Written by serenity | March 21st, 2016

Kalau anda sudah lama mengikuti Instagram Nazim Othman pasti sudah mengetahui keakraban Nazim dengan tunangnya Bella Dally sejak lama dulu. Pasangan ini melangsungkan pertunangan pada 14 November lepas secara senyap namun berteka-teki tentang tarikh sebenar pernikahan mereka.
 photo 12751208_797821603655428_1544981681_n.jpg

Melalui Kosmo! Nazim memberitahu bahawa dia akan mengumumkan tarikh sebenar pernikahan dengan Bella dalam masa sebulan lagi. Katanya:

Alhamdulillah, setakat ini persiapan pernikahan kami berjalan lancar. Insya-Allah pada bulan depan saya akan umumkan tarikh pernikahan kami.


 photo SWEET-Nazim-Othman-Buat-Trick-SiapaDiana-Untuk-Bella-Dally-2.jpg

Doakan semuanya akan berjalan lancar buat pasangan yang sudah bercinta selama tiga tahun ini. Tak sabar nak melihat rekaan pakaian pengantin Bella.

Semarak Bangsawan 2016 bakal membuka tirai dengan pementasan bangsawan Mulan oleh Persatuan Alumni ASWARA arahan K’ma…

Posted by Jabatan Kebudayaan dan Kesenian Negara on Sunday, 6 March 2016

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

53 responses to Nazim Othman Umum Tarikh Pernikahan Dengan Bella Dally Sebulan Lagi

  1. Zass says:

    Betul ke Bella ni owner Bella Ammara? Tak silap aku tu Bella lain. Ayoyo #tanyaje

    0

    0
    • Tak paham says:

      Suke hati korg nak berdebat psl bella daly ke bella amara ke.
      Yg pasti aku takleh digest si nazim ni nak kawin.
      Bella, tolg fikir baik2 & masak2.
      Unless if derang mmg dah ada deal n masing2 fhm, kfainnnn

      0

      0
      • Aku Paham says:

        Orang Islam ni tak praktikal. Contoh macam Rayani Air ni. Pantang sebut pasal agama terus beli. Padahal kita pilih airline sebab nak sampai tempat dengan selamat dan tepat pada masa. Kita bukan kesah dia syariah ke, pakai tudung ke, pakai skirt pendek ke, berdoa ke. Yang kita nbak ialah naik kapal terbang! tapi orang Islam kan senang kena tipooooooooooo. lagi lagi kalau pakai ayat agama.

        0

        0
        • Anonymous says:

          Adik tiri Belle Ngasri dgr kata … Tu la pasal sbb Bella Asmstodians tu pemilik butik juga..ada sangkutan juga.

          0

          0
      • Fakta says:

        Dia ni Bella Asmara owner kedai belacan cicit kepada Bella Sekundur!

        0

        0
    • Lorat La Korang says:

      Dia nk pakai dress Luna Maya punya. Betul lah tu…Bella Laura kan ada share si kakak tiri Luna!

      0

      0
  2. akupelik says:

    dia pemilik perniagaan tudung dan jubah Bella Ammara ke? bukan Belle Alyahya ngn Carl?

    0

    0
  3. me says:

    Bila pulak die owner bella ammara ni ooiiii? buat research dulu please.

    0

    0
  4. Curious says:

    “Tak sabar nak melihat rekaan pakaian pengantin Bella yang merupakan pemilik perniagaan tudung dan jubah Bella Ammara ini.”

    Abang Nara maksudkan pakaian pengantin direka oleh pemilik Bella Ammara atau Bella Daly ni pemilik Bella Ammara? Sebab rasanya pemilik Bella Ammara is Belle Alyahya

    0

    0
  5. Anonymous says:

    aku pun pelik..dia bukan model ariani ke selain nurul syuhada..takkan boleh ariani bagi kontrak kalau dah owner bella ammara..dah la tak pernah nampak muka dia kat mana2 promotion bella ammara

    0

    0
  6. Anonymous says:

    Bella Amara org lain laaa

    0

    0
  7. Anonymous says:

    Macik joyah bedah sume, ni bella dally yang jadi model kepada tudung ariani. Bella ammara tu belle alyahya dgn carl tu yang pemiliknya.

    0

    0
    • Anonymous says:

      Luna Maya pon dah confirmed…dia nk pakai dress designer indon Bella Laura! X caya cari dlm Facebook! Ada Bella Laura!

      0

      0
  8. Rain says:

    Nie apahal komen macam tak matang aja….Komen pasal Tudung,Pemilik Tudung !!!Aigo Cek Kak semua oiii…Nak buat promosi tudung berjenama ke pun??T0LoNg lah .. Komen tu matang sikit …Kalau tak tahu dia nie siapa …Senyap aja sudah laa . ?

    0

    0
    • Anonymous says:

      Rayani Air pun makin teruk servis. Siap kena warning…tu lah kan. Islamik la sangat!!

      0

      0
  9. Anonymous says:

    baca btl2 la..kan nara tulis Tak sabar nak melihat rekaan pakaian pengantin Bella…means bknla bella ni pki bella amara or seangkatan dgnnye..bc xfhmkan btl..dh nak hentam

    0

    0
    • Anonymous says:

      dah kena edit la syg.. ayat dia memula td berbunyi begini..

      “Tak sabar nak melihat rekaan pakaian pengantin Bella yang merupakan pemilik perniagaan tudung dan jubah Bella Ammara ini.”

      tak tau cerita terus nk hentam.

      0

      0
      • Anonymous says:

        aah dah kena edit..tapi kesian orang yang baru2 komen ni tak tahu apa2 tapi nak menghentam orang je..takkan le 5,6 orang nak komen benda yang sama..aduihhh lenkali tolongla bagi salam dulu sebelum masuk..& tangan tu berjaga2 sikit sebelum taip

        0

        0
      • Anonymous says:

        Aku pening lah siak!

        0

        0
    • Bella says:

      Rayani Air murah..korang cuba la. Boleh makan angin…syok!

      0

      0
  10. Anonymous says:

    Tak sabar nak melihat rekaan pakaian pengantin Bella…xplak npk ayat ni kate die owner bella amara atau nk pki rekaan bella amara..lain kali baca n teliti btl2..boleh mendatangkan fitnah..

    0

    0
  11. Anonymous says:

    aah dah kena edit..tapi kesian orang yang baru2 komen ni tak tahu apa2 tapi nak menghentam orang je..takkan le 5,6 orang nak komen benda yang sama..aduihhh lenkali tolongla bagi salam dulu sebelum masuk..& tangan tu berjaga2 sikit sebelum taip

    0

    0
  12. insan kecil says:

    lantak p die orgla nk kawen ka nk pakai baju apa ka…doakan yg baik2 je sudah..kan simple..dr berbalah sana sini

    0

    0
  13. Takdenama says:

    Nara ni confirm ceduk kisah dorang 2 dari skrg sampai lah naik pelamin. Dah lah tu Nara.. lama2 org jadi jelak.. nak umum tarikh nikah pun nak bagi suspense… ape2 ntah

    0

    0
  14. Pembetulan says:

    Dia ni Bella Amara punya pemilik kedai coli nk pakai baju kawin Bella Mawar Asmara..sebelah kedai Bella Dewi Remaja!

    0

    0
  15. Anonymous says:

    Bella Ammara Ammunition nama butik dia tapi dah jual dia ada share lagi katanya. Belle tu nama samaran…

    0

    0
  16. Anonymous says:

    Owner butik Bella Amnesia tu saper lak?! Eh pening lahhhhh nyah!!!!

    0

    0
  17. Anonymous says:

    Bella Andalusia tu adik dia punya kakak ipar…dia ni anak kpd bini no 2 yg Belle Ngasri punya ipar belah tok wan Bedah Kepong pemilik jamu ratu seri rapet yg famous kaya raya dulu…ingat tak?!

    0

    0
  18. Anonymous says:

    pening lah korang…aki x paham!

    0

    0
  19. Anonymous says:

    Apa korang neh??? Mabok ketom eakkk?! Peoning baca!

    0

    0
  20. dr. alisa says:

    Tahniah. Personally i suka sangat ngan couple nih. Ada aura dan personaliti yang tersendiri. Barakallah.

    0

    0
  21. Anonymous says:

    eiuwww mamat ni blagak gila masa mengacara jemputan melodi haritu…
    aku tgk awal pon mcm menyampah nak layan dia aritu…
    poyo poyo sgt cakap mcm nak up up je…
    dah la muka jawa…

    0

    0
    • Anonymous says:

      To Anon 10:11 22/3

      Aku tgk best lg Nazim jdk host Melodi drp si Awal tu..
      gaya cm Awal x wat homework je b4 msk set..tu yg kna smash dgn Nazim, Awal hjg2 mntk penerbit jgn invite Nazim lg terasa Nazim nk caras job dia lak..haha

      0

      0