Written by serenity | August 11th, 2015

Perniagaan yang diceburi oleh Neelofa iaitu tudung shawl segera memang meletup di pasaran. Nampaknya, iklan yang diterbitkan beliau, walaupun menimbulkan sedikit kontroversi, memang berkesan untuk mempromosikan tudungnya.

Apatah lagi menggunakan model antarabangsa untuk iklan itu. Namun begitu, kami menerima perkhabaran bahawa Neelofa telah bertemu dan makan bersama dengan seorang lelaki yang digelarnya sebagai Mr. Steak di London baru-baru ini.


 photo 11850767_458032481036547_512826746_n.jpg
 photo 11830749_458032477703214_1239804663_n.jpg
Biarpun menggunakan hashtag ‘kawan biasa’, ramai peminatnya berspekulasi ada hubungan lain antara keduanya. Ramai juga berspekulasi siapakah sebenarnya identiti sebenar Mr. Steak.

Ada yang memberitahu kami bahawa lelaki itu ialah model yang pernah muncul dalam iklan raya Naelofar Hijab.

Ecehh Lofa. Kalau ada apa-apa pun tak apa, sebab model itu boleh tahan gantengnya. Bertuah sungguh dibawa berjalan-jalan di London bersama lelaki kacak itu. Persoalannya, #kawanbiasa ? Betul keee?

Reminder!!!! Dont Forget!!!!!! Share with us your awesome picture

Posted by Malaysia International Mask Festival on Friday, 7 August 2015

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

26 responses to Neelofa Dating Dengan Model Kacak Video Iklan Tudungnya Di London?

  1. nor says:

    MCM TAK SESUAI JE PIC YG KETIGA TU…… (BAB NEELOFA KAN BERTUDUNG)

    0

    0
    • Anonymous says:

      bukan macam model tu jekalau tengok gambar 1st macam malik marcus..yg tu seswai

      0

      0
    • Anonymous says:

      mr potato..gile kentangggg

      0

      0
    • Akulah NEOLOPAP yang gilakan glamo says:

      Saja je tu nak bagi gempak….kononnya akulah yang tercantik setelah bertudung wei…. Sampai Si Mata biru pun meleret nak kan aku dan nak berkerjasama gan aku yang bernama NEOLOPAP….. ha…ha…ha…..akulah wanita firaunis yang gila glamoooor kau……tau tak…..gok-gok semua……..;o)

      0

      0
      • Karipap Neolopap Lembab...Sembab! says:

        Si Cipapp Yang nak sangat diGapp…. Aummmmmmmm……….;()§

        0

        0
  2. jenab says:

    yg bertudung lg dahsyat compare ngan freehair…

    0

    0
    • JENABI says:

      freehair tu bukan tiket boleh bt semua bnda xsenonoh.konon ala xpe la prangai cmtu,xpakai tudung.akhlak masing2 la kene jaga,nak salahkan tudung plak.

      0

      0
    • Pompuan terlebih Perasan.... says:

      Ni pompuan yang sangat2 terlebih perasan yang gilakan glamor…..!?????####

      0

      0
  3. Mak ani kampung parit says:

    Mr steak ???
    Napa tak mister HOT DOG ???

    0

    0
  4. Anonymous says:

    cuba cari yg dah sunat,ni yang kulup gak di carinya.

    0

    0
  5. enot says:

    Pakai tudung keluar dgn bukan mahram….ini dinamakan muslimah hypokrit…..

    0

    0
    • Mak Jemah says:

      jangan sedap nk cakap org lain MUSLIMAH HIPOKRIT…
      kite tk tau die bejalan ngan sape sebenarnyerrr…
      ntah2 belakang die ramai family n sibling yg follow…
      kang ko merangkak kat padang masyar cr neelofa mintak maaf…
      JGN NILAI SESUATU DR GAMBAR…
      #noteformyself

      0

      0
    • anon says:

      Minah gedik ni sama lah dgn janda gedik abby tu. Dua2 gatal nak berlaki. Dulu bkn dia ni ke yg upload gambar cincin risik. Kenapa tak jadi ke kawin dgn vvip? Yelah, dah bekas Hans, dulu kemana2 saje dgn Hans, berdua2 mcm belangkas.. …takkanlah raja nak. Kene reject lah tu. Sb tu kalau belum ape2 jgn di heboh, kalau tak jadi, malu je. Skrg dunia akhir zaman, org perempuan pulak yg melebih2 bagi statement, mcm si abby, lopa ni, syatila melvin….dll. Perigi mencari timba…..dah hilang harga diri..
      Tak faham kenapalah selalu ade kesah dia ni, bknnya popular sngt pun…

      0

      0
  6. melati says:

    Biasa lah pompuan melayu kalau dpt omputih lebih kurang cam pompuam koling…dia hadap omputih tu macam Tuhan dia, padahal omputuih keja , Hotel , model cap ayam , tah2 angkut sampah jer kt Negeri dia…..contohi lah Siti Sarah ..dulu tunang gan omputih…pastu putus gan omputih aperjadi??? dpt suami handsome bedal jer lah…Suib kan kacak …

    0

    0
  7. Anonymous says:

    lum conform lg jgn keoch2..relek2 sudahh…nti ttb x jd buek malu je..x pun ttb si laki dh de someone…org laki ni jarang nk ckp die dh de…selagi blh kawan die kawan je dgn sape2…pompuan jgn cpt perasan hokey..lbh2 ko neelopak..

    0

    0
  8. Anonymous says:

    kn neelofa dh letak #kawanbiasa…
    nape korg yg lebih2 n fikir bukan2 ea????
    dunia akhir zaman????perigi cr timba???
    bukan zaman nabi dulu pon “perigi cr timba” ke????
    aku bukan peminat TEGAR NEELOFA ni tp just fikir positive n baik2 jela…
    doa yg baik tu kn lg bagus dr korg komen yg bukan2…

    SEKIAN.

    0

    0
  9. kelly says:

    Blah Blah Blah Blah Blah

    0

    0
  10. James says:

    Wah….Perasantan Betul Lah Neelofa Katek Ni….Pergi Blahlah Woii.Katek

    0

    0
  11. curik style tudung org jd brand ko says:

    minah kelantan….galok lebeyh…yg laki pi golok..hmmm..

    0

    0
  12. Aston Villa says:

    Woi Neolofa.Sibuk Betullah Kau Ni..Sdah Pergi Berambus Lah Hoii.Tak Payah Nak
    Tunjuk Kau Punya Gambar Kau..Macam Kau Cantik.Blah Woi.Lu Ah Sangat Perasan..

    0

    0