Written by Bella | November 25th, 2016

Tentu anda semua sudah tahu tentang isu hangat dimana ada peserta Gegar Vaganza 3 bertindak untuk menukar lagu tugasan yang diberikan dengan lagu pilihan mereka sendiri. Ramai yang tidak berpuas hati apabila ada artis yang bersikap tidak berani menyahut cabaran dan tidak menghormati senarai  lagu pilihan media.

Isu ini turut mendapat perhatian bekas peserta GV 2 iaitu Nassier  Wahab yang terkejut apabila ada artis GV3 boleh menukar lagu.

Nassir  menerusi ruangan komen di laman Facebook milik peminatnya telah meluahkan pendapat beliau berhubung isu hangat tersebut.  Walaubagaimanapun, komen Nassier tidak merujuk kepada sesiapa dan ia adalah secara am sahaja.

Tidak dinafikan kontroversi GV 3 kali ini agak hangat bukan?

Sumber Berita : Media Hiburan

74 responses to Nassier Wahab Terkejut Peserta GV 3 Tukar Lagu

  1. Anonymous says:

    Peserta2 GV1 & 2..tak tolak lagu.
    Perserta2 AF… tak tolak lagu.
    Artis poyo? Budget2 bagos tapi sebenarnya x konpiden pon.

    62

    0
    • jom bpantun says:

      tuai padi antara masak,
      esok jgn layu layuan,
      kalau rasa tak boleh bawak,
      tarik diri je lah, aku pun dah bosan.

      88

      0
      • Lahai says:

        susah2 ..sgt suruh dia nyanyi lagu nasyid atau mak yong je. ha!

        28

        0
        • Anonymous says:

          sbgai denda suruh dia nyanyi lagu yg susah. lagu nicki minaj..anaconda!!!

          30

          1
        • amoi says:

          elok kali ni tarik diri jer la..teruk sgt dah sikap berlagak diva dia tu…aku harap korg korg yg g konsert GV minggu ni, sila “booooo” byk byk dkt makcik tu time dia nyanyi lagu dia..

          24

          0
      • KakLinaPomMeletop!!! says:

        Korang ni mulut mcm longkang. Kesianlah sikit dgn nora. Nk mengutuk tu agak2lah. X takut dosa ke apa

        2

        6
    • Anonymous says:

      just leave, nora sebelum penonton2 boo.

      37

      0
    • bbycumil says:

      astro sila berlaku adil..nora dh 2x tukar lagu..so artis lain pon boleh tuka lagu 2x jgk..asal xske tuka..mane adil..camtu ke pertandingan?

      35

      0
      • Anonymous says:

        Tengok Ameng kena lagu lagu bukan genre dia. Zarul pun sama. Tapi both cuba buat yg terbaik. Eventho Ameng lupa lirik but at least dia sahut cabaran jugak. Nora jgn melampau sgt la. Dah la poyo! Apapun production GV pun sama bagi muka kat si Nora ni!!

        41

        0
        • minah jambu - safety first says:

          itu baru di kate kan penyanyi n penghibur tk tolak ape lagu ape yg di kasi n tk mintak tukar lagu ponn..itu nama nye competition..tk kire ape lagu yg di kasi mesti kena bawak dengan betol n tak boleh suka2 hati nak tukar lagu..

          6

          0
      • Anonymous says:

        Imej telah GV tercalar akibat perangai si Nora. Next week kasi je lagu dangdut. Biar bottom 2!!!

        27

        0
      • damai says:

        Mmg artis lain dpt tukar lagu pun, baca latest news, jgn nak megutuk aja

        0

        4
    • Anonymous says:

      Apasal la Nora ni join GV?Level dia sama macam Ziana Zain,Sheila Majid,Fauziah Latif kot.Johan Nawawi pun top komposer & berduit.Ada kelas sendiri.Ni kan dah buat jadi rendah level kau.Orang kutuk2.Nasier Wahab yang ntah apa2 tu pun boleh komen kau.Aku dulu pernah baca Nora ni macam queen control bila gaduh dengan suami,suami kena ikut cakap dia aje.Johan tu mungkin tak bagi dia masuk tp dia nak masuk jugak.Macam ni la jadinya.

      39

      0
  2. Anonymous says:

    potong markah. itu saja jln penyelesaian.

    24

    0
  3. Anonymous says:

    ameng yg genre rock pun cuba nyanyi dangdut. pikir je lah..

    46

    0
  4. Pekerja Gomen says:

    tapi tak pelik kalau Nora jadi juara GV.
    Zaman skang banyak sgt perkara pelik berlaku di dunia..
    1- Donald Trump menang undi
    2- Ahmad Maslan boleh jadi menteri

    91

    0
  5. Anonymous says:

    jgn bang nassier, nanti kena saman..huhuhuhu

    34

    0
  6. Anonymous says:

    Si Nora tu mmg diva Sgt.. kot ye pun ko xleh nyanyi lgu Adele jgn la g nyanyi Lagu sendiri… Kompom la ko leh nyanyi dgn baik.. dh lagu ko sendiri.. msa aku tgk kt tv budak2 yg nk msuk af ke apa ke kompom kna nyanyi lagu yg mcm2 rentak2.. pakej kna joget2 mcm monyet.. klu x menepati syarat x dpt la kad hijau.. ko yg dh lma nyanyi bole pulak pilih2 lagu.. dlm pertandingan lak tu.. x fair la..

    27

    0
  7. Zeeda says:

    suka2 hati kaw je erk main tukar2 lagu pulok. mmg marah betul aku. kaw layak nyanyi kt karaoke je.

    17

    0
  8. Anonymous says:

    Astro pilih bulu! Tok Vida pun sama…asyik2 mention nama Kelantan.
    Politik kuat GV ni. Hauk dah rancangan ni. Hancur reputasi.

    31

    0
    • jamilah says:

      don’t blame datuk vida, she is a businesswoman.hw much she invest? million. Ko ade? she don’t care about this crap. what she wants people remember qu puteeeeh…pamoga….thats it.

      1

      4
  9. jija says:

    NOra ..tlg jgn tunjuk perangai tergedik2.

    16

    0
  10. Mumia says:

    NARA

    Kenapa ada iklan minyak pengasih kt BN? Ko biar betul..nk cari mkn pun kira agak2 lah. Ni kes syirik dosa besar.

    2

    9
    • charlie puth says:

      tu iklan google.. bukan nara yg tentukan..
      ko yg selalu search minyak pengasih…
      dia kua la iklan tuu

      30

      0
      • Mumia says:

        Ye ke charlie…? My mistake then. Mana tk gerun tiap kali advert 2 pop up ja.
        Thank u for the info.

        1

        3
        • Anonymous says:

          mmg google detect dan bg ko nmpk apa yg ko cari selalu. kalo sesapa kaki porno ko akan nmpk perkara yg sewaktu dlm googleads…

          3

          0
      • ugly duckling says:

        Betul wehh. aku everytime iklan sephora ja.stressss makkkk

        2

        0
    • Kaubodo says:

      Hahhahaa kantoi search minyak pengasih. Sama dengan orang yang post komplen pasal iklan porn padahal google memang tunjuk iklan benda yang kau search/tengok hahahhaahahahah bodohnye

      4

      0
  11. melati says:

    walau apa pun Ahad ni gang2 aku akan ‘ Booooo ‘ Nora sampai abis dia nyanyi….kikikiki pastu Laki Nora akan kuar kenyataan camgini ” Saya akan saman saper yg booo isteri saya “…wakakakakakakkaakkkakakaka

    38

    0
  12. ah ah..... says:

    boooooooooooooooooooooooooooo nora……………….

    12

    0
  13. Anonymous says:

    GV 3 dah lain dah, GV 1 dan 2 = Gegar Vaganza tapi GV3 namanya G = Geng V= Virus (Kroni) 3, dah mula main kroni, juri kawan lama, astro hutang budi sbb suami dan ahli keluarga pernah buat untung pada astro,dan pelbagai lagi.kahkahkah

    18

    0
  14. kaedah nya poyo says:

    Buat malu je..bini asyik cari alasan tukar lagu. Bila kena kutuk si somi yg menggelabah. Korang boleh belah..org byk meyampah!

    8

    0
  15. Anonymous says:

    BOOoooooooooooo… just go. Get out Nora!!!!

    8

    0
  16. AKU says:

    hati2 nnt kono saman……

    5

    0
  17. Anonymous says:

    Nora suara sengau..
    Nyanyi guna hidung…hehe

    4

    0
  18. Peminat GV says:

    di bia jer kita boo dia, dia tetap teruskan…kalau dia ada rasa malu/maruh diri dan sedari apa yg diperkatakan org mesti dia xkan buat mcm tu…mesti dia akan terima semua cabaran tu….kenapa suami dia nak menglabah/nak saman kita, kalau suami dia pun sedar suami dia mesti sokong dia utk terima cabaran bukan setuju wifi dia tukar lagu….sedarlah zaman muzik skrg dengan dulu penerimaan sudah lain….org xkan pdg sebelah mata…..semua akan pandang sampai terkeluar biji mata…..

    9

    0
  19. Anonymous says:

    suara nora nie kira lg sedp la dri aku yg ynyi.
    tp kalu x yakin dngn diri sendiri. baik x payah masuk gv3.
    bila seorng tu dh masuk progm2 mcm gv nie.
    ko nak xnak kena bawk gak lagu yg dh diberi.
    mane boleh sesuka hati nak tukr lagu. kira x adil la pd persta yg lain.
    klu ko dh pilih2 lagu. mcmmne nk tunjuk yg ko tu peryanyi yg serbeboleh.

    7

    0
  20. Anonymous says:

    betul ke boo…sampai dewan..semua kecut muka.

    5

    0
  21. sitisydney says:

    Assalamualaikum mari kita satu Dunia vote for Mohd Faiz Subri for Fifa puska Beautifulnara buatlah berita pasal ni. Contactlah kawan orang Korea suruh vote. Netizen semua kempenlah dan viralkan dalam berbagai bahasa dan media untuk Mohd Faiz Subri. One in a life time chance untuk orang Malaysia menang sebab gol dia memang cantik. Thank you. ( kalau tak viral pemain bola yg popular Messi or Neymar yg menang).

    9

    1
  22. Anonymous says:

    Kemon lah malaysian. mereka ni sengaja nak buat kontroversi, supaya Dato Vida dapat promosi dia punya product.. kan dia sudah buat statement tentang tu..

    1

    2
  23. kita german says:

    Vote zakaria anjang out plz!! Da la pilih nama dj lucah. Bual pon byk lucah. Oi bodo bual blapis la skit..yg tonton bukan member2 jantan2 pervert kau!!! Satu nusantara watch it live!!! da bual lucah pastu gelakkkk ur soo pervert….eeee yuckiessss

    0

    2
  24. aa says:

    Type fifa puska. Mohd FaizSubri calon no10. Kalau ada kawan tau bahasa dinegara Asia macam Nara pandai korea mintak tolong viral and vote for mohd faiz satunya calon dari Asia.

    1

    0
  25. sitisydney says:

    Type fifa puska. Mohd FaizSubri calon no10. Kalau ada kawan tau bahasa dinegara Asia macam Nara pandai korea mintak tolong viral and vote for mohd faiz satunya calon dari Asia.

    2

    0
  26. Anonymous says:

    MAK BECOK TAKDE KAT SINI KE..???

    3

    1
  27. Mumia says:

    Mak becok tgh sedut gas kt hospital. Ko buat dia sesak nafas.

    0

    1
  28. Mak Becok says:

    Eh aku ada “FAN CLUB” ke; yey!! tau pun “HATE CLUB”? Peduli apa aku!

    Nasier Wahab ni apa rahsia dia – mcm. budak belasan tahun aja; apa rahsia dia! Cemburulah – kasilah petua! Rambut pun masih lebat! Cepat Nasier buat perniagaan penjagaan kesihatan brand sendiri; tentu laku!

    1

    0
  29. Mumia says:

    Mak becok

    Berbeza pendapat tak semestinya tak boleh berkawan.. kan…kan..?
    Meriah ada awak tau!
    Betullah nasir wahab ni awet muda…

    2

    1
  30. aida says:

    Nora gedik….

    1

    0
  31. kak kiah says:

    X suke Nora….

    1

    1
  32. Anonymous says:

    dulu nampak Nora ni…sweet sweet lemah lembut. Sejak GV ni, she is a bitch. Sakit la minah ni. Mid life crisis kot. Sebab tu nak buat comeback. Nak attention from husband, from public… husband x support ngadu kat social media. Tsk IG dia, penuh selfie dia. menagih orang puji. Kesiannnnnnn.

    8

    0
  33. Jiran nora says:

    Eh aku cakap xminat kt nora ni kat IG dia pastu dia terus sentap minah poyo ni terus block aku.. haha ingat aku kesah klau dia block mmg aku menyampah pmpuan acah2 muslimah ni.. kan lg elok hg dok umh jaga laki dr dok melalak atas pentas nu pastu drama yg lebih.

    7

    1
  34. Robyn says:

    Masa Alyah kena bash sbb komen Tok Ram buat Elly Mazlein tarik diri, Alyah kata nak saman org2 yg teruk kutuk dia. Apa kata Tok Ram? Dia takkan campur urusan Alyah sbb dia hanya menjalankan tugas dia sebagai juri. Apa yg Alyah nak buat dia tidak menggalakkan dan tidak menghalang. Gitulah baru dikatakan professional.

    Uncle Jo pun patut jgn keluarkan statement nak saman netizen. Uncle dan aunty Nora lama dah dlm industri ini so rasanya patut kebal dah dgn komen2 org ramai yg mengikuti dan menyokong industri kerana tanpa mereka siapalah mereka dlm industri tu. U just cannot beat the people’s frustrations – they are just fans who want justice for their idols.

    The key word here is – Be Professional!

    0

    0
  35. Twix says:

    Jangan terkejut sangat la abg Nassier, sebab GV3 ni memang mengarut. Our house dan member2 pun sekarang dah tak melayan GV sebab banyak sangat drama. Makin bosan. GV2 juga Yang best best sikit, semua bersaing cara sihat ibarat family. No cheapo drama, kalau Ada pun sikit2 aje la, boleh terima lagi. Tapi GV3 memang tutup tv terus.

    3

    0
  36. Anonymous says:

    Hahaha mungkin nora ni dlm pertukaran harmon

    1

    0
  37. senyumtakjadi says:

    apala bertandinglah dengan bermaruah.aku kasihan retis lain duk tengok dengar jer dia ni …tak sangka aku colourful jugak

    0

    0
  38. Anonymous says:

    Kelakar siut gv3, penyanyi tu tukar lagu,kendian penyanyi tu menang persembahan terbaik, peserta lain ternganga cam tu je.haha

    0

    0