Written by AbangNara | April 1st, 2010

nasha aziz kahwin

Nampaknya tahun 2010 nie tahun artis-artis yang agak berumur menamatkan zaman dara mereka. Hari tue Umie Aida dah selamat dengan Datuk Paduka Khairuddin. Kali ini Nasha Aziz bakal bernikah dengan Nur Iman Tang pada bulan Jun nie.

Anda tak kenal siapa Nur Iman Tang nie? Sila tengok gambar Nur Iman Tang di sini. Boleh tahan jugaklah hensem dia. Khabarnya Nasha dan bakal suami akan pergi umrah selama 2 minggu sebelum bernikah. Mungkin nak memohon keberkatan di sana kot.

Apa-apa pun tahniah buat Nasha Aziz. Memang patut kawin pun. Rasanya umur Nasha dah 30 tahun lebih dah. Tak sabar pulak rasanya nak tengok anak Nasha Aziz nanti. Mesti cute mute macam mak dia jugak.

Tahniah sekali lagi kepada Nasha Aziz.

34 responses to Nasha Aziz Pun Dah Nak Kahwin Dah Bulan Jun Nie

  1. [email protected] says:

    Alhamdulillah

    0
    0
  2. kechik_adios says:

    aku minat NASHA AZIZ….

    xbanyak mane.. tp minat la jgkkk……

    0
    0
  3. Geli Hati says:

    Alhamdulillah

    0
    0
  4. Geli Hati says:

    NASHA NI LEMAH LEMBUT ORGNYA.

    0
    0
  5. BumbleBee says:

    wahh…advance BN ni…lom ape2 dh imagine about the baby…classss gituh~

    0
    0
  6. princessbutterfly says:

    alhamdulilah klu dah nak kahwin tapi camner ngan wali ea

    0
    0
    • BumbleBee says:

      dier dh ok kan ngan bapak kandung dier tu rerama… x silap aku dier mintak maaf aritu… so settle cmtuh~

      0
      0
  7. Puteh says:

    SIFIR HIDUP
    , siapa kamu menentukan cara kamu melihat.Kesannya pula adalah, cara kamu melihat menentukan apa yang kamu dapat.
    Ada yang pergi Mekah dapat dosa, ada yang pergi Mekah dapat pahala.Pergi tempat yang sama, akibat tidak sama. Bukan salah Mekah, tapi soal siapa kamu yang pergi..
    KE SUNGAI
    Di sungai, bunyi air, bunyi unggas, bunyi angin, bunyi cengkerik, semuanya menghasilkan tenang. Sebabnya mudah, semua yang berbunyi itu sedang memuji Allah [Al-Israa’ 17: 44]. Sedang berzikir.
    Justeru, ada yang datang ke sungai menyertai zikir alam, lalu mendapat pahala.Ada pula yang datang ke sungai, kepalanya hanya berfikir satu perkara, “apa dosa yang aku nak buat di sini, ya?”
    Tulis pula di batu, “Ina & Din Were Here!”
    Takut Malaikat ‘lupa’ dosa-dosanya yang dilakukan di situ. Jangan sampai tiada habuan Akhirat. Lupa yang habuan itu adalah dosa dan Neraka.Ada yang ke sungai dapat pahala dan bahagia, ada yang ke sungai dapat dosa dan sengsara.Bukan salah sungai. Tapi salah manusia yang datang ke sungai.Semuanya bergantung kepada cara melihat, yang menentukan apa yang kamu dapat.Cara melihat pula bergantung kepada siapa kamu.

    UNIVERSITI
    Sama juga dengan universiti.
    Ada yang datang ke universti dapat ilmu. Dapat pengalaman. Dapat bekalan hidup yang tiada di luar universiti. 4 tahun penuh kesungguhan, hasilnya dapat kebaikan Dunia dan dapat kebaikan Akhirat.Ada yang datang ke universiti dapat jantan. Dapat betina. Dapat ‘pengalaman’. Dapat ‘nikmat hidup’ yang payah nak cari di luar universiti. 4 tahun penuh sial, hasilnya dapat celaka Dunia dan dapat celaka Akhirat.
    Bukan salah universiti. Tapi salah manusia yang datang ke universiti.Semua bergantung kepada cara melihat, yang menentukan apa yang kamu dapat.Cara melihat pula bergantung kepada siapa kamu.
    FACEBOOK
    Sama juga dengan Facebook.Ada yang masuk ke Facebook dapat pahala.Bertanya khabar, menghubungkan persahabatan ‘menjejak kasih’, menguruskan ceramah dan soal jawab, berkongsi ilmu dan macam-macam amal maaruf.
    Ada pula yang masuk ke Facebook tetapi dapat dosa.Tunjuk aurat, dedah keaiban diri dan kenalan juga rumahtangga, kutuk orang, main kuiz Syirik, main kuiz lagha, sampai belajar entah ke mana, sampai melingkup Akhirat dan Dunia.
    Bukan salah Facebook.Tapi salah manusianya.
    Bagaimanakah cara dia melihat Facebook dan siapakah dia dalam melihat dirinya itu?Kamu boyfriend?Kamu girlfriend?Kamu bos?Kamu pakar?Kamu sampah?
    Siapa sahaja kamu, kita hanya satu. Kita adalah HAMBA.Hamba Allah yang kejayaan hidupnya ialah pada melihat dengan pandangan hamba, dan berperanan dalam hidupnya sebagai hamba, hingga mati sebagai hamba.
    Kalau ada yang sudah lupa dirinya hamba, dan hidup di dunia seperti tuan, dia telah bertuhankan diri.Nantikan sahaja balasannya di Akhirat nanti.

    saifulislam.com

    0
    0
  8. Piston Pecah says:

    dah jumpa jodoh pon..
    jangan tunggu lagi…
    jalan aja terus..

    0
    0
  9. dila says:

    tahniahla…
    Eee comeynye die ni..lmbut2 manje orgnye

    0
    0
  10. cik lopes says:

    dgr cerita dari fb intan suraya, din beramboi sdgn nazak

    0
    0
    • Geli Hati says:

      BETUL KE CIK LOPES HARAP2 DIA KEMBALI SEMBUH.

      0
      0
      • [email protected]&pet says:

        o yeker…. mcm mana le agaknya din beramboi

        0
        0
  11. tania says:

    hehehehe
    congratulation kak nasha

    0
    0
  12. ViZard8 says:

    terbaik..

    0
    0
  13. Zaza Muhammad says:

    Alhamdulillah… harap2 kali ni jodohnye berpanjangan..
    tol tu dia actually dah late 30… mase aku skolah lu dia dah aktif modelling

    0
    0
  14. ding dong says:

    tak jadi nak beli kasut croc sbb 2 kali hantar msg tapi di reply satu patah perkataan. Mungkin penjual croc nih terlalu kaya dan satu pelanggan jerk tak penting…Oleh sebab saya sgt mementingkan layanan mesra pembeli maka sy tak beli…..sekian terima kasih

    0
    0
  15. Hitler says:

    apsal gi umrah sbln nikah nye…kan lebih baik pegi lepas kahwin…sah2 takde org nak buat fitnah ke ape…nak bersangka buruk ke….pelik sungguh manusia2 zaman skang ni….

    0
    0
  16. Loq says:

    Tahniah kepada Nasha Aziz. :)

    0
    0
  17. gissele says:

    Tahniah NA. Semoga hbgn kali ni menjadi.

    0
    0
  18. lizz says:

    tahniah. nasha ni lembut aje orangnya…if betul nak kawen dah, doakan yang terbaik buat dia ;)

    0
    0
  19. Stargone says:

    ish, melepas pulak sorang calon untuk aku.. takde rezeki la aku nampaknya. hehe! :P

    0
    0
  20. goh says:

    Comment by yao siew Lian — March 9, 2010 @ 8:03 PM | Reply

    2.Ven. Phra Piya Thammo,
    Rumah Pangsa
    Blk A-7-9- Jln Padang Tembak,
    11400 Pulau Pinang,
    Malaysia

    Dear Devotees,

    Before I commence of my letter-writing toward. All of you, I would like to inform all of you that I am not satisfy with the lawyer, Dato YIP KUM FOOK due to his bad inspirit impressions because he sent an inspector to come to our Buddhist Temple to arrest me without any good reason, moreover, the lawyer, YIP KUM FOOK is not satisfy with Chief monk.

    When the Chief monk had me to go to his Temple already and he went away and left me alone to take care until Chief monk come back to the Temple first and he also told me not to leave the Temple if any committees or the chairman want to chase me out, you don’t leave the Temple at all understand? Then I said, alright? To the chief monk! On the second Day, YIP KUM FOOK came to our Temple and talk to me. He tired to make some inquiry from me and he asked me, where I come from? I told him that I came from Penang.

    Then, I told to the lawyer (YIP KUM FOOK) that the chief monk came to Penang and fetch me and invited me to accompany him to go to his temple in K.L. I am not aware that YIP KUM FOOK is not in a good terms with the chief monk, chief monk already in this way, YIP KUM FOOK try to create trouble with me unnecessary. That is why, the lawyer want to chase me out of the Temple. Then I asked the lawyer, why you want to chase me out of the temple? Moreover, the Temple is not belonging to you, UNDERSATAND? Then, I asked him, who are you? I don’t know you at all, you have no right to chase me or control me at all, UNDERSTAND? You are just like a layman only. Do you know the regulations that any the chairman or committee cannot control the monks and the Nuns at all, also UNDERSTAND?

    I scolded him like that. Then the lawyer (YIP KUM FOOK) is not satisfy with me and he told me that he will called the police to come to the Temple and arrest me. I told him to go ahead and called the police to come and arrest me. I won’t run away, I said to him like that. I have done nothing wrong toward you, why you want to arrest me? He said, he doesn’t like me to stay here. I asked him, why? Again. After this he got very angry with me, then he phoned up to the police and the police came to the Temple and told me to leave the Temple.

    I told to the inspector of the again, 1 am sorry, I won’t leave the Temple because the chief monk had instructed me not to leave the Temple without his consent, UNDERSTAND? Then the inspector told me to leave, again. I told him I cannot leave the Temple because the Chief Monk hasn’t come back yet. This time, the inspector got very angry with me and he took out his handcuff and try to threaten me, then I immediately show off my hands for him to lock me up but he scare, then again, the inspector told me leave the Temple again but I still don’t want to leave the Temple.

    Then I phoned up to the chief monk again and I told him that the inspector insisted want to arrest me, you better come back to settle the case for me. After this incident, Chief Monk came back to the Temple and take me to go to another temple and stay their. That’s all about this incidents! Last of all, I would like to inform all of you, that no committees or the chairman can control all the monks and Nuns at all also UNDERSTAND? “They are higher than the King,” also! So how can the laymen, the committees and the chairman to control them: – EVEN THE KING ALSO RESPECTED THE MONKS AND NUNS. Why the chairman doesn’t respect the monks and nuns? They will carry the sins later on, UNDERSTAND?

    Yours in Dhamma

    Ven. Phra Piya Thammo
    Penang, Malaysia
    Tel: 04-48272710

    0
    0
  21. Lalu says:

    huhu..dia ni tetap lawa walau dah tua….

    0
    0
  22. as well as a good appealing explanation, nevertheless your own film nevertheless seems to obtain youtube . com movie sights regarding because quick because comic guide nerds obtain female friends.

    0
    0
  23. Jeremy Kogut says:

    I only would not leave your web web page previous to implying that we in fact treasured the common info a person provide for your guests? Is definitely usually once again ceaselessly so as to research crosscheck different blogposts

    0
    0
  24. deo says:

    Great web site. A lot of helpful info here. I am sending it to some pals ans additionally sharing in delicious. And of course, thank you in your effort!

    0
    0
  25. Erin Diekman says:

    hello there and thank you for your information – I have certainly picked up something new from right here. I did however expertise a few technical issues using this website, as I experienced to reload the website lots of times previous to I could get it to load properly. I had been wondering if your web hosting is OK? Not that I am complaining, but slow loading instances times will often affect your placement in google and could damage your high quality score if advertising and marketing with Adwords. Well I’m adding this RSS to my e-mail and can look out for much more of your respective fascinating content. Ensure that you update this again soon..

    0
    0