Written by AbangNara | November 17th, 2014

Pasti ramai yang akan sedih dengan berita ini. Namun inilah kenyataan yang harus diterima. Neelofa tidak lagi akan menjadi salah seorang pengacara program Nona pada tahun hadapan. Untuk makluman, sebenarnya sudah 3 tahun Neelofa mengacara program Nona dan kontraknya akan tamat hujung tahun ini. Sehubungan itu, Neelofa mengambil keputusan untuk tidak memperbaharui kontrak yang telah ditandatangani sejak Januari 2012 itu.

neelofa nona

Secara jujur, Abang Nara kalau tertengok program ini memang untuk menunggu kelibat Neelofa je. Hehehe. Suka kot tengok kelatahnya yang comel. Orangnya pun cantik. Sedaplah mata memandang. Kata Neelofa menerusi Kosmo Ahad semalam:-

Alhamdulillah, sudah 3 tahun saya mengacarakan program Nona. Kontrak saya bersama Nona akan tamat pada tahun ini. Saya tidak akan sambung mengacarakan program itu. Bagi saya cukplah selama tiga tahun saya menempa nama dalam program tersebut.

Saya bersyukur kerana menjadi sebahagian daripada pengacara program popular itu. Kalau boleh, saya mahu mengacarakan program lain pula selepas ini.

neelofa nona

Semoga akan ada program yang lebih sesuai dan akan lebih menyerlahkan bakat Neelofa sebagai pengacara Neelofa kelak. Dengan tamatnya kontrak Neelofa, Abang Nara tertanya-tanya siapakah yang bakal menjadi penggantinya. Banyak nama yang bermain di fikiran ini. Lisa Surihani, Fazura, Izara Aishah, Tasha Shilla adalah antara nama yang boleh dipertimbangkan. Tak sabar rasanya nak tahu. Agak-agak anda, siapakah yang paling sesuai? Kongsikan pendapat di ruangan komen.

P.S: 6 model Honda disahkan alami masalah beg udara

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

40 responses to Neelofa Bukan Lagi Pengacara Program Nona Tahun Depan

  1. Anonymous says:

    Neelofa je yg sesuai

    0

    0
  2. Melati says:

    Biar pun saper ganti pun takper..yg penting jgn lah Hanez..

    0

    0
  3. haha says:

    suka tgok neelofa sbab dia cntik sngat..lagi2 dia dh btudung nmpak ayu gituuww…

    0

    0
    • Anonymous says:

      1 je nak puji, dia ni klu x mekap atau mekap nipis lebih lawa berbanding mekap tebal2 tu..dah bnyk gmbrnya yg menunjukkan perbezaan itu..kurg cntik la klu dia mekap tebal2 sgt

      0

      0
      • anon says:

        Tapi gambar dia masa sekolah dulu, tanpa mekap tu, kenapa tak lawa? Biasa je..

        0

        0
      • kiah kokdiang says:

        ehh..lofa ni mmg dr skola cntik la..kak kiah taola dr form 1 smpai form 5 kak kiah skola ngan dia ni..femes plak tu kat skola..klau ari skan opkos la cikgu panggei dia pegang spanduk..kak kiah plak opkos la kna kawat sbb x cntik..mencikkkkk… (-_-)

        0

        0
  4. bali ais says:

    akhirnya menarik nafas lega

    0

    0
  5. jemah pkasam says:

    neelofa xde bakat lngsung,patut kena reject..nona zaman normala samsudin je jemah tngok..sape pnganti ,yg pnting jgn la ambik nora danish,hancuss nona

    0

    0
    • wanAzizahdiliwatAnuar says:

      Heyy nonok..nampak sgt u buta huruf..tak baca ke..dia kata dia yg xnak sambung kontrak bukan kena reject la pondan…choyy je pondan2 skrg..hanjengg sgt..

      0

      0
      • jemah pkasam says:

        alasan je x nk smbung kntrak tu kak jijah,,jemah pondan ke ko yg pondan?ko la hanjenggggg,tahu fitnah org je..name ko pun nmpk dah yg ko tu suka fitnah org kan,ke ko yg mmg suka diliwat? choiiiii…berambus la ko kaum dilaknat

        0

        0
    • Anonymous says:

      Neelofa ok la mengacara, dia sangat feminin, sesuai sangatlah mengacara Nona.. Pengganti dia rasanya Eja yang paling sesuai. Hari tu pernah tengok dia bergandingan dengan Farah Fauzana, best sangat, tak boring.

      0

      0
  6. Anonymous says:

    mcm meluat je tgk hanis zalika..

    0

    0
  7. Anonymous says:

    Hanis zhalikA

    0

    0
  8. Ayu.trtwan says:

    Ni cite sdih ni?? Sy kne nangis tuk mratapi
    pemrgian dia dr Nona kew??ade aku kesahhh..
    sbb aku x pnah tgk rncangan Nona ke,Meletop ke,
    Dia nk pgi mne pn..pgi lh ngn muka cntik ayu..ala2
    suweettt gtu.grenti dapek nyeee

    0

    0
  9. akubukanMAMAJUWIE says:

    Bila kontrak Fara Fauzana nak tamat??..bosan tgk muka hodoh dia lah…duduk je kat konti radio tu diam2..tak nampak muka!!!..k bye!..#adeHaters2nakmarahtakkkk??

    0

    0
  10. gilapakaishawlpulak says:

    zara zya pun best jgk mengacara ms dia jd pengacara jemputan nona aritu……selamba je dia bkn jenis control2….

    0

    0
  11. gilapakaishawlpulak says:

    jangan amik pengacara mcm pengacara melodi dah la…hilang mood nk menonton…

    0

    0
  12. minah jambu sentiasa merah biru says:

    ambek pojah gos pon okkkkk dia jambu sweetttt je ..bagos la kalau dh tknk sambong untok pengacara nonaaaa lagi pon lofa dh bertudong tk payah la nk pengacara2 sangattttt dudok rumah jual tudong pon cantek n buat amal ibadat lagii faedah …kalau dh bertudong tk payah la nk selalu sangat keluar muka tu kt tvvvv ha kalau dh ada mateair tu ha kawin sudaaaaaa..

    0

    0
  13. Anonymous says:

    Rasanya Emylia rosli. Masa ASK 2014 , nampak cara dia mengacara smooth je. Tak macam tasha shila merapu je.

    0

    0
  14. jemah pkasam says:

    cari plapis normala samsudin,norazlina redzuan,norjuma x smestinya artis..jgn jadikan nona mcm melodi,tolong laaa..dlu rating nona naik bukan sb artis popular pun,pngisian program dan pngacara yg bijak,bkarisma,sopan dan jelita

    0

    0
  15. mak mah naik angin says:

    mak mah nak try la jadi pengacara beganding dgn fafau. agak2 ada yg setuju x?

    0

    0
  16. Sabri Ali @ Nick says:

    Normala terbaik dalam rekod program NONA! Normala Samsudin RATU NONA!

    0

    0
  17. Anonymous says:

    pd aku la lofa mengacara ok ap…ngan perwatakan dia y lembut d tambah la plk ngan wajahnya y ayu wlpn aku x minat dia…aku rasa fafau x sesuai la kat nona…dia sesuai kat radio jer…haaa…klau ganti ngan zara zya sesuai…

    0

    0
  18. Cik Yellow says:

    EJA sesuai sgt. lembut je orangnya.

    0

    0
  19. Pinky Girl says:

    Nona takkan amik la perempuan mcm tasha shila tu, or even anzalna, tang mana sesuai nya xtau la nara oi! Lisa Surihani, Fazura or Hanis Zalikha is a perfect choice! Cantik, bijak, elegan, feminin! Walaupun i kurang minat dengan hanis, tapi dia nampak elegan gitu~

    0

    0
  20. LUMA says:

    ZARA ZYA

    0

    0
  21. MINAH says:

    ZARA ZYA SESUAI N MUNGKIN UMMI NAZEERA

    0

    0