Written by Bella | April 25th, 2016

Nad Zainal sebelum ini ada meluahkan hasrat untuk menimang cahaya mata dengan cepat dan menurut beberapa sumber, Nad sebenarnya sudah hamil tiga bulan dan kini masih aktif berlakon meskipun sudah berbadan dua.

Berita itu disampaikan oleh beberapa krew produksi drama yang bakal dibintangi oleh Nad tidak lama lagi.

Walaubagaimanapun, Nad tidak mengiyakan ataupun menidakkan berita tersebut. Menerusi portal Utusan Online beliau cuma meminta untuk mendoakan beliau sahaja.

Saya tidak ada cakap apa-apapun. Bagaimanapun, terima kasih dan doakan untuk saya.

Nad Zainal mendirikan rumah tangga dengan Muhammad Faliq Amirudin pada 18 Disember 2015 di Bukit Jelutong, Shah Alam selepas beberapa bulan berkenalan.

Jika benar Nad Zainal sedang berbadan dua tahniah kami ucapkan. Semoga Nad dan kandungan berada dalam keadaan sihat. Mungkin Nad belum bersedia untuk mengumumkan berita gembira tersebut.

Sumber Berita : Utusan Online

10 responses to Nad Zainal Sudah Hamil Tiga Bulan?

  1. Anonymous says:

    Zaman skrg peluk cium dlm klambu semua dirakam ditontonkan..

    0

    0
  2. Hit says:

    buruknya…kate midleton pun tak tunjuk cium laki nya mcm tu.

    0

    0
  3. Anonymous says:

    maaf off topik. smlm gempak superstar…tasha shila nyanyi lagu my heart will go on. adoi…hazab munah hoi. kak ogy sebagai pengkritik cakap nyanyian tasha “… to the bottom of the sea”.

    0

    0
  4. melati says:

    Didik lah anak tu supaya jgn hidup menipu cam Neelofa…RM50 juta konon..puiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

    0

    0
    • minah jambu say NO to DRUG says:

      n lagi satu time ngah ngandong tu agak agak aje ok takot nanti keguguran pulak …50juta hahahahaha…..!

      0

      0
  5. saw says:

    ok ler tu… bakat mengangkang ada juga baiknye..

    0

    0
    • Anonymous says:

      apalah ko ni cakap mcm tu….apesal ko tak penah mengangkang ke……jangan biadap sgt….

      0

      0
  6. Anonymous says:

    kalo diikutkan statement nad ni x mengandung pun…dh org tny n ckp die mgandung die amin kan jer..taw sgt…sape la yg xnk anak kn…semua org impikan nk jadi mak bapak lepas kwin…

    0

    0
  7. Anonymous says:

    Muka laki dia ni kampong style. Baik balik kampong tanam jagung ada gak hasilnya dari menyemak dlm industry ni.

    0

    0
    • Anonymous says:

      mana ade org nk nad lg pas kontroversi dulu…semua laki lari…laki die je redha dpt bini cmtu…haha

      0

      0