Written by AbangNara | November 3rd, 2008

After winning Raja Lawak, Nabil’s fortune changed a lot. With his trademark “Lu Fikirlah Sendiri”, Nabil recently managed to buy Mitsubishi Lancer Evolution 10 with his own money. Congratulations Nabil. I hope you won’t forget where you came from.

Below are some pictures of Nabil, with his car and some beautiful girls:-


PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

41 responses to Nabil Raja Lawak With His New Car

  1. girl says:

    laju giller dia bawak keta kat highway utara selatan…plat no dia NBL41. NBL tu ateh n 41 tu bawah..bile bace ateh bawah…jadilah N4B1L!!

  2. zul4g says:

    mmg best klu aku dpt kete lu nabil tp satria je aku mampu

  3. nana,nadia,farra says:

    weeeeeeeeeeiiiiiiii girl,ko memandai jek.tu bkn no plat kete nabil r..tah kete mamat mane tuh.no plat kete die NBL 1983 r,tu tarikh taun die lahir.huhuhuhu ko clap org daaaaaaaaaaaa.

  4. dorothy says:

    rezeki
    :)

  5. otai says:

    girlfriend ke. bye

  6. piakage says:

    ..x tau nk cakap apa..

  7. qib says:

    nak beritahu, bukan dia beli Mitsubishi Lancer Evolution 10, dia beli Mitsubishi Lancer N/A jer… kat paper interview cakap

  8. insaf says:

    tu le artis. baru ade nama sikit dah tak sedar diri… yg teruk pengikut .dari kecil cuba tengok dari bangku sekolah rendah hingga menengah dari pakaian hingga perangai… yg berjaya sikit yg melingkop dek fesyen dan perangai artis ramai….sampai seluar sekolah pun sempati macam lepat pisang….yg paling tak sedar diri org melayu….mancam aku dan kau org semua. salah satu sebab kenapa pelajar kita gagal terutama org melayu budaya melebihka artis terlalau kuat dari tv hingga rado dan banyak lagi… kalau org melayu tak sedar. melayu akan gah kat tv dan media…padahal org melayu merempat di negeri sendir…cuba tengok melau di bandar besar…. budak melayu macam hampas masyarakat…kaum lain sibuk meniaga dia gila fesyen artis dan rosak diri sendiri… sedarlah wahai bangsa ku…..

  9. eton(bknnamasebenar) says:

    aiyark..
    xphm aku np si insaf ni tbe2 mrh kt cni..

    • hanz says:

      tu la…aku pon x pahamm…adoyai…

    • joran says:

      kebiasaannya org mcm si insaf ni,dia berlagak je alim tp dia pun xlbh xkurang ngan pe yg dia kt kat org..

      • joran says:

        kepada sesiapa yang nak sahut cabaran si insaf n nak pakai evo mcm nabil sila hubungi sy khairuddin 019-9220493.sertai sy sebagai perancang kewangan bersama AMBANK GROUP.pendapatan yg tiada had n faedah2 perbankan yg lain.tq…….

  10. flower says:

    lawa gler kete..

  11. ct says:

    oits girl…
    NBL41 2 no plat kete ckgu aku arr…
    hahahh…

  12. nadeeya says:

    mcm lancer jer bkn evolution 10 pn…

  13. haslinda says:

    HAI NABIL MENAGIS MASA KENA BOOM HAHAHA….NABIL BERJIWA SEDIH JUGAK IYE… BILA NAK ADAKAN BAJU TUUUU….

  14. hanz says:

    nabil nie mmg best..lawak siot…….

  15. Bunga says:

    .: Nabil With His New GurlPren bile lak nk kuar..:.

  16. ara says:

    gelpren die irma hasmie la..

  17. melissa says:

    ala,dh rzki nabil dpt lebih nk wt cmne? yg kte ni usha la klu nk pki kete cmtu@ lebih lg. dia bkn lupa dri,cma mnikmati ape yg dia dpt. usaha sndri lak 2 kn? puas hati skit…

  18. AL says:

    Bil lu mmg care lah …ape2 pun good luck for yr carrier…

  19. joran says:

    jika anda mahu berjaya,hubungi saya segera.peluang kerjaya bersama AmBANK GROUP terbuka luas secara part/full time di mana-mana sahaja……0199220493..khairuddin

  20. aku says:

    aku rasa aku knl la girl dgn nabil tu.. Myra Padme.. try search kt myspace..

  21. sayonara says:

    nabil???xmint ah……

  22. wow, awesome post, I was wondering the same thing. and found your site by google, many userful stuff here, now i have got some idea. bookmarked and also signed up your rss. keep us updated.

  23. Wow, this was a really quality post. In theory I’d like to write like this too – taking time and real effort to make a good article… but what can I say… I procrastinate a lot and never seem to get something done.

  24. It’s hard to find knowledgeable people on this topic, but you sound like you know what you’re talking about! Thanks