Written by Bella | January 21st, 2016

Beberapa jam lepas, berita Nazim Othman dan Bella Dally sudah bertunang mula menjadi topik hangat di media sosial. Ramai yang mengucapkan tahniah kepada pasangan tersebut yang sudah bertahun menyulam cinta.

Walaubagaimanapun, masih ada lagi pihak yang ingin Nazim tampil dan menjelaskan ia bukan khabar angin semata-mata.

Sedar ia sudah menjadi berita sensasi, Nazim menerusi akaun Instagramnya sebentar tadi secara rasmi mengesahkan beliau dan Bella sudah mengikat tali pertunangan pada 14 November 2015.

Jelas Nazim, beliau mula melamar Bella sewaktu sama-sama menjalani penggambaran drama Aku Balqis di Langkawi.

Kemudian,  pada 14 November itu keluarga Nazim bertemu dengan ibu bapa Bella di Sabah dan sekaligus melangsungkan pertunangan pada hari yang sama.

Buat masa ini Nazim hanya akan mengumumkan tarikh pernikahan mereka selepas segala persiapan perkahwinan mereka selesai.

Tahniah sekali lagi kami ucapkan kepada Nazim Othman dan Bella Dally. Semoga anda berdua kekal sehingga jinjang pelamin, memang lama betul kalian bercinta dan Bella sentiasa berada di sisi Nazim sewaktu waktu sukar beliau bertarung dengan penyakit ketumbuhan di otak.

Sumber Berita: Instagram Nazim Othman

19 responses to Nazim Othman Sahkan Sudah Bertunang Dengan Bella Dally Sejak 14 November 2015

  1. minah jambu terlajak habis says:

    hehe…

    0

    0
  2. #aku bukan aku says:

    Aku cbar nara jdi blogger prtama post video lucah fazura comfirm lpas 2 kau akn jdi popular nara capa skong aku bleh like ada bran ke nara oiii!!!

    0

    0
    • tapape says:

      Sudah2 la wey nk publish pasal video fazura tu. Xde keje dah ke. Setiap post nara ni ada je komen pasal video tu. Mesti kau org yg sama kan. Bongok

      0

      0
    • Anonymous says:

      sakit otak la ko…………tak abis2 pasal video isap batang tu. dengki sangat ko dgn dier aper yg ko dapat. at every articles ko posted yr idiotic comments. udah udahlah tu kalau betul tu dier jgn bukak aib dier kalau tu bukan dier malu nyer ko pukul canang satu Malaya cabar abg Nara………

      0

      0
  3. Lara says:

    Macam mana Bella Daly boleh terpikat ngan dia? Hari tu ternampak kat IG kononnya si mamat ni perasan ala Mr Grey uwekkkkk geli!!!!!!

    0

    0
    • tecit says:

      haah. gaya penulisan die pon macam poyo hahaah. senyuman die pon haha. geli kot tengok. mcm tersangatlahh poyooossssss. nevermind, kalau dah sayang..

      0

      0
  4. Al Hadif says:

    bagus la dah takyah sembunyi. kawin cepat2..

    0

    0
  5. Anonymous says:

    sweet sgt tru thick and thin. moga relationship ini kekal dan sentiasa dibawah lindungan Allah. #inibarurelationshipgoal

    tak mcm sesetengah retis tu nak deny2 sgt. lepas tu #POYO

    0

    0
  6. misskepohchi says:

    sooo tak betula ade yg kata dia ni gay? hiks

    0

    0
    • Anonymous says:

      dier tak gay lah. dier perasan Korean jek.

      0

      0
    • miss kepah says:

      tula..bila org ckp dia gay, aku pun terus was2 sb tgok ig dia mmg bnyk selfie geli plk tgok…tp bila fikir2 balik, dlu masa bella belum btudung lg dorg ni dh couple, tapi pastu putus kejap..tak lama pastu bella mula btudung n nazim dh start balik post gmbr bella kira dh sambung balik la…tup2 kluar crita dia ni gay pulak n bella tu just coverina….so dah btunang ni, masih nk ckp gay ke…takkan bella tu bunguk sgt nk tlong kwan cover sampai sanggup bertunang….

      0

      0
      • Anonymous says:

        saya rase time diorg putus skjap tu maybe time tu nazim dpt tau dier ader penyakit and takot umur tak panjang. maybe penghijrahan bella sangkut paut ngan nazim kot. iyelah kite mane tau ajal maut kite. bile2 boleh pergi.

        0

        0
  7. Anonymous says:

    saya rase rizal tu yg mcm gay

    0

    0
  8. mrs pip says:

    tahniah bella & nazim ………..
    so bella, kalau buat majlis kawin di sabah, contact mrs pip ok …
    kot kot boleh jadi katerer untuk majlis korang kan ….
    harga the best in town!
    cheers.

    0

    0
  9. anon says:

    “everyone knows”….

    Bella ni sama ke dgn bella yg kdg2 tulis artikel dlm blog ni…
    Neway, nazim ni muka dia nampak mcm gay je…….tapi rupa2nya tak. Gud 4 him lah… congrats

    0

    0