Written by AbangNara | December 3rd, 2014

Sama-samalah kita mendoakan kesihatan seniman Datuk Mustapha Maarof yang kini berada di dalam kritikal. Beliau kini sedang menjalani rawatan di Hospital Angkatan Tentera Tuanku Mizan, Wangsa Maju. Untuk makluman, beliau Institut telah dimasukkan Perubatan Respiratori, Hospital Kuala Lumpur (HKL)  pada 25 November lalu selepas mengalami kesukaran bernafas akibat komplikasi masalah paru-paru.

mustapha maarof

Datuk Mustapha Maarof kemudiannya dipindahkan ke tempat rawatan sekarang pada Selasa lalu. Menurut produser filem Pansha Nalliah, Datuk Mustapha Maarof kini bergantung sepenuhnya kepada alat bantuan pernafasan. Sama-samalah kita berdoa agar beliau dipanjangkan umur dan diberi kesihatan semula. Sumber Mstar Online.

P.S: Gadis cantik ditoreh muka, si tunang tetap akan kahwini seperti dijanjikan

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

12 responses to Mustapha Maarof Berada Di Dalam Kritikal

  1. linda says:

    Semoga Datuk Mustafa Maarof cepat sembuh.Aminnnnnnn.

    0

    0
    • Anonymous says:

      tua2 pun uncle masih kemas. buka macam noks gebuzzzz tu. muka macam gadis rempah kt batu caves je…

      0

      0
  2. Anonymous says:

    harap2 cepat sembuh…dia ni masa bujang ensem…

    0

    0
    • Anon Tak Bernama says:

      lagi lagi filem Bawang Putih Bawang Merah. hensem.

      0

      0
      • Anonymous says:

        masa kecik kecik tengok filem Bawang Putih Bawang Merah putera raja Mustapha Maarof begitu handsome sekali. Terpesona dibuatnya melihat ketampanannya dan suaranya yang lunak.Dalam Raden Mas jugak sungguh handsome Datuk Mustapha bila berpakaian baju Melayu bersamping dan bertanjak. Hero dulu punyer handsome hero sekarang belum ada penggantinya.

        0

        0
  3. Anonymous says:

    Innalillahiwainnalillahirajiun. sama2 kita berdoa yg terbaik buat beliau.

    0

    0
  4. Shhh says:

    abang nara update lah pasal pelakon Wan Raja kawin dgn kakak emma maembong..yaya maembong..pelakon gak tu..ari tu baru jer baca pasal chef riz nak kawin dgn kakak emma sorg lagi..pasni nak dgr bila zizan nak masuk minang emma plak..popular jugak adik beradik emma maembong ni..update lah cpt

    0

    0
  5. The essential is that unlike past treatments, the tinnitus is not being masked and not being hidden. Some of these can be a contributing factor in the onset of tinnitus symptoms.
    Homeopathic tinnitus therapy with a 100% effectiveness.

    0

    0
  6. weight loss says:

    Thanks for one’s marvelous posting! I genuinely enjoyed reading
    it, you could be a great author.I will be sure to bookmark your blog and
    will often come back down the road. I want to encourage yourself to continue your great writing,
    have a nice weekend!

    0

    0
  7. Anonymous says:

    Dato mustapha maarof seorang seniman yg tutur bicaranya lemah dn lembut.seniman yg di senangi.suka lihat lakonannya pada era zaman2 p ramlee.bila berlakon ssh nk melihat dia bwk watak2 yg yg ganas walaupun d kala usia muda.sesuai ng wajah dn penampilan.itulah lagenda filem..sukar d cari ganti

    0

    0
  8. jadore says:

    cinta dan kasih sayang Dato’ Mustapha Maarof terhadap arwah isteri Rosyatimah kekal sehingga ke saat ini…. Seniman yg tidak punya kontroversi….Tahniah Dato’…. semoga cepat sembuh dan diberi kesihatan yg baik2 dan dipermudahkan segala urusan…. Amin

    0

    0