Written by serenity | September 17th, 2017

Hujung minggu ini hangat dengan kisah satu rakaman siaran Bigo Live viral memaparkan pelakon Natasha Elyzza dan seorang wanita mirip pelakon Fathia Latiff menari seksi sehingga menampakkan payudara. 

Dalam satu rakaman Bigo Live terbaru yang tersebar di YouTube, Natasha secara sinis mengucapkan terima kasih kepada individu yang membuat rakaman dan menyebarkan siaran langsung itu yang disifatkan telah memusnahkan hidupnya.

Keseluruhan artikel dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Natasha menyifatkan yang kariernya telah berakhir, dan menyatakan dia mungkin tidak akan diberi peluang berlakon selepas ini dan hidup merempat. Dalam rakaman itu, Natasha menyuarakan kekesalannya terhadap individu itu dan dlihat cuba mengenal pasti individu itu dengan bertanya kepada penonton-penintonnya di Bigo Live.

Dia juga meminta supaya penontonnya membuat laporan mengenai video viral tersebut yang tersebar di Facebook, termasuk memadam dan berhenti mengongsikan video tersebut.

Dalam rakaman itu, Natasha mendakwa dipersalahkan oleh semua orang termasuk wartawan.

Dia juga memberitahu  bahawa ‘Fathiya’ sudah tiada bersamanya dan kemudian menegaskan berkali-kali wanita seksi yang menari sehingga menampakkan payudara itu bukan Fathiya Latiff.

Dalam video itu juga kedengaran suara orang lelaki yang tidak kelihatan mempertahankan tindakan Natasha membuat siaran langsung tersebut dan mempersalahkan mereka yang merakam dan menyebarkannya. Video terbaru itu boleh ditonton di bawah:

Pada pendapat penulis, Natasha seharusnya tahu dan bertindak bijak. Kita tidak sepatutnya percaya pada orang asing yang tidak dikenali dalam kehidupan sebenar mahu pun di Internet. Kecanggihan teknologi masa kini membolehkan apa saja dirakam dan disebarkan, apatah lagi jika ia melibatkan selebriti.

Di harap ini akan menjadi pengajaran buat Natasha mahu pun mana-mana selebriti lain yang bertindak serupa di masa akan datang.- beautifulnara.com

Sumber gambar: Instagram Natasha Elyzza

56 responses to Natasha Elyzza Luah Kesal Pada Individu Rakam Dan Viral Tarian Bigo Live

  1. Akak joyah says:

    No komen. Sbb akak ada anak perempuan. Ckp lebih2 kang terpalit kat akak balik. Taubat la dikkk. Allah maha pengampun :)

    88

    0
    • Anonymous says:

      Lol kesal orang rakam katanyehhh. Kau tu ha kenapa buat live bigo macam tu in the first place? Jangan jadi bimbo please.

      62

      0
    • Mat Ronggeng says:

      Aku google dia ni pernah kena tangkap pasal ganja 2015. Sekarang ko buat hal lagi… Macam tengah layan ganja je dalam video tu. Once a slut….always a slut. Tak percaya aku jenis liar macam ni. Menipu je kerja dia…

      20

      2
    • Anonymous says:

      Apa lak kalau tak berlakun nanti merempat , pergi lah keje kilang..memang seharusnya kau berhenti berlakun jer sebab org semua dah menyampah dan meluat nak tgk muka kau…

      4

      0
      • Anonymous says:

        Serius aku tak tau dia sape. Sbb kontroversi ni br aku tau dia pelakon. Attitude camni nak suruh org puja? Hoktuih.

        1

        0
        • wekkkkkkk says:

          aku baru tau pada hari jumaat lepas 15hb, citer psl tetek live & tarian bigo oleh Natasya, dn samar2 Patia. Kalau x kerana tetek live tu, akupun SERIUS X KENAL MINAH NATASYA NI. Dia boleh ngam dgn Alicia Amin. Cuma Natasya pendek. Mata x ada kelopak. Ini bukan melayulh kalau x ada kelopak mata.

          1

          0
  2. Nik says:

    Suka sgt watak nikki dalam megat extend nampak bijak sangat tp why mcm ni syg..maybe dia muda lg…semoga dpt memberi pengajaran buat nya..

    8

    1
  3. aku says:

    Tak phm la budak skrg nie..payudara tu tunjuk pd suami je boleh..kawan2 pun tak boleh tau dak walau sama jantina.apalagi tunjuk kt media sosial.ni boleh pulak sesama dia menari sambil saja2 tjuk mende alah tu.maruah mana dik??letak kt lutut ke??.mana korang belajar perangai cantik mcm nie??entahlah,satu2 perangai remaja muslim yg memalukan Allah tunjuk.kononnya hari tu ramai yg tak bg rohingya masuk sbb perangai diorg tak bertamadun,pengotor,jahat..sekelip mata je Allah tunjuk yg anak2 kita lebih teruk lagi.kita sombong sgt..nilah balasannya.kalu Allah turun bala,bukan budak2 perangai cantik ni je kena,satu Malaysia ni merasa sama.bertobatla sementara masih ada nyawa..

    9

    0
  4. beyuh says:

    bimbo betul pompuan ni. nak buat laporan polis tentang apa? video viral? or buat laporan polis ttg vid yg mnunjukkan artis tengah high dadah? kalau kau nak vid telanjang pun takyah lerr live bagai. ni nak buat live buat kayo wartawan. jgn slhkn org yg sebar tu slh kau sendiri, kau yg sebarkan. sbg artis kau kena jaga image kau tu hoh.

    21

    0
  5. Elle says:

    Sendiri yg buat vid live pastu nak play victim. Kalau x live pun ape motif ko nak rakam video seksi joget high cmtu, xkn utk tatapan diri sndiri kot?

    22

    0
  6. Nany says:

    Tasya.. belajar dr kesilapan diri sdri bukan dgn menyalahkan org lain.. org mmg suke ngok kite jatuh.. so pls jadilah seorg artis yg bijak. Jgn beri peluang kpd org lain tuk mengambil kesempatan ke atas diri kita. So knp nk ucap terima kasih..knp berdoa tuk idup merempat.. akk tanya jee..

    4

    0
  7. Rania says:

    Dah sendiri rela NK Salah Kan org. Kat ig Dan media sosial lain skrg mudah jumpa perempuan melayu mcm pelacur. Xda segan dah tayang gambar hampir bogel.

    1

    0
  8. Anonymous says:

    Diri sendiri bodoh mahu lg nak salahkan org.Tp org tgh high kan.Mungkin tak sedar apa yg dah dia buat time tu.Berenti la ambik dadah.Klu ada duit asyik beli dadah akn hbs jugak duit tu.Merempat jugak hidup ko nnti dik.hmmm

    9

    0
  9. A.K.U says:

    Diri sendiri bodoh mahu lg nak salahkan org.Tp org tgh high kan.Mungkin tak sedar apa yg dah dia buat time tu.Berenti la ambik dadah.Klu ada duit asyik beli dadah akn hbs jugak duit tu.Merempat jugak hidup ko nnti dik.hmmm

    1

    0
  10. Pekerja Gomen says:

    Kerana dadah…. 23 pelajar tahfiz terbunuh…
    Kerana dadah… tetek yang layot ditonton semua org…
    Sila berambus dari industry
    Apply bintang porno

    27

    0
    • McAfee says:

      apa kau tak salah kan orang yang ambik dadah tu? poetic ke?

      0

      3
    • fan tetek kecik lendut says:

      tu la ko x bljr marketing.. demografi tu
      tetek tegang, ada audiens dia
      tetek lendur layut tu pon ada jgk fans dia walau x brp
      kena positif, selagi blh jual
      moral dia jgn selfish, org tua2 pon nak tgk jugak

      2

      0
  11. minah jambu suka sahara yaakop says:

    tak payah la nak tegakan benang basah ..dh memang basah pooon ape lagi ! itu bukan fathia dia bukan fathia > jangan nak merepek lah natasha n jangan nak eksen nangis lah kt dlm vdeo tu menyampah lah..! say no to drugs ok natasha..!

    3

    0
  12. Shuhhh says:

    Cn someone pls tll me who is this?suddly appear dgn ttek 0.50 sen.yuksss

    5

    0
  13. Eana says:

    Betina sundal tayang side boobs smbil tengah high. Ko dah tayng tetek ko lak yg panas dasar jalang !

    7

    0
  14. Sara Amira says:

    Sejuk perut mak bapak mengandung tengok anak dia tengah high sambil belanja tetek free kahkah

    6

    0
  15. lala says:

    masaalahnya siapa dia ni. fathia aku kenal tp minah ni sape?

    6

    0
    • kuaci KL says:

      bila aku google, wikipedia pun x ada, biodata hanya tulis umur, asal PJ.
      Kerjaya: Pelakon.
      Tapi keturunan x tulis, bangsa apa..x tulis…siapa di ni…anak siapa…ada keluarga ke.
      Dn lagi satu buat hape takut merempat. ookookookook yg dtg ke M’sia pun boleh sara hidup, sbb pakaian kamupun dh mcm kuaci punya org.

      1

      0
  16. Sue says:

    People give a name to u based on how u carry urself. Cuba u fikir what ppl will think of u & how ppl will describe u based on what u did & what u r saying now. Pls lah. X kira lah u artis ker bukan artis ker, org nampak u seksi & boobies goyang sana sini, u rasa xkan ada org yg nk ambik kesempatan? Sebab u artis lah sesetengah org kenal, rakam & sebar. Kalau u bukan artis, org tetap akan rakam & cuba jual video tu as some form of porn. Apa? U expect laki2 yg tgk u mcm tu kat bigo tu semuanya knights in shining armour? Kesatria dgn perisai yg berkilauan? Dgn disiplin & integriti diri yg tinggi? For all u know u just operated bigo live like some form of online striptease. And what? Expect them to shut up & pay up? What is the motif u buat bigo live & menari2 kat depan tu without ur bra in the first place? Sungguh akak betul2 nk tau!

    8

    0
  17. Hantu says:

    Perlu ke org ramai tlg ko? Haha..sendiri live..sndri suruh delete..apa lah ko ni..mesti ko baru sedar yg time ko live tu ko tgh high..btol x? Jadi baru menyesal la? Hrp2..adelah yg boleh tlg take down vid tu..aurat kn..melibatkan org lain pulak tu..

    2

    0
  18. Anonymous says:

    Boring. Next!

    1

    0
  19. jamilah says:

    dia ni kurang ajor juga mulut die

    “kalau betul fathia apa masalah korag!!!”

    “Aku tak faham la masalah korang ni…!!”

    then fathia cakap, eh rilex2

    boleh tahan mulut

    7

    0
  20. Areum says:

    org tua2 cakap, kalau org cakap sesuatu tu berulang ulang banyak kali tu maksudnye die sedang menidakkan kebenaran. kamon perempuan, dah kantoi kot

    3

    0
  21. Gersm pla aku says:

    Lawaklah minah ni..dia yg buat live..tup tup salahkan org yg viralkan..muka cantik tapi perangai .tut…..buka aib sendiri…

    3

    0
  22. Pembaca laman web beautifulnara says:

    Rase kesal pulak dah…lol..

    2

    0
  23. LADY GAGAP says:

    Aikk , nak salah kan org rekod & viral kau yg cari pasal, terkinja2 mcm mabuk ketum pastu nak kesal bagaii, kau ni retis yang suam2 kuku kaki je. da la wey buat semak dlm industri je.

    #renung-renungkan & selamat beramal

    3

    0
  24. haha says:

    aiyo..dah sendiri buat live, sendiri tunjuk free kt semua orang, lagi mau salahkan org musnahkan hidup dia? lain kali kalo buat live, buatla benda yg senonoh ckit dik oiii. sblm buat live, fikir dulu, guna otak dulu, jgn fikir guna lutut. anggapla ni pengajaran utk ko ye.

    2

    0
  25. nara nafsu kuda says:

    Udah2la tu nara oi, tobat la… ko sex dgn bini yg ada tu dah la x pyh berangan dgn fathia lalok tu. Jgn pk stim kita je bang, kepuasan bini kena prihatin jgk. kesian bini nara x dpt feel klimax sbb pisang nara pendek dan halus.

    #naranafsukudatpsaizkera

    0

    2
  26. Bam says:

    Sepatutnya kau kesal buat bigo live. Bukan kesal orang rakam.

    Simpan sikit boleh tak?

    Simpan apa?

    Simpan bodoh tu.

    5

    0
  27. monday says:

    Moral of the story … lain kali jgn buat video mcm ni. Sendiri ingat sendiri tanggung la..
    Bila dh buat baru nk nyesal. Tak yah nk salahkan org yang sebar kn pun.

    2

    0
  28. vroom says:

    RESTIS BODOH!

    2

    0
  29. lynn says:

    Antara artis bodoh bangang. Ko yang buat video, bukannya dirakam. Ko yang tayang body ko, bukan org londehkan.
    Kalau takde maruah, jangan nak salahkan orang dik.

    5

    0
  30. padan muka says:

    motif ko nk rakam macm tu nape? dah pun sah2 nak undang masalah besoww..
    padan muka kawww… bodoh tu simpan sikit..

    1

    0
  31. sendu pagi says:

    maaf x kenal,ni pelakon drama tayang tetek ke??…next gosip please abg nara

    2

    0
  32. Anonymous says:

    bangangnya dah buat live….lain la org pasang cctv kat umah ko dan sebar..itu br aib….kenapa?..ko nak challenge tetek ko dgn tetek menantu datuk k ker?…x blh lawan dowh..ko punya 20sen je…menantu datuk k rm1.30

    1

    0
  33. Saya says:

    So now u r crying for symphaty for the stupidity u have done? Dear kalo u rakam for fun and suddenly leaked out then yes u can be angry tp what u did was a live show to the public. Before u blame other people pegi hantuk kepala kat dinding and say how clever u r

    2

    0
  34. Nijah says:

    Please lah karyawan ke apa banned artis2 xsenonoh mcm ni. Dah lah buat keje bodoh, lepas tu marah2 kata apa masalah kalau fatiya pun? Dik, ramai je artis yg wild and high mcm ko, tp dorang xgila glamer nak exposed kebodohan sendiri!

    2

    0
  35. sendu pagi says:

    geli tgk papaya dia ni.artis murahan.mgkn ni yg dibayar rm500 sblm ni .wuekwuek..

    0

    0
  36. bla bla bla says:

    Cari nahas sendiri…ni nak gelar bodoh ker mangkuk hayun?
    yg sorang tu pla…x ngaku diri tp tunjuk2 muka pesal..aishhh xpaham aku..
    boleh simpan sikit tak bodoh tu jgn nak tunjuk sgt…klo mmg gian nak nakal tu senyap2 jerlah korang..bogel ke apa ke x yah lh nak rakam2..malu siotttt…aishhhh bodoh tahap dewa

    1

    0
  37. c0909 says:

    bodohnya budak ni..
    kau yg tayang, org nak rakam ke apa, takkan kau tak boleh fikir BANGANG!!
    serious bodoh minah ni..

    2

    0
  38. Anonymous says:

    bimbo much.
    kau yg tayang diri nak salahkan orang lain pulak…kelakarnye.

    2

    0
  39. ZZ Top says:

    Dumbass.

    0

    0
  40. Wan Nor Azlin says:

    Relax lar… Wan Nor Azlin dulu siap video beromen lagi… Alang2 tu biar Bogel n beromen sekali… Jangan risau.. Rakyat Malaysia Pemaaf n pelupa… teruskan bogel untuk negara..

    0

    0
  41. AKU says:

    SIMPAN SKIT BODO TU……………..AKU DAH LA SAYANG KT KO…KO BUAT PERANGAI

    0

    0

Leave a Comment

Optional