Written by AbangNara | February 7th, 2011

ayu zaquan

Hari tue ramai sangat yang komplen gambar kualiti tak cantik la dalam entri gambar perkahwinan Ayu Raudhah dan Zaquan yang korang tak pernah tengok, kali ini Abang Nara dah dapatkan yang gambar kualiti tip-top punya. Kalau korang taknak tengok muka diorang berdua pun, Abang Nara syorkan tengok hiasan garden wedding diorang. Memang terbaik dari ladang. Mana tau dapat idea nak buat majlis perkahwinan sendiri nanti. Tak gitu?

Lagi 29 keping gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Gambar kredit kepada FestivalPengantin.

P.S: Ada Twitter? Buat duit lebih dengan mudah bersama ChurpChurp. Dijamin senang tak hengat!

ayu zaquan

ayu zaquan

ayu zaquan

ayu zaquan

ayu zaquan

ayu zaquan

ayu zaquan

ayu zaquan

ayu zaquan

ayu zaquan

ayu zaquan

ayu zaquan

ayu zaquan

ayu zaquan

ayu zaquan

ayu zaquan

ayu zaquan

ayu zaquan

ayu zaquan

ayu zaquan

ayu zaquan

ayu zaquan

ayu zaquan

ayu zaquan

ayu zaquan

ayu zaquan

ayu zaquan

ayu zaquan

ayu zaquan

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

160 responses to Nah Lagi Gambar Zaquan Dan Ayu Raudhah Untuk Korang Semua!!!

  1. Paan Jr says:

    agak agak mekap comel comel ni dari pukul berapa lagi
    iskk iskk
    solat solat hahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • minah murai says:

      LAGI???

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • aduhai says:

        Yang tak tertahan tengok..berkerut-kerut muka si Zaquan mendokong si Ayu yang perkasa itu!

        Nasib baik tak patah terseliuh sendi lengan abang ! :)

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • anies hisham says:

        si dafi kan yg pakai suar 3 suku tu? alahai bang oiii..x reti2 ke camne nk proper attire kalu g majlis kawen

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • cik wiwin says:

          dafi bru balik hawaii trus pi kenduri ayu raudah ni..hihii.. mcm apek sesat je..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • xde sluor says:

          bangang…dh x reti nk hormat adat melayu ke dgn bangga pkai suor pendek cmtu..kt majlis kawin lak tu..bangang!!!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • GIGIHANGUS says:

          alahai korang ni..dafi pakai selua 3 suku korang bising,,kate xreti hormat adat melayu la,xkne pakai p majlis kawen la..

          abes ayu pakai baju nampak ketiak, nenen tesembol mcm kt pic no 10 tuh ,adat melayu laa?? haaa??

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • koko says:

          yg pengntin tu pon bkn ttp aurat pon

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • garpu sendok says:

          ntahnye. dafi xpela lelaki. pompuan kene le sopan. kang kene rogol kang sape susah???

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Blog Sensasi says:

      nanti BN kawin kena wat cenggini gak la kan

      sensasi memang sensasi

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • oren says:

      yg drezzup kaler kuning lembut tu wife lan pet2 kan.(betulkan aku kalau alu salah)…….makin cun la dia weh. umO 30-an asenye

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • tamara says:

      ikut pgalaman ms my wedding reception dlu la kan….mmg lama amik masa nk make up nie…tp yg penting s0lat tak tinggal….pe susah, if mjlis malam, ptg2 tu sblm make up amik wuduk siap2….then yg make up tu pun perempuan….bila masuk wktu maghrib dh boleh s0lat…then baru la bsiap dgn baju pengantin…..see….islam itu mudah…..tinggal nk buat or tak nak jer….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • confius, says:

      gile seksa la wedding dress si minah ni, yang gmbr 1st pakai gaun putih tu, bkn takat nmpk terjojol kt atas je, peha die yg lemak berkrim tu pn blh nmpk,, haish!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • GIGIHANGUS says:

      Perghh..pic no 10…tersembol tek ayu..gagah!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • kaylakenzo says:

      ha, yelah. wat majlis sampai tua ye…..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. misskenyalang says:

    semoga berbahagia

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. jane says:

    aaaarrrgggghhhhhh tolong…tolong…tolong…cukup2 la tu…dah nak muntah ni…..baju yg menonjolkan 2 biji buah dada dia kiri kanan …geli plak aku nengok….. satu lagi baju dah macam saree tak saree… cukup2 la tu bang nara dah loya kami tengok…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • sian laki dya ,,,
      tanggung la dosa bila si ayu nie dedah aurat kat umum kan…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • akula first says:

        antara jenis perempuan yg bakal mengheret lelaki ke neraka..nauzubillah…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          eleh…kau ni pn satu lah dracula pakai baju macm gitu nk heret laki gi neraka lah? macm kau tau je…..jangan2 kau pn sama tk…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • minah jambu 24jam mengadap computer says:

        ni lagi satu bahlol!! si mawar berduri kampong ni!! yg tanggong laki dia!!! kau tu apa kena mengena?? dn kau tu jaga diri kau !!! jangan jaga orang nye hal…dasar kepo ha gini lah …

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • senah says:

      dah ko tekan continue untuk baca entry ni kenapa?? pastu cakap cukup2..pooodahh..klau ko x nak tengok, nape ko tekan haaa??
      pelik btol la ko ni

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • agogo says:

      Perasan tak gambar yang ke 10 dan 11 dari atas..tiba-tiba ada benda tersembul kat tepi baju ayu raudah…mak mertua tak kisah plak ek menantu yang suka pakai baju tersembul nak tunjuk nenen mcm tu…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • rupanya says:

        family mertua suka sgt3 dgn ayu ni…sbb ayu ni lah yg ngajar akak2 kembar ni bgaya..bermake up…n tambahan lg dorang minat rcw…tp aku tgok make up kawin ayu ni cam pengantin 80an..sbb lipstik merahhhnya makngah

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • rupanya says:

          sbb tu dorang x kisah baju ayu tsembul daging yg kat2 ketiak tu…sbb suka….cuba rita…alamat kena kutuk lah dek kakak2 sikembar tu…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      kau ni kenape jane? dh gila ke pe ?? kalau geli jangan tengok lah!!! yg kau gatal gi tengok ruangan ayu ni pesal!! bila dh tengok nk menjerit lah pulak!! dh sah kau ni sakit!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • cik wiwin says:

        kau ni ayu raudah ke minah jambu?

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          aku minah jambu…bukan ayu…..ok…minah jambu orignal ok belom kawin maseh lagi single umr 24 taon …kerja 24jam menaip computer jangan tk caya…..kalau tk caya bahlol nama nye ok!!! ada ape2 lagi nk tnye ngan minah jambu? minah jambu sedia menjawab nye….terima khaseh ye kerana sudi bertanye…….boleh minah jambu bertanye pulak ngan cik wiwin? cik wiwin ni adek beradek pengguin ke?

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • cik wiwin says:

          hehe .penguin pon oke jugak, tp xde la jambu mcm minah jambu.. minah jambu kan howwwt.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • lutot says:

          weyhh minah bodoh.otak ltak kt lutot.yg ko nk hangen kt cney napa?taip computer 2 cana eyh?bangang nk mampos!!lecturer aku xda lak gna istilah menaip computer.ko pengarah uni oxford eyhh..ptot la cam berok pangai.DANGAIIIIIIIIIIIII

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • minh jmbu 24jam mengadap computer says:

          ini perkataan baru…kau belom lagi blajar la lutot………orang blajar kt luar negeri pn belom tau lagi tau ada perkataan baru ni…….ini makna nye diorang nk kena gi belajar lagi ok…..kau pn lutot nk kena gi blajar lagi…terima khaseh aje lah ye lutot longgar…..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • zettyhumaira says:

          NI NK TANYA NI. 24 JAM MENGADAP KOMPUTER, SEMAYANG 5 WAKTU SEHARI SEMALAM X SAMPAI 5 MINIT TU BUAT X???? JGN CKP ORG BAHLOL. KO TU YG XDE OTAK. HARAP NAMA JE MINAH JAMBU. MUKA BELUM TENTU JAMBU. X SEMAYANG, BUKA AURAT, KE NERAKA LAH JAWABNYE.. TUHAN X TENGOK MUKA KO JAMBU KE.. BETIK KE… TEMPAYAN KE…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • minah jambu 12jam mengadap computer says:

        minah jambu 24jam mengadap computer says:
        February 7, 2011 at 5:57 pm
        “kau ni kenape jane? dh gila ke pe ?? kalau geli jangan tengok lah!!! yg kau gatal gi tengok ruangan ayu ni pesal!! bila dh tengok nk menjerit lah pulak!! dh sah kau ni sakit!!”
        wei minah meroyan————> yg ko menjerit2 kat jane tu nape? ko yg sakit sbnrnya kan? dah makan obat lom?

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          kau ni tk kena kalau di panggil minah jambu 12jam mengadap computer ……kau kena di panggil minah jambu duplicate amacam cantek tk nama kau? orng sakit je yg suka ikut2 perkataan orang……aku rase kau ni bapok siam tk? minah jambu hari2 makan obat awet jambu kenapa? nk try?

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • lutot says:

          mesti hidong kembang dh 2 besa punya ney..
          ate katenye jambu…kahkahkahkahkahkahkah

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • hihi says:

          minah jambu ni over btol….keje ngadap computer sbb 2 xkawen2….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. mamarazi says:

    gambar apa ni nara oii,naik muak dh tengok lah..apsal gambar last tu muka ayu stim semacam tu hihihihi…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ye chef!! says:

      haha….gelojoh semacam je ayu ne

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ermmm says:

      sedap kot mamarazi hehe

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      dia tk cukop tido lah tu…..kau ni macm tk tau je lah mamarazi….ape tidak nye asek kene dokong sana dokong sini……nk tido pn sampai tk ada time dah…..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • mamarazi says:

        mmg aku xtau pon minah jambu 24jam oii…ehh ko tau ke yg ayu & zakuan tu busy dok dukong2 haaa….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • minh jmbu 24jam mengadap computer says:

          eh mamarazi kn ada gmbar ayu yg laki dia dokong tu kau tk nampk ke sayang oi!! benci lah minah jambu ngan kau ni! kau tengok betol2 gmbr2 dia kn ada yg bedokong tu…….’ tu gmbar bedokong yg kite nampak……yg bedokong yg kite tk nampak punye? petik fotos sana petik fotos sini bab tu lu mate si ayu ni macm ngantok penat ….eh mamarazi…kau tk nampak ke minah jambu kt situ?

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. kassim says:

    asal la si dafi 2 dtg mjls kawen org pki suar pendek..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. yanie hakim says:

    mekap ayu tebal sgt kn dah tu bermnyak2 muka dia, lau mekap nipis dh tentu cantik kn…merahnya mulut mak ngah tu..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • bio le says:

      tahler… aku tgk pengantin2 melayu biasa2 pun mmng semuanya pakai mekap tebal2. takde la aku tgk yg pakai nipis2. sekurang2 si ayu ni muka nampak lagi cantik je bila mekap tebal, bukannya muka jadik rupa org lain. kan ada dia blakon tak pakai mekap, sgtla cantik. tp pengantin2 lain bila dah bermekap tebal, wow nampak mcm org lain

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. yes chef says:

    mak oi..gediknya ko ayu ..naik berbulu aku..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. sukaatiaku says:

    bosan!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. ayuk kaudah says:

    x tahan tgk tangan zaquan asyik kat bontot ayu je hahahaha…

    kelakar la tgk muka ayu pakai gaun putih bersanggul tu. mekap mak aiiii … dgn lense nya yg camtu..heh. jadi buruk terus ko ayu yg x berapa ayu hehehe…

    pastu nak komen awatnya RCW camtu gaya. org lain ada la rupa p majlis kawin dia cam nak p bersantai dgn bunga besar kat telinga wakakakakaka……elok la tu adik2 beradik dua2 over

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • hihi says:

      ayu ni cantek klu makeup simple….ni dh bkilo2 tempek bedak jd buruk tros…rcw 2 bajet cun…konon janda meletup tp xbole lawan nora danish…haha

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • jenet says:

      gaya bersantai mmng trend lah… pakai summer dress for a wedding party, tak penah dengar la tu. cubala baca Cleo ke Women Weekly ke skali skala. ko ni mesti jenis suka gaya mcm makcik2 kan

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. miaw miaw says:

    soryy tpi sgt tk suke bju yg sebelah berlengan sebelah tk berlengan…cube tgk pic yg no11 tu agk seksi….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • rebung says:

      miaw miaw aku pon terperasan tadi
      kot kalau dia angkat ketiak sikit dah leh nampak dak?
      huhuhu haru!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. Reena Shah says:

    cantik nye. tp napa rcw baju dia xcantik

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. Jelita~~ says:

    menyampah tgk muka depan majalah Harmoni (kalau x silaplah) tajuk “Ayu Raudhah menantu kesayangan keluarga Zaquan” weeekkkkk nak muntah. sayang sgt la tuh. menantu yang lagi sorang tu pecite pulak

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • dadidu says:

      aku de tgok fb kakak zaquan ni…bukan main puji si ayu lg..maknanya kesayangan lah kan….sian ipar yg lg satu tu…agaknya aidil x trasa ke..istri dia dibenci..istri kembar dia di sanjung2?…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. kutu says:

    putus urat kentut dukung baby ayu…wakakak

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. Blog Sensasi says:

    minat benor BN ngan wedding dorang ni ek

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. cicakgirl says:

    muak! HARAP KEKAL LA YER……………………kawen mcm nak rak…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. yani says:

    suke la..tgok baju2..ayu raudah cantik sgt…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • dadidu says:

      ye mmg chantekkkk…naknya gambar 1st tu…yg angkat kaki tu…selambak je peha dia..cam peha ayam daging..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. zettyhumaira says:

    baju lengan terbelah nmpk ketiak. tudung jauh sekali. berdoa macam mana? aurat langsung x tutup????????

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Sekadar gurauan says:

      takpa laki dya tanguun g dosa

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • minah jambu 24jam mengadap computer says:

        ni lagi satu kampong!! kn hari perkahwinan ayu suka hati dia lah apa nk pakai!!! sebok betol komen pasal tudong lah aurat la berdoa la…..si kampong ni..! minah jambu kalau kawin nanti minah jambu nk pakai jarang2 dari atas sampai ke bawah biar nampak sexy n paham2 aje lah kn.. susah minah jambu nk bayang kn…..lu pikir lah sendiri ye……

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • cik wiwin says:

          hehe. bagos la monah jambu.. mesti sume org suke tgk minah jambu pakai cmtu.. cik wiwin pon suke.. rawwrr.sexyy. dosa pahala apedehal ye dak minah jambu? kubur minah jambu, minah jambu jage sndri kn kn?

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • minh jmbu 24jam mengadap computer says:

          betol betol betol …tu cik wiwin minah jambu sokong tu…kite kawan ok… mana TZ?

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • minah jambu 12jam mengadap computer says:

          minah jambu 24jam mengadap computer says:
          February 7, 2011 at 5:40 pm
          “ni lagi satu kampong!! kn hari perkahwinan ayu suka hati dia lah apa nk pakai!!! sebok betol komen pasal tudong lah aurat la berdoa la…..si kampong ni..! minah jambu kalau kawin nanti minah jambu nk pakai jarang2 dari atas sampai ke bawah biar nampak sexy n paham2 aje lah kn.. susah minah jambu nk bayang kn…..lu pikir lah sendiri ye……”
          wei minah meroyan————–> sbb molot je ckp org kampong! ko bandar sgtla? meh aku bygkan ko pakai apa masa wedding ko nnt: pakai SPENDER & BRA yg jarang2…pas2 sng nak main! hahaha…hehehe…gelak lagi….huhuhu….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          e e e…minah jambu cukop suka tu kalau boleh minah jambu nk bogel jadi senang…..he he …tk pakai langsung pn lagi bagus yeppy!!!! yeah……

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • kibo says:

          bandar sangat la minah jambu ni kan..orang bandar yang xmampu nak beli kain. bagus lagi orang kampong,,walaupon kampong tp cukup kain.macam lah orang kampong teruk sangat..blah la ko minah jambu.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • minh jmbu 24jam mengadap computer says:

          yeppedi…yeppedi.. yeh !! ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha …..bwek!!!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • zettyhumaira says:

          AKU X PEDULI KAMPUNG KE…BANDAR KE… YG AKU TAHU AURAT TTP AURAT. X KIRE TIME KAWIN KE.. TIME BERJEMUR TEPI PANTAI KE… AURAT TTP AURAT!!!! SALAH TTP SALAH… ULAMAK MN YG AJAR KO TIME KAWIN BLH PKAI JARANG HA???!!!
          SUNGGUH MALANG NASIB MAK BAPAK KO.. X MENGAJAR ANAK BAB AURAT. TU BARU BAB AURAT.. NTAH MENDA LAIN KO HALAL KAN.. ESOK2 ANAK KO KAWIN PUN BAGI DIA TELANJANG BULAT DPN SUME ORG. BUAT LAH MAJLIS BESAR2. BIAR ORG BLH TGK PANTAT BERBULU KO DGN ANAK2 JANTAN BETINA KO TU!!!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • zettyhumaira says:

          TP MALANGNYA MASA TU KO PUNYE TU DAH BERKEDUT SERIBU LAH.. LUNYAI PULAK TU…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. Joyah_Sp0rt says:

    EIII NAK MUNTAH JOYAH TGK GMBR PLASTIK 2EKOR NYET NILA.. ABG NARA OII, UDAH2 LE TU PUBLISH GMBR DIORG NIH!! BKN GAH SGT PN WEDDING DIORG NI.. LAU GAH PN SBB TAJAAN.. ADEH!! BOSAN LA.. MENCI LA.. HUHU

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. Ben says:

    eleh..kawin sponsor, apa pun boleh..adoi..hai, tgk la nanti kawin bukan lagi grand aku grenti tak sampai 2 thn terus masuk makmah syariah..tuntut cerai talak 1..wakkaka..!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • kibo says:

      ko ni napa doakan keburukan untuk orang?cakap macam xde keluarga sendiri.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Bon says:

      kesian kau ni kan… taula tak cantik, takde org sponsor pulak tu. mesti menggelegak jeles kan

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. laranur says:

    apakejadah nya tema garden wedding. nak kawin pun kena ada tema ke. lepas majlis nak dicampak kemana pulak nanti segala props tu. opps ditaja ye dak? bodoh betul melayu sekarang. berpelaminan mekap dan costume bagai nak rak. palsu betul.

    semoga bahagia la ye.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. yoo says:

    haih : O artis kalau kahwin janganlah grand sangat
    biasa2 sudah lah,
    nak bersama sampai mati
    tapi kahwin bagai rak

    semoga kekal

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. x heran says:

    eleh bersanding disponsor x heran aku. bukan kluar duit dia sesen pun. jgn perasan ok nak jadi Wedding Of The Year wahai puan ayu……. eerrkkkk

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. sayangselasih says:

    baju gaun putih ayu tu ketat sungguh…nampak lah dua biji gunung berapi tu…mantop…nsb aku perempuan…majlis taja mmglah seronok..kalo akak pun bukan takat angkat2 siap baring lagi wakakakakaka….apa pun tahniah…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. lolyat gang says:

    walaupun pakai sexy
    tp x lupe utk berdoa kepada allah
    nice

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. singa tido says:

    sodap ayu ni..
    hahahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. sayangselasih says:

    dahlah abg nara…boringlahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. nnmmmmmm says:

    suam suam kuku je diorang ni…tapi wedding…………………hurmm…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. pen merah says:

    huhuhu pic dorang ni lg?????? …boring tahap gaban.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. apa punya olang lah says:

    bila lu olang dh nikah…
    majlis lu olang punya lah megah..
    7 hari 7 mlm ckp xsudah2 derr…
    tp yg penting tanggung jwp derr…
    suami lena bimbing isteri..
    isteri kena taat pd suami lerr…
    ini bkn zaman muda belia derr…
    tp zaman menuju syurga lerr…
    peace..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. moh says:

    hmmmmmm gedik je hehehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. seryna says:

    pakai dress seksi2 pegi jamuan kawen…pelek betol…memang advance lah melayu zaman sekarang

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. Reena says:

    Udah-udahlah ler tu..Dr SMS kawin pun takde lak entrynya sampai berjela-jela..memang layak dorang nak bergumbira tapi biarlah berpada-pada..jgn kawin jer gah, pastu ceta dlm kain habis suma terdedah..nauzubillah.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. biskut says:

    ok abg nara..,kisah org=artis lain lak yer..,,pleaseee

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. hati yang pink says:

    apesal lah asik gmbr mankuk tndas ni dipublish!!!
    BOSAN TAUK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      tkpe lah si BN dh letak kt sini tengok n komen je lah………memang jambu si ayu ni berbanding ngan gmbar dia yg lepas2 zakuan pn sama hencem cekali….he he cium cikit leh?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • minah jambu 12jam mengadap computer says:

        minah jambu 24jam mengadap computer says:
        February 7, 2011 at 5:32 pm
        “tkpe lah si BN dh letak kt sini tengok n komen je lah………memang jambu si ayu ni berbanding ngan gmbar dia yg lepas2 zakuan pn sama hencem cekali….he he cium cikit leh?”
        luahan hati si minah gersang———-> ada hati nak cium laki org! abg2 lombok nko kan ramai, gi arr cium!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          kau ni kenape indon ha…dh tebiat? kenape kau ni? blm baik sakit lagi? eh…kalau boleh minah jambu nk cium si zakuan ni…kenape jeles? minah jambu kalau nk cium minah jambu tk kira laki orang ke bukan!! minah jambu peduli ape!! asalkn minah jambu bahgia sudah lah….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          malas nk layan orang kampong sakit!!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. mia says:

    baju dh cantek dh…tp ade skit ‘ buah ‘ ayu raudhah terkeluar…aiyo….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • joyah says:

      dah mmng “buah” dia mcm tu, nak buat mcm mana. sharifah sofea punya terkeluar takdela pulak korang bising

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. da muak says:

    nenen nk terjojol da….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. debunga cinta says:

    semua ok nice but d way ayu gayakan rambut dia tue mcm tak brp sesuai n ayu 4 bride like her…dia cantik tp tak ayu bile brambut ikat sanggul semua

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    ala kassem!!!! asek bergambar dokong dokong je!!! jeles minah jambu tau!!! benci tau!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • minah jambu 12jam mengadap computer says:

      minah jambu 24jam mengadap computer says:
      February 7, 2011 at 5:27 pm
      “ala kassem!!!! asek bergambar dokong dokong je!!! jeles minah jambu tau!!! benci tau!!!!”
      (LAGI) luahan hati si minah gersang!! abg2 lombok nko tak larat nak dokong nko ke? hahahaha…..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • minah jambu 24jam mengadap computer says:

        poh poh …dah!!! orang tk layan dia…dia pulak nk layan orang eeeee..tk malu ye….bodoh!!!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • minah jambu 12jam mengadap computer says:

          nko la bodoh minah gersang oii!! ayat2 ko kat sini semua org dislike…komen ko komen bodoh….hahaha…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          ha ha ha …….ha ha ha ……stupid!!!!…dislike dislike la minah jambu peduli happe….he he he he ………….komen bodoh ke komen pandai ke gua punya suka la…ha ha ha ………………

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • minah jambu 12jam mengadap computer says:

          sbb ko mmg betol2 BODOH, sbb tu ko tak kisah komen ko yg bodoh tu org dislike!
          hahaha huhuhu hohoho hehehe…stupid punya minah gersang..hahaha…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. shark says:

    tete besar punya lemasla c laki mlm ni hahhahahha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. sot says:

    besar punya aw aw aw puas ht c zaquan

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. ra shanda says:

    c buaya n c gedik sungguh hodog la hehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. melur says:

    cam ne ni…rozita lg lawa pd ayu…mmg cun sgt rozita….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. suka ati aku. says:

    udah2 lah bang nara oii dok post gambar2 diaorg ni..aku dah naik muak dah..nk muntahpn ada..uwekkkkkkkkkk..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. hajimaru says:

    make up tebalnya..cam kucing makan anak jep..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • kikimaru says:

      kau mekap kawin pun tebal jugak kan. ke tak kawin lagi. ke kau ni lelaki. kalau lelaki bini kau masa kawin pun mekap tebal jugak kan

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. babyryu says:

    cantiknya baju rozita che wan

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. Mak Minah Kg Atap says:

    Jgn gah amik gamba je sudah le yang.. tah bape hari je nak bersama kang..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. lavagirl says:

    Cukup2 lah gambar diaorang ni. Tak yah upload lagi abang nara. Tak larat nak tengok la.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. oopocot! says:

    nak muntahhhh la pulak asyik tengok gambar mereka ni….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. Mysara says:

    dulu seronok la tgk..tp lama2 bila tgk benda yg sama je, naik boring la pulak..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. makcik says:

    eh, ni dia celebrate kat mines ker? haritu aku ada lalu nak pergi naik bot. besar gak tempat dia

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. pizza says:

    Yang jadi mak andam tukang kipas belah Ayu yang pakai baju ala ala sari tu sapa? One of her sibling ker? Cun sehhhh….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. hot laser says:

    x berkenan ngan bju ayu yg x de lengan 2….
    nmpk sedikit bhgian pyu dra….
    hrp pas ni artis lebih peka dngn bende mcm 2….
    mcm ne dia bca doa dlm keadaan mcm 2???
    wallahuallam…..tuhn shje yg thu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. MisstauruS...MisspocO says:

    nmpk cantik, cuma kalo bleh make up tu jgn tebal sgt lbh2 lg lipstik…kan nmpk tua dah…

    cam resepsi bkn melayu jer… pakaian audien pun lelain… xpela…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. aran says:

    tak baik mengate..nanti kene kt diri sendiri baru merase

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. anieziesai says:

    da naek loye da tekak tgk gmbo dorg nih…!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. ayu bulat says:

    gambar bersama famili zaquan yg mana satu?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • pleaseee says:

      aik pasal ada dislike. famili zaquan yg kg. tu terpinggir ker?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • ATTENTION says:

        A’ah…pic bersama famili zaquan mne ha? aku nk tgk jugak kuage zaquan yg dikatakn sgt2 menyayangi ayu tu.
        Tapi aku rasa la kan, si ayu n kuage dia jer yg terlebih OVER sbb seronok sgt kot dpt membuat kelukaan dihati rita dgn mencanang2kn cerita konon dia menantu yg terbaik. Kata ayu ni menantu kesayangan dan direstui kuage zaquan, tp nape kuage laki mcm terpinggir jer..???
        Hahaha…ini la dia petanda2 bahawa… BETIK YG NAMPAK MASAK RANUM BELUM TENTU MANIS DAN LAZAT DI DALAMNYA… Hari ni jadi menantu kesayangan, esok lupa xtau la….jgn jd menantu yg menyesal dipinang sudah… Kpd kuage zaquan :
        ” YANG BERCAHAYA TIDAK SEMESTINYA EMAS,
        YANG CANTIK TIDAK SEMESTINYA PERMATA…….”

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. zaquan akshay khanna says:

    pasal zaquan xngurat yg kipas ayu? xdapat ker

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ATTENTION says:

      TAU XPE, YG TUKANG KIPAS AYU TU LG CUN SEHHH

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • hamba ALLAH says:

        AKU HERAN NAPA KORANG TAK BOLEH TENGOK ORANG BAHAGIA…KORANG TAK TAU KE HUKUM ISLAM..KALO SEBAB KOMEN KORANG DIAORANG TU CERAI DOSA BESAR WOIII…IBARAT MERUNTUHKAN MASJID….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • hamba ALLAH says:

      BUKAN NDAK DAPAT BAHHHH….BUKAN SUDAH DIA PUNYA REJEKI..LAGIPUN AKU TINGUK AYU LEBIH CANTIK AND SEKSI DRPD TUKANG KIPAS TUE……

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. xpopuler says:

    dah mcm muka khairi jamaludin la pulak si zaquan ni aku tgk..tmbh2 yg pic last tu.wakakaka
    si ayu ni,,aku xphm cmna dia ada keyakinan nk jd pelakon ngan badan debab tu..mcm xder usaha nak jg penampilan lgsg.x mcm kakak dia..jauh skali mcm rita.wakakaka
    nak kata belakon best pun xla jugak..ckp pun sketoi2 jer..aku pun boleh..bajet ayu melampau2..geliiiii
    padahal mcm ramlah ram versi alaf baru je pun

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • zaquan akshay khanna says:

      yg lagi aku xfaham camana dia ada keyakinan utk tunjuk badan debab dia tu kat zaquan. hahaha. perut confirm buncit, xkan nak berkorset jugak kot… wakaka

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  59. bunga ros says:

    kenapa aku nampak si ayu nie macam cover2 time bergambar. maksud aku…die macam cuba cover2 rendahkan badan die utk nmpk x terlalu gergasi bila berdiri sblh zaquan. apesal nokss, takut malu ke bile org mengata ko gemok drpd zaquan ?? sumpah buruk gilaaaa..dah la mekap tebal nak mampos macam org tua.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  60. Rara says:

    bpe pasang la bju dia kawin…
    dh gmbr byk sgt konpius dah..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  61. Didy says:

    harap2 kawen hingga ke akhor hayat…jangan macam golongan syiah kawen mutaah , sehari sebulan setahun je..huhu.
    jangan gegarkan arasy disana dng penceraian…
    harap berkekalan and ayu raudah pun berubah menjadi isteri solehah. kesian suami anda tanggung dosa anda membuka aurat,,, dosa diri sndiri je pun dah tak tertanggung

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  62. loya says:

    sekor buaya bajet ensem sekor lg si badak yg suke m’gedik..due2 ekor suare mcm itik..sekor tu main bola x la terer mane..yg sekor lg pelakon suam2 kuku hrp tumpang populariti kakak..pastu m’gedik cite kt press psl kisah cinta direstui la dream wedding la..ye la nk cite psl bnde lain due2 ekor xlah gah mane pn kt bidang masing2 kn..so kene la cipta publisiti bile dh femes byk la dpt tajaan bile kawin..hrp pasni xla aku dgr cite korg msk mahkamah pulak ye..jgn la over sgt nk tunjuk korg psgn paling bahagia..bt relax2 sudah..ingat kawin ni bukan bnde2 main2 stkt nk hepi2 je..chow~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  63. soli says:

    cantiknya ayu raudhah, mcm puteri kayangan… tp skirt yg tingkat2 tu tak sesuaila. nampak badan ayu jadik lagi pendek. hape punye designerla

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  64. miszlyssa says:

    ENUF!!!!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  65. garpu sendok says:

    alah korang ni..ape le bisin2. die pakai span tebal lah. sume kene tipu..siann…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  66. sayangselasih says:

    teruklah korang punyer komen….jgnk\lah melebih2..kalo mcm nie baik abg nara ttp jelah blog nie…tmbh dosa jer…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  67. ron97 says:

    asalla korg ni nak gaduh2…..
    derang bersedap2 kat sane…korg dok berperang mulut kat sini……
    ikut suke derang le….kawin pun dah…….
    dose bini…laki dia tanggung………
    naseb ko le zakuan……

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  68. ATTENTION says:

    AKU TGK PENGAPIT POMPUAN LG CUN DR SI AYU TU….HAHAHAHA.
    betul ke dlm FB n majalah ckp ayu ni menantu kesayangan kuage zaquan????
    dlm hidup ni kn ada hukum karma, hari ini hari dorang…xpe biarkan. kalau RITA byk bersabar dan berdoa, x mustahil 1 hr nti rita pulak yg jd menantu dan isteri kesayangan.

    Mungkin skg family zaquan belum nmpk baik buruk ayu, lambat laun entah disayangi ke tidak…..silap hrbln perang besar, tambah pulak bila pompuan ni kontrol lelaki asik himpit gn kuage dia je, maklum la kuage ayu ni kn artis, mesti ape2hal dorg lg OVER, nti kuage zaquan mesti akan terasa hati. manusia ni klu terlalu menunjuk2 sayang tu nti bole jg KEBENCIAN tau. So berwaspada la,

    LANGIT TAK SELALUNYA CERAH,
    AWAN TAK SELALUNYA MENDUNG…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  69. Chenta says:

    Salam..korg yg mberi komen,adakah anda ukur kebaikan dri anda dan mngenepikan kburukan dri anda??insaflah..stiap dosa 2 ada perinciannya

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  70. Chenta says:

    Xplu kte mnilai diri org dgn kata2..kn tuhan sudah meletakkan tiap nikmatnya pada umatnya..jgn anda lenyapkan puji2an Allah swt dgn mengata dan mengeji org..subhanallah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  71. dddd... says:

    da rp balut nangka lak aku nengokk….klau ramping cm erra xpe….ni cm peti ais pom ader….cm washing mcn lg jelas kunengokkk….hahaha…c hero 2 plak ms nk ngnkt c pompuan 2 cm tercungap22 lak aku tgkk…sabooo jela dikk…da akak suh angkat nk wt cmner….huahuahua…xsesuai mcm adik ngn kakak siuttt….wa ckap luuuu….HAHAHAHAHAHAHA

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  72. NOORLIANAH JIFFRIN says:

    sama cantik sama padan…hope perkahwinan zaquan and ayu kekal sampai ke anak cucu..jgn jadik cam artis len,majlis kawin habis duit simpanan tp last2 divorce…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  73. aemylina says:

    knp x nmpak pon pic lan pet2 and his wife…?
    bukan wife dia tu sibling ayu n rozita ke?
    correct me if im wrong..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0