Written by AbangNara | July 26th, 2013

Secara jujur, Abang Nara tertanya-tanya juga sehingga ke hari ini mengapa masih tiada lelaki yang bertakhta di jiwa Nora Danish. Selaku seorang selebriti, pastinya Nora sering dingorat oleh lelaki-lelaki di luar sana. Namun tak ada satu pun yang kedengaran bercinta secara serius dengannya.
nora danish

Mungkinkah jejaka yang bernama Nadeem ini mampu mengisi kekosongan di dalam hati Nora Danish? Untuk makluman, Nadeem atau Muhammad Nadem Nazri adalah anak kepada seorang menteri. Nora sendiri mengakui yang Nadeem ada ciri-ciri untuk dijadikan suami.

Saya berkawan dengan ramai orang, buat masa sekarang Nadeem adalah kawan lelaki paling rapat dengan saya, lagi pula rumah kami berdekatan dan senang untuk meminta bantuan daripadanya. Dia seorang yang baik, sentiasa bersikap positif dan suka bersedekah. Dia (Nadeem) ada kriteria lelaki pilihan yang boleh dijadikan suami

nora danish
Malangnya Nora menyatakan yang hatinya belum terbuka untuk menerima mana-mana lelaki. Rasanya dah sesuai sangat dah Nadeem dan Nora. Kalau tulis kat kad kahwin memang nampak matching. Double N gitu.

Kami sekarang masih kawan, kalau ada jodoh dengan dia saya tidak boleh menolak, tapi setakat ini hati saya belum terbuka untuk mana-mana lelaki lagi. Pengalaman lalu banyak mengajar saya untuk lebih berhati-hati dan untuk menjadi seorang isteri juga saya perlu betul-betul bersedia terutama dari segi pengorbanan

Adakah Nora Danish masih kecewa selepas Abang Nara menolak cintanya satu ketika dahulu? Tak sangka la pulak. Kepada Nora, lupakanlah diri ini. Lebih ramai lelaki di luar sana yang rela mencintaimu. Buat masa ini, Abang Nara tak macam Ashraf Muslim yang terdetik nak kahwin dua. Hehehe.

P.S: Volkswagen Taigun, SUV kompak akan dikeluarkan 2016

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

122 responses to Nadeem Ada Kriteria Yang Boleh Dijadikan Suami – Nora Danish

  1. pemburu 1st says:

    pes lagi lollll..yehaaaaaa…

    0

    0
    • Kuih raya says:

      kwen je le nora oii…. Sementara masih muda ni…… Xkan nk tggu dh tua esok baru nk terbuka hati tu….. Rugi bujang lama2….. Ada org baik nak terima je le…. Dh tua eso nk nhandung pun payah…..

      0

      0
      • miss ynwa says:

        baguslah kalau macam tu..daripada asyik minta bantuan tanpa ikatan…x manis kenn eloklah cepat2 nikah lagi selamat, kite sume pon doakan yg terbaik buat ND…nikah cepat2 orang pon x cemuh kenn…walaupon pas tersebar kisah ank nazri ni mcm2 hal dia buat…tapi tu dulu. kan kan kan?? moga jd ibu bapa terbaik buat rayqal semakin hnsem…~

        0

        0
        • Tamara says:

          Ciri2 suami ? LOL . Dia akan kecewakan kau lg teruk dari apa yg Jejai penah buat . Trust me girl . I yang cantek mcm Megan Fox pon kena tinggal , ini kan pula Dona Danish yg bermuka penyet .

          0

          0
        • KORANG BODOH TAK PERNAH MENGERTI PERASAAN SEORANG JANDA

          0

          0
        • BUNKFACE NO.1 says:

          tak payah lah ND…merana hidup kau dapat playboy, nadeem tu bukan handsome pun..dah lah botak, hitam mcm keling tamil nadu…betina garik pun ramai keliling, aku lagi kaya, aku lagi handsome, bujang pun bujang TAPI sayangnya ND…aku dah suka kat Siti Saleha adik Sam Bunkface, kau terlambat ND

          0

          0
        • zifi says:

          habih laa kau noraaaaa *geleng kepala*

          0

          0
        • Sandra Bulldogs says:

          Ya sewaktu aku-nya di Malaysia nya . Aku senang bangat bertemen ama mas Nadem , ya iyalah disebalik sosok paras yg uduh gittew , tp punya-in uang yg lemayan lg banyeks . Yg bener . Dlu aku lg pacaran sama Nadem kok . Akan tetapi aku recieve better offer gitteew , dari telivasi(TV) di Indonesia teruss aku fly pulang utk actin senetron .

          0

          0
        • Anonymous says:

          skrng ND kata ada ciri2 yg blh d jadikn suami.. esok2 bila dh jd bini, dh ‘kena’ ngn si nadeem tu, nk kata ape plak eh..? anyway, drpd asyik temakan budi je, lbh baik kawen je lh ND oii… skurang2nya yg di kata maksiat antara kalian, jd sumber pahala pula..

          0

          0
        • Ku masih single, sape nak berkenalan klik profile,
          badan cam dlam gmbar profile ni

          0

          0
        • Anonymous says:

          si nadeem tu ada kriteria seorang suami ke? wlaupun tak kenal tp boleh agak kot anak menteri tu camne.. tgk saje la gmbar2 yg bersepah di internet tu.. cari la yg lebihbaik dr jejai..si nadeem ni 100 kali lg teruk kot..
          kawin ngan bapak dia terus la nora…lagi tebal duit dia..hahaha

          0

          0
        • haslin says:

          Ikatan dengan mertua takkan terputus lebih-lebih lagi mempunyai anak seperti Nora. Sometimes hanya orang yg melaluinya akan faham sebab mertua dah jadi keluarga samaada orang luar menilai ikatan ada atau tidak tak penting tapi kesambungan kebajikan anak yang harus difikirkan. Manusia sentiasa mencaci cela kerana takdir mereka berbeza.

          0

          0
      • CIK JAH says:

        acik jah dah lama tau pasal nedim ni. sebab hahahaha malas nak cakap. cuba korang google je “nedim nazri” and tekan la dekat images. only then you can say whether he’s a good guy or not. not that i’m being judgmental but learn from your mistakes nora :-) sekadar menasihati. Selamat berpuasa

        0

        0
        • Peah says:

          Cik Jah, agreed..I’ve seen a lot of photos of nadeem ni in a club, surrounded by sexy girls in tight, skimpy dresses…So, dekat mana ciri2 suami mithali yg si nora ni nampak??

          0

          0
        • Lalalaaaa says:

          Agreed with U… But she got buta eyes cik jah… drive Porsche, dpt birkin, now everyday lepak uma mamat tu…huhu. G la tgk kt fb ex wife nedim… Ex wife dia mbe sj xnk delete gmbr nedim tuu.. Sj kot nk bg tau org ramai sape mamat tu sbnrnye….

          0

          0
        • Nek Joan Rivers says:

          100% agree. Buat ler research dulu… Nek nak beli makanan kucing pun google buat research dulu… Ni kan nak buat laki… Adoi!! Perangai Nadeem macam setan campur mafia melayu…

          0

          0
        • Anonymous says:

          ND nmpak ciri2 poket tebal la uolllsss.. tk kn tu pn tk tau.. ceh..!!

          0

          0
        • Baby Jane says:

          ISHHHH UOLZ NI NORA TU TAK NAK PUN KAT SI NEDIM TU. NORA MESTI LA PUJI SIKIT2 TAKKAN LA NAK KUTUK2 NEDIM TU DEPAN MEDIA KOT? NORA DANISH TU BAIK TAK SUKA NAK KUTUK2 ORANG.

          0

          0
      • amoi says:

        Ahhahahaha….dan3 lah ada kriteria utk dijadikan suami..knp x ckp ciri2 tu suma lebih nmpk cantik sbb berduit? Alahai nora….xyah poyo sgt lah….menidak tp melayan…x terbukak utk mana3 lelaki sbb nk cr yg lbh kata ler tuh…

        Fuhhh panassssss panasssss…makin pedas bile aku dh berbuka…

        0

        0
      • K.A.A says:

        elok la tu berhati2.. ada jodoh x kemana.. nak rushing2 sgt pon buat apa.. raikal ada menemani mu..

        0

        0
    • nadeeeeeemmmmm says:

      Salah satu kriteria sebab poket i berkepuk dgn duit bapak i??

      0

      0
    • Ohsonija says:

      Selain Nora Danish, nama-nama seperti Miranda Kerr, Maya Karin, dan Song Ji hyo adalah contoh manusia berdahi luas yang cantik. Maka janganlah gusar wahai sahabat berdahi luas seperti padang golf. Kalian adalah cantik.

      0

      0
    • kak jemah says:

      pesanan mak utk abg nara..jgn perasan!!!

      0

      0
    • Olga says:

      SATU KESILAPAN BESAR KALAU NORA KAHWIN DGN NADEEM NI,RASANYA SEMUA DAH TAU KAN NADEEM NI PERANGAI MCM MNA ,KAKI BOTOL,KAKI BETINA,KALAU KAWIN PON NNTI CERAI BERAI,CARI LAH JANTAN YG SEMENGGAH SIKIT NAK BUAT LAKI

      0

      0
      • nadeem nasri says:

        kalau ko nak tahu , ND ni kaki segala kaki jgak bahahahhaha kitaorang kan jumpe kat club slalu … heaven nokkk …. aku nadeem , aku tahulaaa … well , dia pon gatal jgkkk . aku layan jela la , barang da rosakkk ,, tapi xpe muke chantek . dah tua t , aku buangla dlm longkang ahhahahah

        0

        0
        • Nora Varnish lupekan kotoran says:

          kurang ajar hahhahahhaha *nagisss msuk bilik hembus hingus ijo

          0

          0
      • oh olga.. says:

        lme x nmpk Olga komen kat sini,,mish u la Olga…

        0

        0
        • amoi says:

          Tahu xpe..diam je makcik tu.. aku rasa Olga cuti jap.. insaf bulan puasa ni..aku je x insaf2 lg..hahahahaa

          0

          0
    • ayam jepun says:

      ELEH ! KO INGAT SENANG KE NAK JADI BINI SI NADEEM YG SAH ??? MEMANG BOLEH JE NAK KAWEN NGAN NADEEM NIE ! TAPI TUNGGU 3 / 4 TAHUN AFTER HIM TRY U FIRST ! OKAY ND ??? TAK CAYA SUDAH ??? SILA PI GOOGLE STORY OF NADEEM & HIM FIRST WIFE DIA ! PASTI AKAN TERBELIAK BIJI MATA U OLLS ! BEFORE HIM KAWEN NGAN WIFE DIA YG DULU , HIM PASTI LAH TRY DULU HINGGA LUNYAI ! NASIB BAIK KAWEN , KALO TAK ??? LU PIKIR LAH SENDIRI !!!! BTW ,,, WIFE NADEEM YG DULU , SUNGGUH SANGAT2 JELITA PARAS RUPANYA MIX OF PAKISTAN MAYBE & HER BODY VERY STUNNING LIKE A SUPERMODEL ! IF NAK BANDINGKAN NGAN ND ABOUT FISIK , MENANGIS JE LAH KO ND ! DAH LA TETEK KECIK , SPAN JE YG TEBAL ! VERY PENDEK PULAK !

      * AKU TAU KOMEN I BIKIN PANAS !!! YO *

      0

      0
      • amoi says:

        wei ayam jepun…perghhhhhhhhhhhh

        lg panas komen ko..bila Zizan Dah Mula Rancang Raya reply komen aku, aku terinsaf kejap n xnak komen panas2 sgt dah..hahahahaa…adoiyai..sentap kejap!

        0

        0
    • Anonymous says:

      ELEH !!! KO ND INGAT SENANG KE NAK JADI BINI SI NADEEM YG SAH ??? MEMANG BOLEH JE NAK KAWEN NGAN NADEEM NIE ! TAPI TUNGGU 3 / 4 TAHUN JE LAGI YE ! AFTER HIM TRY U FIRST !!! AFTER HIM TRY U SAMPAI LUNYAI , TENGOK ADA JODOH TAK , LEPAS TU !!!! HAHAHA !! TAK CAYA SUDAH ! TENGOK LAH KAT GOOGLE, STORY ABOUT NADEEM & HIM FIRST WIFE ! TAK GITU , IF U WANT HIM , GIVE HIM TRY MAKE U !
      BTW ,,, BINI SI NADEEM YG DULU , SUNGGUH SANGAT2 JELITA PARAS RUPANYA MIX OF PAKISTAN MAYBE ! & HER BODY VERY STUNNING LIKE A SUPERMODEL !! NOT LIKE U ND ! YG HARI2 DUK ASIK TEPEK CONTACT LENSE COKLAT ! TETEK KECIK , SPAN JE YG TEBAL ! PENDEK PULAK !

      * AKU TAU KOMEN I BIKIN PANAS ! PISS YO !!!!!

      0

      0
      • mamabosan says:

        HIM 1st wife apa nya, HIS 1st wife laaa~~ maybe nadeem dah berubah tu yg die xkisah rupa paras, comel pun ok, kalau ko rajin google, nora & jejai zaman dorg belum kawin lagi dorg memang gang dgn nedim, dorg memang kenal nabila khan la.. yg ko tgk badan superb habis tu eva kot, sebab nabila masa kawin badan dia berisi betul (cuba tgk gambar kawin die).. pastu nora kawin jejai, then nedim dgn nabila.. bila 2-2 dah xde jodoh, sebab dah kenal & menduda serta menjanda timbul rasa rapat kembali.. apa ko ingat org jahat akan selamanya jahat ke? xpenah dgr manusia paling jahat tiba2 tukar jadi manusia paling beriman…? maybe style xboleh ubah, tapi hati ni boleh berubah jika Allah detikkan sikit demi sikit, ingat mudah ko nak tgk ned pakai kopiah gi jemaah kat masjid. disebabkan dia dah buat maknanya ada besar kemungkinan die sedang berubah, inshaaAllah..

        0

        0
      • mary k says:

        BETUL!!! SETUJU dgn uuuu Anonymous. Tak sangka Ned tu cerai ngan bini dia yg lawa tu. Classy..prettier than ND obviously!!!! ni kes kawen muda lah pastu nk cerai. ada anak satu yg comel. sorry lah tapi lagi comel drp rayqal tu. ermm.
        tulaaa peminat2 gilaaa ND tu mcm bongok. defend ND tak tentu arah….korang x kenal lagi sapa ND ni. ND & kawan2 dia mng cari prospek kaya jer…percayalah. if not mana boleh nk tampung pakai bag designer sana sini. setakat berlakon MIG ye lousy movies…mampu pakai bag Balenciaga & Prada harga rm7k. takkan la ex mak mertua bagi semua. tak malu ke?? ermm tapi kalau org bagi, amek je la kan. just saying lah. mng ND mata brg mahal2. semua branded. suka tayang muka. sendiri tu mak tapi suka tayang kehidupan peribadi. pastu kena komen…tetibe kawan2 tak sedar diri muka buruk mcm Betty tu nak kurang ajar dlm IG. sendiri yg post, kena redha la komen org. *ishhhhh

        0

        0
        • amoi says:

          bukan kwn2 dia je..family dia pun..salah sorg kakak ND tu..kawin dgn anak org kaya jgk..then lari balik umah mak dia..xnak kat somi..hakikat somi kemain baik lg..berduit pe sume..pe kes nak lari2..dulu kemain kejar xnak lepas…dah kawin x pasal lari..skrg ni dah mcm org x betul dah suami tu..sian tgk..tp tetiap bulan balik mintak duit kat somi..mcm siot je…duk buat bajet lawa..alah, kan aku kata, family dia pun same..si mak dia tu same jgk…taik bomoh!

          hamik..pecah lg 1 rahsia..geram aku..

          fans ND duk bekap kemain, bekap lah..dulik ape aku!

          0

          0
    • bbycumil says:

      nedim nazri?ade ciri2 yg blh dijadikan suami?ingat 1 je..ppuan baik utk llaki yg baik..so klo si nedim tu ko ckp ade ciri2 yg blh dijadikan suami maknenye ko 2×5 die je..

      0

      0
      • jibam says:

        baru sekarang kau nak perasan yg si ND tu akhlaknya buruk??? haishhh..ko dok zimbabwe ke seblom ni bbycumil? ke kau belum keluau dari perut mak kau lagi? haha

        0

        0
    • Candy Crush says:

      sweet!!delicious!!!divine!!!sugar crush~~~~

      0

      0
  2. yaya says:

    Dh orangya cantik mstilh ramai yg nk…but she still look young..cute sgt22.. ;)

    0

    0
  3. alamanda says:

    semoga berbahagia.. yg penting bukan laki orang… opppss!!!

    0

    0
  4. gulahati says:

    rumah NADEEM dekat jadi senang nak mintak dia pancut air kat saya. jadi tak perlu kawin saya dah puas. sekian terima kasih.

    0

    0
  5. myms says:

    nara gila prasan……. cam, taik jer

    0

    0
  6. Beautul narong says:

    Nadem ni lebih kurang cm jejai je..kureng hensem tp poket tebal…..

    0

    0
    • Anonymous says:

      Bukan kurang….. mmg x hensem pun. Kalau setakat mamat kerani rupa mcm tu retis pun x nak.

      0

      0
  7. NaraBuangTebiat says:

    Nora Danish masih kecewa selepas Abang Nara menolak cintanya satu ketika dahulu? Tak sangka la pulak. Kepada Nora, lupakanlah diri ini. Lebih ramai lelaki di luar sana yang rela mencintaimu. Buat masa ini, Abang Nara tak macam Ashraf Muslim yang terdetik nak kahwin dua…. Sungguh-sungguh tak bley bla ayat nara ni…puuuiiiihhhh..

    0

    0
    • abg nara suka nora ye.. says:

      abang nara sbnrny lg suka klu blh kawin 2 dgn nora.. nora je yg tak pandang abg nara knnn.. hahahh.. lg bini abang nara xkasi kawin 2

      0

      0
  8. Anonymous says:

    Tak serik ke.. nadeem ni pun sosial gila. Pompuan keliling pinggang. Try google,bersepah gambar nadim ngan pompuan2 . Ko ni nd memang mata duitan kan. Biar macam setan pun ko nak janji poket tebal ngan anak menteri.

    0

    0
  9. jlo says:

    jawapan standard retis sekarang..salah satu poket kena tebal, biarlah bukan hasil titik peluh dia pon..

    0

    0
  10. Isabella says:

    korang dah google gambar Nadem ni ke belum?
    Cer google jap..
    tak pun baca secebis dua kisah Nadem kat google.
    Pastu komen balik

    0

    0
  11. LaLaLa says:

    mane komen tadi?

    0

    0
  12. KeraniNyanyukSukaMainGameBola says:

    Abg Nara buat lawak Sarcastic..perli aserap..huhuhuhuhu..
    Btw, r u sure Nadeem a good guy?

    0

    0
  13. mm says:

    apa kejadah dia ni. nadeem tu bukan dah ada isteri dan anak ke. ni wife dia. https://www.facebook.com/beebeekhan/photos

    0

    0
  14. lelaki kaya.. kahwini aku please.. says:

    Ada kriteria yang boleh dijadikan suami –> Duit!

    Laaa… Korang tak nak ker? Aku nak kawin dgn org kaya… Xyah nak keja lg daa.. Bangun pagi, bekfes on bed dgn suami kaya. suami kaya g keja, aku g spa dgn bes-fren-forevaa, lepas spa g manicure sambil2 tu post gambar kt instagram.. petang plak g shopping barang branded pkai duit laki kaya.. keje ny pos gambar kat instagram je..nak show off lg? post plak video kat keek. Malam plak, join suami kaya dinner dgn menteri2, dato2, tansri2.. ni penting utk expend network kita jugak..boleh kenal byk lg anak menteri. Lepas dinner, continue plak g club dgn member anak menteri. Balik rumah, layan je nafsu suami tu.
    Nak selamat di masa dpn kena mengandung anak dia. Masa mengandung tu, lahap je apa korang nak makan..alang2 dah bulat kn.. lepas beranak pegi je london weight management..nak lagi senang buat liposuction. Masa mengandung tu korang mesti dah agak dah suami komfem g cari pompuan lain..xpe klu suami minta cerai buat je drama cerita sedih.. dpat simpati sumer org.. dah cerai still dpt nafkah kan sbb ada anak. Lepas cerai bole la g clubbing dgn anak menteri yg lain plak..haaa time ni la network line tu bguna… bole kawin lain. pas tu ulang blk aktiviti sama

    Malang cerita tu dlm mimpi je.. Muka aku bkn ny lawa mcm artis .. mana anak menteri nak pandang. klu aku volunteer jadi perempuan simpanan pun depa x pandang ..konfemm.

    0

    0
  15. Nora mamat says:

    eloklah tu.sesuai dibuat laki.bapak kaki penyangak.anak kaki betina.
    sekufu dgn si nora danish ni.

    0

    0
  16. nokia cap bulu kaki says:

    ok..dah google…tp ada satu berita tu dia dipercayai baru berkahwin..terlibat kes bunuh..terlibat kes pergaduhan..harta byk tp duit x tau dr sumber mana..tp semua disenyapkan sebab status dia..mak oii, buruknya rekod..suma merah ni..mcmne bapak kau sain buku rekod kau ni?tutup mata je ke?nora danish, tolongla rajin2 menggoogle ye..jgn asyik nak berinstagram gambar syok sendiri kau tu hei!

    0

    0
  17. tello says:

    prasan apa nara .bukan rosnah mat aris ka yang maw kat hang

    0

    0
  18. Kentut Busok says:

    otak nora danish memang takleh pakai

    0

    0
  19. SA says:

    Abang Nara… puasalah! Tak baik kata AM tau! Hehe

    0

    0
  20. Mek selamah says:

    Bukan ke si nadim ni dah kawin. Bininya nabila khan. Ada darah pakistan. Berani pulak si nora nak ngorat laki orang secara terbuka.

    0

    0
  21. Haziq Asyraf says:

    teringin nak lihat pandangan artis tentang isu rampasan kuasa di MESIR…sokonglah Dr. Mursi sebagai Presiden Khilafah Islam di Mesir..

    0

    0
  22. Anonymous says:

    Yg korg kesah sgt Nd ni nak ke spa apehal? Awat ND ni baik sgt kah? Lelaki yg baik utk pompuan yg baik n gtulah seblaiknay…

    0

    0
  23. Anonymous says:

    Penyangak ngan pembunuh ni ko nak buat laki. Kot ye pun gilakan harta, fikir ler jangka panjang.. keluar mulut harimau masuk mulut buaya.

    0

    0
  24. chikus says:

    Perghhh…kriteria tang poket..nasib kolah nora….jd najis si nadim je lah….kemaruk jntan keberet!

    0

    0
  25. pinana says:

    seriously… u must be kidding beb… ciri2 dijadikan suami???? aku naik pening baca statement ko ni ND.. carila yg lebih naik lebih beriman luaran dan dalaman…

    0

    0
  26. azaj says:

    Buta hati dan buta mata…..astagha…

    0

    0
  27. Pelik says:

    leh eleh ko ni ND mcm dh x ad lelaki lain ke y ko idamkan…nadem y ko kata ciri2 lelaki idaman…kamon la ND…buka mata..buka hati…buka minda…lelaki ni dh le x ensem…muka poyo…penyangak n segala2nya….pd aku la..dia ni lebih teruk dri Jejai…

    0

    0
  28. Anonymous says:

    google je laki 2…mak ai teruknye hidup jantan nie aku heran mcm mane org mcm nie bole selamat hidup kat dunia nie……

    0

    0
  29. miss dombol says:

    hai semua!!

    0

    0
  30. NDlalat says:

    uiii …..seka bersedekah ye ND…bersedekah kat ngko jela.dhla bapak makan duit rakyat dia tumpang sekaki..ko tlg perabiskan..dasar betina sanggap duit jantan kebret.sesuai sgt ngko yg so..SIAL ngn nadeem yg penyangak,pembunuh,kaki maksiat tu……selamat dunia akhirat ngko dibimbing oleh si nadeem ituewww…

    0

    0
  31. sam says:

    Lah… kn 2011 nedim tu kawen ngn bee khn fb addr… penuh gambo dia org .. msa bljr kt aussie, gi parti. masa bee khn bukak kedai coklat n byk lg… patutlh bee khan delete suma gmbo nedim upenye dah bercerai..pasangn yg sama kepala sosial pon leh bercerai … rugilh kalu nd pilih nedim sbb bee khn yg bertatoo. Ratu clubing.. smoker… bela anjing yg sama moden leh bercerai… leh ke coop up ngn cara hidup nedim nie… artis malaysia memang bodo.. gile duit… nmpk baik tpi sebenarnye sama….

    0

    0
  32. KeraniNyanyukSukaMainGameBola says:

    Alah nora, susah2 ko tackle je si aserap tu..mnetau ko ble jd “Secret Admire” die bleh jd bini no.3 biar pdn muka markonah..paling2 pon aserap akn madukn ko, tipu ko, alim2 dpn ko dri nadem ni sikit ari kne tgkap apa pon xbole..nnt jd jnda lg.

    0

    0
  33. Kucing Laser says:

    Weh korang ni salah orang ke, bukan ke ND pernah post gambar lelaki nama Qudin Nazri, bukan Nedim Nazri. Tak baik reka fitnah, xcaya tgk balik instagram ND muka lelaki tu lain. Bukan Nedim yg korang kata teruk tu.. Siasat betul2 dulu..

    0

    0
  34. maya meira leyana says:

    nd ni asek cr jntan sepesen aje..jntan yg mghabiskn reta bpk bkn kaya dr hasil titik pluh jntan tu sndri…suka nau cr ank dato/tan sri…nk yg kaya aje..tu g cr pak ustaz yg kaya tpi kaya dgn ilmu agama wlpn x kaya reta bnda…brsederhana sudahlah nd oiii

    0

    0
  35. Anonymous says:

    Woi kucing laser.. ko yg rabun kot.. betul ler nadeem.. yg qudin lagi satu.. yg selalu ngan nora, nadeem..

    0

    0
  36. Anonymous says:

    Bagus kalau ND kahwin dgn Nadeem, dua2 popular..dah kawin nanti pandai la diorg jaga diri, sekarang pun Nadeem da berubah, sbnrnya Nadeem nak berubah tapi dah ex wife dia tak ada ciri2 keislaman mcm mana …hopely bila dgn Nora…mereka akan ok..Jejai dgn Fasha dulu pun teruk juga..sekarang semenjak dah kawin diorg da pandai cover2 ..public figure kan…jgn judge org yg bkn2..aku doakan ND dan Nadeem cepat2 naik pelamin..:):)

    1

    1
    • anon says:

      nadeem nak berubah tapi ex wife takde ciri keislaman? kamu ni mazhab mana? Adalah tugas suami utk membimbing isteri, bukan sebaliknya..btw, apa maksud kamu “dah pandai cover2”? Allah tak pernah menyuruh umatnya berlakon depan org ramai supaya nampak masih Islam, sedangkan di belakang tidak seperti umat Islam..seriously, kalau kamu Islam, statement kamu meragukan dan merisaukan..kalau kamu bukan Islam tak apalah sebab kamu mungkin tak faham Islam.

      0

      0
      • Anonymous says:

        Bodoh betul kau punya comment, memang lelaki kena bimbing isteri, tapi kau tengok la situasi diorg, kalau si Fasha kawin dgn Jejai mmg dia akan dengar dan berlakon baik sebabnya dia nak kan harta si Jejai, tapi isteri si Nadeem sekarang dia da mmg kaya, apahal dia nak dgr ckp Nadeem, pahamkan situasi cerita, jgn nak komen dan menampakkan kebodohan kau..perempuan mcm tu mana bole diajar lagi..

        0

        0
    • linda says:

      Baik tak yah kahwin jer…tunggu lelaki yang lebih baik kalau dah jodoh takkan kemana…sometimes it’s hard to be alone……lelaki macam tu memang caring, pandai and humble…tetapi will it last forever….carilah orang yang matang, suami orang pun tak per…janji ada masa depan yang cerah…..sharing is caring…kalau tak better jadi second wife jejai balik…baru ngam…..Fasha akan rasa macammana U rasa….betul tak….I galakkan u tackle jejai balik….

      0

      0
  37. mm says:

    ni keek wife si Nadim tu. Bee Khan. ada nampak anak-anak diorang. jgn kacau laki orang la ND!

    0

    0
    • minah jambu tukar kaler merah biru says:

      si nadeem ni Sape ar? dia pelakon ke? atau anak raja? minah jambu tk penah dengar pon nama jantan ni….nora nk kawin ngan dia? atau maseh nk kenal hati budi masing2? kate pengomen kt atas si nadeem ni dia itam macm keeling betol ke? kalau gitu bagai di kate rabak jugak taste si nora ni….ape yg dia pandang ngan si nadeem tu? kalau nora pandang harta itu dh semesti Nye pasal kite pompan kalau nk kawin mesti nk kena cari jantan yg ada harta duit rumah kereta baru kite boleh senang , tentang kulit itam macm keling tu ahhhhhhh itu soal kecik aje yg penting harta harta harta …kawin nk senang bukan Nye kawin untok susah ! minah jambu sokong nora….kalau dh memang jodoh nora teroskn aje semoga bahgia…lov u noraaaaaaaaa !!

      0

      0
  38. Joyah Pok Pek says:

    Elok sangat la tu ND oitt ko kawin ngn Nadeem niie..dh la kaki perempuan,kaki minum,kaki clubbing,kaki cari gaduh,kaki perabih duit mak bapak ajek..pelik aku ckp laki tuh ada ciri2 lelaki yang baik nak nak buat suami..ko ni ND buta ke apa? mata celik sebab harta kot??? Nanti malu lah pulak kn kawin dgn yg sengkek..alang2 kalau nak jdi janda pn sekali lagi biar dgn yg kaya raya berpangkat bapak berpengaruh dalam politik jgk kan..lagi hebat dri Jejai..malu lah kat Fasha..betul tak???Bersikap baik,positif,rajin bersedekah..memang la dgn ko permpuan jnda..cuba ko suh dia g masjid terawih, umah anak2 yatim,orng org2 tua,OKU wat kerja amal bersedekah..ada dia nak..rugilah x dpt nak geli2…memang tak belajar betulah dr kesilapan perempuan ni..pilih la yang beriman sedikit,beragama,beramal…memng layak dan padan la cm AbgNAra ckp nama sama2 “N” (Neraka)—–>sesungguhnya perempuan yang baik itu untuk lelaki yang baik begitu juga sebaliknya<—–TAHNIAH :)

    0

    0
    • artist kelaut says:

      ada beza ke si Nora tu dengan si Nadeem tu? gi clubbing sama2..mabuk2 sama2..berkepit kehulu kehilir sama2..eh banyak lagi la yg dibuat sama2..perempuan yg buruk akhlak akan bergaul dgn lelaki buruk akhlak jugak..

      0

      0
  39. haha says:

    Lah? Biarla kalo si nora nk cari org kaya pon ade nyusah korang ke? Ke korang ni jeles dn sakit jiwa kalo tgk org len dpt kwn n kawin ngan org kaya? Tak kira la kaya duit sndirik or duit mak bpk apa de hal.. Dah dia pon cntik, senang la tarik prhatian org kaya. Kalo korang yg busuk ati ni jeles+hodoh, so p la cantikkan diri dn cari org kaya gak jgn dok tau busuk ati ja. Agaknya kalu si ND ni hodoh itam legam pahtu kawin ngan petani baru la puas ati n puji melangit kunun x mata duitan la, pmpuan ati bersih la, bla3 la kononnya puji padahal puas ati di atas kesusahan org len. Eeeeiii….. Kejinye pangai cam sampah…

    0

    0
  40. Noni says:

    Joyah pok pek…teruk he kau ni….cermin2 diri…Allah maha berkuasa…setiap patah yg kau keluar kt sini org sudah tahu keperibadianmu….kwakwakwa

    0

    0
  41. aunty says:

    siapa ND nak kahwin, itu hak dia. Janji dia tak robohkan rumahtangga orang lain. dia berhak mendapat kebahagiaan selepas rumahtangganya musnah disebabkan Fasha Sandha. orang semua boleh berubah…jahat pun boleh jadi baik. Fasha Sanda lagi teruk perangai masa dulu…

    0

    0
  42. kaler256 says:

    dulu dah banyak dengar pasal nadeem ni,gambar pun dah merata pasal perangai dia tu,ntah la,manala tau kalau baru2 ni dia dapat hidayah ke dan dah berubah jadi insa yg baik,kita xtau kuasa Allah,mungkin ND kenal nadeem versi terkini,yg penting ND buat la istikharah,letak agama sebagai panduan dan dapatkan petunjuk dariNya,kepentingan lain letak sebagai keutamaan yg lebih rendah,moga ND bahagia dan dirahmati selalu

    0

    0
  43. yang says:

    selamat berpuasa semuanya

    0

    0
  44. beautyfool_lara says:

    OH COME ON LA ND…pick a better one than ur previous one..! aiyooo, have u ever learn lesson from ur life??

    0

    0
    • anonymous says:

      ND is no better than Nadeem..to me, they are equal..or in Islam, they are Sekufu..bad apple blends well with another bad apple..dont u realize that?

      0

      0
  45. encik bakul says:

    siapakah nadeem tu sebenarnya??

    0

    0
  46. hantu raya says:

    Respek dengan nora dan akhlaknya. Memang salute..

    0

    0
  47. sasa says:

    haah…betullah tu..atas kriteria duit berkepuk2,anak pak menterilah katakan mesti duit banyak

    0

    0
  48. yeahhh says:

    suka bersedekah??lol..guna duit rakyat ke???

    0

    0
  49. fizel says:

    dislike

    0

    0
  50. Sue says:

    Bukankah Nadeem tu pernah berkahwin dan terlibat dgn Kes Rasuah Michaeal Chia? He was also drinking alcoholic beverages!!

    0

    0
    • tut tut says:

      yes dia dah kawin dah…ngn anak wealthy jugak…but i think he is going to divorce his wife to be with nora…hmmmm..well so takde bezalah kan…nora ngn fasha…elok laa tuh…no wonder skrg ni tetibe dah baik ngn fasha…..

      0

      0
      • aku juga kacak says:

        ramai wanita yang bercita-cita utk hidup mewah..bukan sekadar hidup senang yer. terutama yg ada rupa, walau pun asal usul nya org kebiasaan,. tapi lumrah lah kan..gadis yang ada degree belum tentu dpt kawen ngan pegawai..yang gadis rupawan takat spm juga jadi pilihan si jejaka..nasib duniawi lah katakan..

        0

        0
      • Anonymous says:

        aku setuju kalau Nadeem ceraikan isteri dia tu, dgn kehidupan wife dia yang jauh menyimpang dari landasan islam..lebih baik cerai, dgn keadaan bertato pada badan, anjing bawak tido atas katil, bercampur gaul tanpa tau haram dan halal..arak mcm minum air masak…bahaya2..esok2 keturunan Nadeem semua jadi murtad..

        0

        0
      • maya says:

        Memang betul, Nora dah start keluar dgn Nedeem sebelum dia cerai lagi. Nora memang punca rumah tangga mereka hancur. Ramai kawan2 diaorg tau. So tak yah la nora nak bermuka2 innocent cute. Birkin, gelang kau bagai tu sapa yang kau kikis? Rumah yang kau tido tu tak pernah pikir ke yang tu rumah nedeem dan ex dia pernah duduk? tak malu…ish mak kau pun sama…biarkan jer…kampung family

        0

        0
  51. ND lalat says:

    smoga ngko cpt2 sedar la ND yep…jgn pisang berbuah 2x dh.iolls walaupom xbape minat ngan uolls ,iolls hope uols berbahagialah yep dgn pilihan uolls..selamat hari raya semua;)

    0

    0
  52. gua menyampah says:

    nadeem? errkkk..lelong selonggok seposen pun akan direject perempuan yg normal..apatah lagi perempuan yg beriman..sekian terima kasih.

    0

    0
  53. hepigirl says:

    formula die mcm nie je..
    lelaki baik untuk perempuan baik dan begitulah sebaliknya.

    0

    0
  54. Julia says:

    Nadeem ? Bapa Sosial.

    0

    0
  55. rapeah says:

    jgn nak ckp nadeem tu baik lah, aku kenal sgt si nadeem tu., sejak bila pulak si nora ni x gheti nak bergoogle, google la si NADEEM tu.., dah sah2 terpampang gambar buruk perangai si nadeem tu,. nora, jgn menampakkan sgt awak tu mata duitan.. org teruk mcm tu pun kau nak buat laki.., hmmmm ntah laa…

    0

    0
  56. Anonymous says:

    ooh handbag designer ND tu pakai income tax kita la ni? clever girl !

    0

    0
  57. aku cantik says:

    Biar la nora nk kawen ngan sape2 pon.. ank menteri ke, perdana menteri ke ? menteri kesihatan ke ? menteri belia dan sukan ke ? life die suke hati die .. yang korang menyibuk sangat pehaaal ?

    0

    0
  58. comot says:

    ada RM ada kriteria, walaupun perangai hampeh….
    xder RM xder kriteria, walaupun ada pakej yang lengkap…

    0

    0
  59. ainbasirah says:

    erk..cmne leh pilih nedim ni? omg..omg..tp Allah dh kata..”perempuan yang baik utk lelaki yg baik..” dan begitulah SEBALIKNYA…faham x..huhu

    0

    0
  60. Reban Ayam says:

    Korang tak pose yeak

    0

    0
  61. saya says:

    OMG? Nadeem? Oh NO!!!!! terus x minat ND.. sad!

    0

    0
  62. […] Nadeem Ada Kriteria Yang Boleh Dijadikan Suami – Nora Danish (116) […]

    0

    0
  63. Peace says:

    ND pikir semula sebelum nak kahwin dgn lelaki poyo macam nadem ingat mase depan anak2 perlukan kasih sayang dari bapak yg baik bukan dari kaki maksiat mcm poyo tu….
    setakat kahwin pakai duit tak ke mana lepas habis madu sepah dibuang lelaki memang suka dekepit dengan perempuan cantik mcm ND so dia pun tak kisah berape bnyk duit
    perabih utk pompuan search kat google blh nampak peragai sebenar Nadem tu….LULZ

    0

    0
  64. Lizz says:

    ND is home wrecker, memang is a husband stealers.. ND punca nadem bercerai.. ND perampas cakap fasha dia pun sama..semua galfrens know memang ND punca..

    0

    0
  65. […] Nadeem Ada Kriteria Yang Boleh Dijadikan Suami – Nora Danish (120) […]

    0

    0
  66. […] Nadeem Ada Kriteria Yang Boleh Dijadikan Suami – Nora Danish (121) […]

    0

    0