Written by AbangNara | May 12th, 2010

gambar anak nabila huda

Cepat betul masa berlalu. Rasanya baru sahaja kami ceritakan pasal Nabila Huda yang dah mengandung 5 bulan. Tup-tup dah pun selamat dilahirkan anak perempuan Nabila Huda nie. Mesti comel macam mak dia jugak. Nama pun cantik molek dan sedap disebut. Kheisya Laila. Memang cantik namanya.

Tentunya orang paling gembira ialah Amy Search yang kini dah pun bergelar datuk dengan kelahiran Kheisya Laila nie. Pasnie mesti Amy yang paling sibuk nak menjaga cucunya. Tak boleh nak bayangkan macam mana keterujaan Amy Search dengan kelahiran cucu perempuannya nie.

Kepada Nabila Huda dan suami, ucapan jutaan tahniah dari kami kepada anda. Jaga kesihatan elok-elok. Berpantang elok-elok. Pastikan dah sembuh sepenuhnya barulah boleh berlakon atau pun menyanyi balik. Nanti kalau kami dapat carik gambar anak Nabila Huda nie, kami akan sharekan di sini. Tahniah sekali lagi dari kami.

26 responses to (TAHNIAH)Nabila Selamat Lahirkan Kheisya Laila, Amy Search Kini Seorang Datuk

  1. natts says:

    nak tgk baby ..mesti cute mute…tahniah!!

    0
    0
  2. budakbertuah says:

    wah!! tahniah!!!

    0
    0
  3. cili says:

    tahniah ler.

    0
    0
  4. ain says:

    tahniah2 esp atok amy. heheh ;p

    0
    0
  5. SIOT says:

    tahniah

    0
    0
  6. pizza says:

    Anak ngan cucu hampir sebaya. Sok sok musti budak tu ala ala segan nak mengaku pakcik/makcik. Nama panggilan pun musti kau-aku jer. Slalunya mcm tu la.

    0
    0
  7. manjalara says:

    alhamdulillah, tahniah

    0
    0
  8. Tahniah, semoga menjadi ibu mithali…. Belum terlambat rasanya nak ucap SELAMAT HARI IBU buat nabila…..

    0
    0
  9. aries april a.k.a amira (AAA) says:

    tahniah nabila…

    0
    0
  10. Piston Pecah says:

    tahniah lah nabila dan keluarga..dah jadi mak..emy search jadi datuk…

    0
    0
  11. MrRollies says:

    terpengaruh dengan Ke$ha?
    Haha jk..
    Anyway tahniah xD

    0
    0
  12. farid says:

    tahniah ye… :D

    0
    0
  13. olalala says:

    congrats nabila…huhhuuu teringat jumpa amy search last week kt jln riau bandung,tgh shopping dgn fmly die….

    0
    0
  14. annadzirah says:

    wow. tahniah buat dia..
    ^ o ^

    0
    0
  15. NASIHAT says:

    Nasihat Utk Nabila:

    Da jadi mak nie panagi tue elok2 la jage..
    Pakaian pun jangan la mcam dulu time blum khwn..
    Dulu ingt pas khwn pakain akan elok..
    Same jek..
    Now da ada ank, jage tatertib..

    TAHNIAH

    *artis dengar nasihat ker?

    0
    0
  16. Miss_hujaN says:

    Tahniah ..Mesti cute ..

    0
    0
  17. Zaza Muhammad says:

    Tahniah…. wahhh!! Amy Search dah jadi Datuk… cayalahhhh… bkn papa rock dah.. grandpa rock !!!!

    0
    0
  18. xde nama says:

    gambar BB dia dh ada dlm twiter nabila.. mg cute n tembam gla BB nya….

    0
    0
  19. no name says:

    tahniah….

    0
    0
  20. BlackBerry00 says:

    congrates…

    0
    0
  21. ryn says:

    dlm web oh artis pun da ada gambar bby dia..

    0
    0