Written by serenity | November 23rd, 2011

Lambat sehari gosip ini. Neelofa Mohd Noor, yang kian terkenal waktu ini telah mencuri perhatian peminat industri seni tanah air semalam kerana kenyataannya yang mahu belanja pasukan Harimau Muda yang telah memenangi pingat emas sukan SEA makan. Peminat bola juga rupanya Neelofa ini.

Biarpun mendapat pelbagai reaksi berkenaan hajatnya itu, kami harap Neelofa akan meneruskan niatnya. Beruntunglah  anggota pasukan Harimau Muda, sudah berpenat lelah bermain mati-matian demi negara, ada pula pelakon cun mahu belanja makan. Kalau kami, sudah tentu tidak akan menolak pelawaan itu.  Sambil makan sambil tengok Neelofa.

Dalam berita lain, laman media Murai telah melaporkan mengenai Hans Isaac yang digosipkan sedang bercinta dengan Neelofa sudah mengakui mereka sedang mengenali hati budi. Hans dipetik sebagai berkata:-

Mengenali sikap saya, kalau saya benar-benar cinta, saya akan pergi dan sedaya upaya mendapatkan perempuan tersebut. Malah tidak kisah langsung dengan apa yang orang akan cakap.

Betul tu, biar la orang nak cakap apa pun kan? Yang penting happy. Kami di BeautifulNara berharap Hans akan ketemu gadis yang diimpikan itu. Orang kata, usia hanya sekadar nombor, kan? Kan? Kan?

***

Seminar Pengurusan Amalan Terbaik Badan Bukan Kerajaan (BBK) bakal dilangsungkan di Hotel Putra, Kuala Lumpur pada 25 hingga 27 November.


Penceramah-penceramah yang bakal berceramah ialah Norman Abdul Halim dari KRU Studios, Malaysia, Sabri Buang dari Wildlife Reserves, Singapura, Bapak Bhawika Hikmat Prasetya dari Saung Anglung Udjo, Indonesia, dan Sorana Boonbunlu dari Thailand. Program ini diadakan untuk membimbing Badan Bukan Kerajaan (BBK) agar lebih berdikari dalam usaha mendapatkan dana bagi melaksanakan aktiviti atau program persatuan tanpa bantuan sepenuhnya dari pihak Kerajaan. Maklumat lanjut, hubungi 03-20523600.

175 responses to Neelofa Mahu Belanja Pasukan Harimau Muda Makan Kerana Menang Pingat Emas Sukan SEA

  1. KakLong says:

    Nape aku rasa mcm ada udang si sebalik mi ni??

    0

    0
    • haaa yok says:

      betol lah….aku pon jumpa udang galah di sebalik nasi goreng…untunglah kan…hahaha

      0

      0
    • kan…aku pun RASA…belanja ada makna tuuuuuuu…haha..teckteck harus berjaga2…:D **justsaying**

      0

      0
    • KK vogue says:

      die kan mmg suke mcm 2..nak cepat top… pasni confirm ade gosip bercinta ngn pemain bola… nk tiru rita rudaini n ayu raudhah la 2.. weyy lakonan dowg lagi hebat dr ko.. x payah kecoh2 pasal bola..dowg tetap top..!

      0

      0
      • minah jambu 24jam mengadap computer says:

        kalau neelofa nk sangat ngan pemain bola boleh ajeeeee tapi jangan rembat apek tu dahlia teck punye ok jangan nk main rembat jeeeeeeee huh !!!!!!!! kenape nk belanja pemain2 bola pulak ! dh tkda orang lain ke nk belanja ! banyak jantan2 hensem kenape pemain bola???????? ni mesti dia nk buat pengecaman ni yg mana satu yg dia nk kn? please la neelofa kau tu jambu jangan buat benda2 stupid cm ni …….

        0

        0
        • sajasaja says:

          alah..dahlia tokk tu klu nak dibanding dgn neelofa..jauh panggang dr api. Neelofa memang cun melecun, takde mekap pun sweet sangat. Dhlia tokk tu harap baju bukak sana sini. Muka pun mcm org tua mekap kalah minah thailand kat bukit bintang. Kalau apek dpt awek cun camneelofa sure dia tak pandang lain dah

          0

          0
        • sajasaja jugak says:

          kalo neelofa ayat sket si apek tu confirm apek layan.sedangkan si cicak kering tu pun die hadap, ni kan pulak yg cun melecun kan. JADI AKU SANGAT SOKONG KAU LOPA BELANJA MEREKA BERSAMA NIAT KAU NAK MENGGATAL TU.dan aku cadangkan kau menggatal lah dgn si apek tu, biar si dahlahliar tu meroyan. die bajet die paling cun dah tu. ha hambek ade awek yg berkali2 ganda cun nak belanje bf kau. ape kau rse. hakak xkesah keww???selamat meroyan

          0

          0
        • bujang says:

          perempuan gatai macam tu laaa… minah oi…
          belanjalah peserta2 wanita yg. pulang dari sukan SEA . Sama2 spesis x mau….lelaki bukan main gedik lagi.
          x sesuai….

          0

          0
    • kamariah says:

      neelofa bende mcm ni pun ko nk layan….bkn x bg ko suport tp sekadar ko sokong pasukan malaysia pun dh ok…x yah lak nk beria2 belanje mkn…..poyo lah ni panggil gedik santai…..

      0

      0
    • Adinda says:

      haha nak tumpang glamour lah tuh.. :P

      0

      0
    • Pemain jer ker? anak isteri diaorg? jurulatih? Presiden FAM? Jawatan kuasa Persatuan? kena gak tu. Sebab ini semuanya usaha berpasukan.

      Tapi siyes cakap larrr… aku ulang balik kenyataan aku. Buatlah doa selamat… tak yah nak berdinner-dinner… hatta candle light dinner atau mentol light dinner ke. Yer tak?

      P/S: Tak nak try Traffic Light Dinner ker? ok gak tu… duk tengah-tengah simpang jalan. Hahahah….

      0

      0
      • minah jambu 24jam mengadap computer says:

        betol tu…kalau nk belanja biar belanja semua sekali kenapa nk belanja pemain2 je ! aidil n zakuan kau tknak belanja? dorang pn pemain bola jugak huh !!!!!!!!!!

        0

        0
    • mysara says:

      Cih, eja Malaysia pun salah. Tak kira la typo ke apa ke, eja nama negara tu betul2 sikit.

      Murahnya hati nak blanja hero2 kita makan? Murah hati ada makna tuuu..

      Dalia Teck Aun,..jaga2,..ada yang nak carasssss

      0

      0
      • 1/2 Tiang says:

        Dahlia teteck kena bawak cili api….sambalkan pepek nelopak………
        Biar Jejari Runcing memetik piano dengan lagu ..
        Apek jaga depan ada loooopak
        lompat pek ….lompat pek…..
        Tangkap pek….taaangkapp……tangkap tek……….

        lagu ni diulang2 hingga majlis mengurat neelopak selesai.

        0

        0
    • JULIA says:

      MALASYIA ??????? alahai artis .. mcm mana ni org malaysia pun x reti nak eja nama negara sendiri ????? buat malu jerrrrr :-(

      0

      0
    • budak botak says:

      jangan buruk sangka kat orang..tak baik.. mana tahu dia betul2 ikhlas.. biarkanlah dia nak belanja sape pon..duit dia~

      0

      0
    • ape de pada rupa says:

      nak tryyy apexxx keee hahahah

      0

      0
    • macam2 says:

      korang ni..pikir pelik-pelik terus..

      bukan macam tu…kan ayah neelofa tu ada bisness restoran yang glamour…aku xingat dah kat mane…tapi
      agak glamour la restoran tu..sampai kan tun mahathir dan pm pon makan kat situ..

      tu sebab dy terkeluar idea nak belanja tu..

      p/s: aku bukan memihak mana-mana pihak tp aku ckap benda yang aku tahu la.

      0

      0
    • Lady Tiger says:

      Nak GODA khairul fahmi tu..
      silakan………….

      TAPI

      BADDROL ko jgn kacau..AMARAN ! haha

      0

      0
      • panglima bakhtiar says:

        daripada belanja pemain2 malaysia lebih baik pegi belanja pengemis kat sekitar kl….pemain2 malaysia masing2 dah dapat 30 ribu daripada sultan bola…

        0

        0
  2. cun says:

    aku suka, bujang sama bujang…..wah!!!!

    0

    0
  3. sally says:

    apsal eja Malaysia mcm tu..? dah jadi malasyia… isk isk

    0

    0
  4. zammy says:

    Malasyia? MALAS YIA?

    how cud they dont realize it? cause she cantik?

    0

    0
    • N.I.A says:

      ala..come on la…typing error..manusia kn x lari dr melakukn kesilapan.kdg kita sendiri x sedar kita ada bt salah..mustahil la seumur hidup awak zammy awak x pena salah type or tulis even sekali.. janji kita tau niat dia ikhlas..thats all..x yah d besar²kan..peace yaw~

      0

      0
    • Mustopa says:

      Kt twitter dia dh mintak maaf. TYPO je pon.mcm ko tak penah silap taip.hoh!

      0

      0
  5. apa2 aje says:

    hmmmmmm…….apa2 aje

    0

    0
  6. apa2 aje says:

    Hmmm….apa2 aje lah

    0

    0
  7. Lady Storm says:

    Neelofa ni cantik ker? Siapa pernah jumpa face to face? Kenapa ramai sangat mengkagumi Neelofa? Siapa dia? Apa sumbangan dia pada masyarakat ? Pada negara?Janganlah nak agungkan sangat artis…lagi bagus kalau kita Wirid untuk hari Rabu ???????????? ????? ????? ????? “Astaghfirullahal’Azhiim(1000x) …..

    0

    0
    • anonymous #85 says:

      yg kau nak bertarbiah kat sini apahal…
      kenapa suka sgt nk halang apa yg org suka,
      tau ler ko anti-artis…
      tapi dengan pendekatan sebegini,
      kau igt org suka? berminat nak ikut contoh? rasa insaf?

      yelah2…org dah phm, satu dunia dah tahu…ko lain dari manusia lain…ko lagi bertamadun…1st world mentality
      itu je yg ko nk ckp kann…

      0

      0
    • woohoo says:

      ape sumbangan die? well satu malaya opppssss satu malaysia dah tau die penyumbang gambar2 untuk lelaki berimaginasi ketika cap kalicap cap cap cap cap… hahaha…. paham? *statement sarcastic ni.. kalau korg thumb down maknanya korg pending.. kekeke.. :p

      0

      0
      • bujang says:

        cissssssssss……x tergoda pompuan cam tu…..
        sebab parut kat dahi….dulu suka mengendap kut….kena pelekuk dahi ngan senduk……

        0

        0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      betol betol betol mlaysia Volehhhhhhhhhhhhhhhh apek Volehhhhhhhhhhhhhh yeahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh LOV U APEKKKKKKKKKKKK

      0

      0
    • hati2berhati2 says:

      aku kagum sebab dia jelita pakej cerdik…..

      she got 10As in spm….. sgt bermotivasi tuk remaja

      aku xske gedik tp ba wau da wau ha…

      0

      0
  8. tutti fruitti says:

    Wah syok ler harimau Muda dpt dinner ngan Loofa nanti….tapi…jgn ngurat KFCM ye cik LOOFA…nanti DAHLIA marah nanti….hikhikhikhik…

    0

    0
    • lantak korang la.. says:

      Loofa ngorat KFCM pun apa salahnya..dl dia pun amik dr elia… baru la adil

      0

      0
      • bujang says:

        Ngelabah bewak siDahlia Teck skrg. ni……….
        biarkan mereka berebut botol budu apex……

        Aku rasa dia dok idamkan apex…sebab nk. balas dendam….Dahlia berjaya tawan apex dari Jejari Runcing dulu. Mungkin nk. ajar siDahlia tu..

        Blahlah ko apex oiiiii…..pompuan2 ni akan rosakkan karier ko nnt.
        Rujuk balik ngan Tunang ko dulu……..
        ko kan hanyut nnt………ibaratkan dia org. ni ombak ganas Tsunami………

        KUPU2 HIASAN DINDINGMUuuuuuuu….
        SAMPAI HATI KAU TINGGALKAN ELIAAAAAA
        kalu aku…..aku pilih Elia…..

        0

        0
      • Suri says:

        Haha..suka je klu Lofa ngorat kfcm…kihkih..lg pon dahlia siyes nmpk mcm baya rozita Che wan

        0

        0
  9. HaLiMau says:

    menggelabah + gopoh gapah je minah ni..

    0

    0
  10. aku says:

    ni la die contoh artis yg bakal merosakkan prestasi pemain bola sepak negara….huhhh

    0

    0
  11. dahlia teck says:

    ALAHHH DIE NK PIKAT KFCM JEK! SBNYE NK AJK KFCM LUNCH, TP COVER LINE NK BANJE SUME TEAM HARIMAU MUDA NIH..

    DIE NI SELALU MSG2 DGN KFCM! MGATAL!!!

    0

    0
    • mizzct says:

      iyeke???
      mmg dh agak dh mst ada agenda minah nih.
      PM pn xblnja g dia dh kelam kabut..
      nk ngorat geng bola la 2.
      ewwwwww~

      0

      0
  12. pelik says:

    hek eleh, die igt die sape? huhuhahah

    0

    0
  13. cha says:

    eja Malaysia pun salah.. payahla artis ni…

    0

    0
  14. saya ok jer! says:

    ala korang ni. orang nak belanja pun cakap ada udang di sebalik batu.. korang jeles cakap je la. tak mampu nak lepak dengan footballer kan. uweks!

    0

    0
    • nelly says:

      abes kau pikir dia mampu..weh player kita tu lg busy drpd nk layan dia pg mkn..apa barang..kau ingat neelofa lawa sgt ke?korang kalau pnh jumpa dia live baru korang tau..biasa2 je,,kalau tak mekap lawa lagi makcik jual ikan

      0

      0
  15. gincu says:

    DAN DAN LA NAK BELANJA MAKAN KAN. MACAM SOMETHING FISHY JE. HAHAHA. KEMANAIN KO KAN. DAH ADA YANG BERKENAN LA TU DALAM SKUAD HARIMAU KUDA. :P

    0

    0
  16. neelofa says:

    dh mcm gedik plak si neelofa nie…aduussss…..cam geli plak mak tgk dia nie….

    0

    0
  17. anonymous #85 says:

    elok kekah je si neelofa nih…
    nak sangat bermain dgn ‘rimau muda’ kann…

    0

    0
  18. ek'eleh says:

    ade ler tu berkenan kat slh sorg harimau muda..dan2 nak blanje mkn..hahaha..atlet renang berirama menang emas ko x nak blanje ke lopaa?

    0

    0
  19. mizzct says:

    btol 2. atlet len yg dpt emas dia xnk plk.
    dia dh aim sape2 dh 2.. tp cover nk blnja mkn. mcm cik dhlia 2 ckp.

    0

    0
  20. norah_111 says:

    ehem !! blnje la sume penyumbang pingat emas lopakkk oii.. baru adil dan saksama.. byk lg yg sumbangkan emas lebih dr 1 selain harimau muda.. huhuhuhuhu…

    p/s : congrats utk semua team malaysia di sukan sea..

    majulah sukan untuk negara !! PROUD !

    0

    0
  21. Budak Nakal says:

    Malasyia!= Malas yia!

    hhihi

    0

    0
  22. JEJAKA S says:

    ok r 2 klu nk blanja leyh gak tambah pahala kn3…

    0

    0
  23. meha says:

    memule sy mmg tk bpe nk minat kt neelofa nie but bile sye tgk dia wktu mnyampaikan awrds wktu AIM bebaru nie..sya amat tertarik kt neelofa…dia punyai personaliti yg amat manis skali…dgn suara yg merdu bile bckap…insyaAllah she can do it very well when she host for NONA…i think she can do it without fara fauzana though..

    0

    0
  24. Maria_cinta says:

    ntah……..atlet lain pun berjuang untuk negara…..dpt pingt mas blnja lah semua…kan adil tuh………………haahhaaha

    0

    0
  25. Maria_cinta says:

    yup memang manis…prangai pun kena manis jugak yer…neelofa

    0

    0
  26. gegeh says:

    Lofa kan ker ade restoran sendiri.. huhu tak salah ler dia nak blanjer pemain bola tu.. orang nak buat baik pun…korang nak terhegeh2….kalo buat jahat pakat menegji..buat baik..mcm2 ler..fikiran dan hati busuk..tak penah tengok orang senang..cer korang yang belanja..

    0

    0
  27. Tak Minat Artis Zaman Sekarang (TMAZS) says:

    SORRY TO SAY…

    SYA TAK BRAPA SETUJU SGT KALAU DIORG DIBERI GELARAN HARIMAU MALAYA…

    SEPATUTNYA HARIMAU MALAYSIA SBB KALAU MALAYA, TU KHUSUS TUK ORG SEMENANJUNG SAJA, SABAH SARAWAK CAMNA? SAMA GAK DLM 1MALAYSIA KAN…

    SO, BAIK PANGGIL DIORG HARIMAU MALAYSIA…

    JANGAN LUPA, SABAH SARAWAK PENGELUAR HASIL BUMI TERBESAR DI MALAYSIA… TERUTAMA SARAWAK, PENGELUAR LADA HITAM TERBESAR DI MALAYSIA DAN PENGIMPORT LADA HITAM DI DUNIA…

    HOPE ORG BERKENAAN BG GELARAN HARIMAU MALAYSIA…

    SEKIAN, TERIMA KASIH…

    0

    0
    • Tak Minat Artis Zaman Sekarang (TMAZS) says:

      ***pembetulan…

      bkn pengimport…sebetulnya PENGEKSPORT…

      0

      0
      • cikbulan says:

        alahai..part tu pun maw jadi isu! janji kite 1 malaysia..suma pun taw…malaya ka..malaysia ka..suma negeri masok! adoiii..ce la buka ckit minda tu… grrrrr

        0

        0
    • Dr. Fazeley says:

      btol tu TMAZS… lg satu hal, aku selalu terdengar ckp “seluruh malaysia termasuk sabah dan sarawak”… WTF?? bukan seluruh malaysia tu mmg dh termasuk sabah dan sarawak ke?? hal serius mcm ni patot diberi perhatian….

      p/s: lofa nk blanje pemain2 msia?? duh…. =.=

      0

      0
      • Tak Minat Artis Zaman Sekarang (TMAZS) says:

        cik bulan,

        mmg buka minda la ni, mmg nk dijadikan isu…

        kita sekrang guna ptaan malaysia k, bkn malaya lagi cam tahun 50an dulu…

        sabah swak tmasuk dlm malaysia… mmg ni satu isu kalau asyik guna ptaan malaya ja… org sabah swak mmg tak puas hati kalau mcm ni…

        tolong pkir la… time election kalau xde sabah swak, mau jatuh satu malaya tu di tgn pembangkang…

        btw, tahniah neelofa, belanja la anak2 malaya tu mkn… sokong MALAYSIA menang…!!!

        MALAYSIA BOLEH…!!!

        0

        0
        • pelik says:

          nama team harimau malaya sebab memang name spesies rimau tu HARIMAU MALAYA atau name saintifiknya Panthera tigris malayensis. Mane ade spesis Harimau Malaysia. Bukan nak reject Sabah Sarawak dalam isu ni. Leh baca kat cni: http://ms.wikipedia.org/wiki/Harimau_Malaya

          0

          0
        • huh says:

          bagi aku yg minat bola sepak ni, malaya tu merujuk kpd seluruh malaysia.. tu hanya perkataan yg disebut2 tanpa merujuk kawasan yg mana.. dah sah2 sabah sarawak dalam malaysia kan.. awak yang sebut “mau jatuh satu malaya TU di tgn pembangkang” yang seakan2 membahagikan perkataan “malaya” dgn sabah sarawak… “harimau malaya” hanya satu gelaran untuk pasukan bola sepak kita.. pingat emas yg dimenangi harimau muda atau harimau malaya tu kebanggaan seluruh malaysia.. jangan nak dijadikan isu benda2 remeh ni…

          0

          0
        • xmaugaduh says:

          betul tu.. kena study sikit la kenapa nama team Harimau MALAYA dan bukan harimau MALAYSIA.

          Memang nama spesies rimau tu harimau MALAYA(Panthera tigris malayensis). Mane ade spesies harimau MALAYSIA.

          Selain team bola, jata negara, sume pon ade gamba spesies ni (harimau MALAYA).

          Takde kaitan dgn xnak masukkan sabah/sarawak pon. jgn jadikan isu, kaji dulu kenapa ye.

          0

          0
        • TeruteruBozu says:

          sian tak minat artis…mana ade Harimau Malaysia wehhh… dh mmg nama scientific harimau tu harimau Malaya bak kata ‘xmaugaduh” — Panthera tigris malayensis. Adoiyaiii… minda sndiri yg buat diri tu terasa terasing…sabor jerlaaa~

          0

          0
    • student bandung says:

      ini lah contoh org yg suka timbulkan provokasi..ko org malaysia ke bukan? tak kira la sabah sarawak, ko org malaysia kan?? sbb sabah n sarawak tu termasuk dlm malaysia..yg ko nk butthurt nama dia HARIMAU MALAYA kenapa? oi ..ada internet, jgn bukak NARA je..bukak national geography..bukak animal planet..

      mengambil kata2 seorg blogger, Inilah masalahnya bila kita menjadi juara. Tiba-tiba semua bercakap pasal bolasepak Malaysia dan Harimau Malaya dan semua mengaku jadi pandai. Tapi kalau betul pandai tidak apa. Masalahnya bila ada yang tak berapa pandai berlagak konon pandai.

      HARIMAU MALAYA tu diambil sempena nama seekor harimau namanya dia bahasa inggeris ialah MALAYAN TIGER..atau Panthera tigris jacksoni..
      dia diberi nama tu sbb byk kat semenanjung..tu je..dah nama nk diberi mcm tu, ko pulak butthurt tak psl2 mintak nama rimau tu ditukar harimau malaysia kenapa??

      utk ko yg tak reti guna internet seluasnya, pe kata ko baca artikel ni..

      http://sokernet.blogspot.com/2010/12/amaran-keras-dari-sokernet.html

      so tak payah la nk butthurt psl sabah sarawak pengeluar terbesar la tu la ni la..kita hidup bawah satu bendera jgn la jadikan nama harimau sbb isu..bukak la minda sikit..

      aku as 100% sarawak sikit pon tak butthurt..ntah apa2 ko ni~

      0

      0
    • Aku pun tak minat artist saman zkrg says:

      Kesian awak kan…untuk pengetahuan semua,Harimau Malaya tu kan Nama khas spesis harimau…tak kan nak ubah pi Harimau Malaysia…mcm gak Harimau sumatera,tak kan nak panggil binatang tu Harimau indon plak….dah Nama khas…aku org Sabah pun tak terasa pun gelaran Harimau Malaya tu…

      0

      0
      • penyokongMalaysia! says:

        betul 2,,aku pun org Sabah gak. xpun terasa. dah mmg nama dia cam 2,, pa hal plakk nak p ubah. :3

        0

        0
    • bdk says:

      betul jgk tu..

      0

      0
      • budak botak says:

        Harimau Malaya tu merujuk kpd spesis harimau.. bukan semenanjung.. Malaya/ Tanah melayu tu dah jadi sejarah.. sekarang ni dah jadi Malaysia. tapi nama spesis binatang tu takleh tukar suka hati jadi harimau Malaysia..sama juga Pasukan indon, digelar Garuda.. sejenis burung.. kenapa dia tak tukar jadi garu indon ke garu dada ke..tak perlu nak kecik hati sebab nama khas binatang rimau tu.. semenanjung ke, borneo ke sama je.. 1 Malaysia..

        0

        0
    • Mrs.Mr..... says:

      alamak aii….malaysia = malaya la..2pun nak jd isu ker?bknnye harimau semenanjung,harimau malaya..sumer org pun tau pe.Buat susah2 je p bukak buku geografi 2 psl lada itam…

      0

      0
  28. nazri10 says:

    good..lepas ni budak2 harimau malaya mkn neo pulak..hehhe

    0

    0
    • Tak Minat Artis Zaman Sekarang (TMAZS) says:

      yela tu…

      xde org sbh swak kan kan kan…

      0

      0
      • ntah says:

        kenapa nak emo masuk sabah sarawak nih? -_-“

        0

        0
      • TeruteruBozu says:

        ape kata Tak Minat Artist gi muzium(bahagian haiwan) atau zoo negara… Mmg nama khas harimau atau nama scientific dier Harimau Malaya lahh..bukan sbb semenanjung/sabah/sarawak punyer hal….ko ni ibarat dajal. Mengajak org lain bersengketa psal hal nama ni… kter walaupun berbeza pahaman politik atau faveret team ManU/Liv/Che/Ars/Barca/RMadrid etc fans…tp dh bersatu kerana sukan bola yakni Harimau Malaya…jadi biarkan ia begitu!!~

        0

        0
  29. apple says:

    SAYA SUKE KFCM NGAN NEELOFA……KFCM CEPAT SAY BYE..BYE 2 DAHLIA TECK

    0

    0
    • tutti fruitti says:

      DAHLIA cinta hati KFCM sejak dr bangku sekolah lagik….woh tak mungkin punyer….luv KFCM n DAHLIA…

      0

      0
  30. mail says:

    belanjalah lofa oii kalo ko nak..x de sape2 pon nak larang ko,,jangan rampas nazmi n muslim aq suda~

    0

    0
  31. student bandung says:

    ni utk TMAZS

    ini lah contoh org yg suka timbulkan provokasi..ko org malaysia ke bukan? tak kira la sabah sarawak, ko org malaysia kan?? sbb sabah n sarawak tu termasuk dlm malaysia..yg ko nk butthurt nama dia HARIMAU MALAYA kenapa? oi ..ada internet, jgn bukak NARA je..bukak national geography..bukak animal planet..

    mengambil kata2 seorg blogger, Inilah masalahnya bila kita menjadi juara. Tiba-tiba semua bercakap pasal bolasepak Malaysia dan Harimau Malaya dan semua mengaku jadi pandai. Tapi kalau betul pandai tidak apa. Masalahnya bila ada yang tak berapa pandai berlagak konon pandai.

    HARIMAU MALAYA tu diambil sempena nama seekor harimau namanya dia bahasa inggeris ialah MALAYAN TIGER..atau Panthera tigris jacksoni..
    dia diberi nama tu sbb byk kat semenanjung..tu je..dah nama nk diberi mcm tu, ko pulak butthurt tak psl2 mintak nama rimau tu ditukar harimau malaysia kenapa??

    utk ko yg tak reti guna internet seluasnya, pe kata ko baca artikel ni..

    http://sokernet.blogspot.com/2010/12/amaran-keras-dari-sokernet.html

    so tak payah la nk butthurt psl sabah sarawak pengeluar terbesar la tu la ni la..kita hidup bawah satu bendera jgn la jadikan nama harimau sbb isu..bukak la minda sikit..

    aku as 100% sarawak sikit pon tak butthurt..ntah apa2 ko ni~

    0

    0
  32. pemerhati says:

    loopa nk blanje???haku rasa dia nk lanjer apex jer tp nk kaber punya pasal ckp laa 1 team…loopa ngn apek tu kan senegeri..for sure loopa nk tekel…jaga2 DAHLIA…wakakaka…dh jupe apek nati jgn pulak si loopa terkopak…opppssssieeeeeeeeeeee!!!!!!!!!peace

    0

    0
  33. da princess says:

    kasi goyah sama dahlia teck, hahaha

    0

    0
  34. pink says:

    baiknye dia nk banje kan.. patutnye banje sume yg menang pingat.. baru betol.. dorg pon mengharumkan name negara gak.. yg penting… MUSLIM aku punye.. aku kalo dgr ko ngorat muslim.. aku sidekick ko.. :P

    0

    0
    • panther says:

      a ah. kalo ngorat MUSLIM, nak free kick die. jaga2 lar.

      0

      0
      • pink says:

        jom panther.. kite bersatu.. amaran keras tuk neelopak! if ngorat MUSLIM kitorg, kitorg sidekick safee sali kat bon**t ko! huhu

        MUSLIM FOREVER~
        haha

        0

        0
        • Sedeynyerrr Haku Nengok says:

          Weh…nak join you orang jugak minat kat Muslim plus nazmi faiz…nelopak bleh blah…

          0

          0
        • pink says:

          boley2.. ok je.. lagi ramai lagi bagus.. kite bukak team pon oke.. jage2 ko neelopak.. da makin ramai bg amaran kat ko nih.. JANGAN GANGGU MUSLIM KAMI!! ok2 Nazmi jugak!

          0

          0
    • Aku bukan nerd says:

      kalu gabung name korang2 nih jadi “Sedeynyerrr Haku Nengok Pink Panther”….

      0

      0
  35. lind says:

    tak kisahlah dia nak ngorat sape2 pun, apex ke, nazmi ke, muslim ke jgn hero pujaan aku sudah. .thamil dgn gurusamy

    0

    0
  36. Lea says:

    kasi ngorat khairul fahmi la….bye bye Dahlia tekwando tuhh!!! hate her….yeahhh..yeahhh

    0

    0
  37. what the? says:

    kelantan sama kelantah meh? sangat sesuai.. ops!

    0

    0
  38. ZE says:

    aku plak nak blanje Ong Kim Swee makan hehhe

    0

    0
  39. Mimi says:

    Oh peliz… Takkan xbaca twitter TMJ semalam yg dia cakap perempuan N ni ambil gambar dgn dia and tergedik mengaku TMJ nak ngurat dia and mengaku dia anak orang kaya. Kalau TMJ sendiri dah mengaku maka mmg betul apa yg fazura marah haritu. Neelofa ni psycho ke? Berani dia main nama kerabat erk.. TMJ ckp juga one day semua org akan tahu muslihat perempuan ni, dia mmg hipokrit ok! #teamfazura

    0

    0
    • bujang says:

      malunya wehhhhhh…..terhegeh2………
      TMJ…..xkan nak pompuan camni………..
      Tak lama lagi dia pasang umpan kat vvip lak….
      Dia ingat diri dia lawa sangat ke………………………

      0

      0
  40. nyampahlaktgkmuu says:

    ni mesti nak tackle pemain bola ni,..nak tumpang glamor la tu..baik ko belanja orang miskin dapat gak pahala..

    0

    0
  41. hati2berhati2 says:

    neelofa = cinta + cinta

    nee = cinta
    lof = cinta (love)

    eh cantikkkk gilaaa

    0

    0
  42. malaysian fanatic fans says:

    cam sial la neelofa nie…eleh nk masuk jarum la tue ngan player2 harimau muda…sudah2 la nk menghilangkan fokus player2 nie…engkau tue neelofa bukannyer cun sangat…memg jenis suka caras boyfren org…dulu maria farida, pastu fazura…agak2 la beb…memg sialllllll neeelopakkkkk…………..

    0

    0
  43. malaysian fanatic fans says:

    cam sial la neelofa nie…eleh nk masuk jarum la tue ngan player2 harimau muda…sudah2 la nk menghilangkan fokus player2 nie…engkau tue neelofa bukannyer cun sangat…memg jenis suka caras boyfren org…dulu maria farida, pastu fazura…agak2 la beb…memg sialllllll neeelofuckkkkkkkkk………….fuck u la pompuan murah

    0

    0
  44. kepochiiiii says:

    MENGGELABAH UOLS….

    0

    0
  45. lantak ko la says:

    dah2 la ganggu knsntrasi player bola sepak ni….alang2 kau nak belanja..belanja semua yg dpat pingat emas tu ye…aku yg laki ni pun trasa gedik cara kau mgajak tu…baik kau blanja anak2 yatim ke….player kita tu da xheran, poket tebal…mkn je kat mana pun diorg nak..

    0

    0
  46. Maria_cinta says:

    ish..kalauaku dah malu dah mimi…TMJ wat statement gitu…syok sendiri la plak konon TMJ ngorat dia…hahaaha….

    0

    0
  47. Nyahlofa says:

    Wow…belanja…kenduri..kekah…nyam2…sodap neelofa neh..hahah

    0

    0
  48. lesson says:

    tgk dahi ler licin smacam…gatal nk myeksi r tu tnjuk lurah tme makan!!!!

    0

    0
  49. fifi says:

    neelofa prasan TMJ ngorat kt dia?malu wei…gedix tul pmpuan ni..ni blanja2 bagai ni, adalah tu muslihat dia….dahlia teckteck..sila bwaspada..huhuhuhuuu…xkn belanja pemain bola je…coach dia, org2 lain dlm team pn bg sumbangan gk…nyahlofa la…

    nad…kje elok2…:P

    0

    0
  50. Maria_cinta says:

    fifi……dhlia teck dh ready dh dgn neelofa….sibuk blajar smack wwe now kot2 neelofa nk cantas dia punya kfcm…kui3

    0

    0
  51. Reena says:

    Baiknyer neeloya neh nak belanja TIMMAS (hehehe..jangan marah ek aku kasi nama TIM MALAYSIA..saje nak bako indon)..atlet paralimpik yg menang gold tak nak lak dibelanja padahal dorang tu lg patut dibelanja. Gedik tahap meluat aku ngan pompuan neh! Fazura gal cool..I loike Fazura!

    0

    0
  52. hehehe says:

    pd aku lar lantak lar dia nak belanje pemain bola mkn pun…duit dia kan…lgpun rsnya duit dia berlakon pun dah byk kan…kalo dia nak tackle di kfcm pun x slh kan…biar pdn muka si teck2 tu…dl rampas hak org skrg kalo hak dia kn rampas ape dia rs…pd aku lar…

    0

    0
  53. abuya says:

    a’ah dia ade btow gua semalam mase kiteorang dating la semalam wakakak

    0

    0
  54. miz says:

    esok aku nk blanje 1 opis FAM termasuk dengan ong kim swee n harimau muda.. ape? korg pn nak gak? jom!

    0

    0
  55. nurul lesa says:

    haha . Lofa bukAn apE , nak cArik manE yG hOt La tu . aL makLOm La , pLayEr maLaysiA Lagi hOt DrpD artis skrg kan . LaLaLaLa . .

    0

    0
  56. GURUSAMY says:

    baikla engkau belanje anak2 yatim neelofaaaa oiiiiiiiiii

    0

    0
  57. iskandar says:

    saya terpaksa dan harus mengakui bahawanya kita tiada pilihan lain selain bersandarkan pada petua iaitu mencegah lebih dari mengubati maka sebab itu tiada ubat berupa jus seperti Monavie yg boleh menyembuh,merawat,mencegah malah memulihkan keadaan abdomen badan luaran dan dalaman dan sekaligus memperbaiki pendapatan isi rumah yg lebih produktif

    0

    0
  58. iskandar says:

    sial hubungi saya iskandar di talian 0138858346 atau kunjungi galeri saya di kuala lumpur,sentul yg bernama RTC Gallery

    0

    0
  59. iskandar says:

    kepada sesiapa yg merasakan anggota keluarganya memiliki penyakit kronik hatta HiV boleh di kawal penularan virusnya melalui minuman ini,sila hubungi saya iskandar di talian 0138858346 ataupun Daus di talian 0172372276 ataupun berkunjung di galeri saya di Sentul dan saya juga membuat perniagaan sampingan iaitu menjual Perfume Original Branded tp yg direject dari kilang maka harganya jatuh sedikit hatta handbag pun saya ada,silalah berkunjung ke RTC Gallery Di sentul atau Lihat FB utk melihat dan memantau sendiri terlebih dahulu,assalamualakum salam satu malaysia.

    0

    0
  60. meeradiana says:

    teringin abg bola jugak ke cik lofa oi..

    0

    0
  61. Electric says:

    Alah Neelofa ni siapa je dia taknak ? TMJ dia nak, Harimau Muda dia nak, Harimau Malaya dia nak. Semua la dia.

    0

    0
  62. Budi says:

    ramai wanita yg mengomel kat sini cemburu dgn neelofa nk blanje makan ….kahkah..
    Lofa..blanje la ank yatim sekali..

    0

    0
  63. Ahmed says:

    ramai wanita (rupanya) yg mengomel kat sini cemburu dgn Neelofa nk blanje Team harimau Muda dinner…kahkah.

    Lofa, ajak la Anak Yatim sekali join dinner ni mesti diaorg seronok..

    0

    0
  64. eyra says:

    jao boleyh tolong x tmj tu sapa?

    0

    0
  65. lala says:

    i lolike if neelofa belanja harimau malaya… nanti kite dgr gosip seterusnya… :)

    0

    0
  66. kelaaasss kau lopak! says:

    mencapup ah!

    0

    0
  67. Mooohhh says:

    Dahlia teck…baik berjaga2 kang ada yg kena sambar ngan neelo….what ever is name is!!! Hahahah

    0

    0
  68. […] Here : Beautiful Nara This entry was posted in Teknologi and tagged Belanja, Emas, Harimau, kerana, mahu, makan, […]

    0

    0
  69. Piston Pecah says:

    nak join jugak lah…

    0

    0
  70. butterfly says:

    Dahlia jge kfcm…. lofa jgn nk amek pemain bola harimau malaya plk. muslim n nazmi faiz jgn ko nk amek plk… bkn nazmi n muslim jew, yg pntg baddrol ko jgn nk tackle lofa… go badrool… kapten harimau malaya boleh.

    0

    0
  71. aku says:

    AKU X JELES TAPI NAK ENGATKAN DAHLIA TEKTEK….
    SEKARANG DIA DAH ADA PESAING….HAHAHAHAHAAA…

    0

    0
  72. naruto says:

    woahhh rmai tol peminat Nazmi Faiz ngn Muslim…aq pon minat nazmi faiz gak weyhhh….kalo aq jd lopa, aq blnja Ong Kim Swee mkn…ssh2 dye kne kuar pdg.. bru ade Ong :D

    0

    0
  73. abi says:

    habis la.. awek2 harimau muda mesti panas kan. termasuk lah aku. lopa oh lopa.. jgn la cengini~ udah2 la tu perangai ko dari dlu x berubah.

    0

    0
  74. iluvmyipad says:

    untung ler nak belanja makan semua.. duit nya banyak x per ler.. huhu

    untung ler

    0

    0
  75. Moshi moshi says:

    Masalahnye…knape pasukan harimau muda aje yg dia nk blanje?kalau nk blanje, blanjelah smua yg buat malaysia menang. kn lagi baik.msti ada motif ni…nk show-offlah tu! dia ingat org hingin sgt kt dia!porah!!!!!!!

    0

    0
  76. neloopek says:

    ok pe neelofa ngn KFCM..padan la..suke…dari dahlia tuu..euww..

    0

    0
  77. haha says:

    ok la lofa niee…cara dia cakap profesional je…tak da loghat kelantan pun..takpa la dia nak belanja makn..bia apex tgk dia tepikat..da tue..dahlia pendek tue mesti menangis2..hahaha…tp…lofa pandang ke apex?ahhaha

    0

    0