Written by AbangNara | July 1st, 2011

memey norman

Ok secara ikhlas Abang Nara rasa nak muntah darah apabila membaca tajuk ruangan RAP Harian Metro hari ini. Mujur ada Memey konon. Memang tak boleh blah punya tajuk. Baca punya baca rupanya ini pasal kes Memey bawak anak Norman dan Abby ke satu majlis baru-baru ini. Ini penjelasan Norman:-

Pada hari itu, saya sebenarnya menghadiri satu majlis sukan di sekolah Danish bersama Abby (sebelah pagi) dan ada satu lagi acara pada sebelah tengah hari membabitkan Dania pula. Bagaimanapun, Abby mengatakan tidak dapat hadir kerana mahu ke luar negara. Jadi, saya bawa Memey menemani saya. Kebetulan pada sebelah malamnya, Memey ada undangan menghadiri satu majlis di Damansara dan saya pula ada penggambaran filem Tanda Putera Negara arahan Datuk Paduka Shuhaimi Baba di Studio Finas, Hulu Klang. Selepas berbincang, kami memutuskan untuk membahagikan tugas menjaga mereka. Anak lelaki bersama saya ke lokasi manakala dua anak perempuan bersama Memey. Pada petang itu, saya hantar mereka ke Damansara kemudian saya dan Danish pula ke Hulu Klang.

Dan Norman berkata Abby sepatutnya berterima kasih kepada Memey kerana sudi menjaga anak mereka. Memang kalau Abang Nara jadi Abby confirm panas hati:-

Kalau saya berada di tempat Abby, saya akan berterima kasih kepada Memey kerana ada orang yang menjaga anak-anak ketika ketiadaan saya. Bagaimanapun, apabila timbul cerita ini, kesian Memey. Bukan salah dia kerana saya perlukan bantuannya menjaga anak-anak apabila Abby tiada. Apapun, saya terima apa yang berlaku, tetapi ia bukanlah sengaja untuk menyakitkan hati Abby. Saya juga harap agar hubungan kami tidak sentiasa tegang dengan pelbagai kemelut yang tidak pernah berhenti kerana saya cuba sebaiknya untuk menjalankan tanggung?jawab sebagai ayah. Saya juga kesal apabila dikatakan cuai dalam menjalankan tanggungjawab dari segi nafkah. Hakikat–nya, saya sentiasa pastikan kepentingan anak-anak dengan membelikan barang keperluan dapur setiap 20 hari sekali melalui bantuan pembantu rumah yang memberikan senarai barang-barang yang diperlukan. Saya juga bayar bil air dan elektrik, begitu juga duit belanja sekolah dan pengangkutan anak-anak ke sekolah. Kami juga tidak terikat dengan peraturan tertentu soal penjagaan anak sebaliknya lebih fleksibel mengikut kesesuaian.

Sebelum korang muntah kat meja tempat kerja korang, baik korang berhenti baca entri ini. Untuk pengetahuan, Memey dan Norman akan berkahwin pada 24.09.2011 ini.

TAGS: , ,
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

255 responses to Mujur Ada Memey – Norman Hakim

  1. razzy says:

    NORMAN, SENYAP LAHHHHHHHH!

    0

    0
    • Kika says:

      sabo je la mak noxxxx dengan statement xleh blah si Norman Hakim ni…awwww~~~….

      0

      0
      • :) says:

        aku lagi menyampah dgn nara.
        awk tu perfect sgt ke nak muntah2 ni..jgn main2 bang..
        awk tu baru kahwin..xtaw apa jadi masa dpn..jgn busuk hati kat org lain..jaga diri sendiri dulu..

        p/s: kita ni siapa laaaa nak memaki2, menghina orang lain walaupun org tu mmg jht..kita ni sempurna sgt ke?honestly sedih bace post ni and komen2….insyallah kita berubah

        0

        0
        • Only CT (In The World) says:

          Apalah yang salah abg Nara ckp mcm tu………die cuma berkongsi perasaan yg majoriti org rasakan tentang Norman dan Memey. Dah tahu ramai org benci dgn dorang masih x habis2 nk tarik perhatian org dgn statement2 loya dorang. Sekurang2nya abg nara x rosakkan rumah tangga orang bkn mcm si Memey ni. Nanti die kahwin lagi banyak orh sumpah seranah die daripada org mendoakan die……

          0

          0
        • suka ati aku says:

          suka ati abg nara lah kuar statement ini…kalo rasa tanggungjawab wat senyap2 x yah bising..kalo ikhlas jaga anak2,,,x yah nak bagtau semua orang…ada bakal bini pun jaga anak dia pun nak bising…

          0

          0
      • Eizus Tshirt says:

        Tak abis2 nk menang kn bakal isteri tercinta.
        X malu ke dah buat salah pastu sebuk buat publisiti psl korang nye wedding… dahtu… sebuk nk cakp psl tanggungjawab. huh~~

        0

        0
        • amy says:

          norman tu jenis org yg bertggungjwb ke? klu iye knp mase abby mengandung di abaikan dan sibuk dgn betina tu…..

          0

          0
        • an says:

          semua org pasti akn berubh.. dulu2 tengah gila meroyan ngan memey. mane tau skrg ni dh tahu tanggungjawab ngan ank2.. jgn asyik hentam norman je… Abby ni selalu angin..

          0

          0
      • Eizus Tshirt says:

        Tak abis2 nk menang kn bakal isteri tercinta. X malu ke dah buat salah pastu sebuk masih buat publisiti psl korang nye wedding… dahtu… Dah tntu 1 malaysia pn malas nk ambik tahu korang yg wedding yg dah basi tuh.
        Pastu sebuk nk cakp psl tanggungjawab. Tak sesuai langsung.

        0

        0
    • papa says:

      Oii!! ni apa muntah muntah darah ni kat jodoh orang.. tuhan marah nanti baru tau..si abby,kau tu janda norman tau tak??diam diam sudey…dah banyak dah norman bagi kat anak2 korang., itu pun tak bersyukur lagi,..patutlah rezeki kau tak pernah cukup.. hisshhh.. ada laki ko bising, aku cari lain meroyan pula. padan muko mu..LOLLL!!

      0

      0
      • ken says:

        mmgla ni da jodoh.. jodoh memang jodoh..kita kena redha TAPI CARA MEMEY NORMAN tu menjengkelkan. paham?

        0

        0
        • papeje says:

          PAPA SETAN ^^

          0

          0
        • kak nam says:

          kalau x dpt jaga… leh jer hantar pi umah mak pak di… bkn jauh pun… saja le nak cover memek……

          0

          0
        • sentap hati mak nak says:

          esok kalu jadi kat memey plak padannnnnnnn mukoooo memey yang sememehhhhhh.menyampahhh akuuu.hakkktuihhh amik ko setepek kat muko ko…

          0

          0
        • keisya says:

          Ntahnyer.. kata ada pembantu rumah. Nape tak tinggalkn dgn pembantu rumah jer? Kalau aku pun sakit hati anak2 ditinggalkan dgn bakal bini baru suami.

          0

          0
      • ermm.. says:

        memang setiap org jodohnya telah ditentukan oleh Allah, tapi betul ke pilihan yang kita buat tu?, betul ke jodoh yang kita pilih tu adalah jodoh yang ditentukan oleh tuhan? Kita diberikan akal dan diberikan panduan dalam memilih jodoh…kita memilih pasangan melalui nafsu ke akal?
        dan lagi satu…Abby wanita yang normal memang patut mempunyai perasaan marah bila dia berada dalam situasi itu….perkataan yang awak patut awak katakan pada abby adalah SABAR ITU INDAH….

        0

        0
    • syura says:

      tak kisah pun norman ni kawen dgn memey,,tapi takpayah la nak cerita sebelah pihak je,,puji memey pastu suruh abby terimakasih kat dia plak,,,memey tu dah nak kawen dgn norman,,,anak2 abby tu kira anak2 dia la jugak nanti,,kena la jaga jugak
      norman tu pun nak cerita dia jaga keperluan anak2 dia,,memang tugas kau sebagai bapak kena bagi duit keperluan tu semua la,,semua bapak buat macam tu bukan kau sorang je

      0

      0
    • cicha says:

      aku stuju… diam jer… lg dia kluarkan statement bukannyer org simpati malah meluat kononnyer nak menangkan memey tuuu… please lah… nak soh si abby tu btrima kasih kat memey sbb jg bebudak tu…. kalo ko takleh jg anak ko tu norman masa giliran ko…. ko soh jer owang gaji ker jg… tak pon antar jer kat umah sedara ko….. ni akal singkat soh memey sengal tu bawak bebudak g majlis malam2…. aku sokong abby bab nih….

      0

      0
      • Apam Tembam says:

        Aku masih lagi teringat Nomiang ni nangis sebab kena seerang denagn Abby dalam MELODI. Muka dia masa tu SEMEMEK sungguh…ha ha ha. BILA LAH NORMIANG NI NAK SEDAR YANG SEMUA ORANG TAK SUKA KAT DIA & POMPUAN MURAHAN MEMEK?? SERIOUSLY BILA AKU NAMPAK MUKA DIA KAT TV TERUS TUKAR CHANNEL LAIN…..dah macam badminton game…mula-mula Abby services Normiang, kemuadian Normiang balas balik, lepas tu Abby lepas geram, lepas tu MEMEK MIANG masuk campur, lepas tu Normiang keluar statement BANGGANG…tak habis-habis drama BANGGANG korang…

        0

        0
        • peon says:

          sepatutnya stesen tv gam je diorang ni supaya jadi pengajaran dekat artis lain..ni tak..norman ni siap berlakon dlm cerita islamik lagi..apakah???

          0

          0
  2. nida says:

    gila gatal…tolong la berdarah mata aku

    0

    0
  3. Mr.Bintang says:

    da kat ujung da ni.. cikit je lg.. :p

    0

    0
  4. :) says:

    kenapa nak muntah pulak?
    diowg dah nak kahwin kan..kenapa kita nk busuk hati lagi?
    judge org je pandai..

    0

    0
    • anon says:

      dunia dh akhir zaman kot….dh ramai manusia yang pandai mengkritik jodoh orang(ketentuan dari ALLAH ni)……pandai2 la pikir…….

      0

      0
      • papeje says:

        takdir ttp tkdir..tp mrk sdri yg plih tkdir tuh..meroboh kebahagiaan rmh tgga org lain…kalu sape2 rmpas suami/ istri kau??kau nk kta itu dh jodoh diarog??cm tuh??

        0

        0
      • Anonymous says:

        dunia mmg nak akhir zaman.. bila orang di tangkap berzina/berkhalwat pun dah tak tahu malu n tak rasa bersalah langsung buat perangai x senonoh mcm tu..paling sedih ader jugak org yg nak baking diorang ni..bukan aku nak menghina pasangan ni tapi perbuatan diorang memang dihina oleh islam..apa hukum suami orang yg di tangkap berzina dengan perempuan lain dlm islam? hukum rejam sampai mati oleh orang ramai sendiri.wlaupun diorang taubat n nak kahwin pun dah xde kemaafan bagi diaorang..ini menunjukkan perbuatan berzina sememangnya hina dan di pandang serius oleh islam.bkn senang2 kena tangkap khalwat then nak cover..kahwin….then happy ever after kononnya.. kalu dibiarkan tu la jadi macam skrang bersepah2 anak luar nikah..pastu buang anak macam buang sampah…

        jadi tak timbul isu tak terima jodoh or ketentuan Allah kat sini..benda yang salah tetap salah..benda yang haram tetap haram…

        0

        0
        • kucingemok says:

          betul kata ko Anon…orang sekarang xtau yang jodoh ni ada 3 JENIS…

          1. yg datang dari Allah
          2. yg datang dari jin (hasil bomoh2)
          3. yg datang dari syaitan (hawa nafsu, sbb kena tangkap basah etc)

          jodoh tu pun mcm rezeki, nak kena usaha, dah dpt kena jaga…so, klu cara usaha tu diberkati, insyaallah perkahwinan tu pun diberkati, klu cara usaha pun dah salah…hmm… apa2 pun, jodoh, rezeki ajal maut di tgn Allah, Dia yg Maha Mengetahui…wallahualam…

          0

          0
        • Kuruih says:

          hrmmmm…
          caner eh..nk kire dosa nih..

          dulu law dia bersekedudukan..( aku tk tuduh lebih), dia berdosa lah kan

          jadi skarang ni dia nk jaga anak abby n norman.. dosa jugak eh..?

          0

          0
        • tumulak says:

          Nak kira dosa pahala kan urusan Allah..niat di hati pun Allah je yg tahu..Allah kata jangan buat janganlah dibuat.. jalankan tugas kita je sebagai hamba…habis cerita..

          0

          0
        • menyampah dgn org buat2 bodo says:

          ni btul2 tatau ke atau buat2 bodoh?

          0

          0
        • APPLE GREEN says:

          Ramai artis yg pernah kena tangkap khalwat kenapa x marah pun dgn diorang. Dari dulu hingga skrg para artis2 kena tangkap khalwat selalu tetapi x marah lah pulak bertahun2 lamanya. Pelik manusia nih.

          0

          0
        • peon says:

          ye la.. artis2 lain yg kena tangkap khalwat sume sorok muka….bertahun x kluar paper…malu..dorang berdua ni je x tau malu..berpeluk sakan n menunjuk2 bahagia..pastu wat muka innocent mcm jadi mangsa keadaan plak…
          cuba duk senyap2 kat umah..xdela kena kutuk..

          0

          0
        • Mrs.Mr..... says:

          Btl 2!aku sokong ko Anonymous…mcm bangga lak diorg dgn aper yg diorg dah buat,mcm xpernah rasa bsalah dgn aper yg dah berlaku.Skrg nie TUHAN byr cash…xmain dah kredit2 nie,cuma masa&tika saja kita xtahu.Si Norman nie pun skrg nie aper yg Abby buat semuanya xkena,dulu bini nie jgk yg ko puji…Abby nak yg tbaik utk anak2 dier.2 br nak kawin dah sebelahkan yg ‘baru’,kl dah kawin sok xtau la aper nasib Abby&anak2…

          0

          0
        • zul says:

          berzina dgn berkhalwat sama ke? dalam islam apa hukum bagi yang berkhalwat?, bukan senang nak rejam orang yang berzina, banyak prosedur dia. kene ada saksi, saksi plak yang macamana, pendek kata nak menghukum tak semudah yang disangka.

          0

          0
        • whatever says:

          alaa…kalu kat malaysia kau berzina sakan pun just jatuh hukum khalwat jer….kalau ada 3 orang nak jadi saksi pun ada mahkamah peduli…sebab hukuman yg ada hanya utk khalwat…

          0

          0
  5. Anononon says:

    Norman ni tak tau ke semua orang bengang dgn dia? Apasal bodoh sangat pergi keluar statement macam ni?! Suratkhabar murahan mmg support dia tp rasanya kita semua tau siapa yg salah in the first place. Dah berzina & tak bayar nafkah ni mmg otak jadi bangang eh?

    0

    0
    • sally says:

      bertambah lah kebengong-an mereka..haha org yg terlebey pndi berkata2 i2 lah die

      0

      0
      • jai says:

        setuju!!!..manusia cmnie pun ada ke??x taw malu langsung ek?aq rasa wartawan pun terpaksa jek amek statement dye neh…ko nk kawen,kawen jela…xyah nk lebih2..da la kantoi berzina….langsung x taw malu..

        0

        0
    • ape ke bangang NORMAN NI KANNN? MEMANG LA TERIMA KASIH KAT MEMEY SBB DAH BZINA NGAN KO N HANCOR KAN HATI ISTERI KAU DULU.. NAK SUH BETERIMA KASIH SBB BZINA NGAN KO LA EKKK? GI MAMPUSSSSSS!

      0

      0
  6. agie says:

    nk muntahhhhhhhh!!!!!!!!

    0

    0
  7. :) says:

    kanapa nak muntah pulak?
    diowg dah nak kahwin kan…kenapa kita plak nak busuk2 hati kat diowg…
    judge org je pndai kita ni..pernah fikir?

    0

    0
    • nida says:

      nak kawen tp lom kawen..hahaa

      0

      0
    • apadaaaa says:

      ko ni kenapa? yg ko bela sgt dia ni kenapa?dah memang terang2 norman tu tunjuk baik je.stakat bg duit dapur n skolah nk heboh..cmne dgn tanggungan utk ank yg lain2? ingt stakat bg duit belanja cukup ke????

      0

      0
      • futuremg says:

        sokong Apadaaaa…bagi duit dapor n all that mmg tanggungjawab dia pown kan…so?…ei, tak malu ker mengheboh2kan bende yg ko mmg kena buat Normiang…next time senyap sudeh..pandai bagai buat statement…Abbey tuh mak anak2 ko tau dak…Memey tuh saper?…

        0

        0
        • lol says:

          mcm la abby tu bagus sgt..pelik la melayu busuk hati mcm korang ni..ske sgt menghina org len..cermin diri kita dulu.dah perfect sgt ke?

          0

          0
        • loltolol says:

          abis ko org ape? org afrika?? ni lagi bodoh, mengata org lain, sendiri lagi teruk! haktuih!

          0

          0
        • pkla says:

          manusia 2 kn cermin kpd manusia yg len..kita xleh nk nmpk kburukn kita sndiri,so kita bgtau jela kburukan diorg bg sedo ckit…xphm2 lg ke??

          0

          0
    • Suka Ati ko ja memek says:

      Alaaaaaa… Ni memek yg tulis sndiri ni….. toksah nak dilayan sgt tulisan si memek ni. Pala hotak ko memek. Sampai mampus org benci ko PERUNTUH RUMAHTANGGA ORG. Berzina, runtuhkn rumahtangga org, rampas kasih syg anak dari ibunya… Cukup pakej jahat ko memek… Ni kalau Abby tak maafkan, usahkn masuk syurga, cium bau pun tak… Betobat la memek.. pi mintak maap ngan Abby setulus ati. Bukan mintak maap yg hipokrit nk tunjuk ko suci innocent le kunun dpn mata masyarakat.

      0

      0
  8. adnil says:

    hmm..nasib baik abg nara ada upload cerita terbaru.. kalau tidak kami dah nak boikot dah beautifulnara…

    0

    0
  9. basshunter says:

    mmg nak muntah darah aku bace…….
    belum kawen boleh la ko ckp mcm2 norman oii..
    taknak kecikkan ati abby..tp ayat2 dia tu x kecikkan ati org ke??
    sejak couple dgn kememeh tu makin bertambah bebal normang ni..

    0

    0
    • ADEK COMEL says:

      sudahlah kau normannnnnnn puji je lah si memey tu melambung tinggi..memang tolll nafkah yg kau beri tak cukup pn..nak ckap lbih2 pula…itulah..huhuhuhuhu

      0

      0
  10. Mama CoCoy says:

    Oi ape nak diperbesarkan issue yg kecil ni…Abg Nara punya comment macam betina sudal.

    0

    0
    • Jojo says:

      Yg betina sundal tu namanya Memey.. hahahaha

      0

      0
      • Suka Ati ko ja memek says:

        Terbaik laa Abg Nara! Sy ni bukannya peminat Abby pun cuma kesian je ngan nasib dia. Kalau abg Nara lelaki pun boleh fhm ati pmpuan, si memek bengong tu serius wt bodo ngan perasaan Abby. Dia tau cmne nak sakitkan ati abby iaitu melalui anak2. Si bapak budak tu ko dh rampas, lg mau rampas anak2 dia pulak…. Serius ko jahat wey… Memang aku benci ko…. Nk bina masjid, tp runtuhkan masjid org… Serius jahat….

        0

        0
  11. Mama CoCoy says:

    Ape nak diperbesarkan issue ni….Abg Nara comment macam betina….oi sedarlah ko tu jantan..yg nak muntah2 tu pehal…ko mengandung ke?

    0

    0
    • sha says:

      oi emo apsal..

      0

      0
      • Mama CoCoy says:

        Tak aku emo pasai banyak sekarang jantan2 yg emo nye mengalahkan pompuan….mana jantan sejati malaya kita ni…dah pupus ke

        0

        0
        • basshunter says:

          ko nape? gila meroyan ke?? org nk muntah ke ape, ko pedulik ape?? taknak join muntah, ko tolong tadah muntah org pon bagus..mau ka??wakakak
          cite psl muntah ke ni? kompius aku..wkakaka

          0

          0
        • purple lady says:

          wakakakakka..lawak lah..

          0

          0
    • apadaaaa says:

      weh mama cocokkk yg ko ni emo sgt kenapa..ntah2 ko ni memey tak.?hahahhaha

      0

      0
    • wesp says:

      semak la ko mama cocoy…. g main kat page ayu raudhah cukup la

      0

      0
  12. noriz says:

    apa la nara nie, jangan la suka hina org, kalau tak suka jgn kata macam tue, kalau betul tuhan perkenankan doa nak muntah darah dibulan yang mulia nie baru tau. Esok dah ada anak baru tau…..kadang2 kasih anak lebih pada bapa diorang tau…..

    0

    0
    • XoX says:

      Ye ke? Kesian gila anak2 dia kalau diorg lg syg Norman dr Abby. Anak2 syg dkt bapak tp bapak tak cukup syg untuk bayar nafkah pun.

      0

      0
  13. NenekPenne says:

    nak terima kasih??? uwaaaaaa muntahhhh
    alah memey tu nak amik nama konon jaga anak abby
    eh oklah norman jaga anak2 dia, tak kan nak abby je jaga anak tu..time abby jaga tak pulak norman cakap terimakasih yer abby sebab jaga budak2 tu dan abby pun tak adalah bising2 time jaga anak2 dia tu tapi bila abby tak jaga sebab ada hal boleh pulak si norman ni nak suruh si abby tu berterima kasih kat si memek tu..

    mungkin planning ke luar negara tu dah lama dirancang, tak kan nak kansel pulak kan… dah ada bapaknya..bapaklah yang uruskan hal ehwal anak pulak.. nak gak si abby tu berpoya2, takkan norman sorang jer nak berpoya2?

    memey pun mestilah rela jaga kan sebab nak dapat nama konon sebenarnya dia ni baik tak lah jahat seperti yang disangkakan…alahhhhhh

    ahahhh laki kalau dah kemaruk cinta memang bangang tak sudah…

    lagi tak nak cakap kat abby ker suruh terimakasih kat memey sebab meruntuhkan rumahtangga diaorang? eh cakaplah ….

    bluerkkkkk

    sampai bila2 laa memek dgn normang ni kena kutuk..toksah lah nak tunjuk baik wey….

    0

    0
    • muntah_darah says:

      cayalahhhh nenek!!!hehehe

      0

      0
    • sabunfab says:

      btol kot. norman saja buat statement bodoh camnih.

      ABBY MENGANDUNG LAHIRKAN BESARKAN ANAK KAU PERNAH KAU UCAP TERIMA KASIH ? KAU PG BERZINA TINGGALKAN BINI TENGAH SARAT LAGI ADALAH !

      please lah memey. u don’t have to pretend that you are good. if btol kau baik, kau ikhlas dengan norman, better jangan ganggu life orang lain, buat hal kau je.

      norman ngn memey ni mmg sengaja nak buat abby panas hati, bawak kuar statement, konon nanti orang akan kutuk abby itu ini.

      tapi pleaselah, RAKYAT MALAYSIA TAK BODOH.

      0

      0
    • tumulak says:

      “ahahhh laki kalau dah kemaruk cinta memang bangang tak sudah…”

      -Aku paling suka ayat nih..huhuhu..

      0

      0
  14. basshunter says:

    agaknye norman nk tgk abby mengamuk lg kot..ehehee

    0

    0
  15. sapa2 lah says:

    salam, sy pun kurang berkenan dgn mereka berdua ni, tp statement abg nara tu tk bgs la mcm tu..terang1 tunjuk tak suke…dorang nk membina masjid jd doakan la yg terbaik..antara norman & abby dah tiada jodoh..itu kan ketentuan Allah….sapa lah kita nk menidakkannye…

    0

    0
    • :) says:

      sokong ..walaupun mereka mungkin dah pernah wat maksiat..kita ni perfect sgt ke nak maki2 mcm korang ni..mcm la kita ni bagus sgt smpai boleh nak judge org ni bgus or tak..jgn busuk hati…sedih tgk:(

      0

      0
  16. muntah_darah says:

    sememeh ni slalu tgn leher muke x same kaler tau..dah hitam tu hitam jugakkkkk!!!
    hahah gasak la ko sememeh+nomiang!!!

    0

    0
  17. Jp says:

    pasal artis pun nk muntah2 darah!stupid nara!!komen cam pompuan!

    0

    0
  18. adakukesah says:

    Benda mcm nie pun nk muntah2 darah,stupid punya nara,komen macam pompuan!

    0

    0
    • zaza says:

      klau ko ckp bang nara stupid ko pn sme sb ko pn bce blog dia…hahahahaha…bongok!!!

      0

      0
  19. akunamatata says:

    biarkanla dia.. korang ni asyik kutuk dia ja.Ari2 orang pandang serong kat dia. buat baik salah, buat jahat pon salah (this one of course la). Bagila dia nak berubah.. apa salahnya.. just imagine kalau korang kat tempat dia. Human make mistake ok.

    0

    0
    • elis says:

      ko xde benda lain ke nak suruh org imagine? jgn kata imagine, fikir pun jgn sesekali! nauuzubillah! imagine berzina dgn husband org yg ko suruh org buat? fikir betul2 sebelum ckp wei.. mistake mmg semua org buat, tapi bertaubat selepas buat mistake tu? jgn pulak kau nak ckp, diorg nak kawen tu sbb nak bertaubat! fikir dulu sebelum ckp!

      0

      0
  20. bom says:

    dah memey tu tunang dia … mesti la dia cakap yg baik2 pasal tunang dia .. benda ni kecik jer .Harap lepas kawin nanti dah tak ada la bunyi2 ..ni wartawan punya keja la nih .. batu api betul ..

    0

    0
    • sabunfab says:

      ce sekail nnt kan, kau ada suami, kau pregnant, suami kau pg elok sedap berzina, pastu kau dalam pantang, kau gado2, kau cerai.

      then ex husband mcm xsalah, poya2 ngn gf tercinta, buat anak kau mcm rete sendiri.

      time tu kau boleh tepuk tangan ? tak rasa mmg sedapp je cakap dey.

      0

      0
  21. ida says:

    ekele…terguris kUnUn….ms gatai berahi kat laki org yg sm2 gatey tu …xpk pon perasaan bini org tuh!!!!

    0

    0
  22. Fairytopia says:

    Menyampah…drama btl diorg nih..konon memek nk tnjuk dia ni baik bleh terima ank2 norman..iyooo laa… aku doa kan supaya diorg cpt2 kwen

    0

    0
    • ann says:

      lakonan je tu…. mse nak, semua sanggup. jaga anak norman sanggup… lps kawen x tau la sanggup ke tak. ntah2 semua budak2 tu ata kat abby je nt

      0

      0
  23. poyo says:

    ala..korang ape nak sibuk pasal benda nih.buat bodo sudah la.lagi nak kecoh.citer dalam kain tak payah la nak citer.no body perfect ok!!

    0

    0
  24. zera says:

    mmg la kesian kat abby. tp sudah sudah la. dah takdir jodoh korg xpanjang, nak buat macam mane. buang yg keroh amik yg jernih. orang luar mmg pandai kondem sane sini. niat ikhlas memey nk tolong jage anak pon di pandang serong. sabar je lah. i believe Allah is fair.

    0

    0
    • zera is zero says:

      easier said than done. mcm mana kau tau dia ikhlas? yes Allah is fair, but do u think ppl do justice to others by acting this way? have u heard the words of forgive but not forget? sabar senang sungguh nak ckp, but only to u who r not in her shoe!!

      0

      0
  25. kaki_g0ssip says:

    lau aku jd abby, buang yg keruh amik yg jernih jela. nape x musuh2 ngn laki sndr?? b’baik jela. bkn ke ajal maut jodoh p’temuan ditgn tuhan? lau dh tuhan takdirkan jodoh dy ngn NH setkt yg ade, trime jela. skali tgk mcm giler talak pun ade. pity u abby!! kuarkn statement bkn2.. xphm la.

    nyway ade btul jgk ckp NH, abby septtnye wish tq pd memey sbb dh tlg jgkn ank dy. siap bwk g majlis.. lau dibiarkn je, lg ko hangin kn abby??!@

    0

    0
    • sapa2 lah says:

      kaki-gosip , i suke ur statement…biar la yg lps tu jgn di ekang lg kan..abg nara ni pon 1, kata bergosip secara berhemah tp mcm nk kondem org giler2..ntahhapantah tagline dy tu..

      0

      0
      • kaki_g0ssip says:

        abg nara mmg bajet bgs! kang bini dy kena rampas ngn org lain bru pdn muka! igt, roda x selalu kt atas ye!!

        0

        0
        • kaki_gosip_kaki_zina says:

          kaki gosip ni bangang! kau lagi pathetic la bangang! so diorg berzina pun nak salahkan takdir ke ape? norman aniaya abby masa tgh pregnant dulu takdir ke ape? berterima kasih ape? apsal ko x suruh abby berterima kasih kat si memek ni sbb rampas laki die je.. lagi bagus.. xpun berterima kasih sbb berzina ngan laki dia.. hello, nak ckp jgn x pakai otak? upsr dulu dapat berapa? pas ke x?

          0

          0
    • meon says:

      bodoh la ko nih kaki_gossip ..ckp x gune otak dan prasaan…pity of u…

      0

      0
      • KakLong says:

        Sudah2la tu..yg lepas tu biarlah..kita maki dorg cmne pun bnda dah jd..n takleh nak ubah ape2 dah..kita doakn je yg terbaik skng ni..lgpun, bukan keje kita nak tentukan dosa pahala org..

        P/s: Ngam2 lg sebulan nak pose, latih2 la diri spy byk2 bersabar..akak ni pun nasihat utk diri sendiri..

        0

        0
        • sapa2 lah says:

          kaki_gosip_ kaki_zina yg penzina(terang2 ko tulis ko penzina..hampeh) & meon (pak meon yg malang)…sian korg ekkk…bluwekkk..;(

          0

          0
        • sape2 gila says:

          die tulis kaki gosip yang kaki zina, buduh piang x reti baca,yang ko nak bela si memek ni kenapa,ko kaki zia jgk ye??

          0

          0
  26. zera says:

    teruk la abg nara ni.. dh jodoh abby ngan norman xpanjang. nk buat mcm mane. benda ni dah tertulis. kita yg insan biasa ni jgn la kondem2 sgt. buat tambah dosa je. doakan la yg baik2 tuk mereka. everyone made mistake. so do we. nobody is perfect.

    0

    0
  27. vivie says:

    adooiii bencinye..xtahan betollah aku tgok si memey gedits dgn si norman nie..adooiii..boleh bahagia ker berzina kawin penzina nie..

    0

    0
  28. anti norman-memey says:

    abang nara nie klu cite norman-memey mcm2 dia kutuk … tp klu cerita janda2 miang xlak kutuk2 … cune klu RCW ke ABBY ke … xnk lak kutuk … ABANG NARA BERAT SEBELAH .(

    0

    0
  29. sunshine_gurl says:

    Ada aku kesah….. hahahha.
    Laaa… nak kawen bulan 9 rupanyer. Kecoh mcm nak kawen esok…

    0

    0
  30. ayen honey says:

    baiklah berterima kasih ada abby, sb sudi jadi mak pada anak2 ko pakcik norman..isk3..

    0

    0
  31. erik says:

    huh.. NH puji diri sendiri lah tu..tak malu..mulut cakap lain..tapi di belakang kita tak tahu…entah betul entah tidak..kalau betul NH tu bertanggugjawab..dia tak akan kahwin lain..please lah..tak payah minta simpati oranglah NH…sedar sikit..

    0

    0
  32. BIMBIM says:

    memey tue lom kawen leh ar tunjuk baek..pas kawen nanti mulala jd mak tiri evill..hahahahahha

    0

    0
  33. syu says:

    woaahhh..muntah teruusss..keh3

    0

    0
  34. slumberland says:

    ” percaya kepada qada dan qadar..”

    0

    0
  35. jackass says:

    bodoh punya norman.. ada suruh abby berterima kasih pada org yg meretakkan rumah tangga dia… he’s going be crazy…

    0

    0
  36. widy says:

    NORMAN HAKIM PATOT UCAP TERIMA KASIH PADA ABBY SEBAB MENGANDUNGKAN, MELAHIRKAN, MEMBESARKAN 3 ZURIAT2 DIA. KASIH IBU MEMBAWA KE SYURGA..NORMAN HAKIM SEOLAH2 LUPA AKAN PENGORBANAN ABBY. apepuntakboleh c norman ni.

    0

    0
  37. minah lazer says:

    nk tlog tue biarlah ikhlas….xkn nk bgtau satu dunia…kn dh hilg pahle….dr kecik budk2 tue abby yg jge….xkn bru jge satu malam dh kecoh satu malaya…mne harge diri…klu nk tlog nekkn blik nme memey xpyh gune cre nie….wat ibu2 sedunia menyampah….n norman xpayahlh crite pe yg ko dh beli sume tue…dh ko memg bapak diorg…memglah kne tanggung….xgitu

    0

    0
  38. mama cute says:

    Eleh…mithali konon….memang nak termuntah pun…rasa nak terkeluar ikut depan ikut belakang….banyaklah kau punya cerita….

    0

    0
  39. ANTI PERAMPAS says:

    Abby, biarkan Norman kawen dulu, pastu baru Norman tau… Just bersyukur tk perlu lagi hidup dgn lelaki dayus macam ni kan….
    Tuk Memey, pandai2 la jadi isteri mithali, jgn before kawen jer tolong jaga, bila dh beranak.. lain citer.. anyway.. what goes round comes around… u’ll get your turn of betrayal… ;)

    0

    0
  40. ANTI PERAMPAS says:

    Abby, biarkan jer Norman kawen ngan Memey.. nanti true colour baru nampak… Abby patut bersyukur kerana tak perlu bersama ngan lelaki mcm ni…
    Tuk Memey, jgn pas kawen & dah beranak, lain pulak story… anyway, what goes round comes around… you’ll get your turn of betrayal… sooner… Good Luck ;)

    0

    0
  41. mia says:

    ape ke teruk pny jantan la norman ni.. xkn abby br xde bp hr srh jg ank kjp pun xle, tu pun nk keco 1 mesia bgtau yg die ngn si memey tu kononnya pndi jage ank diorg..buat anak pndi tp jaga xpndi! dunia mmg akhir zmn! benci gile ak dgn jantan mcm ni!!grrr

    0

    0
  42. mak ok jek says:

    Bila awak dah buat salah, diam diam sudah, jangan dok lagi nak buat statement bagi orang kesian, kalau benar memey ikhlas jaga anak anak Abby, diam diamkan jek la, Biar Allah tahu yang niat memey tu ikhlas, tapi kalau memey dok bising bising nampak sangat memey nak tunjuk biar semua satu malaya ni tahu yang memey ni baik orang nya boleh berkorban jaga anak anak Abby. cuba try chiter, betol kew ihklas jaga anak anak Abby atau pun sekadar nak jaga hati abey Norman jek???? (jgn bohong nnt kena sambar petir kilat tau ;)~)

    0

    0
  43. evilstepmother says:

    aku bukan nak kate semua mak tiri tu jahat tapi ikut pengalaman la kan, before kawen, future mak tiri ni akan buat macam2 nak suruh anak2 bakal suami ni suka kat dia, nak amek hati si bapak macam2 sanggup buat, duit kuar banyak pon xpe. tp bila dah dapat si bapak, mcm2 fitnah dia tabur pasal ko nak suruh si bapak tu benci kt anak2. to norman, janganlah ko abaikan anak2 sebab ko dah terlampau sayang kat makcik nie. tp tulah, kalau dah sayang, kentut pon bau wangi kn?

    0

    0
  44. myctie says:

    sampai mati pun orang akan ingat apa yang terjadi pada Norman dan Memey. Bagaimana rintihan Abby masa dia mengandung, dan suami dia kena tangkap khalwat. Semua orang dah cop Memey tu sebagai perempuan busuk, perampas, murahan dan perbagai lagi gelaran hina.

    Siapa yang salah sebenarnya??? Kenapa perkara ini berlarutan di dada akhbar sampai sekarang??? Kerana mereka bertiga tidak berhenti daripada bercerita pada orang. Lebih baik aib tu simpan sendiri, kerana orang akan mencebik dan bercerita.

    Sudahlah…semua sama jer….baliklah pada Qadha & Qadar Allah…kita yang lihat ini berfikiran positiflah…mendoakan yang terbaik. Allah masih memberi peluang pada mereka untuk menjadi lebih baik….

    0

    0
  45. haiqal says:

    Yang memey nak buat muka sememeh tu da kenapa.Sedor lah dik nun,kau tu da caras laki orang.Beringat sikit dek.Nanti kau pulak yang kena mahu meroyan 7 musim gamkanye

    0

    0
  46. Amereo says:

    Kumen2 yg menyokong memey n norman mesti suku sakat memey.. hahaha….

    pape pn… geli geleman jer…

    0

    0
  47. Rohaizad says:

    syukurlah diaorang dah nak secara halal. sokong jgn x sokong.

    0

    0
  48. Suri says:

    Alah, selama ni xde pun bw mlm2, nak btau la dia sgup jaga…bkn norman tu xde abang kakak kat situ, boleh sgt nak tumpang jap, aku klu x minat Abby, SI momok ni 1000 kali x minat…Dah jelas ko runtuhkan rmh tangga org x Kira la org tu mmg tgh gaduh sekali pun

    0

    0
  49. shafila ieqah says:

    hina sngguh prangai mereka brdua,,x tau malu,,
    perlu ka buat statement mcm ni????
    jijik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0

    0
  50. shafila ieqah says:

    hina sungguh mreka brdua ni,,knp harus buat statement mcm tu?? ada akai ka??
    jijik la !!!!

    0

    0
  51. insan berdosa says:

    Assalamualaikum semua.. saya ingin berkongsi satu keajaiban dengan anda semua… video ini telah menimbulkan kesedaran di dalam diri saya dan membuatkan air mata jantan saya mengalir… cuba kalian semua buka laman youtube dan taip “jangan bersedih sesungguhnya Allah bersama kita”…. kalian hayati dan renungilah bait2 kata penceramah tersebut…

    0

    0
  52. daisy says:

    knpa lah ngn si norman ni???dah anak tu bwh tanggungjawab ko…pe motif nak abby berterima kasih lak…mmg patut lah si memey sememeh tu jaga anak2 ko..narrow minded betul ko ni norman!!!

    0

    0
  53. Tk says:

    Salam.1st ak nk cte la kan dl ak mmg x ske kt memey ni.ye r da kna cekup ngn n0rman.panas r…tp lama2 cm hal 2 da setel then d0rg nk kawen da p0n so bia jeh r kt d0rg.tp utk isu kali ni ak cm panas ati gak la kt org2 yg ngutuk2 ni.psl diner kt h0tel k0ta d’sara 2 ak taw cte r sbb ak p0n ad kt c2 mlm 2.fyi,ank2 n0rman mmg rapat n syg kt memey.lgp0n mjls 2 trut disertai oleh anak2 org lain.yg ak x phm ape mslhnye memey bwk ank2 n0rman skali?tuan punye majlis x kesa p0n yg len lak nk sentap.cm0n r abg nara,ak rasa muntah drh 2 mcm da lebih r.tp 2 pndpt ko so ak xley nk halang r.da kate p0n bl0g g0sip kn huhu sume cte p0n xtaw bt0l ke x.

    0

    0
    • tk perasan cute says:

      aku lagi x faham kenapa kau kena mengeja mcm org bodoh?kau darjah berapa? ingat eja2 mcm ni bajet cute? dasar minah rempit..

      btw.. so what klu abby nak marah, tu anak dia, dia ada hak, kau tau apa? bonceng mat rempit je kau tau…

      0

      0
      • benci!! says:

        aku pun menyampah style minah rempit mengeja ngn menaip..haktuiiihh… bajet cute konon

        0

        0
    • narinanai says:

      tolong tulis dengan bahasa melayu yang betul selepas ini. kalau tidak mahu menulis dengan bahasa melayu yang betul sila berambus dari negara ini. terima kasih.

      0

      0
    • sentap says:

      aku pening baca ko punye statment.macam tunggang langgang. balik berlatih menaip tau….hehehehehe

      0

      0
      • ye lah tu says:

        ni agaknya minah rempit ni suku sakat memeh lah ni…sudah lah..anda mencemar bahasa melayu. cikgu tak ajar ke tulis betul2?

        0

        0
  54. daisy says:

    abg nara i like your post mmg “baek punya!!” telus berani dan benar klu semua nak tapis2 baik beli penapis air diamond…hahahaha

    0

    0
    • diana says:

      aku paling menyampah kalu ader org mengeja bahasa melayu macam org bodo… Mcm buruk gile perangai.tak payah nak bajet cute pon. Lagi buat orang menyampah, ader laaa… ntah pape la… aku nak baca komen ko pun sampai pening kepala aku. Bahasa melayu dah elok-elok, lagi nak tukar ejaan… ko ni terencat sebenarnye. sbb tu mengeja mcm tu.

      0

      0
      • diana says:

        eh, silap letak komen kat sini lakk… ingatkan nak blas komen minah rempit bodo kat atas tu… yang nama Tk tuu.. sori ye daisy..

        0

        0
  55. comot says:

    x pyh nk poyo la norman oittt…abby nk berterima kasih wat pe..dh tunang ko 2 nk kat ko..otomatik la dia gak kena trima ank2 ko..nk berterima kasih hakkkk tuihhhh..x perlu..nmpk la norman n memey yg nk cari publisiti murahan tepi jln…tuihhh tuihhh

    0

    0
  56. korang ni klaka btol la..apsal nk emo sgt tah..

    0

    0
  57. Bulanpurnama says:

    Tak larat dua2 nak muka semegah..tampo kang!

    0

    0
  58. nhy79 says:

    memey pompuan giler toteyyyyyyyyyy.

    0

    0
  59. chu are says:

    memey punyer hati jer ko nak jaga. abby tue ? sedar r sikit dyer tue ibu kepada anak kau !

    0

    0
  60. student bandung says:

    memang la memey kena buat cmtu..nk kawen dgn bapak kena la syg anak2 bapak tu..
    pe daa..tak berterima kasih pulak kat abby yg sgup tahan semua perangai ko? adoi..
    lantak korg la..

    0

    0
  61. ngok ngek says:

    MAK NAK MUNTAH DARAH JUGAKKKKKKKK…….
    NASIB BAIK ADA MEMEY [remember Memey yg menjadi perosak umah tangga u Norman Hakim]
    Honestly I as a mother pun meluat……

    0

    0
  62. ann says:

    mmg nak muntah hijau bagai baca statement norman…walawei kalo da jadi bini jap nt ko xde nya nk hargai memey tuh cenggitu…

    0

    0
  63. Akudahbosan says:

    0k, that’s it! Cukuplah awak ber3. 0rg suratkhabar & blogger2 sekelian, tak yah cover cerita2 dia0rang ber3 ni lagi. Kesian la kat anak2 mereka.

    0

    0
  64. Kuruih says:

    adoi abang nara dah jadi batu fire la pulokkk …akakaaka…

    aku bese jerk dengan keluarga n kawan yg bercerai berai ni..
    kebanyakan derang okey jerk….tolak ansur jerk

    dah anak2 dapat dua orang mommy n dua orang daddy..jadi havoc sikit tk jadik hal lah..adoiii

    0

    0
  65. (^_^) says:

    xelok la abg nara ckp mcm 2..
    wlau xsuka kt NH & memey skali pn..
    dosa2 diorng yg dk mengutuk NH & memey, abg nara akn tnggung skali tau..
    kalau betul org yg memberi pertolongan tu ikhlas, mcm mn..
    free2 je kt yg dk mngutuk n memfitnah dpt dosa..
    kt xtau pn ape yg ada dlm hati die..
    sy bkn nk mnyeblhi mn2 pihak..
    cm nk memberi peringatan..
    kt bersyukur je la dgn nikmat yg Allah kurniakn kt kita..
    xperlu nk meghina & mengherdik org laen..
    nnt Allah letak kita dtempat yg sm br kt tau keadaan nye mcm mn..

    0

    0
    • peace says:

      awk ni yg bc gossip pon kire dosa…dah cepat g beli HARAKAH je lah…dah namanye pon blog gossip.. tak payah lah nk blame abg nara with out this kind of thing life is boring..

      0

      0
  66. anyss says:

    memg btull la…aku dh memg nk muntah darah bce statment norman ni..uweeeeeeeeeekkkkkkkk…
    kpd memey… nahhh amek muntah aku lap kt muka ko!!!

    0

    0
  67. jai says:

    GILER MENYAMPAH AQ NGN 2 EKOR NIE…DA LA KENE TANGKAP KHALWAT..BANGGA PULAK TU NK PUBLISITI X ABES2…WOI MEMEY…KO NIE LANGSUNG X TAW MALU EK?KO BERLAKON DA LA MCM HARAM..SBB TU XDE ORG NK AMEK KO BERLAKON…NK HARAP NORMAN JEK.MEMALUKAN MAK BAPAK KO JEK X ABES2…SUDAH2 LA..KO NK KAWEN2 KAWEN JELA..AQ MMG JELIK NGN KO TAW P X TAW MALU…DA LA MERAMPAS…NK KECOH SANA SINI..

    0

    0
  68. Dotdot says:

    Perempuan baik untuk lelaki yang baik. Perempuan dot dot untuk lelaki yang dot dot. Abby, you’re so lucky! You have nothing to lose and everything to gain.

    0

    0
  69. narinanai says:

    ABBY: Telah bertarung nyawa melahirkan 3 orang anak Norman, dikhianati oleh suami sendiri sewaktu mengandung anak ketiga, ibu kandung yang mengandungkan ketiga-tiga anak itu selama 9 bulan 10 hari.

    MEMEY: Tinggal di office Norman sejak Norman masih beristerikan Abby, kena tangkap khalwat dengan Norman, pura-pura takde hubungan lepas tu ada hubungan pulak, sudah bertunang dengan Norman, tolong jaga anak Norman kalau Abby tak ada, tidak pernah lagi bertarung nyawa melahirkan 3 orang anak.

    NORMAN: Curang dengan isteri yang sedang mengandung, ditangkap khalwat dengan Memey, menafikan mempunyai hubungan dengan Memey, sekarang sudah bertunang dengan Memey, tiba-tiba suruh Abby berterima kasih pada Memey.

    Norman pernah terima kasih kat Abby tak bila dia sudah bersusah payah mengandungkan dan melahirkan anak-anak Norman?

    0

    0
    • ambir pur pur pur says:

      aku sokong ko!memeh yg br bbrapa jam jaga anak(kalau nk d bandingkn ngn abby yg mlahirkn,mnyusu,mjaga lagi),dh nk puji sakan.haktuihhh kat korg!!!

      0

      0
    • lyly says:

      kat sini jelas menunjukkan norman mmg jenis lelaki yg x pandai menghargai wanita…apatah lagi isteri merangkap ibu pada anak3nya…dia lebih memikirkan kehendak nafsu je..peringatan utk memeh jgak..langit x selamanya cerah…hari ni bahagian abby..esok lusa bahagian ko plak..

      0

      0
  70. juice says:

    nak berterima kasih kat pompuan yg hancurkan rumahtangga dia..tolong ar gile ape si norman ni….jage anak sikit pun sibuk nak bagitau kat paper..menda2 yg ko tanggung tu semua tanggungjawab ko pada anak2..pasni kalau ko dpt anak ngan memey nak jgk tgk ko laksana x lagi semua menda yg ko sebut tu….

    0

    0
  71. ambir pur pur pur says:

    -Oii!!,org lain kne tngkap basah,kawen senyap2 jer,sbb malu!!korg ni xada rs malu,nk kawen pn nk wat besar2an..korg kawen pn sbb kne tgkp basah,kalau x,sampai skang xkawen2(zina)…
    -dh lh dgn muka xmalu,kuar paper ni,paper tu,nk tunjuk diri tu baik n bhgia…hah,bhgialh sgt,blandaskn kkejamn yg korg dh buat ngn abby!!
    -normiang,xpyhlh nk tunjuk ko tu baik sgt,samalh ngn memeh tu….diam je lh,ko ckp apa2 pn,wat org mluat jer!
    -bil2 ngn nafkah tu semua,mmg lh tggjwb ko!xpyh nk heboh 1m’sia,yg ko buat semua tu…wat aku x caye jer,huh!
    -hey normiang!!xplu lh ko kuar statement bengap cmtu,mcm lh abby tu jahat sgt,layan korg 2 buruk2…mmg ptt pn!!dh buat salah,nk salahkn org lain lak wat salah ngn korg…ceh!!!
    bagi aku,KORG BERDUA MMG XDA RASA MALU!!!!!!!!!

    0

    0
  72. D says:

    DIORANG NI DAH HILANG MARUAH KE? CUKUP KURANG AJAR. JODOH SETELAH MERUNTUHKAN MASJID.

    0

    0
  73. aqua says:

    aku rasa nanti mesti AB buat serangn balas kan…sapa x baran kalo bekas suami ckp cam tu…masalah lgi satu yg norman nie berani ckp time AB nak ke LUAR NEGARA… (agaknya takut AB mengamuk kalo dier ader lam malaysia nie)…tpi lmbt laun AB tau gak…

    0

    0
  74. habisla says:

    abby dah mengamuk kt FB dia..huhuhu..tu la norman, memandai2 sgt.,,diam lg bagus..

    0

    0
  75. Prema Yan says:

    Pasangan bahagia

    0

    0
  76. naikMOTOR says:

    norman n memey pegi BERSIH kan perangai korang,jangan nampak salah abby jer!

    0

    0
  77. saya says:

    alahai, mende dh lps udah ler…
    abby pun sll je negatif n bapak pd ank3 die jugak.. nk aibkan org je,, leh setel baek ape.. huhu
    norman ni, blaja3 la menghargai kepercayaan ex-wife..
    memey : mangsa keadaan..

    mmg la marah ape yg memey n norman buat dlu.. tp smpai bile nk blame dorg je, abby kena blaja tuk trime sume ni.. positif dh la kak.. sian, ank4 jd mangsa… huhuhu..

    0

    0
    • izz says:

      msalahy nak +ve pun tgk laa sape yg start dlu… yg pergi jaja cite tu sape suh… tu salahy norman tu… mmg xdpt terima dek akal yg waras sape yg sokong statement die tu…aku ni xsuke kutuk tapi dah xtau nak fk +ve cam ner dekat statement norman tu…..

      0

      0
      • izz says:

        aku ade ikut fb abby…pas kejadian dlu tu xde dah die sbut psal norman or memey…tapi sbb kes baru2 ni…die bengang balik…kite boleh fk lah sape yg kaco sape dlu… klu org kaco ko xkan ko nak senyum jer….tu yg aku xtau fk +ve cam ner psal hal dorg ni…

        0

        0
        • saya says:

          idak ler teman sokong mane3..
          tp tayah la kot nk tunjuk4 marah ke ape ke kt umum cm kt fb.. leh aibkan diri sendiri last4 nyer.. malu la kot.. hehe..
          byk hal la c abby yg byk bukk mulut dlu.. x slh nk marah, tp biarlah x mengaibkan sesape.. kalau betul dia redha n leh accept ape yg berlaku dlm life dia dlu, dia boleh bertindak lebih matang kot…
          p/s : lebih kesiankan ank die yg ibu bapanya saling berbalah.. pasal tuntutan ke ape ke. perlu ke nk heboh ke umum??? hehehe…
          pron n kontra k… :D

          0

          0
        • izz says:

          bis dah kuar kenyataan cam tu ko nak abby sengeh2, senyum2 n ckp baiky la si memey….tu ke yg ko nak…n pastu pegi terhegeh2 kat mamey tu ucap trima kasihlaa jaga anak saye…org yg rs teraniaya ni sakit die len..aku rs byk lagi tu abby pendam sampai dah tawar ati agaky tu…cube norman xwat statement ade die nak tulis tetibe jer… so dlm hal ni mane puncay??

          0

          0
        • izz says:

          dr first komen ko pun dah tau ko sokong sape..huhuu..tu yg ckp xsokong memane…xde org pun leh trima memey tu mangsa keadaan….klakar2….

          0

          0
        • saya says:

          bc la komen sy tu bebetul ye.. :D
          bkn point sape betol sape slh skrg ni… huhu..
          ade bc dr awl ke pasal ni??? kalau abby x ckp, x kan la dorg nk bidas… di sini, bkn nk ckp sape betol sape salah… cume, kalau de permasalahan x slh kite setel oo ckp leklok kan??? cth : direct n suami terus??? perlu ke nk umum kan hal3 cmni??? rite?? tp tataw la kalau awk jenis yg suke heboh2 mslh umahtangga bagai… hehhehe…
          kesimpulan : ade mslh setel la cara baek.. tayah nk canang tunjuk sape hebat, sape salah… hehe, peace!!

          0

          0
        • saya says:

          nah !! sekali lg ko nmpkkan diri ko sll negatif kt org.. hahaha !! perlu ke ak ulang mende same?? kakaka, sah ko ni x fhm sbb mind set negatif trus.. fhm ayt ak betul3 la kawan… ngeee..

          ape ko nak banggakan sgt ngan statement norman tu << ape motif ko tnye ak mcm ni??? damn mmg ko x fhm!! ape statement ak ckp ak sokong die?? *tolong tunjukkan aku* kamon la, idop kalau terlalu ego nmpk diri sume betol, jd mcm ko & abby la ni… hehe!! sesekali x salah trunkan ego.. nobody perfect kawan… cume nasihat ak, ade cara elok nk setel mslh, gunalah cara paling terhormat… ngehehe..

          p/s : pokok x kan goyang kalau xde yg goyangkannya,,,

          point ak : SETEL MASALAH CARA SELAMAT !! BKN CANANG3.. ko fhm x??? tQ

          0

          0
        • izz says:

          klakar laa ko ni…umah tangga apey dorg dah cerai berai pun..huhuhu….nak direct ke bekas suami die ?? bis dah bekas suami die direct ke paper..pe cer.huhuhu sape yg lebey nak hebohkan nyer….xfham aku ngan ko ni… cube ko baca blog abby tu…

          http://absolutelyabbyabadi.blogspot.com/2010/07/sms-ooooooooohhhh-sms.html

          klu ko ni pompuan…aku rs ko xkan ckp cam ni mlainkan ko tu memey…hehhe… dr ayat ko aku xrs ko ni laki…wakaka

          0

          0
        • saya says:

          alahai… itu citer lame kak.. dr dlu pe permasalahan dorg kalau timbul kt paper pun c abby yg dok canang dlu.. nk tjuk bagus la, ape la.. *sile fhm*

          so, abby pun act tade beza pun n memey ni… menggatal jugak n jantan kan??? tunjuk same, canang sane… sume post die pun tgk dia yg lelebey n zul.. hahaha.. *fyi, aku pun polo fb n blog abby*
          cume beza, memey n norman ade kes… abby yg konon3 sopan baek tu x de kes… huhuhu.. cube kalau norman n abby xde kes, xde nyer die meroyan mcm ni.. die xde point pun…huhuhuhu… ni la kalau manusia x leh nk trime hakikat jodoh x panjang, sokmo nk blame ex hubby.. ak cume ckp, jz positif.. mende leh setel cara elok, tayah nk post kt fb bagai… huhuhu… dorg bidas kt paper ko memekak… yg abby start dlu mende ni, ko x plak nmpk?? hahaha… ko ni mental same n abby, negatif sokmo… :D

          0

          0
        • izz says:

          sah ko ni sedara sepapat memey or norman hakim or peminat fanatik dorg..xsokong mane2 konon… huhuhu…ape ko nak banggakan sgt ngan statement norman tu..

          0

          0
        • saya,kau mmg bangang says:

          helo saya, kau yg bangang sbnrnye.. so what kalau dia nak canang, so what?? sekarang kat sini yang teraniaya adalah abby, yang menganiaya adalah norman dan si memek.. so kalau si abby nak canang, mmg die berhak! so what! klu si norman ngan memek ni, dh la hina lagi keji pastu nak melalak x tentu pasal, lagi keji jadinyaaa.. buduh piang!

          0

          0
  78. queen says:

    erm.. as for me kalo anak2 dah xde org nk jaga & sepatutnya memey mengambil tindakan untuk tidak menghadiri majlis tu kan?? tak slh pun kalo tak pergi.. kalo betul la ikhlas si memey ni nak jaga anak2 norman tak pyh la tunjuk kat 1Malaysia kan? kan?

    ape2 pun aku suke gak si norman bkn lg suami si Abby tu.. sbbnya.. LELAKI YANG JAHAT HANYA UNTUK PEREMUAN YANG JAHAT… so mmg sesuai sgtla tue kalo diorg ni kahwin.. barulah org kata buku bertemu dgn ruasnya.. barula sesuai & padan… tak gitu??

    0

    0
  79. hot sangat says:

    kesian anak2 abby n norman ni… ke hulu ke hilir skejap dgn mak, skejap dgn bapak, skejap dgn bakal mak tiri… pnat tau mcm ni… mesti kena pack brg je keje… kesian baby yg kecik tu… danish n dania pun sama… hmm harap2 diorg membesar dgn baik n jd lebih baik drp ibu bapa diorg… papehal kita sokong ibu tunggal mcm abby… we will always stand by u abby…

    0

    0
  80. Usop says:

    Sukenye.. Norman kawen memey.. Musti setan meraung pasal dah tak dok satu maksiat.. Tahniah utk normang & memeyyg..

    0

    0
  81. PK PK says:

    AKU CUMA NK CKP SKIT LA KAN..BKN SOKONG ABBY, TP DR PENGALAMAN AKU HIDUP KAT DUNIA NI..MANUSIA YG OUT OF SPOKEN N NMPK KASAR MSM ABBY TP HATI MANUSIA JNIS MCM TU HATI TARAK BUSUK. TP MANUSIA YG NMPK LEMBUUUUUUUUUUUT3…SUARA HAI AYUUUUUNYERRR GITU…ITULAH MANUSIA YG BERTOPENG….HATI DLM BUSUUUUUUUUUK BANYAAAAAAKKKKKKKKK JGK!!!! :P

    0

    0
    • narinanai says:

      SETUJU! Memang dah jumpa ramai manusia macam ni.

      0

      0
      • nama vaku says:

        aku pun setuju..dh jumpa ramai orang mcm tu..nmp lembut..tp hati banyakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk jahat..dh malas nak kawan ngan pompuan jenis gini..kawan gitu2 jelah…nak wat sahabat..no way!!!!

        0

        0
  82. fara says:

    mcam bapak ngn anak dah aku tengok

    0

    0
  83. bulan says:

    NARA..NORMAN..MEMEY…3-3 BANGANG. TIADA PENGALAH..SEMUA PEMENANG.. HUHU..

    0

    0
  84. bulan says:

    nara..norman..memey. 3-3 bangang. tiada pengalah.semua pemenang. huhu

    0

    0
  85. gilo says:

    memey otak udang nie gak yang kaw nak bela2 ??? gile ke hape si norman nih .. memey bru jg bpe jam anak ko, da nk suh bertrima kasih .. abby yg da lhirka, jg, mysukan anak2 ko, pnh ke ko ucap tima kasih ???????????/ kw sakitkan aty dia lg ade laa .. sm2 otak udang c memey n norman nih ..

    0

    0
  86. ffffffffff says:

    abang nara…apada…x baik tau nak ngutuk2 orang mcm tu…tambah dosa je…dia mmg salah n pernah buat dosa…n balasan akan dapat kmudian nanti…yang abg nara pg tambah dosa abg nara sndiri n org2 lain kat bhgian komen ni plak knapa?….sya bkn suka ngan norman ngan memey ni….aby pn same je….tapi nak tegur abang nara sikit…sekali kene batang idung sendiri….baru menyesal…awak baru je kawin…x sampai pn setahun….kalau dah 5 tahun blum tentu perkahwinan tu success….lbih 10-15thn…tu kalau kekal lagi alhamdulillah…..apa kata….jangan menonjol sgt x suka tu….sindir2 dah le…baru la…ok…syok bace…k….

    0

    0
  87. budak_kumkum says:

    kimak punya norman…memey 2 x 5 jer….bangang!!!!

    0

    0
  88. mak jemah says:

    blah la 2 org ni..mcm lahabau..mak jemah don’t like

    0

    0
  89. NAIDA says:

    abby jgan layan 2 ekor ni saja nak kasi ko panas nanti org nampak ko yg jahat biarkan siluncai terjun dgn labu2nya biarkan biarkan

    0

    0
  90. mulan says:

    sudah2 la tuh norman memey….pikir la sikit aper perasaan abby bile bc statement korang…
    nk tnyer sikit naper lipstick memey mcm eja punyer lipstick dlm citer hantu jer….eeeeee mmg menyeramkan la korang berdua nih…

    0

    0
  91. rungak says:

    bersyukur juga norman ngan abby dah cerai. normal memang laki x guna la….tp okla…laki x guna utk pompuan x guna! memang dasar hati buta kot, dok termakan cakap pompuan memey tue…lambat laun, kenak juga kat muka sendiri..! dasar laki x guna…

    0

    0
  92. miss_take says:

    ala… si “jantan” ni nk ckp yg dia tu bagussss sgt n yg si “betina” ni lak nk tunjuk yg dia ni TERlebih bagussss la…..simpan je la statement ko tu normiang, org pandang der……
    utk se’memey’..skali ko dh sakitkan org, berkali2 ko yg sakit nnti…tuhan tu maha adil…klu aku kt “DITEMPAT” Abby…ADE AKU KISAHHHH!!!!

    0

    0
  93. anyss says:

    norman ni sbnrnye dh gile…sbb 2 komen merapu jerr…
    mcm haram!
    Dorg bdua ni muka konkrit..xtau malu..ptuihhhh!

    0

    0
  94. abby abadi says:

    sayang i still love u

    0

    0
  95. girl says:

    i hate norman n memey….

    0

    0
  96. Jeann Jehan says:

    eeeeeeeiiiiiiiiiiiii menyampah giler aq baca apa je yg norman ni kata……..dasar lelaki bodoh…potong je bawah tu…tak payah jadi lelaki…tak pikir lngsg perasaan abby tu…dia ke luar negara pun pasal berniaga…sbb nak cr duit nak jg anak tu…nak harapkan duit ko mmg tak lahhhh….cukup…pikir2lah woi…ubahlah perangai ko tu…memey tu pun sama dah rampas laki org bleh plak gebang2 cerita yg konon ko tu baik…blahlah woiiiiiiiii

    0

    0
  97. aaaa…. dia nak kawin time besday aku tu! MUNTAH DARAH!!!!!!

    0

    0
  98. adie says:

    norman n memey tu kawin je la cpt. lenyapkan fitnah dan kontroversi yang korang cipta sendiri. si abby tu sudahlah nk memberitahu satu dunia apa perasan nko hari2. bnyk lagi perkara besar yg perlu difikir. nkorang bertiga ni sama je. tak matang!!!!

    0

    0
    • adie gile says:

      ko lagi tak matang dan jgk bangang! konon matang la sangat dgn komen kau ni!

      0

      0
  99. memey says:

    you olls..jangan la marah kiter…salah ker kiter nak pura2 baik…sebenarnya kann masa kiter jaga anak2 abby kan..kiter bagi makan racun.haaaa..nnt mampus la anak abby…yayy kita pon mampus la jugak pastu..wakakakakka

    0

    0
  100. wlis says:

    perempuan jalang!!
    perampas suami orang….
    skang kau rampas anak die plak…

    0

    0
  101. saje nyibuk says:

    nyampah nyer…duit hantaran abby pon xabeh bayo g…

    0

    0
  102. anyss says:

    asl muke memey mcm muke pmpuan kebret???? buruk bebenor…lom ckp psei prangai lg, DASAR pmpuan JALANG!

    0

    0
  103. chacha says:

    die nih dah kena manderem kot ngn betina ni…

    0

    0
  104. Pachat says:

    geli lah tgk ko dorang ni…aku bukan nak menghukum disbb citer lama kene tangkap basah tuh tp ko over sgt mcm tak serik2…bukan ko artis pertama buat hal, tp korang ni plastik. tunjuk baik mengalahkan ahli politik..

    0

    0
  105. jessica4141 says:

    satu je aku nk ckp kat norman n memey…
    TAIK……….KEpALA HOTAK KAU…..

    0

    0
  106. dunia says:

    laju aja tangan semua. mengutuk, bila keluar crta norman dan memey. hehe.

    0

    0
  107. .... says:

    jage kejap pon nak kecoh!

    0

    0
  108. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    macam muka JOKER pn ada si memey ni minah jambu tengok…………..

    0

    0
  109. yuzzu says:

    nk muntah aku bce…mujur ada memek??wek wek..klu dia 2 pmpuan y baik..xyahla bwk ank 2 segala g parti org separuh bogel 2..dh nyata2 kanak2 tidak dgalakkan hadir..respekla gak aku klu ko bawak g masjid..huhuhu..sok2 klu dh kwen ntah ke laut ank c abby 2 kene bwh…

    0

    0
    • bodohtakblehdiajar says:

      sokong ko..kalo memey tu baik, die utamakan anak2 ko tu norman n sanggup korbankan party dier tu x yah dtg sbb nk jaga bebudak tu…ini tak. Maknanyer memey tu pentingkan diri dier sndiri and kepentingan dier drpd anak2 ko laa norman. sok dh jd bini ko, brulaa dier tinggalkan cmtuh jer kt rumah…bodoh punyer jantan nomiang.

      0

      0
  110. bersalin says:

    semoga berbahagia la..

    0

    0
  111. ana lulu says:

    eeeeeeeeeeeeeeee……………..mluatnye ak tgk dowg nie…..nk muntah siot……wekkkkkkk

    0

    0
  112. sabarjela... says:

    sudah2 la nak kutuk org ye. biar le diaorg bahagia. si abby pegi dok bercuti dgn si zul kat oversea berdua tu takde sapa sibok pun. apa diorang buat kat sane pun org tak tau. si abby ni pun satu. si nora danish takde pegi buka pekung tp pempuan sundal ni tak abis2 nak buat publisiti sundal die…

    0

    0
  113. zullwell says:

    kita amik iktibar je. jgnlah menghina org sampai begitu sekali. ingat2lah hidup kita ni bukan panjang. esok lusa kalau jadi pada korg baru korg rasa hinanya diri korg di mata masyarakat.

    0

    0
  114. kaklinda says:

    hmmm.. dah memang tanggungjawab Norman sebagai ayah.. APA NAK DIHAIRANKAN SANGAT?????… benda macam ni pun nak bagitah orang ker… macamlah Memey tu BAIK sangat…!!!!!

    0

    0
  115. sharifah jubor says:

    MUJUR ADA MEMEK ……”.yg melayan abang dikala abang kegersangan cipap selama ini…………………………………….”

    0

    0
  116. what the? says:

    dah tau orang tak suka, lagi nak publish macam-macam.

    ps: mizz nina kahwin pun tak kecoh, lagi bagus dari pasangan ni.

    0

    0
  117. piko says:

    papa tu mungkin memey @ norman @ juga kaum kerabat mereka

    0

    0
  118. eja says:

    aku bkn peminat abby, norman n memey. sbnrnye aku nk tmuntah bkn sbb story ats ni. lbh nk tmuntah sbb mslh diorg x settle2.. tp bile tgk fb abby. aku rase dia de tekanan mental la…. asyik xpuas ati memanjang. dala cm ting tong. aku ksian ag dgn nasib mak janda lain. cm anne, nora danish… diorg diceraikan sms sarat. tp penah x dgr mereka tpekek tlolong. lame2 org jd ksian. ni x, asyik mntk tagih simpati. dl norman x tahan, mybe sbb cmni la. kuat desak, ungkit. anne n nora leh redha, xkn dia xleh??? fine nora ank sorang. mcm anne tu, ank 3 org gak. tp nmpk dia redha, sabar~ abby tu cm xleh trime hakikat. tp klo dia mgeletis dgn zul orait je. abby ni sunyi kot, ketagih. tu la cm sasau! klo dia jd kawen dgn zul, sura mulut br leh tutup. tp sedar la abby, awk bt perangai cm2, cmne zul n fmly dia nk trime perangai gile awk tu.

    0

    0
    • sharifah says:

      anne & nora deorang tu tak bising bukan apa
      bekas laki deorang kaya raya anak datok si wafi dan si jejai siapa tak kenal cukup bulan pasti masyukK akaun bekas bini masing2 …utk nafkah anak2, tak mengabaikan anak2 ….ni buaya darat seekor ni habuk pun tarak…ada hati nak berbini 2…g mampos ko norman…..pastu heboh bagai ….nak kawen konon..

      0

      0
  119. sharifah jubor says:

    MUJUR ADA MEMEK ……”yang menservis kotek abang seperti sundal low class….terima kasih memek!
    abby kena berterima kasih dgn memek!”

    0

    0
  120. hohoii says:

    yang ko lebih2 pe hal nara? muntah2 bagai..

    0

    0
  121. Adam says:

    Banyaknye pahala si Norman dan Memey dpt hasil kata2 di atas..hahahaha..rilek Norman, jnji lu dpt kawen dgn Memey. Ramai yg jeles dn tak tahan dgn lu..kaum adam smue d belakang lu sebenarnye! Teruskan pe yg d ajar dri sekolah lagi,” buang y bruk ambik y baru”..”Go for the best”..”Y kedua lebih Baik”..”Biar lepaskan y A, janji dpt y D, asalkan puas”..”Kalau dh x leh bgi kepuasan, jgn lah lah meraung bla dtinggalkan”.

    0

    0
    • Mat says:

      Ramai yg jeles? Sapo yang jeles? Bagi free si memey tu kami tak nak.. Ni kan lagi nak bagi duit hantaran.

      0

      0
    • apa22 jer says:

      kesian yer kaum hawa nie macam kain buruk .bile tak bleh pakai buang macam tu jer.amik yang baru.dah puas lap2 kaki buang amik yang baru.macam tu ek persepsi ko kat kaum ppuan nie, bile tak bergune tak bleh nak bagi hasil buang jer ganti yang baru.apa jenis manusia ko ni kan sama ngan norman tu.esk si memy dah puas pakai gantikan jer yang baru.dah tak bleh puaskan nafsu ko dah anak dah berderet barang pun dah longgar cari la yang baru.ingat ppuan nie barang pakai buang agak yer.

      0

      0
    • adamiah says:

      haa’ahh betul tu, nnt bila dan terbakar dlm neraka tu, jangan la meraung kepanasan.. adam, nnt kim salam ngan ahli neraka.. ahahaha

      0

      0
  122. Mina says:

    nampak lebat pulak aku tengok rambut si norman tuu…sebelum ni penah tengok dah licin dahh..

    0

    0
  123. rihan says:

    tak tahu larh ak nk ckp apa..aku doakan abby abadi bahagia dgn hidupnya..,,jgn sedih sedih lagi..itu jea lar..hmm

    0

    0
  124. erin says:

    cam nak terberak2x dengar keluhan 2 eko nyamuk nih…oiit nyamuk..xpayah wat2 suci…meluat sgt!!!cuma satu je…korang (Norman Hakim&MemeY)ingat!!pembalasan dari allah..orang teraniaya (mcm kak abby)akan mendapat pertolongan dari allah…mcm korang (Norman hakim&memey) tggulah…Allah maha kuasa…doa org yg korang hancurkan hatinye(kak abby dgn anak2),akan makbul..

    0

    0
  125. randy says:

    apesal plak nk suruh abby btrima kasih ngan memek..spatutnya memek yg bterima kasih sbb bg norman kat dia..mmg susah la si norman ni..nk ambik hati memek konon..xde makna nyer..skali dh benci sampai bebila pon benci korg bedua,.,

    0

    0
  126. akulahperempuanittew says:

    Aku dpt bayangkan sememeh tu menangis beria2 mengadu kat Normiang segala rasa sedih nya dia atas apa yg Abby tulis!!!Kor bayangkan plak Memey/Norman mcm mana si Abby menangis masa korang berzina dulu, berangkut segala bantai, toto bagai ke opis…!!ada kor pikir berapa lama Abby menangis atas perbuatan Memey????ada?????????????????esok2 kalu dah kawen mcm tu la jugak si memey berlakon mengadu kat Norman, anak2 x suka dia lah, anak2 nakai lah..padahal bila Norman tak ada, dia yang mendera budak2 tu sok…dasar perempuan jahat la kor ni memey!!!dah nak jadi laki kor pun, kor tak abis2 lagi menyusahkan idup Abby…agaknya masa dlm kehidupan dulu kor ni jadi apa gamaknya ye???asyik menyusahkan orang je Memey??Norman???takat bayar bil air, letrik beli brg dapor 20hb tu ko nak bising2!!!aku baca pun gelak !!malu la wehhhh..nak kawen tapi duit tarakkkkk!!!!!!sok dah kawen ngan memey, ngan pompuan mana plak kor nak berangkut nak bercerita keburukan memey plak Norman???nanti jgn nak terhegeh2 plak kat Abby kalo Abby dah kawen dgn Zul nnt!!!sok jangan jadi mcm dlm harian Metro tuh, sampai tikam janda 7 kali sebab Abby tak nak balik kat kor!!!!aku benci la korang berdua ni kan, Allah je yg tau….!!!senyap la kor Norman lps nih!!!!!cukup2 bagi stetmen bodoh kor…!!!!!

    0

    0
  127. inia says:

    blanje dapur 20 hari sekali? yang 10 hari lagi mane pergi?? setakat nafkah makan minum pun ko berkire dng janda n anak3x ko. buat malu jer jadi lelaki!!! bil api n air wajib dah ko bayar. patut kene bayar sekali sewa rumah (kalau rumah belum habis ansuran), kereta +petrol Abby (sebab rasenye ko tak bagi ape2 pun kat Abby).Ko bagi sakit hati jer.Memang dasar +#@& jer ko ni. Semoga ada pembalasan untuk manusia seperti ini…

    0

    0
    • lalola says:

      klaka plak bc komen kt ats nih… aku pon grm gak gan si memey tuh.. tp diam² suda…. xde ap aku dpt duk maki hamun dorang…

      0

      0
  128. kalau says:

    haha… sampai skang aku boikot criter yg ada muka 2orang ni. berlakonlah sesama johnny depp pun aku xkan tgk kalo ada 2mangkuk hayun ni

    0

    0
  129. org tgah says:

    RAMAI YANG DAH BERDOSA UK ISU DI ATAS. PERGI BERTAUBAT K. Sape yang nak tanggung? Nara, asal la ko kuakan isu ni..dah xpasal2 menggalakkan dorg mengeji sesama manusia.. dosa weh..

    0

    0
  130. Loni says:

    JANTAN & BETINA NI X HENTI2 LA……. KAHWIN JE LA…. BANYAK MULUT BETUL…. BUAT ABBY TERUSKAN PERJUANGAN BUKTIKAN PADA JANTAN JAHAT NI YG KAMU BOLEH HIDUP TANPA DIA….BIARLA TERLUKA DAHULU….. TUHAN SENTIASA BERSAMA KAMU DAN ANAK2… AMEN3X….

    0

    0
  131. hu hu ha says:

    haha.

    Abg nara wat cenggitu sbg slh 1 cara nak naikkan traffik blog dia..hehe

    NH bg tau yg dia amik berat pasal anak sbb abby kan selalu melalak yg NH ni x amik tau pasal anak. Kang dok tinggal je anak kt pembantu, orang kata dia x reti jaga anak. asik kulu kehilir je dgn si memey. Org suh kawin, bila kawin pun kena kata gak.

    Memey tu. Tlg jaga anak pun kena kutuk. Tak jaga pun kena kutuk. Haha. Manusia ni, buat jahat tu orang ingat smpai mati. Nasib ko la memey. Susah orang nk bg peluang ko berubah.

    Si Abby tu. Mmg kepala angin. Pantang ada silap sikit, mesti melalak punya.Xkan bgnya si memey n Norman tu hati senang. Yg best apa pun dia buat , org support sbb simpati kena tinggal laki.

    aku pulak: Setakat pendapat aku je. tiga2 aku x shuke! selagi tiga2 ni x insaf & muhasabah diri masing2..aku rs smpai ke cicit diorang la isu2 rumah tangga diorang ni keluar kt media.

    0

    0
  132. fieqa says:

    yang artis lelaki bukak baju kemain lagi bagi denda sampai 3 bulan la hapa, habes yg dua org neh siap kena tangkap khalwat lagi kenapa buat dek?

    ingat nak kahwin ja boleh halal kan segala perbuatan sebelum bernikah? gila lah org skang. statement bangkai. crios menyampah dengan 2 org ne.

    0

    0
  133. madina says:

    kalau dah bau tahi ayam, ia takkan berbau bunga yang harum.. itulah memey.

    0

    0
  134. ueeekss... says:

    Tolonglaaaa….. drpd dulu lg asik menangkan memey jek…innocent sgt ke minah tu. …Kahwin la cepat…aku da naik meluat tgk diorang mcm nih….kahwin abis cite…buruk baik da tentu bini ko….
    Tk nk blame sape2x…. tp norman … u should know what’s the best for your own children ….. renung2xkan…
    To memey…. .. hidup ni ada hukum karma … renungkan jugak….u could end up like abby one day….

    0

    0
  135. ntah ape2 says:

    hanya yang mengalaminya mengetahui kebenaran….jangan hanya mengutuk mengata….kita tak tahu siapa benar siapa salah.ta semestinya bila terrjadi penceraian salah si suami….biarlah dia nak bercerita…selama ni pn si abby selalu berdondang dendang…..sesekali bila keluar statement norman…semua org ludah…saya merasainya…saya sebagai seorang isteri kepada duda anak dua…hanya saya dan keluarga yang mengetahui “kehebatan” bekas isterinya dan kini anak2 itu yang menjadi mangsa….walaupun saya seorang ibu tiri tetapi saya menyanyai mereka seperti zuriat saya…setiap hari terfikirkan mereka dan merindui mereka…ank kedua kami lahir tanpa diketahui bapanya?adakah suami saya atau kekasih gelap ibunya?….pikirlah.x semua lelaki bersalah…tak semua perempuan betul dan teranianya….

    0

    0
  136. i read i review says:

    of course…’MUJUR ADA MEMEY’…kalo x de memey mesti Norman ngan abby masih suami isteri kan???of course…’mujur ada memey”,kalo x de memey mesti upacara kat sekolah masih dihadiri oleh mak bapak,ye x?

    betullah norman,sepatutnya abby ucap TERIMA KASIH kat memey,sebab kalo x kerana memey ‘dedulu makan satu keluarga kini ikut giliran minggu ni kat umah ayah,minggu depan kat umah mak.

    nasihat buat norman…”masa anak tu bebudak,kencing pun x lurus lagi boleh lah hang cuba racun kata’bakal mak tiri better dr mak kandung’tunggu kalo bebudak tu besar,then dah ada akal,dorang tahu sapa punca rumah tangga mak ayah rosak”..then of course…”MUJUR ADA MEMEY”(i don’t hate memey but i hate man like norman..no brain and kencing belum tentu lurus)

    0

    0
  137. JUN says:

    ntah pa pe la…cam bangang…

    0

    0
  138. tenggaroh says:

    MEMEY BODOH,yang si norman ni nak menangkan memey, sekarang boleh r, manis lagi,tunggu lagi 5 tahun,,baru tahu memey erti karma. memey norman bodoh nak mampus….!!!!!

    0

    0
  139. samdolah says:

    korang ni busuk ati sbnrnya. meluat konon. hal rumah tangga die org jgn dibesar2kan sgt klau kita stakat dgr crita dari mulut org. nara pon, jaga jelah bini kau. xpyh nak meluat2 je la. kdg2 org pon meluat jugak bile post iklan bini ko je pakai model. nak tayang bakal bini ko ke ape?

    0

    0
  140. zuzuzuuzu says:

    norman: tak tau malu & tkder perasaan.. Boleh digelar sbg lelaki tiada kehormatan.. takkan ade org yg nak hormat dan suka kalo de perangai busuk.. Maybe NORMAN, ko kena taubat.. usahlah de hati nk kutuk ABBY k.. ABBY antara wanita penyabar dalam dunia nie.. Kalo aku jd NORMAN, cnfirm malunyer.. MALU lah dgn tuhan, manusia n kehidupan ko NORMAN

    0

    0
  141. nanonanonano says:

    cukuplah memey dgn nah nk heborman ni.. baik senyap je xyoh2 pasal korng. orng bukan lg suke tp lg MENYAMPAH

    p/s: for memey.. saya ape yg and pernh bt di bt tmpt tinggal anda.. bukan menuduh atau menfitnah.. tp hampir semua orng yg berada di kampg anda bercerita pasal sikap anda.. terutama mat rempit

    0

    0
  142. bengang says:

    ishhh..nyampah la ngn statement dye ni..nsb bek tak muntah..cm la dorg tu yg t’baek..eeeeee…yg pnting nyampah la..

    0

    0
  143. aweks.. says:

    menyampah dgn perangai norman ni..mengada2 je…sudah2 lah membandingkan antara abby dan memey..kalau dah memang miang tu miang la jugak….2×5 dgn memey la jugak…nak jugak ‘lelaki bandle’hahahaha….

    0

    0
  144. era says:

    BERPEGANGLAH PADA KATA2 NI…… KALAU KITA CUBA HIDUP BAHAGIA ATAS KESEDIHAN DAN KESUSAHAN ORANG LAIN… BAHAGIA YANG DATANG TU HANYA SEMENTARA……. SABAR R ABBY…. TAK KEMANA NORMAN N MEMEY TU… BIASALAH SEBELUN KAHWIN NIE… KALAU KENTUT PUN WANGI… DAH KAHWIN KENTUT SEBATU PUN BAU…..

    0

    0
  145. rumah says:

    pala hotak la..nk muntah pasaipa..dah depa buat benda betoi…mcm abby baik sgt ja asyik dok salahkan norman..benda lepas biaq ja la..nak bebai2 sampai ke tua ka apa..dah berpisah xpa rezki kedepan nati ada la..yg abby pon dok sayang2 dgn zul aripin tu..xkata kat dia lak..hak norman jugak la nk jaga anak dia..dia pon da cuba nk bagi depa berbaim sebab tu dia cuba bg memey rapat dgn anak2 dia..otak ada pikiaq la to all hatterzz ooi..

    0

    0
  146. Yang nyatanya,ALLAH jua yang tahu apa yang berlaku malam penangkapan tu.Tapi kalau base on logik,idak pun tanya kat kita sendiri,pe yang positif n negatif akan buat bila berduaan di tempat sunyi malam2 :-)

    0

    0