Written by serenity | October 24th, 2011

Kebelakangan ini, angin tak ada, ribut pun tak ada pun tiba-tiba boleh terkeluar cerita artis bercerai-berai. Nana adalah seorang lagi artis yang dikatakan telah bercerai dengan Brian oleh seorang kaunselor, seperti yang disampaikan oleh pengunjung Forum Cari yang menghadiri ceramah kaunselor itu. Menurut kaunselor yang disebutkan, Nana dan Brian bercerai kerana menjadikan gitar sebagai hantaran perkahwinan.

Walau bagaimanapun, Nana telah membuat satu entri agak panjang di blognya yang berita tersebut adalah satu fitnah. Nana menerangkan yang dia, Brian dan bayinya Althea sedang bahagia dan tiada apa-apa yang berlaku dalam rumahtangga mereka.

Kepada Nana, sabor je lah. Mungkin kaunselor tersebut tidak membuat homework dengan betul, hendak bercakap tentang Nana lain, Nana yang tidak kena mengena pula yang dikatakannya bercerai. Kredit foto Facebook Nana Mahazan.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

22 responses to Nana Nafi Bercerai Dengan Brian

  1. kiah says:

    macam2

    0

    0
  2. ulalala.. says:

    fitnah orang je keje. BERDOSA taw/1

    0

    0
  3. zilazaki says:

    abg nara buat entry psl elyana plak…die da bersalin ke blum ha!!

    0

    0
  4. lolo.... says:

    pulak dh….

    0

    0
  5. nurin says:

    cer try siasat kaunselor mana yg ckp 2…kasi pamerkan muka dia sket…pasnie takde la owank nk g kaunseling ngan dia lg…

    0

    0
  6. TeruteruBozu says:

    gantung lesen that kaunselor lah… takde etika ke ape selamber badak bukak personal file org then criter kat orang lain. Kaunselor taraf longkang cmtuh…

    0

    0
  7. Chantek says:

    NICE PIC !!!!

    0

    0
  8. langkah mayatnya dulu!!! says:

    suka sangat buat fitnah, dajjal berdekah-dekah ketawa bila fitnah berterabur di sana-sini. apapun, nana makin gorgeous la ;)

    0

    0
  9. Artis No.1 Malaysia says:

    artis bercerai ?? mmg x heran langsung..
    tp yg sebetul2nya heran + ajaib kalo news mengatakan artis x makin bahagia aman damai bagahia sentosa..(tp akan bercerai gak kalo namanya artis) u know y? Artis sila jawab…

    0

    0
  10. Artis No.1 Malaysia says:

    artis bercerai ?? mmg x heran langsung..
    tp yg sebetul2nya heran + ajaib kalo news mengatakan artis x makin bahagia aman damai bahagia sentosa..(tp akan bercerai gak kalo namanya artis) u know y? Artis sila jawab…

    0

    0
  11. apeks says:

    salam… betol ke kaunselor yg keluarkan statement tu bro nara…kaunselor ada etika n kerahsiaan so jika dia kuarkan statement tu org boleh saman dia di mahkamah tp make sure lah isu yg dtimbulkan ini terbukti kesahihanya. hrp2 bro nara tidak kuarkan cerita yg boleh menyebabkan org melabel sesuatu kerjaya itu negatif.

    0

    0
  12. mamat says:

    mesti kaunselor tu maksudkan nana dengan sein yang dah cerai tu…apa laaaaaaa

    0

    0
  13. weehoo says:

    ish3 jahatnya mulut org.

    0

    0
  14. ade aku kesah sgt says:

    ari2 aku ngadap blog nana….dorg bhgia okey..sapo la yg memandai nie…xsume artis nie cerai berai…eis2…

    0

    0
  15. norshareena says:

    Harap kekal bahagia selamanya~

    0

    0