Written by AbangNara | June 13th, 2014

Yes!!!! Berita gembira untuk para jejaka di luar sana. Si jelita, Neelofa telah mengesahkan bahawa dirinya kini tiada lagi apa-apa hubungan dengan Hans Isaac. Hubungan mereka sudah tamat. Percintaan mereka sudah putus. Antara Neelofa dan Hans, tiada lagi ikatan percintaan. Marilah sama-sama kita menjerit yabedabedu tanda kegembiraan atas berita ini.

hans isaac

Sebelum ini Hans Isaac ada memaklumkan yang dia bakal berkahwin pada hujung tahun ini. Nampaknya bakal isteri Hans bukanlah Neelofa. Menerusi Harian Metro hari ini, Neelofa berkata:-

Saya tidak mahu terus dibayangi nama Hans Isaac dan memberikan harapan kepada sesiapa sedangkan hubungan kami sudah putus sejak awal Februari lalu.

Kami kini hanya kawan dan segala spekulasi mengenai bakal berkahwin hujung tahun adalah tidak benar sama sekali.

Justeru saya berharap tidak ada lagi cerita membabitkan soal cinta antara kami berdua.

hans isaac neelofa

Tidak diketahui punca perpisahan mereka, namun itu tidak penting. Yang penting Neelofa sudah kembali single. Jadi kepada jejaka di luar sana yang ada menaruh hati pada Neelofa, inilah peluang anda. Siapa cepat dia dapat. Hehehe.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

79 responses to Neelofa Sudah Putus Dengan Hans Isaac, Yabedabedu!!!

  1. Olga Rai-Bachchan says:

    Sungguh x terkejut…

    0

    0
    • Baby AA says:

      Kata kuncinya: Hans Isaac….. (kalau bab2 bercinta memang suwei pun mamat ni. Lebih baik belah saja. Dia bukan nak kawin pun. Dari zaman Ella lagi. Biarkan saja dia jadi bujang terlajak)

      0

      0
      • sedih dgr berita ni. kalau berita abby abadas tu aku gelakkan saja. moga hans dan.neelofa rujul smula.

        0

        0
        • Aaron Aziz says:

          nasib baik putus kapel,
          kalau cerai, maunya bising satu malaya ni..

          0

          0
        • Chingggggg !!! says:

          Hans enggan berkhatan…itu sebabnya. :D

          0

          0
        • Wawa Zainal says:

          mende la nara ni merapu,
          siap yabedabedu lagi, buang tebiat?

          0

          0
        • Podahhhhh says:

          bijak !!! kalu hans tu ikhlas nak masuk Islam dari dulu dari zaman dia dgn erra lagi. dgn si lofa pun x pernah keluar dari mulut hans yg cakap dia akan peluk Islam, so dah tahu… lebih angkat kaki saja. nak buang masa buat per?

          0

          0
        • Coli Beracun says:

          Next……Ayu Raudhah !!!

          0

          0
        • playboi tua says:

          Hans Isaac himpit Neelofa coz dia ingat Neelofa ni hebat dlm lakonan kut. Kalo Lofa hebat dlm lakonan, buleh lah Hans Isaac tumpang sekaki dua. Dulu Hans ni pun cuba2 nasib himpit Erra Fazira. Tapi dia x berjaya. Dia nak himpit Lisa Surihani x leh sbb Yusry dah ngap dulu. Nak himpit Yana Samsudin, Yana dah ada adik Farid Kamil. Lepas ni dia himpit pelakon filem wanita yg mana plak? Hans Isaac ni…ada udang balik mee. Kat luar, banyak perempuan2 kaki disko di KL ni dah terkena dgn dia. Nama dia dah busuk.

          0

          0
        • mek says:

          VIP mana pulok doh? Minta pencerahan…..

          0

          0
        • Lurvely lily says:

          VIP tu taukeh penjual kereta……jeng jeng jeng….

          0

          0
        • Kak Jee Dapur Arang says:

          kalau betul lah…kesian si Marion Bas Kaunter tu ya. X sangkak Lopak pun kaki ram[as juga ya…

          0

          0
        • Nina says:

          Bukan suami marion tu laa. Adik bongsu dia ngeksssss

          0

          0
        • bukan laki marion laaa.... says:

          Naza tu ada lg adek lelaki tak kawin lg lah bkn suami Marion countr. Pepandai jer korang ni …. ank sulung & ke dua tu suami mithali laaa. Adek beradek naza ni smua family man. Korang tak kenal tp cakap sesedap rasa jer… dorang tu smua happy … adek llaki yg tak kawin tu handsome jgk … ramai gak gal ank jutawan nak tackle tp member tak pandang … huhuhuhuhu … tngk lah Lopa kawin dngn saper … dia klu dpt jutawan kene cepat2 rembat … klu tak pesaing gal ank2 jutawan ramai kat luar tu … lg cantek dr Lopa berlambak …

          0

          0
        • bukan laki marion laaa.... says:

          Rasa2 klu jd next year … ler tu … umur Lopa da 25 taun juz nice 2 get married … jaga baik2 ye Lopa … rezki Lopa ni mmg murah. Fmly naza ni mmg baik2. Tumpukan bisnz … rupa ibunda mrk ada iras Lopa …. Marion pun da happily ever aftr.. Insya Allah. Jodoh till jannah. Jngn lah korang pandai2 kata hubby marion. Tunggu abg naza bertaun2 dngn org kutuk2 dia tp dia buat tak layan jer. Pazura buat silap bila org usik sikit, dia melatah. Ingt kerabat tak baca gossip ke?. Tu sbb Markah Pazura d mata krabat agk terkebawah. Lopa cuba buat mcm marion .. cool jer org usik … nnt jd mcm Pazura plk. Sorry kat Pazura… wish her jumpa Lelaki yg baik spt kluarga Naza. Korang smua jngn la kutuk sngt2 kesian kat dia.

          0

          0
      • Neelofa says:

        air yg dicincang takkan putus ..

        0

        0
        • diva says:

          kan ada neelofa ni.. lofa tolong jelaskan sebab musabab putus. kan nara kata tadi “tidak diketahui punca perpisahan” i sangat2 nak tau la. cecite cecite

          0

          0
        • Bikin Panas says:

          dah dapat Zakuan kot… :D

          0

          0
        • Kak Jee Dapur Minyak Tanah says:

          Nak bandingkan VVIP dgn Zakuan tu …kak Neelofa kiter kentut2 je kat muka dia.

          hahahahaha

          0

          0
        • Olga says:

          Merayap sakan di Petaling Street. Catwalk ala2 Miley Cyrus…ramai yg toleh menoleh pandang-pandang nok. Wuihhh,…terasa superstar gitew Jah hoi. Korang??? Hantu Kak Limah tengok pun naik histeria…..

          0

          0
      • Bedah Pungkor says:

        Sebelum kes cakar mencakar berlaku mcm kes wanita puaka kaki meroyan tu…lebih baik putus saja !!!
        Seram nok…

        0

        0
        • Siti NurOlga Taruddin says:

          kesian buat pilem flop! rugi besar. tu yg tawar hati dgn si lopak ni kot!
          cuba kalau pilem dia berjaya cecah juta boxoffice…aku rasa dah kahwin lama dah!

          0

          0
    • Fahrin Ahmad says:

      terkejut gila dengar cerita ni,
      nak sakit jantung dengar..

      0

      0
    • Mak Jemah says:

      Alhamdullilah…Jumaat yg sungguh indah.
      Semoga Neelofa diberi hidayah utk berhijab….whopss!

      0

      0
    • Bedah says:

      Hans, p sunat dulu.. baru Bedah masuk meminang

      0

      0
      • wawa says:

        Owg non muslim pun bkhatan. Jgn sempit sgt pemikiran….

        0

        0
        • Bedah says:

          daaaa… do you have to be tooooo serious ? *tangan kat bahu mata juling ke atas*
          dah jah, stop makan kacang.. p jaga kaunter

          0

          0
    • Rooney says:

      dah puas meramas….madu sepah buang la.

      0

      0
    • Saloma says:

      alahaiii… diorg ni sebenarmya bukan bercinta pun.. cerita diorg bercinta ni nk cover kisal neelofa dgn scandal vvip je tuu..teeetttt!

      0

      0
    • Pundek Hansem says:

      Biasalah Hans Isaac – suka bertukar2 ganti awek sejak zaman Ella lagi – Tak kawin2 juga. Saja seronok2 suka usung & tayang macam2 awek artis top – nak tunjuk dia jejaka terlaris Malaysia. Hans Isac saja2 test market & tak mau masuk Islam – takut kena sunat, puasa @ sembahyang. Perempuan bodoh saja yang terpikat ngan Hans – kaki betina!

      0

      0
  2. Raja Bomoh says:

    Angkara Fazura kah?

    0

    0
    • mambang air says:

      APABILA BEKAS SEORANG PELAJAR YANG CEMERLANG BERKATA-KATA:

      “Saya diberi peluang untuk berkongsi pendapat…….experience pengalaman saya sendiri secara peribadi dalam satu column. Saya boleh gunakan sepenuhnya untuk luahkan apa saja yang saya nak……tapi lepas tu Lofa ada tegur segelintir artis yang bersikap dalam media sosial, takde orang kata, nak specific onto this one person, tapi siapa yang makan cili, dia yang terasa pedas…….JUST BE YOURSELF, bersahaja dengan diri sendiri, JANGAN ADA DUA PERIBADI YANG BERBEZA. One fine day akan keluar juga your TRUE COLOURS. Orang akan lebih suka dengan kita kalau kita jadi diri sendiri”
      -Noor Neelofa, dalam temuramah Melodi TV3, 1 Jun 2014.

      INI SUSULAN DARIPADA:

      “Paling sedih bila ada juga yang suka menggunakan nama ALLAH untuk menunjukkan diri mereka sentiasa berada di jalan yang BENAR dan TERSANGAT BAIK. Menggunakan kata-kata positif berkaitan agama atau nama ALLAH untuk sesuatu perkara dan pada masa yang betul, memang Lofa sokong, tetapi jika tiap kali menggunakan taktik sama untuk menunjukkan imej yang KONONNYA BAIK, bagi Lofa itu PSIKO”
      -Noor Neelofa, dalam ‘Nota Neelofa’, Metro Ahad, halaman S12, 4 Mei 2014.

      SEDANGKAN UMUM TELAH MENGETAHUI BAHAWA:

      “Bagi Lofa, TAK PATUTLAH sebab Lofa rasa orang lain LEBIH LAYAK macam Izara atau Fathia sebab kalau mereka menang, mereka memang BERHAK menang sebab memang mereka popular. Katakanlah Najwa Latif menang, itu logiklah kan? INI SEBALIKNYA. TOLONGLAH. Sebab itulah Lofa cakap Lofa tak kisah kalau kalah di tangan Najwa Latif sebab dia memang popular. BUKAN DI TANGAN PELAKON TU”
      – Noor Neelofa, dalam HAI, Bil. 715, halaman 39, 20 Mei 2012.

      TETAPI TIDAK LAMA KEMUDIAN:

      “Sekali lagi saya ingin saya tegaskan saya TIDAK PERNAH MENAFIKAN kemenangan Tasha. Rezeki itu daripada ALLAH, Dia yang menentukan siapa yang berhak menerimanya. Pada saya itu adalah rezeki Tasha dan keputusan itu dibuat oleh pembaca Berita Harian. SAYA MENGHORMATI DAN MENERIMANYA DENGAN HATI TERBUKA,”
      -Noor Neelofa, dalam Berita Minggu, BPop, halaman 15, 27 Mei 2012.

      WALAUPUN:

      “Don’t be sad, next yr kita pun kena beli paper 1 lori jgk lah :P”
      -Twitter Noor Neelofa @Neelofa (BPop, 27 Mei 2012).

      “Kalau orang baca status Lofa itu memang orang boleh tahu SIAPA YANG LOFA SINDIR”
      – Noor Neelofa, dalam HAI, Bil. 715, halaman 39, 20 Mei 2012.

      TETAPI BERKATA PULA:

      “Siapa saya untuk mempersoalkan rezeki yang ditentukan ALLAH? Jika ALLAH menghendaki, siapa saya untuk MEMPERTIKAI dan menyekat rezeki itu? Saya TIDAK LAYAK berbuat begitu. Sebagai hamba-Nya, SAYA BELAJAR BERSYUKUR dengan rezeki yang diterima setakat ini.”
      -Noor Neelofa, dalam Berita Minggu, BPop, halaman 15, 27 Mei 2012.

      PELIK JUGA BILA KITA DENGAR:

      “Paling sedih bila ada juga yang suka menggunakan nama ALLAH untuk menunjukkan diri mereka sentiasa berada di JALAN YANG BENAR dan TERSANGAT BAIK.”
      -Noor Neelofa, dalam ‘Nota Neelofa’, Metro Ahad, halaman S12, 4 Mei 2014.

      DAN KITA TERPAKSA DENGAR LAGI:

      “Tapi lepas tu Lofa ada tegur segelintir artis yang bersikap dalam media sosial, takde orang kata, nak specific onto this one person, tapi siapa yang makan cili, dia yang terasa pedas”

      SEDANGKAN DULU PERNAH BERKATA:

      “Nothing in this dunya is in our hands, that ALLAH cannot take from us and SO JGN FIKIR MEMFITNAH DAN MENJATUHKAN ORG LAIN DLM SURATKHABAR”
      -Twitter Noor Neelofa @Neelofa (Sumber: beatifulnara, 11 Jun 2012).

      OLEH ITU, KITA JANGAN LUPA PESANAN BEKAS PELAJAR CEMERLANG INI:

      “JUST BE YOURSELF, bersahaja dengan diri sendiri, JANGAN ADA DUA PERIBADI YANG BERBEZA.”
      -Noor Neelofa, dalam temuramah Melodi TV3, 1 Jun 2014.

      DAN:

      Menggunakan kata-kata positif berkaitan agama atau nama ALLAH untuk sesuatu perkara dan pada masa yang betul, memang Lofa sokong, tetapi jika tiap kali menggunakan taktik sama untuk menunjukkan imej yang KONONNYA BAIK, bagi Lofa itu PSIKO”
      -Noor Neelofa, dalam ‘Nota Neelofa’, Metro Ahad, halaman S12, 4 Mei 2014.

      PENGAJARANNYA DISINI IALAH: CILI MEMANG PEDAS.

      *****Credit to : Ni-low-Fake (ohbulan)

      0

      0
    • nina says:

      Adaka sebab hans bergambar dengan fazura dulu?

      0

      0
  3. rayma Dearla says:

    Please La ,,
    Tak Ada Manfaat Langsung Cerita Nie !!!

    0

    0
  4. Hafiz Rahim says:

    Takkan hans tengok aku bergambar dengan neelofa terus putus kot. Hehehe

    0

    0
  5. KI says:

    NELOFA SAYANGKU

    0

    0
  6. ain suzana says:

    rayma dearla…kalau nak ikut semua citer yg kau suka…pegi buat blog sdiri

    0

    0
  7. agaknya laaaaaaa says:

    neelofa???nexttttt!!!!!!

    0

    0
  8. xde keje kat ofis says:

    family neelofa nk anak die nikoh ngn ore klate je.ore luar tokse…kuang3

    0

    0
  9. senah says:

    ni mst sbb TMJ…tu yg gado dgn fakezura…hmmm….zmn skang artis melayu pmpuan xde kualiti…

    0

    0
  10. Madamoiselle says:

    En Nara yg over… Yes!! Bagai… Yukss!

    0

    0
  11. itik ketot says:

    Kah kah kah…x hairan pun.hans selera pempuan bajet cantik ja semua.neelofa aku rasa x mungkin dia nak kawin dgn org berusia.bnyk lagi choice lain kot..mmg x sepadan lah..(bukan peminat neelofa)

    0

    0
  12. hakuna matata says:

    Bagus cari lelaki yang stabil neelofa. Dr ke engineer ke paling koman macam seben si marion tu kan baru meletop.

    0

    0
    • stabil tp tak brapa kaya ... says:

      La hang ingt Hanz SEMEKIN ke ? … Doc & engnr hang kenen bg kat Lopa… ? Klu Firm @ Hospital tu Lelaki tu punya barulah sesuai … harta Lopa pun tak habis makan asal keturnan kaya … Hanz tu smbody laaa … agknya hanz ajak Lopa kawin … Lopa tak nak … masih muda sesangat …. baik putus dr gaduh2 mcm abby tu. Nnt upload pulak kat IG & FB … mmg sinonim dngn Lopa bab sindir2. Ank kerabt & Jutawan kat msia ramai nak Lopa. Hanz carilah yg SEPADAN DNGN U … rujuk balik ke dngn Era …. huhuhuhu ….

      0

      0
  13. frinses says:

    ermmm..adakah sebab Erra kembali solo lani??
    Bincangkan

    0

    0
  14. pzzzz says:

    aku dr dulu mmg xberkenan lgsung dorg bcinta ni….syukur sgt! nealofa crla yg bijak pandai cm dia jgk….xyahla retis2 ni.

    0

    0
  15. anon says:

    Dari dulu lagi aku dah agak dah….minah gedik lopa ni cume amik kesempatan je kat Hans ni. Masa tu kan dia belum dikenali, so dia guna hans lah nak nama and publisiti. Now dah popular, dia tak perlukan hans lagi, so dia tendang je lah hans tu. Tak pernah minat kat minah ni…

    0

    0
  16. Hans Isaac says:

    Lofa putus dengan aku sbb aku tak nak sunat, dia cakap dia tak suka….
    aku malu nak sunat…. huwarrrkkkk

    0

    0
  17. siti putri marlinda says:

    ha nampak dah nampak dah camni strategi retis ni ye, dah macam strategi bola, lofa putus sbb lofa ngan vip, hans pulak tak nak convert Islam agaknya or nak jd gay sekian lariiiiiiiii

    0

    0
  18. Habibah says:

    Apa kata tuan BLOGGER ni yg cuba nasib ..
    Untung sabut timbul …kalau tak untung isteri pertama sebab gan batang penyapu halau tido luar … Hahhahaha

    0

    0
  19. cikimau says:

    yabedabedu…. ada chance lah cinta lama berputik semula Erra pajirra & Hans Issac…..tempat jatuh lg dikenang inikan pula cinta lama….

    0

    0
  20. Anonymous says:

    bkn la..si lopak ni dah dpt ikang jerung
    besar punya
    suami marion…xkan nak pandang lagi ikan bilis mcm hans kannn

    0

    0
  21. HukAloh says:

    Dah puas pegang, berkepit sama.

    0

    0
  22. mambang air says:

    APABILA BEKAS SEORANG PELAJAR YANG CEMERLANG BERKATA-KATA:

    “Saya diberi peluang untuk berkongsi pendapat…….experience pengalaman saya sendiri secara peribadi dalam satu column. Saya boleh gunakan sepenuhnya untuk luahkan apa saja yang saya nak……tapi lepas tu Lofa ada tegur segelintir artis yang bersikap dalam media sosial, takde orang kata, nak specific onto this one person, tapi siapa yang makan cili, dia yang terasa pedas…….JUST BE YOURSELF, bersahaja dengan diri sendiri, JANGAN ADA DUA PERIBADI YANG BERBEZA. One fine day akan keluar juga your TRUE COLOURS. Orang akan lebih suka dengan kita kalau kita jadi diri sendiri”
    -Noor Neelofa, dalam temuramah Melodi TV3, 1 Jun 2014.

    INI SUSULAN DARIPADA:

    “Paling sedih bila ada juga yang suka menggunakan nama ALLAH untuk menunjukkan diri mereka sentiasa berada di jalan yang BENAR dan TERSANGAT BAIK. Menggunakan kata-kata positif berkaitan agama atau nama ALLAH untuk sesuatu perkara dan pada masa yang betul, memang Lofa sokong, tetapi jika tiap kali menggunakan taktik sama untuk menunjukkan imej yang KONONNYA BAIK, bagi Lofa itu PSIKO”
    -Noor Neelofa, dalam ‘Nota Neelofa’, Metro Ahad, halaman S12, 4 Mei 2014.

    SEDANGKAN UMUM TELAH MENGETAHUI BAHAWA:

    “Bagi Lofa, TAK PATUTLAH sebab Lofa rasa orang lain LEBIH LAYAK macam Izara atau Fathia sebab kalau mereka menang, mereka memang BERHAK menang sebab memang mereka popular. Katakanlah Najwa Latif menang, itu logiklah kan? INI SEBALIKNYA. TOLONGLAH. Sebab itulah Lofa cakap Lofa tak kisah kalau kalah di tangan Najwa Latif sebab dia memang popular. BUKAN DI TANGAN PELAKON TU”
    – Noor Neelofa, dalam HAI, Bil. 715, halaman 39, 20 Mei 2012.

    TETAPI TIDAK LAMA KEMUDIAN:

    “Sekali lagi saya ingin saya tegaskan saya TIDAK PERNAH MENAFIKAN kemenangan Tasha. Rezeki itu daripada ALLAH, Dia yang menentukan siapa yang berhak menerimanya. Pada saya itu adalah rezeki Tasha dan keputusan itu dibuat oleh pembaca Berita Harian. SAYA MENGHORMATI DAN MENERIMANYA DENGAN HATI TERBUKA,”
    -Noor Neelofa, dalam Berita Minggu, BPop, halaman 15, 27 Mei 2012.

    WALAUPUN:

    “Don’t be sad, next yr kita pun kena beli paper 1 lori jgk lah :P”
    -Twitter Noor Neelofa @Neelofa (BPop, 27 Mei 2012).

    “Kalau orang baca status Lofa itu memang orang boleh tahu SIAPA YANG LOFA SINDIR”
    – Noor Neelofa, dalam HAI, Bil. 715, halaman 39, 20 Mei 2012.

    TETAPI BERKATA PULA:

    “Siapa saya untuk mempersoalkan rezeki yang ditentukan ALLAH? Jika ALLAH menghendaki, siapa saya untuk MEMPERTIKAI dan menyekat rezeki itu? Saya TIDAK LAYAK berbuat begitu. Sebagai hamba-Nya, SAYA BELAJAR BERSYUKUR dengan rezeki yang diterima setakat ini.”
    -Noor Neelofa, dalam Berita Minggu, BPop, halaman 15, 27 Mei 2012.

    PELIK JUGA BILA KITA DENGAR:

    “Paling sedih bila ada juga yang suka menggunakan nama ALLAH untuk menunjukkan diri mereka sentiasa berada di JALAN YANG BENAR dan TERSANGAT BAIK.”
    -Noor Neelofa, dalam ‘Nota Neelofa’, Metro Ahad, halaman S12, 4 Mei 2014.

    DAN KITA TERPAKSA DENGAR LAGI:

    “Tapi lepas tu Lofa ada tegur segelintir artis yang bersikap dalam media sosial, takde orang kata, nak specific onto this one person, tapi siapa yang makan cili, dia yang terasa pedas”

    SEDANGKAN DULU PERNAH BERKATA:

    “Nothing in this dunya is in our hands, that ALLAH cannot take from us and SO JGN FIKIR MEMFITNAH DAN MENJATUHKAN ORG LAIN DLM SURATKHABAR”
    -Twitter Noor Neelofa @Neelofa (Sumber: beatifulnara, 11 Jun 2012).

    OLEH ITU, KITA JANGAN LUPA PESANAN BEKAS PELAJAR CEMERLANG INI:

    “JUST BE YOURSELF, bersahaja dengan diri sendiri, JANGAN ADA DUA PERIBADI YANG BERBEZA.”
    -Noor Neelofa, dalam temuramah Melodi TV3, 1 Jun 2014.

    DAN:

    Menggunakan kata-kata positif berkaitan agama atau nama ALLAH untuk sesuatu perkara dan pada masa yang betul, memang Lofa sokong, tetapi jika tiap kali menggunakan taktik sama untuk menunjukkan imej yang KONONNYA BAIK, bagi Lofa itu PSIKO”
    -Noor Neelofa, dalam ‘Nota Neelofa’, Metro Ahad, halaman S12, 4 Mei 2014.

    PENGAJARANNYA DISINI IALAH: CILI MEMANG PEDAS.

    ****Credit to : Ni-Low-Fake (ohbulan)

    0

    0
  23. asal tutup aurat jer kira muslimah says:

    jika citarasa adalah suka pada orang yang tiada pernah memberikan apa-apa bentuk balasan/reciprocate yang baik/selayaknya kepada si pemberi kasih sayang yg tak pernah serik menyayangi manusia bersifat begitu, begitulah hasilnya yang akan diperoleh.

    ask yourself:
    is this person deserve my attention?
    is this person good enough to deserve a place in MY LIFE?
    (you will ask this question if you ever loving yourself. Otherwise, you wouldn’t. In fact, you will continue hurting yourself by repeating loving the person who just taking advantage on you).

    the woman says (subconsciously):
    I can get a better (richer) person

    the man says (subconsciously):
    No amount of pain would make me realise that I need to learn how to love myself (so that I won’t put myself/my life in the hand of the woman who never at once appreciate me as in you BEHAVE like you appreciate me. Yes your behaviour, not mere words).

    End of story.

    0

    0
  24. harla says:

    alah lofa ni..busuk hati.. fazura da diam, dia gi cocok pulak kat lam ruangan paper.. perangai mcm apa.. as junior x salah u yg mntak maaf kat faz..i’m sure faz is very open..

    0

    0
  25. budak subang jaya mmg ada gaya says:

    lepas ni 36C tu kena pam sampai berair

    0

    0
    • padding 3" says:

      ouls x tau ker iols pakai padding berinchi2…bla terlupa pakai padding tu, terus kempes dada iols nyahh!!

      0

      0
  26. Reena says:

    Hans mana ada personal jet kalo nk dibandingkan dgn laki si kaunter pertanyaan tu. Kaya konon, kalo kaya xde la sibuk nk ngimpit hak org. Xde beza sgt pun si lopak sopak ni dgn homewracker yg fefeeling fazura tu.

    0

    0
  27. Anonymous says:

    eleh…x pelik pn kalau dia org ni putus…aku dgr dia org ni brcinta pn mcm sekadar d pinggiran jer..bukan ap..dh agak dh gerenti x panjang usia percintaan tu…aku ni bkn peminat lofa..tpi harp2 lofa leh cari y lebih bagus dari hans ni…cari le ikan besar lofa..ni ikan bilis y ko nk rembat…buang karen jer…

    0

    0
    • leonardo tercekik kunci says:

      Betul ke hanz tu somebody?!! Setakat keje dlm industri filem income pun turun naik tak payah lah miss soru nanti. Kang jadi cam abby abadi sebelum kawin kentut pun wangi dah kawin haprak keluar segala cakaran. Lofa ada class so mestilah kawin pun dengan lelaki yg class. Pajurah ko tu suka perasan. Kalau hati dah hitam memang asyik terasa aje. Benda yg general pun dia
      perasan. hot fm crew sila jemput nora, fasha, neelofa, pajura ke konti radio kerusi karen tu nak nengok artis-artis yang pandai berbahasa inggeris. So far lisa surihani memang pandai.

      0

      0
      • orlando bloom tercekik garpu ... says:

        Hanz bkn setakat bisnz filem lor …. tp tak lah sekaya ank raja @ kluarga mcm naza tu … kayo lah sikit dr Doc klink. Kempis poket hans hangkut kluarga Lopa 1 kuarga gi vacation. Nak ambik hati lopa yg kaya last2 kene tinggal …. Lopa tu muda cantek bijak …. masa dngn hansz tu aku musykil …. apa ke benda minah ni buat dngn org tua …Pajura Vj MTV asia. English dia sngt power spt lisa. Lopa fasih tp biasa2 jer … ok la jgk .. nora tak tau… apa kene mngena Bhs Inggeris yg ko tanya ni ? Tak kesah la bkn mothr tongue pun.. asal boleh bercakap & kita fhm apa dorng ckp ok lah tu.. Kat europe pun berlambak english ko…

        0

        0
        • kiera knightly lidah bergulung says:

          Oh ye ke. Baru nengok kerusi karan tu syiok lah pulak. Eh jangan tak tahu dr pakar gaji berpuluh ribu nok. Tapi kalau dr cap ayam tu memang lah tak layak dgn lofa. Bagi aku semua artis lawa dan aku suka semua tapi yang perempuan aja yang jantan aku tak minat.

          0

          0
        • orlando bloom tercekik garpu ... says:

          Klu Doc Pakar mmglah puluh puluh ribu itu smua org tau … ini yg biasa2 jer … jiran aku pakar .. rumah sana sini … bnyak giler tp tak pun sewakn …. dia renvte umah banglow sblh umah aku … punyelh cantek tp tak duduk. 1 thn skali jer ovr nite … tp ada org jaga …

          0

          0
  28. H says:

    Neelofa? Lawa lagi anzalna tu ~~~~~~~~~~~~~

    0

    0
  29. Anonymous says:

    Apa la abang Nara ni. Orang macam Neelofa pun nak yabedabedu. Bini abang Nara lagi cantik. Hans tu bukan serius pun dengan Lofa tu. Orang macam Hans ni tak serius nak kawin. Kalau kawin pun mesti cari bangsa dia juga. Ingat mudah ke dia nak tukar agama dan kena potong anu…tu. Macam Stacy juga.

    0

    0
  30. junri says:

    ingtakan calon DAP dyana sofea pluk Hans td… hhehe… mcm srupa plak pic 1st tu

    0

    0
  31. Anonymous says:

    rugi la lepaskan si kulup

    0

    0
  32. rizalman says:

    Ramai gadis melayu jadi lauk dengan hans isac ne..mana la pergi iman wanita welayu sekarang..hans isac terlalu banyak mengambil kesempatan dengan perempuan melayu sejak zaman dia melepak di hard rock cafe..

    0

    0
  33. Mat K says:

    Hmm

    0

    0
  34. Anonymous says:

    Apa2pun harap hans truskan niat nk msuk islam dan kawin dgn yg dpt bimbing dia bkn dia bimbing isteri dia lak moga semuanya benda baik berjln dgn lancar amin kita spatutnya tunjuk jln yg baik bkn ckp jeee dan fitnah

    0

    0