Written by Bella | December 14th, 2016

Sejak drama Suri Hati Mr. Pilot ditayangkan, ramai yang merasakan gandigan Neelofa dan Fattah Amin cukup sesuai bersama apatah lagi kemesraan mereka itu bukan sahaja di kaca tv tetapi didalam kehidupan nyata juga. Ini membuatkan beberapa pihak berspekulasi yang mereka sedang hangat bercinta.

Lama berdiam diri mengenai isu ini, Neelofa menerusi akaun Instagramya telah tampil memberikan komennya tentang gosipnya bersama Fattah.  Menurut Neelofa, beliau menyerahkan soal jodohnya kepada Allah SWT.

Neelofa meminta agar tiada lagi pihak yang menyebarkan gosip kononnya beliau bercinta dengan Fattah. Mereka berdua juga memerlukan ruang dan masa untuk diri sendiri serta tidak mahu tertekan dengan isu berkenaan.

I am just a normal human being, macam korang, just want to live my life. I feel like people are judging me. Sometimes, apa yang I want to post on my social media, I always think like “What if they don’t like this?”, “Will anyone be offended by this post?”, “Should I even post this?”. To be honest, I feel a bit traumatized.

When reading news about my private life, especially things that are affecting my family, I kinda feel mad and sad at the same time. Talking about me is bearable, but my family and someone else’s family? That’s not cool. Atleast, atleast have some respect for my family and Fattah’s family. Apa korang rasa perasaan keluarga kami, bila orang orang luar seems to know more about us compared to them?

Whatever I do, my family is always my priority. They are my true love. How would you guys feel if your own family feels offended or disappointed with you? It’s the worst feeling ever kan? So I hope you guys would understand.I seldom talk about this but when it comes to jodoh, I always believe that if it’s stated in the book of Allah, if it’s meant to be then it’s meant to be. At the end of the day, Allah knows what’s best for me and both of us

I’ve discussed this with Fattah, we really hope everyone can give us some space and time. We really dont want to get pressured by the media (what’s written on blogs or newspapers), and of course we dont want to feel obligated just because we want to make our fans happy. Marriage is not something that you can just decide within a day, kalau ada jodoh tak ke mana kan?

So thank you guys atas doa-doa yang baik untuk Lofa and of course Fattah too, I really appreciate that. I hope you guys will continue to support my career and Fattah’s career! But for now, I just need some space to love myself more so that I can even love that special someone better.

Kadang-kadang kemesraan yang kita tampilkan akan menimbulkan seribu satu tafsiran. Namun, jika Neelofa sudah menjelaskan perkara sebenar, kami harap lepas ini peminat beliau dan Fattah sudah boleh terima hakikat yang mereka tidak semestinya bercinta.

102 responses to Neelofa Minta Gosip Bercinta Dengan Fattah Dihentikan

  1. Aku tak sangka.. says:

    Lopa Lopa….
    dah penat “gendang”…..
    giveup jua……….

    30

    0
    • zizang says:

      pulak dah. hari tu ber “baby” pelbagai.
      mcm binatang!

      47

      0
      • Kak Mah says:

        lopah oiiii, baik ko beli tudung nora danish tu je. ko zip kan muka ko kalau taknk kena gosip. beli 2 helai. boleh ko zip kan muka si fattah tu sekali.

        121

        0
      • Muslimah says:

        For every action there is an equal and opposite re-action. What does this mean? This means you started the fire and you get burned. Seriously, you are a disgrace to Islam. You are getting so unIslamic. Please buckle up, girl. Time to stop the fire and be quiet for a while.

        48

        0
      • Fakta atau auta says:

        sejujurnya percintaan ni direka demi melariskan drama michael ang tu mr pilot. sekarang bila dah overexposed dan drama pun dah lama tamat tapi masih org bercakap dan percaya mula lah mahu cari jalan keluar. tu la pasal. sekian….

        37

        0
        • Anonymous says:

          jugak nak lakukan tudung dia…..x pelek ke duk bawak si fattah ke hulu ke hilir launching tudung dia….apa kena mengena dahh….

          18

          0
        • Anonymous says:

          respek sama mizz nina. x perlu nk buktikan apa2 lagi. ada kelas nya tersendiri.

          34

          0
    • kak nam says:

      alahai, ni semua strategi lah guys. senarai pencalonan utk ABPBH akan keluar bulan depan. tu la pasal sibuk dok main tarik tali.

      okbai.

      20

      0
    • Anonymous says:

      lopah kalau bcinta mesti over. dulu dgn hans. lepas tu dgn kerabat. kini si budak menggalas mamat hingusan si fattah. last2 nanti ko jdi mcm si pajurah. nama dah busuk masuk indonesia… berlakon. sbb semua jantan dh muak masak dgn perangai ko. jgn jadi murahan please.

      10

      5
    • Anonymous says:

      terjangkit virus kamal adli dan emma maembong. bercinta macm budak2.

      26

      0
    • Kiah says:

      alolo… selalunya org balik dr mekah kekal beristikomah. yg ko, lagi menggedik. kesian tengok ko lopah. mcm desperate pulak.

      16

      1
    • Bukan coco says:

      Traumatised kepala hangguk kau lopak. Lopak ni mmg attention seeker dr zaman sekolah. Xleh org lebih dr dia. Kat meletop trying so hard nk speaking bagai padahal kalo suh speaking english full tegagap gak. Stakat mix bm english toksah nk bajet sgt. Mizz nina terer speaking humble ja ak tgok

      48

      2
    • Anonymous says:

      hajjah yg paling gedik…ko la lopak. buat malu je.

      17

      0
    • Anonymous says:

      sendiri cari pasal..menanggung la beb!!!

      14

      0
    • mak jemah tepi tingkap says:

      konpiyus makcik. bkn ke lopa yg mesra kat tv dan sweet2 dgn fatah ngah.

      makcik ingat nk jd bridesmaid.
      sweet….

      neeway makcik doakan yg baik2 aje utk lipa dan fatah sbb makcik selalu bermimpi lopatah bernikah dgn fatahngah #relationshipgoal

      nape tetiba jd cenggini .

      7

      0
  2. aku says:

    M.U.A.K full stop!

    11

    0
  3. Belum hajjah says:

    Apakejadah!?
    Motif ko post benda2 yg bajet sweet? Yg panggil baby? Brmanja bagai. Ko ingat org suka ka?

    17

    0
  4. bosan laa lopa says:

    Statement dia mcm mintak tapak kaki. Waktu dia gesel gesel patah, tak mau pikir dahulu pulak.. Sekarang sembang perasaan mak ayah kat kampung? Kau nyanyok ke lopa? Salahkan diri dulu lopa oiii.. Cantik tak guna jika tidak disertai oleh otak yg bijak berpikir.

    48

    -1
  5. Anonymous says:

    kau sendiri yg menggalak..ko pulak minta org henti bercakap???

    38

    0
  6. Anonymous says:

    dahtu knp nak sebok gi tgk si fattah tu main futsal? knp nak pegang muka fattah tu dlm meletop? sendiri yg minta, sendiri nak buat so tanggung je lah. ni contoh manusia yg bajet cun and bajet dialah alim warak. hakikatnya dialah yg paling gedik!

    35

    0
  7. Mat Bunga says:

    Kalau tak tahan kena gossip jadi artis Lopak …

    1

    0
  8. damai says:

    Statement apa nie, if x ada org ckp you dan pattah bercinta den stop tunjuk2 alah2 manja depan ramai dan stop to give statement “sy dah jumpa keluarga lofa”. so sape yg buat angkara sampai org pk that extent. baby sana baby sini apa cerita. Tengok pattah dgn ex dia dulu, the ex taklah menunjuk2 yg dia bercinta dgn si pattah, not like you. den wen you admit to professor madya about fattah itu apa. lu dan pattah semua ini POYO

    23

    0
  9. kutu says:

    citer lopatah lagi..
    mane yg smalam duk dislike2 komen orang tu cer komen sikit kat sini.
    bila orang kritik marah..bila orang kata BOSAN marah..
    ha ni pujaan hati korang dah kata STOP kait-kaitkan diorang lagi.

    yg lofa pon 1..ko dah tau permainan dunia seni ni mcm ne yg ko saje g tabur gula bagi acah2 sweet semut2 konon tu buat ape.bila fanatik kenen2 marah pulak.
    tudung pon dah laku keras kan..

    2

    11
  10. Anonymous says:

    tetiba dia sedar dia tu hajjah….tetiba dia ingat Allah balik….
    semua ni sebab nak lakukan bisnes….
    tapi fans lofattah masih macam sasau.

    19

    0
  11. Anonymous says:

    sekarang baru nak traumatised?
    lain kali tak payah lah touching2 ….duduk lah jauh2 sikit…tak yah senyum macam kerang busuk….sudah2 lah menipu peminat….sudah2 lah jadi hipokrit….sudah2 lah untung bisnes dengan menggendong si patah tu.

    16

    0
  12. Anonymous says:

    kat melodi semalam….neelofa cakap fattah tak jumpa pun mak bapak dia….
    fattah menipu lah tu….hahahah…kantoi sudah..

    7

    0
  13. Anonymous says:

    pening la baca kisah theyols. mcm pertandingan raja lawak la pulok.

    8

    0
  14. cikodot says:

    Alahai,,,hajah yg bimbo,,,dh korang yg mcipta gossip,,,
    Sikit2 ok lg,,,ni dh mgalah cinta monyet bdk skolh mnengah,,
    Gedikss overload,,

    10

    0
  15. Azwan says:

    hajjah gedik!!! eeee…a

    6

    0
  16. Anonymous says:

    so stop being gediks.. ktorg pon muak laaa

    4

    1
  17. Anonymous says:

    gatal bijik… lepas tu kau pulak traumatized.
    hahahaha. belah lah…

    4

    0
  18. Fidot says:

    Aku x minat akak dia. Yg tu mmg kompom memalukan keluarga sbb gaya mcm laki bini tp x kawen2. Sekian…

    1

    0
  19. xfaham says:

    alahai komen2 kt sini..bca IG lofa sekali lalu iols dh faham..lofa xnafikan atau mengiyakan diorg bercinta pn..juz dia mntk space untuk relationship dia normal mcm org lain..kalo ade jodoh dia and fattah sape kita or lofa nk menidakkan..xblh ke doa yang baik2 untuk org lain?

    31

    1
    • Anonymous says:

      setuju.. ni satu je jumpa komen yg betul sket

      12

      0
    • Anonymous says:

      habis tu…hentikan lah selfie bergambar berdua. gedik juga sebenarnya dua2 ekor.

      11

      0
    • Anonymous says:

      ye ke tak bercinta….perlu ke nak menunjuk2 hubungan tu?
      perlu ke ber baby…bukak hadiah sama…posing manja2.. perlu ke statement dah jumpa keluarga…perlu ke hulu ke hilir bersama ….menggeletis dalam meletop bila fattah dtg…mkn pinggan sama…lap peluh…bersentuhan tapi guna alasan sbb berlapik…

      11

      1
  20. Anonymous says:

    bila pulang dr mekah tapi gagal beristikamah.

    6

    0
  21. Shah says:

    Tapi kenapa dia pergi makkah tapi still macam tak ubah. Then nak pergi makkah balik. Apa strategi dia? Untuk memuncak kan populariti lagi ke? Sebab orang Malaysian kan suka artis mengerjarkan umrah and all. What’s her next stratergy for doing developing her business again?

    7

    1
  22. Madah Pujangga says:

    kalau pergi mekah balik pun masih bergelumang dgn industri yg penuh taik ni, takkan berubah la. sesuci mana pon awak kalau masuk jamban, wap dan bau taik tu akan melekat kat baju juga. mari ber huhuhuhu….

    7

    0
  23. Anonymous says:

    masa pelawak solo dtg meletop neelofa mcm nak taknak layan jer..
    tapi masa afghan dtg siap selfie n sebok tarik perhatian afghan.
    malu nye tgk.

    17

    0
  24. anonymous says:

    satu je nak cakap…bila Allah dah kasi kita segala2nya …dia pasti nanti akan uji satu perkara yang kita tak dapat miliknyai…dan itu adalah ujian dariNYA…jika ujian itu adalah takdir atau qada dan qadar ia tidak akan dapat diubah hingga akhir hayat..contoh tentang jodoh ada orang takde jodoh sampai akhir hayat, takde anak sampai akhir hayat, sakit tak baik2 sampai ajal….ada orang kawin cerai tak sudah2 sampai akhir hayat….dan macam2 lagi ujian…sbb kehidupan di dunia tidak pernah sempurna dan takkan sempurna..sbb Allah telah menjanjikan syurga tempat kita miliki segala galanya dan kekal selamanya….

    8

    0
  25. Sherry ibrahim says:

    Sendiri gatal lepas tu tak mengaku..masih mengharap nak jadi queen ke lofa oiiii..

    4

    0
  26. Anonymous says:

    hak tuihhhh

    3

    0
  27. abby says:

    apasal nama aku naik kat atas tu. kejam..oh kejam. :(

    1

    0
  28. loyalmalaysian says:

    sendiri tergedik2 lepas tu ckp trauma…cuba ko biasa je…xdenya org nak mengata…

    3

    0
  29. konon2 says:

    haters ni x suke lofa konon2nyer….tapi followers ig dgn like ig bukan main byk lagi…like kadang2 smpi 100k..atau pon kurang dari tu 60-90k…kira retis malaysia byk jugak la selain lara alana dgn hanez zalika.hmmm…

    0

    0
  30. melati says:

    Aduiiii …Neelofa , kalau kt Negara China umur mcm ko ni dh hantar ke kebun , hukum tembak dh…jgn lah memilih sgt !! konon2 nk Jantan mcm Dato Muzzafar tu..!! kawin jer lah dgn Kambing jantan Neelofa nanti bila tua tk lew awak bercakap dgn Kucing sorang2 …hihihihi

    1

    1
  31. melati says:

    Lagi 1 , terima jer lah Neelofa dh memang Fatah jer ko punya standard ..!!!!

    2

    1
  32. isteribomba says:

    Kalau xnk org dokkk cakap pasal korang xyah nk kepit2 sangat la lopah.

    7

    0
  33. Anonymous says:

    lakonan cuma nak dptkan award..klu awal mengelakan kn senang

    6

    0
  34. SEMALU says:

    Doa yang baik baik, nanti orang lain juga akan doakan yang baik baik untuk kita. Lelaki yang menghargai kita adalah lelaki yg melindungi maruah kita dan keluarga kita. Wang ringgit boleh dicari. Jika kamu sudah rasa punya pasangan percepatkanlah pernikahan agar syaitan menangis kerna tidak dapat menggoda kita. Tiada istilah bff antara lelaki dan perempuan. Cinta seutuhnya boleh di pupuk selepas kahwin. Jangan menyangka rezeki akan tertutup dengan perkahwinan.

    4

    0
  35. Anonymous says:

    menate ko trauma. pakaian x selari dgn perbuatan. shit la.

    3

    0
  36. Anonymous says:

    hajjah gatal…

    6

    0
  37. buntat says:

    aku naik menyampah dengan peragai gedik engkau. Geli aku!!
    Hajah tapi perangai macam entah hapa entah. Miyang semacam je.

    3

    0
  38. org johor says:

    buat malu org kelantan je.

    5

    0
  39. KAK NAM says:

    KAU YANG GEDIK OVER SANGAT LAA LOPA. PASTU BILA FATAH BUAT RELAX2 JE KO MEROYAN TERUS KELUAR STATEMENT “HANYA KAWAN”. NAPE TAK DARI DULU KO NAFIKAN? HERGHHHHH….ANNOYING! TUDUNG DAH LAKU BERJUTA, FOLLOWERS IG DAH CECAH 4M, TERUS KO BAGI STATEMENT “TOLONG HENTIKAN GOSIP BERCINTA DENGAN FATAH”. KAU YG MULA2 GEDIK WEIII. DOK GESEL2 BADAN KAT FATAH. HAJAH HIPOKRIT!!!

    6

    0
  40. anon says:

    semalam family dia live ada kat MeleTop…naper ekkk???

    1

    0
  41. Anonymous says:

    artis mmg selalu mcm ni erk?….ke hulu ke hilir bersama, selalu upload gmbr bersama2 smpai buat org buat andaian mcm2,then bla dh kerap kuar cite2 mcm ni mula la rimas…rimas yg dibuat sendiri! next please!!

    11

    0
  42. yana says:

    suruh diam la..sbb nk p ngorat agong pasni..dl kan ada gosip2 dia bakal kahwin dgn agong tu.haiiii la..sape la btuah dapat agong tu

    7

    0
  43. elly says:

    ek eleh lopa nih…dah ko yg dok gedik upload gambo video bagai dgn si patah tu pahtu nk suh jgn gosip pulek???…. ish3….

    3

    0
  44. Kiah pekasam says:

    Ala kesian patah. Baru nak up dah ade yg tgn gatal nak tarik die turun (tgn gatal hajah suka pegang peha & dada patah)

    Xpe patah, kiah sokong kau. Xyah la layan lopah..cheap2..
    Kau g buat duit dah.. Kau tu muda begetah lg. Suka amek wuduk lak tu. Buat job byk2. Babai hajah lopah i gerak dulu ye

    2

    0
  45. MKH says:

    ko yg menggedik pastu nak sentap plak..pahal niii

    3

    0
  46. Anonymous says:

    tu la mulut ce-LOPAH lagi padan muka lu.

    0

    0
  47. LUPAH says:

    lopAH SEMALAM KAT MELETOP GEDIK SGT BILA AFGHAN MASUK. SEBELUM TU MCM NAK TANAK JE LAYAN AMIRA & AMAR

    3

    0
  48. Anti gedik dn sombong says:

    Teringat masa live chat mcd nmpak betul gatal si lofa ni suap fattah makan burger lg..ishhh post bagai nak gila at least dgn sombongnya buat statement tak de apa2..puikk pnya perempuan. Klu lofa la jd bini agong tak dpat aku byangkan gaya si lofa dn family nya .

    5

    0
  49. Atv says:

    Lain kali elakkan lah fitnah org kalo betul xda apa2 dgn fattah tu. Jauhkn lah diri bukan nya lg nk tunjuk mesra tawa tawa gurau senda

    2

    0
  50. Embun suci says:

    Horay horay horay ..pandai u acting Lofa.
    Yg penting bak kata mentor i .. DUIT MASYOK!!!

    4

    0
  51. Anonymous says:

    Knapa x tego fans club u? Dorgkn yg sibuk lofattah x hbis2. N pelik fans…neelofa minta space spy x dganggu tp apsal kat ig lofa sibuk kta be strong.? Fans yg bebal. N lofa ak xphm mcm mn ko leh tergedik sgt smpai bersilang tgn mkn mcd dgn fattah. Baik kawen je.

    2

    0
  52. insaf says:

    Artis yg sengal akan dihentam netizen. Kalau lopa baca komen komen ni semua, hrmmm.. Harus insaf.

    1

    0
  53. Sam says:

    Hahahahah adoiii. Yang hang p upload gambar dengan pattah, status dengan pattah, memangla mengundang percakapan orang ramai. Tak payahla nak merintih sangat dengan nasib “malang” ko Lopah ooiii. Bende macam ni, stakat macam main main couple kat skolah jek. Usahler nak drama sangat.

    P/s: Nara, idola hang tu dah bersuara. Takmo dah gossip gossip gini. So harap hang paham la yer. Tuan punya badan pon da muak, apatah lgi kitorg ni.

    3

    0
  54. Meluat says:

    Kat malaysia ni lopak sorang je ke artis yg kena gosip cintan cintun? Gosip tu pun timbul atas perlakuan MESRA korang dua ekor wat. Then pasai apa smpai dok traumatized?????cmni le lopak….ko toksah dh la sibuk nk brlakon drama dah….artis lain yg byk brlakon drama pun x gosip teruk mcm ko…ct saleha..zara zya…tiz zaqyah..professional je….yg ko bru 1 drama je kut.siap bwak ke luar set…kayu plak tu..g jual tudung je la lopak!!!!

    1

    0
  55. lintaktauapa says:

    alahhh mentang2 sultan kelantan dh naik jd agong tetiba xnk ckp… jengjengjeng lopa.. kalau kau xbuat org tak mengata. simple je…

    apapun semoga bahagia dgn life kau lofaaa

    3

    0
  56. Anonymous says:

    lepas tengok neelofa semalam tetiba aku perasan neelofa hanya layan orang2 tertentu sahaja…dia suka lelaki hensem saja ke?
    bila tengok dia dengan pekerja dia pun macam tak mesra. her staff kat ofice tak nampak happy mcm staff vivy yusof di fashion valet.
    something not right with her?

    2

    0
  57. Anonymous says:

    lofah …be a good muslim first….ingat dulu masa u pakai tudung u citer pasal surah annur….yg u baca…ayat dari Allah…. jatuh kan slendang menutup dada mu…..u ingat tak?… that was ayat yg buat u tersedar pasal aurat….tapi now tgk tudung u singkat memanjang.

    2

    0
  58. Anonymous says:

    haha…ap siot…kalau dia x trgedik gedik dgn fatah xde mana org pikir dia bercinta…dlm drama dok sweet2, kat luar pon sme…lpas tu tuduh org kat mngumpat dia brcinta…bukak hadiah sama2, lpas tu pnggil baby2…what the fish…mmg x suka dia still drama tu lgi…sbb bila bukk timeline x abis2 muka dia dgn fatah naik n org duk puja2…nmpk sgt nk publisiti murahan…pd fatah padan muka…mcm kne game balek je dgn lopa…post sebelum ni siap ckp dh jumpa fmly lopa…hahahaha…

    3

    0
  59. Anonymous says:

    Lagha…kesian

    0

    0
  60. Anonymous says:

    Tak salah cakap lundun ok tu, trauma?
    Takut org faham kah? Minta sokongan orang speking lundun pula kali ni. Maklum lah bukan org melayu….tapi siapa yg post ya baby dlm ig mu dia tahu baby sayang berjuta peminat dia post pula kan baby

    1

    0
  61. abu says:

    biasa la artis kalau nak lakukan drama atau filem mesti ada publisiti murahan. lofa lofa..masa drama tengah tayang bukan main bagai. haha.

    2

    0
  62. Victoria becks says:

    Yg post gambar hampa berdua sapa?yg dok berkepit tk ingat dunia, alih2 tk bg buat gossip plak..lopa patut masuk MLM 2017 la..kalau masing2 tk menggeletis tetibe ada gossip cmni tkpe jgk..ni hmmm.. sendri pikir la beb..

    3

    0
  63. sentap says:

    dah sendiri tergedik kemana je berdua..selfie la…adegan manja2 suweet potong kaki konon…lagi nak salah peminat…propa je dia ni…

    0

    0
  64. haha says:

    aku tgk dia yang menggedik lebih dalam anugerah melodi tu..pastu kalut suh minta gossip dihentikan…sendiri cari pasal

    1

    0
  65. meluataku says:

    cik neelofa,

    kalau tak nak kna gosip bercinta, tak yah la tergedik2 nak kuar dgn laki tu..senang..abis citer..
    ni kau yg gatal mengela nak ikut sana sini, gi lepak dgn laki tu…so ko nak blame ur fans , public all?

    sebelum nak ckp per2, suluh diri tu..
    dah la kau pakai tudung..patut jaga diri dlm pergaulan antara perempuan dgn lelaki.

    ko tgk umi nazeera tu cukup la..
    sebelum ada ikatan tak der plak tergedik2 kuar dgn laki..

    1

    1
  66. peahkokan says:

    Bkn dl korang ke yg beria? yg tunjukkan gedik tu koranfg kn? kalo buat professional rsnya org gosip kejap je

    0

    0
  67. FS says:

    Astagfirullahalazim.Cukup2lh tu.Jgn kutuk2 jgn mrh2.Tak da mknanya.Doa yg baik2 utk smua hati jd tenang.

    1

    0
  68. unknown says:

    semua orang kat sini nampak sangat jealous dengan neelofa. ya la dia lagi pandai, lagi cantik, lagi kaya dari korang semua. dan Allah bagi dia rezeki melimpah ruah untuk pergi menunaikan haji di usia muda. korang tu, Allah tak bagi rezeki lagi nak pergi ke ‘sana’ sebab perangai korang yang macam ni lah. busuk hati.

    1

    1
  69. Sara says:

    Seriously lofa? As if ayt tu nk smpaikan..”eh tlgla jgn gosip i dgn patah. I tau la i femes..i mtk space sket..tlggg…rmai sgt duk push i..” ewwww..ke sbnrnya ko tkt patah tu xnk kt ko..jd putar ayt mcm ko xnk

    1

    1
  70. tecit says:

    lofa, for me when ure signing contract for michael ang’s drama surihatimrpilot, u have downgrade urself. n all those publicities u have to made it urself (with fattah) becoz of the agreement have made u downbelow. u should have reread the script & i really hope u pick the right script like 7harimencintaiku. Not just unstudied surihatimrpilot script which is very low quality & that script is only rely on ur popularity & fattah’s great body.

    Michael ang have been using u & fattah a lot to make his drama popular but the script itself doesnt seem interesting.

    remember nur kasih acted by tiz zaqyah?. i never known her before that drama. that is the power of the script im talking about. u shouldnt have risked ur already popular self to make that drama meletop. interesting script is as much important as the actor/actress itself.

    i wonder if u are the one who’s being playing mia adriana now on 7harimencintaiku. i was very & really waiting for u to play this character. I’m dying to know how good u really are if u are given the right script.

    im still waiting. im not givin up on u.

    n plis stop those bullshit with hashtag lofattah n all. the drama has end & it doesnt even stick to my head. i doesnt even missing it. i guess maybe u & fattah are just doing ur job. doing what u has been agreeing in the contract.

    0

    0