Written by Bella | May 17th, 2017

Baru sahaja melancarkan kempen raya Naelofar Hijab True Love, Neelofa akui lagu tema dan video bagi #NHTRUELOVE diinspirasikan daripada kisah cinta beliau sendiri. Walaubagaimanapun, Neelofa tidak begitu terbuka untuk menceritakan mengenai kisah cintanya yang dimaksudkan.

Malah, Neelofa juga tidak kisah jika peminat mengaitkan lagu dan video tersebut dengan fenomena #Lofattah yang cukup hangat sebelum ini.

Saya tidak dapat beritahu lebih terperinci mengenai kisah cinta yang dimaksudkan dalam video ini. Saya juga serahkan kepada penonton untuk menilainya sendiri.

Jom saksikan video eksklusif #NHTRUELOVE dan berikan komen anda dibawah.

Sumber Berita : Harian Metro

Kredit Video : NH Prima International

96 responses to Neelofa Akui Lagu Tema Dan Video #NHTRUELOVE Adalah Inspirasi Kisah Cinta Diri Sendiri

  1. wekkkkkkk says:

    tak ada org mau kt dia ni ke…bercinta dgn diri sendiri lak…ee geli…mesti raba sendiri lh, dn syok sendiri.

    sbb terlampau cantik dan terlampau hodoh ke…org x mau

    24

    0
    • Anonymous says:

      kempen raya pun gedik…mmg melambangkan diri dia sangat.

      39

      0
      • valet doa says:

        kempen raya tpi terdesak cari laki. pergi mekah mohon pun x masih dapat2.
        hahahaha

        5

        8
        • NONI says:

          JUAL KISAH CINTA YG TAK KESAMPAIAN….MOVE ON LA WEI.

          33

          1
        • Nonsense!!! says:

          cinta monyet camtu pun 12 minit bideo? anggap jodoh xde.
          huhuhu

          14

          1
        • Anonymous says:

          kerabat mana…kerabat. dia ni ratu segala propa.
          empty vessels make the most noise. kawinnya idok.

          29

          0
        • Lol says:

          Last year kempen raya pasal kisah cinta dia dgn Hans. Tahun ni kempen raya kisah cinta dgn Fatah plak. Next year dgn rms kah? Huhuhu

          27

          0
        • Anonymous says:

          Fattah sangat sebab scene futsal tu sama mcm dia teman fattah. Tapi kesian, tak dapat bercinta in real life create sendiri je. Sedih. Buatlah hidup as businesswoman ke busy ke sini ke mari. Boleh jugak apa promote tudung. Hadoila nak jugak pasal jantan

          22

          0
        • anonesenget says:

          Setuju..

          1

          0
      • bbycumil says:

        team lofattah kembali beraksi..smlm dorg dh serang ig fattah sampai fattah off comment gmbr dia..vid ni saje je bg harapan palsu kt team lofattah ko lopa oii..sian bebudak tu meroyan suh korang kapel blk haha

        25

        0
        • nina says:

          kalau yang meroyan akak2 dengan budak2 je aku ok lg kot tp ni abang2 pun ada..hahaha..aku terbaca komen sorang “abang” kt ig si fattah “abang tahu lofa jodoh ko fattah,abang paham perasaan ko bila banyak dugaan korang hadapi,tolong jangan mengalah demi cinta sejati ko dengan lofa”…abang2 pun ade yg menyibuk pasal #truelove lofattah ni ek..sampai abang2 pn tau siapa jodoh si fattah…hahahaha

          19

          0
        • ex lofattah says:

          lofattah masih tidak berpijak di bumi nyata, hidup dlm khayalan

          7

          0
    • Lofa Can't Act says:

      Tak sampai 30 saat tonton bulu roma aku dah naik, geli la weh, dgn lakonan lofa yg tak menjadi.
      How can you people watch the whole thing? Aku terus tutup video nih

      43

      1
    • Anonymous says:

      aku tengok seminit lepas tu bosan terus. buat habis data wi-fi aku jew. kbye..

      15

      1
    • Parah says:

      Lopak ni sengaja release video ni before tayangan crita hsc. Sbb dia nk mewujudkan balik lopatah so that pminat xakan suka gandingn fattzura. Org busuk hati macam ko aku dh boleh baca pmikiran ko. Strategi taik kucing.

      24

      0
  2. Anonymous says:

    tak habis2 mempergunakan si fatah…dia sendiri yg tak move on…fatah elok ja bahagia skrg..rasakan!

    94

    0
  3. lara tak lara says:

    nak like boleh tak
    sebab kalau nak mintak bunga, tak ada kat sini
    terima kasih

    8

    6
  4. Mak Jemah says:

    Haih kesian Lofa ni..x habis2 dgn cerita cinta dia..Moga cepat bertemu jodoh yer dik..tgk iklan ni mcm hang x move on lagi..pegi la pulak fattah hang tu, tu pon if depa nak lagi dgn hang..if not move on je la dik, malu tau hajah dok canang kisah cinta mcm ni..jagala aib you dik..semoga kita sama2 istaqomah..aminnn

    40

    0
  5. wekkkkkkk says:

    itu bkn fatah la…jauh lebih gantang dri fatah…
    tapi 22 ni tak sesuai , kalau 22 ada rupa, maka x serasi nnti dn x kekal (walaupun itu cuma model)….
    jadi cari org lain je la..satu lawa…lawannya hodoh.
    hodoh lawannya lawa.
    x gitu…

    1

    16
    • Mak Jemah says:

      Mmg bukan Fattah..tu Miller Khan..tp dlm vid ni watak Miller obviously diinspirasikan by Fattah..

      28

      0
      • lina says:

        miller khan ni cousin fattah, kalau x salah ler adik kepada sabrina khan

        3

        7
      • Lol says:

        Mmg sah sah watak fatah amin. Part berlakon sama, part dia tgk fatah main futsal, part dedicate lagu, dressing mamat tu semua lah. Sapa tak nampak itu adalah fatah sila terjun bangunan.

        27

        0
    • Anonymous says:

      Mmg ler bukan fattah .. tapi Adalah Inspirasi Kisah Cinta Diri Sendiri ( x baca tajuk ke ) hihih

      12

      0
    • Anonymous says:

      hahaha…tak hadam ke artikel ni? memang lah bkn fatah… mau patah hatinya nanti klu btl2 fatah yg berlkn dlm iklan tu…

      9

      0
    • bidin says:

      aku prasan komen si wekkkkkkk ni slalu bodo2..mcm haram

      5

      0
      • wekkkkkkk says:

        aku pduli apa…jgn baca

        0

        0
        • wekkkkkkk says:

          dlm byk2 komen akupun..aku x penah kata org bodoh, bingai, haram, tapi kamu yg mencerca aku….mak aku ajar bersopansantun dari dlm perut lagi.
          …kamu sapa nk menghalg aku dri reply comment ni ha…ha jawb la..kamu ssh hati dn x leh tidur ke..skrg tumbuk la aku, anggap komputer/h/p ko tu muka wekkkkkkk.

          …aku salah / x hadam aku terima, bkn aku sorang….ko previous la nara…

          0

          6
        • Anonymous says:

          wekk..ko patut baca balik semua komen ko ko pernah tulis rasanya sebab aku pun selalu nampak komen ko kt bn ni dan ada je ko dok bodoh2kan artis sana sini..artis pun manusia kot ke masa belajar dalam perut tu mak ko ade sebut kalo dengan artis ko xpayah sopan santun pun xapa.aku ade je life tp aku cakap ape aku pernah nampak n baca je la jangan cakap aku masuk bn nk sbb nk cari komen ko pulak ye.

          3

          0
      • bella says:

        mungkin si bidin tu ade life. xde masa nak buka blog ni semata2 nk balas komen ko tu

        2

        0
  6. Anonymous says:

    nak sabotaj hsc lah ni….:)

    19

    0
  7. nok gebuzzz says:

    ada org semua ada…semua dpt…tapi ada perkara yg Allah blom nak bagi contohnyer mcm lofa la…mungkin jodoh lambat,jadi harap bersabar jer la ye…x yah la nak buat video bagai raih simpati ke ape…nak suh org ckp kesianyer lofa….haha!

    19

    0
    • Sakura says:

      kahwin lambat x pe asalkan jumpa yg sesuai utk kita. yang penting lelaki ekonomi kena stabil kalo nk kawen sebab kena tanggung pompuan. yg pompuan pulak jgn buta sebab cinta… cinta x bole bagi makan dekat your future anak2.

      14

      0
  8. org Biasa says:

    Hubungan dgn si anak raja dah tamat ke? Aritu siap masuk paper kata sedang mengenaili hati budi si anak raja.

    41

    0
  9. Anonymous says:

    tgk klip video pun dah tahu ni kisah ko ngan fattah amin. scene futsal apa bagai tu. mengharap cinta blk ke? mana anak raja? :p

    38

    0
  10. Shhh says:

    gedik jugak dia ni..ntah Fattah dh tahu kot perangai kau..tu yg ko kena friendzone tu..pa yg aku nampak…dia mmg nak bersaing dgn Fazura, dia tk blh lebih dri org lain…Lepas Faz setuju nak berlakon dgn Fattah tetiba makcik ni ckp dia nak berlakon semula, sbb sblm tu dia tak mahu bergandingan dgn Fattah lgi lepas ke Sharnaaz Ahamd tu. Tup tup ada plak SHMP Raya pulakk…pastu bila video drama HSC keluar ramai yg suka gandingan Faz dan Fattah. Tetiba dia plak buat video dgn Miller Khan ni, then terbaru dkt ABP, Fattah berjalan dgn Faz, bukan dia, tu yg balik awal tu, tak nak tgk drama. Kau rasa Fattah tu nk dgn ko ke. Dia cuma nk gunakan ko je, kelakar sggh./..tpi aku lbh ska Fattah dgn Fazura..

    21

    0
    • Anonymous says:

      Dari sumber dipercayai, Fattah ni mmg suka Lofa(sama mcm video True Love tu) tapi makin lama nampak Lofa kaki kontrol & psycho sebab tu Fattah tarik diri (sama mcm video TL tu jugak). Kesian dekat Lofa sebab dia mmg suka Fattah cuma tak tau cara nak bercinta dan hormat org kot. Kesian jugak dekat Fattah sbb dia mmg suka Lofa tp kalau aku jadi Fattah pun aku akan angkat kaki kalau dpt pompuan kaki kontrol. Tak kawen lg dah kontrol itu ini.

      1

      0
  11. tecit says:

    ala lopak bukannye taste sgt ngn fattah ni. die just gunakan gosip terdahulu untuk buat promo tudung raya die. korang ni xkan la xpaham lg strategi pemasaran zaman skang ni. haihhhh. dalam erti kata lain, die mempergunakan kisah cinta dia utk melariskan diri die. understand? dlm hal ni dedua dpt habuan. win2 situation. fattah popular, lopak pon popiler. so ape adehall. ade dorg kesah korng kutuk2 dorang? janji bisnes jalannnnn

    42

    0
  12. Ira says:

    I think lofa cuma nak luahkan perasaan. Sebab terlalu ramai yg kecam dia, mcm dia ckp, walaupun ramai pertikaikan kasih sayang dia. Kesian dia. This video mmg touch. As woman i can feel how hurt it is. May Allah guide her. Kalau kita terima kecaman mcm.tu, tak tau la mcm mna. Stay strong lofa. :)

    8

    28
    • Anonymous says:

      betul2.. sadly most of ‘as woman’ kat sini cannot feel that way cos maybe dorang nak kat fattah kott!hehehe

      2

      14
      • benciorang bendul says:

        Sbb most woman kat sini tak stupid la mcm uolss. P bukak forum cari tu memacam org ckp psl dia ni. Org dah tahu true colour lofake ni mcm mana.

        24

        0
        • Anonymous says:

          ye le tuu.. mmg msa ne kalau nak tau true color org melalui media sosial/akhbar/whatsoever lah ne ye?? *tak stupid sgttt!*

          0

          2
  13. Anonymous says:

    jalang..

    7

    0
  14. Anonymous says:

    apa yg aku fhm kalau mengikuti perkembangan ksh cinta monyet dua org ni.. lofa tak nak kat fattah sbb fattah kantoi dgn dia dgn cara yg tak elok. lofa dpt tau drpd org lain. walaupun si fattah ni menafikan dia main kayu 3, mungkin ada bnd lain yg kita tak tau sehingga buatkan lofa kecewa. tp mungkin jg lofa salah fhm pd masa itu, n bila sedar jd terlambat sdh utk dia fix everything sbb fattah pun dah move on. mungkin jg sbb itu kta tngk lofa seakan2 msh tak move on… apa mcm plot drama ni?blh buat drama mengarut tv 3 lg tak?hehe

    3

    18
  15. Anonymous says:

    boring like hell

    3

    1
  16. Anonymous says:

    x abis2 lagi ke lofa kaintkan Fattah dlm marketing dia..udah2la nak ..malu makcik nengoknye..Nampak sgt propa je tu. true love pebendanye ko yg tinggai Fattah konon kwn kerabat..mana kerabat tu …sunyi je

    32

    0
  17. Anonymous says:

    bosan nya!!!

    2

    0
  18. narai says:

    bercinta mcm kucing nk beranak…kawin nya idok jugok.

    5

    0
  19. I Lop Sabah says:

    Saya minat:
    30% noor neelofa
    70% nur fazura
    Kalau kasih banding antara:
    Noor Neelofa 30%
    Noor Nabila 70%
    Dimata saya nabila sangat ayu seperti perempuan melayu terakhir. (Untung sharnaaz)

    ps: tapi saya tak benci neelofa.

    6

    4
  20. Anonymous says:

    iyela yela cerita cinta korang yg kutuk lofa tu jugak yg agung..tak budak2.. tak desperate.. tak mengade2 tuhh smua.. kehnnn???ntah2…. lagilah dasyaattt tapi psl tak glemer tak public figure.. tak dibuka lagik aibnya kome tu yg sedap mengutuk orgg hehehe *peace*

    1

    5
  21. Anonymous says:

    bosan sial

    1

    0
  22. wekkkkkkk says:

    nk bcinta real kt luar…takut oooi…nnti gosip…
    baik bcinta dlm video je…biarlah hanya lakonan..dpt la merasa bcinta real..tapi hakikatnya palsu…
    hai si lofa..bcinta kt luar mana sama, mcm kt video yg di reka2.
    Bcinta org x ada mmerhati x sama tau..bcinta org mmrhati..
    hai lofa, kalau dh ada org yg u suka, bcinta lah dgn terbuka…pakai purdah dn tutup muka habis, pakai mcm pakaian wanita Arganistan…dh tntu org x cam…masa kuar lak, bawa kete malaysia je..mcm saga ke, axia ke, …org x amek pot…dn suara pun masa nk order apa benda..tukr byk…atau jadi bisu je..
    sbb u tgh bcinta dn kuar dgn si mamat love u nanti.

    sian jdi aris populr skrg…pergerakan trbatas…mcm ada jual dadah…padahal x bawa dadah…takut polis kt depan.

    1

    1
  23. Fidot says:

    Bab main futsal tu mcm nmpk sgt la dulu ada ape2 dgn fattah ???

    7

    1
  24. Anonymous says:

    tgk majlis dia smlm mcm sendu jer. even family dia nampak blurrr… I don’t think they approve of the video. ye lah family dah reject n hina Fattah tapi masih nak guna fattah utk lakukan tudung.

    24

    1
  25. Anonymous says:

    dia tgk fattah buat lagu…buat perfume…buat novel base on wanita terakhir. so Lofa pun nak copy lah kaut untung dari fans dgn cara yg sama.

    14

    0
  26. Kak Hogy says:

    Pls move ON! Takyah throwback2 ni dik..Yg Fattah dh bahagia melayan Fazura kat sana. yg ko sendu2 sorang ni nape dek. Hakak tak suke ni taw pantang air tangan akak ni takut kena kt ko dik

    11

    0
  27. murai becok says:

    tak kisah sebab nak tumpang populariti fatah amin ler tuuu..eeee dia ni..kesiannn!

    9

    1
  28. Anonymous says:

    neelofa cantik, tudung cantik g vietnam beli borong! tq NH … fattah miskin mana neelofa nak weh, dia tgu anak raja

    6

    3
  29. Anonymous says:

    siannnn lopak….plis lah.. sedih hidup kau.. mintak sgt azwan ali carut kaw kaw org camni… seddddiiihhhhh

    7

    1
  30. Anonymous says:

    pompuan2 yg duk kata lopak tumpang populariti pattah pun samo bongok..lopak menang retis popular dulu time pattah still sendu wei..get the fact right..kalau x sbb suri hati mr toilet..eh pilot tu, xkemana patah..sebijik award x pernah menang..lol..apa2 pun, aku menci video clip ni sbb lopa xabih2 nk kaitkan diri dia dgn pattah..move on wei..pattah duk bergatal dgn pajura dah pun skrg, lopak ko gi la cari lelaki lain lg kaya dari pattah..makcik2 yg komen bekap pattah ni blah la weii..over la hekau semua..

    4

    10
    • anonymous says:

      tau tak lopak beli undi. thn 2014 dia pun beli RM 20K berita harian. tapi tak menang, Sam yg menang mungkin beli lebih banyak.

      8

      2
    • Anonymous says:

      bkn back up fattah..lol! tp xsuke LOFAKE!! semua yg die buat ade makna. xikhlas. xabis2 nk guna pattah utk marketing bisnes tudung die.. oops lupe lak fattah mng artis plg popular. nakk tumpang glamer plak ke? Aku gelak beso bile loFAKE xmng.. mesti die mngharap nme die disebut artis plg popular. tp fattah yg menang. kah3..kesian… harap video sendu jelaa

      19

      1
    • ctnorenjoy says:

      If you know macamana Lofa menang ABPH29 camne, mesti you terkejut. Dia beli surat khabar lepastu NT yg tick. Dats why, Sharnaaz boleh menang Pelakon drama lelaki terbaik & Pelakon filem terbaik tahun lepas sbb Nabilah tumpang sekali tick. Tahun 2013, presiden NT siap upload resit beli surat khabar RM20k lagik, tapi sayang time tu kalau pulak. Tu masa ABPBH 2013 Lofa balik awal. Ihiks

      2

      0
  31. anonymous says:

    so desperate nak kawin, smpi ckp ‘soon’ bila baru kenal anak raja so skarang apa cerita. terkandas depan pintu istana?
    malu lah nak jual tudung tapi ko promote diri dgn cerita cinta ko. ni mcm tak truelove jerr, mkn2 dgn anak raja, fine dining takde, celebrate besday pat kohlipe pun takde. ko kaitkan plak Fattah. Kesian dia. Jgn nak caras2 HSC biar FA dgn Faz mendoniaaa. Ko dok tepi sudah!

    21

    1
  32. khalid says:

    nmpk sgt kisah percintaan lofa dgn fattah.. lokasi shooting, futsal, lagu cinta bla bla bla :D

    harap jodoh drg kuat la.. mana la tau kan, kapel blk :D ok, noktah..

    2

    12
  33. Anonymous says:

    moga lofaa cepat kawin dengan anak raja supaya tidak ada gosip liar..kalau pun dengan fatah,, sharnaz dan nabila pun tak suka fatah,, mereka banyak hina fatah sebelum ni.. lepas ni program meletop betukar pengacara lee.. kerana asik cerita fatah jeee,,, susah sangat lofa nak hadapi… nabil sering mengusik lofa jika baca gosip mengenai fatah….heheh..

    4

    0
  34. Anonymous says:

    moga neelofa cepat kawin dengan anak raja yang digembur-gemburkan pada dahulu kala… sharnaz dan nabila pun bukan berkenaan dengan fatah,,, siap hina fattah lagi…

    7

    0
  35. Anonymous says:

    tgk sekali imbas pon dah tau ni citer dia dgn fattah amin. esp scene kat futsal tu…adoi! sah! ko ni merenyam nak kawen sgt dah lopa…takde ke yg nak tolong?? sape2..tolong la kawen dgn minah nie…sadis dah aku tgk!

    11

    0
  36. Anonymous says:

    BOOOOOOORING! tolong la p melingkup!!

    4

    0
  37. cekodok pisang says:

    bulan depan kua drama bsiri kat tv3 ..ganti cite shhh i love u tuh

    3

    0
  38. aku says:

    u hanya menghina & merendahkan diri u dgn video ni.. stupid girl! ur ex semua dah move on dah happy dgn life masing..tp ko asyik dok buat t.back bagai. thats prove that ur ar so pathetic girl!

    9

    2
  39. ffomthe_truestory says:

    no comment, dislike this women..and all women came from …there..

    3

    2
  40. Anonymous says:

    sape yg tggl sape.family lofa mmg tak suka fattah. Fattah is nothing for them and of course they dont want their daughter live in suffer. Dont blame fattah okey!!!

    8

    0
  41. senjakala says:

    kalau true love ko dah nikah dek oii..
    atau ko nak tunggu the greatest love of all?

    jgn lah kaitkan biz tudung dgn cinta ko. fake sgt!

    7

    0
  42. intan says:

    i wish he will not come back to u
    fattah stay single pls kalau x stop jadi fan

    9

    0
  43. Xoxo says:

    Tapi tudung raya lopak cantik2. Saya pasti pilih. Hihi.

    2

    2
  44. Anonymous says:

    Dia mengaku mak dia tak restu pilihan dia
    Family suka anak raja…konon terpaksa layan la..pastu anak raja jumpa org lain
    Dok meroyan nk patahhh balik
    Bodo la klau pattah nk balik…
    Sekian….
    P/s; ker aku sorang perasan minah cakap lidah bergulung overrr

    9

    1
  45. Memalukan saja says:

    Hati tak tenteram punca nya apa, bila kau terlalu cinta kan dunia, buat benda yang mengarut tak habis-habis, Dunia cuma sementara jer lah. Bila roh kau ditiup dalam kandungan mak kau lagi Allah dah tetap kan 3 pekara , rezeki , jodoh dan ajal. Apa yang kau merentan sangat. Banyak topik yang boleh dijadikan pedoman untuk sesuatu iklan, aku tengok iklan raya kau sikit tak ada ilmu dan manfaat, rugi jadi kau ni. Allah dah bagi rezeki harta melimpah ruah , nama masyur tapi tetap tak guna untuk memperjuangkan agama Allah. Balik-balik citer jantan juga kau suap dekat public. You give hijab a bad name, buat malu dekat org kafir yg tgk iklan raya kau ni. Kau malu sorang-sorang tak ape lah jugak. Satu dunia kau seret islam kasi malu. Jenis yg buat benda tak fikir manfaat fikir untung duit je pala hotak kau ni.

    5

    0
  46. kiah says:

    masa fattah nak ko, ko mcm menjauh.
    bila fattah menjauh. ko pulak hegeh-hegeh. haih lofaaa ni..

    6

    0
    • Kiki says:

      Nmpk sgt lofa ni busuk hati ye.time nk launch drama hsc dia buat iklan raya pasal cinta lokasi dgn fattah. Dengki la tu takut fenomena lofattah mati sbb drama hsc. Saje xnak bg fans dia move on ke fattura. Aku ni malu nk explain ng kawan cina aku yg btanya iklan ni ada kena mgena dgn raya ke? Dh hajah tp perangai mcm perigi cr timba plak.

      2

      0
  47. Anonymous says:

    Style laki tu pun macam.. Nampak sgt di “fattah” kan? Ke aku je nampak macamtu? Mungkin mg kebetulan..?

    0

    2
  48. Eyeee says:

    Nampak sgt video ni mmg reflect kisah cinta dia n fatah tu..
    Time org tu nak, kau tak nak..skrg buat video campaign based on kisah cinta plak..
    udah2 la tu..move on jela..

    kadang aku kesian ngan si lofa ni..dia cantik, kaya, pandai..kira complete pakej la orang kata..
    tp sgt malang bab cinta ni..
    sampai kadang tu nampak desperate sgt…

    (aku bukan fan, hater pun tidak)

    1

    0
  49. Anonymous says:

    kenapa suka ngomen atas fikiran sendiri…… kalau tenguk bolih dihayati or menghayati lebih bagus …. atau tenguk jika tk suka… senyap and OFF. Kenapa harus sosetsoset…..

    0

    0
  50. Anonymous says:

    miller khan…ganteng..:-)

    0

    0
  51. Reena says:

    Bila wartawan tanya, xnak ngaku..konon hanya kwn..peminat yg pepandai nak satukan. Family kutuk Fattah. Sekadar cinta kat set konon..tp gigih wat video ‘inspirasi kisah cinta diri sendiri’ katanya. Nampak sgt ko ni desperado. Setakat ada status jutawan tp perangai gedik nak mengawan, elok je la ko simpan dlm tempayan. Diri tu jgn fake sangat. Org yg fake ni x kemana. Kejar apa pun semua keciciran. Bajet nak anak raja je. Tgk sendat, gila kejar org kaya, himpit tmj last2 kena babai. Anzalna & Jue gak ‘berjaya & bahagia’. Ko Lofake? Sore loser.

    0

    0

Leave a Comment

Optional