Written by AbangNara | January 25th, 2012

Mana-mana pun sekarang ini orang bercakap mengenai Neelofa. Rancangan Nona pun ada Neelofa, tak lama lagi keluar filem Azura pulak. Memang Neelofa ada di mana-manalah. Yang terbaru, majalah InTrend keluaran Februari 2012 turut menampilkan wajah Neelofa sebagai cover mereka.

neelofa

Kalau tahun 2011 adalah tahun kemunculan Neelofa, adakah tahun 2012 akan memahatkan nama Neelofa sebagai salah seorang nama besar dalam industri hiburan kita? Sama-samalah kita nantikan. Lagi beberapa keping gambar Neelofa semasa shooting untuk majalah InTrend dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Murai.

neelofa

neelofa

neelofa

neelofa

neelofa

neelofa

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

93 responses to Neelofa Nampak Awesome Dalam Majalah InTrend Februari 2012

  1. ehem says:

    bju tk lawa yg skirt hijau

    0

    0
  2. KK vogue says:

    kk x suke sgt die nieh… hrmm abg nara jela yg suke… kan?

    0

    0
  3. awanie says:

    bg aku dia ni biasa2 je..nak kata cntik tu xde la sgt..rmai lg artis yg cntik..kt mana cntik dia eh?seyes,ak mmg x nampak dia ni cantik tang mana

    0

    0
  4. mrs F says:

    x suka post style tunjuk ketiak..
    nampak fail walaupun muka cantik.. tq

    0

    0
  5. aku says:

    biase jek..xde yg menarik pn..

    0

    0
  6. Aya Ariel says:

    masih terngiang2 di mata aku tgk neelofa pakai tudung dalam citer “JEMAAH KOLESTROL”..perghhh…lawa giler doktor najihah..tambah2 cun bila hero dia Ungku Ismail..memang lawa super to da max lahhh~~ *teruja*

    tp gambar ni cam kurengg..sbb nampak ketiak.. *wtf*

    0

    0
  7. Faezah ngilai-ngilai says:

    Neelofa..bertaubatlah sebelum matahari terbit dari sebelah BARAT..Takutnya aku pada AZABNYA…

    0

    0
  8. milah says:

    lawa ker… boley la.. nyampah tgk pompuan posing angkat ketiak..euww..

    0

    0
  9. frinses says:

    cover ketiak ngan rambut supaya xda komen “ketiak itam”..

    0

    0
  10. mamadee says:

    apa ayat dia kat muka dpn ‘A bikin saya mahu terus bercumbu’ tu? Bercumbu??

    0

    0
  11. red3ye says:

    x suke neelopak nih.tp bole terpesona tgk muke dia.susuk ke ape.?

    0

    0
  12. KakLong says:

    Nothing special about her..
    Sbb dah over exposed..
    Seriously tak penah tgk dia berlakon drama or filem ape2..
    Ke akak yg tak tgk tv..hmm.. *-*

    0

    0
  13. ala2 neelofa says:

    boleh tahan besar jugak peha yer…
    biasalah…manusia mana ada perfect…

    0

    0
  14. what the? says:

    lawanya kasot kau dik, kau ni kalau tak senyum agak kureng sikit, eh komentar kat atas, baju yang skirt ijau tu trend skang kak, ko tak taw ye?

    0

    0
  15. sempoi says:

    stok muka kelate kan cenggini…
    dh nk masuk magazine, make up le, editing lg..jd meletopp vavavoom lee…
    eleh..korang nk kawen pun, nk gak gambo cun2 dlm album, takkan la nk letak muka bgn pg….adehhh…

    0

    0
  16. kukubesi says:

    ini macam
    mak lofa : bgun lofa , puak2 in-trend datang nak snap pic kamu ni ..
    lofa : ala makk , ngantok lagi ..
    mak lofa : lah , jgn mcm ni , bgun cepat , nanti apa pulak kata diorang .
    lofa : kejap , nak mandi .
    mak lofa : tak payah lah mandi , pakai baju terus , then shoot terus .
    lofa : then , make up semalam pun lofa tak cuci lagi ?
    mak lofa : tak pe , cantik dah tu .
    lofa : okay , :)

    p/s : muka mcm baru bagun tidur + kena paksa : kusam je mata .. Takda yang awesome sgt lah

    0

    0
  17. Cik Ketom says:

    Neelofa mmg cantik pada pandangan akak
    Tapi mcm yang akak cakap aritulah
    Kalau kau tinggi lampai lagi cantik tapi kau tu kemetot tlah dik
    akak lagi tinggi dari kau…

    0

    0
    • mangkuk tingkat says:

      amender la kutuk fizikal org…kalo dah mak ayah nyer kecil…tngok maknyer pun rendah dr dier…takkan dier tetibe nk setinggi nasha aziz plak…duhhh

      0

      0
    • Azmi says:

      Tak tinggi takpe kak,yg penting muka cantik & sedap mata memandang.Tambah elok kalau perangai pun molek.,kalau suami bangun tidur bukan nak sukat tinggi,wajah yg manis menyedapkan hati.Tinggi bonus tuk model2 jer kot..

      0

      0
    • Azmi says:

      Tak tinggi takpe kak.Sebab kalau laki bangun tido bukan nak sukat tinggi,tapi wajah yg manis&cantik amat menyenangkan perasaan.Lagi2 kalau akhlak bagus,sangatla molek..

      0

      0
    • bujang says:

      aku baru tengah fikir tadi tentang kemetotan nirlupa…….
      kenapa le ramai artis2 yang kemetottot…….

      0

      0
  18. angsana says:

    Salam siapa yg kata lopa x cantik confirm mata juling. Hahaha. Dah sudahlah tu. ..nape sebok sgt pasal cantik tak cantik nie. Tak de modal lain ke? kalo nk tau dlm industri seni nie C A N T I K sje x menjnjikn kejayaan.ramai selebriti cantik suam2 kuku. Tak ade teori yg kata mcm tu. Itu sume subjektif. .yg penting neelofa ada aura dn ini adalh fakta!!!!!!

    0

    0
  19. Syarih says:

    huh…tak berani nak tenung…

    0

    0
  20. N.I.A says:

    saya lagi suka miss vanilla coklat..haha.. a big fan of izara aisyah…:)

    0

    0
  21. nmpk jauh,tp dekat says:

    jumpe kat lua,kulit biasa,,tkde putih melepak cmnih.. die tk cntekk tapi sweet :) n die sgt peramah.. tk sombong… bia sume tolak ketepi.. jnji tk sombong :)

    0

    0
  22. fan hanis says:

    Huhhh. Cantiklag lagi Hanis Zalikha. kuikui

    0

    0
  23. Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    minah jambu no komen pasal neelofa jambu sangat !!!!!

    0

    0
  24. lynn says:

    Muak dah tgk asyik2 muka dia nie .. letak lah org lain pulak..

    0

    0
  25. a says:

    biasa je la die neh. takde la hot sgt pn sbnanrnye. ayat sedapkan hati* HAHA

    0

    0
  26. marion kaunter lepak di shopping kompleks dgn kasut berkilat uuuuuuuuu kau hadoooo says:

    ini bukan osam. ini omaigodddddd kauu nyahhhhhh

    0

    0
  27. nuramanina says:

    org tgh fofular…rembat jelah apa2 yg mendatangkan keuntungan….sebelum dtg yg lain…

    0

    0
  28. wayne rooney says:

    sedap klu dpt hisap tetek nh…

    0

    0
  29. pelikkerenahmanusia says:

    pesal la neelofa ni FOFULAR sgt2 …… dya mmg cntek, tpi xlah ‘sangat’….i just don’t get it npa dya sgt2 dminati rmai ….. xpcially Mr.Nara ni ….. dya bru blakon 1 drama je kn ? tpi paper,mjlh suma kuar muka dya je ….. i’m not a haters okay ….. tp aq just x paham larr fenomena neelofa ni ….

    0

    0
  30. fas says:

    yucks..angkat ketiak.. ad parut kt dahi..xlawa la..

    0

    0
  31. awatif says:

    biase2 je neelofa ni.. mata die juling ke? ke aku yg juling??

    # tanpa segan silu membuka aurat..

    0

    0
  32. lolololo says:

    alaa… bgilah nasihat elok2.. biar dy boley brubah..

    0

    0
  33. Umat Muhammad says:

    Udah seksi memang ada di mana-mana. Adat zaman loni mmg gitu. Cuba tutup dengan sempurna jarang la keluar di mana-mana. Ikut rupa idak ler lawa mana pon.

    Semo0ga artis-artis dan wanita-wanita yg masih buka-bukaan itu diberikan hidayah oleh Allah utk menepati syariat-Nya. Amin.

    0

    0
  34. Datok minah jambu 24jam mengadap computer says:

    nk suroh dia berubah cmana? nk suroh dia pakai selubong cuma bole hnampak mate je gitu?

    0

    0
  35. Kapir laknat says:

    nama jer islam, tapi dari segi pergaulan, cara hidup macam kapir, macam ni ker orang islam? sepatutnyer orang bukan islam ikut kita cara kita, ini tidak kita yang banyak ikut cara kapir? jadi macam mana orang bukan islam nak hormat dengan kita sebab kita x hormat agama kita sendiri?

    0

    0
    • hoi pe khaba says:

      Nasihat kau dh nk ok.tp sbut pasal hormat..ekk..org bukan islam hormat kau bila kau buat baik dgn diaorg.kau pakai tudung xdenya dia nk hormat n kau kata kau baik

      0

      0
    • Temp says:

      nasihat ko nie bagus sebenarnya tp cara ko nak smpaikan tu salah la bengong..ko ingat kita nie islam, orang agama lain nak ikut cara kita ke..mmg la kita tau islam adalah agama yg benar..tp pada org bukan islam agama dorg la yg benar..ko sedap2 je nak pangil kapir..knp ko tu mulia sgat ke smpai nak panggil orang lain kapir..hormat agama orang lain dulu sebelum nak orang lain hormat agama kita FAHAM!!!cara ko menulis ni pon nmpak sgat otak ko nie x berkembang lagi..lain kali kalo nak bg pandangan atau nasihatkan orang pikir dulu elok2..

      0

      0
    • betoi la tu...... says:

      maksud dia nih, kalau kita rupa dan perangai macam orang kafir (bukan islam), macam mana orang kafir (bukan islam) nak hormat orang islam yang perangai macam orang bukan islam?

      0

      0
  36. Hmm..tgk muka dia mcm aku tgk dinding jer..xde aura .naper ye? says:

    hmm.tak tau apa tak kena dgn diri dia ni.rupa ada tp syg,takde aura.tak gorjes mcm fazura bila jd cover mana2 magazine.bila tgk jer muka fazura jd cover,terus je tgn ni sambar majalah tu.punyalah kuat aura pd muka si fazura.hebat kan?tp muka diaa ni..ntahlah..mcm muka tak sincere.muka propaa pun ada.muka penuh dgn seribu makna pura2..laen kali couplekan aje dia dgn ayu rodah.lg terserlah kepropaannya..

    0

    0
  37. besa je.. says:

    biasa je tgk dia e xla secantik nora danish..law tgk nora danish mst nk tgk lg..law tgk dia e skx..erm biasa je…xla cntik sgt..

    0

    0
  38. konan says:

    aku pelik dr segi mana dia ni leh popular?? sejak kes maria parida 2 kah??? nak kata lakonan mantap x jugak…

    0

    0
  39. memang ohsem la die ni..haishhh

    0

    0
  40. Reena says:

    Awesome celah bedah mana uols? Biaser2 jer..puhleez laaa..dia ni overrated laa..meluat ngan minah penipu ni..

    0

    0
    • joan says:

      Reena, ada prove ke u kata dia penipu? tak pasalx dpt dosa kering. perkataan u mengambarkan sape diri u.

      0

      0
  41. […] Mana-mana pun sekarang ini orang bercakap mengenai Neelofa. Rancangan Nona pun ada Neelofa, tak lama lagi keluar filem Azura pulak. Memang Neelofa ada di mana-manalah. Yang terbaru, majalah InTrend keluaran Februari 2012 turut menampilkan wajah Neelofa sebagai cover mereka. Kalau … Continue reading → […]

    0

    0
  42. AnakAyamCUTE says:

    trend baju pompuan camni kan skrang….design tuk lelaki pun ada gak…
    bole la…cantek gak..

    0

    0
  43. apsal ak kat sini?? says:

    Mak jemah lagi cantik u oals!!!haha

    0

    0
  44. jijah says:

    apakah perasaan seorang ibu melihat anaknye berpakaian mendedahkan aurat, semua sedia maklum ibu nye seorang yang bertudung

    0

    0
  45. non says:

    lawa dan berbakat..itulaa dia..dia sama cam Fasha Sandha, bukan bersandarkan rupe semata2

    0

    0
  46. aku lagi cantik says:

    takde la cantik sgt pn..biasa2 jer.. tp semua pic dia nmpk mcm ada kekurangan…

    0

    0
  47. kaklang says:

    AKU RSE IZARA LG CANTIK BLAKON LG BEST…

    0

    0
  48. Anonymous says:

    neelofa, beauty with brains.

    0

    0
  49. jantan says:

    rse nak cubit plak pipi die..geram jer

    0

    0
  50. izzati says:

    boleh tahan cntk laa minah niee….

    0

    0
  51. emy says:

    jujur la ak tgk pic dia yg ni muke d kureng lawa..myb makeup tak byk temoek…nmpak parut kt dahi…tak cun sgt pic2 ni…bg ak d bese je..jnus ak kalo mmg lawa dgn sendiri mulut ak ckp lawa nyer….bese je..comel gak

    0

    0
  52. Reena says:

    Joan, sebb i ada prove la i ckp dia penipu. Fyi, i did called her bcoz I was supposed to get her input in order to come out with a storyline. I called & she said she was driving. Fine, takkan nak paksa ckp eventhough pakai handsfree..kang xcident, satu hal lak nak menjawab so I told her to call me asap & she said ok, she’ll call me back. Tapi tunggu punya tunggu, haram dia call..sampai aku kena wat angle lain. Tak call kang, kata aku tak buat keje. Miss deadline, team aku yg kena. At least text la apa ke..tak profesional langsung! Btw, she’s so verangan ok. So Joan, skang ni tak pasal2 u dpt dosa kering. Perkataan u menggambarkan sape diri u..sokong tak bertempat & mudah menuduh org lain/buruk sangka. I’m not the type yg ske speculate or wat ceta ok. If u tak pernah kena dgn dia, i suggest u keep ur mouth shut & tak yah jadi keyboard warrior. It’s not worth it baybeh!

    0

    0
    • Tyyo says:

      Luv this! Ayat siapa belum kena dengan dia sila shut up becoz its true! This girl is a real psycho! Hati jahat penuh muslihat.

      0

      0
    • derpina says:

      pasal ni kau nak komen kutuk2 dia bagai. patutlah orang ramai dok kutuk2 wartawan hiburan kat malaysia. nak sembah ratu kaedahnya. dia tu bz orangnya, bukan nak layan kau sorang. mungkin dia lupa ke apa ke sebab dah byk benda dia nak buat, so susah kah kau nak cover story dari angle lain? dah itu keja kau, buat ajelah.

      0

      0
      • Wartawan Zubir Tercekik Mikrofon says:

        Sokong derpina… org tu kan byk job… kalau terlupa tu perkara kecik la.. takkan tak leh maafkan dia? ko tak pernah buat silap ke Reena? Cam good-good jerkk… blah la wei wartawan hiburan yg tak profesional mcm ko tahu mengutuk org ajer.. ko dgn Joyah Utusan tu sama ja.. Pergi mam….

        0

        0
      • benci orang cakap guna ayat ‘good2’. macam bodow.

        0

        0
  53. yunasesatkatnara says:

    pesal aku rasa lofa ni x cantek pun… dia berani berseksi2 sbb tu dia dapat perhatian.. lakonan pun tak seberapa.. muka dia ni cantek mekap je.. kalu x mekap biasa je tgok.. ramai lg yg comel dan sopan mcm nora danish..yuna..ish dunia2.. yg seksi cm britney cristina jugak jadi idola dan sanjungan…dunia akhir zaman.. hidup hijab :)

    0

    0
  54. ade aku kesah says:

    aku tak beli intrend sebab ade neelofa. trs je aku beli cosmo.

    0

    0
  55. anne says:

    neelofa+orange dress=STUNNING!

    0

    0
  56. Reena says:

    To derpina: Aku rasa ko patut mintak maaf pada wartawan hiburan kat malaysia. Aku pedulik ape dia bz orgnya, janji mesti dikota! Kalau dia lupe it shows she lacks of professionalisme/scattered brain. Aku bukan keje ngan press..puhleez lah..ko hengat semua org yg liase ngan artis ni wartawan semata2 je ke? How stupid. Sebab itu keja aku, mm patutlah aku kena buat dengan amanah. Patutlah dia kene reject ngan ****. Propa!

    To Wartawan Zubir Tercekik Mikrofon: I don’t give a shit kalau dia byk job. It’s not perkara kecik kalau terlupa & mmg tak leh nak maafkan dia pasal dia shoot last minute cancelled, client bising2 & menyusahkan production hse. Keje aku mmg tak leh wat silap coz that’s the nature of my job. Salah sikit, beribu kena bayar. Kalau aku tak good2, org tak ambik aku keje. Bukan riak/takabbur but that’s the fact. Tak pasal2 wartawan hiburan kena bahan..bila org tegur kata kutuk. G lah mamp yg so-called fans ni..tau jilat bontot neeloya tu je walaupun org tu wat salah..ko ingat aku heran ngan artis ni..puhleez..not at all.

    0

    0
    • derpina says:

      takda kuasa aku nak mintak maaf dengan wartawan hiburan malaysia, mmg hakikatnya orang ramai tak suka kat dorang.

      tak kisah la kau kerja apa pun kan, kau rasa perbuatan kau ni profesional tak, bila orang buat silap lupa call kau balik kau masuk blog hiburan kutuk2 dia, sedagkan aku tengok dia dengan media elok je, takda apa2 problem pun.

      kalau kau buat silap, tu kau punya pasal la, lain kali bila kau plan kau punya storyline, siap ada plan A dan C bagai, bila kau gagal merancang, kau merancang untuk gagal.tak payah kau nak meratib ‘dia buat kerja kau jadi tak sempurna’ sbb kerja kau tu kerja kau. vongokkkk!

      0

      0
  57. Reena says:

    Nampak sgt ko ni poyo & perasan bagus, derpina..dah wat salah tak nak mengaku..just bcoz ada wartawan cam zubir tu doesn’t mean the rest pun shitty cam dia. Dah tau wat silap, mintalah maaf bukannya lagi nak tunjuk bagus. Aku bukan kutuk but just conveying my dissatisfaction pd neeloya yg kononnya baik tu. Ko tgk luaran mmglah baik, ct yg merokok tu pun media cover kata dia suci. Tak payah nk ngajar aku how to do my work. Semua plan termasuklah plancau aku dah wat incase shit like that happened. Hakikatnya dia dah fucked up pun pasal otak dia kena selected amnesia. Ko stakat nak membela diva berangan ni tak payahlah. Hanya org yg vongokkk cam ko jer tak kesah bila artis tak.berdisiplin.

    0

    0
    • derpina says:

      habess ko ingat jau tu tak poyo dan perasan bagus? kau yang tak pandai buat kerja, kau expect orang bagi ko input, tak reti2 nak follow-up, harap orang yang busy call ko balik sediakan apa yang kau nak. mungkin kerja kau mengangkang jah tunggu orang bagi kau input kot, maklumlah kau tak busy macam lopa, so mana kau tau erti ‘terlupa contact balik’? kalau kau kena bayar sebab silap engko, memang padan dengan muka engkau jangan salahkan orang. sendiri vongok, sendiri tanggung. busuk punya perempuan.

      0

      0
  58. Reena says:

    I was doing my job dgn penuh tanggungjawab & amanah..unlike neeloya/neelopa yg mudah lupa! Input from her was 1 of the direction, for safety aku dah sediakan options wahai dolphine..opss derpina..kalau follow-up asyik mesin je yg jawab, baik ko campak jer hp ko tu jer dlm lubang jamban/kumbahan kalo tak nak jwb. Org lain pun busy gak, bukan lopa tu sorang jer yg bz..dah namanya input drpd lopa takkanlah aku pepandai nak petik drpd nyonya penjual sayur, tongong! “Terlupa contact balik” is such a LAME excuse for a person who lacks of professionalism & irresponsible towards others! Ko mana tau sense of responsibility sbb if u do, ko takkn menangkn pompuan berangan diva ni by all means! Ko ni mesti macai/runner neeloya tu kan..tu yg cergas jer backing dia. Backing sampai mampos uols! Ko pun sama vongok, busuk mengalahkan kumbahan IWK!

    0

    0
  59. Reena says:

    I was doing my job dgn penuh rasa tanggungjawab & amanah..unlike neeloya/neelopa yg mudah lupa! Input from her was 1 of the direction, for safety aku dah sediakan options wahai dolphine..opss derpina..kalau follow-up asyik mesin je yg jawab, baik ko campak jer hp ko tu jer dlm lubang jamban/kumbahan kalo tak nak jwb. Org lain pun busy, bukan lopa tu sorang jer yg bz..dah namanya input drpd lopa takkanlah aku pepandai nak petik drpd nyonya penjual sayur! “Terlupa contact balik” is such a LAME excuse for a person who lacks of professionalism & irresponsible towards others! Ko mana tau sense of responsibility sbb if u do, ko takkn menangkn pompuan berangan diva ni by all means! Ko ni mesti macai/runner neeloya tu kan..tu yg cergas jer backing dia. Backing sampai mampos uols! Ko pun sama vongok, busuk mengalahkan kumbahan IWK!.

    0

    0
  60. ciknini says:

    tak minat pun~~

    0

    0