Written by AbangNara | March 12th, 2010

nabil irma khalwat

Ish-ish. Tak baik betul suratkhabar yang keluarkan cerita Nabil Raja Lawak dan Irma Hasmie nie berkhalwat kat apartment Irma. Untuk pengetahuan, si Irma nie duduk kat area Mutiara Damansara. Ala, yang dekat-dekat dengan Ikea, Tesco ngan The Curve. Tempat orang-orang kaya tue.

Lepas cerita kantoi berkhalwat nie keluar, ada orang pergi check ngan JAIS sama ada betul ke diorang berdua nie kena tangkap. Orang JAIS pun terkejut macam mana boleh keluar cerita nie sebab tak ada rekod pun Nabil ngan Irma nie kena tangkap khalwat. Kiranya berita palsu la nie.

Nabil pun dah cakap yang dia sekadar tunggu Irma kat luar rumah je sambil tunggu Irma bersiap-siap nak keluar dating. Paling romantik bila Nabil pass kan makanan yang si Irma nie pesan. Tue pun tak masuk rumah jugak tau. Semuanya kat depan pintu rumah jer. Tak ada nak duduk berdua-duaan kat dalam.

Bak kata Nabil, dia masih tahu batas-batas agama. Kami rasa mesti ada yang tak puas hati dengan kepopularitian Nabil itu yang sampai terkeluar cerita camnie. Sabar jerlah Nabil  ye. Tak habis-habis ditimpa dengan nasib malang si Nabil nie. Kesian la pulak.

44 responses to Nabil Masih Tahu Batas-Batas Agama

  1. HEMOHEMO says:

    pe2 jer pak cik nie..lu pikir la sendiri..

    0
    0
  2. fifie says:

    kawin cpt2..abis cite..xde sape nk kcau dah.hihi

    0
    0
  3. huhuhu…hope cite tu fitnah semata2…
    kahwin je lah nabil oooi…
    duit kan da byk…
    bukan senang nak dpt awek secun dan se educated irma tu…

    0
    0
  4. BumbleBee says:

    ishh…apelaa surat khabar ni. ade ke cter yg tak betul dikeluarkan…saman je nabil… mintak 3 juta. duit menang saman tu…pi bayo kt penerbit filem lu pikir laa sndiri…sejuta lg wat blanjer kawen… ha ha…

    0
    0
  5. jue says:

    hidup nabil
    *tiba2 hehehe…

    0
    0
  6. [email protected] says:

    erm….kawin lagi senang nak tutup mulut orang. watpe la org nk cbuk hal2 kecik mcm ni…kesian nabil, lepas satu, satu

    0
    0
  7. nurcahaya says:

    ha btol3x bumbleBee….geliga jugak idea ko tuh….

    0
    0
  8. nurcahaya says:

    lagi satu nak tanya kat semua orang cemana nak upload gambar kat kotak tu ekh….anybody blh tlg explainkan tak?

    0
    0
    • fifie says:

      g kat gravatar dot com
      pastu uplod jek gmbo..nt die mntak emel,masukkn emel yg kte gune kat bn ni..ok

      0
      0
  9. x-po says:

    nabil jgn khwin lg, nnt tak femes dh, jd cam mawi..hikhik

    0
    0
    • Clipkertas says:

      eh… suke ati die la nak kawen cepat ke lmbat,,,,

      die tak same cam mawi ler.. mawi tu poyo..
      sbb die jd cam nie skrg,, bab tak ikhlas jd artis,,
      smue tu lakonan belaka kat atas dunia nie..
      jauh api dr panggang ayam ooooiii…

      die kawen pun tetap femes.. bab die berkerja jd artis nie ikhlas,,, tak muke2..
      huhu

      0
      0
      • fifie says:

        hai clip..lame x masuk cni..
        hihi amboi2 berkhutbah nmpak…haha
        nway, clip n anak2 sehat?

        0
        0
  10. dila says:

    2 la org kte ni,bende kcik2 tp nk kasi tau satu dunia..wat xtau je nabil..jaji kau xwat dahla

    0
    0
  11. princessbutterfly says:

    kahwin jelah nabil kan.. soal populariti x pntg yg pntg dapat elak dari fitnah n maksiat… lagipun nabil ngan irma kan dah lama couple…. nikah gantung dulu pun xpe sanding kemudian…. nikah tu kan wajib…

    0
    0
  12. cintaqaseh says:

    kawen cepat-cepat yer..supaya boleh tingkatkan prestasi dan kurangkan kontrovesi…ceehhhwaaahhh

    0
    0
  13. F I T says:

    bila dah berjaya mesti ada yang jeles punya.. itu memang lumrah manusia..yg jadi mangsa nabil dengan irma..kesian irma.. adoiii

    0
    0
  14. tutupmulut says:

    jadi artis ni memang kena berhati2. bukan bolah sesuka hati je! ingat nabil..walaupun tak masuk rumah…lama lama nanti masuk juga! huhu

    0
    0
  15. Piston Pecah says:

    apa yang mereka dapat dengan memfitnah orang lain…?

    0
    0
  16. Yanie says:

    Kahwin jela nabil..org xfitnh..

    0
    0
  17. JAKE says:

    NABIL I LOVE YOU

    0
    0
  18. winter_gurl says:

    kasihan nabil ….kena saman …..

    0
    0
  19. aizuddin says:

    kesian bang bil..dah la kena saman..camne nak kawin nt

    0
    0
  20. alisya says:

    korang perasan x sejak nabil couple ngan irma nie mcm2 musibah dia kena… mula2 dlu jatuh moto… sampai kes saman menyaman… ape pendapat korang ke perasaan aku je…

    0
    0
  21. memomee says:

    gosip kt surat khabar tu jarg btul. mklumlh diorg nk kena ada topik sblm due.so, jgn baca n jgn beli s.kbr utk bab gosip hiburan. bazir je. bc BN lg baik. x buang duit.hii

    0
    0
    • chickyhot@ says:

      ha…btul tu memomee….paper hiburan skang nie banyak antar cite yang kdg2 merepek,dari mulut ke mulut jek..taktik smua nak jatuhkan artis yang baru je nak naik…tak paham…hmmm

      0
      0
  22. jane says:

    waaaaarrrggghhhhh menguap kawe…. pasal citer ni bowinggggg….waaaaaarrrggghhhh…..

    0
    0
  23. Maam says:

    Sedeh sebab orang Melayu tak boleh tengok bangsa sendiri senang. Mesti cari jalan nak jatuh kan orang.

    0
    0
  24. nana.. says:

    poyo jerk manusia..ko jgn tabur fitnah g..cukup2 la fitnah yg ade..

    0
    0
  25. Miss Mirror says:

    Mudah2an Nabil tak begitu….Semoga Allah menetapkan iman mereka berdua dan berakhir di jinjang pelamin. Amin.

    0
    0
  26. Definitely believe that which you said. Your favorite justification seemed to be on the net the simplest thing to be aware of. I say to you, I certainly get annoyed while people think about worries that they plainly don’t know about. You managed to hit the nail upon the top and defined out the whole thing without having side effect , people could take a signal. Will likely be back to get more. Thanks

    0
    0
  27. Great goods from you, man. I have understand your stuff previous to and you are just too great. I really like what you’ve acquired here, really like what you are saying and the way in which you say it. You make it enjoyable and you still care for to keep it smart. I can not wait to read much more from you. This is really a terrific website.

    0
    0
  28. This is very interesting, You’re a very skilled blogger. I have joined your rss feed and look forward to seeking more of your fantastic post. Also, I have shared your web site in my social networks!

    0
    0
  29. When I originally commented I clicked the -Notify me when new comments are added- checkbox and now each time a comment is added I get four emails with the same comment. Is there any way you can remove me from that service? Thanks!

    0
    0
  30. Joel Chappa says:

    Perhaps you have had considered establishing an e-book or invitee authoring with other sites? I possess a blog in line with the same subjects you explore and want to have everyone share many stories/information. Actually, i know my crowd would value your hard work. If that you’re even remotely involved, feel absolve to send me a contact.

    0
    0