Written by Bella | December 29th, 2016

Meskipun dilanda pelbagai kontroversi percintaan, nampaknya fenomena Lofattah masih lagi belum reda. Difahamkan Neelofa dan Fattah Amin mungkin bakal bergandingan lagi dalam projek terbaru Astro.

Malah, Neelofa juga memberitahu beliau tahu tentang perancangan berkenaan cuma belum mengesahkan lagi tawaran berkenaan.

Saya memang sentiasa akan profesional ketika bekerja. Tapi saya belum dapat mengesahkan dengan lanjut tawaran itu. Takut ada perubahan.

Neelofa akui beliau kembali teruja untuk berlakon semula atas permintaan peminat dan juga sambutan hangat drama Suri Hati Mr Pilot. Buat Neelofa, kejayaan drama berkenaan adalah detik paling bermakna buat dirinya sepanjang bergelar artis.

Berbicara mengenai kontroversi hangat yang melanda beliau dan Fattah, Neelofa berkongsi ibunya ada merasa risau bagaimana beliau menghadapi situasi berkenaan.

Saya cakap kepada mama, biarlah saya nikmati kegembiraan ini sementara masih ada.  Saya gembira dengan sokongan peminat, pengiktirafan dan perhatian yang diraih. Saya rasa dihargai dan sokongan peminat buat saya mahu berikan yang lebih baik kepada mereka.   Ini termasuk apa saja aktiviti yang boleh mendekatkan diri saya dengan peminat.

Mampukah gandigan mereka berdua dapat mencipta fenomena sekali lagi? Bagaimana agaknya “chemistry” Neelofa dan Fattah Amin kali ini selepas dilanda kontroversi. Sama-sama kita nantikan..

Sumber Berita : BH ONLINE

31 responses to Neelofa Dan Fattah Amin Dikatakan Bakal Berganding Lagi?

  1. aku says:

    pastu..drama lagi la ni?? duhhhh… B.O.S.A.N!!!

    34

    0
    • minah latoya mulot longkang vazzzz says:

      Eee basi dah citer dua org ni. Brapa kali ak nak ckp patah ni gay la. Jgn ckp ak xtau ape2. Ak kenal la si patah ni. Penah lepak2, n penah skolah skali dlu. Gossip diaorg pun nak lariskan produk diaorg je.
      Sekian

      7

      6
    • kentang jenner says:

      kann.. sebab tu la ada gimik dorang ptus cinta….mmg benar dugaan ku…sbnrnya gimik tu untuk melariskan the next projek lofattah ni….kononnya netizen akan bagi smbutan sbb nk tgk exes belakon sama….

      jangan ingat smua netizen ni bongok…yang bongok tu bbnu je….

      10

      2
    • Anonymous says:

      setuju. bosan. tak habis2 lagi ke kisah dorng nie?
      l

      2

      0
  2. taktauilah says:

    UDAHLAH TU… BOSAN KOT

    7

    2
  3. stress says:

    Ya Allah sudah2 la..aq dh muak tgok..plessss laaaaaaa…stressnya duk malaysia..jgn smpai org malaysia pakat bunuh diri sbb muak tgok 2 org nih…hehehe..kalu dh kemaruk sangat nk fattah amin tuh pi la meminang dia..hbes cita..

    21

    1
  4. ayoi says:

    berlakon lagi pastu bercinta lg kat lokasi….pastu ckp dolak-dalik….pastu ttb ckp “fatah kantoi dgn org lain”…pastu kami xde ape2…pastu kami kwn biasa…pastu…pastu…pastu….smpai bl2 laa x abis2 cinta monyet dan cinta fantasi korg berdua ni…..umur msg2 dh tua tp perangai cam bdk skola menengah y br nk kenal cinta….aku hrp fan bodoh lofatah stop2 laa dgn berangan fantasi korg tuh…

    29

    0
  5. Ros says:

    yes, inilah yang dinantikan. gosip percintaan rekaan korang hasil arahan michael ang akhirnye akan masuk TV lg skali demi rating. apa sahaja demi rating since kedai tudung lopak dh x laku. #levelseniretissekarang

    8

    1
  6. Kak Kate says:

    bukan ni cerita 2-3 minggu lepas ke BN? Apesal slow sangat korang ni?

    9

    0
  7. ninakkasitau says:

    muntah…..
    makkauhijau!!!…….

    2

    1
  8. melati says:

    Ko gi bunuh diri lew Neelofa ….. !!! dgr nama Neelofa pun aku dh termuntah 3hari 3 malam..!!.. nk cepat bunuh diri terjun jew KLCC tu Neelofa..!!

    4

    8
  9. Anonymous says:

    professional la sgtttt….pastu kuar statement in denial…pastu masing2 sentap pastu baru tau masing2 bercinta…puiiii!!!!

    7

    0
  10. nok gebuzzz says:

    npknyer kisah dyorang akan berlanjutan sehingga 2017…

    3

    0
  11. Anonymous says:

    Ak rs nk sepak2 muka peminat dorg ni sensorg. Rimas gle..buat la closed grup..n lantik wartawan khas utk kisah cinta dorg ni.. Xpyah nk public sgt..ramai yg mual. Bertmbh mual bila cerita x best tp trlmpau overrated..smpai naik perasan 2 org ni.

    16

    0
  12. jemah says:

    Saja nk naikkan nama lopa ..thn ni dia menang lg abpbh gamaknya.

    5

    1
  13. pengkaji retis says:

    tak habis lagi main drama diorang…maklumlahlah baru nak merasa popular kaw2 sebelum ni suam2 kuku je tpaksalah teruskan drama demi kesinambungan kepopularan dan demi biznes. kipidap dan peminat gibap.

    8

    2
  14. Anonymous says:

    kt msia ni….artis ni je ke ada?

    7

    1
  15. Anonymous says:

    SAYA SUKA.. SAYA SUKA.. SUCH A HANDSOME GUY… hehe

    3

    5
  16. Sherry says:

    Kenapa bila aku detect IP address, orang yang sama komen berkali2 tak suka diorang berdua. Hahaahah..ko artis eh? Muahahah

    3

    5
  17. Siti Payong says:

    Kenapala ramai sungguh manusia yang dengki dengan Neelofa ni…..apa Neelofa nak heran dia tetap cantik dan kaya.Lebih2 lagi beliau tak ada gosip2 liar ,kalau pun ada hanya gosip2 kecil sahaja yang sudah menjadi kebiasaan bagi seorang artis.Syabas Lofa…..

    6

    3
  18. chess says:

    eh…bkn aritu si lopak ni kuar statement xmo berlakon dah lps cite surihati tu…beria aritu ckp dpt byk offer berlakon tp tolak…tetibe kuar statement nk berlakon lg…eh mcm keling la…bosannnn….lantak ko la coz aku mmg x pnh tgk cite ko pon…

    7

    0
  19. mira says:

    adoiiiiiiiiii dah2 la tu..nanti bercinta balik…putus balik/..dah jadi hajjah better tak yah berlakon lah…berniaga dah kaya dah pun..buat tambah dosa je kak lofa..aku baru follow IG die balik sebab da putus dgn laki tu.nampaknya aku kena unfollow balik la.,haha

    4

    0
  20. Anonymous says:

    professional apanye lofa if sampai ada perasaan dekat your hero. Sampai IG storeis 24 jam, and sgt sgt mesra. Kami yg tgk from TV and sosial media pun tahu sgt mesti ada feeling. tu bkn professional tu.

    3

    0
  21. Anonymous says:

    Batangggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg.pempuan sekarang.

    1

    1
  22. Anonymous says:

    comelnye

    0

    0
  23. dina says:

    actors and actressess should stop falling in love while playing one another love interest. be prosessional pleaseeeeee……
    sick of these episodes.

    3

    1
  24. AIN says:

    ASTAGAFIRULLAH BANYAK BAGI YANG PENDENGKI, LOFATTAH SO SWEET.

    2

    0

Leave a Comment

Optional