Written by Bella | November 16th, 2015

Kisah percintaan Nad Zainal boleh dikatakan menjadi perhatian peminat juga, bermula daripada hubungan bersama Azwan Kombos kemudiannya Hefny Sahad yang mencetuskan beberapa kontroversi, Nad akhirnya telah bertemu dengan seorang jejaka bernama Faliq yang akhirnya mampu untuk membuatkan gadis itu bahagia.

Pernah mengharapkan hubungannya kali ini kekal sehingga ke jinjang pelamin, ada sumber kepada portal Murai berkata impian Nad itu akan menjadi nyata kerana bakal menamatkan zaman solonya pada pertengahan bulan Disember ini.

Sumber tersebut yang bekerja di sebuah butik terkemuka tanah air, terdengar perbualan  di antara dua orang gadis yang datang ke butik tempat beliau bekerja untuk menempah baju bagi menghadiri majlis perkahwinan Nad yang khabarnya bakal berlangsung di sebuah hotel terletak di Bukit Jelutong, Shah Alam.

Pada awalnya ada beberapa pihak yang memberitahu Nad sebenarnya ingin berkahwin pada tahun hadapan, namun tidak mungkin rencana itu dipercepatkan.

Jika berita ini benar, tahniah kami ucapkan kepada Nad Zainal dan pasangan. Semoga anda dan pasangan akan lebih bahagia selepas ini. Kata orang kalau dah berkenan dan sudah jumpa orang yang betul-betul sesuai dengan kita usahlah tunggu lama-lama lagi.

Sumber Berita: Murai

14 responses to Nad Zainal Bakal Berkahwin Disember Ini?

  1. unknown says:

    firstttt…….. !!!

    0

    0
  2. noni says:

    Second!!!!

    0

    0
  3. staf says:

    Boleh la kangkang hari2 mcm dalam video masa d rmah anak yatim

    0

    0
    • Anonymous says:

      Tahniah buat bakal suami dapat 7/11 – Nad kangkang 24 jam.
      Takziah buat bakal suami dapat betina yang tak reti hormat anak anak yatim.

      0

      0
  4. Anonymous says:

    tak minatlah tengok die kalau belakon, tak ada aura artis..sorry

    0

    0
  5. Klakau says:

    rupanya cmni taste ko ye??aku igt kn hnsem bbenor lh smpi ko lukakn ati jntan2 sblm ni.

    0

    0
  6. azwan says:

    bestnya dpt nad ni. kecil molek.. boleh main dukung1

    0

    0
    • Anonymous says:

      Bakal suami dia ni ke yang dia tinggal bersekedudukan sampai terkantul dengan family dia? Kalau bukan…sorry lah lu jantan…lu dapat sisa orang lah….

      0

      0
  7. lovehurt@gmail.com says:

    Kesian dgn bakal husband dia…dpt perempuan kurang ajar, kalau cakap bukan main…salah pun tetap betul katanya…

    0

    0
    • anon says:

      Bakal hb dia baik ke??? Kau kenal dia?? Honestly aku nampak mcm mat rempit je. Tak padan dgn nad yg kecik comel….. ramai jugak yg katek2 ni lawa2….nora danish, lopa, zarema..

      0

      0
  8. anon says:

    pegi kahwin la ko lag baguih korang skit dosa…ko tak leh femes pon,takat watak xtra dlm pilem dan drama swasta bodoh je yg layak…sebab ko tu ayam katek kui kui kui

    0

    0
  9. KAK JAH asmin says:

    Da la tu , doakan yg terbaik utk Nad.

    Belum kawin satu hal , nanti da kahwin cerita lain pulak.
    Tak tahu sapa lagi untung wei , buat liputan cerita artis2 ni , WARTAWAN baik , Blogger baik .. Ataupun artis tu sendiri.

    0

    0
  10. Anonymous says:

    iyolah kak jah…. pesan saya bila duduk atas pelamin nanti duduk kemut kemut….jangan terkangkang sudah la ye…..

    0

    0
  11. Anonymous says:

    holaaaa..nad zainal

    0

    0