Written by AbangNara | June 2nd, 2011

orked bridal

Bila bercerita bab kahwin, memang pening dibuatnya. Abang Nara yang nak kawin esok lusa pun pening. Macam-macam persediaan yang perlu dibuat. Carik khemah, carik photographer, carik katering dan macam-macam lagilah. Tapi rupa-rupanya ada cara mudah yang memang berbaloi-baloi untuk menyetelkan masalah kahwin kita ini.

orked bridal

Orked Bridal adalah wedding planner yang boleh tahan jugaklah harganya. Tak mahal sangat dan tak murah sangat. Sekali pandang memang nampak mahal tapi kalau tak silap, segala apa yang diperlukan untuk menjayakan perkahwinan memang dah termasuk dalam pakej di atas. So kita boleh tenangkan kepala dan tak perlu fikir sampai tak boleh tidur.

Untuk info lanjut boleh tanya di Facebook Orked Bridal.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

5 responses to Nak Kawin? Orked Bridal Boleh Tolong Setelkan

  1. secret says:

    zaman sekarang dah senang. macam2 servis dah ade.kita kena guna peluang ni sebaik nye.
    hehe..cuma kena kompol uang nya… =)

    p/s: name xleh blah. POISON ivy. hoho

    0

    0
  2. nana says:

    emm yang penting penghidupan lepas nikah tu. jgn kerana nak grand sehari, hutang sampai anak sekolah tak habis lagi. mungkin akan ada yg kata sekali seumur hidup. betulla tu.. sekali hutang seumur hidup membayor =)
    pakej ekonomi pun rm32k. eemm tak berapa ekonomi la jugak kan..
    bersederhana saja sudah. yang penting tak membazir.

    0

    0
  3. pija says:

    mm… Mahallllll gile… tp abg nara byk duit… musti ar murah jee… :)

    0

    0
  4. thanks abg nara for the info..

    0

    0
  5. ntahlaa says:

    banyak duit pun klu segan naik pelamin camne hehehe. siapakah yg sudi agaknye huhuhu

    0

    0