Written by AbangNara | September 29th, 2014

MyCyberSale yang bermula pada 29 September sehingga 1 Oktober adalah kempen ‘Malaysian Online Shopping’ yang dianjurkan oleh kerajaan dan dikepalai oleh MDeC (Multimedia Development Corporation). Ia adalah berita terbaik untuk para pembeli online di mana mereka boleh mendapatkan tawaran yang terbaik sehingga 90% untuk kebanyakan produk yang terlibat dalam MyCyberSale ini.

Bersempena dengan MyCyberSale 2014, nile.com.my Malaysia Trusted Online Shopping akan menyertai event siber pertama ini dengan memberikan para pelanggan diskaun hebat dan juga penghantaran percuma. Di bawah adalah sebahagian produk yang ditawarkan pada harga SERENDAH RM9.90. Anda perlu ingat yang promosi ini hanya selama 3 hari bermula 29 September sehingga 1 Oktober 2014. Jadi kenalah dapatkan produk-produk di bawah ini selagi stok masih ada dalam tempoh 3 hari ini.

mycybersale nilemycybersale nilemycybersale nilemycybersale nilemycybersale nilemycybersale nilemycybersale nilemycybersale nilemycybersale nile

Apa lagi?

mycybersale nile

Semasa 3 hari event MyCyberSale ini, nile.com.my akan memberikan PENGHANTARAN PERCUMA sekiranya anda membuat pembelian lebih daripada RM48.

Beli sekarang untuk menikmati diskaun sehingga 90% dan penghantaran percuma @ www.nile.com.my.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

13 responses to #MYCyberSale 2014 Bersama Nile

  1. Tanyalah Beautifulnara says:

    Salam ceria semua melayu wawasan 2020..

    Sambil mengumpat dan memfitnah saya jemput semua melayu
    zuhud berkongsi ilmu dan buah fikiran..

    Seperti yang kita melayu semua ketahui, melayu umno, melayu pas, melayu pkr, melayu dap mahupon melayu mca dan mic adalah melayu islam dalam IC.

    Soalan saya, apa hukum sebagai masyarakat yang duduk dalam kejiranan 1 malaysia jika tak menegur sapa dengan kejiranan di kawasan rumah kita. Dengan erti kata lain ‘Sombong’. Bincangkan!

    0

    0
    • leighton meester says:

      oooo….kalau beli lebih drpd RM48 baru boleh penghantaran percuma…..nasib baik aku baca sampai abis entry ni.

      0

      0
  2. What i don’t understood is in reality how you are no longer really a lot more
    smartly-liked than you might be now. You are very intelligent.
    You realize thus considerably when it comes to this
    topic, produced me in my view consider it from numerous
    various angles. Its like men and women don’t seem to be fascinated unless it’s something to accomplish
    with Lady gaga! Your personal stuffs great. At all times handle it up!

    0

    0
  3. cLn says:

    Sape penah beli barang² kat Nile ni..?? Ok x brg² dia…? Servis??

    0

    0
  4. Jemah says:

    Baju dress pink tu sama macam poplook pernah jual la.
    Tapi poplook batai harga mahal gila. Tak silap RM90++
    Sib baik aku tak beli poplook.

    0

    0
  5. melati says:

    Aper nk berkira sgt pasal pakaian??? kalau nk yg murah2 pegi lah Downtown..semua murah2 ..pastu lepas cuci kaer pun luntur…hehe

    0

    0
  6. cik omey says:

    Masalah nya barang yang open tue takde pon. tipu jek..

    0

    0
  7. CahayaDiana says:

    Hari ni lah habisnyer sale tu yer.. baru baca entry ni hari ni..

    0

    0
  8. norzatul says:

    Memang sume tgh sale skang nie kan… segala yg jual online mmg tgh murah skang.. sempena MyCyber Sale.. mmg rambang mate la.. hehehe… ^_^

    0

    0
  9. Bestnya says:

    Petrol naik 20sen esok yahoo.. Terimakasih BN

    0

    0