Written by serenity | September 29th, 2017

Melalui akaun Instagramnya, Neelofa mengumumkan gembira kerana menjadi duta berhijab pertama untuk jenama antarabangsa itu. Utusan Online juga melaporkan, ia adalah satu lagi jenama di mana Neelofa berperanan sebagai duta, disampik jenama kristal Austria, Swarovski.

Ujar Neelofa:

Ini pengalaman yang cukup menakjubkan. Saya pun tak pernah termimpi untuk dilantik sebagai duta kepada Lancome.

Neelofa juga mengakui telah lama menggunakan produk mewah Lancome:

Saya memang peminat dan menggunakan Lancome sejak dulu lagi. Saya tak sabar untuk berkerja dengan Lancome dan memberi inspirasi kepada lebih ramai wanita muda di luar sana.

Alhamdulillah, saya terkejut dan tidak sangka akan dilantik sebagai duta kepada jenama kosmetik bertaraf antarabangsa ini. Rasa bertuah dan bangga diberi peluang ini

Neelofa juga dikatakan bakal berlepas ke Paris untuk menunaikan tanggungjawab sebagai duta jenama terkenal tersebut.

Sekalung tahniah diucapkan buat Neelofa atas pelantikan sebagai Duta Lancome.-beautifulnara.com

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

146 responses to Neelofa Wanita Berhijab Pertama Dilantik Duta Lancôme

  1. Anonymous says:

    dressing ko tolong lah. merambu-rambu mcm kain kt kamdar. :(

    28

    113
    • Zaily says:

      Your stylist sucks. Whoever in charge of your wardrobe and fashion, please fire or terminate. your sense of style is embarrassing. So cluttered and messy.

      17

      139
      • Anonymous says:

        setuju, belum 30an tapi cara pemakain mcm dah nak masuk 40an. hihihiks

        21

        119
        • Mat Sahdo says:

          Ingat ye adik2 semua..jenama antarabangsa ni akan ditanya dlm rancangan …Clever Girl nanti. Penting ni…

          *menguap*

          31

          0
        • clever girl malam ni.. tengok tau! says:

          soalan bocor clever girl final.. muka neelofa akan diletakkan dalam soalan.. siapakah orang di dalam gambar tersebut??
          A. Fazura
          B. Neelofa
          C. Maya Karin
          D. Janna Nick

          ko rasa peserta clever girl kenal ke neelofa??

          p/s minggu sebelumnya ada soalan waktu pusingan penyingkiran siapakah nama perdana menteri dalam gambar tersebut? david cameron dengan nicolas sarkozy.. soalan aras rendah ok.. nasib baik peserta clever girl cakna berita luar negara.. bolehlah jawab betul ye..

          15

          0
        • iklan syampu setiap hari. ko rasa? says:

          lancome ni jenama baru nak up ke.. kk baru recognize hari ni.. congrat neelofa duta produk international. *mood menguap..

          14

          9
        • Anonymous says:

          nampak sangat nara dislikes sendiri komen zaily kt atas tu. kekekekekeeke…nara oh nara.

          8

          53
        • Anonymous says:

          clever girl dari Perak memang clever… Aliff x abis baca jawapan dia dah jawab… wow gitu . ada sixth sense maybe.

          16

          1
        • Anonymous says:

          Nara dah kenapa delete pasal post lofa sebelum ni? ramai sangat yang kutuk ke? ke sebab ada orang tanya pasal package mana lofa ambik untuk program belia PBB tu?

          18

          1
        • Dndfjjd says:

          Adik engkau si ameera khan tu nak jgk menempel. Pegi sekolah lah dik oiii

          47

          0
        • Anonymous says:

          Ameera tu, mcm xsabar nk jadi retis. Dah la muka mcm senduk. Please lah. Menyibuk jer ko minah Taliban oiii.

          35

          0
        • Bukan hater says:

          Actually nak tgk x cara pemakaian 40an?
          Sng jer…
          Berdiri dpn cermin n look at urself..
          Goshh…the sucks of being a hater….always wanna judge people…come on jgn lame sgt pliz…klise la..artis update sikit dah trus kecam…common sense la…dye update bukan untuk bagi kau sorang jer yg tgk…ada jer her fans yg nak tgk update psl dye…mulut kecoh ala” mak jemah gituee…lame

          5

          11
        • Anonymous says:

          Betul tu….yang maya karin cakap tu kiasan jugak… dier nak ditonjolkan kerana bakat yang ada seperti lakonan dan bukan publisiti semata mata untuk menaikkan nama untuk jadi popular. Kalo dier kejar wang ringgit rasa dier memang da lebih dari jauh terbang dari Lopa. Maya ni cantik berbakat bijak dan fasih beberapa bahasa. Hidup ni kan pilihan. Nak banyak duit boleh jer, tayanglah body, make up tebal2 buat selfie, gosip tak habis2…aku rasa Maya ni contoh personality lagi baik dari retis pompuan2 yg fofular skrg ni…

          46

          0
      • Jenny says:

        banyak nyer bunga ros Lancome sponser Kak Lofa… fresh lagi bunga ros tu, kalau Paris eksport ke Malaysia bunga ros tu mesti dah basi.. lepas tu adalah manusia gigih beli 500 kuntum untuk birthday kimak. Tak pe lah kimak dapat ros basi… Kak Lofa dapat ros baru petik. hehehe..

        3

        79
        • Anonymous says:

          kesatnya bahasa peminat lopah. busuk hati sampai mcm ni? xper lah. semoga hidayah milik kamu.

          59

          2
        • Anonymous says:

          hati die mulut die busuk mcm lopataik sesuaiiiiiii….

          24

          1
        • Jenny says:

          tak boleh terima fakta ke ???
          betul lah bunga kat Paris tu akan layu bila dah dipetik terlalu lama. Kak Lofa di Paris so dapat bunga fresh… betul lah cakap Jenny. Jenny x busuk hati pun… just bagi tahu fakta sahaja. Kalau beli rose di Cameron Highland pun.. rose tetap x fresh bila sampai bawah

          3

          25
        • Anonymous says:

          Biadap tu bukan fakta. Tu mak ko poen menjerit.

          3

          112
        • Xxyyzz says:

          Ape yg ko merepek ni syaitonnn….. (ditujukan pd pengomen bernama jenny)

          5

          0
        • Anonymous says:

          Arab punya entertainment lagi seksi dari artis melayu… melayu jer bodoh ingat arab tu suci bersih berjubah… try lah layan hiburan arab setaraf pakaian hollywood…melayu jer x abis2 dgn tudung… artis arab menyanyi atas pentas pakai dress pendek jer siap nampak tetek lagi.. sedar2 lah melayu jgn jadi taliban sgt boleh x ?????

          0

          6
        • Anonymous says:

          ntah2 lopak sndiri yg komen. move on la oi

          6

          1
        • kenyataan says:

          jeles weh, lopak tk dapat apa2 masa bday dia dulu tu..wish pun tk ada dri Fattah..nmpk tua lopak skry, knpa yer?

          7

          1
        • Ntah says:

          Peminat neelofa mmg suka ckp bhs kesat ek? Mmg represent their idol ke mcm mna?

          15

          0
      • Pelik aku says:

        Seriously, dress buruk gile. Bukan jealous tau! Jujur je!. Pelik tul kenapa org taknak ngaku baju tue buruk. To all pan2 neelofa elok Sgt la tu jadikanlah idol ko tu mannequin buruk, yg malu sendiri, org dok kutuk blakag die. Bodoh. Org ckp yg betul tp x nak terima. Ingat cantik ke?

        12

        42
    • Anonymous says:

      money can’t buy class…or fashion designer.

      41

      110
    • biasalah skip khutbah jumaat says:

      class ko lofa.. dah level international sampai ke europe.. moga2 bertemu jodoh dengan jejaka baka caucasian hendaknya..

      12

      13
    • Ku Zalipah says:

      yaezz, besok pergi paris jagn ko lupa sis pakai serkup kepala ala nak main ski mcm gi new york itu hari. bubuh anting2 kt luar islamik sgt gaya tu. sesuai dgn imej hajah trying hard you!!!

      19

      2
    • Anonymous says:

      NARA DISLIKES KOMEN YG KUTOK LOPAK….
      AHAHAHAHAAHHA…

      10

      7
    • minah jambu say NO to drugs says:

      adek beradek lofa cantek2 jambu2 so sweet n olso nabila pon tk kurang dia punye jambu..lov u lofaaa..semoga bertemu jodoh ngan mat salleh..jantan2 mlayu ni semua leceh macm ciak !

      2

      8
      • Neelofa X Cantik says:

        Neelofa X cantik! Cantik biase2 je. Melambak lagi pompuan kat lua n artis pompuan lain yg 3x lg cantik dari neelofa! Yg penting x pura2 acah2 suci cam neelofa! Hanya pan2 yg bodoh je rela diri dibodohkan oleh trik neelofa ni.

        6

        1
    • Anonymous says:

      Burok siot

      7

      0
    • Lopok says:

      Nara bias. Peminat lopak lak bahasa kurang ajar. Kalo diorg tau betapa cheapnya minah ni mesti diorg menyesal jd kipas susah mati dia termasuklah nara yg makin hari makin pelik aku tgok. Sekian.

      5

      1
    • tanyasaya says:

      aku tengok dah macam pakai apron dah hajah ni…..ni yg fans buat ig lofalookbook yg kata semua hajah pakai ni branded item…….very rare konon. takde artis mesia pakai lagi cmni…..dh mcm hauk dah aku tengok.

      0

      2
    • mak mah says:

      AMEERA pakai kasut daddy ke, omg buruk la woiiiiii.

      1

      0
  2. sabariah says:

    sesuai la dengan lopak yg dressing ala makcik2. org muda2 pakai ke lancome?

    -72

    121
    • Jenny says:

      makcik sabariah mengata kak lofa x ingat mati ke ?? dah tua tu sedar lah diri sikit . makcik sabariah dressing mcm mana pulak… x kan tua bangka pakai dress atas lutut lagi makcik

      1

      12
    • opis gurl says:

      Kekeke..makcik Sabariah, saya pakai Issey Miyake siang dan dinner Chanel No. 5 Eau de Parfum.

      Apa kelas Lancome? Bau mcm bontot masam.

      9

      32
      • Jenny says:

        kak opis gurl tahu cam aner pakai Lancome bontot jadi masam?? Jenny rasa bontot akak jadi masam sebab duduk di kerusi opis terlampau lama… Jenny rasa akak ni pemalas.. mesti masam kepam kan kerusi opis akak opis gurl. Beli kerusi baru jelah kak , jgn lupa sembur perfume banyak2 k.

        3

        0
      • Anonymous says:

        Eleh bontot berkerak feeling Chanel girl lak ko..x pandang lancome konon…

        1

        0
  3. Melati says:

    Lingkup lah ” Lancome” mesti org tk beli .. wakakaka

    19

    1
    • Anonymous says:

      Cek fakta please, bodo tu simpan sikit. Kalau dah banyak produk dia jadi duta, tu maknanya dia mmg lubuk buat duit …tu psl ramai nak dia buat duta, she brings money to business….sbb her fans berduit..x cam ko sengkek…

      3

      2
  4. Sakinah says:

    OMG…your dress. What were you thinking, Lofa?
    Please!

    19

    103
  5. Cili says:

    pakaian dah jadi tok tie. mcm haper… serabot la weiii.

    13

    102
  6. Cik Poppy says:

    Love her or hate her kita kena akui rezeki dia melimpah ruah.

    17

    1
    • miamore says:

      tapi cita2 neelofa jadi bini anak raja belum tercapai….duit masih tak mampu membeli kebahagiaan dan kelegaan okay…

      21

      0
    • Warda says:

      Mungkin kah ujian bg lofa rezeki yg mlimpah ruah? Macik aku ckp kdg2 ada org dpt rezeki melimpah2 walaupun x berapa baik pun. Ada juga perompak yg dpt rezeki mlimpah ruah tp rezeki harom. Semoga yg bc ni semua dpt hidayah

      2

      0
  7. Anonymous says:

    haha..seluar kt dlm…skirt kt luar.

    9

    0
  8. Anonymous says:

    Tahniah Lopa…makin mendunia….yg busuk hati ni kau who r yus kan je, lopa..abaikan kutu-kutu berahak loser ni….huhu

    1

    9
  9. Anonymous says:

    eeeeuw. dressing dah macm nasrani mabokkkkkkkkk.

    6

    21
  10. wekkkkkkk says:

    sekjap duta itu, sekejap duta ini, yg nyata dn pasti hanya sekali dua je jadi duta tersebut. Bkn amek berbulan2 dn brtahun. Lpas ni duta ke Rohingya pulak …misi bagi bekalan dn sedekah tudung x laku.

    13

    0
  11. Anonymous says:

    produk mewah? *yawn* aku tepek SKII tak heran pon.

    btw adik dia muka mcm dh umo 30an je aku tgok.

    17

    0
  12. Anonymous says:

    Lancome..mak aku pakai sejak tahun 1980an. hahahaaha Orang Kelantan baru nk kenal..

    12

    0
  13. Anonymous says:

    Lantak kau la labuuuu….

    3

    0
  14. MukaTuaBajetCantik says:

    adik dia yang sorang ni memang ada je nak tumpang glamor si lopak ye. yang lain elok je aku tengok. takde lah macam dia. lepastu muka bajet nak matured je. baru umur belasan tahun dah macam muka baya lofa je. kesiann. dont be a whore bila dah besar hokehhh . ayat kamu

    17

    0
  15. Zahida says:

    baju apa tu wei…mcm kelambu.

    9

    10
  16. Aryani says:

    cabot je lah tudong ko tu. x islamik mana ponnnn….
    puihh!

    9

    1
  17. Anonymous says:

    Si Amera muka Taliban tu sibok je. Semua tumpang glamer. Kesian tengok.

    9

    0
  18. luvlofa says:

    seriously..i dont get it people throwing shades at her..i think she deserve tht reward since she worked hard for herself..for the haters..pls get a life..korg menyalak mcm2 kt dia pun still rezeki dia murah….booo to the haterssss

    4

    8
  19. Anonymous says:

    PENUNGGANG AGAMA. NEXT???

    9

    0
  20. bangsa johor says:

    kelantan kalau dressing….lawak. sebab tu kalau kelantan nk keluar dr malaysia aku x kesah pun sangat.

    7

    2
  21. Kebab Seller in Paris says:

    Marry me…

    2

    4
  22. Anonymous says:

    buang tudung tu la…
    acah2 islamik pulak.

    4

    0
    • Dimanakah akal yg diberi allah swt says:

      Eh musibat ni dia cuba nak buat benda wajib.rasanya gro sekali pun kena pakai tudung.tah2 pahala dia lg byk drpd kau.aku tak boleh belah manusia cam kau ni boleh mati cpt.esk kat akhirat jawab la kau dgn allah atas kata kata bodoh nk mampus kau ni aku tak boleh brain langsung kebodohon kau

      1

      0
  23. Pak Arab says:

    Please…be my second wife. I love you.

    1

    2
  24. Anonymous says:

    NARA DISLIKES KOMEN YG KUTOK LOPAK….
    AHAHAHAHAAHHA…

    5

    17
  25. Anonymous says:

    Tak faham dan keliru saya, kalau baca kat post fazura semua bash neelofa. keluar post Neelofa pun kondem neelofa. Tapi cakap Neelofa dan peminatnya dengki fazura.

    *Saya perhati je. dan semakin obvious.

    9

    2
  26. biarbetik says:

    Aku ni tak berapa la minat2 ni tapi pada pandangan aku dia ada jugak bawak hasil…kutuk2 pun ada juga dia jadi duta Lancome…dari duta mengata je…takla dia mabuk2 meth menari bagai…takla kacau suami org ke karaoke…walaupaun dia tak sempurna ke apa ada jugak dpt seruan jadi Hajah…

    11

    0
  27. Anonymous says:

    Mungkin Raja Paris nk kawin sama ko…

    3

    0
  28. Zalna says:

    Sorang jadi retis…semua tumpang glamer. Sedih nya keluarga ni. Kesian kan???

    6

    0
  29. Kak Ton says:

    adik dia tu betul…busybody. ada saja muka lonjong ke mana saja. eeee…rimas akak!!

    5

    2
  30. Lol says:

    Ameera muka Taliban….adoi tersembur Milo aku ni woiiii..lol

    5

    1
  31. anti neelofake says:

    Satu family dahaga glamer.

    4

    1
  32. Anonymous says:

    NARA DISLIKES KOMEN YG KUTOK LOPAK….
    AHAHAHAHAAHHA…

    4

    1
  33. Anonymous says:

    ramainya yg jeles…i tetap syg lofa…

    2

    8
  34. Ts says:

    Ramai gila busuk hati,mulut puaka kat sini aku takde la minat dia.tp tu je la tak rasa pula nak ckp mcm2 pasal dia bkn dia pernah cari pasal dgn aku kenal dia pun tak.wujud gak manusia camni ek?scary nya jadi artis.tp krg kata apa pasal dia pun aku rasa dia still better drpd krg dia cuba nak jd manusia yg lebih baik.tp manusia mcm krg ni cuma tahu sibuk jaga tepi kain org perasan bagus ckp mcm tak pernah tgk cermin.ramai dislike komen puaka pun kata nara yg buat krg kena semat dlm otak krg tak semua manusia hati dia busuk dan bermulut puaka cam krg.tah tah kain sendiri ada benang terkeluar,busuk,warna dah pudar tp tak perasan ye la sibuk jaga tepi kain org en.#siscumagunaakalygdiberiallah #bknfanslopa #cubacheckkainsendiri

    2

    0
  35. shopia lorren says:

    Kalau diberi pilihan dr berbagai sudut sy suka awk lh nelofa..
    Alhamdulillah..kejayaan awk amat baik..nk majukn diri jgn kisahkn komen netizen..dlm hidup ada 70% org suka kita dh cukup bagus..jaga adab kuatkn iman..insyaAllah .

    5

    3
  36. Anonymous says:

    Klu nk masuk iklan esp iklan international mesti ada tukang make up dan stylist prifesional yg pilih baju. Kan? Go neelofa go.

    3

    1
  37. Anonymous says:

    Artis malaysia ni femes bermusim. Tgk mcm tok ti..skrg ni pn da suam2 kuku wlpn ak rs peminat2 mesti in denial. Sementra lopa pemes ni jadilah duta mcm2. Lg 10 tahun pencen sbb jaga anak2. Cpt2 kawen lopa..nnti tenggelam nama tu cpt ckit. Lopa ni yg pling x best suka post psal diri sendiri…kru2 belakg takbir xde pn gmbr dlm ig. Mengangkat diri sendiri trlmapau tggi. Org2 len dia x hargai. X mcm vivy yusop..selalu amik gmbr ngn. Staff..Abg nara perasan x? Hahaha…abg nara mmg die hard fan lopa..xap..mmg paham..inspirasi konon

    10

    12
    • Anonymous says:

      So?? Isunya??

      4

      0
    • rose product says:

      Tkpe tok ti dh kaya brjaya..x jadi hal..small matter. Lofa org muda nk berpos bagai tu ig dia x suka jgn sibuk tgk. dh tentu staf dia ahli famili jgk..tu yg adik akak ikut brgmbar..yg kau sibuk vivy tu apasal..dia org ada cara masing2

      0

      0
    • Anonymous says:

      selfish + narcissistic personality disorder

      2

      0
      • Anonymous says:

        Ceh kalau nak cerita psl narcisstic disorder..belambak kat ig tu…hari2 tayang muke setepek….guna otak sikit, dia pandai market product bila dia jadi duta..tu psl apa dia post laku sbb her fans got money….her ig she turned into business…sikit2 je psl life..ade gak pic die dgn org yg kerja dgn dia…buta ke kauuu..go check urself loser!

        1

        0
  38. lil says:

    I’m sorry Lofa, but your brother in law bali rosa you puny branding je. Even tho Lofa hijab is a great brand. tap perangai abang ipar u which is related to you, mcm tarnish your brand.

    2

    1
  39. Ponponn says:

    Lopa fesyen mmng nan hadoooo…t.masukla adik dia tu ameera.mestila si adik pun akn t.ikt sytle kak dia tuu..cuba klu kak dia fazura mesti classy…

    6

    0
  40. CEO the mind says:

    Jgn lh berdengki atas kejayaan org..teruk berfesyen ke haper ke..dh sah2 dia berjaya..janji dia x kacau idup dan laki kau semua..jeles ler teww..

    3

    4
  41. Anonymous says:

    fesyen.. darat.

    2

    4
  42. Anonymous says:

    dlm msia tutup semua. keluar msia…tunjuk subang anak rambut adusss…penunggang agama. sakit mata!

    2

    1
  43. Sese says:

    Yg sibuk kutuk tu jealous sebenarnya Lancome tak pilih dia jadi duta….hahahaha…kesiannya. kalau dapat kat dia da lama menggeletik menggigil dah post serata tempat…huhu. lebih teruk lagi perangai tu rasanya. Toksah sibuk dok nak mengata org sangat la…cermin je diri sendiri pun x berapa nak baik juga.

    6

    2
  44. ku nini says:

    Makin di hina silofa ni makin melimpah rezeki dia..yg menghina2 dia tahap tu je lh..silap2 hutang keliling..tu yg x siuman. Kenal silofa ni..mmg kuat solat sunat tahajjuj ..duha..muka ada nur..

    6

    1
    • Anonymous says:

      Kuat solat tahajuj dan dhuha x ada nak menempel dunia glamor. Semua org blh solat, samada sah tak sah atau terima x terima dari Allah.
      Org yg diterima solat Allah dah tunjuk atas muka bumi ni, x suka dunia namun berkebajikan atas dunia.
      Ni, jd duta produk kafir melalak seluruh dunia.
      Contohilah Mizz Nina, muslimah yg kuat berjuang demi Islam bkn demi Lancome

      3

      0
      • Anonymous says:

        Exactly…
        hadap sgt Lancome
        Gigih ke nuyork paris promote diri
        so apa yg forbes sgt tu kalau biz tudung pun x jaga

        0

        2
  45. istri kedua terlajak laris says:

    you pasti ke product Lancôme to halal sebab dah lama I tak guna kan lagi sebab ada uri baby yg diguna kan. Do your homework first jgn kejar duit aje k. kesan pada yg memakai nya ada lah Najis.

    7

    0
  46. Anonymous says:

    Lofa sengaja menyibukkan diri utk tdk ambil tau ttg fattah dan fazura yg tgh meletop ni. Hati didlm siapa tau. Kalaulah fattah beri 500 bga ros pd dia alangkah beruntungnya dia. Lihat senyum lofa spt terpaksa. Emak dan adik sntiasa temani lofa spya lofa tdk sedih.

    5

    1
    • mawarputih says:

      sedihnya….tu la time org tu nk kau, kau kejar anak raja. sggup tgglkan utk naik kapal diraja celeb birthday sesama. xde wartawan nk cover ke cita ni?hahahaha lopak2 acah2 islamik pulak ye time g kohlipe ngn anak raja. wuhooooo

      6

      2
    • Anonymous says:

      hahaha mesti la sedih.. ex couple n musuh die.. mana bole tgk fazura senang

      0

      1
  47. elle says:

    tepek lancome pastu ckap hasil dr chew n glow. motippp??

    3

    0
  48. FB says:

    Jelas di BN ni org yg bkn fan lofa tapi pura2 jdi fan lofa pastu ckp kasar..nnti org anggap bbtl..yg busuk fan lofa jgk..

    0

    0
    • adakah engkau sungguh suci?? says:

      fanclub mana yang suci murni maksum tiada cela dari membuat dosa?? sila beritahu?? normal la public figure ada supporters ada haters.. itu namanya demokrasi.. kalau ko expect semua mesti support, itu dah jadi authoritarian ke diktator.. tak caya ko tengok korea utara.. 99% pengundi di korea utara pasrah sahaja dengan semua calon yang dikemukakan, tiada perebutan kerusi.. sekarang ni ada ujian peluru berpandu. bergegar la planet bumi menerima azabnya dik nun…

      1

      0
  49. Anonymous says:

    Kalau dah makan chew n glow tu perlu ke nak pakai Lancome lagi and still nak orang panggil cantik?
    And what happen to all the make up from other brands yang bersepah yg ada dlm collection dia.
    And if not mistaken dia nak keluar beauty products jenama sendiri.
    So apa benda yg nak sangat jadi duta tu?
    Ni nama nye hypocrite… Recently jer duk sebut langkum langkum… Menipu peminat nama nye… Oh wait peminat dia kan lobatak jer…yg masih x move on duk stalk Fattzura… x berapa cerdik lobatak ni tp kalau tgk diaorg bangga lah sgt dgn neelofa. Apa yg nak bangga pun x tau lah.

    2

    2
    • akuilah says:

      lofa bknnya ekstrim agama..hanya seorg artis yg menutup aurat gaya sederhana saja dan tlh berjaya..jadi duta tu sb org msh suka dia..apasal nk judge sgt.. x ke kes jelous tu namanya..

      2

      0
  50. Anonymous says:

    Aku lebih suka senyuman dan raut wajah fazura. Cantik dan manis. C lofa ni aku kurang skit. Ntah tangana cantik dn sweetnya. Senyum mcm xikhlas..sori lofa.

    2

    1
    • ct kathijah lee abdullah says:

      Senyuman manis bkn penentu hati..Allah kurniakn manusia dgn brbagai btk wajah & aura..byk org tertipu dgn senyuman manis..yg penting ketulusan hati..xyah lh nk banding fazura ngan neelofa dh tentu berbeza..cantik tu sgt selektif..dua2 i suka..menarik..

      1

      0
  51. Anonymous says:

    Neelofa tu ok ja aku tgk. X phm asal byk yg mengutuk.

    2

    0
  52. a says:

    LOVE NEELOFA! YOU GO WOMAN!

    1

    1
  53. Anonymous says:

    Tahniah lofa

    0

    0
  54. Sarara says:

    Tahniah Lofa

    0

    0
  55. Unni says:

    Tahniah…..but seriously you pendek giler….even adik u form 5 Tu relex je pakai falat lebih tinggi…

    0

    1

Leave a Comment

Optional