Written by AbangNara | July 7th, 2009

snack lurve

[note]Sila skroll ke bawah untuk membaca artikel terbaru kami. Buat sementara waktu artikel ini akan berada di tempat teratas agar anda semua leh join pertandingan My Lurve Affair With XXX untuk memenangi MacBook [/note]

Harini kami ade gossip paling hangat. Sebenarnye BeautifulNara sendiri ade menjalin ‘affair’. Siapakah pasangan ‘affair’ yang diperkatakan itu?

Kami akui yang kami gila blogging. Kalau bahasa omputihnya, LURVE AFFAIR With BLOGGING lah kiranya. BeautifulNara nie adalah salah satu daripada blog kami. Dan BeautifulNara sememangnya blog feveret kami sebab pembaca-bacanya yang best (anda semualah tue).

Hari ini kami nak bongkar satu rahsia. Rahsia tentang macam mana kami boleh bertenaga mencari sumber-sumber gosip terkini, stay up bersengkang mata sampai malam untuk update blog dan rahsia mendapat idea gossip mantap .

Setiap malam sebelum kami mula memblog, kami akan beli 3 hingga 4 pek LURVE macam dalam gambar di atas. LURVE nie ada perisa Hot ‘N’ Spicy, Seaweed Nori dan French Onion. Kalau sebut jajan(snack), mesti imej tak berkhasiat kan? NO NO NO (gaya Fafau) , LURVE Multigrain Chips sangat berkhasiat kerana ada pelbagai bijirin. So, makan Lurve = healthier snacking + gossip hebat !

snack lurve

Antara khasiat LURVE nie ialah sebagai pembekal tenaga untuk kitorang terus memblog. Secara logiknya lepas balik kerja memang tak larat dah nak tulis blog, nasib baik bila makan LURVE nie tetiba tenaga mental dan fizikal kami terus recharge. Memang hebat dan mantap!!!

Kami nak ajak anda semua sebagai pembaca blog BeautifulNara ikut jejak langkah kitorang melayan blog ini sambil makan LURVE. Mesti anda akan lebih bersemangat, bertenaga dan bertambah idea untuk mengomen. Hidup pun tambah sihat.

Korang sumer ade ‘affair’ tak? Kalau ade memang dasyat. Bolehlah turut serta dalam pertandingan snack LURVE, “What’s Your LURVE Affair? Mudah saja, anda cuma perlu:

1. Karang satu blog bertajuk ‘My LURVE Affair with XXX’ dalam blog anda. Lagilah kalau anda boleh kaitkan LURVE Affair anda dengan LURVE Multigrain Chips, lagi bagos!

2. Sesudah anda publish post anda, email kepada [email protected] dengan butir-butir berikut – nama penuh, nombor IC dan permalink blog post anda.

3. Jangan lupa baca Terms & Condition dan kepada mereka yang nak menyertai jangan lupa tuliskan sekali dalam email tue yang anda bersetuju 100% dengan T&C pertandingan ini. Penting tue, sila jangan lupa tau.

Cepat-cepat jangan lambat-lambat! Pertandingan bermula 23 Jun 09 sampai 12 Julai 09. Macam-macam hadiah bakal anda menangi. Hadiah utama, MacBook Pro 13-inci 2.26GHz tue beb. Lagipun 3 pemenang terpilih dapat masuk TV! Personal airtime selama 4 minit dalam 8TV Quickie bersama Belinda Chee dan Henry Golding. Glamour u~~. Silap-silap BeautifulNara kene tulis gossip pasal korang plak.

Kalau nak tau lebih lanjut, boleh pergi ke blog pertandingan LURVE nie. Ada info lebih lanjut tentang pertandingan yang sedang berlangsung. Ape kata anda semua pon turut serta bertanding. Mungkin anda semua boleh bercerita tentang LURVE Affair anda dengan BeautifulNara kat sana.

Jadi, ”What’s Your LURVE Affair?” Jom join pertandingan nie ramai-ramai!!!

snack lurve

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

92 responses to My LURVE Affair With Blogging – Featuring Snack Lurve

  1. Penari Poco2 says:

    yeah…aku first!!!

  2. cik kiah says:

    eh bang naraaaaaaa? auwwww. selama ni i ingt kak nara you know. hahahaha

    • Penari Poco2 says:

      tangkap lentok lar plak abg nara tue…kes makan LURVE twisties…hehehe…

      p/s : kak nara, boleh x bgtau kitorang stkat nie sape pengkomen paling byk bg komen…??? nak tau lar jgk…

  3. azeL says:

    one of them je tu. diorg ramai. baru aku tau poco2 ni cute rupany. dh bjy upload pic gitu..aku je lg yg blm

  4. azeL says:

    one of them je tu. diorg ramai. baru aku tau poco2 ni cute rupany. dh bjy upload pic gitu..aku je lg yg blm..

  5. azeL says:

    korg perasan tak, time weeknd je bNara ni jrg diupdate.. apsal ek. ms ?mr admin g bcuti ngan family ke or update kat tpt keje je???confuse ni

  6. trAnsFormeRs says:

    boring2 mlm ni trbuka plak selera ngok lurve ni..
    jap lg leh ar gi cari kang nk ngok final bola bra vs usa…hmm pe2 pun harap afrika mng biar pdn muka sepanyol… geram tul aku.. ngan usa pun blh kalah….

  7. catalina says:

    aku peminat setia lurve ni paling best ‘ Hot n Spice ‘ lah … abg ipar aku keja dgn company kraff … selalu bw balik kopok ni … free je x pyh beli … hehehe …….

  8. zara says:

    yet u only blog once every two days..
    update laaa everyday.

    • DelimaSaraa says:

      nara dan jawatankuasanya tak blh update selalu, nanti page tak meletoppp….dia nak kasi gbr2 terkini dan SENSASI….

      • DelimaSaraa says:

        saraa tetap menyokong nara ekk…hehehe..meh ar saraa buat slogan utk nara plak…

        n- no comment…
        a-auwwwww bernas
        r-rileks
        a-apa2 jerrr

  9. Zaza Muhammad says:

    I hate Sunday but today is Monday…… so tired, so sleepy huhuhu…. Kite start dah aerobik nih… mana leh mkn sesgt mknn tu, ralit2 ooo sedap tuh….lelama x prasan dah berbungkus2 mkn hehehe…
    p/s: Aku tetap peminat setia kopok keping ikan Teganu kiteee

    • DelimaSaraa says:

      aku pulak tetap peminat setia BUDU cap TEREH….uik, tu lah zat sejati membawa aku ke unibersiti….uh yehhhh

  10. huh says:

    berkhasiat? tolonglah jangan buat lawak cecupak wahai BN….

  11. DelimaSaraa says:

    hari ni hari aku BENGANG dn Tak dok MOOD…..GUD MORNING GUYS….

  12. Zaza Muhammad says:

    ehhh Kua blk post ni heheheh

    • Akak Leen says:

      aku x sedar pun…
      eh, nara ni….mcm tau2 jer aku ngidam jajan…
      tp aku x berani la nk telan jajan kt sini…

      • Zaza Muhammad says:

        ko jgn…lecturer aku pun warning gak ari tu… jgn le try test..tu kat london je. tp kan lecturer aku heran bile dia tgk ade satu jenis mknn tu, x sure aa junk ke tak, kat london (Jakim versi London aaa) haramkan, tp kat mesia ni elok je ade jual kat kedai2..

        • Akak Leen says:

          masuk msia jajan tu dh convert la…kakaka…
          alaaa…kt msia jual mcm2, atas diri kita sendiri la nk cari yg halal ke haram…

  13. DelimaSaraa says:

    saraa bila tgk pic di atas tetiba mata berpinar lor…memikirkan KAK nara atau ABANG nara yg sebenarnya adalah admin???

    • hahha.tue salah sorang daripada kami.hehe

      • DelimaSaraa says:

        ekekeke..gelok sambil garu pingang……

        kawan2, kita dh takleh panggik “KAK NARA” yerk, kena tukor kepada APA ek????ntohlar..

        • Penari Poco2 says:

          alaaa ko nie saraa…
          kan kak nara kata tue salah sorang drpd diorang…
          kalo laki2 kite panggil lar abg nara…
          pompuan plak kak nara lar…
          ko nie, jantina pun xbole bezakan sgt ker…

        • Akak Leen says:

          a’aaa…kan dlm tulisan nara, mereka menggunakan kata ganti diri ‘kami’ yg menunjukkan ‘ramai’ atau lebih dr 1.. so, x kisah la laki ke pompuan….tp tau la akak skrg nape nara suka sgt tepek gmbr artis pompuan seksi… kekekekeke…..jgn mare….

  14. trAnsFormeRs says:

    len x kite panggil dua2 skali kak dan abg nara….
    hmmm baru ar adil……….

  15. Zaza Muhammad says:

    TIIIIIIIIIIDAAAAAAAAAAAAAAAAAKKKKKKKKKKKKKKK!!!!!!! Aku terima surat lawyer !!!! Bulan 9 ni naik courttttttttttttttttttttttttttttttttttt !!!!!! Tidak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!…… apa daaaaa balance hutang aku tu sribu lebey je lai, next month setel aaaa…isk isk isk isk…kokye nk dakwa pun, dakwa aaa yg hutang juta2 tuh… huhuhu…

    • Penari Poco2 says:

      za…aper kene ko nie terjerit2…tekejut aku…
      kalo ikut aku nak relax jap ahad nie, xnak layan blog kak nara nie…
      aku tetibe tkejut ko tepekik2 cam siamang mengaum plak…
      ape kene ko nie za…???

  16. kira-kira says:

    persoalan yg brmain d kotak fikiran skang….
    sape laki lam gambo snack lurves 2??
    adakah die nara???

  17. tatatititutu says:

    nazu3……………………………..hish3

  18. ninikebayan says:

    herm…beautifulnara mmg the besh!!!besh giler~tapi yang aper sal keropok tu rasa nyer ia tak pernah makan ler…saya suka kopok roller coster hehe…sedap hingga menjilat kaki…..herm,tapi kan bang admin tu kalau makan kopok pon jgn la sampai bersepah atas keypad susah la nak bersihkan nanti..kalau tak pon pasti ada satu platon angkatan tentera semut datang tolong membersihkan…hehehe

    • DelimaSaraa says:

      nenek dh marah..ha ha tak tahu…nenek dh marah..nenek abang nara tu jd cam gitu sebab terlebih tgk gambar mulan jembalang…tu yg terus lentok tuuu…….bangun abang nara…..

  19. aries_april says:

    morning friend….
    aries x prnh mkn pn jajan ni…
    actually, aries mmg x mnt nk mkn jajan…
    :-(
    xthu nk kmen.
    cthu rsa pa….

    • DelimaSaraa says:

      morning…aku pun tak minat makan jajan…lambat kenyang..aku minat telan nasik…24 jam aku mkn nasik…jap lg ingat nak bfst nasik, ngan ayam goreng berempah n pajeri nenas n lala masak tomato..bestnyer…..laporrrrrrr

  20. aries_april says:

    sama la kita sara…
    nsi is no 1…
    xda nsi…
    mbik lutut ni…
    kjap ja nk jtuh…
    1 bdn x da energy.

  21. aries_april says:

    bnyk bdn x bsar x per…
    yg bsar tu laki nk lri…
    sara dh tngok kat oh bulan bini zefrul?
    cun giler…
    :-)

  22. aries_april says:

    yg rnggin ya eclipse la…
    ngan spek bsar nya…
    tdung bnga pink…
    cun giler…

  23. aries_april says:

    kak nara, leh x ltak statement ni kat tmpt lain…
    aries bkn apa, smua orng komen kat sni ja…
    coz dia pling ats…
    cter kat bwah, cma kta orng ja…
    aries pn conpius la…
    dia orng ni xfhm ker kak nara kta, sja nk ltak citer ni kat ats…
    nnt leh kta orng msuk contest ni…
    dia orng yg bru nk mngomen smua msuk sni…
    ztngk yg bwah…
    krng kta kak nara x update blog ni lak…
    cian kak nara…
    lgi pn, aries bring ar tngok kwan kak nara ni…
    klau hndsm xpa gak…
    bkn nk kutuk, atleast tlak la yg sdp mta mmndang…
    jang mra ya? aries lawak ja….

    please ya kak nara.

    • DelimaSaraa says:

      tak per..tak ensem..tp cute…..

    • Akak Leen says:

      kakaka…lawak la AA nih…kesian kt model nara kt atas.. dia x duk angle yg sebetulnya tu…klu duk betul2 nti nmpak la kehensemannya tu…kuikuikui…
      ok per tu, nmpak cam muka bdk baik…hahaha

      • LANUNcetakrompak says:

        korang x perasan lagi ker? nampak tak abang hensem tu tengah tido dengan gaya tak senonoh.. jadi sebenanye kak nara tu saje candid mamat nih… sian mamat tu… nazu3

  24. aries_april says:

    cute per nyer sara….
    x syok tngok la…
    lain la ltak pic si laki jolie…

  25. glory...glory man utd says:

    salam………..
    hai semua…..
    ape nak komen nie ek???
    tumpang lalu jelah…………

  26. aries_april says:

    lalu tu…
    tnggl la bt rmbtan kat sni…
    x pn bh lngsat…
    @ pn apple…
    pas tu, trus kn prjlnan anda.

    • glory...glory man utd says:

      emmm,sat ek nak p ambik………
      huhuhuhuhuhu……….
      kalau boleh lama dah bubuh sume benda tue kat dlm nie.lapar la pulak………

  27. aries_april says:

    capture jer pic tu…
    then, sent kat kak nara…
    sruh dia ltak kat sni…
    sma2x la kta kndsi pas tu…

  28. admin says:

    lepas hari nie nanti artikel ni jatuh ke bawah.sabar yer

  29. nyuguu? says:

    lol..aku igtkan gosip jer yg beautifulnara nih nazu yg buat..skali terpampang dh muker dier…..

  30. bubble says:

    abang nara, nak lurve jugak… huhu

  31. ewiezz says:

    testing testing testing…..

  32. kak gee says:

    aikk,cam kenal jer muka nih
    annyong,seonbae nim ! :-PPP
    ??? ???!!! ??????

  33. pecot says:

    weh matekkk!!! ko ke dlm pic tu?? ehehehehe terhibur aku ngan webblog ko ni…bagus2

  34. Han Braseth says:

    I’m still learning from you, while I’m trying to achieve my goals. I absolutely love reading everything that is posted on your website.Keep the stories coming. I liked it!

  35. Wiz has an extremely impressive affinity for melody. That is the one trait that is the key to many of his successes on this album.

  36. I’m really enjoying the theme/design of your blog. Do you ever run into any web browser compatibility problems? A handful of my blog visitors have complained about my website not working correctly in Explorer but looks great in Safari. Do you have any recommendations to help fix this problem?