Written by AbangNara | January 6th, 2014

Walaupun sudah membuat penafian mengenai dakwaan khalwat dengan VVIP yang dilontarkan terhadapnya baru-baru ini,  nampak gayanya masih ada tuduhan terus dilemparkan kepada Neelofa. Memang sukar untuk membuatkan orang percaya kepada kita dengan hanya kata-kata. Oleh kerana itu, Neelofa menerusi akaun Instagramnya telah pun menunjukkan bukti untuk memuaskan hati semua pihak.

neelofa tunjuk bukti khalwat

Bukti yang dipamerkan ialah tak lain tak bukan pembelian tiket kapal terbangnnya ke Amerika Syarikat. Kalau anda tidak tahu, Neelofa ke sana untuk menyambung pelajarannya. Neelofa turut membuat sedikit penerangan kepada mereka yang terus menerus memfitnahnya:-

Untuk mereka yang menganggap yang kononnya sy “LARI” selepas dituduh dgn fitnah kes khalwat pada 26th Dec 2013. Ini adalah receipt sy yang tertera ISSUE DATE: 18Dec2013 TIME: 12.37pm Dan sekali lagi, kalau betul saya terlibat dgn tuduhan yg tak masuk akal itu, pastinya sy tidak dapat ke luar negara dan harus ditahan utk selesaikan kes tersebut. Bagi mereka yg memang mengikuti perjalanan kerjaya sy, cerita tentang sy mengambil short course in acting di New York Film Academy – LA campus dah mula keluar dari bulan October.

neelofa tunjuk bukti khalwat

Kalau ada yang tidak puas hati lagi selepas penerangan dan penunjukkan bukti ini, Abang Nara tak tahulah nak cakap apa. Kalau tak puas hati sangat, korang pergilah periksa sendiri kat JAIS. Kesian kat Neelofa. Dah lah stress nak study, bertambah stress tak habis-habis dituduh khalwat. Buat Neelofa, bertabahlah. Semoga perkara ini tidak menganggu pembelajaran anda.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

107 responses to Neelofa Tunjuk Bukti Sangkal Dakwaan Khalwat Dengan VVIP

  1. caca says:

    so?i dun gve a demn

    0

    0
    • Olga says:

      NEELOFA=ARTIS RESIDEN BEAUTIFULNARA

      0

      0
      • zzz says:

        business class nok.
        kau ade???

        0

        0
        • lelopek says:

          tak kisah pun nak jena tangkap ke tidak..
          yg penting rasa aman je industri seni ni tanpa dia…
          Rancangan Meletop tu makin berseri tanpa dia… klau tidak asyik nk tunjuk diva jer.. dia ingat tu rancangan show talk dia kot.. sian nabil asyik kena potong jer bila nak ckp..nad zainal jd pengacara lg ok..
          yg tak boleh tahan tu siap kumpulan SYJ perli dia lg dlm MLM hari tu.. hahaha mmg terbaik lah jihan..

          0

          0
        • Anonymous says:

          takat rancangan meletop tu ada ku kesah?? yang ko suka sangat org perli neelofa tu apa hidup kau lebih bertuah ker?? takat tu jugak kan, renung renungkan…

          0

          0
        • we dont buy your words, lofa says:

          1) Tgk E-ticket tu tulis London Heathrow (LHR)bukan Los Angeles (LAX). dan NON-Stop flying.

          bile plak A380 pegi LA??setahu aku B777 je pegi sana. code MH4 pun sah2 tu pegi London dgn duration flight to confirm london. :) so nmpk la obviously kantoi disitu..lain kali check dulu ya sebelum kena hentam balik ;)

          by the way yg x caya bole la go website MAS and check sendiri ;)

          2) beria nak buktikan tak bersalah,kata semua ini fitnah..tapi kenapa tunjuk bukti yang salah?kenapa tunjuk tiket ke london kononnya transit/pergi sambut new year di london?sebab bukti yg kau patut tunjuk adalah boarding ticket ke LA atau departure ticket atau passport yang dah dicop arrived in LAX. itulah yang orang nak tengok.bukan half pic of E-ticket ni.

          3) gambar2 di hollywood,overseas mungkin da ada dlm external hard disk, barangkali pernah pegi US before ni, jadi boleh upload saja bila2 masa utk buktikan diri di US. melainkan ada alibi yg boleh sahkan dia berada di LA skrg.

          0

          0
      • wek says:

        ntahnya…menyampah aku bang nara back up sgt lopakk dia tu….

        0

        0
    • Anonymous says:

      Eh mana LA nye? Kenapa aku nampak throw? Heathrow bukan London ke? Hahahahaha bodo jugak lopa nie.. Kah3

      0

      0
      • lynn says:

        nampak sgt kan kau ni tak pernah naik aeroplane. pernah dgr perkataan transit? mungkin dia nak transit kat london dulu, baru ke LA. walaupun aku sgt tak suka si neekopek ni tapi aku pun tak berapa nak ingin dgn org yg tak ada common sense mcm kau. kesian.

        0

        0
        • nasi ayam sedapp says:

          apa kejadahnya transit lama sangat cenggitu…siap boleh jalan2, ambik gambar keliling London, Neelofa ni pergi London lahhh bukan LA

          0

          0
        • lynn says:

          kalau tak transit pun, stopover. boleh request ape stopover tu nak berapa hari. dah, malas nak gaduh psl si neekopek ni.

          0

          0
        • Anonymous says:

          @lynn
          tiket tu neelofa pergi London lah…kau ni x faham2 lagi ke.

          0

          0
        • lynn says:

          iyeee…. ape ape jelaahh.. takde hasil aku nak argue pasal pompuan ni.

          0

          0
      • mak jah says:

        aah bodah la lopak yg komen tu. weh bangang, tu tiket ke london heathrow la. apa ko rabun sangat g cakap LA? flight tu mmg ke london. adoiyai.

        0

        0
  2. aglaranna says:

    tapi yang dipaparkan tu tiket ke London Heathrow Airport, bukan Los Angeles. A380 Malaysia Airlines cuma penerbangan ke London, Hong Kong dan Paris sahaja.

    0

    0
    • abang yang tak bangang says:

      nampak pon perkataan throm tu. neelopa ni bangang ke ape. aku dh check penerbangan A380 bertarikh sekian2 ke london bukan LA. bimbo nak menipu.stakat itinerary mcm tu ingat org pcye.

      0

      0
      • Anonymous says:

        tak sebelah kan sesiapa. tapi hebat betul siap check flight semua. boleh jadi reporter ni. hahaha

        0

        0
      • musang says:

        cuba baca balik penerangan lopa tu. ada ke dia cakap NI BUKTI GUA BELI TIKET KE LA. yang tulis ke amareka syarikat tu bang nara wey. benci lopa skalipon agak2 ar nak tuduh dia menipu ke apa. kau yang rabun, nak tuduh orang plak. kalo kau komen cani kat sakinah bini serap muslim tu pon aku rasa cam nak bekap si kinah. tuduh sebab benci. grow up lah wey.

        siap check flight lagi. kahkah.

        0

        0
      • Manusia biasa says:

        Gigihnya tolong checkkan flight bagai. Tolong check kan flight yg murah utk i bercuti boleh? I takde masalah nak check2 flight ni. Haha

        0

        0
    • Sedare lopa says:

      Dia mmg pegi london dulu celebrate new year ng kakaknye. Pastu baru pegi ke LA. Nampak sgt saje nk burukkan si Lofa tu…

      0

      0
      • ehhh says:

        la, kalau dah memang fakta, ape pulak nak buruk2kan? skrg ni die pi letak tiket sebagai bukti sambil dok cakap pasal pi belajar kat LA, takde pun citer birthday kakak ke sape ke…….tapi kalau dah bukti pun tak kena dgn statement takkan nak di iyakan pulak? pikir logik la…

        0

        0
        • Anonymous says:

          ape ko dapat klu ko dpt buktikan mmg dia kena tangkap khalwat? rasa best? boleh tambah dosa mengumpat? bagusnyaa.. anak sapaaa la ni… kuikui.. asal bukak cite neelofa je, ramai la yang duk kumpul dosa kat sini… selamat bergembira di neraka kelak… ahahahaha

          0

          0
        • kak temah says:

          kena tangkap khalwat ke, tidak ke…yang korang serius sangat ni ada apa hal?? lainlah kes neelofa ni melibatkan cukai gst ke, turun naik tambang bas sekolah ke, bil api bil air melonjak kerana neelofa kah…suci sucikanlah hati mu yang hodoh itu.,

          0

          0
        • kak ema says:

          Setakat tunjuk tiket kapalterbang, tak semestinya akan naik kapalterbang tu….. Kalau berada kat jln yg benar, tak yah tunjuk ape2 bukti pd org. Tuhan je yg tau. Kalau tak buat salah, tak payah takut.

          0

          0
      • minah jambu merah biru says:

        memang betol ! dorang ni saje nk burok2 kn lofa…mentang2 lah lofa ni jambu cantek n cute eh banyak pulak orang2 yg tk puas hati ngan lofa ! minah jambu dh agak lofa tkan buat keja2 siak yg macm ni tol tkkk…lofa dia ada fmili n dia ada mak bapak yg baik2 tk kannnnnnn lah dia nk buat perkara yg terkutok macm ni! eh helo ! lofa dia ada class lahhhh dia tk macm artis2 yg lain bila dh kena tngkap khalwat kawin teros bertudong……lofa tk macm tu okkkk dia jenis baik2 punye n tk hipokritttttt…..lov u lofaaaaaaa..

        0

        1
    • azreen says:

      Dia tak kata pun dia pegi US..dia kata dia pegi luar negara….apa dahhh…siap cek2 flight bagai…OMG gigih sungguh nak mencari silap orang

      0

      0
  3. aglaranna says:

    tapi tiket yang ditunjukkan tu penerbangan ke London Heathrow Airport, bukan Los Angeles. A380 Malaysia Airlines cuma ke HongKong, London, dan Paris sahaja.

    0

    0
    • travel agent says:

      Sbnrnya, dia transit London. Sbb takda direct flight ke LA utk MAS.

      0

      0
      • nikhirim says:

        engko ni mesti keje triways kan?

        0

        0
      • Anonymous says:

        @travel agent
        kau ingat ni zaman tok kaduk ??
        aku baru jer check tadi….ada lah direct flight ke LA

        0

        0
      • nona says:

        sorry, MAS ada direct flight ke LA, but still ada stop sekejap kat Narita Airport. Unless ambil tiket ke London naik MAS dan sambung journey dengan AA atau BA.

        Pasni xpayah sibuk2 nak komen org gigih check flight bagai. There are reason ppl know without having to waste time to check at the website. If you don’t know then be silent is the best option.

        0

        0
  4. lo says:

    sabar je la lofa .. diaorg cakap n komen dgn perasaan benci n cemburu .. sbb tu benda yg buruk je dia org nampak .. walaupun ada bukti .. pasti dia org akan cuba menafikan .. dan mengatakan ea nya salah …

    0

    0
  5. Leeloopaa says:

    Hmm iyelaaaa lopaaa. Demo juruh ssangat.

    0

    0
  6. Kelopak says:

    Deyyy….cuba hampa pi tgk instagram dia, memang la dia pi London dulu baru dia pi LA..apadaaa..tu rasa terer habis la tu cakap neelofa tipu. Kakakak…nak blagak pandai tp tak pandai. Come on neelofa, saman sapa yg buat fitnah! Stand for your right!!

    0

    0
  7. kai EXO says:

    aku rasa berita ni dah senyap kan… kalau kau x post pic ni kat IG kau…orang dah lupa terus dah kot

    0

    0
    • Anonymous says:

      Kalau dia tak post karang, orang lupa terus kat dia. Diva (perasan), mesti la nak orang ingat sentiasa. hahaha

      0

      0
    • Suka Makan Salad says:

      pelik dgn Neelofa ni…elok2 post pic pergi overseas bersuka ria.. tetiba dia post ticket ni plak, apa point dia.?? org dah lupa dah kot benda ni..dia plak yg lebih2, bagi aku benda ni sepintas lalu jer….bukan berita HOT pun.

      0

      0
    • LOL says:

      memang dah senyap dah pun, minah ni giler glamer ambik kesempatan atas kes sendiri..mana ada dah org mention hal ni…kes suam2 kuku mcm ni tak ada org kisah lah…empunya badan tu yg kecoh terlebih

      0

      0
  8. anon says:

    Alaa….agaknya org2 PR lopak ni sengaja mereka2 cerita psl dia ni. Yelah nak publisiti kan. Entah ape2 je minah ni. Engkau nak khalwat ke, ape ke, lantak engkaulah, Org bukan kesah pun, gedik je lebih….. Alah amik gambar kat sign hollywood tu, tak heran pun. Aku pun ade gak gambar kat situ… Err…by the way, Nik Aziz tak hantar memo ke kat engkau, lopak…srh tutup aurat, kan kau tu dari negeri serambi mekah…kah kah..

    1

    0
  9. Anonymous says:

    Lopak selamat maju jaya.
    balik nanti semuga bertambah berkembang karier .opak ni.
    Sape ganti lopak jadi pengacara nona.nad zainal atau pazurs.
    Abg nara jgn lupa siarkan berita2 lopak yg sdg belajar di luar negara tu.
    Serta sekali keputusan exam sbg bukti.

    0

    0
  10. Hafiz Rahim says:

    Tak ada kerja aku nak check flight neelofa..rajin betul orang kat atas2 ni tolong check ye. Dah tak ada kerja sangat tu. hoho

    0

    0
    • gugeljebang says:

      Bukan susah mana nak check flight tu….kacang tak mcm nak komen kat sini…majn klik klik klik…dah dapat…tak payah jawab soklan kali kali 5 pon.
      Sugguh komen kat nara lagi banyak kerja…

      0

      0
  11. kak yongg says:

    sekadar pandangan kak yong la kan..

    kalau pikir logik pun..itu just ISSUE DATE bukan flight departure time/date ..ticket kan bley tempah awal..issue date boleh jadi tarikh ticket dibeli..lain la kalau beli time tu nk terbang time tu beli ticket..kekeke

    logik logik pikiaq satt…. awat x tunjuk cebisan boarding pass je if nk tegakkan benang yang basah tu..itenary ISSUE DATE je pun..lagi la org ngata..dok diam2 sudey.. x pasal2 banyak spy dok cek flight bagai..

    sian kak lopaa..semoga semua itu x betula la naa..uhuhuhuu

    0

    0
    • bekap kak yongg says:

      setujuuu kakk yonggg… awat la hang nk menjawab persoalan.. tp menimbulkan lebih byk persoalan… muahahaha… lopak lopak…..ngaku je la kl da kawin… ehhh… hahaha

      0

      0
    • kak ngah says:

      agreed kak yong..i selalu buat booking2 ticket ni..first bila tgok bukti kononnya issue date..dah jelas..tu bkn tarikh departure..tu tarikh issue ticket yg dikeluarkan oleh agent..departure date tertera di sebelah kiri sekali..tp dia tak snap yg itu..:)

      *kalau mintak boarding pass, mesti dia ckp dah buang.hehe..

      0

      0
  12. dida says:

    Chop…issued date ngan departure date sana ker?…akak confius jap….bkn issue date tarikh tic di print….departure tarikh berlepas

    0

    0
  13. yarako says:

    Lopa..kes ni kira fitnah..lebih berat dari kes anzalna dulu yg main2 kutuk2 belakang
    Akak nasihatkan dik….
    SILA SAMAN pihak yg srbar pitnah tu…kalau ahkak la..tuduh berkhalwat dah nak sama dengan tuduh berzina…berat ni.maruah adk, yg suci sesuci azura..patut adik pertahankan.tapi tulah..kes dengan anzalna tahap budak2 cepat pulak menyaman.

    0

    0
  14. pol says:

    uyaiii tetek besau!

    0

    0
  15. Mornin says:

    Boarding pass x tunjuk as bukti ke? Org pandai2 macam Lopa mesti kena bukti, ada evidence kannnn…..

    0

    0
  16. secret lover says:

    so funny neelofa..
    semua org boleh print itinerary..and issue date is tarikh beli tiket je..saya sokong orang2 di atas yg cakap..kalo betul2 nk tunjuk bukti, must show boarding pass lee…bukan print out itinerary.haih..lagi nak cover, lagi terbukak nampaknya.. :)

    0

    0
    • secret recipe says:

      buat apalahh nak tunjuk boarding pass? dah sah2 dia memang ke sana skang. kat insta dia selalu update dia ke mana2. apa motif sebenar nak tengok boarding pass dia sbenanya? cer cakap cer cakap. kalau kes tangkap khalwat, akan kecoh laa ngan kenyataan dari sana sini. macam kes shah jasle dulu tu. ni sekadar cakap2 kosong takde bukti kukuh pun.

      0

      0
  17. lily says:

    aku rasa la kan..ada yg cuba menaikkan nama neelofa dgn cara mencetuskan kontroversi mcm ni.. dia kan g US utk amik short course.. jd, masa dia ada kat sana dorg wat la kontroversi spy org x lupa yg neelofa masih ada kat industri ni..haha

    0

    0
  18. zedd says:

    uolls tak dengar kes ke si pajura perli retis kt twitter tapi dah delete.
    dia ckp “about time people know the truth about you and M’s husband like we all do”
    ramai cakap dia perli lopak. mcm2 lahai

    0

    0
  19. pening says:

    Issue date : 18.12.2013. Kes jadi : 26.12.2013. Flight pulak ke london. Tarikh flight tu bila? Kalau tak silap tu standby tiket. NVA : 9.7.2014. NVA tu Not Valid After. So maknanya tu dah jadi open ticket dia boleh fly bila2 asalkan sebelum 9.7.2014. Kalau betul dah fly pun, tunjuk la boarding pass. Kata buat law. Kena la pandai bagi bukti..

    0

    0
    • joyah says:

      hanya org yang rasa dia bersalah je selalunya akan nk tunjuk2 bukti ni, diam tak bererti kalah. pelik jugak tgk dia start update pic kt london pn 6 days ago which is 1hb. siap ckp dia jet lagged lagi. mcm baru sampai je.

      0

      0
  20. Anonymous says:

    Sebenarnya mrk Hanya nk cipta kan kontroversi murahan Utk nealofa…dia kan nk p LA beberapa bulan so takut nanti blk terus takda job or dilupakan terus oleh peminat2 dia tu…cz selama ini nealofa dikenali pun dgn kontroversi2 murahan je…job yg Ada pun rancangan Nona dan meletop je…dia pun dh kurang keluar media sosial dan yg terkini keluar pun pasal Hal remeh yg dia takut tgl sendiri kat LA tu…itu pun nk publish kan…so ini ialah strategi mrk…supaya org terus nk bercakap dan wartawan Akan terus korek2 rahsia dan nk org terus bercakap pasal dia sampai dia blk ke sini nanti..Dlm tempoh tu mesti dia Akan layan komen2 or tunjukkan bukti apa yg ada…lgpun belum Ada interview atau statement dr BF dia lg…yela takan dh Kena khalwat dgn VIP tapi takda statement dr BF…atau sudah putus selepas filem santan apa entah tu gagal

    0

    0
    • LOL says:

      aku setuju, minah ni propa jer ni…sebab kes ni dah senyap, minah ni plak tetiba bangkit kan balik isu ni

      0

      0
  21. kakcik says:

    nak tau la jgk, sape VVIP tu?

    0

    0
  22. JASMINE says:

    “Kalau x de angin masakan pokok bergoyang”… kalau x betul lopak gatal dgn suami marion counter tu x kan org bercakap..
    Lopakkk… kalau nk gatal jgn gatal dengan laki org. Mcm mana boleh timbul isu kena tangkap khalwat?? Itu maknanya org selalu nampak kau dgn laki Marion Counter. Perempuan murahan!!!!!!

    0

    0
  23. makjemahpunyekomen says:

    yg penting meletopz skrg sy dh bole tgk..n nabil dh bole ckp tanpa dicantas..eheheh

    aman nk tgk meletopz skrg uols~

    0

    0
  24. Din says:

    Aku lbh kesian kat marion counter psl kes fitnah ni melibatkan suami dia. aku percaya dia mesti menangis bila baca cite psl suami dia ngan lofa ni. semuga dia kuat semangat.

    0

    0
  25. Commenter says:

    How low Lofa’s mentality to bullshitting readers….Total flight hours to:-
    KLIA – London, Heathrow Airport = 13 hours ++
    KLIA – LAX Airport, LA = 19 hours ++

    0

    0
  26. me says:

    ape2 la oi.. nk g mne2 pg la…. AAK

    0

    0
  27. farhana says:

    Kesian marion… jahat neelofa..

    0

    0
  28. dee says:

    weyh MH4 tue p London la weyh… bodo btol neelofa nie… ko engt sume bangang mcm ko ke???

    0

    0
  29. joyah says:

    kwsian da lofa tuh korang bt cte mcm ni… xad bukti jgn la nk tuduh2 yg melulu..

    0

    0
  30. Bedah says:

    Uols Uolssss sekalian… Nelopak udah pon terbang ke LA via London.
    Anda bila lagi?

    0

    0
  31. sally says:

    Bedah….Yeah..done that…went to London and over to LA. Have you??

    0

    0
    • Bedah says:

      Sally.. *feeling name ko kan* Iols tak minat London, asek asek hujan.. udah ler sejuk. Cube Cik Sally naik Alitalia pegi ke Vienna. Opkos kena transit dua kali dekat abu dhabi dgn rome. Pastu jenjalan Vienna, compare lah dgn kota London yg uols banggakan. Pehtu, uols naik train p Hallstatt.. Cantik ke idok?
      Itu aje pesantu wahai cik Selly. Jgn downgrade org sebab name iols Bedah hokay!

      0

      0
  32. arip says:

    so ape kena mengena issue ticket dgn tarikh kau depart? ini bukan receipt. ni e-ticket. issue ticket tarikh dikeluarkan bukan tarikh depart. HAHA. penjelasan bodoh.

    0

    0
  33. squirrel says:

    Neelofa oiiiii, ingat orang bodoh ke. DEPARTURE BILA cek mek oiiiiiii.

    0

    0
  34. ananana says:

    ko ingat kami bodoh ke lopak issue date ialah tarikh tiket di issue or dikeluarkan oleh
    ticketing triways tu pada 18 dec 13 pukul 1237 pm,tarikh depart ada sblh kiri itinerary tu tapi lopak x snap pic tu,kalo betul pun dia transit ikut london heathrow airport dlm tiket mesti ada
    connecting booking London to Los Angeles,Propa sgt khensss !!!

    0

    0
  35. dewi says:

    takpa Lofa bersabarlah… dosa fitnah tu berat.

    0

    0
  36. Bedah says:

    Sabda Rasulullah SAW bermaksud: “Tidak masuk syurga orang yang suka menyebarkan fitnah.” (Hadis riwayat Bukhari dan Muslim)

    0

    0
  37. Bedah says:

    “Dan janganlah kamu mengintip atau mencari-cari kesalahan dan keaiban orang lain.” (Surah al-Hujurat, ayat 12)

    0

    0
  38. Anonymous says:

    adoi tiket flight 18 dis..bnde brlaku 26 dis..tp meletop 24 hb die ade kot..mybe lpas da kne tngkap.. trus book flight pg LA..snap jela tket flight 18hb punye..nk cover..knoo da grak awal..lgpun kt insta..gmbr kt oversea sume 1 week ago..bkn 2 week ago..

    0

    0
  39. Anonymous says:

    Abg Nara, MH4 tu direct flight MAS dr KL to London. and dr gambar tu boleh nampak la ejaan heathrow (nampak sikit je ejaan belakang). And MAS belum ada lg penerbangan airbus ke US selain London/Paris/Hongkong. Neelofa pun kalau nak cover line beragak la

    0

    0
    • Bedah says:

      Jah.. bior aje lah si Neelopak tu nak p London ker US ker.. Kan banyak flight lain yg terbang dari London ke US selain dari MAS.. Mane kite taw dia p transit London baru p US.. Kite nie Jah jgn suka nak cari salah or bukak aib orang.

      0

      0
  40. mamamia says:

    puak2 yg benci neelofa ni mesti geng tasya shila & anzalna..hati busuk luar dalam..neelofa semua ada..kaya …pandai ..KO hado???

    0

    0
  41. Anonymous says:

    Itu bezanya orang kebanyakan dengan orang atasan. Bila berduit semuanya selesai tutup kes.

    0

    0
  42. ganukite says:

    post gambor boarding pass jek.. sonanggg…

    0

    0
  43. Bedah says:

    Gigih laah uols check itinerary flight dia..

    0

    0
  44. wallahualam says:

    issue date tu bknnya tarikh tiket dibeli ke? bknnya departure date. date of departure tak nampak.

    lumrahlah bagi artis kat malaysia ni.

    apa yang hendak dihairankan. perancangan Allah lebih hebat untuk dia.

    0

    0
  45. samad says:

    Setiap kali ada berita pasal Neelofa mesti ada permpuan yg realitinya Badan Gemuk, Muka Hodoh, Otak Bodoh kutuk2 dia, nampak sangat jeles…Lofa dah la cantik, pandai pulak tu

    0

    0
  46. saya says:

    assalamualaikum..lofa bukan nye nak buktikan die pg LA ke ape..yang die nk tunjuk skang iyelah..die dah booked awal2 tiket sebelum kes/gosip khalwat tu…sy nie x delah minat die..kadang2 kte kne fikir waras jugak..

    0

    0
    • me says:

      tu la..was thinking d same thing.sy neutral, xminat n xbenci die pon.but rsnye neelofa jez nk org tau die bkn “lari” since die dh booked tix tu on 18/12/13…

      0

      0
  47. Marissa says:

    Khalwat le tak khalwat, tu masalah dia..masalhnye napa nak
    Kata issuance tiket tu as proof?kalau beli tiket dari 2010 pun boleh kadi issuance date…nape tak amik gambar ada departure date skali?kalau dlm gambar tu, departure date shd be b4 journey, so ke kiri skali(which dah kena cropped)….manusia, manusia, nak tunjuk proof- biarler genius skit, bulan ala dumb blonde

    0

    0
  48. af097 says:

    Apa2 pun, NEELOFA dah tunjuk bukti..

    So,

    hrap isu ini tidak timbul lagi..

    #neelofa #goodluck

    0

    0
  49. peah ke meah says:

    Hai… Kertas printed 12.37 (let’s assume ini PM based on 24-hour timing), so kau punya flight ticket issued 12.37 tengahari, tapi departure kau pukul 10.35 pagi pada hari yg sama? Kau boarding dulu baru travel agency kau issued ticket ke acane?!

    0

    0
  50. Mata Duitan says:

    tak suka neelofa.

    0

    0
  51. pekerja_airline says:

    saya pekerja airline. mmg neealofa ni tangkap basah. dia kuat seks. biasa la org cantik.
    a380 takde pergi US. pergi belah2 europe je. siapa kapalterbang tu gemuk sgt nk terbang.
    nara ni tak abis bela pompuan yg disangka awek dia. bodoh nak mampus. neealofa tu awek aku la, fucker.

    0

    0
  52. Milah Ronggeng says:

    Serious ke Neelofa scandal dgn SM Nasa tu? Wow haha agak agak Marion tahu dak eh?

    0

    0
  53. ahmad says:

    mesti basah….air banyak.

    0

    0