Written by AbangNara | May 16th, 2009

azizah mahzan

Rindunyaaaaaaaaaaaaaaaaa dengan si Nek Jijah nie. Untuk mereka yang tak tahu, gambar aksi posing panas Azizah Mahzan bersama Zafrul merupakan gosip yang popular kat sini dengan mencecah 539 komen. Hidup Azizah Mahzan!!!

Terbaru yang kami dengar-dengar ialah Azizah Mahzan tengah sibuk nak menguruskan diri untuk satu teater nie. Sebabnya supaya dia senang kena gantung dalam teater tue.

Nek Jijah janganlah mati dulu. Kami masih dahagakan aksi-aksi dan gaya-gaya terkini lagi sensasi Nek Jijah Kalau dalam bahasa omputih “We want more of you Nek Jijah”.

Tapi kalau artis-artis muda baru nak naik pergilah belajar cara berlakon dengan Azizah Mahzan. Memang superb. Lebih kurang setaraf ngan Azean Irdawaty dia nie. Jangan pergi belajar buat pose terlampau udah la ye.

P.S: Isi artikel ini sememangnya tak ada kena mengena dengan tajuk artikel. Cuma saja nak naikkan kembali nama Azizah Mahzan. Maklumlah dah lama tak dengar cerita dia.

73 responses to Nenek Jijah Kembali, Lebih Hangat Daripada Biasa

  1. ikram168 says:

    ya…aku lah pertama hahahah….

    0
    0
  2. tyrabanks.. says:

    rndu plak nak dngar story nek jijah ni… eh,i plak yg tiga…

    0
    0
  3. lilies says:

    hurmm..dlu minat gak lakonan die cuz mmg superb but after dat kontroversi..yukss..

    0
    0
  4. tyrabanks.. says:

    lakonan dia mmang super,…dia kontroversi 2 coz dia lonely & gersang..for me… doesnt matterlah….

    0
    0
  5. zatul says:

    nek jijah dulu kini dan selamanya ttp maintain dgn cerita sensasi…hehe

    0
    0
  6. fiza224 says:

    hello…i’m back. ingt lg ke dkt aku…. lame dah xenter blog ni,busy ckit..

    0
    0
    • mien.. says:

      ko g mne fiza…brtapa ngan nek jijah ke…

      0
      0
      • mien.. says:

        mne yg len2 ni??delima,minie,poco,genius,singa….huhuhu

        0
        0
        • adiksinga says:

          diorang hari kerja jer ada.kat umah takder tenet rasanya.fiza lama x nampak.gi mana?

          0
          0
        • Penari Poco2 says:

          amboi adik singa plak dah kak nara ni…
          aku sibuk bkempen la mien…esok aku bertanding tuk merebut jwtn ketua wanita dlm parti. aku buka tenet ni pun kejap jer…nak check jap….lepaih rindu jap…
          aku kat umah ni, ade intenetpun…

          p/s : teman2, doakan kejayaan aku k…

          0
          0
        • mien.. says:

          owwhhh..yeke poco..
          aku igtkn ko dh lupe kt aku…hehe…
          ok2,all da best to u…
          arap2 ko mng k brtndg tuk jwtn 2..
          klu dh mng 2 igt2 la banje org kt cni ek…hik3…

          0
          0
        • mien.. says:

          haah,bru prasan lak kak nara dh tukar nme…
          aikkk,kak nara pn nk msuk dlm kuarga singa gak ek….mkin brtmbh la fmily ktua utan dlm ni..hehehe…

          0
          0
        • fiza224 says:

          aku byk krje outstation skrg ni… n nak abiskan kerje sblum resign,nak smbung study..

          0
          0
    • ain says:

      amboi ko bz gak eh
      mcm aku la…kwn2 kita p mn habih hah

      0
      0
  7. LaRa says:

    ntah apa2 la nek jijah nie pkai….ahakssss

    0
    0
  8. Who Am I says:

    mas bile jadi alim ni

    0
    0
    • Penari Poco2 says:

      betul ker nek jah ni dah betul2 insaf?
      tgk jer ler kuku kaki dia tu wana aper?
      …..errmmmm….xmasuk air smbhyang.

      0
      0
  9. memang ler,tapi kena ada batasannya beb….singgah sebentar di BERITA SENSASI just info….

    0
    0
  10. mien.. says:

    nek jijahhhh ku syg!!!!kmbali jgk yer…..rndunyerrr kt nenek ni….hahaha….
    nek jijah nape dh insap lak….jeprul kang x ske lak klu x wat aksi2 brkemban cm dluuu

    0
    0
  11. LaRa says:

    hahahaha btoi tu mien….
    nnt jeprul mrjuk lak x tgk nek jijah
    beraksi seksi….kuikui

    0
    0
    • mien.. says:

      hehe,2 la lara..aku rsau gak ni…jeprul nk cri pggnti mne lak lps ni…cian kt jeprul 2 nek jijah….

      0
      0
      • Penari Poco2 says:

        ko ler ganti tmpt nek jah tu mien…..

        0
        0
        • mien.. says:

          ish,selisih mlaikat44 la..
          x nk aku rmps jeprul dr nek jijah tuu….
          cian kt die,klu bkn jeprul sape lg nk kt nenek niii

          0
          0
  12. LaRa says:

    nek jijah x ksian ker kt jeprul nnt…
    kih3….:p

    0
    0
  13. ANDY CHESTER says:

    haha…best of luck for her!

    0
    0
    • Penari Poco2 says:

      style ape ni nek jah?
      dah terlebih style dari puteri bunian je aku tgk.
      bwk rumah burung plak tu.
      sekali pandang mcm peminta sedekah plak dah….
      tadah tgn bwak tin kosong.

      0
      0
  14. the moon says:

    baju ape dia pakai nie

    0
    0
  15. DelimaSaraa says:

    nek jah pakai cam gini konpem si singa tu tak tidok malam niiii….aduhlar…

    0
    0
  16. tok janggut says:

    tak baiklah korang ni kutuk2 dia… dia dah nak insaf, bagilah semangat dan peluang… tapi kalau hana lakonan jer, apa lagi… kita kutuklah lagi hahaha….

    0
    0
    • DelimaSaraa says:

      mana ada kutukkkk..diorang tu menghargai dan menghargai kedatangan jijah di industri seni….tok janggut jgnlar marah2 ekkkk

      0
      0
  17. LaRa says:

    mcm tok sami ja aku tgk nek jijah ni pkai…
    kuikui…

    0
    0
    • DelimaSaraa says:

      hahaha..betul2…duta tok sami…

      0
      0
      • DelimaSaraa says:

        pendek kata, kalau tak cukup kain, tak cukup terus…kalau terlebih kain, menggerbang macam selimut lilit batang nangka lah plakkkkk

        0
        0
  18. mien.. says:

    nek jijah,nek jijah…pkai cm mne pn ttap hot and badaboommmm

    0
    0
    • DelimaSaraa says:

      jdikan idola nampak?????????haha

      0
      0
    • fiza224 says:

      nmpak je gile2 mcmni…tp die punye speaking terror gile…klu yg ni lehla nak wat idola… yg seksi2 tu jgn.

      0
      0
      • DelimaSaraa says:

        sape pandai cakap omputeh??jijah ker????

        bagi aku, jijah ni selalu sangat pilih baju berjenama ‘rogol lah aku’, sekali sekali bila guna jenama ‘kelambu membaluti diri’ ni nampak sangat manis…walaupun ada gaya duta tok sami nak gi kuil, its ok lar dari pakai jenama lagi satu tuuuu..

        peapun jah, ko kena berubah tauuu,

        saraa : teringat kes disco terbakar malam new year kat thailand tu (mengakibatkan berpuluh2 org mati)

        0
        0
        • mien.. says:

          haha,ko ni…nek jah ni aku nk jdkn idola???
          adussh,plizzz laaaa….
          speaking die hbt???erm,aku rse kbnyakn arts pn pndai ckp bi tp x sume la…sgelintir je…
          nek jah klu djadikn idola bab mmikat ati jeprul leh la gak..hahaha

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          mien…sekurang2nya si perempuan2 dah ada umur banyak mesti nak cari jijah untuk dapatkan tips2 MUDA….tips2, pucuk ulam..hahahaha

          0
          0
  19. yann says:

    cian kat nek jijah ko org ni jgn ar ktuk2 dia mnkn dia dh insaf tul2 bg ar dia masa btulkn ksilapan well NOBODY IS PERFECT…………..

    0
    0
  20. cayalah nek jijah….ramai peminat tu…

    0
    0
  21. nilam says:

    Eee… tolong le jgn samakan nenek jijik ops…sori nenek jijah ni dengan Azean Irdawaty.. Azean berlakun kelas U…nenek jijah ni perasan bagus je…tak sedar diri, berlakun hampeh…..

    0
    0
  22. sarah says:

    mu ni nak mampus esok lusa dah…kubor pggil blik,rmah dok hlau..tobat2 la wei..tua traf nnek dah..nate gil0

    0
    0
  23. stonegirl says:

    aku doakan nek jijah akan bertobat bila berita ttg kematian artis berkumandang..

    0
    0
  24. zaz999 says:

    Malu tengok semua ni… tp kuat hati kata anty ni ada probs…semoga kembali ke jalan allah..

    0
    0
  25. adam says:

    pandai la ko poco2

    0
    0
  26. mat says:

    jht gile mlut owner page nih…huhu..
    ko igt ko 2 perfect sgt ke nk kutuk2 org…
    nk suh org insaf, bia ko insaf dlu weh!

    p/s : utk owner je cz die y buat org laen kutuk2..
    thu nk lagekan org jek..huh

    0
    0
  27. MrMEA says:

    Sbr la.baik buruknye manusia itu,bukan trltak d tangan manusia untk menghukumnya..hanya allah yg maha mgetahui.tp jika dpt dinilai dgn mata kasar,tegurlah ,dan jgn pula kamu mghina,mgata,krana itu adalah seburuk buruk perbuatan.amin

    0
    0
  28. damian says:

    nama pun artis biasa la,bkn smua baik pun…..

    0
    0
  29. ady says:

    haluhaluhalu

    0
    0
  30. SaraLuna29 says:

    :-p

    0
    0
  31. pepek vs konek says:

    lubang dia ni jolok ngnboal ragbi pn slumber jer dia syum

    0
    0