Written by AbangNara | July 11th, 2011

neelofa

Penulis Harian Metro memang sangat-sangat sarcatik. Tajuk untuk entri Neelofa ialah Neelofa tidak mendabik dada, tetapi gambar photoshott yang diambil ….. Kepada penulis tersebut, Abang Nara suka dengan double meaning tajuk anda tersebut. Good job~~~

Lagi gambar Neelofa photoshoot bersama Metro Ahad semalam dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada MediaMalaya.

neelofa

neelofa

neelofa

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

118 responses to Neelofa Tidak Mendabik Dada – Tajuk Metro Ahad

  1. kaki_g0ssip says:

    VERY LA MAK DIA TGH PREGNANT KN ADIK DIA YG KE-10. AKTIF KN MAK & BPK DIA. LPS TU YG LAHIR SUMER CANTIK2 & COMEL2.. TP JDLA ORG YG DH B’GUNA BILA DH BSR NANTI.

    0

    0
  2. sape2 je says:

    dia nih bukan org kelantan ke?

    0

    0
  3. natts says:

    dia kan suka mendada bila bergambar.. reporter silap tulis kot.. ahaks. tu sib baik dia tak menonggeng.. tp takleh salah kan dia jugak. mmg trademark dia dari dulu maaa. senang org nak kenal dia.. ahaks

    0

    0
  4. katak itam says:

    dia ni kadang cantik,kadang tak cantik..makeup memang boleh buat orang nampak cantik kan.tapi kan aku tertanya-tanya. dia punye boobs tu memang besar ke tidak ye sebenarnye korang rasa?sebab kebanyakan gambar dia mesti tertonjol gila bahagian tu..bile tangok gambar ke-3 tu, boobs dia macam dah londeh la plak.ntah la..kalau aku ada makwe, aku segan jugak makwe aku punye gambar, boobs paling menonjol. hmm. ini hanya luahan hati aku saja. nak dislike, dislike la..aku orang yang tidak sempurna.

    0

    0
    • Clipkertas@Klip2Kunang2 says:

      aku like jew….
      ori la tu tp +++++ cocok +++ melentik = 50% tulin..

      0

      0
      • dbh says:

        nape kalo barang besar je org nk cakap cucuk? x pahamla..ramai je melayu barang besar..samada ori atau push up.x cucuk pun blh bg nampak besar.peace

        0

        0
        • yana says:

          kalau nk tau ori ke x,klau besar slalu jatuh sket sbb berat+kesan graviti..
          tp skrg bnyk produk kasi naik,so x dpt beza..
          =)

          0

          0
        • Clipkertas@Klip2Kunang2 says:

          stuju3x….
          yg penting semue tu tak tulen… 50% X ori
          50% lg tulen betul2 original..
          hehe

          0

          0
        • shark says:

          dulu kat dewi remaja xd besar cmni..huhu.skarang? no comment

          0

          0
  5. ziela Abdul Aziz says:

    dia nih murah dengan publiciti jer…lakonan tak penah tengok pun….harapkan rupa jer…

    0

    0
    • natt says:

      ermmm betul tu.. aku pun tak penah tgk lopa ni berlakon lagi..tp rasa byk kontolbesi dari drama/movie dia..atau aku tertinggal keretapi lagi.. tahajjud cinta pun luam kuar scene dia lagi

      0

      0
  6. redcarpet says:

    gmbar GEDIK’s dr Lopa

    0

    0
  7. zaia says:

    alamak..mcm dh basi la dia nie..asyik cite dia tp tkde la hebat mana pn..dulu aku tk ske gak org kutuk2 dia pdahal dia tkdela teruk mana pn..tp skg ni,apesal timbul rse meluat lak?..1 lg,kenapa makin lama tngok dia makin cepat bosan,pstu tetibe rse meluat sgt wlupun dia tkde salah kt kite(pdahal dulu tkde pn meluat kt dia).baik dia gi check cpt2 kt ustaz ke kt memana ke ntah2 ade org jampi2 dia bg org2 tk ske dia..nmpk mcm kolot tp mmg ade je kes guna2kn org nie kn..
    dia nie gigih bajet hot..dia ssuai bajet cute kot..atau ayu2 ke..hot2 ala2 model marvellous posing bukan men gigih lg nie tk ssuai badan dia tk bp ngan posing cmtu betis besar peha besar leher pendek,tkde hina ciptaan Tuhan,aku pn tk sempurna,tp bajet2 posing dlm magazine tu biar la ssuai dgn yg orgnye..gmbr2 dia kbnyaknnye…,ntah la aku rse dia perasan mlampau dh lps menang Dewi Remaja,feeling2 dh tu..relax,pelan2 kayuh..

    0

    0
    • zaia says:

      ***posing dn bajet2 yg sblm ni kt entry lain dn artikel org lain,yg kt ats ni mcm ok gak la ngn dia,tkde lak trserlah kkurangan..cover2 la kkurangan yg ade,bukan tunjuk..mmg manusia bangga tayang2 kelebihan yg ade,tp kalau yg kkurangan tu pun bangga gak tayang apetah lagi kelebihan tu..umpama mcm ade kudis kt montot lg mau tayang..erk

      0

      0
  8. neelofa mohd nOor says:

    apa yang kutuk2 org ni?xbaik la…dah rezeki aku mcm ni.aku kan cantek bangat..jgn jeles yaaa

    0

    0
    • mak neelopek says:

      Nak, terkopek mak bila baca komen kamu..

      0

      0
    • neelofa mohd nOor says:

      MAK BAPAK AKU X MARAH KAT AKU…APE KAU KISAH ….KLU DAH XSUKE JGN KOMEN,..RMAI LAGI YG MINAT KAT AKU

      0

      0
      • mak bapak ko says:

        yang korang ni menyibuk sgt asal hah.
        Korg pegila tangkap gambar macm die.mengelabah
        je lebih korg ni,ape pon xder.

        0

        0
  9. Clipkertas@Klip2Kunang2 says:

    sajer jerrr wat kontroversi…
    tp mmg die nie suker sgt ngan kontroversi yg hot2x
    artis baru tahap taska,,,,,
    bogel jer la klu nak cepat glamour…
    ni pun aku tgk dah tahap bogel srupe x pkai baju doh!!
    cam ayam kene golek atas bara api… hangussss

    **sorry emo sgt aku kat sini……. sbb BOSAN!!

    0

    0
  10. aku says:

    dlm metro ni kn, ade tulis yg dia dpt 5A UPSR, 8A PMR, 10A SPM. nk balas budi mak bapak mlalui pelajaran katenye..

    0

    0
    • lala says:

      result gempak kot..rugi tol nape la x smbung study..org len jadi artis smbung gak…jgn trpngruh ngn dunia glamer je dik..

      0

      0
    • zaia says:

      dia mmg bijak pelajaran pn..yg tu tk payah la org nk nafikan..haha..

      0

      0
    • cik siti says:

      ko pecaye ke die dapat gempak camtu tapi tak sambung study??? orang2 media takkan nak datang umah die cek result…. kalau aku pn bleh cakap camtu…..

      0

      0
      • nn says:

        die memang pandai lahhhhhhh

        0

        0
      • kaizwan says:

        dia mmg pandai. dr dulu lagi dia top.

        0

        0
        • kaki says:

          bdk mrsm, 10A spm dh kompem2 dh fly kat overc..pelik gak spm 10A still tetonggeng2 kat mjlh lg.eheh

          0

          0
        • cha says:

          tk smestinya result gempak kene smbg stdy kt overc :) kwn sy rmai je result gempak stdy kt malysia je..ad plak yg result biase2 je bley smbg kt overc..ni sume ats rezeki msg2..kes neelofa ni,,die yg plih jln ni..nk wt cne..hope die bwk dri die :)

          0

          0
      • Regina says:

        untuk pengetahuan ko, die nie ex-mrsm langkawi and die nie memang top student kt skolah dulu. yg nie memang x dpt dinafikan

        0

        0
  11. walawei says:

    korang caya ke result die tu…

    0

    0
  12. BumbleBee says:

    ape laa kelebihan budak ni smpai asyik nama dier jer naik kt BN ni… lagi satu si Kilafairy god mother tuh.. haiyooo, produk x superb pun, tonggang tonggeng liuk lentok jer lebeh…

    0

    0
  13. MEL luwat says:

    aku x paham laa si Lopat ni..slalu dia dpt publisiti free kann..kerja x ke mana..kontrobasi jer lebih..cer la ko wat ceta2 bagus cikit utk ko..lg satu pakaai tu cam sesaja jer nak menonjolkan apa yg sedia tertonjol..x yah ko nak mendada sgt geli aku tgk..harap2 adalaa cita leklok pasai ko ek lopat ..jadila cam lopat pisang ,sodapp dimakann..

    0

    0
  14. baidzura says:

    push up bra ok…!!!
    cube korang tgk pic-2 tue… span bra lari dari lurah dendam….

    0

    0
  15. kutu says:

    FAZURA jgk yg lawa….huhu…fazura jom kt kawen…keh3x..

    0

    0
  16. lelakihensem says:

    result2 die tu betul.x dinafikan.sebab aku satu mrsm ngan die dulu.

    0

    0
  17. Roy says:

    sexy tp muka biasa je

    0

    0
  18. syarih says:

    wah…dah minat kat Nelofa la pulak….huk3…comee kut …

    0

    0
  19. siti Raja says:

    APA LAGI KO NAK TUNJUK?? ISSHHHHHHH…
    MEMALUKAN KALU NI PRODUK MRSM..

    ILMU DUNIA PNDAI..ILMU AKHIRAT ??? LU PIKIRLA..
    KESIAN MAK BAPAK..DPT SAHAM ANAK SKALI~~~

    0

    0
    • papeje says:

      tp dia pny result upsr= 5A pmr=8A and spm= 10 A….mknanya pendidikan islam excellent kottttt…

      0

      0
  20. Dol Fairy says:

    patut si lepat ni pg blk kelate jual budu. pastu belaja sekolah pondok dgn nik ajiss..baru laa namanya artis serambi mekah! asal artis je menonggeng, mendada…x hengat ke nk kena gantung kt akhirat nti?

    0

    0
    • mak bapak ko says:

      xyah ko nk crite psl akhiratlah.yg korg ni gosip pasal neelofa
      ni masuk syurga ke korng.korg pon sama la.

      0

      0
  21. mama ansara says:

    dia ni ex- mrsm langkawi kan…well, mrsm sepatutnya hasilkan cendikiawan sains ,however its ok untuk cebur bidang seni tapi kurangkan kontroversi tingkatkan prestasi

    0

    0
  22. noor says:

    ini tak mndabik dada pun, dada dia besar sungguh

    0

    0
  23. noor says:

    tak payah mendabik dada pun tak pa ni…bidang dadanya

    0

    0
  24. naida says:

    lopa klu nk masuk bdg ni x payahlah nk cari publisiti murah jadilah artis yg boleh dijadikan contoh bkn artis yg meruntuhkan maruah

    0

    0
  25. gila buah dada says:

    bagus gak post gambar cam nie boleh layan buah dada…melayu … mantap pejal dan ketull …

    err?.. lagi pon memang untuk di tengok kan ?? tak salah kan .. so layan jer laa..

    0

    0
  26. neelofa mohd nOor says:

    tak abis2 nk kate kat org…berdosa tau..i baru je dlm bidang ni..bg la peluang kat i..dah tuhan bg i cantek,body letok,plsss la jgn jeles k

    0

    0
    • aku says:

      cam nyet ja..dah taw baru tu pndai2 la jaga diri..xyah ar cari publisiti murahan..xmaw org kata, jgn la wat perangai @ apa2 yg mnyebabkn org t’pggl nk mengata u..crius u dh memalukan mrsm..huwaaa!!!

      0

      0
    • et says:

      kalo dok depan camera tu, x leh ker posing elok2 ckit? mcm siti nurhaliza gituuuuu….mesti beribu2 lemon peluang terbukak luas…. :) barulah leh kekal lama dlm industri….nanti mesti org da x jeles dah dgn pemberian yg Tuhan bagi…tul tak :)

      0

      0
  27. ape ape jer says:

    sgt cantek..

    0

    0
  28. CL says:

    neelofa who?

    0

    0
  29. optimus says:

    dada paling menonjol! apakah itew asli??/

    0

    0
  30. jai says:

    cantiknya dada. dabik lah tinggi sikit lagi.

    0

    0
  31. akuexbudakmrsm says:

    malu produk mrsm weh ngan ko! jgn sbb nila setitik rosak susu sebelanga!

    malu bkn sbb jd artis,tp malu sbb jd artis murahan.tunjuk je lebih.

    apsal gmbr dy slalu byk angkat tgn eh?jg ciptaan tuh..

    0

    0
  32. pergh..tetek besaq..patot la ramai terpaku tengok..modal ni.

    0

    0
  33. hihi says:

    try search…hi hi..dia pandai..tapi study kat swasta..erm..maybe dia byk duit kot…
    NAMA PENUH: Noor Neelofa Mohd Noor
    TARIKH LAHIR: 10 Februari 1989
    ASAL: Pasir Mas, Kelantan
    KELUARGA: Anak ketiga daripada sembilan beradik
    DARAH CAMPURAN: Ayah (Melayu) dan ibu (Pakistan-Arab)
    PENDIDIKAN: Ijazah Sarjana Muda, Perdagangan Antarabangsa & Pemasaran, Sunway University College, Bandar Sunway, Selangor
    PENCAPAIAN: Juara Dewi Remaja 2010
    KOMERSIAL TV: Nokia, Silky Girl, Fair & Lovely dan F&N Fruit Tree
    KLIP VIDEO: Kau Bukan Aku nyanyian kumpulan Tilu
    FILEM: Azura (versi baru) terbitan Ace Motion Pictures Sdn Bhd, arahan Aziz M Osman
    DRAMA: Kasih Najihah, Tahajud Cinta dan Kitab Cinta kesemuanya arahan Erma Fatima

    0

    0
  34. zul ASMARA says:

    tepuk DADA tanya selera…

    0

    0
  35. calculator says:

    seram tol tmpat dia posing ney… grrrrrrrrrrrrrrrrrrr….

    0

    0
  36. DiaLupa says:

    oii nealupa….ramai lg awek besar boobs dri awk.
    tak pyh la nak mndada bagai. meluat org nengok..

    0

    0
  37. kubi gomo fm says:

    apa ada pda dada hehehehe

    0

    0
  38. akujugewartwn says:

    die ni cm kureng inci jeee..cmaner leh jd mudel???????????????????????

    0

    0
  39. cempaka says:

    kalu aku pandai mcm die baik aku jadi doktor byk ckt faedah nye hehe…tapi nak wat camane showbiz gak die suke..

    0

    0
  40. cam ni masuk paper?

    0

    0
  41. simpati says:

    kesian budak ni…x pandai jg maruah mak bapak..

    0

    0
  42. putrione says:

    buat malu pompuan klate jer laa minoh ngokngek nih…..baik laa telanje bogel terus….hishhh…

    0

    0
  43. amelia says:

    woowww…neelofa dh caras ku mail rupenye….pantas….cian fazura….

    0

    0
  44. GETZ & GETS says:

    Hi,
    Abg Nara asyik cite ni je..BOSAN betul!! Cuba cari artis WAWA ZAINAL… nak juga tau pasal dia… Tak banyak dengar pasal dia tapi dia pun HOT jugak.

    0

    0
  45. neolafa says:

    korang semua ni jeles ke?

    0

    0
  46. alahai says:

    contohila lisa surhni,,ak tgk bju dia mkn besar2..

    0

    0
  47. Cullen says:

    x sakit ke dada dia posing macam tu?patah pinggang wei..haha

    0

    0
  48. zura says:

    hukum tuhan orang boleh langgar lah ustazzzzzzzzzzz.nelopa kenapa yang tang ustaz jadi ustazzzzzzzzzz.tergeliat lidah ke alahan sebut perkataan ustaz..atau perasan nak jadi minah saleh.sedarlah diri kau tu kontot

    0

    0
  49. superb says:

    best dapat isap tu

    0

    0
  50. Nips says:

    Die tak menabik dada.. TP DIE MENDADA.. haha…

    0

    0
  51. Nara suka says:

    si nara suka sgt kuarkan gambo NEKLOPA ni pasai si nara sendiri yg stim tgk NEKLOPA mendada.hahahah.Tak caya cuba tanya si nara!

    0

    0
  52. hmm..ap2 je la neolofa

    0

    0
  53. kedaibratkdepushup says:

    SEKALI SEKALA NAK JUGAK TENGOK CIK LOPAAA NIE PAKAI BRA YANG TAKDE PUSH-UP , NAK TENGOK BESAR MANE DADA DIE TUU SEBENARNYAA , HAHAHAAA

    0

    0
  54. aku says:

    neelofa ni muka cpt membosankan….xde cantik mana pon

    0

    0
  55. cik nab says:

    busan la tgk minah ni..perasan cantik sgt…pehh

    0

    0
  56. semut merah says:

    alaa..bkn besar pn …padding je lebihh..bg push up je..klo x biasa je..mak tau la noks! mak keje jual bra kt shopping complex,,hahahaha!!

    0

    0
  57. girl generation says:

    apa nya dilimpahi kasih syg?? bukan mak bapak neelopak ni cerai ke? tgk nama ayah dia -mohd noor tp nama ayah skrg -abdul halim khan…xpyhla hiperbola sgt nanti artikel jd sampah.

    0

    0
  58. nano says:

    Tolonglah…….tak yah siar le publisiti murahan cam ni. Bang Nara buat rosak blog ni je……

    0

    0
  59. LOL says:

    dr negeri ‘Serambi Mekah’ eh? what the ….

    0

    0
  60. awan biru says:

    ustazah nor bayhah lg cantik kot…seribu kali hot dr hamba ALLAH SWT ni…

    0

    0
  61. untuk neelofa says:

    neelofa,ko patut tgk komen2 ni…betapa org x suka ko jual badan gini..

    wlpon x pakaian separoh bogel maksud jual bdn..tapi liuk lentuk tu ckp nk gmbkn jual bdn.berdosa woo!!

    skali org tgk tergoda,berlipat dosa ko tanggung..wallahualam.

    cuba tgk entry utk rita,peminat semua doakan ksejahteraa.tu mkdusnye..imej dy baik.

    biar jd artis berkualiti..jgn pejam mate..pekak teling je dik!

    0

    0
  62. bukan benci tapi sayang says:

    tolong lah jgn jual bodi tu cik adik oii….x malu ke…nnti Tuhan tarik nikmat tu..sekelip mata je boleh ilang….bende brgarga patot disorokan….awak tu orang islam…..islam datang ke dunia ni meniggikan martabat wanita…jangan lah awak jatuhkan martabat wanita ni dgn tangan2 awak….kesian benoo lah…..wanita mengeksploitasi dirinya sendiri tok cri makan….muga celik iman

    0

    0
  63. et says:

    neelofa : awak asyik ckp org jeles jer ek? sy x jeles pun, sbb sy pun cantik jugak hahahaa…

    org perli br dia jeles…kalo kutuk, maknanya org tak suka… awak tau kan Islam n Melayu ? apa perkara yg kitorg sensitif? u ask urself….think about it

    hope, u ‘berjaya’ posing depan kamera nanti mcm SITI NURHALIZA lah yer (byk lg artis len yg leh dijadikan cth…)…..n gunakan anugerah Tuhan bagi tu, dengan sebijak yang mungkin….tgk org2 yg kekal lama dlm industri…apa prinsip dior? dan sy pasti, awak akan diterima oleh masyarakat Malaysia :)

    p/s : 1st time dlm hidup komen pasal artis hiphiphip. siyes, x amik peduli langsung pasal artis..but, hari ni terjoin blog BN, terus nak tau byk pasal artis mesia hehe

    0

    0
  64. lolyat gang says:

    x mendabik dada ?
    tp buah dada tu besar sgt dik
    abg asyik tgk je dr td
    lol

    0

    0
  65. umi says:

    takot tengok mata dia mase pic ke-3..adoi..x tido malam aku gini..=(

    0

    0
  66. kotak merah says:

    buaya betina yg bertahun duk dalam lumpur..

    0

    0
  67. kotak merah says:

    Tak mendabik dada?? Dia tak dabik dada, tapi terus bukak dada takde hal punya!… Dunia hiburan ni kita kena bukak mata sikit, kalau sejak dulu org mengata-ngata tentang buaya darat sekarang ni lagi dasyat.. buaya betina “Need-Low-Fat” yg ‘bertahun duduk dalam lumpur’ tapi bila sekali dia keluar terus dgn lidah2 sekali bercabang! Entah2 dah bertanduk kot?! Sikit2 tayang badan, sikit2 VIP sana VIP sini, tunjuk badan goda jantan merata pecah belahkan hubungan org. Ingat orang keliling ni buta tak tau nilai ke??! Pasal kerjaya lakonan? karya seni? ZERO! Org sekeliling dah ramai tahu, suka pecah belahkan hubungan orang. Baru2 ni tak dapat si VIP tu, mula lah nak pukul canang syok sendiri kata VIP ajak kahwin lah padahal sebesar habuk tak pernah pun VIP kata gitu, hey sana hey sini mereka-reka cerita fitnah. Bila tak dapat glamour mula jadi gila, bila dalam TV tunjuk baik lidah tanduk segalanya tersimpan. Ingat orang Media tak tau ke siapa Need-Low-Fat yg sebenar!? Hello betina, umur kau muda gila tapi perangai buruk macam ni ingat ada org yg baik nak jadikan kau bini ke??

    0

    0
  68. ustaz amiroll says:

    ermmm besar betol buah dada neelofuk nih.. kompom dh ada training dgn balak2 dia…

    0

    0
  69. newby says:

    sexy,cntik tp xmanis..

    0

    0