Written by Bella | January 7th, 2016

Baru-baru ini, Nelydia Senrose ada memuat naik foto beliau bercuti ke pulau popular Koh Lipe di Thailand.

Namun, apa yang menarik perhatian kami ialah Qi Razali juga berkongsi foto beliau di satu tempat peranginan yang sama dengan Nelydia.

Ini menimbulkan persoalan dikalangan peminat , adakah bibit percintaan antara mereka berdua sudah kembali? Ataupun ia sekadar kebetulan Nelydia dan Qi berada di tempat yang sama.

Kalau betul mereka sudah bersatu kembali sebagai pasangan kekasih , apa salahnya bukan?  Bertahun Nelydia dan Qi bercinta, tak mustahil rasa hangatnya cinta dan kasih sayang itu masih ada didalam hati mereka. Semoga mereka berdua kali ini dapatlah kekal sehingga ke jinjang pelamin. Hehe..

20 responses to Nelydia Senrose Dan Qi Razali Bercuti Ke Koh Lipe, Thailand Bersama?

  1. Anonymous says:

    Belum kawin dh cuti sama2.. Mak aku dulu marah aku kluar blk lewat ckit pun walau keluar dgn tunang sendiri.. Klu bercuti mau arwah aku skrg..

    0

    0
    • minah jambu gerek says:

      amboi amboi amboiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !! kate dh putus kononnn gi hliday pulak kt Thailand..huh ! mengarot betol ni dua ekor huh !!

      0

      0
  2. jemah says:

    Tahniah. saya memang comel

    0

    0
  3. Anonymous says:

    lantak korang dua lah nak cuti ke nak mengembara ke.
    sorang baru nak dewasa sorang dewasa x sedar diri makin senja.
    kesian..mesti Qi ajak Nely kawin akan tetapi di reject dgn alasan i muda lg,karier i bru nak bermula tau u.
    gaduh pastu baik pastu gaduh pastu baik.

    0

    0
    • aaaaa says:

      aku pun fikir macam tu jgak….nely nie muda lg kot…tak habis enjoy lg…dia cuma nak org caring pasal dia je, bukan nk kawin lg pun…maybe…qi ni dah tua mesti dia fikir masa depan…sebab tu putus sambung pastu putus sambung lg….pastu3…mmmmm

      0

      0
  4. jamalishadatjunior says:

    sengaja cari publisiti : nnti org tnya,btul ka cuti besama, eh x..kbetulan.jgn tuduh bukan2 tapi p share
    bodoh : p share pic dlam MASA yng sama, untuk TEMPAT yg sama
    bodoh lg : blom kawin da p bcuti skali.
    nnti akan ada la bwh2 ni post,biar la..jgn busy dgn life org.. :sbb ksian aku kata gini, n dorg pon tau akan ada org mcm aku,,post mcm aku klu dorg p share pic tu

    0

    0
  5. norajew says:

    i just balik from langkawi..nampak qi and iqram dinzly kat sana new year time

    0

    0
  6. x says:

    jgn pancut suda…

    0

    0
  7. hurm says:

    Ni la pesen org terlajak liberal ,Berkapel mcm style omputih , nikah cara halal tak nak byk benor alasan nye ,life style mcm ni la yg diorg mahu, bebas !! sex in the holiday 100% tu ..

    0

    0
  8. FenomenaKurus GreenAard says:

    ***ada jodoh tak kemana*** visit insta akak ye, kalau nak try garcinia utk kurangkan berat badan, vit c utk kulit flawless, perfume ritarudaini readystock….wassap 0142332635…muah muah tengkiu sayam2

    0

    0
  9. aa says:

    Tapi Qi tak mention location pun? Kenapa writer cakap depa bercuti tmpt yg sama? Just because it’s a beach destination? It can be anywhere but Koh Lipe.

    0

    0
  10. minah says:

    qi pegi langkawi lah..bukan koh lipe

    0

    0
  11. hijau says:

    Aku rasa diorang ni tak putus pon..saje bgtau diorang putus sebab tak nak org kecoh2 pasal love story diorang ni..

    0

    0
  12. x says:

    kentutlah!

    0

    0
  13. kaki tabur says:

    ade video jimak ke???

    0

    0
  14. anon says:

    Tak heran pun, Org2 akhir zaman ni kebanyakannya dah mcm mat salleh, hidup bebas….kesana ke mari berdua2an. Dah merasa apa2 yg sepatutnya dirasai dlm perkawinan. Lantaklah, you are only young once, so take advantagelah. Bila dah kawin nantikan, terikat dgn dgn sorang pulak, so enjoylah puas2. Skrg ni dara teruna dah tak penting… Lagipun dia selebriti, walau liar mcm mana pun, ade jgk yg nak… janda tua beranak 3 mulut puaka mcm si abby pun ade yg nak….ni kan pulak yg tak pernah kawin..

    0

    0
  15. Greenky says:

    betul la dorang ni bercuti sekali sekali ngn uqasha, rasya, sepupu sepapat dia,iqram dinzly,nabil jeffry, ngn geng2 depa la… Dorang mmgg koh lipe island pun celebrate new yrs kat sana.. Sepuph dia upload gbr kat insta n fb… Uqasha kat sana pun tdung terbang, kat koh lipe island.. Jgn kecam akak, akak xwat fitnah. Betul xcaya g tgok kat gbr ig sepupu dia eyreen,octovia smua. Peachee

    0

    0