Written by Bella | December 21st, 2016

Ya masih lagi mengenai hubungan Neelofa dan Fattah Amin yang khabarnya sudah berakhir kerana orang ketiga.

Menerusi portal mStar Online semalam Neelofa enggan memberikan sebarang  butiran lanjut mengenai keretakkan hubungannya dengan Fattah tetapi menerusi Rap di Harian Metro Neelofa menjelaskan Fattah sebenarnya terkantoi.

Walaubagaimanapun, Neelofa mengakui disebalik apa yang berlaku pasti ia mempunyai hikmahnya sendiri.

Apa saya boleh katakan, cara saya mengetahui hal itu adalah tak bagus. Pendek kata kantoi, tetapi saya tak nak berkongsi keadaan itu.

Mujur saya jenis yang cepat ‘move on’ dan tidak sesekali berasa kecewa. Saya beranggapan ada hikmah di sebalik semua itu.

Tambah Neelofa, hanya Fattah yang mempunyai segala jawapan kepada persoalan orang ramai tentang apa yang berlaku antara mereka berdua.

Sumber Berita : Harian Metro

95 responses to Mujur Saya Jenis Cepat “Move on” – Neelofa

  1. Leha says:

    Gay ke die??

    16

    0
    • mak jemah tepi tingkap says:

      kantoi cmne? patah mngigau nyebut name org lain ke. to all ladies, makjemah ingatkan sayanf2 sume be a woman tht man needs, bkn be a woman that needs a man to validate existence. mwahhhh ciked

      49

      0
      • Mat Ronggeng says:

        Alhamdulliah… Mujur ada Pamoga. Sejuk hati abang Mat Ronggeng, neelofa dah move on. Meh sini… Abang Mat Ronggeng sentiasa menanti Lofa… Kalau tudung Lofa ada sale… Abg lah orang yg pertama akan berebut berebut macam orang Sakai yg berhimpit himpit beli tudung Fareeda. Percaya la pakai tudung Lofa 10 kali lebih baik dari pakai tudung saji.

        13

        0
        • Pekerja Gomen says:

          Fattah,

          Kantoi ek… kejar artis baru ke…
          Ko ni pun…. dah pakai drebar org tu ke hulu ke hilir…
          Pastu gi buat skandal..
          Ko hengat bercinta ngan retis baru leh dpt yg kaya mcm Lopa?
          Ekekekekekekeke…. kempis balik le poket ko..

          Baguslah… Lopa masih ingat abg?
          Dari zaman Hans Isaac abg tunggu…
          Janji abg tak tinggal Lopa…
          Takde skandal2..
          Tak pakai drebar Lopa..

          24

          2
        • Mama says:

          Mmg la cepat move on. Ko ni bercinta ke x sebnrnya last kt MeleTOP ckp single then semalam meratap sedih press conference pelbagai ckp kecewa gitu gini. Duk diam2 dah la sampai masa kalu ada jodoh umumkn nk bertunang nk kawin xde siapa yg myampah …tkde la canang cerita kau je mmanjang. Mmg attention seeker. Org pun naik myampah.

          99

          0
        • mak ta says:

          desperate nk naik rating dan femes sampai camni sekali. malu lah wei. murahan sgt daaaa.

          1-2-3 pungkoq hang lah.

          23

          0
        • Fakta says:

          Pasangan yang benar-benar bahagia dalam perhubungan tidak berminat untuk menunjuk atau membuktikan mereka bahagia pada orang lain. Pada mereka perasaan bahagia itu bersifat peribadi. Jadi tak perlu membuang masa untuk menunjukkannya kepada orang lain. Yang menunjuk-nunjuk tu sebenarnya mahukan publisiti. Atau ada niat lain…pikir-pikirkan.

          38

          0
      • aku says:

        DENGAN INI..ANGAN2 PARA KIPAS SUSAH MATI SURI HATI MR PILOT…UNTUK MENONTON KESINAMBUNGAN CERITA DALAM SURI HATI MR PILOT RAYA..AKAN BERKUBUR BEGITU SAJA… KAHKAHKAHKAHKAH…..BERTABAH LA PARA KIPAS SUSAH MATI SEKALIAN..KAHKAHKAHKAH (SAMBUNG GELAK LAGI)

        55

        0
        • Anonymous says:

          huhuhu semua kena game. syabas michael ang dan astro.yg bodoh pakat2 percaya.

          35

          0
        • Anonymous says:

          This gossip is becoming bloody annoying. Of course gurl you are so quick to move on because this is just a PUBLICITY STUNT!!!

          28

          0
    • Orang tengah says:

      “Lofa mmg taste saya”… gitew dlu. Pandai benor kau blakon..

      28

      0
      • Jay says:

        “hanya Fattah yang mempunyai segala jawapan kepada persoalan orang ramai tentang apa yang berlaku antara mereka berdua”

        Fuh…mcm statement Agelina Jolie. Padahal, ni semua publisiti murahan. Drama Pilot dah habis…rating x perlu lagi. Mau cuba cari jalan keluar.

        21

        0
      • Minah says:

        dua2 gila publisiti!
        ok bai.

        17

        0
      • Boooooo says:

        dua2 gedik..dua2 miang. yg lelaki tu x kisah. yg ko tu.. hajjah.
        hajjah…MIANG!

        35

        0
      • Nyah says:

        jgn percaya la gais. ni semua drama poyo sengaja nk kekal famous. cinta apa..mcm cinta budak2 baru habis PMR je. bongoks.

        22

        0
    • bbycumil says:

      x ngaku kapel tp bile dh putus heboh satu malaya..lofa, rasenye ptt jwb “no komen” je if wartawan tanya..mcm byk pulak statement dr u..awk tu perempuan..

      89

      1
      • Anonymous says:

        ko marah bila diaorang tak ngaku couple….pastu ko suh dia jawab no komen bila wartawan tanya…ko pun sama bangang!

        0

        21
        • tu la pasal says:

          mestilah isu ni dipanjangkan…nak nama naik dlm newspaper. ni semua desperate nk femes. last2 nama pun busuk. org pun meluat. hajah gedik!

          10

          0
      • Anonymous says:

        tula pasal. Masa org asak-asak tanya status hubungan, kemain cover. Siap bergambar mcm dah nak bercium. Bila dah putus, habis canang keburukan si Laki. Cuba jadi mcm Sherry. Cool je & sampai skrg dia tak keluarkan apa-apa statement.

        65

        0
    • mat jenin says:

      fatah is gay…..
      T..T
      sukeww lewwtu fazli zainal.

      9

      1
    • minah latoya mulot longkang vazzzz says:

      Sebenarnya hubungan diaorg pun PR stunt je nak lariskan drama Surihati Mr Pilot tu dan nak lariskan business diaorg. X terkejut pun lpas org dh muak ngan PR stunt ni, diaorg kenala buat cerita kononnya putus sebab org ketiga.

      Dan ak x rasa Fattah ni taste Neelofa and Neelofa pun bukan taste Fattah. Fattah ni bisexual. X caye tgokla instagram diaorg. Cerita dia bisexual dh lama pun. B4 dia famous lg. Bisexual lebih pada gay.

      Sekian. Jangan kecam ak sbb ak penah kenal and lepak ngan patah ni

      19

      0
      • Zack says:

        yes..ko yg paling bijak sini.
        yg percaya tu sel2 otak masih lagi x berhubung.

        12

        0
      • Lia madura says:

        Kenal dan lepak tak semestinya awak tahu dan yakin dia seorang gay. Lainlah kalau awak memang gay dan mmg pernah sex dengan dia? Fitnah tu membunuh namanya. Sebelum menaip otak dan akal tuhan bagi tu silalah guna untuk tak menambahkan lg dosa2 kita yg sedi ada ni. Manatahu, disebabkan apa awak fikir ttg org lain gay atau apa2 yg negetif. Berbalik pada keluarga darah daging awak sendiri.

        15

        1
      • jojo says:

        Penah jgak dgr ura2 si patah ni gay tp xtau btul x. Kawan ak la yg cerita. Btul ke x tu ntah la. Yg penting dh xde dah kisah 2 org ni.

        1

        0
  2. Anonymous says:

    Cukup cukup lah berita sampah macam ni

    19

    2
  3. Enjen says:

    #lofattahteam dan seangakatan dgn Nya shame on you guys yg beriya2 relationship goals lah apa now the ship pun karam bak titanic
    Kahhhh!!!

    33

    0
  4. CR says:

    Makin lama makin menyampah dgn dia ni. Dari dulu sibuk nafikan bercinta, bila jadi macamni statement kau tanak kalah pulak dah mcm org putus cinta. kalau betul takde pape dgn fattah buat rilek sudahlah. HAHAHAHAHAHA booo

    45

    0
  5. Anonymous says:

    Alhamdulillah….mujor Lofa cepat sedar……nasihat saya kepada Neelofa jauhilah diri awak dari orang yang tak sedar diri macam Fattah tu,orang yang ditimpa perasan…..kononnya dah begitu popular…dah berapa orang wanita dipermainkan!!……Oleh itu pada Lofa pesan saya……jauhilah orang2 yang seperti itu,carilah orang lain yg lebih baik ,awak tu kaya dan cantik apa nak dihairankan…..pasti ada hikmah disebaliknya!!…

    24

    4
  6. DASTAR says:

    aku rasa ni relationship loffattah (ape2) ni agreement dia dgn produksi je kot utk up kan drama diorng hari tu, ye lah drama balik2 modal yg sama, cerita yg sama, cuma pelakon je lain, jd nk up kan rating buat la rumors mcm ni. kat barat sana byk dh guna strategi ni.

    10

    0
  7. Mama says:

    apa yg lofa nk buktikan sbnrnya..komen itu ini..kjap hpy news..kjap bad news..awk tu perempuan malu la sikit..apa yg tseksa sgt hubungan kamu bdua nie..sbb harapan peminat..buat relaks sudh la..peminat biasa la..bila dorg suka dgn sesuatu drama mula la dorg over tp selalunya sekadar ckp2 jer pon..tp anda sebagai si bijak pandai jgn la tpengaruh..bukn awk sorg pelakon yg jd isu mcm nie..diam2 sudh la..lme2 peminat pon akn lupaknnya..tp mslhnya di sini,mcm mana peminat tak kecoh sbb awk pon pencetus mslh ini..bila org giler kn lofatah lg awk dok tunjuk kmesraan bersama..asl bckp jer sebut psl fattah itu fattah ini.nmpk sgt awk pon suka..so????
    kurangkn bckp selesai mslh,ok lofa.

    30

    0
  8. Suaikenalal says:

    Kau rasa si lofa ni hadap ke patah aaaaminnn? Dia kaya, berharta, patah ni ada apa? Semua ni propa marketing drama. Drama suri rumah pilot pun dah habis demamnya…habiskan jugaklah relationship acah2 real diorang.

    12

    1
    • Anonymous says:

      Dari segi material, rasanya mmg lofa x hadap fattah amin tu tp dari satu segi desperate nak berlaki, rasanya lofa mmg nak dgn fattah tu sbb ada rupa, walaupun x berharta. lofa mmg sejak dulu, cerita dia dul bgtau org dah sedia nak kahwin, meaning… sdg menunggu sajalah anak ikan atau bapa naga mana yg sudi nak dia..

      52

      0
  9. Anonymous says:

    congrats lofah….u deserve so so much better….
    yeahhhhhhhh…..

    7

    4
  10. Anonymous says:

    x faham lah…..
    tadi kat melodi lofah x komen banyak…cuma dia kata sorry….n muka cam guilty.
    so ni tulis dia kata patah kantoi pulak dgn dia.
    pening….

    4

    0
  11. Anonymous says:

    neelofa baru sedar fattah memperguna kan dia untuk kaut job n biz opportunity.
    skrg ni filem fattah akan keluar bulan depan dan harus lah promosi tania hudson pulak….fattah mcm nak bagitau suh lofah move on jer dalam ig dia bila dia cakap she is an inspiring friend……lofah dah di frendzone kan fattah…ye tak?
    reality has sunk in…….kesian lofah….lesson learned….stop promoting this guy lofah….please.

    20

    0
  12. Anonymous says:

    mula2 fafau ckp fattah not lofah’s taste.
    then fattah ckp lofah mmg taste dia.
    tapi ckp dia taknak kahwin lagi..doa yg baik2…pulak..
    pastu wartawan tulis fattah dah jumpa famili lofah…
    then famili loffah got upset….n lofa pun buat status kat ig n kat meletop it wasnt true n she also got upset sbb melibatkan famili..n declare herself single.
    fans memasing bergaduh…..n lofah merajuk sebab fans fattah hurt her feelings.
    now ni pasal org ke 3 pulak….
    pening lah…..nasib baik drama dah habis….

    21

    0
  13. Anonymous says:

    when neelofa is not beside fattah….he is a nobody.

    8

    5
  14. Anonymous says:

    wei

    0

    0
  15. Anti lopak says:

    Menyampah aku dengan dorg dua ni la. Annoying nak mampos. Dulu kata takde pape pastu bila mcmni kecoh. Kau perempuan ke betina? Kata takde pape kan habis kalau dia ada betina lain pun kau nak kecoh apa? Patah pun bangang lopak pun bangang dua dua bangang.

    10

    0
  16. akak pok pek says:

    Rasanya, elok Fattah cari je perempun lain. Perempuan yg banyak mulut macam ni susah, sbb sikit media tanya abis nak bercerita, dari org tak tahu, jadi tahu kecoh satu alam buana, mulut bertih sangat. Awak yang bagitau itu ini kat media , awak yg sentap balik. Macam tak hormat Fattah pun ada, macam queen control pun ada, macam rasa diri bagus pun ada… eloklah cari perempuan yg hormat pasangan and tak cepat bukak mulut sana sini mengeruhkan keadaan. Sorry , I rasa dia org takde chemistry and I rasa kalau macam ni perangai Lofa, org lelaki akan lari jauh2 kecuali yg cas anak ikan.. definitely not a wife material sbb perempuan yg baik takkan bukak aib org lain especially yg rapat dgn dia.. so fikir fikir kan lah Fattah oii.

    1

    0
  17. Anonymous says:

    Oklah tu trkantoi d pringkt awl pcntaan..drpd trkntoi d kmdian hri..stu lngkh bijk utk trus move on..
    Mngkin anda akn dtemukn dgn seseorg yg lbih baik..d sblk smua itu,psti ada hkmh yg trsmbnyi..yg pnting,tdk memusuhi dan bdendam..
    Maafkn saya..skdr pndngn..hehehe

    4

    0
  18. Anonymous says:

    drama drama drama..ehh drama move lh juga bosan bosan bosan

    0

    0
  19. Anonymous says:

    org sudah move on drama 7HMK 2 org nih masih lagi tak move on2 nak dptkan award ehh

    2

    0
  20. sepet says:

    Jauh nau kenyataan lofa semalam ngan berita kat sini…gile pusing cite nara ni

    7

    0
    • xfaham says:

      ni je jumpe komen paling bernas..abg nara or sape2 yg publish cite ni sila hadam dulu intvw lofa 2..jgn main copy paste je..blog picisan xde etika lansung..

      2

      0
    • wawa says:

      Betul..blog2 hiburan mcm ni mmg suka putar belit statement..yg jadi mangsa artis2 yg di gosipkan..pengomen2 pulak..ya Allah, ayat2 nak memaki aje bkn nak bg sesuatu yg positif..sian artis yg di hentam..bertabahlah..????

      1

      0
  21. Anonymous says:

    Sila la berambus 2 ekor makhluk yang bodoh ni.

    1

    0
  22. Mek Ti says:

    Gimik semata. Secara logik, In real life tak kan lah lofa nak aib kan org? Ini semua taktik utk elak netizen atau peminat berhenti bercerita psl dorg. Kalau aku pun muak, bosan, nak hadap org dok paksa2 kita kawen. ape ingat kawen bende main2 ke? hari ni kawen esok cerai? kawen salah tak kawen salah. as a human being, takde siapa pun yg sempurna. rezeki, jodoh, ajal maut semua Allah yg tentukan. Utk lofa pulak, If u really want to end this lofattah fever, i suggest tak perlu nak komen apa2. just zip ur mouth, no need to answer anything what medias hv asked u. diam is better i think? itu pun maruah u.

    7

    0
  23. Anonymous says:

    Kesian hajah ni… deseprate betul nanti mcm kakaknya dgn sanaz….. pura2 putus lepas tu keluar gambar pra jimak

    4

    0
  24. Suratan atau kebetulan??? says:

    Xyah amik port..buang masa..ni sume mcmmarketing strategy utk drama je..seems like sume dah drancang baik bsama pihak produksi..yg tertipu peminat..

    3

    0
  25. nelopakpakpak says:

    hari tu kate tak bercinta ape bagai. tuptup kate kantoi lah move on lah. dah kalau tak bercinte nak kantoi ape jadah nye. meluat aihhh

    4

    0
  26. Kikilala says:

    Tu la lofa. Jadikan pengajaran kes fattah putuskan hbgn dgn sherry. Bagus cari lelaki yg ada pendirian yg x mainkn perasaan org. Nasib baik kantoi awal.

    6

    0
  27. melati says:

    Aduiii…Neelofa , Boringggg plak kisah korang…ponin..!!

    1

    0
  28. melati says:

    Lagi 1 , Neelofa kalau awak terbaca @ kawan Neelofa terbaca ni saya nk pesan , Kawin jer lah dgn Azmi Hatta tu..!! tu jew taraf Ko..!! (Azmi Hatta) pokai ( Neelofa) tong kosong ..padan lew korang berdua..!! hmmm

    1

    2
  29. huh says:

    Maksud nye si Fattah tu move on dulu dr ko..Ye la selama ni..org tanya couple ke ngan fattah, x ngaku kn..asyik si fattah je mgaku..tup2 la ni,,dia dh ada aweks lain..x boleh nk salahkn dia gak..kang org kata si fattah btepuk sebelah tangan..tp xpa la,,ko pon dh move on kn..so all the best..

    7

    1
  30. Mama RIO says:

    lofa ape kata you kahwin ajelah dengan si hafiz tu….

    1

    0
  31. Anonymous says:

    Meeting lama2 dengan Michael Ang kat restauran hari tu sebab nak plan this break plot up ker ?
    Sebab mcm tetiba jer ada orang ke 3 tu….bila masanye Fattah gi dating?

    5

    0
  32. lemon says:

    yg bergelar hajah pun boleh 1 nite stand semata utk populariti….lol . lepas ni tak payah bezakan yg bukak tudung cam uqasha yg show op tetek cam minah salleh

    1

    1
  33. Mari ber huhuhu says:

    yg percaya mereka ni bercinta amat bangang!

    6

    0
  34. Mr k says:

    Manusia tak pernah puas..bodoh namanya tu

    0

    0
  35. Anonymous says:

    semlm ckp “Tidak adil kalau saya ulas perkara ini tanpa Fattah atau orang ketiga itu di sini dan tidak mahu ia akan jadi salah faham dan memburukkan lagi keadaan”

    rini ckp “Pendek kata kantoi, tetapi saya tak nak berkongsi keadaan itu…
    Mujur saya jenis yang cepat ‘move on’ dan tidak sesekali berasa kecewa. Saya beranggapan ada hikmah di sebalik semua itu”

    oooo…lofa… apakah ini???

    6

    0
  36. Anonymous says:

    i semua karottttt!!!!

    2

    0
  37. damai says:

    lofa hang ckp apa? smlm kat meletop ckp x adil kalau sy ulas tanpa org berkenanan di sini, nari ckp fattah kantoi, last week declare x ada pun fattah temu family, and say you still single, so yang hang nak sentap si fattah dgn prmp lain apa cerita, jgn lah awak nampakkan sgt you awak itu desperado untuk berlaki, come on, baik kunci mulut tu jgn keluar apa2 statement lagi, kesian hang dahlah jambu, berharta dan dah g haji, jgn kerana jantan seekor yg blm sedia nak kahwin, hang tunjukkan yg hang desperado. slmt sherry dah putus dgn fattah, cos wanita yg baik untuk lelaki yg baik, faham ehk, faham ehk

    3

    1
  38. Anonymous says:

    apa ni kejap cakap complicated kejap nak move on belit belit macam ular…mak aji please la buat perangai elok sikit…..kesian kena reject siak

    3

    0
  39. peace says:

    Tanda akhir zaman fitnah mcm mkn nasi je….mudah je masing2 nk mluahkn perasaan dan rasa hati masing2 tanpa segan silu…moga kita dijauhkn dgn sifat spt ini….

    0

    1
  40. Sabar says:

    Nara.. Ini bukan apa yg lofa cakap kat reports semlm lah. U twisted her words. Mcm ni ke u bagi makan anak bini u? Hasil duit buat cerita dari puterbelit dan fitnah u? Kenyang lah kn..satu family you makan hasil fitnah u ni. Tak takut dosa ke?? Tak apa..biar Allah sja ‘balas budi baik’ u ni. Lofa dh hightlight u at her twitter..pandai2 lah u minta maaf kn dia. Kalau pandai minta maaf lah kn!!??

    6

    0
  41. say no to fitnah says:

    ada ke lofa ckp kantoi dlm video interview tu? ke uglynarak yg tulis tanpa melihat video? moga rezeki yang Allah bagi dekat admin uglynarak ni berkat lah… nmpk skrg mcm uglynarak ni penyumbang fitnah akhir zaman…moga Allah cepat kurniakan petunjuk kepada semua admin…cariklah rezeki yg halal utk bagi anak bini makan jgn carik rezeki dgn cara menyebar fitnah

    4

    0
  42. candygulagula says:

    marketing strategy, confirm cerita lepas ni meletops

    0

    0
  43. shah says:

    satu je nk ckp CHEAP…lopak cpt perasan…lps ni g mekah lg buat video nangis2 mnta di temu jodoh…blek mekah berlakon dgn pelakon laki bercinta dlm drama smpai terbawa2 kat luar set..lps tu post gmbr pra jimak ko tuh..lps tu x mengaku bercinta ttb kantoi pulak..putus…dan berulang smpai si lopak ni kawen…selagi die x kawen selagi tu laa die buat drama cheap…dah2 laa tuuu oii…ko tu PEREMPUAN..pkai tudung lak tu…tittle hajah x malu ke perangai cam org TERDESAK nk kawen…sori laa lopak ni bkn taste aku even aku laki….lopak ni sesuai buat stok geli2 je nk buat isteri solehah??xde ciri2…

    1

    1
  44. mak aji lopah says:

    biar la org nk kata..mak aji redho aje.. mak aji kn nk move on..

    0

    0
  45. saya says:

    mgkin diawal dulu mmg mereka dbayar utk nampak macam bercinta..tp lama kelamaan perasaan cinta tu hadir…mmg nmpk ada cinta dmata mereka but apakan daya jodoh tak kesampaian… kalau benar ni drama mereka berdua utk mainkan emosi peminat saya rasa tak mungkin sbb takkanlah fattah sanggup tabur nasi diperiuk sendiri..melainkan mereka mmg benar benar bercinta ..dan fattah yg tak reti nak menghargai cinta..to #LOFA Allah akan gantikan dgn yg lebih baik..satu jer nak bagitau kat FATTAH …awak rugi beb..bukan sbb dia jutawan saja tp..sbb dia independent …intelegence…cantik..

    2

    1
  46. gasaklah says:

    cuma nak ucap… ‘padan muka’

    0

    1
  47. akak pok pek says:

    Nape komen ku tak keluar? Ni nak boikit nih

    0

    0
  48. Anonymous says:

    tak paham 2 org ni bercinta ke x sebenau eh

    0

    0
  49. Sam says:

    Time nak bercinta kecoh, time bercinta kecoh, skrg time putus cinta pon kecoh. Tapi dua dua tetap tak best belakon (kayu sekayu kayunya).

    1

    0
  50. Anonymous says:

    Pengajaran buat lofa. Nxt tme klu suka or tgh bercinta jgn trlmpau gedik smpai bersilang tgn..duduk rapat sbelah2..abes smua batas ko lupa. Skrg da jd mcm ni ko jgk yg malu.

    1

    0
  51. ???? says:

    Tak faham. Masa bercinta dengan Hans Isaac pun nafi. Tapi bila dah putus, mengaku dah putus. Macam mana kalau tak bercinta boleh putus ? Sama kes dengan Fattah Amin. Bila keluar gosip nafi. Bila putus mengaku pulak.

    5

    0
  52. saya says:

    pd ayat2 x sekolah dan x bermoral hrp hentikanlh…sapa kita nk judged dorng dgn ayat2 membunuh,,,kita tak kenal secara peribadi pun…bukan darah daging kita…dan kita takde hak nk ckp buruk psl mereka..doakanlh yg baik2…sekurang2nya tak dapat dosa.

    1

    0
  53. sweetpie says:

    alololooo kesian kena rejek

    https://youtu.be/F0ngcYP21AI

    0

    0
  54. Azura says:

    Neelofa yang perasan lebih

    https://youtu.be/F0ngcYP21AI

    0

    0
  55. hahahahha says:

    Muakla balik-balik kisah cinta angan-angan lofattah ni. Udah2 la tu lofa. Da hajah da pun. Sokong semua komen-komen di atas. Bukan setakat nk promot drama je..tp nak promot bisnes. Paling teruk, nak promot diri menang Anugerah Bintang popular la tu. Maklumla, borang pencalonan dah keluar. Kalau diorang buat skandal bercinta, peminat-peminat yg taksub bergabung undi diorg menang. Tak pasal-pasal IG Tania Hudson kena serang dengan balaci-balaci diorg. hmmm

    1

    0
  56. Mak leha says:

    Bosan la cita ni

    0

    0
  57. grom.3Dn.ru says:

    But it is crucial that you apply to the loan having an improved credit history, if it adjusted down on FICO-scale.
    Such things as prepayment penalties, interest amounts and
    any other fee included will directly affect your repayment ability.
    Of course, one must pay for that benefits of obtaining
    instant cash easily in the form of interest.

    0

    0

Leave a Comment

Optional