Written by Bella | August 26th, 2016

Semalam, ada sumber mengatakan pasangan pelakon Nazim Othman dan Bella Dally bakal berkahwin pada 10 September depan di Kota Kinabalu, Sabah dan majlis bertandang pula akan diadakan di kediaman keluarga Nazim di Johor Bahru pada 17 September.

Berita berkenaan mencetuskan pelbagai soalan dan tanda tanya dikalangan peminat yang ingin mengetahui adakah benar Nazim akan bergelar suami pada tarikh berkenaan.

Nazim ketika dihubungi akhbar Harian Metro bagaimanapun enggan mengesahkan berita tersebut dan meminta diberikan sedikit ruang untuk mengumumkan tarikh perkahwinan mereka dalamm masa terdekat.

Insya-Allah saya akan kongsikan perkara ini dalam masa terdekat. Jika ada pihak yang sudah menerima kad jemputan perkahwinan saya sudah tentu tahu perkara ini.

Nazim turut menafikan majlis perkahwinan mereka mendapat tajaan penuh daripada beberapa pihak.

Apa-apa pun kami mengharapkan segala perancangan mereka berjalan dengan lancar.  Kalau sudah ada tarikh kongsikan sahaja, lagipun peminat hanya ingin mendoakan yang terbaik buat anda berdua. Betul tak?

Sumber Berita : Harian Metro

34 responses to Nazim Othman Enggan Sahkan Berita Bakal Berkahwin Bulan Depan

  1. Anonymous says:

    Apa yg beriya sgt pun wartawan?? Bio kn la dia.. nnti dia umum la.. suka hati dia nk umum ke x.. xnk jmput pun lantok.. muak cite2 mcm ni.. next plz

    0

    0
    • Anonymous says:

      omaigod….sendu sangat ke dunia artis tanahair rayyanair kita ni…sampai citer sampah camni pun nak buat gosip.

      0

      0
  2. nok gebuzzz says:

    ape benda ni…….asik cite pasal nazim,suke hati die lerrr….

    0

    0
  3. Akak comell says:

    Kalot lebih la hampa ni… Biaq p kat dia la nak kawen bila pun… Nak jemput sapa pun ikut suka dia la… Tak semua org macam che ta… Nak kena habaq semua menda… Buat apa.. P mana… Beli apa… Hilang apa… Eh… Eh…

    0

    0
  4. Relax la says:

    Weh yg kelam sangat nie APAHAL !!! Lebih baik jadi macam pasangan ini lebih mengutamakan Family kedua belah pihak serta focus betul2 kepada semua persiapan .. Kan dia sendiri cakap dia akan umumkan , Jadi sabar lah .

    Dia yg nak kahwin segelintir pihak pulakk yg Kelam Kabut macam Ribut .

    0

    0
  5. Mamat says:

    Bukan nazim ni spesis lembut ke..mcm mana blh nk kawin..xnaik nnt adik tu

    0

    0
  6. Anonymous says:

    Wartawan hiburan ni byk lelaki..tp kaki gossip byk..omggg…

    0

    0
  7. Jumaat 3.03 petang says:

    Dia bukan lembut atau jambu tapi dia lebih kepada lelaki ala-ala KPOP gitu.Walaupun dia sendiri dah ungkapkan yang image KPOP dah tak sesuai dengan umur dia..Tapi realitinya setiap kali dia upload gambar di IG memang terserlah la h ala kpop dia tu…SENANG CAKAP SEMULAJADI LA .. Dia nie

    0

    0
    • Nazim eww says:

      X semulajadi pun. He trying too hard. Padahal muka melayu/ jawa je. Be natural sudeyh..

      0

      0
  8. PLEASE HORMATI ORANG says:

    NAZIM dgn BELLA tak salah . Yg salah tu sesetengah pihak terlalu mendesak nak kan Jawapan .. Bila berita nie dah timbul Nama Nazim juga orang salahkan .. So terpaksa dia ikut campur atas masalah yang dia tak buat .. Hormati apa saja keputusan dia .. Dia nak bagi tau esok lusa nak dekat merdeka itu HAK dia ..

    Please lah aku dah bosan nama NAZIM orang salahkan .. sebab dia nak kahwin.

    0

    0
  9. Kacak says:

    Selalu dengar, orang cakap dia ni GAY, ada Bukti ker?
    Lain la Wak Doyok…

    1

    0
  10. josh says:

    Dia ni nampak mcm gay je, mcm species aznil & azwan je.. Muka tu nampak mcm pakai mekap je……berbedak.

    1

    0
    • Hello says:

      Apa salahnya berbedak? Lelaki skrg ni lebih ambik berat penampilan diri. Rajin grooming nampak la hasil.

      0

      1
  11. Anonymous says:

    ye la..aku pn perasan…dlu dia ok jeee x mcm skg ni..skg tengok muka dia mcm something..

    0

    0
  12. anon says:

    Nanti gaun pengantin dia siap, dia umum kan lah ….
    Skrg lum siap lg … nk jahit labuci lip lap lip lap dulu …

    0

    0
  13. fatimah busung says:

    sudah lah kau pondannnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0

    0
  14. Anonymous says:

    kecohnya laaaaaaa…nak kawin kawin je la….watawan pun satu hal…sudah2 la dok sebuk hal dia kalau dia tamo syer…camkan hadap sgt la life ko tu!

    0

    0
  15. anon says:

    Bukan gaun Bella tau, gaun pengantin Nazim yg lum siap lg …

    0

    0
  16. kak senduk says:

    takde artis malaysia lain ke? sendu btl. dari semalam. kalau takde cite sgt buat le cite artis tamil ke cina ke hollywood ke.

    0

    0
  17. mikamika says:

    Alahai, biarlah Nazim ni nak kahwin bila pun. malam ni ke, besok ke, bulan depan ke..sibuk sangat wartawan nya pun.. Next!!!

    0

    0
  18. Sup Taik Idong says:

    xsangke pondan tua nie nk kawin..ape2 pun, syabas lew.

    1

    0
  19. relaxsudah says:

    semoga yg kata dia pondan tu or adik xnaik tu berbalik la kt korang or family korang ye.insha allah.tuhan bayar cash je skrg.hmmm.peace.

    0

    0
  20. melati says:

    tak boleh komen , sebab tgh Guling2 ketawa kat Dato Red…!! dia mengaku dia Playboy..!!! hahahahahaha..kalau Dato Sheikh Muzaffar kater dia Playboy…saya tabik spring lew… ni Dato Red !! muka dh lew macam Itik pulang petang Dressing plak macam Bangla dtg Malaysia cari keje…!! nk kater kaya ???..setakat bergambor dgn C Class & Velfire tukun tu Nelayan pun mampu..!!! Dato Red , kalau lew awak baca ni saya nk kater..!! kalau awak jadi Pokemon pun takder nya org nk tangkap sebab Geliiii……….pastu dgn Cermin mata bodo tu bertambah Geli, saya rela pegang Katak dari pegang Dato Red ni..!..EEEEEEEEEEEEEEeeeeeeeeeeeeeeeeeeee….

    0

    0
  21. Linsay says:

    Melati…komen ko mmg terbaik tahap kuboq…lama x baca komen hg…hg pi umrah ka….

    0

    0
  22. Wirda says:

    Kecoh!

    0

    0
  23. Intan payung says:

    Beb i tak kisah le mamat dgn minah ni nak kawin bila …… kecoh.. . Yg hang ni nazim kawin je kut… tak nak kasi tau sudahlah . Kita org pun tak nak tau pun … NEXTTTTT

    0

    0
  24. Anonymous says:

    bella ni lawa laaa……

    0

    0
  25. Intai2 says:

    Sah kn je lh apa susah…..dh mmg nk kahwin kn….pelik betul sesetengah artis ni suka berahsia sgt….benda dh terang2 pun masih nk sembunyi kn….apa yg susah sgt….

    0

    0