Written by AbangNara | September 26th, 2016

Tahun ini adalah tahun ketiga MDEC menjalankan acara jualan online terbesr di Malaysia iaitu #MYCYBERSALES2016 yang bermula dari 26-30 September 2016. Plebagai diskaun sehingga 90% untuk macam-macam jenis produk ditawarkan bersempena #MYCYBERSALE2016.

mycybersale nile

Nile.com.my, portal membeli-belah online yang dipercayai di Malaysia, akan turut sama menyertai #MYCYBERSALE2016 dengan menawarkan penghantaran percuma menggunakan Pos Laju di Semenanjung Malaysia untuk pembelian minimum sebanyak RM48 untuk tarikh 26.09.2016 sehingga 30.09.2016

Sepanjang tempoh ini, pelbagai produk akan diberikan diskaun sehingga 90% pada masa-masa tertentu. Setiap produk yang dijual dengan diskaun tersebut pada tarikh dan masa yang ditetapkan dengan kuantiti yang terhad. Siapa yang bayar dulu, dia yang dapat. Untuk keadilan, satu pelanggan hanya boleh membeli satu produk sahaja. Jom kita tengok apa produk-produk awesome yang boleh disambar sepanjang #MYCYBERSALE2016.

MycyberSale 2016 bermula pada 26/09/2016 – 11.00am

mycybersale nile

mycybersale nile

MycyberSale 2016 bermula pada 27/09/2016 – 11.00am

mycybersale nile

mycybersale nile

MycyberSale 2016 bermula pada 28/09/2016 – 11.00am

mycybersale nile

mycybersale nile

MycyberSale 2016 bermula pada 29/09/2016 – 11.00am

mycybersale nile

MycyberSale 2016 bermula pada 30/09/2016 – 11.00am

mycybersale nile

mycybersale nile

mycybersale nile

Banyak lagi produk-produk yang dijual pada harga super duper murah di Nile sepanjang #MYCYBERSALE2016 ini. Kalau nak tahu lebih lanjut, boleh tengok eksemua produk di http://www.nile.com.my/page.php?cd=116. Nasihat Abang Nara, tandakan kalendar anda dan bersiap sedia pada tarikh terebut. Diingatkan sekali lagi bahawa setiap produk mempunyai kuantiti yang terhada. Siapa yang bayar dulu, dia yang yang dapat. Siapa cepat, dia dapat. Selamat membeli-belah.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

3 responses to #MYCYBERSALE2016 di Nile.com.my

  1. Anynomous says:

    Tengok gambr lawa sangat n mcm xngam dgn harga..tp cuba brg 2 dah smp..indah kabar dr rupa kot..

    0

    0
    • apa-apa aje says:

      setakat ni dah 3 kali beli kat nile.com.my ni..alhamdulillah barang2 semua berkualiti..n mmg puas hati..

      0

      0
  2. Min says:

    My Cyber Sales is a good time to buy, can save a lot of money. Thx for sharing

    0

    0