhukum dn memberi pendapat. kata2 yang mengutuk walau apa jenis pun kejadian tuhan hukumnya berdosa. jagalah perkataan dan hati. sekali mengecilkan hati sesiapa, akhirnya akan pulang kepada kita juga.

      0

      0
      • Anonymous says:

        bkn kutuk, dia kn nk msuk prtandingan. xphm topik ke nyahhhh

        huhuhuhu nk msuk prtndingan kne ambik gmbr btul2, org ikhlas dia kata kutuk lak ish3

        0

        0
  12. niri says:

    Duk main blog gosip je manetak anak comot….

    0

    0
  13. chombee says:

    omg omg omgggggg…scarynyer anak nara look soooooo pprt punya taraf, siap mulut baby depan kaki yg nampak busuk n berkurap..kalau iols nk upload gambo berfikir 50x..malu la bukan sorg dua tgk, nara n wife pon nampak pengotor sememeh..dh beranak pinak ni rajin2 bersihkan diri, rapi2 jga kebersihan..

    0

    0
  14. saya says:

    comel je aku tengok..tak perlu la nak kutuk2 orang smpai macam tu

    0

    0
  15. aku benci yahudi says:

    Nesvita ke nestum ke…ia tetap nestle..boikot ttp boikot..stiap kali tgk nestle stiap tu la teringat baby n umat islam kt palestine..sadis

    0

    0
  16. nafies says:

    siyes tak comel. nampak selekeh sememeh.
    pahal mulut dia gitu. macam tengah hisap hingus kat idung je.

    apa apa jelah.

    0

    0
  17. erm says:

    Nestle : boikot !!! menyumbang kepada kehancuran Gaza…saje ni wat promosi soh org beli…ceh!! semua diaorg wat promosi…milo pun under nestle..ceh! ceh!

    0

    0
  18. sayasayangmamasaya says:

    sa6o la nara… 6ukan semua yg komen kat sini ada anak… diorg 6oleh ckp apa je… yg penting kita nampak anak kita paling comel antara semua 6a6y yg ada… yg x de anak kecik, tapi komen mcm apa2 kat atas nie, tunggu la 6ila korang ada anak… masa tu korang akan nampak anak korang perfect walaupun org lain nampak anak korang cacat… aku faham perasaan nara s66 mem6ayangkan apa perasaan aku kalo org ngata anak aku… 6tw, anak mu2affar pun kalo aku x kenal mak 6apok dia. aku rasa dia anak ppr… hakikat? mak 6apok dia gaji ru6u ri6an weh…. ada apa pada anak yg comel kalo mak 6apok sengkek… ye tak? hahahahaha

    0

    0
  19. politik says:

    Kesian nara habis anak die kena kutuk. gara-gara kutuk FBI la ni. btw korang tak elok kutuk budak2. budak2 suci xde dosa weh. kita ni ngutuk2 depa malaikat kiri kanan duk catat.
    to nara, pasni hati2 siket bila nak menaip. kan dah kena.

    0

    0
  20. jcp says:

    setuju dgn politik.. Kesian baby tu, dia x tau ape2 pun.. Kutuk nara je cukup le, jgn libatkan baby tu.. So nara lps ni kalau nak tulis tu, pk2 le sikit.. Jgn ikut sedap mulut je.. Kalau nak puji diri pun pada2 le.. Jgn terlebih sgt k..

    0

    0
  21. nafies says:

    apahal hurup ‘b’ tukar jadik ‘6’ ? wakakakakak
    ingat dah habis dah zaman friendster. LOL

    eh. ha6is. bukan habis. LOLOLOLOLOL

    0

    0
  22. watever says:

    itula pasal.. alang2 nak tukar huruf jd number tu tukar je semua. tengok sape boleh baca komen die nanti.

    0

    0
  23. Raja minah jambu merah / biru ori says:

    minah jambu tk minat lah nestum nestum ni nyampah ! naik muaks minah jambu makan nestum ni bab tu minah jambu dh tk minat lagi thank u lah yeeee

    0

    0
  24. jejailani says:

    anak nara rupa safee sali aku rasa..ke aku salah tengok?hooho

    0

    0
  25. minah muslimah says:

    eh kalu korang nak kutuk2 abang nara , kau pegi jauh2 la , ko tak payah bace blog dia dah. kau tgok diri kau dulu sblom nk kutuk2 orang ni.. bukan nk backup abg nara , tapiii nak pesan jeeee jangan nk buat dose kat sini…………

    0

    0