Written by AbangNara | June 8th, 2012

Lama sungguh tak mendengar perkhabaran terbaru tentang Nasha Aziz ini. Teringat time muda-muda dulu, salah seorang artis cun di mata Abang Nara tak lain tak bukan sudah tentu Nasha Aziz. Dan ternyata, kecunnan Nasha Aziz masih maintain sehingga hari ini walaupun sudah berumur lebih daripada 30 tahun.

nasha aziz

Rasanya Nasha Aziz pun sudah jarang menjadi penghias kulit mana-mana majalah. Thumbs up kepada majalah ENF kerana berjaya mendapatkan Nasha. Kalau anda ingin membaca kisah Nasha Aziz di dalam majalah ENF, sila tekan link ini. Untuk melihat beberapa lagi gambar Nasha Aziz, sila baca entri ini sepenuhnya.

P.S: Latihan ketenteraan polis China yang hebat.

nasha aziznasha aziznasha aziz

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

177 responses to Nasha Aziz Hiasi Muka Depan Majalah ENF, Masih Maintain Cun

  1. gadisayu says:

    cun ! minattt sgt kt dieee.. :D

    0

    0
  2. gadis cute says:

    cantik2……

    0

    0
  3. Saya Baik says:

    x de plak yg nak berebut 1st ari ni? -.-”

    0

    0
  4. caca says:

    mmg cantek nasha ni..pakai ape pun cantek

    0

    0
  5. ika says:

    Merahnya…dah lama tak nampak dia ni, bila dia nak kawin, ke dah kawin aku je yang tak tahu

    0

    0
  6. Shirrot dan Skrilex pejuang Yuna berani mati,
    Minum TEH returns dicecah roti,
    Umpapa mimpi dalam mimpi..
    Biang-biang keladi, makin tua makin menjadi..

    0

    0
  7. hehehe says:

    nasha aziz nie serious cantik sgt2…penah terserempak dgn dia nie adoii la mmg serious cantik muka meak up nipis sgt2…merendah diri pulak tu…dah la muka cantik sgt2…body pun cantik…apa la yg dia pakai yer umur rsnya dah dkt 40 tp cantik mengalahkan anak dara…pd mata aku lar

    0

    0
    • miss amanda says:

      bukan dia still anak dara ke?? **garu kepala jap.. ke dia janda.. keliru lak..huhuhu takpun de panggilan lain ke?heeee ^^

      0

      0
      • kain kapan xcukup panjang nak tutup badan says:

        maksudnyer, kecantikan die tu, lebih cantik dr ank dara yg ade skrg….
        wlpn die andartu gitu, tp body die yg solid, mengalahkan anak dara sunti yg obesiti yg berada di Malaysia……

        pada pndangan saya dr statement ‘hehehe’

        0

        0
      • miss amanda says:

        oooo hehe ..saya paham.. bagi saya tak paham kene bertanya.. thanks for info :)

        yess umur dia 40tahun tapi nampak 30tahun..

        0

        0
      • dengar tu Siti Nuraida Gadisku Metro Ipad. jangan obes.

        0

        0
  8. cherry says:

    ini barulah gaya top model ……..caya lah u..merah menyala itu yg aq punya ;)

    0

    0
  9. mimi qisitna says:

    mmg minat nasha dari dulu lagi pakai baju aper pun cantik klu bagi kain buruk pn nasha pakai ttp nampk cantik sbb karakter dia dah mmg terserlah aura top model

    0

    0
  10. not-a-fan says:

    berumur lebih dr 30?? dah masuk 40 lebih la nasha ni.. byk sgt wat plastik surgery mana la tak nmpk muda.. harap tak topup lg la.. nnt jadi cm michael jackson plak.. naudzubillahi min dzalik

    0

    0
    • nana says:

      pasti ke dia buat plastic surgery? Tengok kulit dia tak macam plastik pun..nampak natural je..dia kan memang cantik..kalau tengok depan2 tak mekap tebal pun mmg camtu muka dia..natural beauty..

      0

      0
      • fasha real. says:

        ko ni sah mmg xpaham plastic surgery?xkanlah dia pakai hidung plastic..aiseyyyhhhhh..plastic means artificial in greek words la..

        0

        0
      • nana says:

        to fasha real:

        aku tau la plastic surgery tu apa. macam la aku bongok sangat. maksud aku sape2 yg modified muka kan nampak kulit muka dia ketat semacam je. bukannya maksud aku hidung dia guna plastik bibir dia guna plastik. kalo aku guna medical terms karang ko tak paham pulak.

        0

        0
      • fasha real. saya lebih bajet educated dari awak

        0

        0
  11. Prince Noob says:

    macam bitch

    0

    0
  12. Sshh says:

    wau seksi..tpi nasha ttp cantik n suka tengok dia brlakon supermak n jdi ibu y penyayang..sesuai ngan wajah dia y lembut..dia ni ttp cantik walau dh brumo skt..maintain jer..tpi sy tengok pipi dia cam dia pakai…..???????

    0

    0
  13. anon says:

    cantik..tp bile tgk balik…ape kojenyer duk nyangkung atas kusi tuh..hahaha
    art of photography??:p

    0

    0
  14. SARAH RAISUDIN FULL says:

    HODOH HIDUNG DIA!!
    CUN LAGIK HIDUNG AKU!

    0

    0
  15. Anonymous says:

    mana ustaz ustazah BN? nape takde yg komen pasal baju merah menyala tu? sbb artis yg korang gemar..so tutup mata sebelah? bias!~

    0

    0
  16. suke hati aku la nak komen ape2 pown says:

    Lurah dendam u nmpk la nasha…

    0

    0
  17. meeradriana says:

    lawanya..
    nak hidung cam dia leh x??

    0

    0
  18. chentalove says:

    cntik mnarik trtarik lg da boommmm………

    0

    0
  19. suke hati akulah nk komen ape2 pown says:

    Ouh..sorry! akU x nk tercret2..ke ngko??,,,

    0

    0
  20. Nyah Educated says:

    korang la pasangan sejenis sejati.. saling sokong menyokong.. btw, korang la nyah segala nyah dgn lempar batu sembunyi tangan.. Insaf lah kalian!

    0

    0
  21. Anonymous says:

    weh nasha aziz pakai mcm tu korang puji melambung… tp bila neelofa pakai mcm tu smpai ke negeri dye korang kutuk…

    0

    0
    • Kelab Tak Suka Neelofa Mohd Noor says:

      well.. she’s better than neelofa.. even nasha atau sesiapa saja seksi tp seksi neelofa tiada tolok bandingnya.. seriously neelofa deserved for kutukan forever ..

      kajang pak malau kajang berlipat,
      kajang neelofa dah mmg pun layu,
      dagang pak malau dagang bertempat
      perdagang neelofa tiada siapa yg mahu..

      0

      0
      • bahahahahahaha. ini macam orang pun ada ka????? kalau nak seksi, biar seksi terus. pada aku nasha, neelofa, dua kali lima je. ko nak backup nasha pun, dia jugaklah yang buat ramai anak dara yang ada binti semua nak ikut bertonggek macam dia. Neelofa tu macam bagi versi update dan tak terkalahkah, tapi tengok la kalau ada yang buat lebih hareeeee dari Neelofa. mana letaknya iman kamu ni?

        0

        0
      • Anonymous says:

        kelab x suka neelofa ini semesti mempunyai tetes yg leper dan bontot yg kecil, lalu menjelesi neelofa yg beraset baekkk punyaaa bak kata dafi.

        0

        0
    • TMJ Cinta Fazura says:

      Neelofa kan Hot! macam tu la
      sbb tu semua nak cari topic kutuk dia.

      0

      0
      • tidaklah kamu dibahan jika tidak seksi hingga menyebabkan datangnya komen FAP FAP FAP.

        0

        0
      • sara says:

        pelik gak lau lofa seksi mesti kene hentam trok2 kan… siap kutuk2 klantan lg. cm kelantan je negeri yg islam. tp ble pk2 blek untung la si lopak tu.. ramai org dok nasihat kan die suh die tutp aurat.tu tndanye ramai yg syg kan dia.. dia sepatutnye bersyukur la..

        0

        0
  22. No One says:

    sgt gojess… but too sexy la…

    0

    0
    • Anonymous says:

      org yg amik laki kamu seksi x?

      0

      0
      • No One says:

        laki sape plak anon kena amik?
        ke kamu yg amik laki org…taubat2 la….
        obses bebebau ngan fs..
        dia x apa2 kamu yg lebih…alahai…
        btw aku x minat nk gaduh ngan ko…mulut longkang + otak letak kat b*****
        peace!!!

        0

        0
      • No One says:

        Anonymous…kesian kat kamu…laki kamu kena kebas pon dok canang2 kat org…pastu nk cover line cakap org lain punya laki lak kena kebas…sgtt kesian…patut la sokokng fs bebanau..rupa nye ko pon kaki kebas laki org…suka amik sisa2 org kan….
        obses sgt dgn fs tu…dia x apa2 ko je yg over…huhuhu
        btw aku x hingin le nk gaduh ngan ko.. org yg mulut longkang + otak letak kat b*****…peace!!! ;p

        0

        0
      • Anonymous says:

        sian no one meroyan, jaga laki elok2 ye.. ahaha
        obses bebenor ngan ND, dia x pape, kamu yg lebih2 meroyan..

        0

        0
    • ala, seksi sikit2. tengok orang takde pun nak kutuk2 dia keennnnnn, tak macam Neelofa. sedangkan Izara tunjuk lutut sikit pun teruk dibantah oleh puak Kurdish.

      0

      0
    • psssttt says:

      no one harapkan keturunan nya tak jadi perampas…tapi kerana mulutnya cam puki, maka sesuai lah keturunannya seperti janda gersang yang nampak kangkang

      0

      0
  23. Aku kesah says:

    Nasha memg cantik…sy suka dia..

    0

    0
  24. Anonymous says:

    hilang identiti.. kesiannyer…

    0

    0
  25. honeywellz says:

    Dah adat atas dunia ni, ramai manusia yang tak senang tengok orang yang cantik mcm Fazura dan Nasha ni,yang busuk hati akan kata buat hidung lah, botoxlah. Aku tengok hidung Nasha tu sebijik mcm ayah dia, mmg hidung mancung. Kamu semua yang hidung penyek tu tak payah lah nak dengki. Hati tu kena bersih. kalau tak ada bukti, tak yah lah cari dosa. Get a life all you haters!!! Afterall you are not her best friend or her plastic surgeon……………………………

    0

    0
  26. rozi says:

    Bukan cemburu tapi memang banyak yg palsu…
    Her original is much2 more preetier….

    0

    0
  27. Lagubestbest says:

    Cun lah. Tp kalo suruh bapa sy yg semenjak dua menjak ni slalu g masjid g merisik nasha aziz tuk sy, sure kena kutuk. hahaha

    0

    0
  28. akus says:

    astagfirullahh halazimmm…depa ni xtakut mati ke…harap2 sempat la bertaubat..ngeri aku tgk…

    0

    0
  29. niza says:

    umur dia dah lebih 40 tahun la abg nara..bukan lebih 30 thn..

    0

    0
  30. katek says:

    alahai no one tak habis habis lah ko ni.

    0

    0
  31. gedik says:

    cam jalang

    0

    0
  32. […] Lama sungguh tak mendengar perkhabaran terbaru tentang Nasha Aziz ini. Teringat time muda-muda dulu, salah seorang artis cun di mata Abang Nara tak lain tak bukan sudah tentu Nasha Aziz. Dan ternyata, kecunnan Nasha Aziz masih maintain sehingga hari ini … Continue reading → […]

    0

    0
  33. shasha says:

    cantiknya nasha ni…..

    0

    0
  34. si cantik says:

    kecantikan yang diubah daripada rupa salah adalah plastik…berdosa besar dan hukumnya haram mengubah kejadian Allah s.w.t…nauzubillah…

    0

    0
  35. alim2 kucen says:

    bergaduh alam maya..kalau berdepan mesti terus kamceng..

    0

    0
  36. aku suka gambar kedua dari atas, mcm japanese doll XDD

    0

    0
  37. noraini says:

    sapa2 nak beli injection vitamin c,,cologen,glutax,plasenta boleh call 0194803904.nak putih macam nasha pun ada tablet dan injection.nak inject pipi,dagudan punggung ada.

    0

    0