Written by Bella | March 27th, 2017

Sebelum ini peminat Neelofa dan Fattah Amin kecewa apabila mereka dikatakan enggan bergandingan lagi selepas dihimpit kontroversi percintaan.

Namun, kini peminat mereka boleh tersenyum gembira apabila Neelofa dan Fattah mengesahkan mereka akan kembali berlakon bersama dalam telefilem Suri Hati Mr Pilot edisi Hari Raya.

Saya buat ini (berlakon lagi dengan Fattah) demi peminat yang tak putus-putus berharap supaya dapat melihat gandingan kami berterusan. Bagaimanapun, SHMP kali ini bukan dalam format drama tetapi telefilem khas raya. Penggambaran akan bermula pada 9 hingga 16 April hadapan.

Wah, ini memang satu berita baik buat peminat Lofattah. Demi peminat, Neelofa dan Fattah sanggup mengubah pendirian mereka untuk kembali disatukan didalam drama. Nampaknya, demam Lofattah kembali melanda lah yee..Hehe.

Sumber Berita : BH ONLINE

59 responses to Neelofa Dan Fattah Amin Kembali Berlakon Bersama

  1. kikilala says:

    lopa tak dapat pinangan diraja kot.. muahahaha. syok sendiri la lopa. now kembali ke patah aming

    27

    0
  2. Anonymous says:

    One of the biggest hypocrites in the Malaysian’s entertainment industry! zzz.

    24

    0
  3. Anonymous says:

    penunggang agama..sanggup melakukan apa saja.
    sungguh x terkejut. next?

    7

    0
  4. Anonymous says:

    integriti ke laut. cakap x serupa bikin….

    11

    0
  5. Anonymous says:

    cannot be trusted. enough of your bullshit lopah.

    5

    1
  6. Orang Perak says:

    org kelantan bukan boleh percaya.

    7

    5
  7. Anonymous says:

    minah poyo ni mmg xleh pakai. ckp tk selari dgn perbuatan. munafik.

    8

    0
  8. melati says:

    btol lew saya ckp Neelofa ni , kais pagi , mkn pagi..!! kalau kaya takder nya nk amik job byk2..Contoh : sekarang ni Juri , lepas abis jd juri berlakon plak..!! kalau ler Forbes magazine terbaca lah kisah Neelofa , mesti kena hamun dgn Magazine tu..!!! mereka akan ckp camgini ” MENTAL FLOSS ” …wakakakakaa

    12

    0
  9. Anonymous says:

    takde maknenya pun…makin nyampah adenye…next please..

    5

    0
  10. kayu says:

    Ini dua ekor boleh pergi jalan daa..

    7

    0
  11. Apaapala says:

    Ni berita nk lakon semula bersama. Blom lagi dgn promo drama mereka mcm nk rak & gosip apa2 lagi la. Tk habis2 since last yr smpai 2017.

    4

    0
  12. Tak ada untung .... says:

    both attentions seeker…!
    boooooring….
    pls move away..
    Or
    Get Lost…!!!

    6

    0
  13. Anonymous says:

    BORENGGGG

    3

    0
  14. Anonymous says:

    dua2 ekor dah menjadi barua astro dan michael ang.

    4

    0
  15. Anonymous says:

    sila duduk dlm gua. semak…

    3

    1
  16. Anonymous says:

    fuck off lah…
    eeee rimassss!!!!

    3

    1
  17. Anonymous says:

    fucking desperate.

    2

    1
  18. anak kampong says:

    Diorang ramai peminat tau…lagi korang kutuk makin kaya diorang dan yg berkaitan ngn diorang, biarlah anak seni, dh diorang minat belakon..dulu kata lain skrg kata lain itu biasalah..jgn serius sgt..strategi marketing atau juga kebetulan atau juga permintaan peminat diorang..sbb diorang tahu gelombang fattah neelofa tak kan selamanya..selagi gelombang blum ready..gunakan peluang sepenuhnya..merrka hanya menghibur dan peminat trhibur..peribadi? Diorang sndiri urus daa..dua2 ada rupa bos..neelofa ada have2 pulak..fattah pula baru merasa krmuncak populariti dan mencurah2nya job..dia anak sulung msti tlg keluarga dan masa depan dia..enjoy suda

    14

    0
    • Anonymous says:

      peminat bodoh….ptt laa y byk dislike tu peminat bodoh lopatak…kahkah….bodoh…puja artis cam ape je…peminat kipas susah mati…nti kat akhirat jgn lupa mnta tlg lopatak syafaat…mne tau leh masuk syurga tnpa di hisab…

      0

      2
  19. Anonymous says:

    keling paria 2-2 ekor ni….kkdg aku rs kesian kat 2 ekor beruk ni..mcm anak patung pn ade…ikut je kate peminat nye…xde pendirian langsung…opss..lupe..2-2 kan kaki mencapub….nme dh tenggelam,xde lg gelombang lopatak…sbb tu ttb berlakon blek..mne tau tsunami lopatak melanda…hahahah…lps tu buat ayat ajet2 suci “saya rimas dikaitkan dgn fatah, saya xde apae2 dgn fatah,bla bla bla”….padahal diri sndri y cipta cite cinta dongeng…pastu nk slhkan org bl org buat gosip…wtf laa 2 ekor ni…percaya laa ckp aku lps ni fatah akan buat lg lagu….hahahaha….

    3

    1
    • Anonymous says:

      Kamu marah2 ramai jugak yg undi diorang anugerah itu ini, business diorang on je. viewers million kat youtube utk lagu auto tune fattah. aizat sudi jugak collaborate ngn fattah jadik protege, aizat dh sediakan next lagu dah pun. Rileks le, jgn panas2..amik wuduk. Enjoy the moment..tak puas hati jgn la kutuk2 beria..cer check kat umah takut ada peminat lofa, fattah atau lofattah..tak kisah minat diorang atau atas pagar atau tak minat tp kan tok sah beria2 sgt kutukan cacian..bkn ada kesan pun kat diorang atau ekonomi mesia…kasi komen membina sikit…

      6

      1
  20. Anonymous says:

    guys…jgn laaa kutuk sgt dgn lofa maksum ni…peminat die ramai tau…kang x psl2 kne bash dgn peminat taksub diorg…al maklum laa lofa maksum xpenah buat salah…gmbr tergedik2 pn masih rmai y sokong…gmbr peluk2 pn no hall laaa rmai peminat kate x slh…tgk tu rmai y dislike tu peminat taksub diorg laa….dh2 relek2 je…

    1

    0
  21. melati says:

    Sorang jual tudung tk laku…., sorang lagi jual buku tk laku…, Jadi dua2 terencat , tu lah jawapan sebenar…!!!kikiki..

    1

    3
  22. jambul bulat says:

    laaa..ade lagi. penuh balik instagram ngan muka deme ni.

    1

    1
  23. Anti kutuk says:

    Famous je dekat instagram. Setiap masa ada update ttg dia. Beribu2 lemon peminatnya. Tak minat duduk je diam2 x payah nak kutuk sangat. Ambik cermin gi cermin diri sendiri. Yg minat dia semua jenis berduit. Yg sengkek tak mampu beli tudung dia je kutuk bagai nak rak.

    3

    4
  24. Peminat tegar lofattah says:

    Rezeki masing2

    1

    1
  25. cermin diri says:

    Entah. Kalau tak suka org diam2 je dlm hati. Yg sibuk kutuk org tu, macam lah dia tu perfect sangat. Entah2 kat blkg dia pun kwn2 duk kutuk dia berbakul2 tapi x sedar. Perasan diri hebat. Kalau baik sangat x de la kutuk2 org itu ini. Org tu makin kaya raya kumpul duit ribu riban, awak juga yg sengkek tiap bulan berhutang sana sini.

    3

    1
  26. Anonymous says:

    Kena game habis la peminat diorang semua ni. Hahaha!

    2

    1
  27. Anonymous says:

    bullshit artists in a new bullshit drama.
    eeeee…..

    0

    1
  28. . says:

    LORFAKTAH.Suri Hati Mr.Sengau,badan sado bila buka mulut sengau,cakap tu biar keluar suara jantan.SiLopak mercik tak abis2.Apa jadahnya asyik deama kisah kemaruk celah kangkang,Selagi tak terpancut tak puas ke buat drama sampah perosak generasi.Sudah2la.Kat wayang pun lepas satu2 filem melayu kisah kemaruk.J tu adala lain sikit.

    0

    1
  29. BukanWanitaTerakhir says:

    RMS dah melepas lerr tu..

    3

    1
  30. Kojgnjadibangangsgtlah says:

    Mike pun xsuke nk shoot cite ni alahai kesiannye..terpaksa katanye..kalo aku campak je skrip tu..muak n bosan

    2

    0
  31. Meow says:

    Seriously? Penuh la explore ig dengan gambar diorg lepasni sobss. Aku tak la benci diorg tapi muak kot kalau hari2 nampak gambar diorg dekat ig dengan ayat ayat manis (muntah) peminat2 diorg. Yang peminat diorg ni pun apesal fanatik gila tah. Minat berpada pada lah, ni sampai menangis lofa announce dia dgn fattah berkawan je, meraung bila fattah bagitau takde planning nak pinang lofa. Azan kat telinga korang kang. Aku stop tengok SHMP pun sebab lagi banyak kontroversi psl #lofattah daripada kualiti cerita tu sendiri. Lofa dgn fattah sendiri banyak buat drama berbanding drama SHMP tu sendiri.

    2

    0
  32. Wulan chin woo says:

    Lol ahad lepas trowback drama astro,tngk live fattah,lgi huduh dri dlm tv. Sorry la fatah,ak tak pernh mint tngk ko,ko keluar kt industri hnya untk jadi kayu beluti,nyanyi suara opkos boleh konyot masuk botol campak tgh laut,bt buku,buku tah hape2x.then pemint panatik ko beli,lps tu ko on list top 5 best saller even buku ko boleh baka abu buku sapu msk tong sampah. Jual buku semata untuk collect duit,sebab ap,sebab drama ko ng lopak air tu da mula pudar then tkt xdk duit so redi2x g tu. lps tu kt luar keret ko la paling hensem.lol , fattah ramai je yg perasan lubang hidung ko tu kemek sikit.so xyah nk perasan.bersepah lgi bakat baru bakal muncol.ko tu tngu masa je nk kne tunjal.

    1

    1

Leave a Comment

Optional