Written by AbangNara | June 25th, 2014

Nampaknya Azwan Kombos masih tidak dapat melupakan bekas kekasihnya, Nad Zainal sehingga pelakon wanita itu terpaksa membuat laporan akibat sering diganggu. Tambah menyeramkan bukan gangguan berbentuk SMS sahaja diterima daripada Azwan Kombos, namun panggilan telefon daripada seorang wanita yang tidak dikenali turut sama diterima oleh Nad Zainal. Fuh~~ Cuak gak kalau putus cinta kena kacau sampai begini sekali.
azwan kombosKata Nad Zainal menerusi Berita Harian:-

Selama tempoh percintaan kami biasalah ada pasang surut. Kami pernah putus kemudian sambung balik. Mungkin juga disebabkan itu Azwan fikir kami akan sambung semula. Saya sudah bulatkan pendirian untuk tidak lagi bersamanya. Saya kesal kerana Azwan tidak boleh terima hakikat kami sudah tidak ada apa-apa lagi.

Kami (Nad dan Azwan) sudah berbincang dan maklum dengan keputusan yang dibuat. Saya harap beliau dapat teruskan kehidupan, namun apa yang beliau lakukan ini membuktikan Azwan masih tidak boleh terima hakikat yang kami sudah tiada hubungan. Dengan kehadiran Hefny atau tidak, saya memang tidak boleh bercinta dengannya lagi.

Kali terakhir wanita terbabit menghubungi saya adalah kira-kira sejam sebelum saya membuat laporan polis. Wanita itu menggugut akan mengaibkan saya kepada rakan wartawan dan penulis blog kerana putus dengan Azwan. Saya tidak mahu menuduh tetapi siapa dan kenapa waita ini berani berbuat begitu kerana Azwan.

azwan kombos

Selaku seorang lelaki, Azwan Kombos patut lebih ‘macho’, rileks dan tenang menghadapi dugaan putus cinta ini. Ala, setakat putus cinta je kot. Bukannya dah kahwin bercerai-berai pun. Bunga bukan sekuntum. Ramai lagi awek-awek cun di luar sana. Tak payah nak kejarkan sangat orang yang tak sudi kepada kita. Buat malu je. Kita sebagai lelaki harus buktikan yang kita boleh hidup tanpa wanita yang tidak menerima cinta kita. Tak gitu?

P.S: Luis Suarez kembali menggigit

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

45 responses to Nad Zainal Buat Laporan Polis Terhadap Azwan Kombos

  1. ragai gani says:

    1st kerrr

    0

    0
    • Olga says:

      Azwan Kombos ..saper ni? Femes ke? Apa pun nasib baik bukan Azwan Alie…

      0

      0
      • Datin Semah says:

        lebih baik aku layan World Cup daripada melayan kisah cinta xde hasil ni.

        0

        0
        • diva says:

          alaa azwan pls lah move on je lah. nad ni bukan nye cantik pon. memang sepadan lah ngan hefny hidung kembang tu. sedekah je, tak rugi ape pon. lagipun awak jauh lebih hensem dari si hefny tuh! azwan cari baru lagi ye.. good luck

          0

          0
      • minah jambu merah biru says:

        huhu…olga punye komen tk dapat nk di luahkn dngan kate2 hehe ..

        0

        0
    • Datin Semah Semanggul says:

      Cinta monyet camni pun nak kena2 ugut segala ke?
      Eeeuw…please la.
      Next?

      0

      0
    • olga olgi says:

      alamak bang azwan kombos…nad jeragat ni pn ko nk sgt lg ke? kamon la kamon la..wake up!!!

      0

      0
    • kaki baye says:

      benci betol aku setiap post nara ada ayat tak gitu tak gitu. huh!
      semak baca!

      0

      0
  2. nok gebuzzz says:

    kecoh btol korang ni….ingat becinta ngan anak raja ke??

    0

    0
  3. not says:

    alahaiii azwan, tlg laaa…nad zainal ja pon…klu awek tu mcm diana amir ker, isma ker tkpe laaaa….tlg laaaa….

    0

    0
  4. cik piNgu says:

    20 tahun akan datang masing2 gelak bila baca news mcm ni kat beautifulnara…mse tu akan ckp knpe la aku perangai mcm budak2 sgt ek mse tu?

    0

    0
  5. Cik Ika says:

    alahai ank pakcik kombos ni…kalaupun ko xpuas ati dgn nad ni ke atau berdendam skalipun ko bls la dgn cara bijaksana. ko tnjukkn kt nad ni yg ko bole lebih berjaya dr dia n bf dia. buat dia ternganga dgn pencapaian ko. bkn ko asik gngu hidup dia dgn taraf hidup ko statik je.
    xjntan la bro main ugut2 pmpn.

    The best revenge is to show them that your life is much better after they’re gone

    0

    0
    • Cik Mira says:

      Setuju sgt.. ble kite life better dr ex2 ni bru lh ex rasa nganga.. pe2 pn apa brg ada pmpn len plk yg ugut2 ni.. no no no… ni msti kes nangis2 kt member pmpn tnjuk diri ko kecewa sgt kn.. lbh bek ko je kawin ngan pmpn tu kalu dh tu pmpn sanggup nk ugut2 si nad ni..

      0

      0
  6. skudiver88 says:

    ala poyola nad ni..smpi n buat laporan polis bagai.ko block jela no si kombos tu xpn tukar no baru…bes cte…kecohla.polis bnyak hal lg nk settle.stakat masalah ko celah idong je..

    dik, combo kfc 1.nk spicy ea.ayam nk bhgian drumstick ngn wings.LOL

    0

    0
  7. sentap says:

    hahhahaha…kelakar sangat. ape azwan tgile2kan nad zainal. da org tuh xnk, kau move on jela..napak sgt xboleh trime takdir.. kembali kpd Pencipta please

    0

    0
  8. Anita SARgery says:

    ahhaah..nadmnk lapor polis,coz d ugut kan d buka aib..haaaaa..jeng3…ade gamba2 bogel ngan kombos letewwww..kihkih

    0

    0
    • miss ynwa says:

      bodo kombos bapak azwan …celah mane nad ni berbogel2 segala ngn bpk azwan LOL lawak2

      0

      0
  9. blues says:

    aku tak rasa si pompuan yg call atau stalk si nad ni related dgn azwan, mungkin fans azwan ke. yg nad panik apahal, buat laporan polis lagi. polis bnyk keje la nk buat, drpd layankan ko, bangang betul…

    0

    0
  10. 5x4=20 says:

    sapa la azwan kombos ni..nama dah mcm COMBO KFC..tak glamer, tak menarik langsung..cerita pun poyo..awek kau pun tak glamour..ke ni cerita rekaan nak glamourkan diri msg2 aje?

    0

    0
  11. kunyit idup says:

    si azwan kombos ni sape??? dia berlakon cter ape? kemain nau cter cinta beliau yg xseberape ni

    0

    0
  12. zaia says:

    nape aku kurng suka tengok pmpuan ni. mgkin sbb dh katek sgt yg dia pergi buat rmbut bulat2 mcm bdk2 yg nk kena minta lempang je bila tersengih2 menyeringai, gigi interframe lbh dr rmbut. Cuba bg pnjg ckt rmbut tu.

    0

    0
  13. nini says:

    Msti ugutn yg mngncm kslmtn ni…kli x takkn nk polis bagai.. main polis2 msti dh juga nad dh ada bukti

    0

    0
  14. Kelakar says:

    aduhaiiii…pompuan katek y x lawo mcm nad ni jadi rebutan…buang karen jer ko azwan..cari le pompuan lain…kalau retis mcm lofa ke..fazura ke..izara ke.boleh le aku kesah..ni si nad…kahhhhh..kahhhhh

    0

    0
  15. Anonymous says:

    pe ni bang nara..cite mcm ni pn masuk kat BN ni..dh x ad cite lain ke…aku x suka la si nad ni berlakon..lagi2 cite y tukang gaji tu..ishhh..terjerit2 ngan gigi dia y sebesar kapak tu…

    0

    0
  16. Anonymous says:

    dia ni bakat belakon xde la bagus sgt..first2 lakonan dia aku tgk mcm tiru cara tiq zqyah je.

    0

    0
  17. kay says:

    Ek eleh mcm nad tu pun ko nak tgile2 sila p jumpa pskitiaris (hentam je la ejaan ni janji phm)

    0

    0
  18. gilo says:

    nad jongang ni jugak yang jadi rebutan. lakonan ke laut, harapkan gosip je la. ntah pape la nad jongang oi. menyampah pulak dengan ko nie.!

    0

    0
  19. mieoww says:

    alahaiii si nad ni hengat dia mcm preity zinta ke gaduh sikit ngn ex bf nak report polis bagai..banyak ag kes abam2 polis tu nk siasat..klo setakat kes murahan camni xde makna nye polis nk siasat..lain le kalo dia ugut nk sebar gambar bogel ke video tutt tuttt ke..

    0

    0
  20. KANGgaryfan says:

    dulu suke jgk lah dgn si Nad nie, ingat goody two shoes.. but now, I’m no longer interested in her talent – byk sangat trashy gossip lah dekni… next….

    0

    0
  21. Joyah Bandar says:

    Come on la Nara. Move on. Bosan la cerita doNAD ni.

    0

    0
  22. disgusted says:

    Hey…everybody…including si BN kaki gossip get a life!!! pelakon2 kelas bawah x main lah…lagi yg aktres katik dan over ni.

    0

    0
  23. minah jambu merah biru pasti gerek says:

    sudaaaaaaaaaaaaa lah ! mengarot betol si dua ekor ni ! si azwan kombos ni pon satu tkde betina lain ke yg nk di buat mateair or kawan or batalkn saje niat untok ada teman wanita atau mateair pasal mateair mateair ni banyak problem ! tkde mateair lagiiiiii bagos hati tk sakit !! dh la u jangan nk kacau2 si nad lagi barang yg lepas jangan di kenang…cari barang yg baru yg lebih berharga dari yg sudah2…hepeningkn diri dngan bekeja berlakon idop lebih ceria dn harmoni…fuh ! macm bagos aje minah jambu ni eh huhu…

    0

    0
  24. cintaLaura says:

    muka dy mcm harry potter lak dh skli tgk.. :-)

    0

    0
  25. ngeng says:

    AZWAN MEMANG CARI PUBLISITI. DAH HABIS MEDIA SEMUA DIE BISING CERITA KES NAD CURANG DAH TAK NAK PADA DIE.SO SKRG DAH TAK ADA POINT AGAKNYA. DENGARNYA PEREMPUAN TU ADALAH DARI SUPORTERS DIE SENDIRI. ADMIN DARI AZWAN KOMBOS SUPPORTERS YANG MENGAKU MEMANG DARI KALANGAN PEMINAT AZWAN YANG BERSEKONGKOL DENGAN AZWAN UTK TUJUAN DAPATKAN BALIK NAD.. PSIKO BETUL…YANG AKU NAMPAK NAD NI MESTI DAH LETIH NAK AZWAN NI DIAM JADI DIA MAIN LA REPOT POLIS. ..

    0

    0
  26. lara says:

    . Kenapa la nak kena mengugut segala? azwan tlg le move on!!!

    0

    0
  27. Anonymous says:

    Putus cinta memang la sakit bagi orang yang betul2 bercinta . Apatah lagi kerana lelaki lain. Dalam kes Azwan ni mungkin tak ada chemistry antara dia dan Nad. Azwan ada rasa cinta tapi Nad mengharapkan lebih dari itu. Dia mahukan lelaki yang dapat memberinya keselesaan bukan hanya cinta saja. Sebab tu asyik bergaduh putus dan sambung balik. Kalau dah kawin , jawabnya bercerai berai la. Kan lebih elok Azwan cari orang yang benar2 cinta, kasih dan sayang pada Azwan. Yang dapat terima Azwan seadanya. Tak berbaloi mengharapkan orang yang tak hargai Azwan. Nad dah kata dia tak ada feeling lagi pada Azwan. So move on la. Kat luar sana ramai lagi yang lebih cantik , cute miut dari Nad untuk dijadikan pasangan.

    0

    0
  28. Fish Fairuz says:

    HARRY POTTER tang rambut, spect, mata ngn idong…
    Off topic xD

    0

    0
  29. aku says:

    sekali tgk rupa mcm hamster
    2 x tgk….mmg mcm hamter !

    0

    0
  30. oh!!!pocot says:

    adoiyai azwan kombos ni.dah mcm dia lak perempuan .. kete tinggal meroyan mcm ilang dara..c makcik katik ni relax je.. xde perasaan…udah2 lah azwan. baik mulakan idup baru..lupakan je makcik katik nie… byk lg wanita baik2 kt luar sana.

    0

    0
  31. […] Nad Zainal Buat Laporan Polis Terhadap Azwan Kombos (43) […]

    0

    0
  32. […] Nad Zainal Buat Laporan Polis Terhadap Azwan Kombos (44) […]

    0

    0