Written by AbangNara | November 17th, 2014

Terkejut juga sebenarnya Abang Nara membaca gosip percintaan antara Nad Zainal dan Remy Ishak di suratkhabar semalam. Ini semua gara-gara Nad dan Remy berlakon dalam 2 buah drama bersama-sama. Pelik pun pelik juga kerana rasanya Nad baru sahaja putus cinta dengan Hefny Sahad, takkanlah begitu cepat sudah mencari pengganti. Sementara Remy Ishak memang sejak dulu lagi sering berahsia mengenai ‘si dia’. Kali terakhir Remy pernah dikaitkan bercinta dengan Budi Citawan, anak kepada Wan Hanafi.

nad zainal

Menariknya gosip ini telah disebarkan oleh ‘bekas kekasih’ Nad Zainal. Amboi, takkan masih menaruh dendam cinta tak kesampaian kot? Dah boleh ‘move on’ dah rasanya. Tak perlulah nak timbulkan cerita-cerita mengarut. Bak kata omputih ‘if you really love someone, just let him/her go’. Terang Nad Zainal mengenai gosip ini:-

Gosip berkenaan tidak logik kerana hubungan kami bukannya rapat dan sekadar teman sesama artis sahaja. Baik saya atau pun dia, kami tidak pernah berhubung selepas selesai penggambaran melibatkan kami berdua dan hubungan yang wujud sekadar di set penggambaran.

Saya tidak tahu ‘bekas kekasih’ mana dimaksudkan atau siapa kawan rapatnya yang bercerita kerana gosip berkenaan bukan datang dari saya tetapi orang lain yang mengata.

Namun jika benar ia datang daripada ‘bekas kekasih’ tersebut saya minta teruskanlah hidup daripada melakukan perkara tidak berfaedah.

nad zainal

Diharap masa hadapan kelak tak ada lagi gosip-gosip sebegini menimpa Nad Zainal. Tak sampai sebulan dua asyik kena gosip bercinta dengan lelaki baru, kang tak pasal-pasal Nad Zainal digelar ‘playgirl’ pulak. Buat si ‘bekas kekasih’, cukup-cukuplah menyebarkan cerita tak benar. Terimalah hakikat jodoh anda bukan dengan Nad Zainal. Tak perlu nak kecewa dan ‘desperate’ sangat. Tak macho langsung. Tak gitu? Sumber Mstar Online.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

21 responses to Nad Zainal Nafi Bercinta Dengan Remy Ishak

  1. LESONG says:

    ahhhhhhh!! menyampah la aku dgn nad zainal nih!
    tak abis2 dgn publishity!

    0

    0
    • ODFN says:

      nad ni, mimpi di siang hari ape, ko ingt ko hot ke ? please la, org yg baru nak naik jd artis muke nan hado je yg ske kat ko,, ko jgn prasan lebey bole x, org jd nyampah, bkn jeles, tp MELUAT.. sbb mke x seberape ade hati nak jd hot girl, tolong la

      0

      0
    • nak makan nasi goreng says:

      yang buat gosip ni macam x ada keje lain jer…..Nad dah nafi, bermakna cerita ni tak betul.

      0

      0
      • lily says:

        bukan nk tuduh, tapi dulu lepas puteri sarah clasH ngn ammar, ammar bgtahu media yg puteri sarah bercinta dgn syamsul yusof.. puteri sarah pun bgtahu media cerita tu x btol.. last2 kawin jugek..

        nad pulak lepas clash ngn azwan, azwan bgtahu yg nad bercinta dgn hefny jd penyebab dorg clash.. pastu nad nafi..soh azwan move on..last2 bila dh clash hefny, hefny plak bgtahu media yg dorg bercinta sbnrnye..

        well, xpayah percaya sgt retis ni.. kita tunggu dan lihat je la..

        0

        0
  2. Anonymous says:

    katik ni bajet hot sgt

    0

    0
  3. nad katik says:

    katik ni bajet hot sgt

    0

    0
  4. Waduh ni abang nara gosipnya mantap sekali terimakasih bang nara

    0

    0
  5. Jenab says:

    ah sudah.. remy ishka pulak .. selalu kan , yang dinafikan tulah betul ,.. tgok je la nanti .

    0

    0
  6. jemah pkasam says:

    Ade iras mr.bean nad nih,sibling Mr.bean ka?

    0

    0
  7. bijan says:

    hot sgt ke nad zainal ney smpai kna gosip merata?

    0

    0
  8. NAD PERASAN DIVA says:

    eee geli la pempuan spesis ni…da la katik pas tu dok pakai sekertt bagai nampak kaki yang banyak bintat-bintat kudis tu…dia tataw ke kaki dia x cantik…so x yah la pakai pendek2 bagai tu…muhasabah sikit diri tu…meluat la tgk gosip murahan dia ni…plisss laa ….da lama aku nak cakap pempuan ni bajet cantik…oooouuww shiittt

    0

    0
  9. anon says:

    Ramai nya yg jealous dgn nad ni. Biasalah kalau rupa cantek sikit ramailah perempuan yg jealous…..mcm fazura, nora… Ape salahnya katik, kata org kecik molek/comel… Yg penting lawa..

    0

    0
  10. MANLAMBONG says:

    CINTA SI KOREA & MAT BANGLA……
    hhihihihhihihihihihi

    0

    0
  11. aleeya says:

    Napela yg dgki sgt.. biarlah kalu btul dorg bcinta pun.. komen ntah pape.. katik la.. bajet hot la.. nape, dh perfect sgt ke korg smpi nk kutuk2 ciptaan Tuhan? Org yg suka mengata org ni sempit pemikiran n hati x bersih.. bajet suci sgt!

    0

    0
  12. Lara says:

    Komen2 cakap dia bajet hot cantik apa semua tu kenapa ek? I tak nampak kesinambungan nya di sini… lagipun biar la dia, kalau bercinta sekali pun apa salahnya.. remy ishak jer pun.

    0

    0
  13. azwankambostanah says:

    Katik..ketot..kemetot..kepala besar dr bontot..itulah nad zainal….tang mana cantik nya pun aku tak tahu…tolongglahhh!

    0

    0