Written by AbangNara | July 13th, 2012

Kalau lihatkan rupa, Nasha Aziz merupakan salah seorang wanita idaman jejaka Malaya. Namun sehingga ke hari ini, masih tiada jejaka yang berjaya mencuri hati si dara ini. Sudah pun berumur 41 tahun, Nasha masih tampak muda, masih solo dan masih mencari si Adam yang boleh mengisi hatinya.

nasha aziz

Rasanya suatu ketika dahulu Nasha pernah dikatakan bercinta hangat dengan seorang jejaka Nur Iman Tang. Namun nampaknya cinta mereka sudah tamat. Ada peluanglah untuk kaum Adam di luar sana mengorat Nasha. Kata Nasha:-

Masih solo. Tak mengenali, mengenali pun. Penat lah nak kenal-kenal (gelak). Lagipun banyak benda yang kita perlu mengenali, kan. Saya serahkan pada-Nya. Saya harus bersyukur. Saya tak nak demand, tak nak merungut kenapa sampai sekarang saya belum bertemu jodoh. Lagipun saya tidak menerima sebarang desakan dari keluarga mahupun teman-teman rapat. Lambat atau cepat, saya percaya pada kentetuan-Nya. Mungkin bagi sesetengah wanita, apatahlagi bila dah berumur, mereka akan risau kalau masih belum berkahwin. Mereka mungkin malu. Tapi bagi saya, tak perlu rasa malu. Bukankah setiap kita dah di janjikan akan ada adam atau hawa untuk kita semua. Maknanya ada lah Adam saya, satu hari nanti.

Nampaknya selepas Ella, pastinya perkahwinan Nasha Aziz yang ditunggu ramai. Abang Nara doakan agar Nasha cepat-cepat bertemu jodoh. Makin tua nanti sukar pulak untuk menimang cahaya mata sendiri. Lagi 6 keping gambar Nasha Aziz yang terbaru dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit info Malaysian Digest.

nasha aziz

P.S: Mak Abang Nara setiap tahun membekalkan serunding daging dan ayam daripada Kampung Laut, Kelantan untuk menghadapi bulan puasa. Kepada anda yang berminat untuk menjadi dealer, boleh hubungi 017-2688-341. Ini peluang untuk anda buat extra income sempena raya yang bakal menjelma tiba. Harga sangat-sangat berpatutan.

nasha aziz
nasha aziz
nasha aziz
nasha aziz
nasha aziz
nasha aziz

Baca Yang Ini Pulak:-

76 responses to Nasha Aziz Masih Solo Di Umur 41 Tahun

  1. Anonymous says:

    dah tua pun lawa..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 82 Thumb down 3
  2. polkadot says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 20
  3. Atan says:

    wahhhh.. tetap maintain… mkn jamu ke makcik?

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 2
  4. nurul says:

    dia kan bgaduh ngan ayah dia…..psal tu kot xkawen2…ayah dia xnk walikn dia kot…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 11
  5. Cip says:

    Berbyk sabo yer..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  6. fanabangnara says:

    Muka sudah cucuk maaaa!!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 4 Thumb down 9
  7. ain says:

    tak berkedut
    cantik

    tapi still dpt kesan tua kat muka dia

    sebab otot2 muka mula kendur… kot..

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 3
  8. delaila marsha says:

    jodoh tu kan rahsia Allah,..apa pun semoga Nasha Aziz bertemu jodoh, yg sudah tertulis untuknya,..bab halal haram pemakaiannya,..itu urusan dia dgn Allah,..saya sbg peminat Nasha Aziz,..tetap meminatinya,…mempunyai pakej yg menarik,…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 34 Thumb down 1
  9. boni kacak says:

    cantik betul la dia ni.. dia tak nak berlaki ke? saya sudi offer diri..hahaa

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
  10. ......... says:

    dia ni ctk..tpi muka dia dh x asli..bila la dia ni nk kawin ye..sebaya ngan aku..aku pnya ank pn dh beso..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 4 Thumb down 9
    • ada aku kesah says:

      delaila dah kabo dah jodoh tu rahsia tuhan ko plak sibuk nak tanya bila dia kawin… ko dah kawin awal tu ko punya pasal lah… apasal ko ckp dia tak asli?? ko dah penah jumpa dia face to face??? aku dah penah jumpa 10 tahun yang lepas… skang bila jumpa pun berseri cantik jekk sama tak berubah2.. takat kedut skets2 tu biasalah dah umur… dia nampak cantik sebab sifat positif yang ada dlam diri dia.. senyum dan sebagainya.. bukan cam ko patutla muka kertu…

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  11. Prince Noob says:

    umur dah 41 pun masih cun macam orang muda??? mohon kahwin dengan ana

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
  12. tilu says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 27
    • nana says:

      tahap bahagia setiap org berbeza..org sakit kalo dapat rasa sihat dah rasa bahagia sgt dah..org kudung kalo ada tangan ada kaki pun rasa dah cukup bahagia dah..org miskin dok pondok kalo ada benda nak makan anak boleh sekolah pun rasa bahagia sangat dah..ada org kalo ada rumah kecik pun bahagia sgt dah daripada tido bawah jambatan..

      tak semestinya ada anak ada suami org akan bahagia..ada juga yg bersuami tapi tambah sengsara..

      jgn lupa bersyukur ada anak & suami..semua tu pinjaman allah dan blh ditarik balik sekelip mata..ada kawan aku 5 beradik..4 pompuan 1 laki dan laki tu bongsu..ofkos la yg laki tu ditatang mcm minyak yg penuh sampai yg anak pompuan lyn tak lyn je..konon hilang 1 ada lagi 3 anak pompuan..sekali semua 4 anak pompuan mati serentak sbb eksiden..nak kata apa..jgn mendabik dada dgn apa yg dimiliki..doa la yg baik2 aja……..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 95 Thumb down 1
  13. chentalove says:

    ttp cantek wlpn umo dh bnyk…
    mngkin jdoh dia lum tba lg kot…
    mna tau wlpn dh tua,msa tu jga jdoh smpai…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 0
  14. gajah lunyai says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 21
  15. Honeywellz says:

    Pantang bila tengok yg cantik sikit mulalah menuduh cucuk botoxlah, wat dagu lah, wat hidung. Bukan semua org suka wat bende2 tu. Jgn lah wat dosa kering. Dia nmpak muda sb dia kurus n pandai jaga body. Mcm jiran aku sorang tu umur awal 40an tapi nmpak mcm 20an sb kurus n cantik. Nk kata dia botox, dia miskin je…jadi kena terima hakikat sesetengah org tu mmg awet muda. Agaknya hati dia bersih tak de nk dengki2kat org mcm sesetengah pengomen kat sini….get a life!!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 45 Thumb down 4
  16. entahla says:

    aku pernah terserempak gan dia…muka dia tak bermeak up mmg lain skt dr yg dah meak up…dia nie kat luar kalo kita tgr baik lar mlh tak mengaku pun dia Nasha aziz…mudah senyum…n yg paling penting amat2 cantik…kulit dia jenis putih merah…cantik sgt2 walaupunn meak up amat2 nipis…bl dia senyum nampak kedut sikit2 kat tepi mata dia…biasa la kan umur dia pun dah bp…tp aku sk tgk dia cantik sgt2…mcm cantik semulajadi

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 32 Thumb down 1
  17. Nikki Ulala says:

    nasha cantik…tp lg manis kalu menutup aurat…peace=)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 0
  18. cikorita says:

    aku ase elok dier gi tutup aurat elok2, insya’allah ader rzki allah temukan org yg boleh guide dier dlm islam

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  19. mizz umie@me myself n i says:

    saya adalah di antara Jutaan Peminat Kak Nasha aziz ni,begitu murni dan matang komen yang diberikan oleh beliau,kelas kak Nasha..i harap kak nasha cekal hati,tabah dan semoga orang2 yang berdengki hati dan seumpamanya akan memakan diri mereka sendiri balik,i percaya tuah manusia bkn ketentuan manusia tapi ketentuan ALLAH so tak payah sangat or simpan perangai yang busuk dan buruk anda!itu adalah terbaik!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  20. pendekar spender says:

    fuh! memang cantik nasha aziz ni. paha tuu.. fuhh idaman lelaki (termasuk aku ahhahahaha). tapi sorry bab kawen2, yg mcm ni bukan pilihan aku. yg bertutup gak lawo

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
    • Anonymous says:

      nama pun pendekar spender…ada hati…caittt kawen dgn spender la wei!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
  21. hikhik says:

    ishhh…walo umo 41 tpi masih cun melecun…takpe2…makcik ella umo 46 baru jek kawen…pas nih giliran makcik nasha plak ya…hrp makcik nasha bykkan berdoa dan berusaha ya…takmo sedih2…ala comel…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. Kim Kadeshen M'sia says:

    sian..umo dah tua..40 thun tp still tak dapat hidayah Allah untuk berubah…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 7
  23. love says:

    korang ni…yg mencemuh tu jealous..xder rupa n bdn mcm nasha..blum beranak masing2 bdn mcm mak org.. she still beautifull but seksi tu kurang2 kan lah..
    insyaAllah one day dpt lah Adam nyer k..kita tunggu n lihat jer..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
  24. nyah medic says:

    ingat ye makhluk2 sekalian…dgn ilmu pengetahuan dulu kini selamanya..umo hanya angka…tua dan muda seseorg tak leh dinilai pada umo..ada yg memang dikurniakan genetik muda proactive..mcm nenek aku umo dah 80 tapi org ckp mcm 40-an…siap leh drive gi pasar sorang2

    mcm makcik nasha ni cth anak dara tua yg takkan tua coz dia kan model..gen cantik tu memang dah sedia ada..so dia jenis yg pandai mengurus diri supaya kekal muda cantik dan menawan..tapi syg…spesis mcm nasha ni terhad so tu yg susah lelaki nak masuk…mcm puteri gunung ledang gayanye..kalo puteri tu ada lagi kat atas gunung tu agaknya sampai ari ni tak kahwin…DIVA TAK HENGAT!!!CHOYYYY

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  25. Haini says:

    Tak Suka Lanshungggg , mana kau tau di mcm Pelacur Vietnam.. aku rasa kau mesti dah try masih pg Vietnam. Lain kali cakap biar lah yang sopan walaupun kau tak suka dia!!!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
  26. triple j says:

    sudah tentu berpasangan itu lebih baik daripada bersendirian, tetapi bersendirian itu seribu kali lebih baik daripada berpasangan dgn lelaki yg tak layak menjadi suami.

    mencadangkan agar nasha berubah menjadi muslimah sejati, then pi umrah dan berdoa kepada allah swt supaya diberikan pasangan yg baik. nampaknya mcm ada beberapa artis dan wanita lain yg dapat jodh dgn cara tersebut.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  27. stella says:

    sy doa kan kak Nasha akan brtemu jodoh .. Amen !

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  28. kesian2 says:

    kesian lak aku tgk org yg komen kat sini…sentiasa nak tunjuk kealiman masing2.Sudah2 ler menghukum sesama manusia sb kite tiada hak untuk menjatuhkan hukum keatas org lain..sesungguhnya hanya Maha Pencipta sahaja tahu segala2nya…pada aku simple…tak semestinya hari ini kita tgk dia begini selama nya begini..dan mana tahu hari ini kita cukup beriman tak selamanya begitu sekiranya perasaan riak dan takbur sentiasa di hati…so baik just baca je lah apa yg di paparkan..kalu rasa nak condem org lain pon..renung2kan diri kita dahulu yea…aku bukan terbaik tpaku cuba yg terbaik untuk diri aku sendiri..
    Wasalam..semoga semua jd yg terbaik..

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
    • Kuntum says:

      Sbg umat Islam perlu sentiasa ingat-mengingati, kerana kalau kita baik sekalipun ttpi tiada memberi manfaat kpd org lain, di akhirat kelak akan dipersoalkan oleh Allah SWT juga…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  29. marsh says:

    cantiknye nasha n sedapnyee serunding tu

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  30. Wak says:

    Pompuan kalu dah tua payah…lelaki kalu tua saham naik…copat ekau kawin Nasha…Jgn jadi anak dara tua….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  31. [...] Kalau lihatkan rupa, Nasha Aziz merupakan salah seorang wanita idaman jejaka Malaya. Namun sehingga ke hari ini, masih tiada jejaka yang berjaya mencuri hati si dara ini. Sudah pun berumur 41 tahun, Nasha masih tampak muda, masih solo dan masih … Continue reading → [...]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  32. zie says:

    tangan die..kering sudah..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  33. just me says:

    bab jodoh, kawin ni dlm ketentuanNya…cuma sbg manusia kita kena berusaha dan berdoa….semoga nasya dpt suami yg soleh dan dpt mbimbing ke arah kebaikan…payah gak jd pompuan ni ye…lewat kawin pun org mngata…dah kawin klu tak dpt anak pun org mngata…dah cerai jd janda lg la teruk kena kata…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  34. Nur Farah Waheeda says:

    Back to the basic..
    Jodoh pertemuan, ajal maut Allah yg tentukn..
    Kita merancang, Allah yg menentukn..
    Kpd Nasha, usia 41 bukan la muda lagi di zaman ini..
    Jagalah batas-batas berpakaian.. Jgn galak sgt mendedahkn apa yg tk sepatutnya kita dedahkn.. Yg rugi adalah diri anda sendiri..
    Saya terlalu sedih dgn pembalasan Allah kpd anda di atas kejahilan anda ini..
    Ya Allah, Kau berilah hidayahMU kepada artis ini sptmana yg Kau berikn kpd artis-artis Islam yg lain.. Semoga belum terlewat utk mereka menyedarinya.. AMIN…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • Hamba Allah says:

      Ingatlah Nasha, suatu ketika dulu kau pernah menggemparkan tanahair dgn AKSI TERLAMPAU kau.. Sehingga itu, kau masih begini tnpa ada rasa MALU & langsung TIDAK BERUBAH… Astagfirullah… Kembalilah ke landasan yg betul… Sejenak ini, kau perhatikn diri kau di depan cermin.. Kau bukannya muda lagi. Tp dh TUA.. Apa persiapan kau utk akhirat??? Renung-renungkn… Dan selamat beramal!!

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  35. Izan says:

    Hi nasha… biar la aku yg mengisi kekosongan hidup mu… Just call me 0128294845..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  36. BAJET LA KO NIE PAH says:

    umo dah 41 tp xsampai seru tok berubah so macam mane nak kawen kak jah oiiii

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  37. Kuntum says:

    Bertaubatlah…. Hatta hembusan nafas ini kepunyaan Allah SWT…..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  38. bajet bagus says:

    Dia ni perangai buruk..sbb tu la takda sapa-sapa yg lekat/nak kawin dgn dia..depan tv/camera lain daripada yg betul2 depan muka..rata-rata yg pernah bekerja dgn die tahu kelancangan mulut + perangai bajet bagus die

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  39. mamat says:

    dah bosan dgn die ni sbb..tiap2 hari ak tgk die bogel huhu..video die dulu tu huhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  40. anonymous says:

    orang MALAYSIA kalau bab memaki hamun nombor 1 kn?boleh x jangan suka mengata sana sini doakan cukuplah ingat dengan cara mengutuk boleh ubah orang tu??lagi korang mengata lagi banyak dosa dapat~

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0