Written by AbangNara | January 22nd, 2013

Abang Nara tengah fikir apakah yang sedang dilakukan oleh lelaki di belakang Nabila Huda. Adakah dia sedang mencekik leher Nabila? Atau mengurut manja leher jenjang itu? Yang penting, Nabila Huda nampak seksi menghiasi muka depan majalah GLAM Lelaki edisi terbaru ini.

nabila huda

Baru-baru ini juga Nabila Huda telah berkongsi menerusi Instagram gambar dirinya ddan rakan-rakan menghadiri konsert We Love Asia. Gaya pemakaian Nabila tak ubah seperti anak dara. Pasti banyak gadis yang mencemburui keseksian bentuk badan Nabila. Ramping sangat-sangat.

nabila huda

Lagi 5 keping gambar Nabila Huda dan rakan-rakan dengan membaca entri ini sepenuhnya.

nabila huda
nabila huda
nabila huda
nabila huda
nabila huda

164 responses to Nabila Huda Seksi Hiasi Muka Depan Majalah GLAM Lelaki

  1. didie @ says:

    MURAHAN. sorry

    0

    0
    • Anonymous says:

      kesiannye…yg kawan dia lain2 tu, artis gak ke?

      0

      0
      • teja says:

        kenapa bongok betul ayat nko nara…,, perlu ke jelesss dgn cara pakai gitu..omg..tolongg la naraaaa…

        0

        0
        • ckp jer says:

          ko pun same la, jgn nak kate org bongok..
          orang type dengan cara sinikal pun susah ekk ko nak paham..
          kesian

          0

          0
        • Bukan Tasha Shila says:

          Nara was being cynical, dowh.

          Tak faham ke buat-buat tak faham. Haih…

          0

          0
        • Anonymous says:

          kurang kasih syg ke apa anak amy search ni?..kesian..
          tp bersangka baik je la kan.. mungkin dia panas…hahahahah

          0

          0
        • cik rini says:

          itu namanya sarcastic word dik..

          0

          0
        • cik embun says:

          entahnye.. nara kan sindir tu..cuma x berapi je..ala ko ni pun.. ko bace je la xyah komen2.. buang karan je.

          0

          0
        • cinta untuk nabila says:

          ehh..ehhhh..pic no 3 tu mcm muka bekas laki si anne ngasri jerkk!!!

          0

          0
        • kwen says:

          tak payah perli perli..direk je…bole apa guna bahasa yg bagus..tapi direk..nape perlu perli perli..oooo0)

          0

          0
        • Freeze says:

          Mudah2an dia mendapat hidayah dari Allah SWT.. Aminn..

          0

          0
        • Juliana Banoss says:

          pengsan owkeyh tengok dia nih, mcm x serik2 dengan kontroversi pakaian dia

          0

          0
        • bosan says:

          nara, lain kali kalau buat ayat cynical kena letak dlm kurungan lepas ayat tu biar orang yang tak faham boleh faham…

          sebagai contoh: bla bla bla bla (ayat cynical).

          0

          0
        • i'm not a monster says:

          terkejut aku tgk. nabila taubat lah sementara pintu taubat masih terbuka. aku harap nabila diberi cahaya hidayah, Amin.

          0

          0
        • lala says:

          Alahai kak Joyah Teja oiii…
          jangan lah nak berlagak pandai sangat…
          tau lah badan hang tak macam tu, jangan lah nak kata orang lain jeles plak..

          0

          0
      • amoi says:

        meraung lg laaa nenek ko kat kg tu Nabila oiii..huhuhuhu

        0

        0
        • AMY says:

          ROSAK…ROSAK..

          0

          0
        • Kak Cham Kuat Gosip & Tido says:

          NABILA INSAF NABILA! MALAIKAT MAUT TGH TUNGGU MASA JE TU NK AMBIK NYAWA! NANTI X SEMPAT NK TAUBAT! MASUK NERAKA, KENA BAKAR DGN API NERAKA.. RAMBUT KENA RENTAP! KULIT KENA LECUR DGN AIR PANAS MENDIDIH.. INSAF NABILA… INSAF!

          0

          0
        • melah says:

          Aku berdoa anak-anakku, saudara-sadaraku, keturunanku

          0

          0
      • winter sonata says:

        x berani nk komen isu ni..tkot kena pda batang idung sndiri..moga2 allah lindungi keturunan ku jaga aurat dan maruah diri!kesian aku tengok bdk2 dlm gambar ni..aku hanya boleh doakan mereka!!

        0

        0
      • nak gedik jugakk.... says:

        owhh… so hot nabila.. hot hot hot hott
        hot lagi kat padang mahsyar….

        0

        0
      • janda ta sedar diri!
        ta hamak ngn body ko y da kendur tuwww!
        seksa oke tgok pakaian ko nie.
        sumpah ta serik2

        0

        0
    • sayang salmah says:

      tetibe ade bekas laki Anne Ngasri… sian nye ank2 dorg….

      0

      0
      • yellowhood says:

        anak nabila lagi kesian…sbb maknye mcm ni:(

        0

        0
        • Yuna (Bukan Nama Sebenar) says:

          FYI ex-laki Anne tu mmg gatal , muka tak hensem tp GATAL ! Slalu kalo lepak club mmg permpuan keliling pinggang dia ~! SO GELI ~!

          Oh lupa nk ckp , Amy Search dlu penah complain psl Hanez Suraya , skrg biar dia buka mata dia luas2 . Tgk yg dekat2 dlu sblom komplain psl org luar .

          0

          0
      • Nelofa says:

        Pic. no 4 tu dia juga kan..pakai singlet putih..Wafi ko mmg tak layak tuk anne..Sosial sosial la jugak..jgn memakan diri sendiri sudah..Orang beragama pun tak juga berakhlak..duduk atas pokok lagi baik kot..lols!!..

        0

        0
    • tron says:

      nara..ko seorg suami..seorg ayah..aku rs ko kena pikir 10 kali before post ayat…style gini ke patut d cemburui gadis gadis?…ko x takut ke ayat ayat ko ni d persoal kan nanti…ko dpt apa bila ayat kipas x kena tempat d post kan…ko perli ke..ko hipokrit ke..ayat biar telus bro…ayat ayah..ayat suami..yg ugamanya islam “…. peace nara !

      0

      0
    • ckp jer says:

      oh pleaseeeee..
      buah dada kendur pun nak tunjuk ke pun..
      teruk2..
      ish3..

      0

      0
      • mak lemah says:

        MENGUCAP MAK TENGOK DIE NI HA…
        DALAM CITE JANJI SHIRAH KEMAIN MACAM PEMPUAN MLAYU TERAKHIR..
        OH MY GOD.. KENYANG TANGAN LAKI TU DAPAT SENTUH BUKIT KENDUR TU,… OHHO…..

        0

        0
    • noriesz says:

      aku suka tgk ko berlakon..sgt2 bagus.. tp,sayang.. aku bkn nk tgk ko cm diana amir,tp cukup la klu tau ape yg baik,ape yg buruk..ko da terlalu matang nabila, utk berfikir…

      0

      0
      • mamee monsters says:

        Abil berlakon sangat2 BEST!…setiap drama dia mesti tengok…hope dia menang pelakon TV/filem…tapi bab lain sgt2 MENYEDIHKAN…doakan Abil akan berubah….

        0

        0
      • Yuna (Bukan Nama Sebenar) says:

        kan?????????????????????
        Amy Search ckp Hanez Suraya tak mesra rakyat , sbb anak dia TERLEBIH LEBIH mesraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dgn JANTANSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

        0

        0
    • Anonymous says:

      Tu bru dpn cover majalah Glam ni..korg tk tgk lagi dlm majalah tuh..mg seksa habis..korg pun yg lelaki mesti terliur.hehehe

      0

      0
    • janda anak 1 idup numpang laki org says:

      jande ni anak dia sape jaga? ade anak pun sibuk sosial dgn jantan. jgn ko rmpas hubby org atau jadi no 2 sudah ar huhuhu lalalalalala~~

      0

      0
    • kak timah says:

      bakat x seiring dengan perangai

      0

      0
      • lea says:

        kalau artis melayu sendiri dah seksi seksa habis macam ni, tak payah sgt la nak hentam artis luar. kalau dah namanya kafir, memanglah begitu. yang dah terang2 dilahirkan muslim, tapi bersikap seperti kafir (cth pakai seksi, bergaul bebas etc), janganla buat tak tau je. Masalah dari luar yg belum tentu sampai ke sini senang je nampak, padahal kat tanah air sendiri dah ada yang terlampau seksi begini. Selesaikan masalah dari dalam dulu. Barula yang luar tu tak dapat tembus.

        Kalau artis luar nampak artis tempatan seksi2 macam ni, diorang pun tak heran nak pakai seksi2 datang negara kita. Kalaulah kita larang diorg pakai seksi2, mesti diorang lawan balik, cakap artis sini pun seksi, apsal kitorang tak boleh? Ko nak jawab apa? zz apa komen?

        0

        0
    • mingtots says:

      jualan murah siottt..eh jap.pic no 3 tu bukan ex husband anne ngasri ke tuh?

      0

      0
    • murahan sorry? says:

      she’s just live her life to the fullest. so wat?biarlah die…huh! get life la pacik macik! aptb……….

      0

      0
      • selitashima says:

        life to the fullest of shiiiitttttt……x pyhla nk fullest sgt….so cheap…whore dressed like this for money at least….aptb…puiiiii

        0

        0
      • lola says:

        nak bekap dia kat insta dia la org tua oi !

        0

        0
    • kak timah says:

      sedih tgok . . .xpnah nk insaf

      0

      0
    • kak timah says:

      law kau dah tua nnti jgn menysal law anak ko jadi cmni nabila

      0

      0
    • missa says:

      nabila.. awak tak sesuai duduk malaysia.. lebiah sesuai menetap di afrika.. takde sape nak complain…. over tau?

      0

      0
    • wiwi says:

      aku xheran lh nabila ni jd janda.prangai cm ni suami mne leh tahan

      0

      0
    • Anz says:

      personal life dia kita hanya boleh tegur sebagai pemerhati. tapi bakat dia berlakon kita semua akui memang bagus. bagi watak antagonis, jahat bleh bawak . bagi watak baik, teraniaya pun boleh bawak.

      0

      0
  2. redbunga says:

    ermmm….anak dara la sangat..kesian anak dia…

    0

    0
  3. Enter Your Name says:

    murah!

    0

    0
  4. redbunga says:

    kesian anak dia…

    0

    0
  5. LESONG says:

    NI LG SORG NI..!! TAK HABES2 NK IKUT STYLE ARTIS BARAT!!! DAH ADE ANAK PON MASIH NK TERKINJA-KINJA SOSIAL!!! TP LAKONAN DIE MEMANG MANTOP!!!

    0

    0
  6. didie @ says:

    This girl is on fire. Yup she will be on fire. Burn in hell if she didn’t repent.

    0

    0
  7. jovial says:

    oh nabila. dh hilang sifat pemalu kot.

    0

    0
  8. Ish ish says:

    Sondallllllllll

    0

    0
  9. ANTI NABILA says:

    Dh biase tgk, next please

    0

    0
  10. jovial says:

    oh nabila ! dh hilang sifat pemalu ke? klau ak llaki, ak pown x slere tgk . haha

    0

    0
  11. Ketot says:

    Semoga Allah beri dia hidayah

    Kita ni jangan nak menghina sangat takut2 sok lusa dia dapat hidayah dari Allah, sikap, pemakaian dia lebih sempurna dari kita….Kan bagus kita berdoa dan menasihati dia secara baik…

    Islam ni mudah, jangan disulitkan namun jangan dipermudah-mudahkan.

    0

    0
    • senahyangado says:

      yup. setuju sangat. doa supaya dia diberi kan hidayahNya bkn menghina. :)

      0

      0
    • saya says:

      biasanya hinaan tu yg buat kita ada kesedaran nak berubah. kalo tak ditegur dianggap org terima je takpe je. family tegur pun dah tak makan saman. org luar wajib tegur at least sorang. kalo semua senyap je harap doa dlm hati takde usaha nak tolong dia, dosa juga. tegur dgn suara tak jalan tegur dgn perbuatan tak jalan, doa dlm hati jalan terakhir.

      0

      0
  12. Nabilah says:

    Perempuan…bekas isteri & dot..dot..dot

    0

    0
  13. keledek panas says:

    masyaAllah……..

    0

    0
  14. rianda says:

    nasib baik dah cerai. terlepas bekas suami dia dr kene menjawap isteri cani. lol.

    0

    0
  15. Anonymous says:

    wat pe la nk cmburu kt org cmni.. skit pn x cemburu.. huhu.. kesian ade la.. kesian kt ayh ngn ank die.. semoga diberi petunjuk oleh Allah.. amiin..

    0

    0
  16. hery says:

    nabila ni b’lakon ok la.. kalau tgk tu,leh thn.. tp cara pemakaian die,hmm..

    0

    0
  17. xeph says:

    Tengok body die pon tau dah tak sedap. Tu laa selalu sangat tunjuk. Mesti laki kau nanti pon bosan. LOL

    0

    0
  18. starshine says:

    let her live her life lah…semua org pun pernah muda..biarlah dia nk buat apa pun..mak ngn ayah dia ada..dorang yg lebih berhak tegur..kalau diizinkan Allah..mungkin suatu hari dia akan jadi umat yg lebih mulia daripada manusia yg suka berkata2 buruk pada dia..
    mmg betul dia liar dia suka enjoy..itu hak dia…..biarlah..dia x kacau orang pun..aku yakin dia tahu jaga batas2 dia….kita ni pun manusia biasa je..drpd mengeji..kan lebih baik kita berdoa semoga pjg umur dia..berdoa dia berubah kearah kebaikan..semoga dia boleh jadi Umat Muhammad SAW yg sempurna dgn izinNya…jgn suka menilai orang daripada luarannya shj..

    0

    0
  19. kakak neelofa says:

    pic no 3….bukan ex husband si anne ker?

    0

    0
  20. lady_jull says:

    berdebar-debar aku tengok gambar nabila huda ni .. aku ni yg gadis ni.. kalau lelaki tengok mcm mana la…..

    0

    0
  21. Mell says:

    sedey sgt tgk Abil…berubahlah…jgn disiakan bakat yg ada…klu bakat ada, tp perangai x senonoh camni pon, x ke mana dik oi…kesian kt bapak ko tuhh…

    0

    0
  22. nicky says:

    ikhlas aku cakap..cover ni buruk benor..takde taste

    0

    0
  23. cikebum cikebum says:

    apa nk komen? Dah biasa tgk dia mmg camni.. Huhuu.. Ngeri cikebum tgk pakaian dia.. Alahai..

    0

    0
  24. kiki lala says:

    sepatutnya nabila kena jadi bagi contoh yang baik untuk anak dia… anak-anak akan mencontohi apa yang ibu bapa mereka buat/lakukan depan mereka… so don’t blame your daughter bila dh besar nnt akan ikut macam dia nnt.. nauzubillahiminzalik… minta dijauhkan…

    0

    0
    • Bukan Tasha Shila says:

      Tengok la pulak bapaknya macamana.
      Kalau bapaknya tunjuk contoh yang baik, takkan nabila jadi mcm ni.
      Masalah turun temurun ni.

      Moga dia berubah menjadi lebih “tutup” lepas ni.

      0

      0
  25. Minah Kilang says:

    Tunjuklah.. Tunjuklah selagi boleh tunjuk.. Tapi ingat, sekelip mata je Allah boleh tarik segalanya. Semoga Nabila dpt memperbaiki dirinya kelak.

    0

    0
  26. Glamer Gilerrr says:

    UAI kata – P’puan yang menutup auratnya ibarat brg2 berharga mahal yang di jual di PAVILLION, manakala p’puan yg mendedahkan auratnya ibarat brg2 murah cap ayam yg dijual kat pasar malam…. I Loikeeeeeeeeeeeeee :-)

    0

    0
  27. ehh says:

    anak gadis lain akan cemburu?eiiii…yerkkkkk! 0.0000001% pn aku xcemburu dgn nabila ni.klu dgn diana amir, heliza helmi 10000000000% aku cemburu!

    0

    0
    • Anonymous says:

      tau tak pe nengok haliza pakai tudung cantik mesti nak macam tu gak lawa..tapi bila kita pakai tak la cantik macam tu…jeles weiiii.nabila ni cantik bila dia pakai tudung macam suci jer muka dia.cita drama ngan aqasha tu.

      0

      0
  28. Anonymous says:

    ishhh…kesian aku tengok ko nabila..dh cam pelacur pn ada..bila la dia ni nk berubah….tpi bab berlakon dia memg best……

    0

    0
  29. bilahbelah says:

    Tak cemburu pun nara.seksa tengok.Abil,bakat lakonan bagus tapi…haih.semoga diberikan hidayah dan petunjukNya.

    0

    0
  30. Keras Spt Besi says:

    kamonla Nabila. kesian kat anak & ayah awak tu.

    0

    0
  31. Tereterebozu says:

    Esh2.. salah satu bahagian drpd 99 bahagian tarikan yg ada pada wanita berbanding lelaki ialah MALU. ..Sayangnyee wanita yang sepatutnya lebih istimewa daripada lelaki menjadi serendah-rendahnya hanya disebabkan tak tahu malu mcm ni la jadinya.

    0

    0
  32. Nabil-A-Hud-A says:

    I LOVE YOU ABEL !!!!!!!! JUST BE YOURSELF ! DARIPADA MANUSIA BERTOPENGKAN SERIGALA.

    0

    0
  33. Amoi Comel says:

    Lantak dia lah, kalau ayah dia didik dia betul2 tak de lah gini jadinya…
    Macam mana acuan macam tu lah kuihnya.
    Camna anak Nabila nanti ek.

    0

    0
  34. Chupchup says:

    malu…
    adalah sebahagian dari pakaian manusia..
    tanpanya..
    terpaparlah sedikit demi sedikit keaiban kita

    0

    0
  35. miss mong says:

    uuu..tgn laki tuh kt mna weh..kut ya pn ko nk bepoya jgn la tnjuk sgt sisi tk baik ko tu kt umum.insaf la nabila..

    0

    0
  36. ikan siakap diternak kak cham/olga says:

    bertaubatlah nabila huda oiii!!!!!!….. geli geleman siakap nengok body ko yg dah menggerutu ni…
    kalo putih gebu sedap ckit nengoknye…ni dah mcm org aprika dah siakap tngok…
    bersabarlah wahai amy….doa bnyk2 supaya anak ko ni berubah…
    p/s dah ada anak tu buatlah cara dh ada ank…minta2la dijauhkan dari benda2 tak elok…

    0

    0
  37. izzlin says:

    ish. korang ni. biarlah dia nak pakai apa pun. marah lak dia nanti baca komen-komen korang semua ni. hahaha

    0

    0
  38. nojoe says:

    byk yg mencemburui??? byk yg menyampah ada la…hagak2 la statement tu bang nara oiii…

    0

    0
  39. Nini says:

    “Ya Allah, sesungguhnya masyarakat disekeliling kami sedang berbuat dosa, Kau ampunilah dosa kami Ya Allah”……………(Nabila : Mmg bgs jd diri sendiri tp kita org islam, apa yg kita lakukan, jgn keterlaluan)

    0

    0
  40. Anonymous says:

    heran la pe sbnrnye motif si nabila ni amik pic cam nie x malu ke…..

    0

    0
  41. halimah jongang says:

    So……………..sial yang menggila sgt ppuan ni…tp nanti dia akan ckp..’hello..i ade produk ok’..

    0

    0
  42. nabila gersang says:

    aku rasa pompuan ni kegersangan yang teramat2 kot.. tolooonglaaa sape2 yang baik sikit kawin ngan pompuan ni dan bimbinglah dia ke arah kebaikan..sadis sangat aku tengok..

    0

    0
  43. kentang_busuk says:

    sejuk perut mak yg melahirkan kau Nabila :P

    0

    0
  44. Menyampah says:

    dia ni dh jauh tersasar…aku y tengok gmbr dia hnya mampu mengucap jer….selisih btl…..

    0

    0
  45. noraabas says:

    lelaki dlm gambar no 3 tu bekas suami anne kan..apa2 pon kehidupan dia biarlah dia yg menentukan..org yg komen lebih2 tu biasanya lebih kurang sama je..tengok pon satu dosa gak..ni kan pula mengutuk

    0

    0
  46. mizz says:

    teruk tahap tenuk dahni…*smbil geleng kepala*

    0

    0
  47. Cik Kam says:

    alahai nabila..xleh wat camne dia dh membesar camnih..dia dh tua pon..bia dia decide..tapi nabila nih sngt cool inside out!

    itik2 sembelit semua jgn sentap yer..cik kam memang suka lakonan nabila..so jgn marah cik kam

    0

    0
  48. loli says:

    sk style nabila.cantik.

    0

    0
  49. anis says:

    nabila mmpunyai bakat lakonan yg sgt bagus….wpun perangainye tk bagus…umpama mcari2 sesuatu ….mgkin kekurangan kasih sayang….jgn mghina org ..skurangnye dia tk bpura2 mcm artis lain yg kononnye dh mdpt hidayah….apa pun doakan yg tbaik buat NABILA….amin….

    0

    0
  50. PERJUANG says:

    Nara, why cant your blog post about the positif side of artis. makin hari makin suka sgt post pasal artis2 wearing this type of clothing. tak mo lagi menambahkan dosa2 yg ada baik pada artis tersebut atau kita2 semua. If lawak Boboi dah berubah penuh dgn msg yg sihat apa salahnya nara do changes. blog yg penuh mengajak pada kebaikaan…

    0

    0
  51. tora dtg lagi says:

    Dia veerangan nk jd beyonce….tp jd beyoncit

    0

    0
  52. lady says:

    ada seorg lelaki tu ex hubby anne nasri!

    0

    0
  53. nenetBurberry says:

    sila bawak mengucap….

    0

    0
  54. Anonymous says:

    ROSAK …… xingat tuhan da dorg ni ,,kalau ingt tuhan mesti takut akan azabnya …SEDIH AKU TGK …

    0

    0
  55. Cantik says:

    hahaha comment2 pn bukan nabila tu baca juga..

    0

    0
  56. shashiee says:

    What ever it is…aku mmg suka nabila tak hipokrit…suka dia la nak pakai ape pun…korang yg komen tah hape2 tu jeles kannnnn…aku ske dia coz dia ni tak menyombong cam artis lainn….

    0

    0
  57. kuba. says:

    Nk kesian apa.. They are just bunch of kids having fun. Itu life diorang. Life stiap org berbeza. Biarlah diorang nk buat mende pon. Kalau korang pk life cmtu tak elok, itu pandangan korang. Pandangan diorang len. Stiap org ada cara memasing utk hidup dlm dunia ni. Diorang pn takde nyusahkn korang kan. Biaq p la. Yup.. Agama tu 1 perkara gak, tp 1st of all, wtpe korang yg alim sgt tuh layan blog2 hburan. P la bukak website Jakim ke jais ke. Takyah buang ms konon nk khutbah kt sini. Diorang takde give a shit pn nk layan maki hamun korang kt sini oh yeahhhhh.

    0

    0
    • missa says:

      hello… biaselah.. kami cuma komen ape yang patut… peminat dah pandai menilailah…. n kami pun sakit mata dengan artis camni.. kalau taknak kene komen.. jangan jadi artis..!faham? n kalau kene bala nanti.. semua kene.. n bukan org jenis camni je kene, semua kene tempias sekali.. so.. kewajipan kami untuk menegur… so,what??

      0

      0
      • kuba says:

        Takyah nk so what so what sgtlah. Sakit mata tu mslh ngko. Tak nak sakit mate jgn tgk. Ko tak bleh nk pakse org ikut gaya idup ngko. Lantak ko le nak komen ke nk merapu apa pn. Sume apa yg diorang bt, diorang tanggung. Ko nk tanggung pe? Org cm ko ni semak and penyibuk no 1. Meroyan lelebih lak dia.

        0

        0
        • nanako says:

          Kau ni kuba, klau dah kene Tsunami nnt baru kau tahu langit tinggi ke rendah..kite semua yg kene tanggung bala nnt klau hanya biarkan bende yg xbetul berleluasa…

          0

          0
        • missa says:

          i tak meroyan…. cuma tak perlulah nak backup benda yang dah terang2 teruk n menjengkelkan… tak paksa pun… ok.. i doakan moga diorang berubah.. amin…

          0

          0
  58. Beta says:

    Tuuu..bukan bekas suami anne kerr?

    0

    0
  59. Jezebel says:

    Bnyk kontroversi tapi terpilih juga top 5 sb Bakat konon nya.matang sungguh org msia ye

    0

    0
  60. bukan minat nabila says:

    ada aku kesah? biaq p la dia bogel pon…hohoho

    0

    0
  61. bedah jambu says:

    Ya Allah,,,bertaubat la nabila sebelum terlambat….bapa nabila uncle Amy bimbing la anak mu ke jalan Allah…wafi EX husbn anne pn ada sama,ada baik nya perpisahan antara anne n wafi.

    0

    0
  62. Opah says:

    Nasihat Opah untuk nabila…. basuh kaki sebelum tido ye cuu……

    0

    0
  63. Wafi suka bersosial dgn nabila says:

    Syukur Anne dh divorce ngn c wafi ni… sosial gak ko wafi? x tau la plak, muka mcm bajet baik aje kah3!

    0

    0
  64. aku says:

    Sangat tak faham. Seronok sangat ke pergi tempat ramai orang ni lepas tu tunjuk segala benda. Bila ada musibah mula sebut nama Allah Maha Suci. Lepas tu buat lagi. Walaupun bagi pandangan aku dia ni tak berhak sekali pun sebut nama Allah..tapi aku akan sentiasa doakan orang2 macam ni sempat bertaubat. Gambar2 dalam ni membuatkan aku rasa lebih untung mendapat parents suka control tingkah-laku aku dulu. Astaghfirullahalazim.

    0

    0
  65. tulip putih says:

    sama-sama kite doakan Nabila insaf dan jd insan yg solehah

    0

    0
  66. anon says:

    soooo cheap!!!!!!

    0

    0
  67. Anonymous says:

    abang nara mintalah jangan menuji sesuatu yang tidak sepatutnya. keadaan ini seolah olah menggalakkan mereka berpakaian atau berkelakuan seperti ini. sebagai sedara seislam kita sepatutnya menegur mereka supaya lebih bersopan dalam berpakaian dan berkelakuan. t.kasih.

    0

    0
  68. pakaian melambangkan akhlak seseorang .. so korang tau2 la klau dh rupe nie akhlak campak kt longkang kot

    0

    0
  69. Anonymous says:

    kekadang kalau nak pki seksi ingat MATI..nk wat jahat pun ingat MATI.. sbb semua org islam semua ingat ALLAH tapi lupa MATI.. takutnyaa..

    0

    0
  70. ?????? says:

    simpati dengan abah dia yg terpaksa tanggung dosa dia..mungkin dia x syg abah dia kot..

    0

    0
  71. Cik Peah says:

    Aku tgk pic no 3 belah kanan mcm muka ex husband Anne Ngasrii…….ke aku silap???

    0

    0
  72. aku says:

    pasni mesti dia ckp ‘saya mintak maaf jika ada yang tersinggung dengan gambar2 saya ni…’

    0

    0
  73. eyka says:

    Hello readers , x pyh nk kutuk org sgt la .
    If x berbalik dkt kau dia, ia akan balik dkt family kau .
    Better kau doa je dia berubah , tak perlu kutuk2 sbb bila kau kutuk Allah akn bls or maybe one day korang lebih teruk dari dia .
    Nanti baru kau rasa langit tu tnggi ke rendah .

    0

    0
  74. JHudd says:

    Wah kelaz cover tu Abil, mmg ada style international star lah, memang minat Nabila dlm byk2 actress kat Msia, dia adalah antara yg berbakat besar.

    0

    0
  75. Astagfirullahalazim,xbek kata oghang lagu tu. Dosa no.. kt akhirat nt mulut hangpa klq cacing..lps tu cacing tu pun muntah psai mulut hangpa bau longkang..

    0

    0
  76. KakCham dimakan Olga says:

    Ishh mulut KakCham@Olga nih tak abis2 berbau negative, kalo tak suker tuh jangan tengok tutup computer tutup tv asyik2 mengutuk orang macam dia tuh sempurna

    0

    0
  77. Anonymous says:

    udah serupa pompuan negro kt mmu.. seksi x hingat dunia..

    0

    0
  78. Anonymous says:

    nabila sudah ada kekasih baru ke?

    0

    0
  79. tasya says:

    Bila agaknya nabila nk berubah..kesian, mesti ayhnyer Amy sedih anknyer masih lg mcm ni setelah kawin, ada ank n bercerai…

    0

    0
  80. Anonymous says:

    kesian kt si nabila ni..! Sy malu la jadi perempuan disebabkan dia dan kwn wanita dia… sy juga malu jd melayu islam bila melihat kesemua anak2x melayu islam yg jd mcm gini…semoga kita semua diberikan hidayah dan kembali ke pangkal jalan, insyaAllah.

    0

    0
  81. Anonymous says:

    mm…dh mcm pelacur aku tgk minah-minah ni..!! Depa ni x ada mak bapak, mak sedara, bapak sedara, sepupu sepapat, adik beradik ke yg nk menegur perangai depa?

    0

    0
  82. Anonymous says:

    Al-Fatihah…

    0

    0
  83. nanako says:

    Org2 yang komen kat atas ni klau kite rmai2 doakan untuk nabila cepat berubah jadi baik lg bagus kan? lagi rmai yg berdoa utk die lagi makbul..Semoga nabila mendapat Hidayah utk menjadi Islam yg sempurna..Amin…

    0

    0
  84. Anonymous says:

    salam…
    Nabila, semoga Allah memberi hidayah padamu …Aamiin
    kalau Abil ada masa rajin2 la buka blog atau youtube tentang kematian…
    (*maaf, saya bukan ustazah, bukan nak menyibuk cuma tanggungjawab sesama Muslim)

    0

    0
  85. weird says:

    love abil!love abil!

    0

    0
  86. Anonymous says:

    Pic 3 & 4 ex husband Anne ngasri pun ade skli berparty…wow

    0

    0
  87. tepek says:

    kalaulah aku JOHAN ASARI (lepasan madrasah di Indonesia), mati hidup semula pasangan hidupku yang akan aku pimpin masuk ke syurga nanti dan bakal menjadi IBU kepada anak2 ku seorang perempuan/ betina berperangai dan berakhlak seperti insan ini… wallahualam…..

    0

    0
  88. cik kiah says:

    cuba cuba ler ingat neraka

    0

    0
  89. cik kiah says:

    cuba cuba ler ingatkan neraka dik non

    0

    0
  90. ape2 jer says:

    dedah gambar bersosial, lepas tu minta maaf..lepas buat lagi..
    still the same old story lah kak..k-mon lah..

    0

    0
  91. mira says:

    mmg suami anne ngasri tu! dy mmg kaki club malam . . Coz abg sadare saya keja
    klub mlam sbagai bouncer dye kata selalu si bekas suami anne mabuk and gn pmpuan
    bertukar2 dah kan dia da tunang . . .Kesian tunang dia nsib baik anne ngasri da dpat suami
    yg boleh jaga anak2 dia.

    0

    0
  92. am says:

    sesuai sgt ngan lakonan bohsia minah ni!

    0

    0
  93. i am xoxo says:

    mimik muke, pakaian, pose semua budget model. padahal sesuai jadi tukang susun baju kt isetan je.

    0

    0
  94. me amor says:

    party je memanjang..bila anak besar mengikut marah.. jgn moden sangat bataskan diri sikit… *ingatan sesama manusia*

    0

    0
  95. Anonymous says:

    Islam ke macam ni ? Pakai baju tak cukop kain .

    0

    0
  96. reeza says:

    Nabila u are acting is qualified in drama/film but your life is worst

    0

    0
  97. kau tak suka apa aku kisah says:

    masya’allah, yang mengata lebih buruk dari yang dikata.. ingat anak cucu awak..
    sekarang awak melepas.. belakang hari nanti kena batang hidung sendiri baru tau.. orang lain pulak dok mengata awak.. life is a cycle..

    0

    0
  98. mine^_^ says:

    kiamat suda dekat

    0

    0
  99. mandy says:

    ala..biar la dunia die nak wat pe pun hidup die.. kite duk pom pang pom sini pun ade die kesah ke? ko mana tau die ni masuk surga ke neraka? yg tahu segalanya hanya ‘die’.. yg duk cakap esok mati kena siksa mcmtu mcmni bla bla bla bla..ko dah pernah mati ke n pastu hidup balik? manusia ni seumur hidup hanya sekali akn mati so kite xtau ape akn jd pas mati.. yg duk cite tu mcm la dah pernah mati hahaha.. funny! jgn hanya menilai org dari luaran je sedangkan dlm kopiah sembunyi duit! wht the point is a heart… a whole of life is from ur heart..kalu jahat perasaan hati mu maka jahat lah kamu ok!

    0

    0