Written by AbangNara | May 29th, 2012

Adakah masuk akal penggunaan lip lap untuk tajuk entri Abang Nara di atas? Abang Nara tak berapa tahu baju perempuan, tetapi rasanya baju yang Neelofa pakai untuk majalah Cosmopolitan edisi Jun 2012 akan bersinar seperti lampu sekiranya keadaan gelap. Mungkin pembaca BeautifulNara yang lebih arif tentang fesyen dapat membantu Abang Nara.

cosmo neelofa

Jangan lupa untuk mendapatkan majalah Cosmopolitan Jun 2012 sekiranya anda peminat Neelofa.Kalau bukan peminat pun rasanya tak salah untuk membeli kerana banyak info lain yang boleh didapati daripada majalah ini. Tak gitu?

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

195 responses to Neelofa Tampil Lip Lap Dalam Majalah Cosmopolitan Jun 2012

  1. Atan says:

    astagfirullahalazimmmmm…..

    0
    0
    • anggunnya neelofa..bajunya lip lap lip lap macam lampu raya nak rosak…

      0
      0
    • Neelofa dah pakai BUNNY nak pakai LIPLAP pulak lg....bertambah geliiiiiiiiiiiiiiiiiiii.... says:

      ini la wajah 10A SPM harapan bangsa dan negara la sgt tu erkkk….. dada dan ketiak ko cantik tp syg dh mcm murahan.. :)

      0
      0
    • berjaya jugak masuk majalah…betapa cutenya aku dalam majalah ni..
      mengalahkan fazura yang baru bukak butik tu..hohoho

      0
      0
      • triple H says:

        masyaAllah… bencinya melihat ketiak dan aurat miera liyana (FULLNAME LAGI) NEELOFA ni bagi inspirasi ape kt anak2 muda??<<taip ikut sedap tgn je. orang nk dpt 10A sbb nk banggakan mak bapak, msuk U bgus2 n dpt keje yg elok. buat ape kalau sekadar pndai dlm academic, tp hal agama tolak tepi. nnt 10A kau tu blh tlg kau kt akhirat ke? tak kan?

        0
        0
      • Anonymous says:

        tripple h, klu xdpt 10A pun x menjamin akhirat.. apatah lg memberi cabaran kepada anak muda lain utk belajar dgn lebih tekun.

        xpayah la nak pertikaikan 10A’s dia, kita suppose galakkan anak muda belajar and dpt 10A’s mcm dia, psl hal sosial dia, jgn la ikut, amik yg baik aje dah.. ni x, korg agungkan org yg langsung x bpelajaran, nnt bdk2 ni duk ikut ckp korg kata pelajaran x penting, then bila cina duk pegang ekonomi korg salahkan cina. diorg xde hak bumiputera boleh berjaya, korg melayu mcm2 hak ade, belajar kat ipta punye bnyk kuota, tu pun malas nak belajar..

        sekian pesanan makcik2 yg nak tgk anak melayu berjaya. kbye.

        0
        0
      • apa yang korang cakap ni ha…
        serabot … WTF!

        0
        0
      • triple H, kalau kejayaan 10A Neelofa tu tak membanggakan, apa pula dengan Izara, dah la tak tutup aurat, SPM senyap je. sah2 masuk kolej swasta je. itu lagi tak membanggakan. ye, kalau bab Neelofa semua bukak pasal islam ke apa, artis lain yang disukai sangat bila dedah aurat senyap tumpas. bodoh! bodoh! bodoh!

        0
        0
      • triple H says:

        ya Allah dpt 7A pun bunuh diri (ni sorang lg)
        ade aku cakap dpt 10A tu tk membanggakan? kau bace ayat aku elok2.. aku cume bidas ape yg budak masyaaAllah…benci bla3 tu ckp neelofa ni bg inspirasi kt anak2 muda.. masalahnye kalau nk kate bg inspirasi, tu, nik nur mardhiah, 20A, anak nelayan je, hidup susah, tp dia tak lupa psl agama, mane halal haram.. dan kau ttbe masuk psl izara aishah tu kenapa?x semestinye masuk swasta tu result x bgus okey..husnuzon wehh……..

        n kepada anon:
        ape yang kau nk cakap sebenarnye?baca balik ayat aku..

        0
        0
      • itu saya tatau. bagitau sama abang Nara mahu menmpromosikan adik Mardhiah di masa akan datang. sudah sampai masanya artis penunjuk ketiak seperti Nilufah, Izarah, Siti Salehah, Mira Liyanah tidak dibenarkan menunjukkan ketiaknya di sini sana seperti di blog Nara tetapi ini akan mengurangkan jumlah trafik kerana bangsa kita suka mencari blog penunjuk ketiak penginspirasi anak-anak muda. ini fakta. amma pulis ambulance fire brigade.

        0
        0
      • Anonymous says:

        triple h, i get ur point, ko nak kata neelufa ni blajar pandai tp agama tolak tepi. so aku bg la point kat kau, klu x pandai pun x menjaminkan akhirat kan. so better pandai, at least ade ilmu bleh gak bg inspirasi kat org lain utk jadi pandai sama mcm dia. tu pun dh kira pahala utk dia.

        siapa yg kata masuk swasta x pandai??? neelofa pun blajar kat ipts jgk pas spm, anak org kaya ape kisah nak masuk ipta pun, tp klu agak2 ko anak org biase2, belajar la rajin2 so that masuk ipta, byr murah.. ipts melambak2 kat malaysia ni, sape ade duit byr je la..

        tp xbermaksud hidup sosial die mcm tu ko kene tolak tepi kejayaan akademik dia?? at least she proves sumthing, bukan mcm bohsia tepi jalan duk merempit je. sbb tu aku kata amik yg baik, yg buruk tu xyah ikut.

        sbb tu la ko pun kene husnuzon dgn neelofa. who knows one day she turned up to be wardina ke? or anyone yg dh berubah. maybe kau kene lebih bnyk berdoa utk org2 mcm diorg berubah dpd ko kritik diorg yg bukan2.

        ape2 pun, pelajaran itu sgt penting. jgn baca blog gosip, buku sekolah korg lupa plakk adik2..

        0
        0
      • ibubapa yang suka membuka laman web gosip pasti menjadi ikutan anak2nya! di mana tidak tumpahnya kuah kalau tidak ke nasi????

        0
        0
      • triple H says:

        kau kata kalau TAK pandai pun tak menjamin akhirat kan? mane yang kau pilih: tak pandai tp ikut syariat islam atau pandai tp langgar perintah Allah. mane yang akn tlg kau nanti? :)

        bila plak aku kritik bukan2? kau lupa pakai kanta ke? hahaha..cube kau bace blik 1st comment aku. aku kate 10A tu blh menjamin die kt akhirat ke? korang2 ni tk paham ke ape yg aku ckp? haih… lg satu, bile plak kau kate ambik yg baik, buruk takyah ikut? haha.. n bila plak aku tolak tepi kejayaan die? aku rase 1st comment aku pendek je. cube kau bce balik. n aku pon nk bgtaw kau skit la, slame aku hidup 29 tahun ni, aku rase yang hukum ttp hukum,tak tutup aurat tu berdosa..

        0
        0
      • curlassssss says:

        to anon:
        ko balik xyah bukak buku agama..ckup ko bukak buku pendidikan islam yg ko blaja mse skola mnengah dlu..ke ko mmg xamik port time cekgu ngajar kat dpan??? klu nk di jadikan inspirasi ank2 muda biar baik ilmu & AKHLAK nya…10A pon nk bising der..skang ni blambak2 doh 13A, 14A…tah2 ko ni pon seangkatan dgn neelofa..suka brpakaian seksa mcm ni….sbb 2 sokong! aku bkn nk ckp neelofa je….tp artis2 lain yg suka menayangkan aset!!

        0
        0
      • YES, YES! DENGAR TU PEMINAT TEGAR IZARA AISHAH! TAK MENUTUP AURAT TETAP BERDOSA! simple je kan. jadi jangan lah nak bekap gila2 artis kegilaan korang tu kalau pandangan yang jelas begini tak dapat diambil terima. tak yah lah nak tunggu orang bertonggek mendada baru korang nak menegur. dari saya, peniaga yang ikhlas.

        0
        0
      • fazura house of doll says:

        kesian loopak bunny puji diri sendiri….brjaya masuk majalah nk wat aper…..brjaya menampakkan ketiak muahahahha….jgn marah :P

        0
        0
      • hai fazura. bagaimana bisnes goreng pisang awak? kelas kau nyah launching gerai goreng pisang pun fesyen mendedah lutot wak lu

        0
        0
      • Anonymous says:

        curlass, ko belajar agama kat sekolah je ke? belajar pendidikan islam? lepas spm ko campak buku agama ko?? tu la jdnye bila ilmu cetek, belajar hanya masa kat sekolah.

        0
        0
    • triple H says:

      artis sekarang ni pakaian melampau2. apesal lately ni baju die asyk nmpk cleavage je? -_-‘ makin meluat plak ngn neelofa ni. ups! sorry kepade kipas-susah-mati neelofa.

      0
      0
    • miss amanda says:

      muka dia just lawa yg biasa je (kalau tengok dr majalah atau tv) tp tak pasti plak kalau tengok secara live .. maybe sikap dia, cara dia, body dia, penampilan dia yg buat dia jd perhatian ramai.. pape pun tetap dia tetap dlm kategori lawa..mak dan adik beradik dia pun lg lawa2.. hehe .. bab aurat segalanya.. itu serah pd korg yg nk komen..aku taknak komen hal tu..sbb amalan aku pn x cukup lg.. hehehe

      0
      0
      • Anonymous says:

        dulu aku pernah terbaca dlm majalah mangga. ZILA BAKARIN ARTIS KAKI TERCANTIK.sekarang dah ada neelofa…agak2 neelofa bleh lawan kaki zila tak.hihi

        0
        0
      • SBDL says:

        kite wajib berdakwah walaupun diri tak sempurna lagi miss amanda. dalam hadis da terangkan psl ni.. kalau kite nk tunggu diri kita cukup amalannye, mmg takkan ade org yg akan guna konsep amar makruf nahi mungkar sbb takde sape diantara kite yg lengkap n sempurna(amalan).. :)

        0
        0
      • miss amanda says:

        Anon.. artis kaki tercantik??huhuh.. kak zila bakirin tu muka ori dia ok dah..sekali skrg dh macam bapok lak..syg je dia g cucuk2 tu..

        korang mrh psl aurat, sume artis pun rasanye tak tutup aurat.. yg menutup aurat pn hanya berapa org je.. lg2 kalau pelakon2, tak tutup aurat satu hal, pastu berlakon bersentuh2 lagi, if korang rs dorg beriman, pasti dorg tak jadi artis.. and if korg pun beriman, sure tak join blog BNara ni.. baik masuk blog Ustaz Azhar Idrus atau Ustaz Don.. lg best.. hehe byk dpt ilmu.. pape pun hidup ni jgn terlalu membenci.. jgn terlalu memuja.. kite semua sama iaitu Hamba Allah :)

        0
        0
      • miss amanda says:

        SBDL : yup saya tahu kite kene tegur..tapi better tegur secara peribadi pd tuan punya badan.. saya mmg akui saya byk kelemahan sbb tu saya taknak komen tentang aurat ke ape.. sbb rasa diri saya pun sama je, amalan pun berapa sgt.. saya taknak hati saya negatif org lain..kalau awak nak nasihatkan saya, saya terima, sbb saya mmg suke ditegur dan paling suke org bg saya ilmu.. :)

        0
        0
      • Kurus says:

        aku komen direct jer kt twitter

        0
        0
      • SBDL says:

        tgk blog BN ni bukan kayu ukur utk tentukan seseorang tu beriman atau tak miss amanda :) macam yg sy ckp, kita WAJIB cegah kemungkaran walaupun kita TAK lengkap n sempurna(amalan).. fhmkan apa yg sy ckp tu ye :) sy rasa awk msti taw ade 3 cara utk cegah kemugkaran, dgn tgn,lisan n hati, dan hati tu la selemah2 iman.. susah sy nak terangkan kt sni sbb pnjg sgt, kang kata salah tempat plak kan. hahaha..

        0
        0
      • me says:

        hehe…. Sy faham ape yang sbdl tu cakap ;)

        0
        0
      • kami menjalankan revolusi pencerahan minda. terutama buat peminat2 artis yang menjadikan artis pilihan mereka sebagai sembahan yang tak boleh ditegur. makin menjadi tiap2 hari. kesian Nilufah. dia tak minta dicerca sebegini.

        0
        0
    • hantu kak limah nak balik mana weh..??!! says:

      ermm.. sama je.. pic nampak murahan mcm 3-4thn dulu.. zasss…!! amek balik ayat2 tu!!

      0
      0
    • mamee monster says:

      hah tgk!..mendada dan menonggek lagi!…pastu maunya org xngutuk…dah ngutuk adaaaa plak yg back-up bagai…

      0
      0
    • mak aku xde vios says:

      bosannya kena pergi kerja,kantoi di fb…. Topik yg menarik untuk dibaca

      0
      0
    • redcarpet says:

      gambar murahan.. next plsss

      0
      0
    • Lloyd Irving says:

      it is time for master baiting ?

      0
      0
    • neelopa says:

      i da ckp gmbr bug bunny tu da lame x pyh nk kcoh2..tgk skang i da berubah…da tmbh 2 tali halus..teehee~~

      0
      0
  2. sesape je says:

    seksi la~

    0
    0
  3. Ning berbulu kening says:

    Wahhh.. Nampak lemak bawah ketiak.. kalah kak ning!

    0
    0
  4. sesape je says:

    seksi..

    0
    0
  5. sukesuke jer says:

    Dia ni bukanlah perempuan melayu terakhir.. syg sungguh..

    0
    0
  6. TERIMA KASIH KERANA MEMBERI BAHAN KOCOKAN DI PAGI HARI

    0
    0
  7. anak tenok says:

    si pendekkk pos tunjuk ketiak..

    0
    0
    • Kurus says:

      ha ah takat bahu erra jer aritu kt nona
      makin kecik lak dewi remaja skarang eh.. ikikikiki
      apa lagi anzalna.. lg kemendek.. kim kardashians malaysia

      mereka harus pastikan badan tk naik woh.. utk cantik dlm gamba

      0
      0
  8. Kurus says:

    ok dah tgk
    nk beli nih bnyak tips bestest

    0
    0
  9. Sshh says:

    x cntk pn..cantik n comel lgi gmbr baby y d bawah tu..

    0
    0
  10. duitduit says:

    HAISH AGAIN, COVER COSMOPOLITAN DAH NAMPAK MACAM MAJALAH MANGGA SEBAB TAK LAWA.

    baju tu nampak macam rm10 dekat uptown. serious, macam sisik ikan pun ada. haha

    neelofa semoga diberi hidayah tutup aurat. kesian lelaki dapat dosa apatah lagi yang menayangnya. aminn.

    0
    0
  11. fazura house of doll says:

    kelas ko neelopak bunny. bajunya fashion sisik ikan muahahahahah.

    0
    0
  12. kitagawa says:

    lopah ni pasan baguih…pertikai kemenanagan tasha shilla kat abpbh,,time la hakikat ko kalah…lakon x seberapa….pastu heboh 1 malaya komen wardrobe tv3 x besttttttttttt

    0
    0
    • Kurus says:

      yg dia komen tang wardrobe tu aku setuju
      dia generasi baru n bagus lah dia bagi komen mcm tu
      aku pon tiap2 kali sakit hati jer tengok rambut fafau
      lemas tengok jaket n blazer zaman alif.. malah whi lagi best!!
      ofcourselah kt twitter mcm tk manis.. well..
      she can improve on that pr skill tho..

      tntang tasha tu.. tk nmpak dia hendak melopa2kan tasha shila
      dia jawab komen fan dia jer pun.. ye lah.. nk menang mesti beli satu lori
      dah lah.. bukan best pun lakonan tasha shila tu.. opps very sorry
      neelofa ni ada potensi begitu juga izara wawa n anzalna
      tp mrka perlu diasah lagi lah..

      0
      0
  13. Ema says:

    encik presiden seniman [email protected] kena beri perhatian ni…emmm

    0
    0
  14. vogue says:

    Cantik nyer neelofa… Class kau! Love u always :-)

    0
    0
  15. chentalove says:

    lip lap mcm lmpu isyarat je..
    sexy n mcm kulit buaya je bju dia ni…emmm…

    0
    0
  16. Ema says:

    negara dilanda kebanjiran artis seksi melampau……

    0
    0
  17. Anonymous says:

    Zed Zaidi… tolong tengok-tengok kan pakaian yang dipakai oleh artis perempuan Malaysia…. tak boleh buat apa-apa ke ZZ?….

    0
    0
    • Zed Zaidi says:

      Insyallah.. akan saya usulkan nanti berserta usul permit artis luar negara ye :)

      0
      0
      • Aaaroun Aziz says:

        Jd mcmane dgn saya?? Saya perlu balik kampung tanam jagung ke pasni??? Alamakkkkkkkkkk…..!!!! Tlg lah jgn halau saya…. Pls presiden… Pls….

        0
        0
      • Zed Zaidi says:

        Aaaroun Aziz, balik umrah nanti jangan lupa follow up hal imigresen kamu ye.. Kan saya dah war-war kan kat dalam twitter yang kalau betul ada sila la tunjuk.. saya dan semua rakyat Malaysia nak tahu.. Jangan la merayu-rayu kat saya tapi merayu la kat Allah SWT untuk beri kamu petunjuk ye..

        0
        0
      • Aaaroun Aziz says:

        Okay… Skrg dlm proses.. nanti siap saya akan tunjukkan yer… Sabar itu adalah separuh drpd iman yer Presiden.. :-)

        0
        0
      • cadangan kami encik Aaron, bertukar nama dari Aaron Aziz ke Ron Jeremy supaya urusan pergi balik dari Singapura ke Malaysia jadi mudah. pasal kerja tu, janganlah bimbang. boleh jadi peniaga di Uptown. khabarnya fesyen baju lip lap Nilufah tengah laku sekarang ni. cukuplah buat beli susu anak.

        0
        0
      • Aaaroun Aziz says:

        Kpd pegawai imigresen, saya taknak nama Ron Jeremy yg tak glamer lgsung tuuu…. Nama saya lg glamer.. Singapore, Malaysia, Brunei, semua kenal saya.. Tiba2 tukar Ron Jeremy, lari lah peminat2 p’puan saya….

        0
        0
      • Anonymous says:

        mcm bongekkk komen korg niiiiiiii… ahahahahahahaha…

        0
        0
      • tentang nama Ron Jeremy tu, encik Aaron janganlah risau. biar tak popular di mata peminat Malaysia tapi ia popular di serantau dunia. jika encik Aaron mahukan kepastian, boleh google nama Ron Jeremy yang kami cadangkan itu.

        0
        0
      • Zed Zaidi says:

        Saba-sabar semua… Aaaroun Aziz.. Tak perlu la kamu nak tukar nama kerna nama kamu tu belum tembusi mana2 negara selain malaysia dan singapura.. Saya saran kamu kalau nak tukar sangat tukar je la kuku kamu pakai kuku baru ye..

        Pegawai Imegresen.. Sila tolong saya pantau kemasukan artis luar negara.. Saya taknak artis bawah saya meringkuk dalam periuk nasi mereka tanpa belaan saya plak nnti ye…

        Mengenai keseksian artis wanita kita skrg ni akan saya usulkan dengan pegawai dari jabatan ugama nnti.. Tgk la.. kalau mereka respon saya, saya bg tahu anda semua..

        P/S… Neelofa… kamu ada twitter tak ni? Senang saya nak sembur kamu nanti.. :)

        0
        0
      • Neealofaaa says:

        Hey ZZ! Ko tak payah la nak twitter aku semata2 nk sembur aku k! Tak payah nak ajar aku utk tidak bpakaian seksi, Ramai lg la artis lain yg bpakaian menjolok mata! Bukak mata ko tu kt artis lain juga.. jgn nampak aku jer yg negatif! hmuhhh!

        0
        0
      • sabar cik Nilufah, encik Zed sekarang ni punya mandat besar dalam kegiatan seni tanahair. dia boleh gantung cik Nilufah kalau menayang ketiak sesedap rasa lain kali. bini saya pun marah. kita ni artis kena pikir market kita jugak. tak ruginya bersopan dan berakhlak mulia.

        0
        0
  18. Anonymous says:

    neelopa… neelofa… dh2 la tu tyg body… awk cantik.. x perlu nk tayang body untuk buktikan kecantikan tu… hope neelofa jd mcm diana amir.. berubah menutup aurat.

    0
    0
  19. liplap juling mataku says:

    pakaian nie dinamakan pakaian ke neraka jahanam kalau tak sempat bertaubat…bukan kelip kelap seperti yg wartawan blogger bangang nie cakap…
    apa-apa pun neelofa mmg cantik.. meleleh air liur jantan aku tengok

    0
    0
  20. zue says:

    betul tu aku sokong zed zaidi kena bagi perhatian lebih sikit bab artis perempuan punya pakaian, sbb makin melampau2 pakaian dia org nie. mcm mana nak jadi ikon kalau peribadi x berapa nak cantik?

    0
    0
  21. Anonymous says:

    kannnnn… baru je cakap pasal gambar tiga pat tahun dulu tu. ni kakak amalina la ni kan

    0
    0
    • Anonymous says:

      ko la ni yg buat blog nara mcm blog seniri. bukan aku kata, ade sekor kat ats tu ckp. tp aku xtau die tuju kat anon mana, aku pakai serkap jarang je kat ko..

      0
      0
  22. ingin tahu says:

    dia pakai coli ke tak ?

    0
    0
  23. kain kapan xcukup panjang nak tutup badan says:

    wahh…

    montoknyer nenen die…..
    dah boleh bersaing dgn zarina lavocah daaa…..

    lopa, muke kasi gersang2 sikit, bibir tu kasi seksi2 sikit…..
    ini baru duniaku…. sabun sabun….!!!

    0
    0
  24. anon says:

    ape beza nyer pun dengan gambo kemban ari tuh..same jerrr.

    0
    0
  25. edsassin says:

    pelis la neelofa. bakat tak kemana pun. harap tayang body je lebih. huhu.

    0
    0
  26. Hamba Allah says:

    Cantik sungguh ciptaan Allah…
    Memang takde tandingan..
    Allah kata lagi cantik kalau di’pelihara’..

    Sayang.. Dah cantik macam ni..
    Lepas tu tayang pulak gini..
    Dari cantik kepada huduh dah aku tengok..

    Kalaulah aku yang dapat kecantikan gini..
    Aku simpan elok2 kasi suami je..
    Baru betul cantik..
    Biar aku tak dapat 10A1.. Tapi aku retilah jaga maruah diri..

    0
    0
  27. Anonymous says:

    putih betul dia ni :)

    0
    0
  28. mama cum says:

    dah namanyee retis kan….. so kalau pakai ala2 tak cukup kain @ tak berjahit tu adat leee. bkn nak sokong apa yg lofa pakai tp dah itu kerjaya&periuk nasi dia. dah itu pilihan kerjaya yg dia pilih.

    0
    0
  29. ctz7 says:

    “Dah tak ada modal la tu nak buat cerita. Yang hairannya itu gambar lama semasa saya terlibat dalam pembikinan video muzik kumpulan Tilu. Tak salah saya tiga empat tahun dahulu. Jadi kenapa baru sekarang ini nak keluarkan? Saya sendiri pelik macam mana mereka boleh keluarkan gambar tu semula. Kalau tak ada modal sekalipun nak naikkan rating masing-masing tak perlulah buat macma tu pada saya. Sejujurnya saya tak marah cuma geram sebab mereka sengaja nak aibkan orang. Lantaklah nak buat apa pun asalkan jangan melampui batas. Cerita macam ini memang tak perlu dilayan, kalau layan akan berpanjangan.”- Takde bezanye gambo ko 3 4 tahun lepas dengan gambo ko sekarang ni. So sekarang sape yang nak aibkan ko..kalu tak diri sendiri yang merelakan berpakaian begini.Pandai dalam akademik belum tentu pandai merencanakan masa depan.

    0
    0
    • ............... says:

      yes sgt betul ctz7, agreed 100%.. sendiri buka baju, tayang, sendiri la tanggung aib kan? takkan org buka aib awak oii cik neelopa ni.. hish…. macam2 la awak ni cik neelopa…

      0
      0
  30. mizz says:

    aku dah beli mag ni abg nara tp bkn sbb cover mofa ni sbb aku mmg melanggan stp bulan then yg bestnya kat dpn cover tu jugak ada mag kecik selebriti berhijab…ha xke nmpk kontra kat ctu…

    0
    0
  31. joyah says:

    bila lelaki tengok gambar ni, bayangan dorg akan kepada “fap fap fap” .. tidakkah anda rasa sgt murah bila difap fap fap kan segelintir masyarat……….

    0
    0
  32. lalalal says:

    fuhh…mantapnye body..bila la aku akn dpt body solid cmni..still wondering..herm..

    0
    0
  33. mek mung says:

    cam taikkk burik ni….perasan bagus,lakonan cam cibai….puihhhhh

    0
    0
  34. joyah says:

    betul,, lelaki suka tengok yang indah2 dan terdedah2.. dalam hati mungkin mengidamkan dapat awek mcm tu..

    tapi,, utk yg dah berfikir tentang soal rumah tangga,, mungkin jauh sekali nak jadikan org mcmtu permaisuri hati. terfikir gak aku.. sedangkan aku yg pakai t shirt lengan panjang kadang2 terdedah sikit pergelangan tangan, si tunang dah tegur aku suruh pakai inner ketat cecah pergelangan tangan baru sarung t shirt huhuhuhu

    0
    0
    • ikutsukeakunakkomenape says:

      bagusny tunang awak. xpayah pakai inner, pakai je armsocks/handsocks (sy rasa term yg sesuai ialah forearmsocks).

      0
      0
    • Anonymous says:

      tunang awk berpura2 je baik sbnrnye, percaya laaaaaaa… kat blakang awk sbnrnye die sdg mengulit perempuan seksi. lelaki mcm tunang awk juga yg bakal kahwin 4, ala2 ustat sauki.. sila bersediaaa…

      ni cerita betul,just like my fren’s husband. ms couple bukan main ustat, xleh pakai seksi2, pakai baju kurung pun seksi ko, die suh pakai jubah gedobos2 tebal2, itu xleh ini xleh, now bila dh kawen, kantoi slalu main ngan janda seksiiiiiiiiiii!!! belum lagi gmbr2 porn, website2 porn yg kantoi kat laptop beliau. isk isk iskkkkkkkkk………… hati2, jgn pecaya sgt kat laki. bye.

      0
      0
      • joyah says:

        sy memang tau.. semua lelaki suka yg cantik. termasuk tunang sy. mata dorg kita tak boleh nak kontrol. dorg nak jamu mata, jamulah.. kita yg wanita ni pun suka yg hensem2. tipu kalau time jalan2 dgn pasangan, nampak yg hensem kita tak jeling. tak gitu. sy sendiri mengaku sy begitu. pandang tak salah. lumrah manusia suka benda yg indah. asal pandai jaga diri dan tahan nafsu, insyallah kekal hubungan..

        0
        0
      • Anonymous says:

        helo bkn setakat tgk, tp teruknye tunang ko, ko disuruh tutup, pompuan lain abis ditengok, patut la die x selera nak tgk ko dah. hati2 dgn tunang ko tu jgn pecaya sgt, org mcm tu nnt yg berkemungkinan nak main bnyk permpuan. bini stok buat kilang anak, gefren kat luar stok nak have fun and main.

        0
        0
  35. Anonymous says:

    cam xde beza je gmbr bunny dgn yg ni… ckp xserupa bikin.. pastu nmpk umur cm bukan awal 20an..tp 30an..

    0
    0
  36. honeywellz says:

    Aiikk!!! what happen to her? Baru semalam kata gambar bunny seksi tu gambar lama, ari ni posing lagi seksi…. tak paham betul aku. Ada jugak mak bapak yg galakkan anak pakai baju mcm ni. Dahlah kata dari negeri SERAMBI MEKAH. Fazura jauh lagi cantik n bersopan dari kamu, loofa…. DESPERADO!!!!!!!!!!!

    0
    0
  37. Nyi Loro Kidul feat Nyi Blorong says:

    Anonymous dalam BN ibarat anti-Islam..kalau anda tidak percaya..anda bacalah komen beliau bila anda berbicara sedikit tentang agama & secara tak lansung dia seperti membangkang apa saja berkenaan Islam. Beliau juga menyokong artis yg mendedahkan aurat berbanding memberi galakan utk menutup aurat. Adakah ANONYMOUS islam yg anti islam @ bukan islam anti islam? tepuk dada tnya selera.

    0
    0
    • Anonymous says:

      tok tok tok!! dh tepuk dada, tp selera i ayam kfc. mcm mana????

      sib baik kata anti islam, sib baik x kata jatuh kafir, aku baru nak ckp org kafir je yg kafirkan org lain.. bab mana yg anti islam tu dik oiii… cuba husnuzon dan baca pendapat org lain dgn berfikir out of the box. kdg2 manusia dia x ckp direct, dia lebih suka ckp berkias supaya korg berfikir. adik ni bertudung sempurna kan? kalau ye, elakkan menjadi arrogant muslim, sbb syurga dan neraka tu dibezakan dgn hanya satu garis halus.. garis halus yg bila2 masa je akan menyebabkan awk melintasi tanpa disedari disebabkan terlalu taksub dan bongkak dgn ilmu di dada. wallahualam. peacenowar.

      0
      0
  38. jantan says:

    kalo bole lah majalah Playboy d Msia ni memang Lopa lah jadi rebutan centerfold. Abg nak request posing mencangkong …..mak oiii….. abis ko.

    0
    0
  39. Bujang Lapok says:

    Saboonnnn di bilik mandi… Saboonnnn di bilik mandi…

    0
    0
  40. pandora's box says:

    fap fap fap tu ape ek?? x faham la…

    0
    0
  41. zzzzzzz says:

    hurmm..ak dlu x minat si neelofa nih…pastu minat dye blik sbb nmpk dye ni matured…tp..yang adooooo…x pe la neelofa hope u b’bhgia dgn hdup u..

    0
    0
  42. TMJ Cinta Fazura says:

    Neelofa Seksi ?
    Dah biasa dah?
    Macam Tak biasa?
    Artis Seksi bukan perkara biasa ke?
    HAHAHA!
    Neelofa seksi la,Izara seksi la,Siti Saleha seksi la,Anzalna seksi la,Miera Liyana seksi la dan seterusnya.

    Macam tak biasa?
    korang tak biasa ke?
    Dosa sendiri tanggunglah kan?
    Dosa yang memakai seksi.
    Dosa yang melihat seksi.
    sama je.
    Artis Oh Artis!
    Manusia Oh Manusia !

    bye

    0
    0
    • saya pun ada sajak gak. dengar ya:

      Neelofa dapat 10A?
      Izara tak dapat A langsung?
      Siti Saleha tak main la SPM, amik A Level terus?
      Anzalna tak dapat A?
      Miera Liyana mengulang SPM?
      Elfira Loy dapat 8A tapi buat-buat senyap?
      Fazura SPM bungkus?
      Siti Nurhaliza, huh tak payah cakap lah nasib baik kahwin Dato K?
      Neelofa oh Neelofa pemimpin anak bangsa…

      Ok, cukuplah setakat tu.

      0
      0
      • Tiga Orang Malaysia yang sayang bangsa dan negara says:

        saya pun ada sajak gak nk reply tiga org nepal. dengar yaaaa…

        Neelofa dapat 10A tp menampakan dada serta ketiak selenga nya
        Izara tak dapat A langsung tp comel bgai x terkata
        Siti Saleha tak main la SPM, amik A Level terus kerna beliau muda
        Anzalna tak dapat A kerna bapak dia dh mmg kaya
        Miera Liyana mengulang SPM kerna nk kawin dgn shah jaszle tp x jdk nya
        Elfira Loy dapat 8A tapi buat-buat senyap kerna dia muka x seberapa
        Fazura SPM bungkus.. xpe.. beliau ada house of doll dan TMJ hensem nya
        Siti Nurhaliza, huh tak payah cakap lah nasib baik kahwin Dato K dan beliau pun dh mmg kaya
        Neelofa oh Neelofa.. ko la pemimpin anak bangsa yang amat malang di dunia

        Sekian, tak terima kasih pun xpe..

        0
        0
      • saya ada sajak16 kerat Mona Fandey :

        Izara tak dapat A langsung tapi comel bagai tak terkata
        Otaknya kosong, otak kosong macam otak udang,
        Kicap kipas udang lepas makan kita berkipas,
        Inikah insan yang mahu dijadikan pewaris bangsa, muka comel otak bodoh, ketiak tak tertutup?
        Bagaimana ingin menemuramah Amalina di London speaking London?

        sekian dari saya, amma pulis ambulans fire brigade.

        0
        0
      • TMJ Cinta Fazura says:

        Seronok nampak bersajak ?
        Ada lagi nak berkongsi?
        HAHA!

        0
        0
  43. Lan Todak says:

    serba salah pulak aku .. slama ni duk kondem shila amzah je .. padehal banyak lagi artis lagi teruk .. sorry shila amzah .. harap kau putus dgan shanas tu .. tggu yg lbih baik dtang … shila pn body boleh tahan … hehehe

    0
    0
  44. mail lambung says:

    baru je semalam aku baca dia ckp org nk aibkan dia sbb tunjuk gambar dia berkemban 3 tahun lepas..aku tgk gambar ni pun tkde beza dgn berkemban..dia yg aibkan diri sendiri ni nmpaknya..

    0
    0
  45. IsteriVIP says:

    Budak ni lagi…Nara syok sgt dgn budak yg tak reti pakai baju elok2 ni kew? Ingat lah anak bini tu skit Nara, Hang dok post gambar retis yg tak pakai reti sopan2 nih, hang pun dapat saham depa tuh!.. lg2 budak ni yg dok asyik pkai baju tak cukup benang sampai nampak spender..Kesian sungguh!! Mak/Bapak bukan main loaded..tp anak pakai tak pernah cukup benang!! Masya Allah…. Kenapa di saat ramai retis yg dah mula insaf..makin ramai pulak yg makin SESAT!! Na’uzubillah..

    0
    0
    • ermmm says:

      setuju! Aku berharap sgt laaa owner blog ni bawak2 sedar tentang saham2 dosa mcm ni.. Maybe nara tujuan post bnyk entry2 pasal artis2 yg meletop n seksi especially sbb nak naik rating blog n possibly jugak melibatkan pendapatan wang bila org ramai masuk blog. To nara, please think about this: Kalau betul la post2 mcmni bertujuan utk dpt easy money, henti2kan lah…kesian pd anak dan isteri…bukan apa, kita nak duit yg kita dpt tu dr sumber yg diberkati..bayangkan mcmana kalau kita mkn duit haram…mengalir jadi darah daging kita…darah daging kita ni nanti ada pulak lagi keturunan… Fikir2kanlah…kalau saya, saya tak sanggup… kesian keturunan saya…

      0
      0
  46. joyah says:

    aku heran la, bila part neelofa je dlm bn, & org komen2 bagi nasihat tentang aurat, kenapa lebih banyak dislike dari yg like? puak2 mana yg dislike komen nasihat2 tentang aurat ni? yg dislike tu, fikiran korang tentang aurat apa ya? sesuatu yg boleh diambil mudah ka? nasihat2 tu bukan sbb dengki dgn neelofa ke ape ke,, sesama islam. salahkah saling menegur? kau buat salah, aku tegur. aku buat salah, kau la pulak tegur.

    0
    0
  47. sarah says:

    Abg Nara,
    I beg you please change this blog into sth else. What will you give the answer to Allah in the afterlife for all the photos of women who didn’t cover their aurat that you posted. If any man views this kind of photos, he is the sinner, so are you. You’re not just carrying your own sins but others as well. I’m not lecturing or trying to be ustazah but I’m just reminding the truth. Women are too precious and incomparable even to diamonds,gold or pearls in the deep sea, that’s why Allah required them to be covered and not to be exploited like this.

    0
    0
    • baguslah ada juga yang prihatin. tapi cik sarah janganlah bias pula. banyak lagi entry sebegini, macam entry Izara Aishah, Siti saleha, Miera Liyana, uihh….. tak larat abang nak tulis semua nama, abang tak hafal. kalau nama-nama macam Joy Division, Harold Budd, Simon Raymonde, Robin Guthrie & Elizabeth Fraser, Cocteau Twins, A Place To bury Strangers, Slint, Cowboy Junkies, Mat Sentol tu abang hafal. cuba tegur kat entry2 lain juga.

      0
      0
  48. kiah propa says:

    Berapa tinggi terbang bangau,akhirnya hinggap di belakang kerbau juga

    0
    0
  49. jiran kiah propa says:

    Berapa tinggi terbang bangau,akhirnya hinggap di belakang kerbau juga

    0
    0
  50. mlsnye rs nk keje sok bile la boleh cuti lama ni wakakakakak says:

    perangai mcm jamban!! xde maruah pnye org!! mude2 dh prangai taraf murahan!!

    0
    0
  51. jan-d says:

    hai neelofa.. muka cntik dah. body pn cntik. tp kalau tutup kan LAGI cantik.

    0
    0
  52. nadia says:

    lawaknye lah bace komen2 emosi ni. come on la guys, takkan bace blog gosip korang yang emosi. get a life la.haha.

    0
    0
  53. sape2 says:

    antare mujahidah negare kite.

    0
    0
  54. lalala says:

    kesian dengan mak neelopah yg bertutup bagai tu… Poor to u

    0
    0
  55. rieha says:

    gmbr lebih krg ngn Bunny je.. dlu nmpk mcm bijak, skrg sama je mcm artis lain.. seksi x bertempat..

    0
    0
  56. orgtuo says:

    die ni org kelantan kan..??? perrrghhhhhhhhhhhhhhhh…!!!!

    0
    0
  57. markonah says:

    adakah neelofa akan keluar statement… Ini gambar 2 minggu lepas? Apa beza gambar kemban 4 tahun lepas dengan cover ni…tiada beza bukan..kedua dua nampak macam pelacur kelas atasan.. Sekian, tima kasih!

    0
    0
  58. Aku~makcikyghot!! says:

    Lofa syg… Anda cantik.. Indahkan nya pada cara yg betul.. Sekian.

    0
    0
  59. meeradriana says:

    x lawa langsung..
    lawa lagi izara..

    0
    0
  60. Useless says:

    Neelofa mmg hot. Kat dunia dia hot kat nerake jahanam nanti pon hot. Ko tggu jela bahagian ko. Sayang otak pandai tp bebal agame.

    0
    0
  61. judge says:

    Ppoan mintak tutup janji api neraka,llaki mintak bukak pakai sabun :))

    0
    0
  62. HOHOHOI says:

    BIARLH KITA DIKENALI KERANA BAKAT N KEBOLEHAN KITA. TP ANDA? ANDA CUKUP BBANGGGA DGN KESEKSIAN, KEJELITAAN, PERNIAGAAN N 10A ANDA. WALHAL RAMAI YG JAUH LBH HEBAT DRPD ANDA YE.

    HARGAILH DIRI ANDA DGN BETUL. KLU TUHAN NK TARIK KECANTIKN ANDA SKEJAP JE.

    0
    0
  63. fazura house of doll says:

    loopak bunny….tutup lh ketiak kau tu weh…..x malu betul lh…..nk kata cantik sgt…blh lah….tp x smpai lg tahap miss world muahahahhahaha….

    0
    0
  64. aku malu says:

    malu nak mengaku yg neelofuck ni org kelantan. negeri yg diperintah oleh kerajaan yang memperjuangkan agama islam… wahai neelofuck, tnjuk kanla ciri2 rakyat negeri kelantan yg boleh dicontohi oleh negeri laen… maluuuuu…

    0
    0
  65. sarah says:

    I’m not bias, xkn la I have to write in every entry. I have other works to do as well.You should get the idea when I mentioned ‘What will you give the answer to Allah in the afterlife for all the photos of women who didn’t cover their aurat that you posted’ and ‘I beg you please change this blog into sth else’ . Those are referring to all and to get rid all of the photos.

    0
    0
    • MissH says:

      Sarah – are you Looffah big sister?? cuz the way you backing her as if your are one of her family member too, Please advise your sister tu, bukan tak boleh jd artis, tp sebagai seorang muslimah, kami amat bersimpati dgn artis muda sekarang galak sgt nak tunjuk aurat sampai takde batas mengalahkan artis barat yang dah tentu kafir! Sungguh memalukan!! Such a pity child, when you raised in the very rich family tapi takde siapa nk nasihat anak/adik beradik yg sesat!

      0
      0
      • sarah says:

        Did you read my previous comment? I’m suggesting sth to Abg Nara. I’m not related to Neelofa and not even her fan=)

        0
        0
  66. Seriously bosan. Aku tak nafikan Neelofa ni cantik tapi kalau dia tonjolkan diri dia dgn imej yg lebih senonoh, aku rasa akulah org yg pertama yg akan like dia dan respek dia sbg seorang yg berkaliber. Tapi, gambar2 dia mesti nak melentikkan dan menonjolkan kedua buah dada yg disangka mantap. Secara tak langsung aku dapat tangkap kegedikan dan sikap bimbo dalam diri dia yg hanya nak membuktikan dia cuma berminat untuk menjadi objek seks buat kaum adam. So what if yr education level is sky high??? U r no difference frm all the rest of the wannabes. She’s not the only one with good assets, ramai lagi, even yg bukan artis pn punya good assets. So kenapa perlu bangga dgn kelebihan lemak di dada tu. Fr me it’s no big deal, u can see this sort of images kat mana-mana skg, semua nak jual seks. I’m not jealous, but seriously,if this sort of image yg dia nak tonjolkan, tell her I’ve seen better.

    0
    0
  67. lihatlah bodyku ini abg KJ.. says:

    aku kalo budak minah senget ni dress up,lgsg xde apa yg mgkagumkan aku.nudak tak matured.balik2 duk ulang tayang tahap akademik dia yg so-so jer tu.muka camni biasa2 jer la.xde apa yg nak ditenungkan smpai 2x.aksi pun cam artis simbol seks jer.kengkonon nak bagi khairy jamaluddin terliur la tu!kuang2x.bagai nk rak dia puji si kj.gelihati aku.lain la muka pajurah,very the different.potogenik!

    0
    0
  68. kurakura says:

    sedap

    0
    0
  69. annagurl says:

    apa kenalah artis skrg ni..abg nara, cuba buat survey sikit…kenapa artis wanita skrg suka sgt nak tnjk breast besar? mcm berlumba-lumba plak breast sapa yg plg sexy n besar…x tkt dosa ke?

    0
    0
  70. elle says:

    kelakar bca stgh komen kat atas ni..stgh tu bekap gile mende yg sah2 tak elok sesangat. Secara general aku stuju ngan pndapat triple H…iskk…klu stakat nak jadikan sesorang sbgai inspirasi n idola khusus utk academia rase ta sesuai gak nak look up to cik neelofa ni..ramaaaaiiii sesangat individu yg lebih berjaya academically b’banding die ni..haishh..ta paham aku ape perlu idolakan artis…ta kire la die bijak ke ape ke… dlm dunia ni ada org yg pandai belajar tapi tak smestinya dia bijak… contoh mcm artis kat atas ni la…fine, dpt 10a’s, kira pandai la tu especially among artis2 kan..tp sedih dowh, ta pandai pilih baju sopan, tak pandai jaga kehormatan diri…tak bijak dowh..lebih tepat jahil… So what’s the point of being smart and acing in in studies?
    Mmg la kalau tak pandai (mcm cik neelofa ni) pun ta menjamin akhirat kan.. Tak kisahlah apa pun agama jgk yg paling penting kan… Baik agama insyaAllah baik la yg lain.. So ta kisah la kita ni pandai sgt2 ke, cantik/cun/hensem sgt2 ke, kaye sgt2 ke, tapi klau ta jaga agama, smua tu ta berguna da…
    Aku ckp cmni bkn sbb prasan aku baik n alim wey, cumanya aku pun ade akal utk pikir..apa yg aku nampak salah, takan nak cakap betul kan..

    But seriously aku sedih dgn keadaan industri seni malaysia skrg ni..apsal takde guidelines utk pemakaian artis eh? skrg ni bnyk btul tgk artis perempuan kita bedal je pakai seksi nak mamposs..dah tu plak tayang kat cover mag lg haa, budak2 kecik lalu depan kedai runcit pun bole tengok2…dlm tv, muvi, drama, konsert, mag, iklan semua aku tgk artis sesedap je pakai ketat gila, pendek gila, tunjuk kulit bnyk2 (mcm artis atas ni)..sedih btol.. Artis antarabangsa (contoh kpop) pun sama, dorang takde beri guideline pemakaian ke, tgk pakai hot pants jek buat konsert. Sadis! Mcm mana tak rosak budak melayu?? Sedih gile.. Gov should do something about this, if they really care..but obviously they don’t?

    0
    0
  71. timbunan lemak air says:

    baju dia tak cantik la..tambah plak ngan pose macam tu..bukan comopolitan ni supposedly majalah berkaitan fesyen jugak ka..?..dah nampak macam majalah apa ja..

    0
    0
  72. lydia says:

    so neelofa tak leh la marah orang keluarkan gambar berkemban dia dulu tu sbb skang pong sama je seksinya. ..

    0
    0
  73. lihatlah ketiak ku yg dah diedit jd tegang dan cerah says:

    eeeiiiii…geli!!ketiak sana sini.sib baek editor dah edit nmpak cerah sumer..kalo takkk..kecut jer kulit ketiak tu.dia ni kan,mak dia brtudung bagaiii..takkde rasa ke nk advise anak skit agr hormati hukum hakam agama?apa punya mak.nelopak ni kan masih lg dibawah tggungjwb dia,dosa mak bapak yg still tanggung.lain la dia dah kawen,laki dia plak yg pikul dosa berkepuk.aku sungguh2 tak paham dgn mentaliti dan pahaman islam masyarakat melayu kelahiran kelantan bumi serambi mekah ni!!(aku tuju ayat ni utk kuorga dia jer ni).kuorga yg pasan kononnya berketurunan cantek2 belaka.cantik luaran jer laa..didikan agama hampehhhhhhhhhhhhh!!!!!

    0
    0
  74. emmm says:

    emm ado jugak eh yg gilo ngaku jadik neelofa kt atas ehh..siap baking powder lagi..

    0
    0
  75. […] Adakah masuk akal penggunaan lip lap untuk tajuk entri Abang Nara di atas? Abang Nara tak berapa tahu baju perempuan, tetapi rasanya baju yang Neelofa pakai untuk majalah Cosmopolitan edisi Jun 2012 akan bersinar seperti lampu sekiranya keadaan gelap. Mungkin … Continue reading → […]

    0
    0
  76. syahira says:

    neelofa membuatkan ramai guru dan warga mrsm langkawi terkilan.

    0
    0
  77. Kontol says:

    Uishh..kelent neelofa ni mesti sedap disedut…gerenti terjungkit punya.

    0
    0