Written by AbangNara | January 10th, 2013

Abang Nara memang kecewa sangat-sangat apabila nama Nadiya Nisaa tidak tercalon di dalam mana-mana kategori ABPBH2012. Pastinya tuan punya badan yang menghadiri majlis itu semalam lebih kecewa. Semoga Nadiya Nisaa dapat menabahkan dirinya.
nadiya nisaaMungkin penangan drama Adam & Hawa masih tidak cukup kuat untuk menambahkan populariti Nadiya Nisaa. Abang Nara percaya tahun 2013 ini nama Nadiya Nisaa akan bertambah popular. Perlahan-lahan kayuh. Biarlah dikenali kerana kualiti dan bukannya kerana kontroversi.
lisa surihani
Lisa Surihani yang hadir semalam masih berjaya mengekalkan populariti dirinya walaupun sudah bergelar isteri orang. Ternyata peminat sekarang sudah lebih cerdik dan tidak lagi memandang status seseorang selebriti ketika membuat undian. 9 lagi gambar-gambar selebriti yang hadir sidang media ABPBH2012 dengan membaca entri ini sepenuhnya.

P.S: Pergi masjid dapat iPhone 5

lisa surihani
lisa surihani
lisa surihani
lisa surihani
lisa surihani
lisa surihani
lisa surihani
lisa surihani
lisa surihani

151 responses to Nadiya Nisaa, Lisa Surihani, Aaron Aziz & Shila Amzah Di Majlis Pengumuman Top 5 ABPBH2012

  1. Anonymous says:

    kenapa dgn kaki lisa o_O? looks weird

    0

    0
    • IZZAHXRELABANG says:

      NAMPAK GEMOKS KAN?

      0

      0
      • kaki bola says:

        Shila hamzah pun gemokssss

        0

        0
        • Kak Cham Kuat Gosip & Tido says:

          kaki lisa besar nye.. mcm batang pisang! pakai la seluar yang oi! ke x sedar kaki awak tu besar? lg satu kat maharaja lawak mega tu boleh x bg komen yg cerdik sikit!

          0

          0
        • CIK JAH says:

          Nad Nisaa bukannya tau dia tercalon atau tidak… tgk leeerr title abg Nara “pengumuman top 5” abpbh… majlis untuk mengumumkan top 5 ok…

          0

          0
        • DYDYD says:

          SHILA AMZAH BDN BERISI WEH. POSE TEPI SAJE BG NAMPAK KURUS. HAKIKAT ???

          0

          0
      • JR says:

        Lisa Surihani.. kaki awkk mcm terkena gaut jer.. awk ade gaut ke?

        0

        0
        • Olga says:

          aku tengok lisa lepas kahwin seri dia dh hilang… serius beb! Yusry x pandai jaga bini! lg satu aku peratikan lisa mcm x dpt kepuasan “tutt” je dr yusry!

          0

          0
        • Ali Zain says:

          Yeeeeelaaah! ????Betis LS mcm gajah…FS yg tengah sarat sekrg ni pun betis sexy mexy bunting padi…we love FS

          0

          0
        • yang korang komen nak mengondem je keje ni dah kenape?
          rileks la. jeles ke dorang2 ni sume cantik2 meletup gitu.
          manusia memang gini. mengutuk nombor satu.
          cermin diri sendiri dulu. cantik sangat ke? cakap orang gaut la ape la. menyampah.dasar x sedar diri!

          0

          0
      • sembelit says:

        apesal aku tgk semua gambar kat atas mcm gemok2..
        except nadiya nissa…

        kalau A.Aida tercalon,mesti die menang
        die kan CANTIK SANGAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

        0

        0
        • missa says:

          x abes lg ke a.aida.. hehehe…

          0

          0
        • bananaz says:

          betul tu…
          -lisa surihani: saya tau anda kuat makan dan berat badan anda senang naik dan senang turun…jadi bila dh naik, elakkan lah pakai short dress yer. sorry to say teruk giler nampaknya lagi2 bila pakai flat shoe dgn betis begitu di salut plak dgn stokin yg kalernyer terang…
          -Nadiya Nisaa: alahh ape ade dgn ABPBH, kalo fans rajin undi…adalah anda di sana..xper, you ade kualiti..semoga 2013 ni menaikkan lagi nama you. Org kata cepat naik akan cepat jatuh(mcm Mawi). Slalunya yg selow2 naik ni akan bertahan lama dlm industri…
          -Aaron Aziz: dulu hang kata Siti Saleha gemoks masa tengah hit Nora Elena. Now ni nk ckp..you Gemoknyer…kepala ke leher dah sama besar dah. dah mcm org xde leher(ninja turtle)… sila kuruskan skit badan. Please improve lagi lakonan..coz your acting semua lebih kurang sama. Baik jd gangster, mahupun jd watak romantik…lebih kurang je lontaran skripnya xde variaty…
          -Shila Amzah: Anda anak dara lagi…jd please jaga badan…Nk gemok boleh tapi sila pakai yg longgar2, panjang2 dan tak ikut shape badan yaa

          p/s: kenapa artis Msia x jaga badan especially yg belom kahwin??? geleber sana sini…come on, tngok artis hollywood…dh beranak pun kembali ke bentuk asal malah lebih cantek(Angelina Jolie, Jessica Alba, Katie Holmes…etc)

          0

          0
        • Anonymous says:

          ek elejhhhhhhh korg yg komen ni kurus ke?? silap2 pungkoq dah mcm tempayan!!setakat kat internet bleh la nak in denial!! lulzzzzz

          0

          0
      • mamacomey says:

        bkn slh lisa..salah angle camera..hehehhe

        0

        0
      • narin says:

        naper kaki lisa mcm tuh….?? salah ambik gambar ke…atau kaki berpenyakit, narin tak boleh tgk lah shila hamzah tu…menyampah asyik sebut cinta hati dia jer

        0

        0
      • wawa says:

        Kaki lisa surihani memang berisi. Dari dulu lagi dah perasan. Kalau pakai legging agak x braper kiut. :D

        0

        0
      • tom jerry says:

        bia la die gemok…bkn laki mak ko bg die mkn pon…
        die ade laki yg jage kan…
        sibok jer korang ni…

        0

        0
      • Glamer Gilerrr says:

        Semua artis female kat atas tak lawa….

        0

        0
      • lol says:

        cari heroin biar sedap mata memandang ini idok lth nk tgk lma2…..cita top adam n hawa tp heroin hampeh…..kn rmai lg artis yg cantik2 nie x ssuai lgsung nk jd heroin gndingan dhla aroon aziz…..hahahhaha saper Nadiya Nisaa nie aku knal pn x….watak pling ssuai utk dyer cm citer cun….wakakakak

        0

        0
    • Karim Bin Zema says:

      biar la kat dia..eh abah kau

      0

      0
    • omaswati says:

      lisa surirumah elok dok kt umh je berlakon mcm kayu

      0

      0
    • Rita vs Ayu says:

      Shila, sila jaga badan awak supaya x terus kembang semangkuk lepas kawen nanti. Kang klu dah kembang dan x lawa, mula lah pakwe awak yg kaki kongkong, kaki pukul, kaki carut dlm tweeter, kaki tumpang semangkuk duit awak, kaki itu ini, begitu dan begini tu CARI YANG LAIN! Oppssss….kaki Lisa????

      0

      0
    • Anonymous says:

      Aku x tau cemana aku nak bitau apa yg aku nampak bila nampak kaki lisa macam tu.
      Aku cuma teringatkan humpty dumpty je. :(
      Why Lisa? WHyyy???

      0

      0
      • Anonymous says:

        humpty dumpty tu mak kauuuuu.. kau salah imagine.

        0

        0
        • Anonymous says:

          kalo x setuju pun jangan laa main guna mak bapak. Kalo org kutuk ko punyer mak bapak marah tak? agak2 laa weii..org tu ckp psal lisa surihani, yg ko x semena-mena kutuk mak dia kenapa? sabor jelaa…

          0

          0
    • nyokk says:

      adam hawa bukan best punnn…meleret leret..jemuu edenn..tp nadiya memang berbakat..tak masuk top 5 punnn tak peee..yg top 5 tu..bukan hebat punn…ramai yg hebat tak masuk top 5 kali ni…pasal byk kes pangkah sendirii..heheheh

      0

      0
      • tom jerry says:

        ko ni category bodoh jugak kan…of course ko tngok adam hawa tu sebab ko tahu yg nadiya tu berbakat…giler sungguh la ko ni..
        tak best konon…

        0

        0
    • kak timah says:

      lisa surihani kena gout lah

      0

      0
    • kak timah says:

      shila amzah ni badan dah mcm rosmah mansor dah nengok

      0

      0
    • kak timah says:

      kesian nadiya dia ingt dia msuk top 5 kot??????????bkn yg di jemput tu hnya yg msuk top 5 je ke?????????

      0

      0
      • sam says:

        ye ar kesian sgt2 kat Nadiya Nisaa ni ……nape dia ada masa pengumuman top 5 ABPBH 2012 mesti dia ingat dia dpt masuk top 5 tu maklum ler dia kan heroin Adam dan Hawa dia perasan kot dia dah popular dan akan menang anugerah pelakon drama tv wanita popular 2012 ABPBH ……..

        0

        0
        • dia datang untuk menyokong rakan artis seperti Aaron. mungkin ini strategi pemasaran dia sebab sebelum ni mana orang kenal dia. ini memudahkan media untuk temuramah dia. ini kerja media, so korang janganlah tunjukkan kebodohan korang.

          anyway, aku bukan artis, tapi tiap tahun AIM selalu jemput datang forum post AIM. ko hado???

          0

          0
    • Nadiya Nisaa tak popular, tapi dialah yang terbaik berbanding pelakon yang berlakon macam tiang tari bogel macam Tasha Shila

      0

      0
      • pengkritik says:

        NADIYA NISAA muka tak cantik pun macamana ler nak popular……org tgk Adam dan Hawa pun org duk kutuk dia ,tak layak langsung jadi heroin.

        0

        0
        • macam-macam hal says:

          tolong la… ko pasti ke nadiya nisaa x popular… kalo dye xpopular cam ner dye ada peminat kat luar 2… drpd ko ada ke peminat nk minat ko… sekurang2nya dye dpt jdi heroin dr ko xjdi apa2 pun…

          0

          0
    • cik ain says:

      Agak2nya siapa yang akan menang ABP tahun ni ye?
      Siapa yang plg pemes tahun lepas? xkanla Aaron aziz lg kot. Tp aku suke gabungan malique & Black *(tetibe)

      0

      0
    • Biru says:

      saya noticed dari dalam cite Istanbul Aku Datang lagi.. Mmg ada orang shape kaki gitu.. tak de pergelangan kaki.. Tak semua orang perfect… Now we know she is human

      0

      0
      • biru dua says:

        a’ah.. dr istanbul aku datang pon aku da pasan… kaki die mmg ala2 comel gitu… cenonet n pergelangan kaki agak bambam… tp xpe’ die chantek! n as long as die baikkk.. belakon pon best giler… aku suke aje…
        p/s: yang kutuk2 tu baek ko mintak ampon sebelom ko kene pi carik die kat mahsyar nati…

        0

        0
    • cherrina says:

      suka nadiya nisaa sbb die btol2 boleh blakon..tetambah part dia menangis melolong marah kt aaron masa kena tgkp basah..xde de artis cntek2 ni nk bukak mulut besar2 tunjuk kt penonton menangis dlm tv :p keep it up nadiya

      0

      0
      • pengkritik bebas says:

        tak suka nadiya nisaa le rupa juga penting bkn bakat je nak jadi heroin lepas adam dan hawa dia tak popular pun!!!!!!!!!!!!!!!!ingat heroin cantik tak berbakat n tak hebat ke.

        0

        0
    • yUyU says:

      ilusi optik semata-mata.. hahaha!

      0

      0
    • elli says:

      kaki kiri

      0

      0
    • come says:

      nampak sangat awak pendendam dan pendengki dengan nadiya nisa itu sebab awak selalu kutuk dia ,bodoh punya orang

      0

      0
    • dayang says:

      kaki dia mmg mcm tu la..sbbnya mak dia xberbedung ms kecik..atau slh bedung..sbb tu kengkang bile bgmbar atau brjln..

      0

      0
  2. jaja says:

    lisa surihani kakimu,,,,,,,

    0

    0
  3. jorgelorenzo says:

    ramai lagi yg x kenal dengan nadiya ni kot. tp kalau dr segi lakonan, dia lebih hebat drpd lisa. sori lisa tu bg aku kayu. so peminat, sila undi bdasarkn kualliti seseorg artis….

    0

    0
    • Karim Bin Zema says:

      abah kau..kau la kayu.besbol lagik

      0

      0
    • kak timah says:

      dah namanya anugerah bintang popular mesti lah first org undi sebab popular

      0

      0
    • mamacomey says:

      aku tgk dlm Istanbul Aku Datang ok je lakonan dier..

      0

      0
    • pengkritik says:

      Macamanapun ASK 2012 Lisa menang pelakon pembantu filem mengalahkan Nadiya Nisaa………………..rupa juga penting bkn bersandarkan bakat semata-mata,Nadiya Nisaa ni bakat ada tapi tak cantik sebab tu ler tak popular pun.

      0

      0
    • pengkritik says:

      org dok kutuk Lisa je apa-apa pun dia dah menewaskan Nadiya Nisaa dlm ASK 2012,Rupa juga penting bkn bersandarkan bakat je mcm Nadiya Nisaa bakat ada rupa tak cantik sebab tu tak popular walaupun dah jadi heroin drama Adam Dan Hawa…….

      0

      0
    • Fan IzzueIslam says:

      Nadia Nissa lagi ok kot daripada Neelopak yg ntah apa2 tu..Aku xpaham lar peminat kat malaysia nie undi berdasarkan apa..Yang kategori on9 tu,mcm mna bigbang dgn super junior bleh tercalon..Nak undi pun agak2 ar..Artis malaysia berlambak lagi kot..

      0

      0
    • Anonymous says:

      nadiya nisa belakon adam hawa mcm kayu sampah!!! esp klu part2 bermonolog dlm hati. mcm tgh baca berita!! intonasi fail! body language fail! all fail!! tlg la nadiya, i can accept u dun have the look, but ur acting make it worst. sorry.

      0

      0
      • AMIN says:

        beto3 sokong sgt2 Nadiya Nisaa berlakon bkn best pun mcm sampah dah ler tak cantik n gigi jarang nak juga jadi heroin,dia ingat dia akan menang pelakon tv wanita popular 2012 sebab tu dia datang masa pengumuman top 5 padahal dia tak dpt masuk pun top 5 dia perasan dia dah popular lepas jadi heroin Adam dan Hawa………

        0

        0
  4. Karim Bin Zema says:

    lisa nampak gumuks

    0

    0
  5. kaki bola says:

    First:::::) nara nk hadiah

    0

    0
    • Karim Bin Zema says:

      abg nara,sebelum bagi hadiah kat budak ni tolong ajarkan dia ilmu hisab/ilmu kira2..kesian pulak..budaknya comel tp menunjuk sgt kebodohan tu

      0

      0
  6. kak rubi minat adam mukhriz says:

    kak rubi first!!! opppssss kaki lisa??????????????

    0

    0
  7. Erriana says:

    erkk kaki lisa tu cam kena untuttt jek…nara buat la entri psl aweera ke mojo ke..semua blog ade citer mojo ..tak tau ke mojo skang tgh toppppp

    0

    0
  8. Lagubestbest says:

    Ada tendency macam AA bakal menang skali lagi jer.. heheh. Ke yuna? nama yuna tgah ombak tengkujuh gak skrg nih. Shila Amzah dah surut dah tapi ni anugerah populariti tuk 2012, memang Shila Amzah yang berkelip sakan tahun lepas.

    0

    0
  9. nuni says:

    sebenarnya dah perasan kaki lisa surihani nampak gemuk masa dalam filem istanbul aku datang…heheheh….

    0

    0
    • anon says:

      aku pon perasan time tu jgk…nmpk gemuk kaki…pelik

      0

      0
    • Kakiku says:

      Setuju ..masa Istanbul aku dtg tu.. Nampak pelik benar kaki.. Kot ingat dia pakai legging berlapis2.. Tapi masa scene dia pakai towel tu, mmg clear kaki dia besar mcm kaki aku rupenye.. Hahaha! Takpela.. Muke dia comey je, tapi kene cover kaki la nampaknye..

      0

      0
  10. Anonymous says:

    gmbr lama lisa tu….gmbr baru dia dah sapu krimpanas dh kurus…haha tp mmg lawak lh nape gitu ekk..jd bentuknye bulat silender…

    0

    0
  11. Yusry mandul says:

    dgr citer, yusry susa nk bg zuriat cox ad penyakit…. huaaaaa

    0

    0
  12. girly says:

    setiap manusia ada lah kekurangan nya.. mungkin kaki lisa macam tu , kita pulak mungkin hidung ke, telinga ke,mata ke yg tak berapa nak perfect..well mana ada manusia dicipta dengan sempurna..

    0

    0
  13. mya says:

    sebab tu la Allah suruh tutup aurat..bukan saja unttuk keselamatan diri, tapi juga untuk menutup kelemahan dan kekurangan diri..takdelah menjadi kutukan dan umpatan orang…hikmahnye begitu….

    0

    0
    • Anonymous says:

      ustajah bn kembali! Allah juga suruh jangan bergosip apetah lagi baca blog gosip sbb itu bleh membuatkan kita mengumpat dlm x sedar. ustajah part yg tu x abis belajar eh??

      0

      0
      • idora says:

        anonymous, ke kau yg tak abis belajar ni…yg kau masuk blog gossip jugak nape…dia tak mengata pon..dia mengingatkan je…kesian ko ni..hati gelap…peace yo.

        0

        0
  14. Mona says:

    kaki Lisa dalam Istanbul Aku Datang pun nampak pelik…macam tak sesuai dengan saiznya yang kecil

    0

    0
  15. buta seni says:

    MANA A.AIDA????TAK TERCALON KE?BTW, LISA DONT WORRY, A.AIDA DAPAT MEMBANTU ANDA!

    0

    0
  16. missa says:

    komen lisa surihani kat maharaja lawak mega macam budak2… tah pape… eloklah sikit komen…

    0

    0
  17. handphone rosak says:

    napa kaki lisa tu cam bengkak,,,,

    0

    0
  18. Kiahpropaberganda says:

    Kaki lisa tu memang gemukla…betis dia besar, takkan x perasan bila tgk istanbul aku dtg, masa part dia gaduh dgn beto lepas beto masuk toilet masa dia tgh mandi tu

    0

    0
  19. Audrey Hepburn says:

    Citer Adam dan Hawa tu tayang kat Astro dan kat channel yg tak semua orang subscribe. Aku antara org yg tak subscribe channel tu. Dan tak semua orang dalam Malaysia ni ada Astro. Lisa tu muka dia keluar jugak kat iklan, pastu ada cerita dia kahwin, bla bla bla. Nadiya Nisaa ni mungkin kurang exposure walaupun lakonan dia lebih bagus, especially dlm citer Cun dulu.

    0

    0
  20. lala says:

    Nadia Nisaa berlakon OK, tapi dia tiada aura utk diingati. kat malaysia ni ramai pelakon bagus2, tapi tak semua menonjol di mata peminat dan nadia nisaa ni pun antaranya.

    0

    0
    • Nothing says:

      Bg aku Nadya Nissa is a excellent actres. Bukan just Ok , malah labih baik if compare dgn lisa. Knp ko ckap xde “aura”? Sbb dia xcantik ke? Tu la dunia hiburan sekrg, pilih yang cantik je tapi xde bakat…

      0

      0
      • Anonymous says:

        excellent??stupid!

        0

        0
      • lala says:

        ok la aku kata dia berlakon OK, daripada KO. industri kita terlalu ramai pelakon yg berbakat. aku tak kata pun dia tak berbakat, cuma lakonan dia tak berapa tinggalkan kesan pada penonton. Ko compare dgn Lisa, dah tentu la Nadia Nisaa menang. Cuba ko compared dia pelakon2 kelas A yg lain, jauh la standardnya.

        0

        0
  21. najwa says:

    I tak suka trend pakaian artis malaysia sekarang. Tapi baju nadia tu memang cantek ler…i like…..

    0

    0
  22. nurin says:

    memaglah…knape kaki lisa tu besar sgt…lisa ni kawin dh dekat 1 tahn..tp lom ada tanda-tanda nk pregnant…dia x tau ke masa yusry kawin dgn erra tkde anak, bila diorang divorce, erra terus dpt anak….

    0

    0
    • huhu says:

      anak tu rezeki dari allah…xperlu di pertikai kan…insyaallah,allah tu maha adil untuk setiap hambanya…..

      0

      0
  23. galaxy says:

    Lisa surihani tengah mengandung la weh!!! tk kan tk dpt nak fkr…. dia jarang guna flats… skrg guna kasut tk bertumit… kaki lak bengkak… MEngandung????

    0

    0
  24. cikgigi says:

    Salam abg nara , well sedikit upset ble nadiya nisaa xdicalonkan tpi sokey , blm ade rezeki .. deymm xsukenye ade gmbr shila ..

    0

    0
  25. Din says:

    knpalah aku x de dlm senarai top 5 tu… x adil sungguh.

    0

    0
  26. Zoobi Doobi says:

    Setiap orang ade time2 die jugak.. time badan nak naik, time badan nk kurus… xkisahlah kaki lisa 2 cm mne… janji laki die sayang ..

    0

    0
  27. Anonymous says:

    Lisa tetap sweet, shila amzah sweet gak tapi demok sket arr, aaron memang macho, si nadia nissa x fofuler pun sngat, harap adam dan hawa ja, x cukup kuat nak masuk top 5 dlm ABPH, lagi satu dia ni sye pernah jumpe sombong arr..x mcm lisa alwayz smile…i like fasha sanda hahahah…

    0

    0
    • ADLI says:

      Setuju sgt2 Nadiya Nisaa tak popular pun walaupun dah jadi heroin Adam dan Hawa muka tak cantik n gigi jarang macamana ler nak popular bakat je tak cukup rupa juga penting nak popular n jadi heroin drama n filem, dia hadir pengumuman top 5 dia perasan dia dah cukup popular n akan tercalon top 5 seterusnya menang anugerah pelakon tv wanita popular ABPBH 2012!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      0

      0
  28. juju says:

    rase2 korang yg komen psl berat badan ni, gemuk la ape la, badan korang 2 sempurna sngt ke? lantak dieorg nk gemuk ke kurus. bukan dieorg mkn pkai duit korang. Hadoooaiii

    0

    0
    • bananaz says:

      org tak heran pun kalo diorg tu bukan artis/public figure.. ade paham?

      0

      0
      • Anonymous says:

        so ko bkn public figure, ko berhak utk gemuk dan bermuka huduh tetapi ade hati jugak nak kutuk selebriti yg chubby???? btw sape loser yg suka sgt nak heran dgn selebriti? mcm xpenah jumpa retis! saiko btul.

        0

        0
  29. papejela says:

    majoriti komen pasal kaki lisa…

    pada lisa mahupun mana-mana perempuan pun,itulah sebabnya Islam meletakkan aurat wanita tu penting,tengok kaki besar ke,dada leper ke apa kalau pakai labuh dan menutup aurat dengan sempurna takkan ada orang tegur.sebab benda tu menjadi rahsia dan hanya pada hak sajer yang boleh melihatnya..tegur bukan sebab ak baik ke apa,tapi sebagai sesama Islam menjadi kewajipan ak untuk tegur.peace yo!!

    0

    0
    • Anonymous says:

      ye ke? aku nak tegur ko ni, jgn la baca blog gosip sbb ia bakal mengundang kepada sesi mengumpat dan menegur dgn niat utk bermegah diri. mengumpat tu dosa. aku tegur ni bkn sbb aku x baca blog gosip, tapi sebagai sesama Islam menjadi kewajipan aku untuk tegur.peace yo!!

      0

      0
      • Anonymous says:

        I like!!! ya betol!!! org baik and betol2 alim xde buang masa baca gossip… guve me five!!!

        0

        0
      • isabella says:

        weh anonymous..ko tegur tapi kau pon buat…kalau nk tegur, make sure kau tak buat dulu la…org kate tgk diri sendiri dlm cermin dulu…takkan ko nak nasihat jgn makan babi sebab haram..tapi ko pon mkn..sape nak dengaq weh…kesian..

        0

        0
    • fatinoa says:

      I love Malaysia..Tp disaat ni malu pulak la aku tgk comment2 yg majoriti ckp psl org ni gemok..org tu gemok.. diorg gemok pon tak mintak duit korg beli baju… beli makanan… and to me, they are beautiful as they are…Korg nak aneroxic ke?

      0

      0
      • Anonymous says:

        kalau akak aku senang org cakap dia gemuk. dia cakap balik “badan kau tu macam lawa sangat kurus keding macam bini popay”.tapi sekarang ni market orang berisi lagi besor dari orang kurus.maybe taste lelaki2 skank suka orang chubby2 kot.

        0

        0
  30. kiah propa says:

    APA YANG AKU PERASAN…KEBANYAKAN YANG TERCALON NI SELALUNYA MUKA SELALU KELUAR IKLAN. MODEL PRODUK SANA SINI. AKU SYAK ABPBH NI MEMANG TARGET UNTUK MINTAK SPONSOR SAMA. AKU SYAK LA…HAHAHAHAHA

    0

    0
  31. noname says:

    npe lisa pkai flat shoe??pgnant ke?? mcm pasha p0n kan pkai flat shoes..slalu tnggi2 melangit je kasut dorg..huhu..

    0

    0
  32. lisas says:

    kaki lisa kecik jela..runcing lagi,,kalo x caye g tengok balik gambar2 dia lagi2 masa dia pakai skinny…betis die nampak macam tu sebab socks tu la…dalam istanbul aku datang pon dia pakai socks jenis macam tu.. ada kain tebal kat dalam..

    0

    0
  33. Anonymous says:

    lisa kaki x cantik le…..

    0

    0
  34. Anonymous says:

    bila la si lisa ni nk mengandung ye….yuseri x cukup power ke….aku tengok yuseri pn x stim la…

    0

    0
  35. Ayu says:

    Ahhh i love Nadiya Nisaa. Dia punya lakonan mmg berkesan. Watak Ain dalam Adam dan Hawa memang berjaya buat penonton tersentuh. She is gooood :)

    0

    0
    • Anonymous says:

      sory Nadiya Nisaa tak dpt masuk top 5 dia tak cantik dan tak popular mana pun berlakon pun tak best tak faham napa Aisya Sofea pilih dia jadi heroin Adam dan Hawa lepas ni ada ke produser dan pengarah ambik dia jadi heroin.

      0

      0
  36. nafies says:

    hoi muka pak haaron ajis macam kena edit la.
    macam bertimpal. erkkkkk
    hahaha~

    0

    0
  37. Anonymous says:

    yusry hanya minat pada kaum sejenis seperti adik beradik nye yg lain lebih2 lagi edry bapokss…tapi……….apakan daya..anuar zain lebih bergaya…..

    0

    0
  38. Kebulur says:

    Kaki Lisa Surihani nampak sedap. Tambahan pulak aku tengah lapar ni…

    0

    0
  39. Anonymous says:

    aku sokong BABY AA menang!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0

    0
  40. observer says:

    Nyampah aku tgk lisa, budget gud gud je blakun da le kayu hrpkan buat kiut aje lah sbb tu industri malaysia xkn ke mane jd artis nak platform kawen dgn org kaye tu yg blakun cter yg sme jenis pastu kayu sdar le ko xde bkt!

    0

    0
  41. honeywellz says:

    Tu org panggil cankle….kaki Lisa…

    0

    0
  42. ff says:

    Aaronnnn Azizzz a.k.a Adam Mukhriz!!! I love yr acting in Adam dan Hawa.
    Keep it up. Handsome and smart as always.
    Maybe title “Bintang Paling Popular” still with you la. Remind me of crowds in finale Adam dan Hawa last night. Awesome and insane bcoz of you. Good luck!!

    0

    0
  43. Hamba Allah says:

    Ya Allah,kau berilah taufik dan hidayah kpd orang2 yg telah menghina ciptaanMu Kau berilah mereka petunjuk.Mereka hanya insan yg hina di sisiMu.Tak berhak menghina mencaci ciptaanMu.

    ANDA SEMUA NI DAH CUKUP PERFECT KE NAK HINA LISA CMTU.SEDAR DIRI LAH MANUSIA SUME OI.NAK MENGUTUK ORANG BUAT APA.SUKEHATI LISA LAH.HAK DIA.YANG KORANG BERLAGAK MCM TU CIPTAAN KORANG SMPAI NAK CKP KAKI DIA MCM TU PESAL?ASALKAN ALLAH SWT DH BAGI DIA KAKI.SEMOGA KORANG SEDAR.JGN JADI MANUSIA YG TIDK ADA AKAL.

    0

    0
  44. mahsuri says:

    bukan sbb gemuk..rasanya sbb gambar tu..pernh gak amik gmbr kawan, dia slim je lepas shoot nmpk gemuk..maybe sbb angle dia kot..

    0

    0
  45. iris says:

    memang la aku ni bukan nya jenis yang berfesyen mengikut perkembangan semasa tapi rasa cam pelik sikit ngn si cute miut pujaan bg nara ni yakni si lisa surihani..??? apa yerk yg aku rasa x kena tu..

    0

    0
  46. mat tajam says:

    meroyan la kawan2 aku ni tengok AA..hensem bangat katanya..apa bini dia x jeles ke bila tengok laki berpeluk sini berpeluk sana..memang la berlakon jer kan tp..hmmm..ati pompuan kan tp x tau la pulak klu Diana piker nak bagi anak bini makan, nak kena cari rezeki so dia rela kot..demi rezeki kan..tp klu aku ni jadi Diana la kan..mesti aku ni xleh terima wpun berlakon tu sebab ler aku ni agaknya di takdirkan aku ni bukan dari darah seni yg kata org jenis open minded

    0

    0
  47. maplesugar says:

    Lisa patut pki heels sbnrnye. And Better klu x pakai leggings kot. Tp diie xdela gemok pun. Nadiya nisaa , i love ur acting! Pls jgn stop berlakon ye. Xpopular sgt bcoz drama adam n hawa cuma majn kt astro mustika HD. cube kku ade kt tv3, sure satu malaya kenal Ain. Anyway, gud luck to all nominees. Nak zizan menang tahjn nie. Eekian

    0

    0
  48. bintangtiga says:

    Ak pon xsuke lisa sbb hipokrit lbey.. Meluat dol..

    0

    0
  49. fakyu says:

    Lisa femes sbb dia rjin update social media artis lain tk hdp pon nk sntiasa lyn fans dorg tp lisa blakon xbpe hehe sori lisa lain kali jgn trime twrn jd juri taw nmpk cam xde fungsi..

    0

    0
  50. fakyu says:

    Lisa femes sbb dia rjin update social media artis lain x hdp pon nk sntiasa lyn fans diorg tp lisa blakon xbpe hehe sori lisa lain kali jgn trime twrn jd juri taw nmpk cam xde fungsi..

    0

    0
    • Anonymous says:

      ntah..komen dia balik-balik “Lisa akan doakan yg baik-baik”…. mmg laa bagus tapi agak2 laa.. ni kalo dr episode 1 smpai la skarang utk setiap peserta yg dia komen lak tu word yg sama….adoiyaiii. Come on, show the people that you are educated person…

      0

      0
  51. Cathy says:

    A person essentially help to make seriously posts I would state.
    That is the very first time I frequented your web page and so far?
    I surprised with the analysis you made to make this actual
    submit incredible. Magnificent job!

    0

    0
  52. ADLI says:

    NAPE PLOK ADE GAMBAR NADIYA NISAA NI KAN DIA TAK TERCALON PUN DLM TOP 5?KESIAN BETO LE KAT HEROIN GIGI JARANG NI PERASAN CANTIK JELITA N HEBAT SGT KOT DIA AKAN MASUK TOP 5 DAN AKAN MENANG PELAKON TV WANITA POPULAR 2012 ALMAKLUM LER DIA KAN HEROIN DRAMA POPULAR ADAM DAN HAWA PADAHAL DIA TAK POPULAR MANA PUN.

    0

    0
  53. akuakuaku says:

    Xyah nak minat lisa sgt xde pekdahnye bukan die bg duit pon kt korang. Artis skg even blja tggi ke spm ke sme jahil, tau hukum tp wt ayt cliche “xnk tutup aurat sbb blum smp mse xnk hipokrit dgn pemint” . Ank-ank rosk sbb jd kn artis sbg role model.

    0

    0
  54. Ratu minah jambu merah / biru says:

    suuuuuuudaaaaaaaah lahhhhhhh pengomen pengomen semua leh gi tidoooooooo laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!

    0

    0
  55. Anonymous says:

    Tuanya bakal bini si Sharnaaz Ahmad ni.. dah mcm ibu2 plak.. Diet2 la SH oii. ko 2 kn mo kawin dgn si panas baran 2.. Nti x pasal2, x muat baju pengantin.. hahahahha..

    0

    0
  56. Anonymous says:

    kalau dibandingkan LS dgn SH, SH lagi gemuk apa.. 2 blm kawin lagi, kalau kawin sudah berganda2 gemuknya kali.. Apa2 pon, i loveeeeeeeeeee u LS. Pedulik apa org nak kata..peace.!!!!!!!!!!

    0

    0
  57. Wonderful site you have here but I was curious if you knew of any discussion boards that cover the same topics discussed in this article?

    I’d really like to be a part of online community where I can get comments from other experienced people that share the same interest. If you have any suggestions, please let me know. Cheers!

    0

    0
  58. Charline says:

    I have been surfing on-line greater than three hours nowadays, but I by no means found any interesting article
    like yours. It is lovely value sufficient for me.
    Personally, if all website owners and bloggers made good content as you
    probably did, the net will likely be a lot more helpful than
    ever before.

    0

    0
  59. Anonymous says:

    lakonan aaron aziz dari drama janji diana samer jer sampai sekarang…macam kayu….harap rupa jer …itu pun tak lah hensom macam jason statom….pelik macam mana lah produser dan peminat malaysia ni boleh suka kat aa ni….

    0

    0
  60. rahimah says:

    lakonan aaron aziz macam kayu….dari janji diana sampailah adam dan hawa….muka tak lah hensem mana pun …lebih kurang rosyam nor jer…

    0

    0
  61. saje nk bagitau says:

    cuba korang tgk lakonan nadiya nisa dlm jawa taiko…no komen…

    0

    0
  62. gurlz says:

    bagi aku, AA ni seorang pelakon yg quite versatil. watak baik ok, watak jahat pun ok. romantik ke gangster ke, pun boleh. pelakon lain ada?? klu ada, berapa kerat jer. Lagipun, AA ni ada aura dan personaliti yg menarik perhatian. You go AA. Ignore the haters. Peace.

    0

    0
  63. Anonymous says:

    shila amzah punggung kembang

    0

    0
  64. datin atiqah says:

    alah , x kisah NN x tercalon dlam top5 . biasalah kan , anugerah tv3 punya . adam dan hawa astro punya . so ,memang tak lah tv3 nak naikkan nama nadiya nissa . propa je tv3 .

    0

    0
    • Anonymous says:

      NADIYA NISAA TAK TERCALON TOP 5 SEBAB TAK CANTIK N TAK GLAMOR PUN WALAU PUN ASTRO PROMO SAKAN DRAMA ADAM DAN HAWA,NADIYA NISAA BKN MAIN BERGAYA SAKAN KAT BYK MAJALAH THN 2012 TAPI TAK POPULAR GAK KESIAN SGH KAT NN HEROIN GIGI JARANG.NN TAK ADA AURA N TAK ADA PESONA SBGAI HEROIN!!!!!!!!!!!!!

      0

      0
  65. furzanne says:

    Lisa top 5? Not talented at all but famous. Malaysia. Too little talents, too many award shows.

    0

    0
  66. Anonymous says:

    Menyampah sgt2 baca kenyataan Nadiya Nisaa dlm BH kelmarin,dia tak kecewa tak tercalon top 5 ABPBH 2012 lepas tu dia tak suka ambil tawaran byk pada satu masa dan jenis selektif dlm soal skrip npk sgt hipokrit,tak ikhlas n penipu…………entah2 tak dpt dah tawaran jadi heroin lepas drama Adam dan Hawa………suka kenyataan Siti Saleha thn lepas yg dia sgt kecewa tak tercalon top 5 ABPBH 2011 walaupun drama Nora Elena jadi fenomena ikhlas n terus terang.

    0

    0
    • Anonymous says:

      engkau x mention plak yg NN ngaku die x cukup popular…..die ckp jgk die berlakon bkn sbb nk cari duit! Die minat dlm bidang seni lakon ni…boleh luahkan expressi diri…Siti Saleha tu pgg watak bdk kg (Nora Elena – asyik pakai skirt singkat je) (Dlm Ruby, jadik bdk keje kilang) tpi sebutan ‘R’ x reti2 nk tukar, tetap mcm minah saleh!!!!

      0

      0
    • macam-macam la says:

      ko yakin ke nadiya nisaa 2 xada tawaran lain slps adam dan hawa..

      0

      0
  67. kill pests says:

    Very nice post. I just stumbled upon your blog and wished to say that
    I’ve truly enjoyed surfing around your blog posts. In any case I will be subscribing to your feed and I hope you write again soon!

    0

    0